Világkormány

Az ENSZ a szegények megsegítésére költené a világadót

Forrás: Infowars.com

Az ENSZ a világ minden pénzügyi tranzakciójára egy új világadót vetne ki, amit egy globális szociális szolgálat finanszírozására használna, hogy alapvető jövedelemmel, ingyenes egészségügyi ellátással, oktatással és lakással lássa el a ?szükséget szenvedőket?.

A kezdeményezés része az ENSZ egy hete New Yorkban elindított missziójának, amivel egy úgynevezett ?szociális védelmi alapot? (Social Protection Floor ? SPF) akar létrehozni a Bizottság a Társadalmi Fejlődésért fennhatósága alatt. Ez a szociális védelmi alap lesz az ENSZ figyelmének középpontjában 2015-től kezdődően, amikor a Millenniumi Fejlesztési Célok projekt befejeződik.

?Ezeknek a szolgáltatásoknak a finanszírozását ebből az új világadóból biztosíthatjuk,? írja a Deseret News, Jens Wandel-t, az ENSZ Fejlesztési Programjának igazgató helyettesét idézve, aki azt mondta, hogy a projekt hosszú távú finanszírozási tervének középpontjában egy ?minimális mértékű (0,005%-os) tranzakciós adó lenne, ami 40 milliárd dollár bevételt generálna.?

?Senkinek nem kellene egy bizonyos bevételi szint alatt élnie,? nyilatkozta Milos Koterec, az ENSZ Gazdasági és Szociális Bizottságától. ?Mindenki számára biztosítani kellene, hogy hozzájuthasson az alapvető egészségügyi szolgáltatásokhoz, alapszintű oktatáshoz, lakáshoz, vízhez, higiéniai és más alapvető szolgáltatásokhoz.?

Az ENSZ a globális szocializmus utópisztikus retorikáját használja legújabb kísérletéhez, hogy még egy bőrt lenyúzhasson a nyugati adófizetőkről.

Most a világ szegényeit használja ürügyként a közös alap létrehozására, talán mert az előző erre irányuló kísérletén, az ember okozta globális felmelegedéssel kapcsolatban bevezetni kívánt karbon adón, egyre több ember kezd átlátni.

Az ?Ellenálló nép, ellenálló bolygó: Egy jövő, amit érdemes követni? című ENSZ jelentés a ?fenntarthatatlannak? ítélt nemzetek megbüntetésére szólít fel, ?a természetes erőforrások és külső gazdasági hatások beárazásával, aminek része a karbonkredit rendszer, a kibocsátás kereskedelem, különböző adók és szabályozások.?

Az ENSZ globális szerepének megerősítése érdekében készített 2010-es ENSZ tervezet például a globális felmelegedés propaganda átdolgozását fontos feladatként említi, hogy a túlnépesedés hazugságán és a vagyon újra felosztásán keresztül tönkretegye e középosztályt és a kivándorlás növelésével segítse a világkormány megalakulását.

A néhány hete zajlott durbani klímacsúcson az ENSZ arra ösztönözte támogatóit, hogy a különböző valós és annak mondott környezetvédelmi veszélyeket kihasználva minél nagyobb vagyonra és hatalomra tegyenek szert. A konferencián megfogalmazott tervezet szerint az ENSZ kötelezővé tenné, hogy a nyugat tartsa tiszteletben ?földanya jogait a klímaadó megfizetésén keresztül,? ami tulajdonképpen egy mindenható világkormány alapvető finanszírozását biztosítaná.

Még ha egyet is értenénk az elképzeléssel, hogy még több pénzt fizessünk egy globális szervezetnek, az ENSZ-t bízni meg egy ilyen hihetetlen vagyon kezelésével igen naiv elképzelés, tudva mennyire korrupt szervezetről van szó, amit például az olajat az ételért botrány is hűen illusztrál.

Az ENSZ híres arról, hogy a segélyakciókra kijelölt pénzt saját vagyonának gyarapítására használja, mint például a földrengés sújtotta Haiti esetében, ahol az erre szánt 732,4 millió dollár kétharmada az ENSZ alkalmazottak fizetésére és a gépezet fenntartására ment el, a földönfutóvá lett lakosság megsegítése helyett.

Előző posztKövetkező poszt

4 hozzászólás

  1. Mi az ENSZ? a cionisták egyik eszközé az Egy Világ Kormány létrehozásához, ugyanazok futtatják akik a WHO-t, WTO-t, CFR-t, Trilateral Commission-t, IMF-et, World Bank-ot, csak hogy néhányat meg nevezzek. A neve és sok országok zászlói, alkalmazottjai csak a megtévesztés, ne dőljetek be!
    Egyébként Tom nagyon jól fején találta a szöget, bemutatva az ENSZ egyik álságos arcát (The Sun link), van neki számtalan más is(lásd Ruandai, Kambodzsai, Boszniai népirtások, ahol végig nézték az egészet és semmit sem tettek), ….apropó Kambodzsa, csak nekem tűnik úgy, hogy az egész Pol Pot vörös khmer “ámokfutás” egy kísérlet lett volna? Végül is David Rockefeller volt az aki kijelentette, hogy “a Mao(tse-tung) alatt elvégzett kínai szociális kísérlet az egyik legfontosabb és legsikeresebb kísérlete volt az emberi történelembe”……tudomásom szerint ez a “sikeres kísérlet” 70 millió ember életet követelt….
    u.i. Hogy az ENSZ vagy bármilyen központosítás?…. Én ellene vagyok!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend