Nagytestvér

?Genetikai motozás? az amerikai repülőtereken

Forrás: Activistpost.com

A motozás legújabb, ha lehet még tolakodóbb formáját készül bevezetni az Amerikai Közlekedésbiztonsági Hatóság, közismert nevén TSA az amerikai reptereken. Az új eszköz egy hordozható DNS-vizsgáló szkenner, melynek segítségével egy órán belül, a helyszínen rögzíteni lehet egy ember genetikai kódját.

A technológiát mint mindig egy ?igaz ügy? zászlaja alatt vezetik be, ez alkalommal az emberkereskedelmet, illegális bevándorlást és az eltűnt személyek megkeresésének könnyítését választották a hatóságok az új intézkedés megindokolására.  Richard Seldon, a NetBio vezetője és a szkennerek megalkotója egyértelműen kijelentette, hogy a ?DNS információ könnyen mindennapi életünk részévé válhat.? Katie Drummondnak adott interjújában, aki elsőként számolt be az új eszközről a The Daily iPod újságban, Seldon számos új felhasználási területet lát a szkennerre, a sürgősségi osztálytól, az élelmiszerbiztonságon át a rendfenntartásig.

A DNS adatok rögzítése és gyűjtése nem új dolog, a Pentagon saját bevallása szerint jelenleg 80 ezer terroristagyanús személy DNS-adatát tartalmazó adatbázissal rendelkezik, amit természetesen folyamatosan bővítenek. A probléma ott van, hogy ez a genetikai adatgyűjtő eszköz titokban tisztességes állampolgárok adatait is rögzíti egy ideje, az érintettek tudta nélkül. Számos per folyik most is, melyeket olyan családok indítottak, akik értesültek a titkos adatgyűjtő programról, melynek keretén belül rögzítették újszülött gyermekül genetikai adatait és azokat egy katonai adatbázisban őrzik. Természetes, hogy egy ilyen titok előbb vagy utóbb napvilágra kerül. Az azonban, hogy most már nyíltak beszélnek ugyan ennek a módszernek a széleskörű bevezetéséről és alkalmazásáról jelzi, hogy a játszma egy újabb szintre emelkedett. Ez már zsarnokuralom amerikai földön.

Egy bizonyos értelemben a genetikai adatok gyűjtése valóban a mindennapi élet részévé vált. Az amerikai rendőrségnek 2009 óta jogában áll bírói végzés nélkül házkutatást tartani és a letartóztatott személytől vért és nyálmintát venni, akkor is, ha az illetőt még semmilyen bűnért nem ítélték el. A technológiát rövid idő alatt a DUI ellenőrző pontokon (alkoholos vagy egyéb befolyásoltságot ellenőrző közúti ellenőrzőpont) is elkezdték alkalmazni Floridában.

A hatóságok azzal védekeznek, hogy a DNS vétel nem különbözik az ujjlenyomatvételtől, ami elég abszurd, ha figyelembe vesszük, hogy az ujjlenyomat semmilyen genetikai információt nem tartalmaz. A genetikai információ megszerzése minden önkényuralmi törekvés fontos lépése, hogy igazi céljukat, a teljes kontrollt elérhessék.

A DNS információk összegyűjtésére fektetett egyre erősödő hangsúly közismerten globalista kezdeményezés, melynek az ENSZ által világosan megfogalmazott egyik fontos lépése lenne az újszülöttek DNS információjának automatikus rögzítése. A kezdeményezés, a népességcsökkentés elsőszámú mecénásának és szószólójának, Bill Gatesnek a teljes támogatását élvezi, aki egy globális anyakönyvi hivatal felállítását sürgeti, ami idővel összeforrna Gates globális védőoltás programjával. További érdekesség, hogy egyes globális behemótok, mint például a RAND Corporation, nyilvánosságra hozott dokumentumaikban világosan megfogalmazzák, hogy a biotechnológia iránti érdeklődésük motivációja a népességcsökkentés, a klónozás és ?az élő szervezetek (beleértve az embert) azonosítása, megértése, manipulálása, fejlesztése és irányítása.?

Fontos megjegyeznünk, hogy az ártatlan emberek nyomon követése, megfigyelése és adataik rögzítése a kormány ötlete, (amit ügynökségeik számára írt direktíváikban világosan megfogalmaztak), nem pedig az emberiség javát szolgáló tudományos célú kísérlet.

Az igaz tudományok célja az emberi potenciál és szabadság fejlesztése, nem pedig a kontroll szigorítása és az azonosító módszerek növelése. A kormány kezdeményezésére egyre inkább előtérbe kerülő nanotechnológia térnyerésével, fontos tisztában lennünk a mögöttes célokkal. Nem hagyhatjuk, hogy a kormány által irányított ?tudomány? úgy használja testünk legbelsőbb információit, ahogy csak akarja.

Előző posztKövetkező poszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend