Lázongó világ

Soros azt javasolja, hogy az EU vegyen fel kölcsönt a menekültek finanszírozására

Forrás: Inforwars.com

Soros egy új adóssággal terhelné Európa lakosságát országaik “átrendezéséért”

“Az EU vezetőinek el kellene fogadni, hogy a válság hatékony kezeléséhez “kiugróan” sok pénzre van szükség, ahelyett, hogy évről évre innen-onnan próbálnák összekaparni az eleve elégtelen mennyiséget. Ha már az elejétől kezdve megfelelő összegeket költenének, az EU sokkal hatékonyabban tudna válaszolni a menekültválság legveszélyesebb következményeire,”

írta a milliárdos a New York Review of Books oldalán.

Soros, amellett, hogy azt javasolja, az EU tagállamok ÁFA bevételeik nagyobb részét fizessék be a közösbe, úgy gondolja, hogy pénzpiaci kölcsönökre is szükség van, vagyis tovább tetézné az eurozóna válságot annak idején elindító hatalmas adósságterheket, ami jelentősen lassította a gazdasági növekedést és súlyos munkanélküliséget eredményezett.

“Az EU jelenleg AAA hitelminősítésnek örvend, amit nem használ ki eléggé, hiszen segítségével nagyon kedvező hitelekhez juthatna a tőkepiacokon. Emellett, mivel a globális kamatok is történelmi mélyponton állnak, az ilyen hitelek felvétele most különösen kedvező,” írja.

Soros úgy gondolja, hogy az európai vezetőknek ?nagyon gyorsan? kell felvenni az általa javasolt hiteleket, hogy elkerüljék a politikai ellenállást.

A kölcsönvett pénzt Soros szerint a migránsokat segítő jóléti vagy segélyprogramokra, valamint “a menekültválság legveszélyesebb következményeinek kezelésére” kellene költeni, amibe “beletartozik a tagállamokban tapasztalható migránsellenes hangulat, ami tekintélyelvű politikai pártok megerősödéséhez vezetett.”

A bevándorlási hullámot megfékezni kívánó pártok egyre több európai országban tapasztalnak erősödést. Ezek a pártok nemcsak a bevándorlást ellenzik, de szemben állnak a politikai elittel és az Európai Unióval is és mivel a hangulat is nekik kedvez, értelemszerűen egyre népszerűbbek.

“Spanyolországtól Svédországon és Lengyelországon át, egyre terjednek a populista protestáló pártok,” írta Josef Joffe a Die Zeit hasábjain még februárban.

“Amerikában a “fősodrású média” az ellenség, itt pedig a “Lügenpresse” [hazugsajtú]. Itt a vezetők, ott pedig az elit ellen dühöngnek.”

Soros tulajdonképpen azt javasolja, hogy az európaiak fizessenek az ellenzék gyengítéséért.

Mindeközben a központosítás és a szinte mindenre kiterjedő állami megfigyelés, természetesen a terrorveszélyre hivatkozva, ellenzékkel vagy anélkül, szinte akadálytalanul halad az eddigi irányba…

Előző posztKövetkező poszt

49 hozzászólás

  1. Rozsa Matyas,
    Nem ertelek. Te most tulajdonkepen ellent mondasz nekem, vagy mi a hozzaszolasod celja?
    Kerdesedre szivesen valaszolok, ha eloszor definealod nekem a jo ember jelenteset. Ha arra gondolsz, hogy az a jo ember aki adakozik, aki masokon segit,…igen lehet nem kereszteny az illeto. Szamtalan ilyen van a vilagban. Olyanok is vannak, akik templomba, gyuliben jarnak es nem keresztenyek, pedig annak tarjak magukat,…sot meg adakoznak is.

  2. Nem ennel te az Eva, ha nem a tudatlansag, a megtevesztes, a sotetseg oldalat vedened az igazsaggal szemben.
    Szomoru jelenseg ez nalad, pedig tudom, hogy jot szeretnel. Tobb kart okoztok mint gondolnad. Kivanom, hogy soha ne legyetek ezzert elszamoltatva.

    1. Adrian elképesztő vagy. Tudatlanság? Miben? Sötétség? Miért? Megtévesztés? Hogyan? Egyébként tudom: mindezt azért mert katolikus merészelek lenni és TUDOM hogy hová helyezte Jézus az alapkövet. NEM az emberekről beszélek, és az emberi torzulásokról. Neked erről, sajnálom nagyon! fogalmad sincs. Azért, mert finoman fogalmazok, esetenként körülírok, hasonlítok: nem az “igazsággal szemben”. Isten kegyelméből megtaláltam.

      1. Éva,
        Igyekeztem kifejteni Andrenak a tudatlanságát, a megtévesztést és miért nem(?), a sötétséget, amit szerintem a tudtán kívül képvisel, de nem tetszett neki,…ahogyan neked sem, így közbeszóltál. Ez lett a vége, ezek a tények. Ha neked az összevisszaság és az ellentmondás jelenti a helyes meglátást, akkor nem tudok mit mondani, hacsak nem azt, hogy továbbra is tenni fogom azt, amiben én hiszek, te meg tegyed a magadét. De meg merem előlegezni, hogy ezek alapján, köztünk, továbbra is lesznek nézeteltérések.

        1. A nézeteltérés kifejezés minőségében más mint a másikat le-“sötét”-ezni meg a többi. Bennem nyugodj meg, nincs összevisszaság, hanem igen letisztult látás, ami illik is … ennyi évtized kisebb-nagyobb tévedés után. Az lehet, hogy SZÁNDÉKOSAN mással válaszolok csak azért, hogy még messzibbről nézzük ugyanazt a dolgot. Szerintem Andre is ezt tette. Ugyanazt, máshonnét: ez inkább bővebb látókörre utal, mint szűkre.

          Alapvetően, az itt folyó témákat illetően, a jövőt illetően szerintem NINCSEN közöttünk különbség. Remélem, hogy TE is meg fogod vallani Jézust Megváltódnak amikor majd kell és ez a lényeg 🙂 Isten áldjon!

        2. Tovabbra sem ertunk egyet a tortentekben es abban sem, hogy mi a lenyeg a megvaltas kerdesben. Te azt azt vallod, azt tanitod, lasd az hozzaszolasodat, hogy “akkor amikor majd kell”, en meg azt, hogy mindenkinek MOST azonnal kellene Jezust Megvaltonak elfgadni, mert barkivel elofordulhat az, hogy mar nem lesz alkalma arra a bizonyos majdra. Mint latod egy szakadek tatong koztunk Eva, egy rohadt nagy szakadek. Es ami meg ennel is rosszabb, hogy nem akarod tumomasul venni.

        3. Látod, ez megint félreértés volt. Én arra utaltam, amikor az üldözések kezdődnek. Az is teljesen igaz, hogy MIELŐBB találják meg az emberek az Urat! Csak elbeszéltünk egymás mellett.
          Viszont ha így letámadod az embereket, például félreértéssel, nem tudom kit fogsz Jézushoz vonzani!

          Rajtad KÍVÜL működik ám isten kegyelme ! 🙂 Magadat többre tartod?! Meg tudod azt adni amit ő ad?!

        4. Éva,
          Igen látom, Azt látom, hogy félreértésről szó sincs. Csak te próbálód így tisztázni magadat, csűrés-csavarással, ezzel a “látod, megint félreértetetted” dumával. Volt már “katolikus vagyok és ezért támadsz engem” nevű kártyád is, de az sem jött be.
          Ennél itt “Remélem, hogy TE is meg fogod vallani Jézust Megváltódnak amikor majd kell és ez a lényeg.” ne haragudj, de tényleg nem tudtam másra és főleg másokra, hiszem rólam beszéltél.
          Máskor fejts ki érthetőbben, ha valamire pontosan utalni akarsz és akkor nincsenek ilyen egymás melletti elbeszélgetések.
          Én (és ez az oldal is) évek óta a globalizációról, az egy világ kormány forgatókönyvről és az egységes rendszer előrehaladtáról papolok, Andre pedig felült az oda elvezető hegéli dialektikának. Ahogyan te is kedves Éva, amikor olyanokat mondasz, hogy Andre nagyon is jól látja a dolgokat.
          Itt a vége. Kiszálltam ebből az “eszmecseréből”, mert még egy nepáli segédmunkással is hamarabb megértetem magam mint veled, pedig elvileg mi egy nyelvet beszélünk. Van még egy db. hozzászólásom, ami fennakadt a szűrön, mert 3 linket is tartalmazott, talán majd később megjelenik.

        5. Adrián, azt az állapotot amiben te vagy fundamentalizmusnak hívják, keresztény kultúrkörben gyakori betegség. Általában súlyosbodik, a vége az lesz, hogy azt fogod érezni csak te vagy méltó az üdvözülésre, a többiek mind bűnösök, ördögök, démonokkal megszálltak stb. Nálad ez még társul egy sajátos világképpel és lassan egyfajta próféta jelleggel. Tanítani szeretnéd az embereket, de tulajdonképpen mire?

      2. Nekem legalabb van ver a —-ban felvallalni es megvedeni azt, amiben hiszek…..
        Ertjuk egymast nem igaz Neverend?
        Ami a fundamentalizmust illeti, …igen az vagyok es jol esik, ha ezt masok is igy latjak.
        Most magyarazd el kerlek, hogy miert rossz a “kereszteny fundamentalizmus”?

        1. udv

          rossz? nem a kereszteny fundamentalizmus a rossz, hanem a modszer ahogy alkalmazod. fejezd be a gondolataid, ne vard el hogy megfogalmazol egy rovid gondolatot, es emberek szazainak egyeterto, helyeslo valaszai erkeznek. Javaslom, fordulj tobb tisztelettel azok a szemelyek fele, akik neked ellent mondanak.

          Amiert irogatok neked itt reagot, egy kerdes: lehet -e szerinted valaki jo ember, illetve kereszteny , ha meg nem fogadta el Jezust megvaltonak?
          miert kerdezek ilyen evidens dolgot? mert a kereszteny fundamentalistak a Szentirast tortelnemileg pontosnak tartjak, tevedhetetlennek, es az isteni megvalto terv beteljesuleset valljak.
          A kereszteny szabadsag szep dolog.

  3. Színes a Soros-tábor és igen szorgalmas. Mindent eltakarítanak, ami az útjukban áll – Magyarországon is. Húsvét vasárnap este mutatták be a Duna Televízióban Vitézy László és Pozsgai Zsolt: A fekete bojtár c. filmjét. Óriási bűnténynek tartom, amit Sinka Istvánnal elkövettek – Móricz Zsigmond barbárjaival agyonverették a filmben a juhászköltőt! Fajsúlyos tiltakozással azóta sem találkoztam. Viszont beszélgettem egyik leszármazottjával – nem tud arról, hogy a család beleegyezett volna az abszurdan átírt élettörténet leforgatásába és levetítésébe.
    Húsvét vasárnap este – a krisztusi feltámadás előestéjén holtában ismét megölték Sinka Istvánt – miért is? Mert előzetesen besorolták őt is egy felejtendő táborba, mint Németh Lászlót, Prohászka Ottokárt, Nyírő Józsefet, stb.
    Persze kimondani nem illik nyíltan, hogy mi az a titkos féreg, aminek a foga rág még mindig és folyton…
    Én így tudtam ezt megfogalmazni:

    Sinka sirató
    Egy hazug filmre

    Régi-új papjai a gyilkolásnak ?
    megöltétek a fekete bojtárt!
    Karjaitok remegve gödröt ásnak,
    hol magyar géniusz valaha járt.

    Agyonverettétek a barbárokkal:
    Móricz kezébe adtatok botot?
    Visszaéltek a nagy magyar átokkal,
    s aztán nem értitek a sorsotok.

    E földből fáklyák lobbannak magasba,
    s ezer éve űzitek a lángot:
    fekete füstöt okádtok a kasba,
    és sírtok, ha szúrnak a fullánkok.

    Kérdem: ki adott nektek pallosjogot
    és miért egy jámbor népbe vágtok?
    Jézus kezében már volt ostorotok,
    s mégis folyton Pilátusra vártok?

    Harmatos mezők, délibábos rónák
    ringatták lelkét a magyar szóra.
    Laboda és tors voltak a patrónák,
    ha verseit birkák közé szórta.

    Háromszor öltétek meg Sinka Istvánt,
    háromszor feszült föl a keresztre,
    csak mert nem szeretett Brüll-t és alispánt,
    s rászámolt a vörös szörnyetegre.

    Egy film, egy rendező, egy gyanútlan stáb ?
    s már forog az irodalom-koktél.
    Csak ne őt vertétek volna legalább!
    Vigyen el titeket a forgószél?

    2016.04.23. Csorba Tibor

    1. Jó hogy ezt megírtad, Statikus. Az utolsó sor helyébe talán mást képzelnék, mert az idő úgyis elviszi ezt, felejtik, mint akiket nem volna szabad. Viszont megérteni sajnos nem fogják mit tettek amit nagyon kellene …

      1. Kedves Éva, köszönöm, hogy legalább Te voltál szíves véleményezni az írásomat. Az utolsó sorral kapcsolatos észrevételedhez viszontválaszt írok: ha “hangot” adhatnék a sornak, a “titeket” szót úgy hangsúlyoznám, hogy egyértelmű legyen > ha netán jönne egy mindent elsöprő forgószél, akkor is csak “azt” a brigádot ragadja magával, ne mást. Ugyanis a Forgószél Koncz Zsuzsa egyik lemezének igen különös dala és egy klip képei szerint bizony éppen Budapesten, tehát a magyarság középpontjában pusztít igen hatékonyan. Aki nem hiszi, járjon utána!
        Egy kis segítség: https://www.youtube.com/watch?v=LuxO3-HD_tM

        1. Meghallgattam: ez most egy politikai dal, országból való kifúvásról beszél, hogy “nem marad az álmokból” de “marad, aki rád gondol” és a gonosz szél is egy politikai pusztítás?! Az elég szomorú lenne … VAN ami a kétharmadban “keresztény” még ha csak nyomaiban az. DE nem akar multikultit az biztos, és nem fog odáig fajulni mint Norvégia …http://konzervativcsalad.blog.hu/2016/03/22/igen_meleg_parokhoz_vandorolnak_a_lopott_gyerekek#c30093796

          Sajnálatos, hogy a “normális” liberálisok leszakadtak, holott van olyan fundamentuma az emberi életnek, amiben nincs közöttünk különbség: ez egy szándékos szembeállítás. “Oszd meg és uralkodj” és na ki, na ki uralkodik itt?!

          Az Úr az Ő szeretetében mindig ÖSSZEGYŰJT : “aki nem gyűjt velem, szétszór” – aki pont, a szétdobáló, a diabolosz …

  4. Kedves Neverend,
    Az antikrisztus szo nem talalhato meg a Jelenesek konyveben. Javaslom toltsd le a King James Pure Bible Search progit, aminek van egy keresoje. Beirsz egy szot, amit ketesel es a program megjeleniti az ossz iget amelyben megtalalhato a ketesett szo. Olvasd el a kontextust es ertsd Isten szavat. Isten aldjon.

  5. Isten nem csak Jézust küld, hanem Sorosokat is, hogy leckét vehessen az emberiség….

    Ézsaiás 45.7.

    Ki a világosságot alkotom és a sötétséget teremtem, ki békességet szerzek és gonoszt teremtek; én vagyok az Úr, aki mindezt cselekszem!

    1. Kedves Azele!
      Való igaz, hogy Isten megengedi, hogy gonosz dolgok történjenek (engem sem némít el, amikor indulatból vagy bántón válaszolok valakinek), de fontos ezt az Igét is kontextusban olvasni. Ha a gondolat elejétől olvasod, láthatod, hogy arról van szó, hogy az akkoriban elég elterjedt dualista világképet dönti meg ez a rész, vagyis kijelenti, hogy nincs egy jó és egy rossz Isten, akik harcban állnak egymással, hanem egyetlen Isten van, és az Ő kezének a teremtményei által van “gonosz” a világban, és nem azért, mert Isten gonosz dolgokat akarna a világnak.
      Így indul a gondolat az 5. versben: “Én vagyok az ÚR, és nincs más, rajtam kívül nincs Isten!”

      És azt is fontos megjegyezni, hogy mindent a javára fordít az őt szeretőknek, a gonosz dolgokat is. (Róma 8:28)
      Azzal pedig nyilván egyetértek, hogy mindebből leginkább akkor jöhetünk ki jól, ha tanulunk belőle.

      1. Kedves Thea!

        Lehet,hogy ők csak színészkednek a világ színpadán,azonosultak a pénzükkel.Egyszer lehet,hogy szembenézel velük,és azt mondod,hogy csak ennyi volt a félelem?és elengeded a pénzüket,a kártyájukat,és minden pénzzel kapcsolatos dolgot.
        Az egész élet egy színház teli színészekkel és tanítókkal,de egyszer lehull a lepel róluk.

        1. Lehet,hogy csak elhitték,hogy ők bankárok.Maszkot vettek fel,a testük meg egy szkafander.Eljátszottak egy szerepet.Te meg elhitted,hogy ők a gonosz,ők meg magukra vették,hogy gonoszok.Mintha az elmének kellene kreálnia mindig valami ellenségképet,és közben nincs is ellenség,csak elhisszük.Bármikor el lehet engedni.

    2. Sorosnak az egyik fő filozófiája az egyensúlyi állapot fenntartása. Ő egyszerre ördög vagy isten jobb és bal keze. Kontrollált káosz. Bizonyos területeken, ahol zavart érez az erőben finanszíroz és ellenfinanszíroz. Folyamatokat, ideológiákat erősít vagy gyengít. Az a módszer ahogy az EU-t megtámadta óriási hiba volt, hosszútávon kontra produktív lesz a vállalkozása. Talán a saját mércéje szerinti eredmények is elvesznek, ami nem feltétlen jelent nekünk sem jót. Talán kapkod, érzi, hogy lejár az ideje.

      1. Soros egy a sok kozul. CFR tag, meg Rotschildek kis pincsi kutyaja. Egy eloretolt babu aki vallalnia kell az arcat, egy csavar a gepezetben. Ha azt mondjak neki Ugorj! O azt kerdezi, …mekkorara? Rotschildek megint csak vegrehajtok.

  6. Mentsen meg mindenkit a Jóisten SOROSTÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Soros 88 éves, nyilván korához képest jó állapotban van, de természetes módon nem élhet örökké. A gyerekeiben pedig nem látom, hogy továbbvinnék ezt a “világmegváltó” szellemi örökséget. A céget nyilván továbbviszik az emberei, de ezeket a politikai ambíciókat kevésbé hiszem, mert az inkább a személyiségéből adódik. Ha valaki a tudomány segítségével megpróbálja meghosszabbítani az életét, bárhogyan fejet, testet cserélni, átalakíttatni magát géppé, azt Sorosról tudnám elképzelni, de azt is, hogyha esetleg nem sikerülne, akkor pusztuljon a világ is. 🙂 Úgy érzem öregtől nem lesz egyszerű megszabadulni 🙂

      1. Az látszik, hogy próbálkozik az öreg, de számos példa mutatja, hogy a következő generáció már nem lesz ugyan az. Legfőbb oka, hogy máshogy szocializálódott, Gyuriban elég mély nyomott hagyott a 20. század. A gyerekeinek megmarad a brókerkedés és a jótékonykodás. Az igazi hamis zászlós hadműveletekhez rengeteg bizalmi ember kell, akik szintén lecserélődnek. Várható, hogy a konkurencia is elérkezettnek látja az időt a pozíciók megszerzésére. Engem kiráz a hideg ezektől a túlmozgásos öregektől már rég nyugdíjas otthonban lenne a helyük. A másik nagy észosztó Pat Robertson, döbbenet, hogy valakit érdekel a mondandója, igazi antikrisztus. Meg hát az összes vén róka politikus, John Biden , Donald Trump stb talán lassan, de biztosan befejezik a földi ámokfutásukat.

        1. Kedves Neverend, kerlek nezd meg, keresd ki a Bibliabol azt, hogy mit jelent pontosan az antikrisztus szo. Nem P.R. vedem, inkabb tanitani szeretnelek egy s masra.

        2. Igazad van, én tényleg csak kritikai jelzőként használtam a szót a fickóra, mint Krisztus egyik ellentéte. Elfelejtettem, hogy nálatok a Jelenések könyve szerint konkrétabb jelentése van. Gondolom Pat kiskutya a valódi antikrisztushoz képest 🙂

  8. Soros és haszonszörű férgek vezette társai már eddig is arról áradoztak, hogy hogyan döntik be az Európai Uniót, hogyan emelik ki a Római Birodalmat, amely a Mediterrán Unió. Be fogják dönteni, amikor megadatik nekik, ehhez kétség sem fér. Véletlenek nincsenek, egytől-egyig a saját embereik egyre gátlástalanabbul rablógazdálkodnak, s ha még éhesebb jön, akkor a koncot annak adják, de úgy hogy a másik is jóllakjon, s a káposzta is megmaradjon. Egyiket sem érdekli, hány embert semmiznek ki, egyiket sem érdekli, a szomszédját, sőt az anyját is kirakná, ha erre lehetősége van. Nem számít, olyan ügyesen törvénykeznek, rájuk nem vonatkozik a törvény, ha mégis kiderül átírják saját maguk javára. Ostobaság azt állítani, amit a legtöbb egyetemen állítanak, hogy nem lehet kiskapuk nélkül törvénykezni, a pontos megfogalmazás: nem akarunk kiskapuk nélkül, mert a kiskapuk olyan lehetőséggel kecsegtetnek, hogy addig helyzetelőnybe kerülünk. Ostobaság azt is hinni, hogy ezek eltakarodnak, ezek helyett mindig éhesebbek jönnek, mivel a III. világháborút ki fogja robbantani ez a pernahajder társaság. Nem érdekli őket, hogy hány millió ember éhezik, soha nem érdekelte őket, a segélyszállítmányokat kiárusítják, mint a rászorulónak adnák. Annyi és annyi történet van a Soros Alapítványok visszaéléséről, mégse értik meg a fejős tehén szindrómát. Szinte az összes alapítvány így működik, de ezt is oly jól kimagyarázzák, mert könnyebb úgy gondolkodni, hogy hagyjon békén, s nekem is jut, pedig úgy kellene gondolkodni: Istent játszasz, akkor nem vagyok hajlandó szemet hunyni cselekedeteid felett, de ahhoz vissza kellene állítani a Szent Istváni alkotmányt. Vissza kellene állítani, de inkább bohóckodnak. Vissza kellene állítani, de könnyebb megvezetettnek lenni, minthogy a világgal szemben menjünk, mert mit mondanak amazok. El kell dönteni, felülünk a kényelemszeretetnek, vagy elkezdünk végre valahára felébredni, s kitakarítani minden démont környezetünkből mennyei segítséggel, mert másképpen nem lehetséges…

    1. Jól írod, minden démont. Szombaton hallottam egy magyarázatot a kétszarvú vadállatra. Szembeállítja az embereket bármely ügy mentén, és akkor egymásra haragszanak, egymással vannak elfoglalva és nem a valódi ellenségükkel: ez a két szarv. Ebből békesség nem lesz.

      Már kabaré Soros javaslata, annyira torz: most finanszírozzuk meg a támadóinkat 😀 Vagy ők, aha. Így már mindjárt más …

        1. Belenézek … persze, bizonytalanságba, háborúba majd, hogy aztán eljöjjön “a nagy békekötő” ! akkor kell majd nagyon észnél lenni! MINDEN meg van írva, előre, a Bibliában. Dániel könyvében az Ószövetségben és a Jelenések könyvében.
          Fontos ez, mert különben eltévednénk.

      1. Kedves Eva, ha te azt hiszed, hogy a menekultek/migransok a te, a mi tamadoink, akkor nagyon messze jarsz meg az igazsagtol. Teged hol es mikor tamadtak meg utoljara?

        1. Adrian nem kell mindenbe belekötni. Nyilván a menekültek áldozatai egy tervnek, amiben többen igen célzottan fociznak, ám ők csak a focilabda 🙁 viszont a tömeg ellátására hitelt felvenni?! Azt TERMELÉSRE szokás hogy aztán ki lehessen csengetni – vagy nem – a kamatokat is. Elvben.

          Ha már a témába belefog Soros, más szerepe nem lehet itt, mint hogy kinyissa a pénzeszsákját/széfjét, ki is üríthetné, annyi éhes száj van/lesz.

        2. Éva,
          Én érteni magyar.
          Nekem azzal volt bajom, hogy a támadóinknak nevezted a menekülteket.
          Most akkor áldozatok vagy a mi támadóink azok a menekültek kedves Éva?

        3. Abbahagyhatod a gyakorlatot kedves Adrian. Például MINDEN katonát áldozatnak tartok, a parancsnokaiknak – de ők is áldozatok – a politikusaiknak, sőt a sátán áldozatának! Miközben ők támadják, porig rombolják a városokat, nem látják, hogy kiket gyilkoltak …sat bele is őrülnek sokan. Ez is hasonló, jól tudod. A reklámjaink megtették a hatásukat (a nyugati ember jóléti reklámjaira gondolok). És vannak, akik az életükért menekülnek … mit kell ezen tovább rugózni? Értjük eléggé mindannyian. Azért, mert megszenvedői vagyunk/leszünk még nem feltétlenül “ők” a hibásak ebben.

    2. Andre,
      “Soros és haszonszörű férgek vezette társai már eddig is arról áradoztak, hogy hogyan döntik be az Európai Uniót, hogyan emelik ki a Római Birodalmat, amely a Mediterrán Unió. Be fogják dönteni, amikor megadatik nekik, ehhez kétség sem fér.”

      Valóban ezt akarnák Andre? Tudod ki volt Obama legnagyobb támogatója a múltkori elnökválasztáson? Megmondom,..csak, hogy gyorsabban haladjunk. George Soros. Tudod mi mellett lobbizott a tegnap Obama Londonban? A mellett kérlek szépen, hogy a britek nem lépjenek ki az Unióból, azaz amellett, hogy az EU tagság mellett tegyék le a voksaikat a június 23-án megtartandó referendumon.
      Ha neked lenne igaza, vagyis, hogy Sorosék az EU bedöntésén fáradoznak, akkor Obama nem így nyilatkozott volna, hanem, vagy úgy, hogy a britek az EU tagság ellen szavazzanak, vagy sehogy.
      Én azt tanácsolom hagyjátok a politizálást meg a geopolitikát meg az összeesküvéseket, mert nem értetek hozzá,…mert csak rontjátok vele a saját és a mások helyzetet. Mert még jobban összezavarjátok, az amúgy is összezavarodott jó népet és nem utolsó sorban félelmet és haragot is generáltok vele. Ami megint csak nem hiányzik senkinek….szerintem.

      1. És a már jól bevált eszköz,….a félelemkeltés, a pszichológiai hadviselés. http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/igy_lehet_bolondokhazat_csinalni_egy_orszagbol.613563.html
        2014-ben a skótoknál is ez történt és már nem is kellett többé a függetlenség. Persze a szavazatok manipulálása, a csalás gyanúja is felmerült. Na és akkor mi van? Ezúttal sem lesz másképp. Most is azt fogják mondani,. hogy a finishben az emberek egy része meggondolta magát és az EU tagság mellett szavazott.

      2. Adrián csak a figyelmedbe, a többi még ennél durvább, csak nem akarom, hogy leállítsák ezt az oldalt, ezért majd ha érdekel utánanézel, hogyan mi módon fojtja meg azokat a polip, akik hagyják magukat. Jókat nevetek, sokak ostobaságán, hogy azt sem látják ami a szemük előtt van. Annyira szemük előtt van, hogy már szinte kiszúrja!!! Lehetne tovább ecsetelgetni, de ahhoz neked is kérni kellene a megkülönböztetés kegyelmét, de mint látom még ennyire sem voltál képes. Ingyen van, hogy képes legyél megkülönböztetni a jót és a rosszat, csak annyit kellene mondanod: Uram, add hogy szemeiddel lássak! Uram, kérlek add, hogy benned bízva, rád figyelve, a segítségeddel hálát tudjak adni a mérhetetlen szeretetedért! Előtted, még saját szavaiddal, sőt még könnyeiddel is képes vagy kérni, de ahhoz a világgal szemben kellene haladnod, s nem a világgal. Lehetne tovább ecsetelgetni, de ha van értelme, s megadatik számodra, akkor úgyis megérted.

        http://www.hidfo.ru/2016/04/a-nato-egzisztencialis-valsagat-kezelnek-a-tomeges-bevandorlassal/

        1. Hogyan jutottunk el Sorostol a NATO-ig? Gondolom kinodban. Akkor hagyjuk Sorost meg Obamat mert latom megfeneklettel.
          Beszeljunk a NATO-rol meg arrol a magyarnyelvu pro orosz es NATO ill. Amerika ellenes propagandat terjeszto weboldalt. Apropo propaganda, tudtad hogy mar “kitort” a 2. hideghaboru az oroszok es az amcsik kozott? Ja, hogy a Hidinfo es az RT News ezt mwg nem jelentettek be? Ertem, akkor honnan is tudnal rola, nem igaz? Hat akkor elmondom, hogy mar egy jo ideje folyik a tortenet. Es nem csak Ukraine kapcsan. Azt is elmondom, hogy az elso is kamu hideghaboru volt es ez is az lesz. A lenyege hogy felj es tomorulj, …esetleg egyesulj? Es hogy hangzik a kozpontosulj, vagy a globalizalodjal? Remelem birsz kovetni. Veletlenul olaszul is beszelek es foleg mostanaban naponta hallgatok olasz hiradast a teveben es szo sincs benne napi ezer szamra migransokrol. Minap fulla dt meg kb 500 szerencsetlen. Ha az olasz parti orseg hajoin lettek volna ilyen nem fordul elo. Propaganda baratom, propaganda….es te benyalod mind egy cseppig. Hozzak viszi oket a NATO hajokkal mi? Ugyan Andre, rosszabb vagy egy ovodasnal. Az tobbnyire europai NATO tonkre akarja tenni sajat magat a sajat orszagait a migrans aradattal. Ertem, de miert is?
          Es Amerikanak miert jo ez? Hogy piacot veszitsen es helyette kaoszt kapjon? Azert kozpontositjak az EU- t hogy a vegen megis bedontseg azt? Ember te legalabb idonkent szoktal magadtol is gondolkodni vagy csak olvasol es mindent baromsagot elhiszel?

        2. Es a TTIP- el amit “Amerika”(valojaban a globalistak az EU- ra akarnak kenyszeriteni, azzal mit kezdel? Ra vesszuk oket, aztan bedontsuk az EU-t. Ez aztan a logika Andre. Gratulalok!

        3. Adrian, a bedöntés az a népre irányul, a haszonlesők felül, a hatalomban vannak. A TTIP a globális tőke érdeke, a saját útjukon 🙁 akár EU akár USA, mindegy.

          Az az érdekes, hogy milyen HITELRE gondolt Soros, amikor a hitel MEGTÉRÜLÉSE egyáltalán nincs garantálva … ez ADOMÁNY VOLNA, kérem szépen: hogy találhat ki ilyet, ennyire eljárt fölötte az idő?!
          —————————————-
          Adrian. Jó lenne, ha nem szidalmaznád, és gúnyolnád keresztény testvéredet!

        4. Adriánnak egy kis mesedélután! Hol, volt hol nem volt épültek az egységek, senki nem háborgatta őket, senki sem próbálta megakadályozni az újabb egységek létrejöttét. Mindenki aki kívánsággal nézett egy hölgyre, azon nyomban eljegyezte, többet másfelé nem nézett, s vele élte le hátralevő életét. Annyira békében éltek egymás mellett az egységek, hogy soha nem szándékoztak az egységi harmóniát felrobbantani. Mindenki a TABU szintjét betartotta, mindenki felfogta teremtményi mivoltát, s nem játszott istent, mert tudta ő nem lehet atyja saját magának, se testvéri egységpárjának, se a többi testvérének. Így éltek boldogságban, alázatos szeretetben Isten és az Emberiség a Paradicsomban. Mégis hol van Kánaán? Mégis miért mondja a Szent Bibliában, hogy Új Eget, s Új Földet teremt Abbánk, ahol a halál fullánkja már kisért? Tulajdonképpen mekkora lesz az Új Föld, amikor Jézus Krisztus Urunk azt mondta: Hogy helyet készít mindenkinek, aki elfogadja, hogy ő az ÚT, az Élet, s az Igazság? Van kérdésed még, miért vagyunk La Salette (amikor megmondják, hogy 150évre le leszen taszítva közénk a bitorló) -Jézus Krisztus szent vére, melyet kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot, s vedd oltalmad alá!- + már Napóleon is tudott róla, majd utánanézel, ha addigra el nem tüntetik azokat a honlapokat, amely Napóleon visszatéréséről valós információt nyújtanak. De menjünk tovább La Salette chansonra rákeresel, már azt kérded miért akarják, hogy tudatlanságban legyen tartva az emberiség. Megyünk tovább az időkben, Lourdes -olyan figyelmeztetések, amelyek már igazolva vannak, csak éppen nem egyszeresen, hanem többszörösen- , a többinek utánanézel. Elérkezünk Fatimához, amikor még nem volt kommunizmus elterjedőben, még nem tévesztette meg a világot ez az újabb izmus, mi van La Salette-ben a hegyen, amely világítani fog az utolsó három napon. Mégis mit gondolsz, az, hogy ez nem a mi időnkben fog megtörténni, akkor miért látnak egyre többen ebből az időszakból álmokban látomásokat? Azt hitted, hogy Abbánk magunkra hagy? Ő nem hagy magunkra, sőt, a Jelenések könyvében le van írva, hogy sokan a szorongattatásban tisztulnak meg, s kérdezik Abbánkat, hogy mikor leszen Urunk Jézus Krisztus dicsőséges második eljövetele. Annyit még, nem kisdedként, hanem vitézlő fejedelemként, angyalainak társaságában, tudod, hogy ez mit jelent? Felfogtad, hogy kétezer éve készül a végkifejlet, s most már itt a hamis próféta, aki nagyon alattomos módon, tönkreteszi még az Oltáriszentséget is. Felfogtad, hogy Abbánk ezt megengedi, ha annak eljön az ideje, s amikor eljön annak az ideje, akkor a hegyekből völgyek, a völgyekből hegyek lehetnek akár napon belül? Felfogtad, végre? De menjünk tovább, a legnagyobb, amit még nem tudsz Fatimáról, a III. titok el van titkolva. Sőt akkor elég volt egy napcsoda, s többezer ember megtért, most itt van Kőszegtől nem messze Eisenberg, évente többször napcsoda, évente többször figyelmeztetések… De haladjunk tovább, mert már megtörtént San Sebastian de Garabandal , másnéven Rosario, hogyan gondolod, hogy a leírásokban leírtak nem történtek meg, amikor 39554 San Sebastián de Garabandal, s L38970 La Salette-Fallavaux akkor is, s most is annyi lakossal bírt. Lehet tovább folytatni, a két üstökös kirajzolja a Tűzkeresztet annak a fenyősornál lesz a lába, a Nagy Figyelmeztetés után. Haladunk tovább, következik Medjugorje, a kereszténység és a muzulmán határán, mit mutat La Salette-ben a végidők keresztje? Mivel képes lerombolni a kereszténységet? Mi az, amely a leggazdagabb tartományt is lerombolja? Mégis, mi az? Miért vannak egyre sűrűbben figyelmeztetések, felfogtad végre, s nem sakálmédiát kell figyelni, hanem azt, hogy melyik az igaz, s melyik a hamis? Ha az igazságból egy pontocska s el van hallgatva az már ugyanúgy hazugság!!! De menjünk tovább, haladjunk mert az igazság, ugyanis felszínre tör, a hazugság pedig idejétvaló, amit pedig kevesen tudnak, hogy a történelmet hiába tagadják le, az körös jelleggel visszatér, s nem mindegy, hogy lent, vagy fent, hanem az a lényeges, hogy annyi hazugságot tanultunk meg, hogy kevesen vagyunk képesek megkülönböztetni a hazugságot, a tényleges igazságtól. Elárulóm a tényleges igazság, az könnyeket csal a szemedbe, ha már megkérted s megkaptad a tisztánlátás kegyelmét. S eljutottunk valahová, ahonnan még vissza lehetett volna fordulni, de nem tettük, mert gyarlóak vagyunk. Ki kevésbé, ki nagyon-nagyon, valaki elfogadja teremtményi mivoltát, s vannak akik Istent játszanak, rajtad áll, hová akarsz kerülni. Szerintem a hetes rendszerben jobb lenni, mint a világi hatos rendszerben, a döntés a kezedben van! S még valami, nem biztos, hogy ugyanott felengednek, ahol ezelőtt megengedték a mennyeiek!!!!!!!!

        5. További bizonyíték, hogy Obamajék nem szétverni, hanem még szorosabbra kovácsolni az európai nemzeteket, országokat az EGY világkormány projekt érdekében.
          http://inforadio.hu/kulfold/2016/04/25/obama_nemetorszagban/

          A következő amerikai elnök…..asszony és a szokásos Jolly Joker. Az egész elnök választási herce-hurca nem több egy színjátéknál. Egy éve annak, hogy megjósoltam a győzelmét.
          http://444.hu/2016/03/15/sorosnak-annyira-nem-tetszik-trump-hogy-teletomte-penzzel-clintont

          Persze a mieink is teszik a dolgukat.
          http://hvg.hu/gazdasag/20160424_A_TTIP_mellett_kampanyolt_Obama_Nemetorszagban

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend