Tudomány és technika

A világ legnagyobb biometrikus adatbázisa

Az antikrisztusi világkormány felállításának egyik előfeltétele az emberek felügyeletéhez és irányításához szükséges technológiák tökéletesítése és összekapcsolása. Szinte naponta olvashatunk az érintett iparágak kutatási eredményeiről és a kormányok erőfeszítéseiről, hogy az egész világot behálózó egységes információs és technológiai rendszert hozzanak létre, ami minden ember adatait tartalmazza majd. A technológiák fejlettségi szintje országonként eltér, de maga a rendszer rövid időn belül élesben is beindulhat. ? Joseph Candel

Forrás: Net-security.org

Az elmúlt két év során több mint 200 millió indiai állampolgárról vettek ujjlenyomatot, készítettek fényképet és olvasták le írisztérképét, és valamennyien egy tizenkét-jegyű azonosítót kaptak, hogy bárhol és bármikor azonosíthassák őket és ez még csak a kezdet.

A tervek szerint India teljes 1,2 milliárd fős lakosságát ilyen egyedi azonosítóval látják el, így hamarosan a legszegényebb indiaiak is bizonyítani tudják majd létezésüket és beszerezhetik eddig hiányzó dokumentumaikat, segélyt igényelhetnek vagy bankszámlát nyithatnak.

A hatalmas vállalkozáshoz olyan adatbázisra volt szükség, ami képes 12 milliárd ujjlenyomat, 1,2 milliárd fotó és 2,4 milliárd írisztérkép tárolására és a lekért adatok különböző, az Internethez kapcsolt eszközökre történő azonnali, gyors, biztonságos és pontos továbbítására.

Az UIDAI rövidítés alatt futó (Indiai Egyedi Azonosító Hatóság) programot Nandan Nilekani technológiai iparmágnás vezeti és már most sikeresnek mondható. A projekt hatékonyságát számos teszt bizonyítja, amelyek során az állampolgárok számlákat nyitottak elektronikus úton, a megnyitott számlákra állami kifizetéseket fogadtak, pénzt vettek fel, illetve különböző eszközökön igazolták személyazonosságukat.

Saritha Rai, a BBC munkatársa szerint az adatbázis gerince egy nyílt forráskódú szoftver, amelynek futtatásához egyetlen konkrét hardver vagy szoftver használata sem előfeltétel. A Bangalore-i adatközpontban tárolt összegyűjtött információt több szintű biztonsági funkciók védik és a lehívott adatokat kódolt formában továbbítják.

A 12-jegyű egyedi azonosítót a rendszer véletlenszerűen generálja, így kizárható, hogy illetéktelen személyek kitalálják. A fotó, a tíz ujjról vett ujjlenyomatok és mindkét szem írisztérképe kizárja annak lehetőségét, hogy bárkit is tévesen azonosítsanak, emellett a rendszer három kötelező ellenőrzést is végez az azonosításkor.

A legmodernebb biometrikus és számítási felhő (cloud computing) technológiák alkalmazásának köszönhetően az indiai program tökéletes mintaként szolgálhat a jövő hasonló rendszerei számára, amelyek ennél is nagyobb adatbázisokat kell kezeljenek majd.

Előző posztKövetkező poszt

28 hozzászólás

 1. Drága Knowing, és többi kedves felebarátunk!

  Teljesen értem amit írsz, de az az “opció” (mármint a semmi) nem választható!

  Mielőtt megtértem, ( még nem hallottam róla, hogy Istennel Jézus Krisztuson keresztűl kapcsolatba lehet kerűlni, csak sima vallásosságot láttam a környezetemben, amit a mély sötétségnek, tanulatlanságnak, elképesztő butaságnak, … stb-nek tudtam be) sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen szörnyen hiábavaló is az élet. Élünk egy pár évet, ki többet, ki kevesebbet, azútán annyi, megtrágyázzuk a földet és kész. Ha esetleg csinálunk az életünkben valami maradandóbbat, akkor még párszáz, esetleg pár ezer évig emlékeznek ránk, de utána annyi. Tulajdonképpen a föld sok miliárdnyi lakosából csak egy pár olyan van akiről egyáltalán tudjuk, hogy élt.
  Azútán, hogy hallottam Jézusról( és az illető nem tünt sötét…stb, lásd mint fent említettem) Sátán ( persze akkor még nem tudtam, hogy Ő áll a háttérben, nekem is ilyen szövegeket “nyomatott”: …úgyan minek ez az egész církusz, nem lehetne simán csak meghani… mi értelme van az egésznek…egyébbként is ,ha lenne Isten nem engedné ezt a rengeteg nyomorúságot….stb, ha meg engedi akkor olyan is…( persze azt nem közölte, hogy annak idején Ádámtól és Évától (az ember teremtetett a föld úrává) elcsaklízta, elorozta a földet ( rávette őket, hogy ne higgyenek Istennek ( sőt egyenesen hazugnak nevezte Istent előttük, de olyan körmönfontan fogalmazott, hogy Ők ezt észre se vették), és mivel sajnos Ők nem ismerték se a gonosz, se a bűnt, ezért sikerűlt is neki), és most Ő a föld úra. ( ezt abból is látjuk, hogy amikor Krisztust megkisértette a pusztában, mondta, hogy…ha leborúlva imádsz engem, nékedadom mindezeket,( hatalmat a világ minden országa felett) mert nekem adatott, és annak adom akinek akarom….” Vagyis ami a világban folyik, az a Sátán és az Ember műve közösen. Úgyanis minden embernek szabad akarata van, amit Isten soha nem sért meg. Dönthetsz így is ,úgy is. Lophatsz, csalhatsz, hazudhatsz, ölhetsz, kinozhatsz, meg cselekedheted a jót is. Persze azután eljön a nap, amikor számot kell adni mindenről. Ez akkor van amikor meghalunk. ( Persze, az idők végén a feltámadáskor( az emberek teste is feltámad) megint csak itélet van, de már a halál beálltakor is mennünk kell az itéletre.) A probléma persze fenn áll továbbra is, hogy mikor halunk meg. Mert, ha nem akarom Isten kegyelmét még most elfogadni, hanem halogatom, ki tudja, hogy lesz-e időm bármikor is elfogadni. Legtöbbünk úgye azt se tudhatja, hogy nem ez-e az utolsó napja!?( Ezt most azért írtam, mert úgye Sátán ,azt is mondja,:” ráérsz még…, bulizz egy kicsit…stb)
  Szóval, csak akartam, hogy tudjátok, mi is átmentünk ezeken a dolgokon, megértünk benneteket, de mint írtam ez az opció nem választható. Amikor Isten az embert teremtette, lehelte az orrába ” az élet lehelletét”, vagyis Isten a saját lelkéből, szelleméből teremtette, az emberi lelket. (Sokat gondolkoztam rajta, most óvatosan mondom, lehet,hogy nem az Istentől van amit most leírok, de én arra a meglátásra jutottam, hogy a Mindenható Isten, csak egyvalamit nem tud, vagy akar megtenni, saját magát elpusztitani. Mégegyszer mondom ez nem tuti, hogy Istentől van! Mostanában nem gondolkoztam rajta, de az Igéből utána nézek jobban.)

  Visszatérve a megtéréshez, hála Istennek( nem tudok elégszer hálát adni neki ezért is) nem az a sok okoskodás győzött, megtértem. Megismertem Úr Jézust, rajta keresztűl Istent, és a Szentlélek Isten által a szívemben laknak. Szeretem Őket! Állandó kapcsolatban lehetek velűk! Engem teljesen lenyűgöz az a kegyelem, és lehetőség, hogy én, az utólsó senki, a Mindenható Istent, a világ Teremtőjét, a Mindenség Úrát ismerhetem, tudhatok róla, hogy van, hogy kapcsolatban lehetek vele, Atyámnak szólíthatom, szerethetem….stb. Ezt pedig kizárólag Jézus Krisztusnak köszönhetem. Kizárólag Ő általa, az Ő áldozata által mehetünk Istenhez. Ha még azt is hozzáteszem, hogy milyen hatalmas kegyelem, az is, hogy nem a Brazil őserdőben szűlettem, vagy más vallású társadalmakban… stb! Hanem idehelyezett, és megkeresett, hogy halljak róla, és egyáltalán eldönthessem, hogy akarom-e Őt!( ahogy titeket is) Úgyanis Istennel sehogy máshogy nem tudunk SZEMÉLYES kapcsolatba kerűlni, csakis Jézus Krisztuson keresztűl! (… Én vagyok az ÚT, az IGAZSÁG és az ÉLET…)
  Ez azt is jelenti, hogy bár a pogányok a lelkiismeretük szerínt fognak megitéltetni, ( vagyis minden más vallású ember, akár ateista, akár Iszlamista… stb) és bár nem mindenki fog közülök elkárhozni, de Istennel Ők itt a földi életben nem lehetnek kapcsolatban. Ez mégegyszer mondom, kizárólag Jézus Krisztus áldozatának az elfogadása által lehetséges. Isten rendelte így!
  A Mennyei városba, Isten lakhelyére, csak az Úr Jézus Krisztus által megváltott lelkek mehetnek majd be. A többiek, akik a pogányok közül megtartatnak, a paradicsomi kertben fognak lakni. Nem élvezhetik Isten állandó jelenlétét.

  Gondolkozzatok ezen el, Ti is drága felebarátaink, híszen( hisszük, és tapasztalatból tudjuk) nem véletlenűl jöttetek erre az oldalra!

  A másik dologról, a más vallásúakról: Őket az Isten

 2. Idézet:

  “Az evolúció nem tudja elkerülni, hogy az intelligens lényekben ne ugyan azt az egy gondolatot ébressze ami minden más gondolat fölött áll. Nevezetesen a hiábavalóságot. Ha az emberek olyannak látnák a világot amilyen valójában, mindenféle álmok és illúziók nélkül nem hiszem, hogy felhozhatnának bármiféle érvet, hogy ne a halált válasszák amint lehetséges. Nem hiszek istenben, NÉZZEN KÖRÜL EMBER HÁT NEM LÁTJA? A SZENVEDŐK JAJVESZÉKELÉSE MINDEN BIZONNYAL A LEGKEDVESEBB HANG AZ Ő FÜLÉNEK. A maga szövetsége a fájdalom szövetsége. És ha ez a fájdalom közös lenne nem csupán ismétlődő akkor puszta súlyával lerántaná magával a világot a világegyetem faláról és süvítve lángokban zuhanna le a saját maga teremtette sötétségen keresztül, míg végül hamuvá nem válik. MÉG HOGY TESTVÉRISÉG, IGAZSÁG, ÖRÖKKÉVALÓSÁG? TE JÓ ISTEN EMBER. Mutasson egy vallást ami felkészít a semmire, a halálra. Abba az egyházba belépék. A magáé csak még több életre, illúzióra, még több álomra készíti fel az embert. Még több hazugságra. A fejsze árnyéka ott lebeg minden öröm fölött. Minden egyes út a halálba vezet, minden barátság, minden szerelem, kín, veszteség, árulás, fájdalom, szenvedés, öregedés, megaláztatás. Mindenkire egy azon sors vár.”

  1. Nem tudom kitől származik, de elég tipikus. Azt mondja nem hisz Istenben, de még ugyan abban a mondatban megcáfolja magát, amikor kijelenti, hogy “A SZENVEDŐK JAJVESZÉKELÉSE MINDEN BIZONNYAL A LEGKEDVESEBB HANG AZ Ő FÜLÉNEK”. Tehát hisz Istenben, csak nem ért egyet vele. Úgy gondolja ő jobban csinálná. Ezt gondolja a sátán is és minden piszkos munkáját megpróbálja Istenre kenni.
   Istennek hatalmában áll megállítani gonoszt, de ezzel az erővel kezdhetné velem is, mert én is csinálok gonosz dolgokat (legyen az akármilyen szintű, mert ugyebár hol húzod meg a határt?).

   Ez az egyik leggyakoribb kérdés a nem hívők körében: Miért engedi meg Isten a bűnt és a szenvedést?

   Ez a szabad akarat lényege: dönthetsz, hogy jót vagy rosszal cselekszel. Isten nem robotokat teremtett, akikbe csak a jó van beprogramozva. Ez a legfontosabb dolog az életben: megtanulni helyes döntéseket hozni. Nem az “győz”, akinek több pénze vagy nagyobb hatalma van, hanem aki többet ad, többet szeret, segít, stb.

   “Mert aki meg akarja menteni az életét, elveszti, aki pedig elveszti az életét énértem, megtalálja. Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri, lelkében pedig kárt vall? Vagy mit adhat az ember váltságdíjul a lelkéért?” – Máté 16:25-26

   1. Egy kis szarkazmussal mondta azt a mondatot. “Te hiszel istenben de nem veszed észre, hogy mennyi szenvedés van így is a világon.”

    Számomra ez az egyik legütősebb monológ.

    1. Ez annak “ütős”, aki abban hisz, hogy Isten létezik, de gonosz. Ezt hívják Luciferiánus vallásnak. Ők úgy gondolják, hogy Lucifer az igaz isten és Jézus képviseli a gonosz oldalt.

     Mint már mondtam, ez a saját választásod. Választhatod azt, aki az életét adta azért, hogy te örökké élhess és választhatod azt, aki elveszti az életed, hogy mindenki felett uralkodhasson.

     Én ebben hiszek: “Mert az Isten szeretet.” – I. János 4:8

    2. Thea,

     Vázolnád pár sorban, hogyan vélekedsz az eredendő bűnről úgy általában? (jöhet email-ben is, vagy itt akár) Előre is köszi.

     üdv,
     peterqe

    3. Megpróbálom röviden. Valóban minden ember bűnösként születik, ami Ádám és Éva engedetlenségéből ered. Szerintem ennek fontos szerepe volt az ember történelmében és tanulási folyamatunkban, mert a gonosz ismeretével tudja csak igazán értékelni az ember a jót. Mindenki sokkal hálásabb az egészségéért egy betegségből való felgyógyulás után. Azonkívül életünk jelenlegi szakaszában szerintem ez a legfontosabb feladatunk: megtanulni jó döntéseket hozni. Ha ez már megy, jöhet a következő szint.

     Fontos megérteni, hogy az a tény, hogy az ember bűnös, értsd ez alatt, hogy nem tökéletes (és a legjobb szívű, legkedvesebb ember is elkövet bűnöket), nem jelenti azt, hogy Isten nem szereti. Nem tudom van-e gyereked. Engem például nagy örömmel tölt el, amikor látom, hogy a gyerekeim jó döntéseket hoznak, és megpróbálok nem elkeseredni, amikor nem így történik. Ebből tanulnak.

     Emiatt a bűn miatt jött el Jézus, hogy magára vállalja és rajta keresztül minden ember bocsánatot nyerhessen Istentől, csak kérni kell. ?Mert nem olyan főpapunk van, aki ne tudna megindulni erőtlenségeinken, hanem olyan, aki hozzánk hasonlóan kísértést szenvedett mindenben, de bűn nélkül.? Zsidók 4:15
     Vagy ahogy lent is idéztem: ?Az Isten pedig a mi hozzánk való szerelmét abban mutatta meg, hogy mikor még bűnösök voltunk, Krisztus érettünk meghalt.? (Róma 5:8)

 3. Tegnap írtam valamit adware-nak, valamiért nem jelent meg….se baj megpróbálom még egyszer.Az arab iszlamisták netán a pokolra valók? Nem az én tisztem ezt eldönteni, de lássuk csak mit is üzen Allah követőinek olyan kérdésekben mint a békés együttélés, tolerancia.
  http://quran.com/5/33
  http://quran.com/4/34
  http://quran.com/9/111
  És nem utolsósorban egy videó Mohamedről és az Iszlám létrejöttéről, tanításairól.
  http://www.youtube.com/watch?v=4xCdehrV96U

 4. Nah Ida!Ebbe minden benne van ami a lényeg,egy betüvel sem tudnék többet hozzáfűzni!Ez így kerek és igaz ahogy leírtad!

 5. Kedves Hitetlenek!

  A helyzet az, hogy többnyire kevesen születnek hívő keresztényként. Legjobb esetben ilyen családban nőlsz fel, de általában még az sem. Az un. “Keresztény országok” tulajdonképpen csak egy ” hivatalosan keresztény elveket valló” kulturközeg, ahol a legtöbb embert, ha megkérdezel, “természetesen” kereszténynek vallja magát, de igazából halvány fogalma sincs róla, hogy az mit jelent. A legtöbb embernél a tudás ott kifújt, ” hogy igen vannak templomok, meg papok, meg “csuhások”, külömböző szekták”, és mindegyiknek valamilyen köze van valamilyen kereszthez. A Bibliáról, talán már az ifjabb generáció tanult valamit az iskolában, de azután annyi.
  Na már most, azt tudom nektek mondani, hogy mi is igy indultunk. Csak valaki valamikor bizonyságot tett( beszélt) nekünk arról, hogy Ő megtalálta, találkozott ( kijelentetett neki a szívében) Jézus Krisztussal, Istennel, és hogy ezt bárki megteheti, mert aki az igazságot keresi, akarja tudni, és az igazság szerint akar élni, annak az Isten kijelenti az Ő Fiát ( Jézus Krisztust, aki a Megváltó). Mint mondtam volt maga az Isten jelenti ki ( ad bizonyosságot a szivünkbe), a Szenlélek Isten által, tehát nem XY-nak hiszünk! És onnantól kezdve tudja az ember, hogy minden igaz, amit a Biblia tartalmaz. Innentől, az embernek el kell döntenie, hogy ezzel a tudással mit kezd. Akarsz-e Istennel tovább lépni, akarsz-e a Mindenható Istennel, a Mindenség teremtőjével, A Világegyetem Úrával személyes kapcsolatba lépni ( mert akkor meg kell az embernek térnie, vagyis Jézus Krisztust( a Fiú Istent, aki azért halt meg önként a kereszten, hogy az Atya Istent kiengesztelje, az elkövetett bűneink miatt ( bűneink vért kivánnak), és az Ő ( általunk is elfogadott ) áldozata alapján Isten megbocsáthasson nekünk elkövetett bűneinkért, Fiaivá fogadhasson bennünket és ez által személyes kapcsolatba kerűlhessünk vele) el kell fogadnod megváltódnak, ugyanis kizárólag rajta keresztűl mehetünk Isten elé. Amint ezt megteszed, újjászületsz, ami annyít tesz, hogy szellemed, amely eddig halott volt, a Szentlélek által megelevenedik ( az Istenség harmadik személye beköltözik, és elkezd Téged az Úr Jézus képmására formálni). A megtérés természetesen azt is jelenti, hogy utána Istennek tetsző életet kezdesz élni.Bemerítkezel( megkeresztelkedsz) a bűnök bocsánatjára, és betöltekezel Szentlélekkel. Innentől az Isten Igéje megnyílik előtted, és értení fogod.

  Mint modtam volt, ezt személyesen neked kell kérned Istentől, hogy jelentse ki neked az igazságot Jézus Krisztusról.
  Persze, ha meg akarod tenni, készűlj fel rá, hogy esetleg nagyon fogod magad szégyellni (érthetetlen módon, hiszen, ha nincs, úgyan ki hallja!?), meg mindenféle kisértésnek( eltántorítási kisérletnek) ki leszel téve, mert a Sátán létezik, és neki az a célja, hogy ” dögöljön meg a szomszéd tehene is!” Ő ugyanis olyan nagyhatalmú lénynek teremtetett, hogy az Istenség,( Atya, Fiú, Szentlélek) után Ő volt a leghatalmasabb( eredetileg Lucifernek, a Fényhordozójának hívták).
  Na egyszer csak gondolt egyet magában, és úgy gondolta, miért is ne lehetne Ő az isten!? Kampányolt, magamellé állította az Anyalok harmadrészét, lázadást szított, megpróbálta megdönteni Isten uralmát. Nem jött össze neki. Őt a lázadó Angyalokkal kiútasították a Mennyből( Isten városából), de nemigazán tudott beletörődni a vesztességébe, ezért most igyekszik minnél több kárt okozni Istennek, azáltal, hogy Isten szeretett teremtményeit ( az embereket) szellemileg, testileg elpusztítja, távoltartja az Igazságtól, de akit nem tud távoltartani, annak legalábbis ” keresztbe tesz”.
  De nem rendelkezik akkora hatalommal, hogy azt aki keres megakadályozhassa.
  Mert erre mondja az Isten Igéje:..Keressetek és találtok, zörgessetek, és megnyíttatik…

  És azt is mondja az Úr Jézus: Gyertek Énhozzám mindannyian, akik megfáradtatok, megterheltettetek, mert Én megnyugosztlak benneteket…”

  Szóval, csak el akartam mondani, hogy hogyan lesz egy hitetlen emberből hívő! Szeríntem itt az oldalon a legtöbben így lettünk azok.

  És nem azért dicsőítjűk ( dicsérjük ) Istent, mert muszáj, de ha valaha ( úgylegyen) megtérnél, bünbánatrajutnál ( meglátnád magadat, a büneidet Isten szemével), meglátnád, hogy Jézus mennyit szenvedett érted, és az Isten mekkora áldozatot hozott azzal, hogy a Fiát adta érted engesztelő áldozatúl, ( mivel a bűn büntetést érdemel) hogy megbocsáthassa a bűneidet, hogy Te el ne vesszél (az emberi lélek hallhatatlan, és a Pokol is létezik, ahol megfelelő viselkedés alapján majdnem mindannyian végeznénk), hanem örök életed( hogy megismerd az egy Igaz Istent, és akit elkűldött az Ő egyszülött Fiát, a Jézus Krisztust) legyen, és a Fiának fogadhasson, szerethessen (hogy legyen a nemszeretettből szeretett!),hogy Te is szerethesd, Őt is és a felebarátaidat is kapcsolatba léphess vele,…megáldhasson, hogy megszabadíthasson a bűn és Sátán fogságából, meggyógyíthasson stb, akkor tudnád, hogy van miért magasztalnunk a nevét, és van miért hálásaknak lennünk!

 6. mi lenne, ha egy ilyen számítógép központ, ahol tárolják az adatokat, “véletlenül” kapna egy emp-t ( elektromágneses impulzust) ? :D:D:D

  volt adat, nincs adat .. hupsz :DD

  1. Egy “ilyen szamitogep kozpont” mar nem letezik.
   Pontosan ezert talaltak fel mar tizenevvel ezelott azt az adattarolasi technologiat, melyet ma divatosan “Cloud Computing”-nak nevezunk.
   Szerverek osszessege, adattarolok osszessege van. Ha kiveszel beloluk egyet – huszat – ketszazat, akkor sem lehet megsemmisiteni, de meg lokalizalni sem. Az adat es az adatbazis megmarad. Es mindenki maga tolti fel az adatait a “felho”-be onkent ma is, divatbol. Es milyen talalo a nev ugye? Eg, es pokol…

   1. Hát ez szívás, de valahol csak megvannak ezek az adatok, nem? Nem lehet végtelen sok adattárolón tárolni. Csak kell, hogy el legyenek ezek helyezve valahol ezek a szerverek, adattárolók.

 7. Mindig elkeserít, hogy értelmes emberek elhisznek ilyen Antikrisztus meg emberírtás baromságokat. Rossz dolog lesz félelemben megöregedni, aztán utolsó napjaitokon ráébredni, hogy kamu, és nincs szó semmilyen sátánista háttérhatalomról.

  1. Háttérhatalom van. Igaz nem tudni milyen vallásúak 🙂
   Ez az antikrisztus meg biblia butaság engem sem érdekel sőt kicsit néha idegesít a cikkekben, de azokat a részeket kihagyom. Még így is nagyon sok az igazságtartalma a cikkeknek sajnos :(.

  2. Gondolkozz logikusan. Talán éppen azért hisznek benne, mert értelmesek.

   Miből gondolod, hogy itt bárki is fél? Pont fordítva: “Te hiszed, hogy az Isten egy. Jól teszed. Az ördögök is hiszik, és rettegnek.” Jakab 2:19
   Inkább tájékozódj egy kicsit.

   Megjegyzem az sem véletlen, hogy az elit a kereszténység és leginkább a Biblia ellen harcol minden erejével. Az amerikai iskolákban bármilyen vallásról beszélhetsz, tanulhatsz, beleértve a boszorkányságot és a voodoo-t is, csak a kereszténységről nem, és egyetlen könyv van kitiltva: a Biblia. Vajon mitől félnek?
   Ez az oldal arra próbálja meg felhívni az emberek figyelmét, hogy egy diktatórikus világkormány van felemelkedőben, aminek értelemszerűen lesz egy vezetője is. Őt a Biblia antikrisztusnak hívja, mert azt állítja majd magáról, hogy ő az emberiség megváltója és azt követeli majd, hogy mindenki istenként imádja. Tőlem annak hívod aminek akarod, nem ez a lényeg.
   Majd ha megtörténik emlékezz, hogy mindez benne van a Bibliában.

   Az már inkább tájékozatlanságra utal, hogy nem hiszel a népességcsökkentésben, hiszen a csapból is az folyik, hogy túl sok ember van a földön.
   http://idokjelei.hu/tag/nepessegcsokkentes/
   http://www.youtube.com/watch?v=nbjwkTov_Gg&list=PL8F9D501B7B1F239F&feature=plpp_play_all

   1. Ennek egyetlen oka van, az pedig nagyon-nagyon távol áll az oldalon gyakran előforduló antikrisztus, stb… blabla dolgoktól. (ettől függetlenül nagyon jól válogattok, érdekesek a cikkek)

    Jézus saját korát kb. 2000 évvel megelőzve a privátkapitalista-Isten archetípusra épülő rendszer alternatívájaként elmagyarázta kortársainak a “földi paradicsom” szabadpiac és szabadpénz elméletét olyan fogalmakkal (Atya-Fiú-Szentlélek), amelyeket ma már egészen másképp nevezünk (Hitelkínálat-Hitelkereslet-Pénzkörforgás)…
    Az, hogy az egyház kvázi cargo-kultuszt csinált a kereszténységből hatalmi célok szolgálatában, az várható volt.

    Az uralkodó elit nagyon is tisztában van azzal, hogy a Jézusi tanítás valódi tartalmának megismerése csak idő kérdése: egy “útkereső-kétkedő” ember számára talán könnyebb is, mint bárki gondolná. A vallásos köd azonban sokakat meggátol abban, hogy felismerjék a nyilvánvalót.

    A globálisan működő, “privátkapitalista istenek” számára nagyon kényelmetlen lenne, ha megszűnne a sokak többletmunkája által a kezükbe vándorló magántulajdon egyirányú folyamata, ezért nem szabad az “oktatásnak” semmilyen formában kitermelnie olyan embereket, akikben fennál a lehetősége, hogy megértik és terjeszteni kezdik a bibliai tanítások (korlátozzuk kb a Tamás evangéliumra, azt ugyanis nem nagyon sikerült meghamisítani a késői felfedezés miatt) igazi értelmét.

    1. Szomorú, hogy egyre többen mindenre nyitottak, kivéve a Bibliát. Látják, érzik milyen irányba halad a világ és mégis a bölcsességnek éppen azt az egyetlen forrását nem hajlandók elfogadni, amiből megtudhatnák mi vár ránk és mi menthet meg bennünket. Ahogy Pál írta: ?Mert lesz idő, amikor az egészséges tanítást nem viselik el, hanem saját kívánságaik szerint gyűjtenek maguknak tanítókat, mert viszket a fülük. Az igazságtól elfordítják a fülüket, de a mondákhoz odafordulnak.? ? hiszen megismerték Istent, mégsem dicsőítették vagy áldották Istenként, hanem hiábavalóságokra jutottak gondolkodásukban, és értetlen szívük elsötétedett. Akik azt állították magukról, hogy bölcsek, azok bolonddá lettek?.

    2. És mi van a szegény kis busmanokkal? Ők miből szereznek bölcsességet? Vagy az esőerdei törzsek? Köszönik megvannak a biblia nélkül is. 🙂 Vagy az arabok ha nem bibliát olvasnak akkor el fognak égni a pokolban? 😀 Ha meg isten elvárja az emberektől, hogy dicsőítsék akkor az nem isten hanem egy egoista lény, akinek szüksége van az emberek imádatára önigazolásként, hogy ő isten…Erről ennyit.

    3. Erről már volt szó néhányszor, de ha kell százszor is leírom. Istent a Biblia nélkül is megtalálhatod, (mint ahogyan sokan térkép nélkül is jól tájékozódnak, a legtöbben azonban nem) de a Bibliával könnyebb.

     Adaware, neked van gyereked? Szerinted egoizmus, ha egy szerető szülő szeretné, hogy a gyereke viszont szeresse? Isten előbb szeretett minket, mint mi őt.

     “Az Isten pedig a mi hozzánk való szerelmét abban mutatta meg, hogy mikor még bűnösök voltunk, Krisztus érettünk meghalt.” (Róma 5:8)

     az arabok ha nem bibliát olvasnak akkor el fognak égni a pokolban?

     Ezt meg honnan vetted? A Biblia ismeretének hiánya nem vezet a pokolba, csak nélküle nehezebb lesz megtalálni az utadat és Istent, azonkívül megváltás nélkül Isten kénytelen lesz a cselekedeteid alapján megítélni. A te választásod.
     (Ez a könyv lehet, hogy tetszene neked: http://www.amazon.com/The-Torn-Veil-Gulshan-Esther/dp/0875084737 Egy muzulmán találkozása Jézussal a Koránon keresztül)

    4. Vas akaratú elszánt tagadás vagy vakság szükséges ahoz, hogy a vilában körülnézve ne lássa valaki a Teremtőt. ?Mert ami megismerhető az Istenből, az nyilvánvaló előttük, mivel Isten nyilvánvalóvá tette számukra. Ami ugyanis nem látható belőle: az ő örök hatalma és istensége, az a világ teremtésétől fogva alkotásainak értelmes vizsgálata révén meglátható.?

     Ami pedig a kis busmanokat és az esőerdei törzseket illeti, felőlük ne aggódj, Isten minden teremtményébe beépítette a lelkisimeretet. ?Hiszen nem a törvény hallgatói igazak Isten előtt, hanem a törvény megtartói fognak megigazíttatni. Mert amikor a pogányok, akik nem ismerik a törvényt, természetes eszük szerint cselekszik azt, amit a törvény követel, akkor ezek a törvény nélküliek önmaguknak szabnak törvényt. Ezzel azt bizonyítják, hogy a törvény cselekedete be van írva a szívükbe. Erről lelkiismeretük és egymást vádló vagy éppen védő gondolataik együtt tanúskodnak majd, azon a napon, amelyen megítéli Isten az emberek rejtett gondolatait az én evangéliumom szerint Krisztus Jézus által.?

 8. Ha jól látom a szalonképes, ám a szerkesztőség álláspontjával nem egyező hozzászólások ki vannak moderálva. Akkor ennyi volt, hölgyeim, uraim, kellemes világvégét Önöknek!

  1. A FB-on írta valaki, hogy nem fogadta el a wordpress az email címét, úgyhogy benéztem a spam mappába (amit szinte soha nem teszek, lévén naponta több száz email kerül oda), ott találtam ezt a két hozzászólásodat. Érdekes módon nem én, hanem az Akismet döntött így. Isteni szándék netán?
   (Mellesleg ritkán töltöm a vasárnapokat a számítógép előtt.)

 9. Az általatok antikrisztusi világkormány-nak titulált szervezet nem egészen pontosan megfelel az isteni rendszerek minőségének? Mert Én már régóta azon az állásponton vagyok, hogy a túlzott központosítás és az emberek egyéni szintű megfigyelése és kontrollálása isteni szándék. Azóta egyre jobb arcnak látom Sátánt is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend