Klímaváltozás

Az ENSZ öko-fasiszta világkormány-tervezete a durbani klímacsúcson

Forrás: Infowars.com

Klímacsúcs

Az ENSZ bürokratái az eddigi legdrákóibb klímaváltozási egyezményt dolgozták ki a durbani klímacsúcson, aminek értelmében a nyugatnak kötelessége lenne tiszteletben tartani ?földanya jogait? a kötelezőnek szánt ?klímaadósság? megfizetésén keresztül, ami egyúttal a világkormány megalakításához és működtetéséhez szükséges forrásokat is előteremtené.

Miközben az ember által előidézett globális felmelegedés támogatóinak maradék hitelessége is elpárolog a második klímabotránynak* köszönhetően, a kezdeményezés mögött rejlő bürokratasereg töretlen erővel masírozik előre. Lord Christopher Monckton rendkívül részletes jelentése kitér a konferencián megfogalmazott célok legfontosabb pontjaira, amelyekből a legfontosabbakat ismertetnénk.

?A fővonalas média hallgatásának köszönhetően, szokás szerint a klímacsúcson hangzott el először az őrült terv, amit Rajendra Pachauri és bürokratahada el akar fogadtatni a világ hatalmaival,? írja Lord Monckton, hozzátéve, hogy a klímakutatás, mint tudomány, illetve annak kutatási eredményei egyáltalán nem kerültek napirendre a klímacsúcson.

Az egyezmény a széndioxid kibocsátás 50%-os csökkentését tűzte ki célul az elkövetkezendő nyolc évre, ami egymagában képes lenne csődbe juttatni a világgazdaságot, azonkívül további 100%-os csökkentést 2050-ig, ami feltételezésünk szerint csak úgy lehetséges, ha előtte megszabadulnak néhány milliárd embertől, nehogy túl sok széndioxidot lélegezzenek ki.

?Tehát nincs több benzinhajtású autó, le a gázzal hajtott erőművekkel, repülőkkel és vonatokkal. Vissza a kőkorszakba, azzal a különbséggel, hogy ez alkalommal tüzet gyújtani sem lesz jogunk barlangunkban, mert az túl nagy széndioxid kibocsátással járna,? írja Lord Monckton.

Az egyezmény előírja a hőmérséklet 2 ?C-os csökkentését, ami Lord Monckton szerint több millió ember halálát okozná és egy második jégkorszakot idézne elő.

Az egyezmény által szükségesnek ítélt széndioxid kibocsátás csökkentés pedig a növények kipusztulásához vezethet, hiszen a növényeknek minimum 210 ppmv széndioxidra van szükségük a túléléshez.

A nemzeti hadseregeket is fel kellene számolni, mivel szerintük jelentős mértékben hozzájárulnak a klímaváltozás előidézéséhez. Feltételezhetően ezt követően az ENSZ venné át a globális rendőrség szerepét.

A folyamatot egy ?Nemzetközi Klímaügyi Bíróság? felügyelné, ami a világkormány fennhatósága alá tartozna és kötelezné a nyugati országokat ?klímaadósságuk? törlesztésére, valamint meghatározná a harmadik világ országai által, a széndioxid kibocsátás csökkentése fejében fizetendő alacsonyabb mértékű adót. A terheket a ?történelmi felelősség? alapján határozták meg, ami szerintük azt jelenti, hogy az időjárás változásaiért az ipari hatalmak felelősek, ezért bűnhődniük kell.

És most jön a lényeg: A karbonadót az ENSZ szedné, és miután levonták járandóságaikat, a maradék pénzt saját bürokratáinak döntése alapján osztanák szét. ?Ahogyan azt egy vezető beosztású ENSZ diplomata mondta nekem tavaly, ?Az ENSZ létezésének egyetlen célja van: több pénzt szerezni.? Ez az egyetlen ok, amiért az ENSZ ilyen érdeklődést mutat a klímaváltozás iránt,? írja Lord Monckton.

Az ENSZ környezetvédelmi végrehajtó testületei világkormányi hatalmat kapnának a klímaváltozás elleni harc nevében. ?Az egyezménytervezet megfogalmazza, hogy közös irányelvekre és eljárásokra valamint koordinációs és felügyeleti funkcióik biztosítására van szükség a UNFCCC (ENSZ éghajlat-változási keretegyezménye) számára,? azaz a politikai, gazdasági és környezetvédelmi hatalom globális központosítására a klímahatóság szinte láthatatlan, de hihetetlen hatalommal bíró szépen manikűrözött kezében. Semmilyen rendelkezés nem szól a klímahatóság vezetőinek demokratikus megválasztásáról.

A klímakormány előírja a nyugati országok számára, hogy kétévente jelentést készítsenek az elért fejlődésről, majd hozzák meg a világkormány által számukra előírt intézkedéseket.

Az ENSZ több új pénzalapot is létrehoz pénzes ládái megtöltésére, beleértve az új hajó és repülőgép üzemanyag adót, a szintén új ?zöld klíma alapot? és természetesen a globális kibocsátáskereskedelmet. A kiadások fedezetének terhét, legalábbis annak oroszlánrészét, átadják az adófizetőknek.

A fenti néhány pont csupán néhány azok közül az intézkedések közül, melyeket az ENSZ kötelező érvénnyel rá akar kényszeríteni a világra.


Úgy gondoltuk a Jerry által belinkelt videó sok kérdésre választ ad azok számára, akik nem követték szoros figyelemmel ezt a témát és összefoglalja az elhitetés lényegét:

[vsw id=”qyKJiMptXkU” source=”youtube” width=”590″ height=”365″ autoplay=”no”]

*2009 novemberében nyilvánosságra került a Kelet-angliai Egyetem Klímakutató Központjában dolgozó egyes tudósok több ezer emailből álló levelezése. Egyes emailek a klímaszkeptikusok (az ember által okozott klímaváltozás tényét tagadók) szerint arra utalnak, hogy a kutatók manipulálták vagy elrejtették az adatok egy részét, hogy megvédhessék tudományos álláspontjukat a klímaváltozás veszélyeiről és emberi eredetéről.

Előző posztKövetkező poszt

7 hozzászólás

 1. Mint tuduk, a koolaj, foldgaz es szarmazekaik mar 100 eve kivalthatoak lettek volna szabad energiaval es meg egy sereg mas megoldassal, ha a hatalmon levok el nem hallgattattak volna ezek szoszoloit. A technologia letezik, hasznaljak is, csak nekunk nem szabad hasznalnunk, mert konnyen hozzaferheto es ingyenes, igy nem biztositja a hatalom kezbentartasat annak a maroknyi kisebbsegnek. Nezzetek meg a “Who stole the electric car” cimu filmet (A film tobbet olel fel mint a -kisse felrevezeto- cim)

 2. Ez a klímaállapot úgy is előidézhető, hogy kitör pár vulkán a bolygón. Ha lenne isten, lehet, hogy úgy döntene, ezt az ember is simán megoldja. Már ha az ok-okozati összefüggéseket kiterjesztve és rugalmasan vizsgáljuk. Az ENSZ-től nem nagyon kell tartani, kicsit túlmisztifikálódott a szerepe a cikkben. Ahol a világ minden részéről kerülnek össze az emberek, ahol mindenki szuperegyenlő (nehogy nemzeti diszkrimináció lépjen fel, ami az ENSZ-ben nagy gáz), ott ne várj túl hatékony (pláne ne túlszervezett) eredményeket. UN = Unorganised Nonsense, bár igen jól éreztem magam abban az 1 évben, amíg a zászlajuk alatt megfigyeltem. Komolyan mondom, hogy ott tapasztaltam meg a ‘tényleg létező szocializmust’ élőben és működve. 🙂

  1. Ha lenne isten?! A tudomány olyan dolgokra alapul amit nem lehet bizonyitani tudományosan: logikai matematikai alapszabályok, abszolút moralitás, abszolút igazság, létezik e a múlt, létezik e másik tudat, stb
   http://www.youtube.com/watch?v=gkBD20edOco
   továbbiak:
   youtube.com/user/drcraigvideos#g/u

 3. Ha nem lenne chemtrail meg HAARP amivel előidézik az időjárás változást most nem tudnák mindezt a szén-dioxidra kenni, így nem tudnának nagy bevételeket akasztani az ilyen szerződésekkel.

 4. azt el tudom fogadni, hogy a globális felmelegedés nem csak az ember által kibocsájtott CO2 eredménye, bár én is az általam hitelesnek gondolt szakemberek véleményére tudok alapozni; az viszont felháborít, hogy olyan színezete van a dolognak, hogy a fejlett ipari társadalmak nem felelősek a környezetszennyezésért; ne menjünk vissza a kőkorba? fogyasszunk nyugodtan tovább? gyártsuk a felesleges szemetet? vagy ha nem így teszünk összedől a világgazdaság? ki riogat kit? ki manipulál kit? a világkormány manipulálásival, pénzbeszedésével az ENSZ nevében nem értek egyet, de itt most mindenki a hiteleset és a frankót mondja? van egyáltalán még hiteles személy?

  1. Erről szó sincs. A lényeg, hogy az elit megint meglovagol és a saját szája íze szerint átír egy jelenséget. A klímával sok baj van, ahogyan arról a Biblia is ír, hogy lesz a végső időkben, de a globális felmelegedést, nem az ember idézte elő. A Marson is 5 fokkal magasabb lett az átlaghőmérséklet. Azt is az ember idézte elő? Az ember valóban tönkretette a földet, és van mit tenni ez ügyben, itt azonban arra próbáljuk felhívni a figyelmet, hogy ezt a témát is elferdítették és jó alaposan megtűzdelték hazugságokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend