Világkormány

Végre a törvényhozók is megismerkednek a ?Bilderberg összeesküvéssel?

Forrás: Wnd.com

Daniel Estulin az Európai Parlement előtt

Az egykoron összeesküvés elméletnek tartott történetek a Külkapcsolatok Tanácsáról (Council on Foreign Relations), a Trilaterális Bizottságról és az Amerika teljes lakosságának vagyonánál is nagyobb vagyonnal rendelkező Bilderbergekről, az Európai Parlament előtt is bemutatásra kerülnek.

Daniel Estulin, a több millió példányszámban eladott ?A Bilderberg Csoport igaz története? című könyv szerzője, meghívást kapott, hogy június elsején beszédet mondjon Brüsszelben az Európa Parlament előtt a titkolózó csoportról.

?Itt a lehetőség, hogy a nagyközönség is halljon a Bilderbergekről,? mondta Estulin. ?Az egykor összeesküvés elméletnek elkönyvelt témát végre komolyan veszik.?

A meghívás Mario Borgheziotól, az olasz parlament legidősebb tagjától érkezett. Estulin szerint a Bilderberg csoport témája még soha nem került napirendre ilyen nagy tiszteletnek örvendő közönség előtt.

Estulin munkája egy átfogó prezentáció része lesz ?A Bilderberg Csoport ? Az Egységes Világ Kft. Felé vezető úton? címmel, amely magában foglalja majd Mario Borghezio olasz, Nigel Farage és Gerard Batten angol képviselők előadását is.

Estulin könyve, A Bilderberg Csoport igaz története, 15 év munkájának eredménye, melynek során a madridi újságíróként tevékenykedő szerző összekötötte a szálakat a Bilderberg Csoport, jelentős világesemények, politikusok és vezető cégek tulajdonosai, a Külkapcsolatok Tanácsa és a Trilateriális Bizottság között.

A könyvből kiderül, hogyan vált ez az emberekből szőtt háló egy háttérkormánnyá, melynek elsődleges célja, hogy eltörölje az egyes nemzetek szuverenitását és így irányításukat a globális kormányzás vehesse át, amely markában tartja a gazdaságot és igazi rendőrállamként figyel mindent.

Elmondja, hogy a csoport nem minden tagja ?rossz?, mivel a tagság koncentrikus körökből áll, és az egyes tagok felelőssége eltérő. A csoportba tartozik azonban a politika valamennyi kiemelkedő szereplője, George W. Bushtól, George Soroson át Jimmy Carterig.

Estulin így ír: ?Ez a párhuzamos világ az emberiség küzdelme során szinte mindenki számára láthatatlan marad, de higgyék el nekem, ettől függetlenül ott van: a kétszínűség, a hazugságok, a vesztegetések, zsarolások, burkolt gyanúsítgatások és korrupció mocsara. Ez egy szürreális, kettős és hármas ügynökökből, érdektől függően hűséget váltó emberekből, hivatásos elmebeteg bérgyilkosokból, agymosott feketeügynökökből, szerencsevadászokból, és olyan zsoldosokból álló világ, akiknek legfőbb bevétele a kormányok által vezetett mocskos és megvetendő, napvilágra soha nem kerülő felforgató-akciókból tevődik össze.?

David Rockefeller és testőre

David Rockefellernek, a Trilateriális Tanács alapítójának, a Bilderberg csoport és a CFR tagjának saját, beismerő kijelentését idézi: ?Egyesek azt hiszik, hogy mi egy titkos, az Egyesült Államok érdekei ellen tevékenykedő szövetség tagjai vagyunk, engem és családomat ?internacionalistáknak? nevezve, és azzal vádolnak, hogy egy integráltabb globális politikai és gazdasági szerkezet létrehozásán mesterkedünk, egy egységes világon, hogy nevén nevezzük. Ha ez a vád, akkor bűnösnek vallom magam és büszke vagyok rá.?

A Bilderberg Csoport egy évente egyszer megrendezésre kerülő meghívásos alapon működő, a világ száznál is több legbefolyásosabb politikai és gazdasági vezetőjének részvételével megrendezett konferencia. Az összejövetelt a nyilvánosság és a sajtó teljes kizárásával tartják. A megbeszélések titkosságát általában fegyveres ügynökök biztosítják.

Az idei konferenciát június 3-6 között tartják a spanyolországi Sitgesben.

A tavalyi konferencia résztvevői között szerepelt Tim Geithner, amerikai pénzügyminiszter, Larry Summer, az USA Nemzetgazdasági Tanácsának feje, Richard Holbrooke, az Obama kormány Afganisztánért és Irakért felelős képviselője, Robert Zoellick, a Világbank elnöke, Jean-Claude Trichet, az Európai Központi Bank elnöke és Jose Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke.

Információink szerint a 2009-es új tagok között szerepelt Eric Schmidt, a Google elnök-vezérigazgatója. Henry Kissinger, aki számos más titkos szervezet tagja és Paul Gigot, a Wall Street Journal főszerkesztője rendszeres résztvevők.

Lord Denis Healey, volt angol kabinet miniszter így magyarázta el a csoport célkitűzését a Guardien újságírójának:

?Mi a Bilderbergben úgy gondoltuk, hogy nem harcolhatunk örökké egymással a semmiért, és nem gyilkolhatjuk az embereket vagy juttathatjuk őket milliószámra az utcára. Úgy éreztük jó lenne egy egységes közösség a világban.?

Estulin jelentése szerint a 2009-es konferencia fő témája a világgazdaság volt. Forrásai szerint két opciót tárgyaltak, ?vajon elhúzódó, gyötrelmes válság legyen, ami több évtizedes stagnálásra, hanyatlásra és szegénységre kárhoztatja a világot? vagy intenzív, de rövid válság lenne jobb, ami megalapozná az utat egy új, fenntartható gazdasági rend számára, amely kevesebb szuverenitást biztosítana, de hatékonyabb lenne.?

Előző posztKövetkező poszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend