Klímaváltozás

A katasztrófa népességcsökkentés nélkül elkerülhetetlen, állítja egy professzor

Forrás: Infowars.com

Philip Cafaro, a Colorado egyetem professzora ?Klímaetika és népességpolitika? címmel megjelent legújabb tanulmányában a ?globális felmelegedést? nevezi a föld legnagyobb problémájának és természetesen a bűnbak ismét az emberiség. Az ENSZ Klímabizottságának többször megcáfolt állításait visszhangozva, a professzor sötétségről és végítéletről beszél tanulmányában (57. oldal):

?A tudósok szerint az emberiség megnövekedett igényei és ezeknek a földre kifejtett hatásai egy új korszakot vezetnek be: az Antropocén korszakot. A föld erőforrásainak ilyen önző és destruktív kisajátítását kizárólag fajközi népirtásnak minősíthetjük.?

Tehát a szerző egy geológiai korszakról, az ?Antropocén? korszakról beszél. Azt természetesen elfelejti megemlíteni, hogy ha létezik egy örök tényező az éghajlattal kapcsolatban az az, hogy folyamatosan változik. Arról nem is beszélve, hogy a széndioxid éghajlat befolyásoló hatását számtalan tanulmány és neves tudós, éghajlatkutató megcáfolta már.

?Ideje elismerni a más fajokat ért igazságtalanságot, amit a klímaváltozás és más emberi támadások hoztak a bioszférára, így szükséges, hogy környezetvédelmi morálunkat és viselkedésünket ennek megfelelően változtassuk meg,? írja a professzor.

Amit pedig ?viselkedés? alatt ért, az nem csupán egy egyszerű, barátságos ?családtervezési? program. Szerinte a globális Armageddon elkerüléséhez drákói intézkedések szükségesek:

?Az ember szaporodásának megállítása mindenképpen elengedhetetlen (de nem elegendő) feltétele a globális klímaváltozás katasztrofális változásának megakadályozására. Igazából a föld népességének jelentős csökkentésére lehet szükség, hogy ezt elérjük.?

Ez egy óriási fogalombeli különbség. Egy dolog megállítani a szaporodást és egészen más a lakosság jelenlegi számának jelentős csökkentése.

?? nagyobb esélyünk van elfogadható jövőt teremteni a föld szegényeinek, ha véget vetünk a lakosság növekedésének, amilyen gyorsan csak lehet. Lehetséges, hogy az emberi populáció csökkentésére lesz szükség egy ilyen jövő eléréséhez,? írja a professzor tanulmánya 54. oldalán.

Philip Cafaro ezt morális kérdésnek tekinti és ismételten hangsúlyozza, hogy a föld jelenlegi népességének jelentős csökkentése szükséges.

?Első lényeges állításom a tanulmány második részében a következő: a klímaváltozás elfogadható korlátaira vonatkozó konszenzus minimum azt követeli, hogy megállítsuk a föld népességének növekedését. Amennyiben ezeket a határokat komolyan vesszük, feltételezhetjük, hogy a jelenlegi népesség jelentős csökkentésére vonatkozó igény megalapozott. Látva milyen szerepet tölt be a népességnövekedés a klímaváltozás felgyorsításában, a jelenlegi körülmények között, az ennél visszafogottabb intézkedések nem nevezhetők etikusnak.?

Sajnálkozva, hogy az ?IPCC (az ENSZ Klímaváltozásért felelős bizottsága) álláspontja szerint a népességszabályozás kérdése túl ellentmondásos? a professzor kijelenti, hogy ??a népesség kérdésének kezelése, megvitatása nélkül csak torz ítéletet alkothatunk a klímaváltozáshoz való alkalmazkodáshoz szükséges lépéseket és ennek igazságos nemzetközi munkamegosztását illetően.?

A kötelező globális népességpolitika kérdésének fejtegetése közben Cafaro felveti az elkerülhetetlen kérdést: a szerinte szükséges intézkedések kötelező vagy önkéntes alapon működjenek.

?? a kényszer kérdését nem kerülhetjük el örökre. Sok progresszív író hiszi ebben a régióban, hogy az önkéntes eszközök elegendőek a népesség elfogadható szintre történő csökkentéséhez, de más helyeken és más időkben ez nem feltétlenül igaz, és nem feltétlenül igaz a XXI. vagy XXII. századi világ egészére.?

A professzor úgy gondolja, hogy a hatékony népességpolitikához kényszerre van szükség.

?Kína népességpolitikája nagyjából stabilizálta az ország lakosságát, míg más, kizárólag kényszermentes intézkedéseket alkalmazó országok lakossága (mint például Indiában), továbbra is gyors ütemben növekszik.

A professzor nem kerülheti el az ilyen felemelkedőben lévő tudományos diktatúrával szembeni ellenállás kérdését.

?Igaz, sok ember elfogadhatatlan jogsértésnek tartja, ha más mondja meg neki, hogy milyen autót vezethet, vagy hány gyereke lehet, de akkor viszont nagyon gyorsan neki kell látni a nem vagy kevésbé kényszerített intézkedések bevezetéséhez, amelyek meghozzák a kívánt eredményt. Amennyiben ezek elégtelennek bizonyulnak, előfordulhat, hogy szigorúbban kell korlátozni a fogyasztást és a szülést érintő szabadságjogainkat.?

Ez a ?jó zsaru, rossz zsaru? módszer nagyon ismerős. A biokraták először általában emberi módon szólalnak meg, majd amikor ez nem működik, jön az ordibálás.

Előző posztKövetkező poszt

34 hozzászólás

 1. Fragolina verde!Persze,hogy elfogy a talaj és a többi,mert a sátánista elit tesz róla,hogy így legyen,agyon fluoridozza a vizet,a Monsanto féle Roundup növényvédőszerrel,megöli a jótékony mikrobákat,a Gmo növényekkel szétzilálja a természetes biodiverzitást,plusz még a levegőből permetezik a chemtrails-t hát persze,hogy kikészül tőle a talaj és minden más,amúgy nézz körül csak itt nálunk mekkora hatalmas erdők vannak,mekkora területek parlagon,tripla ennyi embert el tudna tartani,Kínában túlnépesedés…akkor miért vannak szellemvárosok?Miért állnak üresen egész városok????Ha olyan veszettül sokan vannak akkor talán ez nem lenne lehetséges.Itt van például a globális felmelegedés,évekkel ezelőttre jósoltak ilyen meg olyan mértékü jéghegy olvadást,meg tengerszint növekedést egyik sem jött be,sőt most már hül a klima,ezért már inkább csak klima változást emlegetnek.Van változás igen,de mert próbálják tönkre tenni mesterségesen,csak nem megy az olyan egyszerüen mint hitték!

  1. Bár látom, hogy titeket a tudományos tények cseppet sem érdekelnek, azért beteszem ezt a cikket ide, nagyon jól összefoglalja a helyzetet:

   http://penzcsinalok.transindex.ro/globalis/cikk/14013

   “Gyulai Iván szerint szakértői berkekben nagyjából egyetértés mutatkozik abban, hogy most vagyunk a kőolaj kitermelési csúcsán, a “jobbik fele már elfogyott”, a maradékot már nehezebb lesz kitermelni, nagyrésze pedig meghaladja azt az energia-küszöböt, amiért még egyáltalán érdemes hozzáfogni a bányászáshoz. Hozzátette, hogy 2015-től – a prognózisok szerint – évente körülbelül 2,4%-kal fog csökkeni a hagyományos olajkitermelés lehetősége.

   “A talajjal van a nagyobb baj, a Földön ugyanis sokkal gyorsabb a talaj pusztulása, mint megújulása. A termőtalajt ki lehetne cserélni mesterséges táptalajra, csakhogy az eszenciális tápanyagok közül is jónéhány elérte a csúcsát. Például a fluor-apatit kitermelési lehetősége szintén a csúcson van, a foszfor utánpótlása a talajban ezért kétségessé válik. Évente 75 milliárd tonna talaj erodálódik, Kínában az erózió üteme a természetes regenerációs képesség 57-szerese, Európában 17-szerese, Amerikában 10-szerese, Ausztráliában pedig ötszöröse. Ha ez ilyen ütemben folytatódik, akkor 60 év alatt fogy el a talaj” – magyarázta Gyulai.

   Az erőforrás-válságot egy ördögi kör gerjeszti: minél nagyobb technikai potenciállal rendelkezik az emberiség, annál több ember tud megélni a Földön, azonban ezután megint az a gond, hogy honnan teremtjük elő a megfelelő erőforrást annak a több embernek. “Pusztán a technika révén nem jutunk sehova, mert éppen a technikai gyarapodás termeli újra azt a csapdát, amiből képtelenek vagyunk kitörni” – fogalmazott az ökológus.

   Mi lehet ennek az oka?

   Az előadó szerint alapvetően a gond a növekedés állandó hajszolása, noha mindenki azt mondja, hogy csak így lehet megoldani a környezeti és társadalmi problémákat.


   “Az emberiség együttesen minden évben süt egy nagyobb és nagyobb tortát. Amikor ezt a tortát felszeletelik, azt látjuk, hogy kevés embernek egyre nagyobb szelet jut, és egyre több embernek jut mind kisebb és kisebb szelet” – fogalmazott Gyulai. “

   1. Tudomány és tudomány között óriási különbség van. Az általam belinket dokumentumfilmben is egytől egyik tudósok szólalnak meg, de mivel nem az elit oldalán állnak és nem az előírt propagandát terjesztik, kevesebbet hallasz róluk.

    A fenti cikk csupa féligazsággal van tele. Azt például tudtad, hogy ezt az egész zöldhisztériát is az elit hozta létre? Az általad említett problémák eltörpülnek az igazi, még ránk váró bajok mellett. És mivel ezeket a problémákat sokszor maga az elit találja ki, sőt mi több gyártja, következésképpen az általuk javasolt megoldások is hamisak. Létrehoznak egy (hol valós, hol kitalált) problémát, hogy felkínálhassák saját megoldásukat, ami közelebb viszi őket céljaik eléréséhez. Isten az élet pártján áll, ellenfele a halálén.

 2. Fragolina verde,
  Bátorkodok feltenni néhány kérdést, remélem te is vagy olyan bátor, hogy visszaválaszolsz. Látván, hogy szerinted sem tűr halasztást a dolog, milyen kéne legyen az a “bármilyen eszköz”, aminek segítségével meg lehetne oldani sürgősen ezt a 7milliárd – 6milliárd = 1milliárd ember kérdést?
  Maga a módszer érdekelne és hogy hogyan lenne az lebonyolítva, ráadásul sürgősen. Mondjuk 3 év még beleférne a sürgős kategóriába? Így naponta 5.479.452 embert lehetne “diktatórikusan” megölni.
  Ja, majd elfelejtettem……és milyen alapon választanád ki a 6 milliárd embert?

  Tudod,…mi itt, néhányan készen vagyunk meghalni azért, amiben hiszünk, ha eljön az ideje……..te hogy állsz ezzel a kérdéssel?….oda adnád az életed, azért hogy megmeneküljön a Föld, az állatok, a madarak, halacskák, kukacok, bogarak……………?

  Mutasd meg, légy olyan szíves, elhatározottságodat és válaszolj erre a néhány fontos
  kérdésre.

  Ha még van valaki, aki egyetért Fragolina verde életszemléletével, csak rajta…lehet csatlakozni.

  ps. nem mellébeszélésre vagyok kíváncsi,…..konkrét válaszokat várok a fenti kérdésekre.

  1. Kanku miért ferditesz??? Hol irtam én azt, hogy bárkit is meg kéne ölni? Ti nem értitek azt a szót, hogy “születésszabályzás”??? Azt mondtam, minden eszközzel kötelezni kéne az embereket a kinai családmodell betartására, avagy 1 nő csak 1 gyereket szülhessen, nem többet. Erre addig lenne szükség, amig a létszám visszaesik a fenntartható mértékűre, ami 500 millió és 1 milliárd között van. De legyen az utóbbi. Ezt követően lehetne szinten tartani 1 nő / 2 gyerekkel. Természetesen ez elkerülhetetlenné tenné a mostani életmód gyökeres átalakitását, de ez az egyetlen humánus megoldás, amit látok. Ne legyen egy percig sem olyan illúziótok, hogy ennek hiányában el fogjátok kerülni a tömeges éhenhalást és a háborúkat. Ezt kéne végre felfogni.Ha úgy gondolod, táplálni kell minden éhes szájat, akkor azzal tovább rombolod az elkövetkezendő generációk életfeltételeit, a kimerült és véges kapacitású Föld ugyanis nem fogja bírni. Ha viszont elfogadjuk és belátjuk végre, hogy mi is csak egy faj vagyunk a Föld ökoszisztémájából, aminek véges az egyedszáma (mivel véges a Föld eltartó képessége is), csak akkor mented meg az összeomlástól ezzel a teljes populációt!

   Olyan ez mintha öntudatot adhatnál a rénszarvaszuzmóval teli szigeten élő rénszarvasoknak. Rájönnének, csak akkor maradhatnak fenn a legtovább ha olyan mértékben szaporodnak csak, amilyen gyorsasággal a zuzmó újranő. De mit pofázok itt én, globális szinten agyatlan rénszarvascsorda módjára viselkedünk, nem intelligens múltból tanuló és jövő idővel foglalkozó individuumokként.

   Óriási probléma, hogy az egyházak nem fogják fel a helyzet
   súlyosságát, és zömük elsődleges értékként kezeli a bőséges, akár eszetlenül bőséges gyermekáldást. Borzalom.

   1. Tudod, olyan ez, mint a tévé előfizetés. Lehet, hogy téged csak a természetfilmek érdekelnek, de a csomagban a sport és szappanopera csatornák is benne vannak, ha kell, ha nem.
    Lehet, hogy te ?csak? népességszabályozást akarsz, de a csomagban a népességcsökkentés minden létező formája is benne van.
    És ha te a kommunista Kínát tartod a követendő példának az magáért beszél. Érdemes lenne utánajárni egy kicsit, ők hogyan is csinálják. Hogyan vadásszák le a terhes nőket és alkalmaznak kényszer abortuszt, vagy ölik meg a nemkívánatos második gyermekeket.
    Ha mondjuk, 60 év alatt akarnád elérni a terved napi extra 270 000 embertől kellene ?megszabadulnod?, nem beszélve a növekedésről, ami ehhez még ugyebár hozzájön.

    Egyébként nem meglepő, hogy így gondolkozol, hiszen gyerek kora óta ezzel a propagandával tömik minden ember fejét, az evolúciótól a globális felmelegedésig, és a legtöbben nem veszik a fáradtságot, hogy utánajárjanak az igazságnak, azonkívül az emberek általában nem szeretik belátni, hogy amit, vagy amiben korábban hittek hazugság.
    Ha mégis érdekel az igazság ez talán emészthető számodra:
    http://idokjelei.hu/2012/02/adrian-salbuchi-a-keszulo-vilagkormany/
    http://www.youtube.com/playlist?list=PL8F9D501B7B1F239F&feature=plcp

   2. Fragolina,
    Látom nem tudjuk meggyőzni egymást, volt már ilyen és még lesz is,…mit csináljunk? ilyenek vagyunk mi emberek, különbözőek.
    Befejezésképpen hozzátennék még valamit,…… értem én, születésszabályzás” mint Kínában.
    Tudtad, hogy ennek a folyamatnak az egyik mellékhatása az, hogy tejesen felborult a nemi egyensúly az újszülöttek esetében,…kiszámolták, hogy 2020-ra több tíz millió házasodási kort elérő férfinek nem lehet emiatt felesége?…vagyis nem születik elegendő lány.
    Vajon majd mire lesz képes, az a sok millió szexuálisan kielégítetlen férfi?
    Lehet, hogy emiatt gyakoriak lesznek a megerőszakolások és a gyilkosságok?
    Alighanem ..és jó lesz ez így? esetleg erre is lesz majd valami “professzori” megoldás, amivel megint egyet fogsz érteni, mint például “a vaddisznó populációk és a kóbor kutyák esetében bevált castratus eljárás az embereknél is beválik majd”……és hol lesz ennek a vége? kérdezem én…
    http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8451289.stm (ha nem olvasol angolul a chrome-mal lefordíthatod magyarra)
    http://dictzone.com/latin-magyar-szotar/castratus

    Még ezt a blog-ot is ajánlom,… főleg azoknak akik azt hiszik, hogy már majdnem mindent tudnak a világról….bevallom…én is ilyen voltam….és mekkora ébredés is volt az, amikor rájöttem, hogy minden ami körül vesz hazugság, megtévesztés és illúzió.
    Higgyél nekem, az 5-ös Lottó, az a nyereményjáték dömping, Tv-ben, vásárláskor stb, azok számára lett kitalálva, elsősorban, akik felismerték, hogy az életük egy holtvágány, rájöttek hogy már soha nem fogják vinni semmire az életben, mert az elszegényedett, belefásult embereknek is kell adni valami ici-pici mentális “kapaszkodót”…..észrevetted, hogy nem a jobban szituáltak vásárolják a szelvényeket vagy küldik az sms-t?
    Az agytrösztökben tudják, hogy ameddig ezek az emberek, ritkán ugyan, de nyernek 2-3000 forintot, addig elhiszik azt is, hogy megnyerhetik akár a főnyereményt is….és nyugton maradnak…..ez a pszichológia legegyszerűbb formája.

    Részemről nincs harag…. a közös, vagy még akár az elharapózott vitákból is születhetnek jó dolgok, de csak akkor, ha a felek őszinték, ….. önmagukhoz.
    Az agymosás veszélyei,….erről kellene többet olvasni, tanulni, ajánlom Alan Watt filmjeit a YT-on,…talán kezd(jétek) ezzel:
    http://www.youtube.com/watch?v=v9fMw5EkRTc

    Isten áldjon !

 3. Maximálisan egyetértek a professzorral, bármilyen “diktatórikus” eszközzel, nagyon sürgősen intézkedéseket kéne hozni azért, hogy a népesség száma nem csak hogy ne nőjön tovább, de visszacsökkenen a hosszú távon is fenntartható 1 milliárdos szintre. (1 nő / 1 gyerekszülésre gondolok ezzel). A 60 millió évvel ezelőtti kisbolygó-becsapódás óta nem volt a Földön olyan méretű ökológiai katasztrófa, mint amilyen ma itt zajlik. A kapitalizmus és az ostoba emberi aljassággal vegyitett kapzsiság nem képes harmóniában élni a természettel, és nem tiszteli az életet sem. Ez a nagy büdös helyzet, remélem, valami csoda mégis történik, és a Föld élővilága megmenekül a végén, bár erre most már a legkisebb remény sem látszik jelen pillanatban.

  1. Igen szomorú látni mennyi ember elhiszi, hogy ha kevesebben lennénk minden jó lenne. A hatalmi elit propaganda gépezete jól végzi a dolgát. Őket egy cseppet sem érdekli az emberek jóléte. Ha népességcsökkentési tervük megvalósulna, a megmaradt, városokba zsúfolt emberek feladata az ő kiszolgálásuk lenne. Lásd az alább már belinkelt videókat.

   Csoda pedig történni fog. Erről szól ez az oldal. Nézz körül!

   1. Tudod, az emberiséggel egészében pont az a baj, ami nálad is jól látható: nem hajlandó tudomásul venni a természetes korlátait, és emiatt totálisa a vaksága ahhoz, hogy észrevegye, milyen pusztitással jár a létezése. Az összeomlás szélén áll az élővilág, és még mindig vannak, akik elhiszik a modern kapitalista dogmákat, mint pl. azt, hogy létezik örök növekedés egy zárt rendszerben. Hát nem, nem létezik, és mivel az emberiség nem hajlandó a keretei közé önszántából visszamenni, majd kényszeriteni fogja rá a természet. Ez persze sokaknak nem fog tetszeni. (Különben meg amikor népsűrűséget és eltartóképességet számolunk, akkor arra is gondolnunk kell, hogy a Föld nem az emberiség kizárólagos tulajdona. A Homo sapiensen és haszonnövényein/haszonállatain kívül sok millió egyéb életforma is létezik, amelyeknek szintén joguk van létezni. Méghozzá nem állatkertben, hanem a szabad természetben.
    Joga van élni és létezni olyan nagy területigényű fajoknak is, mint a barnamedvének, a szürkefarkasnak, az aranysakálnak és a hiúznak, hogy csak kárpát-medencei példákat hozzak.
    Ők is szeretnének élni, nemcsak a Homo sapiens.
    Nem hülyeségből találták ki az ökológusok azt az ökölszabályt, hogy a szárazföldek területéneknek lehetőleg a felét fenn kéne tartanunk a természetes ökoszisztémák számára.

    1. Igen, ahogy alább Singer is írja, ha valaki elutasítja az igazságot, nem marad más hátra, mint hinni a hazugságnak.
     Eszerint a filozófia szerint meg lehet ölni egy megszületett csecsemőt, de büntetik ha leszakítasz egy védett virágot.

     A korlátokat legjobb Istenre bízni, mert az ember által megszabott korlátok soha nem lesznek igazságokat.

     P J Walton nagyon találóan írta kommentjében: “Nem értem mi baja van azoknak, akik az evolúcióban hisznek a fajok kihalásával, amikor szerintük pont ezáltal, az erősebb győzelmével a gyengébb felett kerültünk ide?”

    2. Te most komolynak szántad ezt a Walton-idézetet? Mert ha igen, és nem látsz semmi kivetnivalót a vadonélő fajok és az ökoszisztéma kipusztitásában, akkor nincs miről beszélnünk tovább. Ez hihetetlen, hogy valaki képes legyen ilyesmit leirni, azon túl, hogy ekkora blődséget ritkán olvasni. (ui. olyan nem létezik, hogy semmilyen más élőlény nem él egy rendszerben, csak 1 fajta. RENDSZEREKRŐL beszélünk, amelyek összefüggnek egymással, és minden fajnak fontos szerepe van az egészben. ) Ehhhh Asszem én be is fejeztem, zárómondatként csak annyit, hogy se a csecsemőgyilkossággal, se az abortusszal nem értek egyet, ellenben a radikális születésszabályzással maximálisan. Na viszlát.

    3. Ezt nem én, hanem az evolúció követői hiszik, és legtöbb elméletükhöz hasonlóan ez is tele van ellentmondással. Az erősebb túléli a gyengét: ez az evolúció egyik alaptétele. Én ennek az ellenkezőjében hiszek: ?A szelídek öröklik a földet.?
     Ez történik amikor az ember Istennek képzeli magát. Innen indult ki eredetileg a probléma 6000 évvel ezelőtt. Az általad említett rendszert valaki megtervezte (ezért REND-szer) és ez nem a környezetvédő mozgalom volt, majd az embernek adta. Az ember pedig valóban tönkretette, de nem azzal, hogy szaporodott, hanem az emberi önzés következtében és a bajt nem lehet emberirtással megoldani. Két rossz együtt nem tesz ki egy jót.
     Egyszer viszont eljön a felelősségre vonás napja: “Eljött a te haragod… hogy elpusztítsd azokat, akik pusztítják a földet.” – Jelenések 11:18 (és ezek nem a nagycsaládosok)

     Valóban ebben hiszel? http://www.youtube.com/watch?v=XLdGu048KfM

    4. Ki hinne ilyen beteges videokban? Ti nem láttok az orrotoknál tovább. Fogalmatok sincs a Föld állapotáról, és arról sem, mi vár itt ránk. Nem ártana tájékozódnotok az élővilág helyzetéről, a környezetszennyezésről, a termőföldek pusztulásáról, a globális felmelegedésről, az óceánok elsavasodásáról, az édesvizkészletek kimerüléséről, az erdőfelületek csökkenéséről, vagy mondjuk utánanézni, hány faj található a vörös listán. Ostobaságok szajkózása helyett, pl. Persze mindenkinek könnyebb a gonosz elitre mutogatni, de ez csak részigazság. Az igazság az, hogy aki megszületik, az nyilván fogyasztani is akar, nem csak enni, hanem lakni, autózni, utazni, mittudoménmit, a szétosztandó “torta” viszont egyre kisebb. Már most is csak mesterséges és borzasztóan természetkárositó eszközökkel tudják fenntartani a jelenlegi populációt, ez pedig egész egyszerűen nem fenntartható tovább (bármennyire is szeretné ezt az elit ellentétben azzal, amit ti mondtok. Ők a “gazdasági növekedést” hajszolják mindenáron, ezért sem tesznek semmit a probléma megoldására.) Amikor pedig a mesterséges eszközök sem segitenek már, akkor jön az elkerülhetetlen összeomlás és a háború. Az jobb lesz??? (Az állatvilágban a szaporodási ráta mindig magasabb, mint amennyi utódnak van élettér, aztán a fölösleg majd zsákmányul esik, betegségben elhull, vagy éhenhal. És ez így megy négymilliárd éve, és ha nem így lenne, nem lett volna evolúció.
     A társadalmi ember kibújt ez alól, de ez csak expanzió révén megy a többi élőlény rovására, és csak addig, míg erre lehetőség van. De az már nemigen van tovább, itt a játék vége.)
     “Vannak az életnek alaptörvényei, mint fizikában a gravitáció? ami minden élőlényre vonatkozik.
     Az ember úgy döntött? rá nem. Ettől, persze? még a törvény hat.
     Így jelenleg zuhan az emberiség a megsemmisülés (és a világ szétrombolása) felé.” (Daniel Quinn)

    5. Igen, ez a videó valóban beteges, csakhogy ez a brit zöldmozgalom hivatalos reklámfilmje. Tudod az általad leírtakkal van elárasztva minden fővonalas csatorna, tankönyv és weboldal. Felesleges itt is leírnod, tisztában vagyunk vele mivel hülyítik a népet, hiszen a csapból is ez folyik. Attól, hogy sokan hiszenek benne, még nem lesz igaz.
     Ezt az oldalt viszont leginkább olyanok látogatják, akik átlátnak ezeken a hazugságokon. Ha valóban szeretnéd tudni az igazságot, ne a hatalmi elit által pénzelt médiát kövesd.

     Ez a dokumentumfilm például segíthet helyrerakni néhány tévhitet: http://www.youtube.com/watch?v=qyKJiMptXkU

    6. http://hu.wikipedia.org/wiki/Izmael_%28k%C3%B6nyv%29

     “Az ökológia egyik alaptétele, hogy ha egy területen egy populáció táplálékkészlete növekszik, akkor növekszik a populáció is, és ahogy a populáció növekszik, úgy csökken a táplálékkészlet. És ahogy a táplálékkészlet csökken, a populáció is zsugorodik. Izmael rámutat arra, hogy ha az életközösségben csupán egyetlen faj kivonja magát a korlátozott vetélkedés törvénye (más szóval: a békefenntartó törvény) alól, az az egész életközösségre visszahat. Az adott faj ugyanis ebben az esetben nem törődik bele abba, hogy neki most épp zsugorodnia kéne, hanem kiirtja a vetélytársait, ill. azokat a fajokat, amelyek nem segítik elő a saját táplálékául szolgáló faj táplálását. Ennek a folyamatnak egyik leglátványosabb következménye a változatosság csökkenése lesz, márpedig épp a változatosság az, amely az életközösség túlélési lehetőségét biztosítja.

     Izmael Peter Farb ökológiai törvényét idézi: ?A termelés fokozása egy megnövekedett népesség élelmezése érdekében a népesség további növekedéséhez vezet.? [3] Izmael rámutat: ha egy éhező ország éhezését nem a születésszabályozás bevezetésével igyekeznek megoldani, hanem úgy, hogy a területre kívülről visznek be élelmiszert, annak hatása a fenti törvény értelmében egyedül a népesség (s ezzel együtt az éhezés) további növekedése lesz. Annak, hogy az Elvevők úgy gondolják, rájuk nem vonatkozik a békefenntartó törvény, ugyanannyi a jelentősége a tényleges eredmény szempontjából, mint amikor a repülésre alkalmatlan gép pilótája azt gondolta, hogy rá nem vonatkozik a gravitáció törvénye. A tényleges eredmény a demográfiai robbanás, a tartós és növekvő éhínség, a fajok pusztulása.”

    7. Hihetetlenül kártékonynak tartom az összes olyan megszólalást és dezinformációt, amelyik arra akarja rávenni az embereket, hogy éljenek, fogyasszanak tovább úgy, mintha ez lehetséges lenne, pusztitsák tovább a Földet úgy, mintha ezt a végtelenségig lehetne csinálni. Komolyan nem láttok át a szitán, hogy kiknek az érdekeit szolgáljátok ti is azzal, hogy beálltok a nagy multik által pénzelt áltudósok hazugságait szajkózók közé??? Miért nem veszitek elő a józan eszeteket legalább??? Ti halál komolyan azt hiszitek, hogy ez örökké mehet igy? Nézz bele a Red List listába pl. Ilyen hirek vannak ott, mint ez: http://www.iucnredlist.org/news/sale-of-elephant-meat-increases-threat-to-elephants-in-central-africa Miér tesznek elefántot ott szerinted??? Pár év, és az ember kipusztitja az összes csúcsragadozót és nagytestű emlőst, ezeket a csodás intelligens állatokat, mint a gorilla, az elefántok, de semmi más se mmenekül: gyakorlatilag kipusztitanak mindent, ami él és mozog. Most jelentették be a fekete orrszarvú kihalását, hamarosan követi a többi alfaj is. http://tudomany.ma.hu/tart/cikk/h/0/113619/1/tudomany/Kihalt_a_nyugatafrikai_keskenyszaju_orrszarvu . Amazonasi őserdő sem lesz hamarosan, nem baj, kell a terület a szőjatermesztéshez meg hogy elég hamburgerbe való marhahús jusson az amerikaiaknak a mc-donaldsekben… És akkor még semmi mást nem is emlitettünk. Minden mérgezett, a levegő, a viz, a föld. És ez egyre rosszabb lesz, ha nem tesznek valamit, még több ember még többet akar.
     Nem vagytok eszeteknél, komolyan mondom. Ez hihetetlen. 🙁 (Ráadásul az tnem veszitek észre, hogy pont az elit nem teszt semmit, mert ezáltal pénztől esnének el. Ha tennének valamit a Földért, már rég látnánk ennek az eredményét, de nem. Az utolsó fát is ki fogják vágni – a ti nagy tapsolásátok közepette.) Gratulálok.

    8. Úgy látom kicsit eltévedtél az erdőben. Ajánlom nézz körül az oldalon mielőtt ilyeneket írsz. A probléma az általad leírtaknál sokkal nagyobb és egészen más irányú, hamarosan még a zöldek is megfeledkeznek az elefántokról, azok miatt a dolgok miatt, amik az emberiségre zúdulnak. (Egyébként az elit imádja a zöld mozgalmat, én pedig az elefántokat.)

  2. Megdöbbentő, hogy mennyi emberrel elhitették ezt a képtelenséget, hogy csak emberirtással lehet a föld problémáit orvosolni. Mivel az evolucionisták kidobták a bibliát az ablakon, így őket mindennel el lehet hitetni, mert nem állnak semmin, csak a bölcsnek vélt okoskodásokon, meg a hazugságokon, amiket elhitettek velük. (Mert lesz idő, mikor az egészséges tudományt el nem szenvedik, és az igazságtól elfordítják az ő fülöket, de a mesékhez oda fordulnak és ezért bocsátja rájuk Isten a tévelygés erejét, hogy higgyenek a hazugságnak;) A tévelygésnek ebben az ingoványban az emberek sebezhetővé válnak a zöld és a kommunista “tegyünk mindent egyenlővé és mondjuk meg hatalmi szóval, hogy mi legyen” elméletekre. Mint az előző hozzászólás Kínából ismert 1 gyerek / nő ötlete. A többit megölik, a születés után is akár. Erény természetesen nincs azokban, akik ezt a probléma megoldást propagálják, soha nem járnak elő jó példával, mindig mással akarják kezdeni.

   A biblikus megközelítés szerint: “megáldá Isten őket (Ádámot és Évát), és monda nékik Isten: Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá;”

   Az özönvíz után pedig: “Isten megáldotta Noét és fiait, és ezt mondta nekik: Szaporodjatok, sokasodjatok, és töltsétek be a földet! Féljen és rettegjen tőletek minden földi állat és minden égi madár, kezetekbe adom őket minden földi csúszómászóval és a tenger minden halával együtt. Minden, ami mozog, ami csak él, legyen a ti eledeletek. Nektek adom mindezt éppúgy, mint a zöld növényt. De húst az éltető vérrel együtt ne egyetek”.

   Tehát a Földet Isten az otthonunkul teremtette, hogy éljünk rajta és éljünk a javaival. Ez a zöld duma pedig egyenesen az ördögtől ered. Ha rajta múlna, az egész föld egy nemzeti park lenne emberek nélkül, mert gyűlöl bennünket.

   Akik az emberirtásban látják a megoldást, azokról maga Jézus az mondta: “Ti atyátoktól, az ördögtől származtok, és atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Embergyilkos volt kezdettől fogva, és nem állt meg az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor a hazugságot szólja, a magáéból szól, mert hazug, és a hazugság atyja.” Mint ahogy a túlnépesedés, a globális felmelegedés és az összes többi pánik keltés is hazugság, és ürügy az emberirtáshoz.

   1. Javasolni tudnák egy körutazást Afrika számos nyomorgó országának valamelyikébe, mondjuk Szomáliába, ahol a nők megszülik a 6-8 gyereket a félsivatagi környezetben aztán a fele éhenhal a másik fele meg gyakorlatilag a földi pokolban él. De egy kellemes látogatást tehet az ember a brazil favellák világába, vagy esetleg Banglades fővárosába Dakká-ba, de hogy ne kelljen messzire menni ideális tanulmányút vezethet egy ózdi cigánytelepre is, ahol szintén a 6-7 gyerekes “családmodell” a mérvadó. Az a ti nagy bajotok hogy gyakorlatilag nem szembesültetek még a nagybetűs valósággal. Sok gyerek = nyomor.Sok ember = kifosztott természet.
    Biztos voltam benne hogy elő fog kerülni a “sokasodjatok és szaporodjatok”, de könyörgöm használjuk már a józan eszünket is, ezek a mondatok mindig akkor hangzottak el, amikor ALIG volt ember a földön, a “teremtés” (beavatkozás), illetve a vizözön után – ami egyébkén ugyancsak az akkori túlszaporulatot vetette vissza.
    “Jaj annak aki szó szerint veszi az írást”

    1. Tévedsz, sok barátunk ilyen országokban, ezek között az emberek között él. Szerkesztőtársam Joe, 5 évig élt Indiában és 11 évig a Fülöp-szigeteken. Éhezők és szegények azonban már az ókorban is voltak, pedig akkor a föld lakossága még a 300 milliót is alig érte el.
     http://overpopulationisamyth.com/content/episode-4-poverty-where-we-all-started#header-2
     Szerinted a hatalmon lévő erőket tényleg az afrikai éhezők érdeklik?
     Magyarországon pedig még a roma lakossággal együtt is fogyunk, ami előbb-utóbb probléma lenne… csakhogy szerintem nem lesz idő arra, hogy tényleg az legyen.

     Az előbb belinkelt videó bevezetője is elég jól összefoglalja ennek az egész félelemkeltő hadjáratnak a célját: “Ahogy kerestük az új ellenségképet, mely egyesítheti az embereket, arra jutottunk, hogy a környezetszennyezés, a globális felmelegedés veszélye, a vízhiány, az éhínség és az ehhez hasonlók tökéletesen megfelelnek minden szempontból. Ezeket a veszélyeket mind az emberi tevékenység okozza, és csak egy teljesen új hozzáállással lehet felülkerekedni rajtuk. Vagyis az új ellenség, maga az ember lehet.”
     – Római Klub: Az Első Globális Forradalom

     (Az idézetedhez nem írtál forrást, érdekelne…)

 4. ?Igaz, sok ember elfogadhatatlan jogsértésnek tartja, ha más mondja meg neki, hogy milyen autót vezethet, vagy hány gyereke lehet, de akkor viszont nagyon gyorsan neki kell látni a nem vagy …”

  Ja persze! És megint az fog történni hogy a “más mondja,” az nem fogja letenni a cirkálóját, meg a magán repülőjét, majd’ csak tőlem, meg a többi egyszerű embernek fogják szórni az igét, és ezt elvárni. Ezek a hulladékok továbbra is fogják “élvezni a megmaradt jót” Nekem meg még a bírkáim fülébe is elektronikus chipet kell tenni, amivel a meleg légkondis irodából is ellenőrizni tudják, hogy ne hogy eggyel is kikerüljem a kontrolljukat lehetőséget teremtve arra, hogy “meggazdagodjak” Ez rosszabb ezerszer mint a Rákosi -rendszer

 5. Tulajdonképpen a fenti megközelítés nem is képezheti különösebb vita tárgyát.
  A morális és dogmatikus béklyókat áttörve szembe kell néznünk a leküzdhetetlen tényekkel – tönkrevágtuk a ránk bízott isteni birodalmat, a Föld bolygót.
  Felesleges és értelmetlen szaporulat az igénytelenség és az idióta elvakult ortodoxia jegyében, melyhez egy betegesen torz, messze a realitások felett álló sátáni igényszint és erőforráshasználat társul.
  Akár a háttérhatalmon, akár a földönkívülieken, akár a zsidókon vagy a nácikon, esetleg fizikán, vagy magán a Teremtőn múlik, rövidesen sokkal kevesebben leszünk.
  Ha nem – eljön a földi Pokol.

   1. Az természetesen nem kétséges, hogy az illuminátus háttérhatalom a sátáni erők hatalomrajuttatásán dolgozik – de az tény hogy az emberek sokasága csatlakozni fog hozzájuk, vagy tudatlanságból, vagy eredendő romlottsága okán. A gonosz ugyan csak a végső időkben nyer totális hatalmat, de bőségesen kivette részét a világ sorsának alakulásában már eddig is, és ez vezetett a Föld jelenlegi állapotához is – mert aki azt mondja hogy ma a Föld, a természet, jó állapotban van az tényleg nagyot téved.
    Ehhez jelentős mértékben hozzájárult az értelmetlen mértékű szaporodás, és a modern életmód is. Isten szabad akaratot adott, nem kötelezett korlátlan számú “amennyi sikerül” utód létrehozására, nem írt elő 8-10 gyerekes családokat.
    Elég csak ránézni az elsivatagosodott afrikára, vagy a kiirtott brazil esőerdőkre. Visszafordíthatatlanok a károk. (Emberi tudással).
    Most a gonosz saját maga által okozott problémákat a saját módszereivel próbálja majd “orvosolni”, de ez nyilvánvalóan nem sikerülhet neki.
    Én nem azt mondom hogy ezt szeretném vagy látnám helyesnek, csak azt hogy meg fog történni, de ez a bibliából is jól kivehető.
    Csakis a Teremtő állithatja helyre a paradicsomi állapotokat, én hiszek abban hogy ez rövidesen megtörténik…viszont az tény, hogy a Föld már a jelenlegi népességet a jelenlegi – és emelkedő – igényű életszinvonal mellett már középtávon sem tudja eltartani.

    1. Sok minden igaz, abban amit írsz, csak keverednek a dolgok egy kicsit.
     A föld valóban rossz állapotban van, ezt senki nem vitatja, de nem a nagy családok vagy a sok ember vagy akár a hely- vagy erőforrás hiány miatt, hanem bizonyos emberek miatt. Az erdőírtásoknak és sok más káros tevékenységnek is egészen más oka van. (http://www.youtube.com/watch?v=FyE_smY8zTs)

     És igen, valóban Isten fogja helyreállítani a földet. “És láttam új eget és új földet, mert az első ég és az első föld elmúlt, és a tenger sincs többé.” – Jelenések 21:1

    2. Annyira tud idegesíteni ez “az emberek” féle általánosítás, főleg amikor a felelősségről és föld tönkretételéről beszélnek.
     Miért nem gondolkozunk egy kicsit? A mindenkori látszólagos társadalmakat, úgy osztották fel, hogy vannak kormányok, kis és nagy vállalatok és az átlagemberek.
     Kik “bulizzák” ki maguknak azokat a tevékenységeket, amelyekkel szép lassan már nem lesznek erdők, tiszta vizek, tiszta levegő, tiszta föld stb….az átlagemberek? Nem hinném,…a nagy vállalatok, akik tulajdonosai között ott vannak a sokszor emlegetett elit?….szerintem igen.
     Jogilag kik adnak nekik zöld utat a mértéktelen káros tevékenységek (kitermelés, halászat, gyártás stb.) beindításához…az átlagemberek?..nem hiszem,…..a mindenkori kormányok?…szerintem igen. A mindenkori kormányok és az elit között lehet esetleg valamilyen kapcsolat?..de még mennyire, sőt, véleményem, véleményünk szerint ugyan az az elit irányítása alatt vannak , akik irányítása alatt vannak a nagy vállalatok,…akkor hogy is van ez? miért botlunk bele mindig az elitbe? És akkor még nem beszéltünk az összes többi rendszeröl, ahol megint az elit áll a háttérbe,…szomorú, de ez az igazság.
     Tehát, összegezzük,….a földet nem a kis emberek tették és teszik tönkre, hanem az ELIT, tehát legyünk felvilágosultabbak és ne általánosítsunk mint ahogy a média teszi, aki rá próbálja kenni az egészet a kisemberekre …..az a média akinek hátterébe ki is áll…az elit? yes sir!. Ha sikerül neki elhitetni az emberekkel(és úgy látom, hogy “jó” úton haladnak), hogy kevés, hogy elfogyott, túl sokan vagyunk, hogy az emberek tönkreteszitek ezt meg azt, stb, akkor az emberek szépen és csendben
     elfogadják, majd az új normákat is, amiket már előre kitaláltak számunkra…..megpróbálok felsorolni néhányat………fizess többet, egyél, igyál kevesebbet, utazz kevesebbet vagy inkább ne utazz sehova, dolgozz többet kevesebbért, nemzzél kevesebbet……
     Nem is tudom mennyire sikerült érthetően kifejezni saját véleményemet, mert nem akartam túl sokat írni, bár ezekről a dolgokról napokon keresztül lehetne mesélni.
     Ezt kellene megérteni, ez a lényeg….és mindenre érvényes:

     “BECAUSE THERE IS A WAR ON FOR YOUR MIND”

    3. Azért tünhet az álláspontom kissé zavarosnak, mert bár hiszek abban hogy a bibliában leírt múltbeli események megtörténtek, és a jövőről szóló próféciák megvalósulnak, én ezt egy kicsit “másképp ” látom mint az “egyszerű” hívők.Az emberek a vallással kapcsolatban általában két részre oszlanak, vannak akik komolyan hisznek és megtérnek, és vannak az ateisták, akik “talán hisznek” vagy “kicsit hisznek” – de tulajdonképpen inkább nihilisták.
     Én ahhoz a szűk csoporthoz tartozok akik hisznek – de “nem úgy”, ennek kifejtésébe most nem mennék bele.
     Tömören néhány gondolat a témához visszatérve, a népesség, az elit ,
     a környezet állapota, Sátán és Isten egymáshoz való viszonyáról.
     – Az elitnek eredendően ABSZOLÚTE NEM ÉRDEKE a populáció csökkentése, hiszen több ember több alattvalót “rabszolgát”, több fogyasztót és ebből következően nagyobb gazdasági növekedést – több pénzt – jelent. Emiatt a XX.század népességnövekedése az elit hihetetlen meggazdagodásával járt, azonban valószínűleg tudósok szűk csoportja hívta fel a a felső körök figyelmét arra hogy a rendszer fenntarthatatlan, az ökoszisztéma az összeomlás határán áll, és így saját és utódaik életbenmaradását (és életminőségét) veszélyezteti.
     – A pusztítás legnagyobb részét NEM az elit, hanem az egyszerű néptömegek, egyszerüen a “tömeg” okozza.
     Mint nógrád megyei lakos, természetjáró és erdőtulajdonos, nyugodtan kijelenthetem hogy az elmúlt tíz évben a megye faállományának közel 50%-a odaveszett, és azt bizony nem a Rotschild báró és haverjai tüzelték el, hanem a falvak (+ városok) népe.
     A szahara egykori szavannáit annak egyszerű népei legeltették le kecskéikkel és szarvasmarháikkal – pár ezer év alatt.
     A brazil őserdők jelentős részét szójaültetvények miatt irtják, amely takarmányul szolgál az USA és Európa szarvasmarhatelepeinek, és az ebből készülő hamburgerpogácsát és gépsonkát is “egyszerű emberek” tömegei fogyasztják el.
     Elég csak a google maps-al műholddas nézetben rázoomolni az USA államaira – mondjuk Nebraskára vagy Kansasra, a városokon kívül szinte KIZÁRÓLAG művelésbe vont területek parcellái és az öntözéses földművelés (ami írtózatos vízpazarlás) körei látszanak. Ezen terményeket és származékos terményeit is a világ 7 milliárd lakosa fogyasztja el.
     Természetesen nem gonosz szándékkal – dehát aki megszületett, élni akar!
     Teljességgel fenntarthatatlan, a természetnek kb. 4-500 évre lenne szüksége a regenerálódáshoz.
     ..és végül, részemről lezárásképpen:
     – Isten szemszögéből “értelmezhetetlen” a környezetvédelem, egyrészt
     mivel szándéka szerint bármikor bármit teremt, újrateremt, megújít, másrészt ahogy Lars von Trier mondotta volt
     (az Antikrisztus c. filmben) : A természet a Sátán temploma.
     Mivel a Föld az Ördögnek adatott, egyáltalán nem biztos (sőt,biztos hogy nem) hogy arra Isten – miután visszavette jelenlegi formájában tart igényt. (Ez megint csak elmondatott).
     Összegzésképpen: A jelenlegi állapot sem fizikai sem szakrális síkon nem fenntartható, ezért mind a Sátán, mind Isten – és követőik – gyors egymásutánban saját megoldási módszereikkel fognak előállni, és mindkettőnek hatalmas tömegek fognak áldozatul esni.
     Ámen.

 6. Aha és nyilván az a réteg fogja legjobban “megérezni” ezt a népességcsökkentést amelyik a legkevésbé tehet a globális felmelegedésről. A legjobban szennyezők mindig megmaradnak. Aztán addig népességcsökkentenek, hogy végül magukat is lenépességcsökkentik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend