Gazdasági válság, Világkormány

Banki hatalomátvétel Európában

Forrás: Infowars.com

Az összeomlást előidéző pénzügyi terroristák most az EU adósságválság megmentőiként díszelegnek

Lucas Papademos, Mario Monti és Mario Draghi

Ahogyan arra jó ideje figyelmeztettünk, ugyanazok a pénzügyi terroristák, akik a gazdasági összeomlást előidézték most a válságot kihasználva a gazdaság megmentőiként tetszelegnek, miközben egy igazi banki puccsot felügyelnek a Goldman Sachs beépített emberivel az élen, akik mostantól Olaszországot és az Európai Központi Bankot is irányítják.

A puccs célja egy európai szuperhatalom létrehozása az euró adósságválságát kihasználva, hogy a mostanáig megmaradt kevés szuverén hatalom is Brüsszel teljes fennhatósága alá kerüljön. A globalisták elindították a folyamatot, saját kezűleg jelölve ki a választás nélkül kinevezett személyeket a görög és olasz miniszterelnöki posztra.

Silvio Berlusconi Európa Gaddafi-ja volt. Utálatos természete ellenére Berlusconi igazi akadályt jelentett a bankpuccs számára, így rövid úton megszabadultak tőle, de nem a nép akaratából, hanem a piacot irányító bennfentesek manőverezésének segítségével.

?Hétfőn úgy tűnik a befektetők kollektív döntést hoztak arra vonatkozóan, hogy nem szeretnék Berlusconit a harmadik legnagyobb európai hatalom élén látni, ami kritikus magasságba repítette Olaszország hitelkamatait. A hét végére, nemcsak Berlusconinak fellegzett be, hanem a demokratikus választás lehetőségének is. A piacok döntöttek, mégpedig úgy döntöttek, hogy nincs szükség választókra. ?Az országnak reformokra nem választásokra van szüksége,? mondta Herman van Rompuy, az Európai Bizottság elnöke pénteki római látogatása során,? írja Stephen Faris a Times-ban.

A Berlusconit leváltó volt EU biztos Mario Monti a tökéletes globalista beépített ember mintaképe. A Goldman Sachs tanácsadója, a David Rockefeller féle Trilaterális Bizottság európai ágának elnöke és a Bilderberg csoport prominens tagja. Az elit biztosan számíthat rá a puccs következő lépése során, melynek lényege a hatalom további összpontosítása lesz azokban a kezekben, melyek a válságot előidézték.

?Ezek ugyanazok a bűnözők, akik a pénzügyi katasztrófát előidézték. Ez olyan mintha egy rakás piromániást kérnénk fel a tűz eloltására,? írja Alessandro Sallusti, a Berlusconi család tulajdonában lévő milánói Il Gornale lap szerkesztője.

Ehhez hasonlóan, napokkal azután, hogy George Papandreou, görög miniszterelnök kihirdette a népszavazást, kiadták útját, hogy helyét átvehesse az Európai Központi Bank volt alelnöke, a Harvard Egyetem professzora és a bostoni Fed korábbi vezető közgazdásza, Lucas Papademos.

Papademos és Monti pontosan azért kerültek választás nélkül pozícióikba, hogy főnökeiken kívül senkinek ne tartozzanak közvetlen számadással, ami újabb bizonyítéka az Európai Unió demokráciaellenes és diktatórikus alapjainak.

Említettük már az eurózóna összeomlására figyelmeztető retorika erősödését, ami nem egyéb, mint a hatalom további összpontosítását célzó újabb húzás.

És igen. Ma már az Európai Központi Bankot az eurózóna és azon belül Olaszország, Franciaország és Spanyolország megmentőjeként üdvözlik.

Na és ki lett megmentőnk, az Európai Központi Bank legújabb elnöke? Nem más, mint Mario Draghi, a Goldman Sachs korábbi alelnöke. Látjuk már a trendet?

A mentőcsomaghoz kötött feltételek természetesen pont azt a célt fogják elérni, amit az eurokraták elterveztek: egy szorosabb politikai uniót, ahogyan Angela Merkel, német kancellárasszony éppen tegnap nyilatkozta. Ez pedig nem egyéb, mint egy európai szuperhatalom, ami a maradék szuverenitásuktól is megfosztja Európa nemzeteit.

Az egész EU adósságválság nem egyéb, mint a már fent is említett banki államcsíny, melynek célja a hatalmat azoknak a kezébe juttatni, akik a válságot 2008-ban a hitelek hirtelen megvonásával elindították.

A lufit kidurrantó csalók most a világ megmentőinek szerepét játsszák, akik elhozzák a szabadítást, ha Európa nemzetei hajlandók átadni a hatalmat a választás nélkül kijelölt brüsszeli diktátoroknak.

Előző posztKövetkező poszt

20 hozzászólás

 1. Ismerem a “szent” korona eredetét és a mögötte lévő szimbolikát és állítólagos jogokat is,csak az a baj,hogy ha mélyen mögé nézel ez is spirituális vonulat és ugyanolyan okkultista mint a piramis a mindent látó szemmel,vagy a katolikus oltári szentség,a magyarok “ősi hitvilága” tele van bálványimádással,szépen hangzik tény és való,de ez ugyanolyan bálványimádás,mint a többi.Tudom azt mondják Istentől való,de milyen istentől?Attól amit ők istenné tettek?Imádtak mindent a koronát,a turult stb,hát ez nem egyisten hit.Nem akarlak megsérteni,én is magyar vagyok,sőt szeretek az lenni és büszke vagyok rá,de attól még nem biztos,hogy őseink jó úton jártak.

 2. Keress is magadban,mert belénk táplálta Isten,hogy megtaláljuk Őt főleg a lelkiismerettel,de ha a fényt keresed nehogy a “Fényhordozó” karjaiban köss ki,mert Albert Pikék és az összes spirituális irányzat mélyén Lucifer a fényhordozója bújik meg,ha kéred sok ezer bizonyítékkal alá tudom ezt támasztani,de ha utánanézel te is megtalálod,elég ha csak a szabadkőművesség és a new age gyökerét megnézed és rábukkansz arra is,hogy ez a spirituális dolog az elit által van irányítva.És amúgy a bibliában van is utalás rá,hogy sátán a világosság angyalának adja ki magát,ez elég jól egybe illik a fényhordozó névvel.Jó úton jársz Adaware azzal,hogy keresed Istent és ha őszintén kéred Őt,hogy mutassa meg Neked az igazságot akkor Ő nem fog elzárkózni előled.
  “Kérjetek és adatik néktek; keressetek és találtok; zörgessetek és megnyittatik néktek.”
  Gondolj csak bele,hogy a bibliát,hogy üldözik meg betiltják a nyilvános használatát,ezeket a spirituális dolgokat meg lépten nyomon propagálják,vajon miért?
  Hát ha meg csak a lekünket teremtette Isten akkor az meg milyen Isten,hogy egy testet nem volt képes összedobni?:D Látod ez is tipikus,hogy lefokozni Isten és Jézus tekintélyét és szintre egyszintre hozni velünk,e mögött Lucifer áll,ez a célja az elejétől fogva.

  1. Ne keverd a spirituális tanításokat a new age irányzattal. A kettőnek semmi köze egymáshoz. Jézus is spirituális tanító volt.

 3. Azt nem tudtam, hogy Pike közrejátszott a new age kialakításában. Viszont nem is hiszek emberek által kialakított vallásokban sem semilyen földi vallásban, én magamban keresem Istent, a magam módján próbálom megtalálni a fényt, és ha Isten is megsegít akkor talán sikerül is.

  1. Aki keres talál, csak ne ess abba a hibába, hogy a világ végére is hajlandó vagy elmenni, hogy megtaláld Istent, amikor mindig is ott volt az orrod előtt. 🙂 Én majdnem így jártam.

 4. Igen, Magyarrszág. a Szent korona tulajdona ahogy mi is a Szent korona népe vagyunk. Ha tudod a korona eredetét, rendeltetését, és, hogy miért csak a beavatott magyar táltos királyokat koronázták vele, és hogy miért nem állították helyre rajta a keresztet akkor nem mondanád, hogy bálvány imádás. Másrészt meg ahhoz, hogy az emberek békében éljenek nem kell hozzá sem Bibilia sem Korán sem törvények, hiszen te is tudod, érzed ahogy a többi ember is, hogy békében, szeretetben élni jobb érzés mint veszekedni, háborúskodni. Bár a testünket nem de a lelkünket Isten teremtette, ebből következik, hogy mindíg is a fényt kerestük szentnek nevezett könyvek nélkül is, és hidd el nem azokban a könyvekben van leírva a módja, hogy hogy találjunk rá.

 5. Igen a Rotschild dinasztia az egyik kemény mag,de ők is mint ahogy Te írtad hogy a katolikus egyház a “herceget” várja,ők is ezt a herceget/antikrisztust /várják és neki készítik elő a terepet.Írod,hogy úgy történik ahogy a cion jegyzőkönyvében le van írva,de hát a biblia amit leírt az is úgy történik akkor mitől hitelesebb számodra egyik a másiknál?:)
  A biblia tele van olyan törvénnyel,amit ha betartanánk,akkor nem történne a világban az ami történik,ha ahhoz viszonyítanának az emberek,már rég rájöttek volna az elit aljas tervére,olyan hogy háttréhatalom nem is tudna létezni,de olyan sem hogy a médián keresztül manipulálják az embreket,szerinted ez érdekükbe áll?Hát nem ezért hülyeség,hogy ők írták,az tény,hogy soxor átírták,de annyira nem,hogy az ige elveszett volna ugyanis Isten megígérte,hogy megőrzi az igét.
  Itt senkinek semmihez nincs joga egyedül Istennek mivel mindent Ő teremtett, és nekünk anyi jogunk van amennyit Isten adott.De hát az,hogy egy tárgynak/”szent” korona/legyen valamihez joga,hát nem tudom…ez már bálványimádás…nem tudom mitől lenne jobb,ha tárgyaknak lenne joguk bármihez,nem hiszem hogy nagy szabadság lenne az.

 6. Másrészt meg a zsidóknak sincs, a cionistáknak sincs és az antikrisztusnak sincs joga birtokba venni Jeruzsálemet hiszen az egy régi magyar város, II. András óta a Szent koronához tartozó külső terület, régi magyar neve pedig Urusolyma vagyis Szent sólyom.

 7. heavenstreet.seven! Cion bölcseinek jegyzőkönyvét azért tartom hitelesnek mert ami le van írva benne kísértetiesen pont az történik napjainkban. A bibliát azért nem tartom hitelesnek mert sokan az évszázadok, és a sok zsinat alatt átírták, manipulálták saját céljaik érdekében. Ha az igazi bibliát akarod olvasni, olvasd a sumér bibliát, az az igazi ószövetség.
  Amúgy meg tényleg a zsidóknak semmi köze ehhez, igazad van rosszul írtam. A cionisták valójában kazárok, akik Nagy kazár birodalomból vándoroltak el, felvették a zsidó vallást, lényegében ál-zsidók, és most a zsidókra hivatkozva követik el amit elkövetnek. Ha pedig ellenük szólnak akkor máris antiszemitizmust kiáltanak. Az igazi zsidók a sémiták mára nagyon kevesen vannak, mert a kazárok elnyomják őket. Izraelt pedig maga Rotschild hozta létre anno, pont azért, hogy a térségben konfliktus okozó legyen, és majdan a harmadik világháborút is kirobbanthassák így, hogy Izrael támadja Iránt.

 8. Adaware!Cion bölcsének jegyzőkönyvét hitelesnek tartod a bibliát pedig nem,hol itt a logika?Cion bölcsei pedig a jezsuita gyökerü farizeusok nem pedig a zsidóság egybevéve.Izrael vezetői is jelenleg farizeusok,ez a “zsidók” tehetnek mindenről ez nagyon gáz.Azért védik annyira és tolják Izrael szekerét,mert kell az a terület az elitnek,pontosan az antikrisztus miatt,azon belül a templom miatt és a hitelesség miatt,hiszen szövetséget fog kötni.Ha bibliát Ők irták volna akkor elég sokszor maguk ellen beszélnének,fogadjunk nem olvastad el a bibliát,mert akkor egyből tudnád,hogy amit állítasz nem logikus.Én sem hiszek a papoknak viszont a bibliában maximálisan,mondj még egy könyvet amiben ennyi prófécia beteljesült?Mond azt,hogy a világ eseményei nem úgy alakulnak ahogy le van írva a bibliában!Szerintem elég gáz lenne ha azért írták volna,hogy ez akarják tenni,mert a végére akkor számukra nem happy end lesz hanem csufos vereség,mert hiszen Jézus el fog törölni mindent.

 9. Látjátok? Ez itt a probléma, a biblia…Folyton azt idézitek, mintha számítana, és úgy csináltok mintha köbe volna vésve minden. Belenevelik a judeo-keresztény papok az emberekbe a biblián keresztül, hogy ezek ellen a dolgok ellen semmit nem lehet tenni, DE EZ HAZUGSÁG. A jövő kiszámíthatatlan, a biblia meg csak azért van, hogy elhitessék az emberekkel, hogy nem tehettek semmit. Nem azért valósulnak meg a dolgok, mert a biblia azt írja…Hanem azért mert azok az emberek (a zsidók) akik írták ezt akarják véghez vinni…Olvassátok el cion bölcseinek jegyzökönyveit. Több ezer évesek…Bizony, mert már több ezer éve tervezgetik ezek a világbirodalmukat, és nem ma, nem is tegnap kezdték el, hanem röbb ezer éve.

  1. Én személyszerint, mint nem “papok által nevelt” keresztény az ellenkezőjét gondolom. Ha úgy gondolnám, hogy nem lehet semmit sem tenni az utalt események ellen, nem hoztam volna létre ezt az oldalt. A legtöbb, amit egy informált, igazságot kereső, szerető ember tehet, ha megpróbálja az igazságot átadni másoknak. Az igazság hatalmas fegyver, nem véletlenül küzdenek olyan ádázan ellene a TV-n és egyéb médiumokon keresztül.

   “…akik nem szerették az igazságot, hogy általa üdvözüljenek. Ezért szolgáltatja ki őket Isten a tévelygés hatalmának, hogy higgyenek a hazugságnak.”

   Abban igazad van, hogy több ezer éve tervezik a világ feletti teljes hatalom megvalósítását, de ez inkább alátámasztja a Biblia állításait, nem pedig ellent mond azoknak. A bibliai próféciákat is több ezer éve írták le, és igen, “nem azért valósulnak meg a dolgok, mert a Biblia azt írja”, de nem elképesztő, hogy minden amit leír megvalósul?

   1. Rossz az alaptézis. Vajon a Biblia állít vagy nem állít valamit? Először azt kell leszögezni, hogy ki írta, azaz íratta a Bibliát? Ha csupán embereknek tulajdonítjuk, vagy csak önmagában emlegetjük, akkor vita tárgya lehet ami benne áll. Hasonló ez ahhoz, amikor a Teremtésről csak úgy beszélnek, hogy természet. Nem ugyanaz. A természet kifejezést hallva az emberek csupán önmagában gondolnak a körülöttük lévő világra, pl: sokat tanulhatunk a természettől. Azonban a Teremtést olvasva rögtön hozzágondoljuk a Teremtőt is, és ez már minőségi különbség: sokat tanulhatunk a Teremtőtől! Ugyanígy, ha Isten Szavának tulajdonítjuk a Bibliát, ahogy meggyőződésem szerint az is, akkor nem képzi vita tárgyát a tartalma sem. Ha az emberi hatalmak képesek összeesküvésekre, akkor vajon Isten ne tudná az akaratát véghezvinni? Ésaiás 46:8?Emlékezzetek erre, hogy bátorságot gyűjthessetek. Szívleljétek meg, ti törvényszegők! 9?Emlékezzetek az elsőkre a régmúlttól fogva, hogy én vagyok az isteni Fenség, és nincs más Isten, sem senki hozzám hasonló; 10?aki kezdettől fogva megmondom a véget, és régtől fogva azokat, amiket még nem vittek véghez; aki azt mondom: ?Elhatározásom megáll, és megteszem mindazt, ami kedvemre van?; 11?aki ragadozó madarat hívok el napkeletről, messzi földről az embert, hogy végrehajtsa elhatározásomat. Megmondtam, meg is valósítom. Megformáltam, meg is cselekszem.
    Na most, mit mond Isten a zsidók erőfeszítéseiről, amikor majd a Siont akarják maguknak visszaállítani, miközben azt hiszik, hogy velük van az Isten: Dániel 11:14 A te népedhez tartozó útonállók fiai is arra ragadtatnak, hogy valóra váltsanak egy látomást; de elbuknak.
    Isten a test szerinti zsidókból álló összeesküvőket (nem minden zsidót!) útonállóknak, azaz rablógyilkosoknak nevezi. Vannak nem test szerinti zsidók? Róma 2:28?Mert nem az a zsidó, aki külsőleg az, és a körülmetéltség sem az, amelyik külsőleg van a testen, 29?hanem az a zsidó, aki belsőleg az, és az ő körülmetéltsége a szív körülmetéltsége szellem által, nem pedig írott törvénygyűjtemény által. Az ilyennek dicsérete nem emberektől, hanem az Istentől jön.
    Mit mond még Isten a test szerinti zsidókról? Dániel 11:23 S mivel szövetkeznek vele, csalárdul cselekszik, feljön, és hatalmas lesz egy KIS NEMZET által. 24?A gondtalanság idején még a tartomány gazdag részébe is behatol, és olyasmit tesz, amit atyái és atyáinak atyái sem cselekedtek. Prédát, zsákmányt és javakat osztogat közöttük; és a megerősített helyek ellen is terveket sző, de csak egy ideig.
    Ki lehet a KIS NEMZET? 5Mózes 7?Nem azért mutatta ki vonzalmát irántatok Jehova és választott titeket, mert ti vagytok a legnépesebbek az összes nép között, hiszen ti voltatok a LEGKEVESEBBEN minden nép közül.
    Isten valóban ígéretet tett a Sion helyreállítására. Pl: Ésaiás 30:18?És ezért várni fog Jehova, hogy kegyes legyen hozzátok, és ezért felkel, hogy irgalmazzon nektek. Mert Jehova az ítélet Istene. Boldogok mindazok, akik várnak reá. 19?Ha majd Sion népe Jeruzsálemben lakik, semmiképpen sem fogsz sírni. Ő kegyes lesz hozzád kiáltásod hangjára; mihelyt meghallja, válaszol neked.
    Sion egy hegy neve, jelentése: Szín, Szem -> Sém. Cionisták jelképe: egy piramis (hegy), a csúcsában szemmel (Sém-mel) -> Sion (Sém) hegye. De mivel Isten már elvetette a test szerinti Siont, új szövetséget köt: Jeremiás 31:31??Íme! Jönnek napok ? ez Jehova kijelentése ?, és új szövetséget kötök Izrael házával és Júda házával. 32?Nem olyan szövetséget, amilyet ősatyáikkal kötöttem azon a napon, amikor kézen fogtam őket, hogy kihozzam őket Egyiptom földjéről. ?Azt a szövetségemet ők megszegték, noha én férjuruk voltam nekik? ? ez Jehova kijelentése.?
    33??Mert ez az a szövetség, amelyet Izrael házával kötök ama napok múltán: törvényemet bensőjükbe helyezem, és a szívükbe írom. Én Istenükké leszek, ők pedig népemmé lesznek? ? ez Jehova kijelentése.
    Kikkel köt Isten új szövetséget? Cselekedetek 10:34?Péter ekkor megnyitotta a száját, és ezt mondta: ?Bizonyosan látom, hogy nem részrehajló az Isten, 35?hanem minden nemzetben elfogadható előtte, aki féli őt, és igazságosságot cselekszik.
    Jelenések 5:9 ?Méltó vagy rá, hogy elvedd a tekercset, és felnyisd a pecsétjeit, mert levágattál, s véreddel embereket vettél meg az Istennek minden törzsből, nyelvből, népből és nemzetből, 10?és királysággá és papokká tetted őket a mi Istenünknek, és királyokként fognak uralkodni a föld felett.?
    Jelenések 7:9?Ezek után láttam, és íme, egy nagy sokaság, melyet senki nem volt képes megszámolni, minden nemzetből, törzsből, népből és nyelvből; és a trón előtt és a Bárány előtt álltak, fehér köntösbe öltözve, és a kezükben pálmaágak voltak. 10?És szüntelenül ezt kiáltják harsány hangon: ?A megmentést a mi Istenünknek köszönhetjük, aki a trónon ül, és a Báránynak!?
    Milyen lesz az igazi Sion (szem, fény) hegyének áldása az emberekre? Jelenések 21?És új eget és új földet láttam, mert a korábbi ég és a korábbi föld elmúlt, és a tenger nincs többé. 2?És a szent várost, az Új Jeruzsálemet is láttam alászállni az égből, az Istentől, felkészítve, mint a férje számára felékesített menyasszony. 3?Erre harsány hangot hallottam a trón felől, mely ezt mondta: ?Íme! Az Isten sátora az emberekkel van, és ő velük fog lakozni, azok pedig az ő népei lesznek. És maga az Isten lesz velük. 4?És letöröl minden könnyet a szemükről, és nem lesz többé halál, sem kesergés, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé. A korábbi dolgok elmúltak.?
    Tehát a test szerinti zsidók be fogják teljesíteni végzetüket, és Atyjukkal, a Sátánnal (János 8:44?Ti a ti atyátoktól, az Ördögtől vagytok, és a ti atyátok kívánságait óhajtjátok tenni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állt erősen az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a saját lelkülete szerint szól, mert hazug ő, és a hazugság atyja.)
    együtt a pusztulás felé haladnak, és magukkal rántják azokat, akik nem félik az Igaz Élő JÓIstent, Jehovát. (jeho, jahu -> jau, azaz JÓ, va -> VAN. Jézus: Jehosua, azaz JÓ, sua-> SZAVA)

 10. “Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, az élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.” Efézus 6:12

 11. Jelenések 13:16,17 Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

  Így van és a chip pontosan vagy a kézfejen vagy a fejen lesz elhelyezve

  http://www.youtube.com/watch?v=VPCyIyjNiIA

 12. Ez dobbenetes. Folyik az ugynevezett `globalizacio`- alias teljes hatalom atvetel a vilag osszes orszaga felett. Szegeny forintunk is az Europai Central Bank kezebe kerult , mert Magyar orszagott lemondattak a monetaris jogairol. Az osszes bank a kezukben van mar es a hatalom jelentos resze is. Aztan jon a totalis kontroll es az RF ID [Radio Frekvecias chip- szemely azonositoval]. Szerencsere nem fog sokaig tartani, de merhetetlen szenvedest hoznak az emberisegre, mert az igazan gonosz hatalmak hamar elbuknak, ezt a tortenelem is alatamasztja.

  1. Egyetértek veled Arnold.

   Jelenések 17:10 Király is hét van; az öte elesett, és az egyik van, a másik még el nem jött; és mikor eljő, kevés ideig kell annak megmaradni.

   Jelenések 13:5 És adaték néki nagy dolgoknak és káromlásoknak szóló szája; és adaték néki hatalom, hogy cselekedjék negyvenkét hónapig.

   Jelenések 13:16,17 Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend