Természeti katasztrófák, Tudomány és technika, Világkormány

A titkos időjárás befolyásoló fegyverek sok millió emberéletet olthatnak ki, figyelmeztet egy orosz politikus

Forrás: Paul Joseph Watson, infowars.com

Egy vezető orosz politikus óriási megdöbbentést keltett egy televíziós interjúban tett kijelentéseivel, melyben arra figyelmeztetett, hogy Oroszország olyan új technológiák birtokában van, amelyek képesek a föld bármelyik részét elpusztítani, sok millió ember életét kioltva, amennyiben az Egyesült Államok, az ENSZ vagy Grúzia megpróbálja megakadályozni Oroszország csatlakozását a Kereskedelmi Világszervezethez.

Vladimir Zhirinovsky, az orosz Duma alelnöke és az Orosz Liberális Demokrata Párt (LDPR) vezetője az első hivatalosan is elismert ellenzéki vezető Oroszországban a kommunizmus bukása óta. Az LDPR és a volt KGB és Kommunista Párt között sok összefonódás van. Mára a párt jelentős politikai hatalomra tett szert, annak ellenére, hogy Zhirinovskyt sokan militáns neonáci politikusnak tartják.

Az interjú során Zhirinovsky hirtelen témát váltott, amikor a riporter arról kérdezte, hogyan kezelje Oroszország azokat az országokat, Grúziát és az Egyesült Államokat, akik megpróbálják megakadályozni belépését a Kereskedelmi Világszervezetbe.

Bizarr kirohanásában elmondta, hogy az amerikai kormánynak “nincs jövője” és hamarosan össze fog omlani, kiemelve Oroszország vezető szerepét az űrkutatásban és hozzátette, hogy “Oroszország rengeteg pénzzel, erőforrással és olyan új fegyverekkel rendelkezik, melyekről még senki sem tud.”

“Ezeknek az eszközöknek a segítségével a bolygó bármelyik részét képesek vagyunk 15 perc leforgása alatt elpusztítani,” hangzott a szenzációhajhász figyelmeztetés.

“Nem robbantásról, sugarakról, lézerről vagy villámlásról beszélek. Ez egy csendes és békés fegyver,” tette hozzá, figyelmeztetve, hogy “egész kontinensek merülnek álomba örökre” és “120 millió ember fog meghalni,” ha valaki megkérdőjelezi Oroszország fennhatóságát a Kuril szigetek felett, amellyel kapcsolatban Japánnal keveredtek összetűzésbe.

A műsor női házigazdája mosolyogva fogadta a megjegyzéseket, pedig Zhirinovsky viselkedése kicsit sem volt kedélyes.

Zhirinovsky utalást tett a márciusi japán cunamira is, arra engedve következtetni, hogy az általa említett új fegyvereknek köze van az USA és Oroszország által régóta fejlesztés alatt álló időjárás módosító technológiához, aminek alkalmazása ma már nyílt titok.

A Grúzia bekebelezésével fenyegetőző Zhirinovsky figyelmeztetett, hogy “a bolygó másik oldalán is lehet cunami, mégpedig a Kaukázusban.” A Kuril szigetek említésével valószínűleg arra akart célozni, hogy Oroszországnak köze volt a több ezer emberéletet követelő, és a japán gazdaság válságát még jobban elmélyítő katasztrófához.

A harmadik világháború kirobbanására is figyelmeztetett, ami a jelenlegi közel-keleti és afrikai zavargásokból robbanhat ki és szerinte a jelenlegi globális intézmények, mint az EU és a Kereskedelmi Világszervezet bukásához és az új, Oroszország vezette nemzetközi világrend felemelkedéséhez vezet majd.

Moszkva már évtizedek óta rutinszerűen alkalmazza az időjárás módosítására alkalmas “felhőképzés” technológiát, hogy a napsütés biztosítva legyen a katonai felvonulásokon, de az időjárás pusztító fegyverré alakítása új és félelmetes koncepció.

Ben Livingstone, a haditengerészet volt fizikusa – aki Lyndon B. Johnsont informálta az időjárás-befolyásolás hatékonyságáról még a 60-as években – már az 50-es években leírta, hogy az Egyesült Államok rengeteg pénzt fordított az időjárást befolyásoló fegyverek kifejlesztésére a hidegháború évei alatt. Naiv lenne azt gondolni, hogy az oroszok nem ugyanezt teszik.

A Georgia Egyetemen 1997-ben tartott beszédében William Cohen, aki akkor az Egyesült Államok védelmi minisztere volt, az “öko-terrorizmus” veszélyeire hívta fel a figyelmet, “aminek segítségével egyesek képesek megváltoztatni az időjárást, földrengéseket vagy vulkánkitöréseket előidézni elektromágneses hullámok segítségével.”

Az elmúlt évek során a HAARP, azaz Aktív Magas Frekvenciás Program az Auróra Kutatására (HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program), az amerikai légierő, az amerikai tengerészet, az Alaszkai Egyetem és a DARPA által együttesen finanszírozott, az ionoszféra kutatására specializálódott program céljaival kapcsolatban sok pletyka járta be a világot. Egy hárfa, amin az angyalok nem játszanak című underground bestsellerében, Nick Begich összegyűjtötte azokat a bizonyítékokat, amik alátámasztják, hogy a HAARP időjárás-befolyásoló kapacitását gonosz célokra használják.

A NASA kutatói rájöttek, hogy “az atmoszféra határán tapasztalt elektromos zavarok és a földön észlelt földrengések között szoros összefüggés van,” és ebből eredt az a következtetés, hogy egyes földrengéseket a HAARP technológia segítségével, mesterségesen váltottak ki.

Ez a Zhirinovsky által is említett technológia gyors ütemben válik sci-fiből kézzelfogható, tudományos valósággá.

Bár Zhirinovsky igen ellentmondásos, lázító személyiségnek számít Oroszországban, ettől függetlenül rendkívül befolyásos politikai vezető is. Csupán azért mert sok ember szemében Zhirinovsky nem több egy politikai bohócnál, ne essünk abba a hibába, hogy teljesen bolondnak nézzük. Látja, mi zajlik a színfalak mögött, bár a stílusa hagy némi kívánnivalót maga után.

Amellett, hogy az orosz állami Duma alelnöke és az LDPR vezetője, az Európai Bizottság Parlamenti Közgyűlésének is tagja. Néhány hete bejelentette az iránti szándékát, hogy indulni akar a 2012-es orosz elnökválasztáson is, ahol a szakértők szerint a harmadik helyre várható.

Zhirinovsky múltbeli kijelentései sem voltak kevésbé ellentmondásosak. Egy alkalommal azt javasolta, hogy dobjanak atombombát az Atlanti Óceánra, hogy ezáltal elárasszák Nagy-Britanniát.

Mire véljük legújabb megnyilatkozását? Vajon badarság az egész, vagy Zhirinovsky tényleg bepillantást adott Oroszország világuralmi terveibe?

Előző posztKövetkező poszt

14 hozzászólás

 1. Csak tények:
  – ki kísérletezte ki az első atombombát?
  – miért a “””civil lakosságra dobta””? (( és azóta sem vonták felelősségre!)
  – ki kísérletezte ki az első hidrogénbombát?
  – ki hozta létre elsőként az európai katonai tömböt?
  – ki rabolta ki, és rabolja folyamatosan és erőszakosan az “”Egész világot”””?
  – ki akar és csinál háborút minden áron? ( pl.: az elmúlt 20 év alatt 8 háború!!)
  – stb…. végtelen sok!

  s az “”ellenfél””?
  – állandóan békét sürget!
  – inkább embereket a világűrbe, mint lézerfegyvereket!
  – senkit sem rabol és rabolt ki!
  – senkit sem tartott és tart “”Gyarmati sorban””!
  – ahol legfőbb érték az ember, s tényleg boldogok, de nem depressziósok hada voltak!
  – ahol inkább minden ember jól és boldogan él(t) “”Gondtalanul””, s nem voltak “milliárdosok””!
  – ahol nem a rablásból élnek jól az emberek, hanem valóban mindenki munkájától!

  Segítség!…hogyan is van ez??

 2. A magyar nyelv képes az orosz neveket szinte tökéletesen leírni a kiejtésüknek megfelelően, ráadásul ennek kialakult hagyománya is van. (hogy ez jó vagy nem, az más kérdés)

  Nem kell nyálon futva kapkodni minden után, ami angolszász.

  Írd le szépen: Zsirinovszkij

  A zhirinovsy-zással és putinozással csak hülyét csináltok magatokból, ugyanis egy szöveg tisztességes lefordítása domesztikálást is jelent. Elvileg.

  1. Igazad van, viszont elég egyesszámban hülyézned, ugyanis egyedül én fordítom a cikkeket. Hála Istennek azért fejlődőképes vagyok. 😀

   1. Közben gondolkodtam kicsit a dolgon, és arra jutottam, hogy mégis én leszek a hülye. Vagy inkább öreg.
    Ugyanis kihagytam a számításból, hogy az utánam következő generációnak ez az írásmód már talán egyáltalán nem evidens. (Elsőre az is meglepett, hogy az ifjú kollégám egyáltalán nem tud mit kezdeni a cirill betűkkel…)

    Így hát megkövetlek az arroganciámért, ha elfogadod.

    1. Semmi gond. Ha alaposan szétnézel az oldalon, itt-ott találni hibákat, elírásokat, amikre felhívták a figyelmem. Tényleg egyedül vagyok a munkának ezzel a részével, úgyhogy elkél a segítség. 🙂

 3. Szerintem nem az oroszok, hanem az USA használta a HAARP-ot.
  Az orosz politikus szerintem csak fenyegetőzött… És az USA kezdett el kísérletezni vele.

  1. Erdekesseg, es mar erintettuk itt nehanyan:
   Japan tobb mint 50 atomeromuvet allitott le az elmult evben. Ennek ellenere Japan energiaellatasa zavartalan jelenleg is.
   Mire termelt akkor az a tobb mint 50 atomeromu, mindegyik 2-4 reaktorral? Csak nem a japan HAARP-ra? (Melyet most igy kenytelenek voltak a japanok kikapcsolni?)

   1. Üdv. Sharky,
    Ragozzuk má ezt a H.A.A.R.P. kérdést egy kicsit, ha nem haragszol, én sem tudok mindent és egy része annak, amit tudunk az valószínűleg nem igaz, mert rengeteg a dezinfo.
    Tehát, milyen országokban van Harp építmény? eddig erről lehet tudni :

    http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_bc5RhpxL1bc/TSdZckKnv2I/AAAAAAAAEFY/y5Ti1UN2Rus/s1600/HARP%252BMAP.jpg&imgrefurl=http://earth-folk.blogspot.com/2011/01/haarp-map.html&h=467&w=720&sz=97&tbnid=O2mYsrqKvAKkUM:&tbnh=81&tbnw=125&zoom=1&usg=__TzxRzw_Ydyx95zZscEhNBhntLO8=&docid=DO-5BTv1hWMKfM&sa=X&ei=w60vULKiKrPP4QSi3IGoDA&ved=0CF0Q9QEwAg&dur=1839

    Na most már, ha az oroszok és a kínaiak LÁTSZÓLAG rivalizálnak az USA-val akkor, hogy hogy nekik is van Harp-juk? Információim szerint az eszköz teljes mértékben amerikai fejlesztésként valósult meg, több híres am. egyetem közreműködésével az am. tengerészet és a légierő finanszírozásával, menedzserésével..Rendben, legyen a másik kettő ország is ügyes így ők is feltalálhattak vagy kémkedéssel megszerezték valahogy, de mi van a többiekkel? És hogy jön ide India? Peruról nem is beszélve. Ez nekem több mint furcsa, itt nagyon úgy tűnik, hogy ezek inkább stratégiai helyek a világ lefedése érdekében és hogy a gazda az egy és ugyan az. Ha a gazda egy, akkor ebből esetleg arra is lehet következtetni, hogy ez a Oroszo./Kina kontra NATO csak egy színjáték? Vagy lehet ez a harp térkép is csak egy kamu egy dezinfo?
    És most mennyünk vissza egy kicsit az időben és helyettesítsük ezt az HARP jelzést az atombombáéval. Csak az országok nem mind azok mint a mostani történetben, de a történet kísértetiesen hasonlít,….szerintem.
    Vélemény(ek)?

    1. A gazda egy!
     Szerintem ez a kémesdi is csak játszás! Szerintem csak futárok voltak akik egyik helyről a másikra vitték a kész anyagot ( csak arra kellettek, hogy a “gazdák ” ne kerüljenek látókörbe)!
     Mint tudjuk a “hidegháború” is csak játék volt (persze nem nekünk!)!
     Annak idején Jelcin csatlakozni akart a NATO-hoz (TV-s beszéd volt, nem pletyka szint), azután szóltak neki valószínűleg, hogy annyira nem lenne mégse jó , ha kitörne a “világ béke” ( idő előtt, ellenőrizhetetlenül, és pláne nem, ennyi emberrel, és pláne nem úgy, hogy ne a “gazdák” legyenek az uralkodók!). Pár hét múlva már másképp beszélt.
     Persze ez nem jelenti, hogy ne “nekik” dolgozzanak, a látszatot fenn kell tartani, mert még azt hiszik, hogy az emberek esetleg bármilyen ellenállásra is képesek. Pedig ezt már mi is tudjuk, hogy igazából semmire. Az emberiség már annyira meg van osztva, elvan vakítva, meg van tévesztve, hogy semmilyen összefogásra nem képes már. (Azt meg ne felejtsük el, hogy Isten ítélete is elindult!)
     Mi ugyan tudjuk, hogy még csak nem is “Ők” azok, akik ténylegesen a háttérben vannak, de “Ők” még azt hiszik!
     Sátánnak meg az a célja, hogy minél több emberi lelket a pokolra küldhessen. Szerintem nem nagyon izgatja, hogy a “gazdák” mit hisznek magukról, mennyire fifikásaknak, okosaknak, vagy hogy mennyire “hatalmasnak” képzelik magukat ( úgymond az emberiség érdekében!)! Felhasználja őket, had irtsák csak a saját fajukat!
     Persze, ha megrekednének a gonoszságok kitalálásában, ( amit még fel se fognak!) mindig számíthatnak a segítségére, van ötlet a tarsolyában bőven! ( inkvizíció, kínzások, stb. nagy belső roncsolást előidéző lövedékek( hogy még gyógyítani se lehessen!), taposó aknák, vegyi és biológiai fegyverek! …..)
     Persze most még itt van a Szentlélek a földön, ez még visszatartja a tombolását, de eljön az idő, amikor elvétetik, és akkor …” jaj a föld lakosainak…”
     ( Persze megnézhetjük, a XX. század háborúit, koncentrációs táborait, gulágait, meg visszamehetünk a történelemben akár meddig, és még mindig azt mondja a Ige, hogy ” olyan nyomorúság jön a földre, amilyen, még soha nem volt, és soha nem is lesz!”… Pedig ha jól meggondoljuk, azok se voltak semmik!!!!! Vannak próféciák, amik azt mondják, hogy azok, csak kocsmai verekedésnek tűnnek, ahhoz, ami jönni fog!

    2. Yes Ma’am! ugyanígy látom én is ezt az egészet, magam sem fogalmazhattam volna jobban.
     Köszi a választ.

     Isten áldjon kedves Ida.

 4. Hát igen! Szerintem ez így is van.
  Az Oroszokban azt ” kedvelem”, hogy ők legalább nem hazudoznak. Igazából tudják, hogy Ők világhatalom, a többiekkel úgy vannak, hogy levagytok tojva, és ebből nem is csinálnak titkot. Ha azt mondják, hogy van nekik ilyen technológia, akkor az tuti, hogy mégolyanabb is van. Nem lacafacáznak. Nem próbálják magukat a ” világ őrangyalaiként” bemutatni. Tőlük legalább tudhatja az ember, hogy mire számíthat!
  Ellenben az Amcsik nagyon sunyi népség. Azok a világon mindent letagadnak, mindenki nagy barát, csókos, addig, amig nekik tetszik, azután mehetsz a sűllyesztőbe!
  Az Orosz az arcodba fejel, ha nem tetszik a képed, az Amcsi hátba támad! ( És még azt is mondja, hozzá: menj előre, majd fedezlek…)

 5. Mondjon bárki bármit, de nekem akkor sem tetszik ez a soha nem látott, faggyal és hóval járó hirtelen tél, több mint gyanús,..ráadásul annyira időben és annyira biztosra előrejelezték az egészet,.. a hisztéria keltésről nem is beszélve,…valami nem stimmel,…több mint egy kontinensi területen, egy időben? az oroszok-tól a britek-ig,…..Németországtól Szicíliáig,…túl nagy és túlságosan egyidőben……hmmm.

  HAARP ?….. nekem úgy tűnik…

  1. Visszaüt még ránk ez a nagy Beleszólás erőszakkal a természetes éghajlati viszonyok alakulásába, – de ez is mutatja Oroszország (és a többiek) fajsúlyos terveit a jövőre vonatkozóan!….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend