Idők jelei

Hétéves kínai kislány vagy fehér férfi? – egyeseknek nehéz eldönteni

Milyen messzire mennek el egyesek a politikai korrektség és a liberalizmus nevében?

A Family Policiy Institute által készített videóból kiderül, mennyire nehezére esik a fiatal diákoknak egyenes választ adni egy adott személy fajára, nemére vagy külsejére vonatkozó kérdésekre.

Talán mára már a magyar olvasók számára is ismert az Egyesült Államokban folyó egyre hevesebb vita, aminek lényege, hogy joga van-e a közintézeteknek és vendéglátóipari egységeknek nemek szerint szegregálni a diákokat vagy vendégeket. Illetve, hogy a vécé választásnál elegendő-e, ha valaki egy bizonyos neműnek gondolja/vallja magát, és nem szükséges, hogy az adott nem külső jegyeit viselje.

Az első kérdésre a bíróság szerint a válasz egyértelmű nem, a másodikra pedig egyértelmű igen. Joseph Backholm az alábbi rövid videóban megpróbálja demonstrálni az ilyen gondolkodás teljes abszurditását.

“És mivel nem méltatták Istent arra, hogy megtartsák ismeretükben, Isten kiszolgáltatta őket az erkölcsi ítéletre képtelen gondolkodásnak, hogy azt tegyék, ami nem illik.” Róma 1:28

Előző posztKövetkező poszt

4 hozzászólás

  1. Hát igen, a szabadság árnyoldalai…
    “Ha semmit sem képviselsz bármit elhiszel –
    ha bármit képviselsz-biztos hogy tévedsz” –
    Így folytatnám ha kötekedő Buddhista lennék. 🙂
    Az elvek nélküli, puhány tömeg könnyen alakítható a kívánt formára akár a tészta.

  2. Megdöbbentő. Ez a fajta elkocsonyásodás. Pedig járni csak a szilárd talajon lehet..

    Egy nőnek öltözött transzvesztita esetében még érthető ha esetleg az inzultálások végett a női mosdót használja, ott szépen bezárkózik a fülkébe és lerendezi állva a “kisügyét”.
    De hogy egy férfi bejöjjön a női mosdóba mert ő éppen nőnek érzi magát.. Vagy fordítva egy nő menjen be a férfi WC-be .. Ki dönti el a szándékot? Identitás zavarban szenved vagy csak szórakozik..
    Valamint az hogy nem lehet megmondani valakinek hogy hé te nem kínai kislány vagy hanem fehér férfi. Mondván akkor megsértjük az egyéniségét. Olyan mint egy tragikomédia.
    Ezt próbálják nyomni itt Európában is. Amikor a gazdasági bevándorlókat szegény menekülteknek állítják be.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend