Lázongó világ

Az iszlám tényleg a béke vallása?

A hónapok óta folyó menekültválság, de leginkább a múlt heti párizsi robbantások kapcsán sok emberben felmerül a kérdés, hogy kinek higgyen. A közösségi oldalakon napi szinten jelennek meg az egymásnak ellentmondó üzenetek az iszlámról, némelyek a béke vallásának, mások a háború és vérengzés kiváltó okának azonosítva ugyanazt.

Mi az igazság? Az iszlám tényleg a béke vallása?

Nabeel Qureshi, aki maga is az iszlámban nevelkedett, mielőtt megtalálta Jézust, és akinek történetét néhány napja magyarul is hallhattátok, hiteles választ ad erre a sokakat foglalkoztató kérdésre ebben a rövid videóban és ami még fontosabb, segít különbséget tenni a megtévesztettek és a megtévesztés között, ami az egyetlen módja annak, hogy mi magunk a békét és a Béke Fejedelmének ügyét szolgáljuk.

Előző posztKövetkező poszt

10 hozzászólás

 1. Nem kellene mellékútra tévedni! Épp ez a cél, ugyanis – a közlemúltban Rothschild tulajdonba került – Charlie Hebdoval és az ottani januári eseményekkel az volt a céljuk a kedves vezetőinknek, hogy szembeállítsák e két vallást. Mert minden csapból az folyik? Jaaa, akkor az biztosan egy valódi probléma.
  Egy frászt, emberek! Hülyítenek minket! Az európai ember szép meg lassan végrehajtja, amit a forgatókönyv megírói kiagyaltak.
  Az ezzel való foglalkozás elpazarolt idő és inkább a szálak mozgatóit kellene leleplezni. De sürgősen ám, mert késő lesz!!!

  1. És magával Orbániával is gond meg persze Orbánnal is készül a következő szavazásra.Sok idióta birka meg lehet megszavazza.De ne legyen igazam.Ennek az országnak ránk kisemberekre van szüksége mint kormányzókra meg az eredeti történelmi alkotmányra és akkor EU kussolhat.

   1. Kedves Jani!

    Ennek az országnak,és nem csak ennek az országnak Jézus Krisztusra van szüksége,és hogy Isten akaratának rendeljük alá magunkat,hogy olyanná formáljon,amilyennek látni szeretne minket.
    Ennyi az egész.

  2. Három ábrahámi vallás, mondhatni a megtévesztés művészete. Az egyik (judaizmus) összeugrasztja a másik kettőt (iszlám és a keresztény(tény)ség variációi), hogy igazi uruk (én, az úr vagyok a te istened) vérszomját oltsák.

   1. “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”

    Téged is, és minden vallás követőjét, de még az ateistákat vagy a vérszomjas embereket is szeretettel hívja. Ez ugyanaz az Isten, akire te is utaltál a zárójelben. Minden tettével ezt a szeretetet próbálja közvetíteni feléd és erről a szeretetről olvashatsz a Biblia lapjain. Az Ószövetségben is.

    “Örök szeretettel szeretlek, azért vonzottalak kegyelmemmel” Jeremiás 31:3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend