Idők jelei

Videó: A CERN hadronütköztető sötét oldala

A CERN hadronütköztetőről korábban közzétett cikkben utalt, Paul Begley által készített interjú magyar hangalámondásos változata a CERN Nagy Hadronütköztetőjéről és annak potenciális fizikai és lelki következményeiről.

schemalhccollider

 

Előző posztKövetkező poszt

61 hozzászólás

 1. Kedves Éva, sajnos oda már nem tudtam írni válaszul. Ezek a tudományok, dolgok (vákuum meg sötét energia stb.) nem az ördögé ! Ezeket, a dimenziókat, energiákat stb. Isten teremtette, sátán csak felhasználja, bitorolja, manipulálja, tehát nem eredendően rosszak. Meggyőződésem, hogy Krisztus 1000 éves királyságában ezek nyilvánosak lesznek és ezt fogjuk energiaforrásként mint szabadenergia használni.

  1. Szia! Bőségesen van most is energiaforrás, többféle is, de nem üzleti érdek. Az az, hogy minden egyre drágább legyen és legyünk kevesebben, meg főleg féljünk. De nincs mitől, mert nem a félelem Lelkét kaptuk, alleluja !

  1. Én ezt fől sem mertem hozni. Már a holografikus univerzum modellt. Mert majdnem biztos, hogy ez lesz a tuti, de hogy az Isten hitet miként fogja érinteni azt nem tudom. Gondolom a gondoló Ő lehet, ahogy a gondolat a világ. Azt viszont igen, hogy a keresztényeknek nem fog tetszeni. 🙂

   1. Miért muszáj a keresztényeknek belekontárkodni “nem tetszés” formájában a tudományos kérdésekbe ? Érthetetlen. Volt ez már nagyon rossz, Galilei …

    1. Furcsa megközelítés azt gondolni, hogy ha egy keresztény szól hozzá tudományos kérdésekhez, az eleve csak kontárkodás lehet. Egyrészt a tudomány minden területén találsz keresztényeket, másrészt, azért mert valamit tudománynak hívnak, még nem jelenti azt, hogy jó vagy a megállapításai helyesek.
     http://www.tektonics.org/scim/sciencemony.htm

  2. Kedves TAMTAM!

   Mitől kavarná fel ez a keresztényeket? A fizikatudományban most Einstein az isten, és Einstein azon tézise, miszerint semmilyen információ nem haladhat a fénysebességnél gyorsabban….! Vagyis ez a “megmásíthatatlan” valóság, és törvény a számukra ! ( Illetve ez az elmélet már régen megdőlt, csak a tudósok nagy része erre tette fel az egész karrierjét, és ezért ezek a “törvények” nehezen buktathatók meg a tudományos, és egyéb körökben. Nehéz a sok “tudós” között, a ” mégis mozog a föld” valóságát elfogadtatni. ) De, ahogyan Bohm gondolja: A látszólagos fénynél is gyorsabb kommunikáció valójában arról árulkodik, hogy a valóságnak a kézzel foghatónál mélyebb rétegei is léteznek. A szemmel nem látható komplex dimenziókat ugyanúgy nem érzékeljük, mint a megfigyelő a halat körülvevő akváriumot.
   Erről beszélnek a keresztények is!
   Az pedig, hogy hologram a világ, az univerzum?! A Fénynek (1Tim 6,16 aki egyedül halhatatlan, aki hozzáférhetetlen fényben lakik, akit még ember nem látott, sem nem képes meglátni, övé a dicsőség és a (világ)korszakra szóló (aioni) hatalom, Ámen.,) Isten gondolatának a kivetülése….?! Lehet. Csak nem a földön ismert hologram. Hiszen itt azért anyag van ( minden dimenzióban), fizikai, kémiai, biológiai, és egyéb törvények, összefüggések… És a teremtmények szabad mozgása, cselekvése, és akarata. Ha nem így lenne, akkor Isten csak egy nagyon-nagyon unalmas sakkjátszmát játszana önmagagával…. Amelyben a bábuk minden lépését ő határozná meg…

   1. Ida ! Jól gondolod ! Jó ilyen dolgokat tőled olvasni ! Megemlíteném még a tudomány ősellenségét, az étert. Mert nem csak hogy “mégis mozog a föld”, de és “mégis van éter”. Ezt tagadják le, mert ez ad okot és megoldást mindennek a fizikában, és ez cáfolná is meg a materializmust (az ingyen energia forrásáról nem is beszélve).

    1. Kedves ARPIEL!

     Mint te is tudod, nem a materializmus cáfolása a céljuk, és ezért bármilyen kósza elméletet képesek megpróbálni bizonyítani évtizedekig, vagy még tovább is ( az abból megélők számától függően! Hiszen tudjuk, hogy vagy 10 ezer tudósra jut 1, aki valamivel elő tud állni, a többi pedig csak abból él, hogy azt próbálja meg bizonyítani….!). Viszont ahogy látom, olykor szükséges tudományos dolgokról is beszélnünk, mert most mintha a Sátánnak az is erőteljesen a célja lenne, hogy a kereszténységet ebből a szempontból is teljesen lejárassa, és hiteltelenné tegye, és a keresztény nevet a “teljes középkori tudatlanság” szinonimájává degradálja.

   2. Kedves IDA! “De, ahogyan Bohm gondolja” Valójában Bohm azt gondolja hogy az “univerzum kézzel fogható szilárdsága csupán látszólagos” a megélt valóság egy gigantikus hologram. Hülye hasonlattal élve, mint a Star Trek-ben a holofedélzet. Leon Lederman (fermilab) is írja a könyvében, keresve a legkisebb alkotó elemet, nem találtak mást mint “Alice csodamosolyát” amely szertefoszlott.

    1. “A protonok és neutronok pedig kvarkokból állnak. …..miből állnak a kvarkok? Nos itt akadtunk el. 40-50 éve tanulmányozzuk a kvarkokat, hogy találjunk benne valamit, de ugyan azt kaptuk mint az elektronoknál: üresek. (Fermilab: Leon Lederman)…. Minden anyag energiából áll, mely részecske formává sűrűsödik össze”

    2. Kedves TAMTAM!

     “?De, ahogyan Bohm gondolja? Valójában Bohm azt gondolja hogy az ?univerzum kézzel fogható szilárdsága csupán látszólagos? a megélt valóság egy gigantikus hologram. Hülye hasonlattal élve, mint a Star Trek-ben a holofedélzet.”

     Tudom, hogy Bohm hogyan gondolja, de ez a mi életszempontunkból nézve érdektelen, mert számunkra ez valóság. A “program fút”, és mi ebben a dimenzióban ugyanazon a “holofedélzeten” vagyunk. Ha a velünk szembejövő hologramnak adunk egy pofont, akkor annak fájni fog az, és ha visszaadja, akkor meg nekünk. A “kapcsoló” se a mi kezünkben van ( se a mentális, se az anyagi , se a szociális körülményeinket, se a nemünket, se a tehetségeinket, se a külsőnket, se egyebeket nem mi határoztunk meg, adott “lapokból” játszunk) , csak esetleg az, hogy mindezek mellett és alapján hogyan “játszunk”. Ha pedig lekapcsolják a mi hologramunkat, akkor egy másik “fedélzetre” ( dimenzióba) kerülünk, ahol azt, és úgy kell “játszanunk” ahová innét “beküzdöttük” magunkat. ( Viszont eddig úgy tudjuk, hogy az ezután jövő “holofedélzet” számunkra a végállomást jelenti, és nem “játszhatunk” majd magasabb ( következő) szinteken. ) De attól ebben a dimenzióban, ezen a “holofedélzeten” a hiányunk érezhető lesz. ( Vagy pozitívan, vagy negatívan, de a többi hologram érzékelni fogja. És ebbe olykor, bizonyos “személyhologramok” esetében ( de olykor más “hologramokéban” is), az egész “fedélzet” “hololényei” beletartoznak, de többnyire csak egy szűkebb környezet “hololényei”. ( Egyébként Bohm is úgy gondolja, hogy több “holofedélzet” van, amelyet mi innen nem érzékelünk: A látszólagos fénynél is gyorsabb kommunikáció valójában arról árulkodik, hogy a valóságnak a kézzel foghatónál mélyebb rétegei is léteznek. A szemmel nem látható komplex dimenziókat ugyanúgy nem érzékeljük, mint a megfigyelő a halat körülvevő akváriumot. …)

     ?A protonok és neutronok pedig kvarkokból állnak. ?..miből állnak a kvarkok? Nos itt akadtunk el. 40-50 éve tanulmányozzuk a kvarkokat, hogy találjunk benne valamit, de ugyan azt kaptuk mint az elektronoknál: üresek. (Fermilab: Leon Lederman)?. Minden anyag energiából áll, mely részecske formává sűrűsödik össze?

     Igen, ezt már évtizedekkel ezelőtt is tudták. Viszont most elvileg megtalálták a “Bozont”, amely energiával, és információval látja el ezeket. Mondhatni Isten egy részecskéjét. Aki betölti, és egyben tartja az egész, általa létrehozott világegyetemet ( a “holofedélzeteivel”), amely részecske formává sűrűsödött energiából áll. És amely, ezen “részecskék” közül többen, általa akart, és meghatározott törvények, törvényszerűségek alapján nagyobb, komplexebb formákká álltak össze, illetve ezen formák közül többen önreprodukciós képességgel is meg lettek áldva. ( De egyébként a “legkisebb”, az egyszer valóban a legkisebb, ami alatt már nem kell kutakodni…!)

    3. Majd elfelejtettem! Szóval, ha az univerzum, csak egy hologram, egy kivetülés, akkor annak a kivetülésnek valahol az eredetijének léteznie kell ( a hologramokkal, kivetülésekkel, kapcsolatos eddigi tudásunk szerint)! Ha pedig valahol létezik, akkor az a kérdés, hogy KI, vagy mi hozta azt az eredetit létre így, hogy ilyen intelligensen legyen az az eredeti megtervezve, amelynek még a kivetülését ( annak törvényeivel, törvényszerűségeivel együtt) se tudtuk eddig megfejteni…?!

 2. Érdekes ez a téma és nagyon aktuális, mondhatni “a téma az utcán hever”. Régóta gondolkodom ezen én is, de sajnos nagyon szakmaiatlan a bácsi okfejtése a videóban, főleg a tudományos kérdéseket illetően. A fő bűnös eleinte az antianyag, és nem is értem hogy miként lett a videó kb. felétől belőle sötét anyag, mert a kettő nem ugyanaz. Most melyik okozhatta azokat a furcsa anomáliákat ? Thea, ez a fordításban is így hangzott el ? Mert ebben van némi zavar a szerző elmondása alapján. Persze ettől még jó és fontos, megint hiányt pótló a videó.

  1. Igen, az eredeti szövegben is így van. (Az antianyagot párszor rosszul fordítottam, de a sötét anyag esetében az angolban is az van.)

   1. Bocs, akkor végig a sötét anyagra gondol, hogy azt vitték el egy egyetemre és okozott az problémákat ? Csak mert azt még ki sem mutatták.

 3. Tény az hogy az emberiség ezzel a kísérletsorozattal átlépi a tiltott határvonalat.
  A tudomány és a technika eddig is belepiszkált sok mindenbe amibe nem biztos hogy kellett volna –
  de ezek eddig mind olyan területei voltak a természettudományoknak amelyek a “természet részeinek tekinthetők”, elektromosság, atomenergia, ezek mind előfordulnak a természetben, léteznek és megfigyelhetőek pl. a maghasadás és magfúzió, léteznek természetes fissziós folyamatok és ottvan ugyebár a Nap, ami egy fúziós erőmű.
  De antianyag “csak úgy spontán nem kerül át ” a mi közegünkbe (ha jól tudom), bár egyes elméletek szerint akár egész galaxisok is felépülhetnek antianyagból – de ez valószínűtlen.
  Valószínűbb hogy egy erős válaszfallal – még ha e a fal egy “fátyol “is el van választva a mi dimenziónktól.
  Ezt a határvonalat áttörni – több mint kockázatos.

  Három film jutott eszembe a témával kapcsolatban, amelyeket ez az atmoszféra lengi körül, bár nem konkrétan kapcsolódnak:

  – Prince of Darkness – A Sötétség Fejedelme 1987 (John Carpenter klasszikus)
  – Stargate – Csillagkapu 1994
  – The Mist – A Köd 2007

  1. Lehet hogy te túl sok horrorfilmet néztél. 😉 Nekem is “kedvencem” volt a Carpenter filmje, de hát az egy merő borzalom. Jézust mindig kifelejtik a sztoriból. Nem értek veled egyet, hogy átlépték a határvonalat. Milyen határvonalat ? Ki húzta azt, és honnan tudjuk hogy az határvonal. Én is ezt hittem még régebben, mikor nem foglalkoztam annyit fizikával mint később. Ma úgy látom, tekintettel a fizikai legújabb felismeréseire (főleg a kvantumfizikai események miatt), hogy nincs éles határvonal a valóságban az “e világ” és a “túlvilág” (2. ég, szellemvilág) között. Pont a fizikában nincs. A mi szempontunkból persze van. Én sem mennék át oda ha megtehetném. 🙂 De egy világi tudósnak nem mondhatod azt, hogy ne kutassa az antianyagot (ami megtalálható a természetben is kis mennyiségben), a kvarkokat, a WIMP részecskéket (sötét anyag feltételezett része) stb. Ez egy elkerülhetetlen dolog, hogy a fizika világi tudománya óhatatlanul közeledik a szellemvilág (más jobb elnevezést nem tudok) felé. Ennek oka az egyre kisebb tartományok világa, részecskék amiknél mindig lesz kisebb, tehát a kvantumfizika néha a józan észt meghazudtoló kísérleti eredményei. Meggyőződésem, hogy a két világ (dimenzió) között egy folytonos átmenet van, és még az sem állítható, hogy minden ismert jelenség a mi világunkban teljesen el van határolva a másik világtól és fordítva is. Néhány példa a fizika el nem fogadott vagy agyonhallgatott irányából: a vákuum (nullponti) energia ami könnyen azonos lehet a sötét energiával, “mégis van éter”. De vannak skalár (longitudinális) EM hullámok is, meg torziós hullámok (biológiai energia a királis molekulák esetén, amik paritássértést okozva hozzák ezt létre=DNS), ott van a kavitáció (ahol magfúzió játszódik le pl. a hajócsavarok forgásánál de a sáskarák és pisztolyrák “lövésénél” is). Rengeteg darázsfészek példa van a parafizika területéről, a telepátia, a telekinézis (mágnesáram mint a fémhajlítás magyarázata) a többit nem is mondom, de ezeknek biztos közük van a kvantumfizikához. Nem azt mondom hogy nem veszélyes dolog ebbe az irányba menni, de elkerülhetetlen. Szerintem ez “benne van a pakliban”, tehát Isten tervében, ahogy elszabadul a pokol a Földön arra az utolsó 7 évre, ez a tudományt is érinteni fogja. Ami különösen gáz lehet, és ez innentől már konteó, hogy az illumináti vagy általában a háttérhatalom direkt nyitni akarja a kapukat és gyorsítani a démonok és egyéb hibrid korcsok által a Föld elözönlését.

   1. ARPIEL .

    Érdekes a megállapításod : Érezni rajt, hogy te is sok
    rém és horror filmet néztél ; Ami persze nem baj, de a
    hsz-ed ( feltételezésed ) az Írás szerint némi kiigazítás –
    ra szorul, mert kimardt belőle az a lehetőség, hogy az
    illuminátinak / háttérhatalomnak nem biztos, miszerint
    kapukat kell nyitnia – Biztos érteni fogod miért { Légió }

    MÁRK EV. 5 : 1 – 17
    http://www.bibl.u-szeged.hu/Biblia

    1. Köszi a Bibliát is ! 🙂 Nézd, becs szó hogy nem néztem sok horrorfilmet, a példákat a valóság tartományából hoztam. A parafizika meg parapszichológia inkább tudomány mint horrorfilm. Sokszor pedig azért veszélyes, mert ismeretlen, hogy mennyiben van köze sátánhoz pontosan, nem lehet tudni. De remélem a démon légiós részt nem rám értetted. 🙂 Ha meg a Légió filmre gondolsz, nem láttam végig annyira gyenge volt. 🙂

    2. Egyetértünk, a parafizika, parapszichológia tudomány. Van is tudós, aki így közelít a “szellemvilághoz” ám nem keresztény, hanem bármi csak ne az, pl. tao (Fritjof Capra) – az jöhet, buddhizmus, jöhet. Nagyon elrontottuk, pontosan, amikor véleményt akartunk arról alkotni ami nem a mi asztalunk, a “végkifejletnél” viszont már látszanak a dolgok (mostanában).
     Az biztos, hogy a sátán a világosság angyalának – jelesül: tudomány – adja ki magát, átlépve a határokat, csakhogy URALKODJON. Hogy “semmibe vegye” a teremtés tökélességét, azt, hogy helyre akarjuk és tudjuk állítani amit elrontottunk: nem, pont szembe, ellenében 🙁
     Én innen nézem. És azt hiszem, látom is.

 4. Ha drón, akkor az mér eleve-nen ütköztet: életet a halállal..padrón!

  Drága Társak!

  Ez megy már évek óta: adatolás, hivatkozás, linkelés – korán kelés, majd felkelés-re buzdítás. Láthatóan nem mozdul a nép, az istenadta tömeg, akinek lázadásáról már José Ortega y Gasset valamikor oly tudományosan leírta. Marx is leírta, amit megrendeltek Tőle, lett is belőle történelmi zsákutca – de legalább a zsák megtelt hullákkal. A tömegek is lázadoznak, ahogy a lázítók diktálják – aztán alábbhagy a láz, ahogy Gyurcsány is megmondta egy épeszű pillanatában – majd hazamennek. Igen, de most már arról van szó, hogy lesz-e hova haza- menni, lesz-e haza, és ha nem, akkor hova kell menni – vagy nem is kell lenni? Már Lenni is megmondta: Hamlet! Shakespeaer korát úgy előzte meg, mind Leonardo da Vinci – jobbról előzött a sekély árokban, ahogy a görögök szoktak az útjaikon meglepetésszerűen – legalább is 20 évvel ezelőttről még erre emlékszem. Szerintem már Odüsszeusz is jobbról előzte a sziréneket, mielőtt meghallotta volna a szirénákat. Neve Senki volt, hogy az egyszemű Hórusz-pókusz ne tudja térben látni – érdekes, hogy erre a tényre egyetlen magyartanár sem utalt – nem tanultak fizikát. Azt meg biológia órán felejtették el pedzegetni, hogy egy átlagbirka hasán nem szívesen cipel ki magával egy trójai faló-ötletelőt a barlangból a legelőre.

  Nem megyünk semmire…Pl. legyen egy hegy neve: Semmi – addig beszéljük a részleteket, hogy miként kellene a csúcsára jutni, hogy a végén maradunk a lábánál – ő meg Vulkanusnak képzeli magát és kitör az ellenséges gyűrűből. Csűrjük-csavarjuk, okoskodjuk: ki mit látott tátott szájjal a net-en, aztán linkeket másolunk be, mint a jólértesültek – akár a kenyerek a néppel szemben, hisz érte sültek. Munkát, kenyeret kiabálta Commodus Marcus Aurélius után szabadon, de a gladiátor átlátott a szitán és megváltoztatta a menetet jövetté. Metróleum lámpa, énekelte a klubban Zorán, ki korán kelt és Dusán szövegét énekelte március i – Te is fiam, Brutális? Körül-kívül itt tartunk a messze merengő társak közt a szavakkal, s tojnak a nyakunkba a dögkeselyűk. Ácsoljunk mi magunk kezeinkkel új falovat Babilonban az ellent akaróknak, s várjuk az éj puha leplét Trója terén, szétrajzani a házakban pihenők álmai alatt puha léptekkel éles kardokat tartva kezünkben – küldeni őket Elisium puszta mezői felé…Dante pokla boruljon a szemfedelükre, s Madách-csal mormoljuk imánkat az éjben:

  “Be van fejezve a nagy mű, igen.
  A gép forog, az alkotó pihen.
  Évmilliókig eljár tengelyén…

  Lejártak az évmilliók, a tengely csikorog – milliárdnyi gyomor a nyomortól kikorog, az állkapcsok sokasága vicsorog – a nagy mű már omladozik, s hogy nyikorog….

  Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál! – s hogyha zabálhatsz, persze csak akkor hízva hízzál.

  Nincs igazság a földön, mert már minden igazat kimondtak és mind semmivé lett: litván észt oszt, oszt mire megy a lett vele…Döntsd a tőkét-balta.cum laude (a la Mező Misi Dobozról).

 5. ha az ellenanyag mindennel reakcióba lép akkor hogyan hoznak belőle létre akár 1 grammot is nemhogy több kilót? vagy hogy tárolják?

 6. Legalább akkora sokk ez mint az elhitetés kora videó. És nem azért mert nem hiszek benne, hanem mert tudom, hogy ez így van és a hivatalosan közölt kutatási célok mögött ez a mérhetetlenül gonosz terv áll.

  1. *nem tudom,hanem sejtem,ezért elnézést.Viszont semmi sincs véletlenül,főleg egy ilyen nagyszabású, mérhetetlenül drága kutatásnál. Kérdem én,ha esetleg megtalálják azt amit szeretnének, mit fognak vele kezdeni a hivatalos verzió szerint? Mit fognak tudni kezdeni azzal az információval amit a kutatás “végén” megtudnak vagy megtalálnak? Mit kezdenének hivatalosan fél kilónyi antianyaggal? Ellátják az egész föld energiahálózatát a következő 1000 évre?

 7. Huh..!Köszönöm!Ez megnevettetett.Mi ez?A démonológia természettudományos materialista alapja spirituális áthallásokkal?Mielőtt valaki ebből a “rendkívüli tudományos igénnyel előadott és magas szintű szakmai hűséggel ápolt” leckéből pallérozná hitét és tudását,ajánlom,hogy előbb tájékozódjon első kézből.Nagyszerű lehetőség erre Dávid Gyula,az ELTE Fizikai Tanszékének adjunktusa előadássorozata a Polaris csillagvizsgálóból.Mondjuk,az ANTIANYAG TITKA című előadása.Több előadásába is beemeli ezt a témát,vagy éppenséggel a megértéshez elengedhetetlen részletességgel magyarázza el a részecske ütköztetések folyamatát.A cikkben felmerült másik tárggyal kapcsolatban a következő előadásán lehet tájékozódni,amit a Fizikai Tanszék nagy termében tartott:A TÖMEG EREDETE ÉS A HIGGS-MEZŐ.De ez esetben is találunk fontos és hasznos kiegészítéseket más előadásaiban is a standard modellel kapcsolatban.Szintén a sötét anyaggal kapcsolatban is.(Amely anyagnak valójában minőségileg semmi köze a “sötéthez”.)Nem vagyok biztos abban,hogy azt fogja mondani,amit hallani szeretnétek!Aki pedig továbbra is szaftos pletykákra vágyik,nyissa ki valamelyik bulvár újságot.Az említett előadások megtalálhatóak a you tube-on.Nem mellesleg mondom még,hogy ott van a Biblia.Csak hogy valóban tisztán lássunk.Valahol biztosan megéri valakinek rész igazságokat egybegyúrni amint ez a videó is teszi,de attól az eredmény még az marad,ami:egy mindenféle lények testrészeiből összevarrt szörnyszülött.Mindennek tetejében úgy tűnik,hogy igaz keresztény csak az lehet,aki a videóban előtártakat vallja.Ismerős mentalitás… Még jó,hogy az IDŐK JELEI egy kvázi elhatárolódó szöveggel nyitotta videót!

  1. Dávid Gyula egyik előadását már linkelte egy hozzászóló a másik CERN-nel kapcsolatos cikk alatt. Bár nem vagyok fizikus, nagyon érdekel a téma, és szívesen nézek ilyen előadásokat. Az egyetlen bajom az előadóval, hogy mivel az ősrobbanásban hisz, bizonyos feltételezései eleve hibásak. Nem tudom, hogy ez a sötét anyag vagy a Higgs-mező szempontjából mennyiben befolyásolja a látásait, de azért fontos észeben tartani.
   Ami pedig a fenti videót illeti, igen, vannak fenntartásaim, de sajnos egyáltalán nem valószínűtlen, hogy a kíséreltek ilyen célzattal is folynak, ahogy ez már megtörtént a múltban más kísérletekkel is, és ha a Bibliára hivatkozol, bizonyára te is úgy gondolod, hogy az ott leírtak be fognak következni. Persze egyáltalán nem biztos, hogy ezzel a módszerrel.

   1. Miért baj, hogy egy fizikus tudós az ősrobbanásban “hisz”, valójában nem hisz, hanem bizonyítékai vannak? Ha a fizika meghatározása szerint “robbant” akkor egyszerre lett, nem? A teremtésre utal ez!
    Eszembe jutott Poszler György kifejezése az emberről: kontár bűvészinas.

    1. Köszönet, már láttam, nem érdekel miközben tudomásom van arról hogy üldözik 🙁 ám remélem elég lesz számára Isten kegyelme a túléléshez, és hogy a hitét ne veszítse el.
     Az Élő Jézust sokan nem ismerik … Ő sokkal fontosabb, mint a világ keletkezésének modelljei legalábbis számomra, és másoknak is. Ha valakinek a robbanásról a Teremtés jut eszébe, hát jusson és nem a magam “igazát” védem ebben. Van akinek a Higgs bozon mint “isteni részecske” jár a gondolataiban, amire Dávid Gyula fizikus azt mondja, hogy nem-igazán talál(t) de az illetőnek megint a Teremtés jut eszébe. Hadd jusson. Nem vagyunk fizikusok, Istenben hívő keresztények vagyunk, akik hűek akarunk lenni (és nem nyilvánítunk véleményt tudományos kísérletekről amihez meg nem értünk).

   2. Az ősrobbanásban való hit,ahogy te írtad,valójában kételkedést fejez ki.Én sem vagyok fizikus,mivel azonban sajnos az én hitemnek is megvannak a gyenge pontjai (hogy finoman fejezzem ki magam),igyekszem bepillantást nyerni a látható,fizikai univerzum titkaiba.De ez csak amolyan “tükör által homályosan” módon sikerülhet.Mert nekem is,és jelen esetben itt,a világot és Istent tudományos módon megragadni akaró,az anyagban Isten létezését megerősítő bizonyítékokat hajhászó olvasóknak is “hitben kellene járnunk,nem látásban”.Persze,a hit is egyfajta látás(mód).”A hit pedig a reménylett dolgoknak valósága,és a nem látott dolgokról való meggyőződés.Azért hivatkoztam a Bibliára,mert a Biblia egyszerű.Dávid Gyula (ebben semmi személyeskedés) bonyolít.(Mégis jóval tisztább és világosabb,mint ez a film.)Nem szükséges fizikusnak lenni ahhoz,hogy valaki Istennel járva élje a mindennapjait.Sőt,még olvasni,írnia sem kell tudni.Halkan mondom ki,talán ez utóbbi a szerencsésebb eset…”Mert tekintsétek csak a ti hivatástokat,atyámfiai,hogy nem sokan hivattatok bölcsek test szerint,nem sokan hatalmasak,nem sokan nemesek;Hanem a világ bolondjait választotta ki magának az Isten,hogy megszégyenítse a bölcseket;és a világ erőtleneit választotta ki magának az Isten,hogy megszégyenítse az erőseket.És a világ nemteleneit és megvetettjeit választotta ki magának az Isten,és a semmiket,hogy a valamiket megszégyenítse.”Szóval valóban,a Bibliára hivatkozván tényleg én is úgy gondolom,hogy az ott leírtak be fognak következni.Sőt,már be is következtek.Jézusnak hívják.”Az élőknek és nem a holtaknak az Istene.”Ez ilyen egyszerű.A CERN betegsége nem abban áll,hogy az itt elhangzottak alapján idéz meg ördögöket.Ezt a szellemet kevésbé színpadias és hétköznapibb módon szabadítja a világra azáltal,hogy nem enged alternatívát a materializmus mellett.Ezért lett ilyen bonyolult a világ,amit nem kéne már tovább bonyolítani szükségtelen adalékokkal,melyek ráadásul mindenféle szemszögből hibásak,és a természettudományos “eredmények” (a negatív eredmény is eredmény) átköltése.Mert habár Dávid Gyula kutatási területe csupán ideig-óráig való,mégis rendkívüli munka és elhivatottság van mögötte.Habár teljesen felesleges elmerülni a témában,de aki mégis veszi a fáradtságot az együtt gondolkodásra,az láthatja,hogy a videó hemzseg a ferdítésektől.Aki pedig nem kíván ráfordítani semennyi energiát sem,az egyáltalán ne ártsa ebbe magát,mert a felületesség elég komoly pazarlás.Nem baj ha valaki nem érti a fizikát,inkább ez még csak előnyére válhat.Tanuljon,ha érdekli.Vagy ne avatkozzon bele,vagy ha mégis,csöndben tegye,mert bolondot csinál magából.És ez már nem az Isten szerinti bolondság.Nem mintha én soha sem estem volna ebbe a csapdába…

    1. Ebben nem értünk egyet. Ez az oldal az idők jeleivel foglalkozik. Nincs külön részecskefizikai tudósítónk, katonai vagy közgazdasági szakértőnk, mégis olyan témákról írunk, amik ezzel is kapcsolatosak. A lényeg, hogy azokat a híreket, amik szerintünk az idők jeleivel kapcsolatosak, megvitatjuk. Némelyikről időnként kiderül, hogy nem kapcsolódnak vagy tévedünk.
     Nem vitatom Dávid Gyula munkásságát, de valószínűleg megmosolyogna, ha a Teremtés könyvét bármilyen tekintetben összefüggésbe hoznám a kvantumfizikával, pedig a kettő nagyon is összefügg.

    2. Kedves Thea!Persze!Tévedni könnyű.Fogjon bármibe is az ember,rögtön ott a tévedés lehetősége.Ez alól az idők jeleinek követése sem kivétel.

   3. Szerény véleményem szerint, …Minden Ti*TOK kiderül, -Napvilágra DERÜL, -ami VOLT, -ami VAN, és mind AZ -ami lesz a JÖVŐBEN…!!! ! Az elmúlt 23 évben, ‘volt szerencsém’ tanulmányozni; a “TUDÁS KÖNYVE; ÉNOK KULCSAI” c. 1973-ban Napvilágra került az Atya-Istentől tett kinyilatkoztatást; amit prof.Dr. J.J. HURTÁK jegyzett le. -Bár magyarra csak a -“Bevezető ÉNOK Kulcsok” (’94.) lett angolból lefordítva, DE még így is a 64 KULCSBÓL, a 12 KULCS, de -ÍGY is van mit 21 éve tanulmányozni -EZT a Kinyilatkoztatást !
    -Ebben az Atya Világ Egyeteme KULCSAI közül VALÓ; a 1-0-9. Kulcs Címe; “Az ANTIVILÁG-EGYETEM, a MEKKÁBAN lévő FEKETE KOCKÁN láthatóvá tett CSILLAGMEZŐ-ENERGIÁKBÓL van megalkotva, AMELY megmutatja a HÁROM-DIMENZIÓS VILÁGEGYETEMEK rendeltetését és PUSZTULÁSÁT.” -Az elég HOSSZÚ KULCS, 109 versből áll. -Részletese BEMUTATJA, hogy a FÉNYBŐL VALÓ -VILÁGEGYETEMEK, hogyan FEJLŐDNEK. -ELLENTÉTBE Az ANTI-VILÁGEGYETEMEK-KEL amelyek fokozatosan és folyamatosan az ENTRÓPIA, a lebomlás és a SZÉTESÉS. -A 6. verset idézném CSAK; -“És láttam a nemzeteket fizikai pusztítással, enrtópiával, háborúval, és erőszakkal foglalatoskodva, a CSILLAGENERGIA tagadását IMÁDVA, és hajbókolva; és SZINTÚGY láttam a -FÉNY és a SZERETET nemzeteit, felmagasztalva a FÉNY PIRAMISÁT, amely a magasabb rendű SZELLEMI FÉNYESSÉGEK képében és hasonlatosságában LÉVŐ -folytonosság JELEI voltak. ” -Ebben a rövid versben IS, -JÓL LÁTHATÓ, hogy a NAGY Kozmikus harc, a -LELKEKÉRT folyik, szakadatlan és szüntelen, -ENNEK a TÉR-IDŐ leg végéig, ami MOST VAN. -Megtiszeltetésem, hogy hozzászólhattam ehhez. Köszönöm; István.

    1. Ha ezt 21 éve tanulmányozod, kérlek, írd le a lényeget. Én ennek elfajulásait láttam, Hurtak előadását itt Budapesten hallottam,azóta hm. kidobtam a könyvet (bár lehet, hogy magyar hangja nem hiteles, sőt).
     Várják vissza az “Illés szekerén eltávozottakat” és SEMMI nem érdekli őket, mi történik ezen a sárgolyón 🙁 mert úgyis jönnek és majd velük elmennek (Iby Duba). Az Égbe.

  2. Kedves Hatodik Lenin!

   Mi a problémád ezzel az előadással? A HIGGS-MEZŐ, amely energiát és plusz tömeget szolgáltat ( közöl) minden atomnak, részecskének, amelyek az anyagot felépítik . Ez szerintem senki számára nem volt megbotránkoztató elgondolás soha, hogy valamilyen (esetleg fizikailag is mérhető) “erőtér” összetartja, és táplálja az univerzumot. A Biblia ezt írja erről :Csel. 17,28 Mert ő benne élünk, mozgunk és vagyunk…..Zsid. 1,3 Aki az ő dicsőségének visszatükröződése, és az ő valóságának képmása, a ki hatalma szavával fenntartja a mindenséget, ( itt az általa lefektetett fizikai, és egyéb tudományok törvényeire is gondolhatunk) ….Ésa. 66,1 Így szól az Úr: Az egek nékem ülőszékem, és a föld lábaimnak zsámolya: …. ( vagyis, betölti az egész univerzumot) Vagyis mondhatjuk azt, hogy megtalálták azt az erőteret, és azt a részecskét, amely működteti az univerzumot, és az általunk is érzékelhető anyagi világot. ( Isten erejét, anyagi szinten…)

   A “spirituális” részre pedig azt írja a Biblia: 1 Móz 1,1 Kezdetben * teremté Isten a mennyet( mennyeket) és földet. **
   Vagyis a dimenziókat. Amelyek közül az egyikben az általunk ismert föld, és a többi égitest is található. De, a föld és az univerzum többi égitestje a többi dimenzióban is megtalálható, holott ezt mi érzékszervileg nem tudjuk érzékelni ( ahogyan pl a földi hangokat is csak bizonyos spektrumon belül) : Ef 6,12 mert nem (csak) a test és vér ellen kell tusakodnunk, * hanem a fejedelmek és hatalmasságok ellen, a világ uralkodói ellen e sötétségben, ** a gonosz lelkek ellen a levegőben. *** ( pl, ezeket az entitásokat nem látjuk, halljuk, és nem érzékeljük fizikailag ( mármint alaphelyzetben) , viszont van rá mód, hogy kapcsolatba kerüljünk velük. Viszont ez eddig spirituális úton történik/történt meg először, és azután fizikai kontaktus is létrejöhetett, illetve létrejött. Ahogyan Istennel, Jézussal is szellemben, és szellem által kerülünk kapcsolatba, de vannak, akik a fizikai érzékszerveikkel is tapasztalhatják. A Biblia erre is hoz példákat. ) Viszont a materialista tudomány, szeretne más dimenziókkal( amelyek már a számításaik szerint is léteznek), más dimenziókban létező értelmes élőlényekkel, intelligenciákkal is kapcsolatba kerülni, és átjárókat létrehozni. ( De ezt ők nem Sátánnak, és ördögöknek, vagy angyaloknak hívják, hanem lehetséges idegen entitásoknak, civilizációknak. Illetve, ki tudja, lehet, hogy már kapcsolatba is kerültek velük, csak nem tudják ( illetve valószínűleg nem hiszik), hogy a Biblia szerint kikről van szó. Az ) Továbbá, azt is tudjuk, hogy ismerik a pszi képességeket ( habár ezt azért régen tagadták, mint egyes emberek számára valós, kiemelkedő képességeket), és elég sokat kísérleteztek velük, és hasznosítani is tudták már azok némelyikét. stb…

   ?Kol 1,16 mert ő általa teremtetett * minden az egekben és a földön, a láthatók és láthatlanok, akár királyiszékek, akár fejedelemségek, akár hatalmasságok, ** minden őáltala és őbenne teremtetett; ***. és ő mindenek előtt vagyon, és minden őbenne áll fenn; *

   Gondolom, hogy az se mond senkinek újat, hogy rengeteg olyan titkos projekt , kutatás fút/futott a háttérben, amelyről fogalmunk sincsen ( sokszor a kutatók között se mindegyik van tisztában a kutatás valós tárgyával, hanem csak a számukra megjelölt részfeladatokról), és nem is tudunk addig ezekről, amíg ki nem “szivárogtatják” , illetve valamikor meg nem jelenik a “végtermék”. ( A szivárogtatáskor általában az emberek hitetlenül állnak hozzá, és ostobaságnak tartják. Mondjuk erről gondoskodnak a megfelelő helyekről.) Azt pedig nem értem, hogy mi a gond azzal, ha valaki nem csak materialista természettudományos oldalról látja, és értelmezi ezt a kérdést ( akármilyen tudományos felfedezést is), hanem annak a nem érzékelhető világnak az oldaláról is, amellyel ő személyesen kapcsolatba került.
   Dávid Gyula előadása is, és más fizikus erről tartott előadása is remek, de ezek csak a fent említett dolgot erősítik, ill bizonyítják .

   1. Kedves Ida! Egy dolog a fizika,mint természettudomány,és egy dolog az,amiről te itt most írtál.Kedves naivitásodon nem csodálkozom,hiszen nem ez az a fórum,ahol az ilyen irányú ismereteid csiszolódhatnának.Amíg nem lépsz közönség elé,hogy arról taníts amihez nem értesz,boldog leszel az életben és másokat sem vezetsz majd félre.Sajnos ennek a videónak a készítői világgá kürtölték,mennyire buták is valójában.Még véletlenül sem akarok neked tanácsot adni,úgyhogy a videó készítőinek figyelmét hívnám fel Pál apostol szavait idézve a bölcselkedésről,ami remélem az én szemeim előtt is megmaradnak intő tanításnak,és mindazoknak még,akik mindenhez értőnek és nagyon okosnak hiszik magukat,és azt hiszik,hogy Babilon bölcsessége járható út Isten felé:”És ne szabjátok magatokat e világhoz,hanem változzatok el a ti elméteknek megújulása által,hogy megvizsgáljátok,mi az Istennek jó,kedves és tökéletes akarata.Mert a nekem adott kegyelem által mondom mindenkinek közöttetek,hogy feljebb ne bölcselkedjék,mint ahogy kell bölcselkedni;hanem józanon bölcselkedjék,amint az Isten adta kinek-kinek a hit mértékét.”(Róma 12:2,3) A videó lényegét éppen annak készítői tették hiteltelenné,az igazságot féligazságokkal támasztva alá.Hogy pedig mi a gond azzal,miszerint valaki nem csak materialista szemszögből értékeli a világot,gondolom,nem tőlem kérdezted.

    1. Megértem amit írsz. Sajnos keresztények egy nagyon gyakori hibája, mikor a szellemi biztonság (kegyelem) és a vélt tévedhetetlenségük (Bibilia) alapján magas lóról beszélnek és bármely tárgy, szak irányában. Na ekkor járatják le magukat legalábbis a hozzáértőbbek előtt. Itt kifejezetten a természettudományokra gondolok. Ez a jelenség amit a CERN-ben végeznek szerintem is lehet veszélyes és káros, de nem így ahogy a videóban elmesélik. Alap emberi tulajdonság, hogy amit nem ismerünk attól félünk. Nos ez rásüti a bélyegét a keresztényekre is. Biztos vagyok benne, hogy százötven évvel ezelőtt minden keresztény rettegett a villanyáramtól (delejesség) és a mágnesességtől (magnetizmus) is, és bőven az okkult tárgykörébe sorolhatták. 😉 Most is ez van, azzal a különbséggel, hogy most tényleg közelebb járunk a “szellemvilágbeli” fizikához. Nekem az volt a zavaros a videóban, hogy először az antianyagot kezdte szapulni a beszélő, majd a sötét anyagot. Csak hát ez utóbbiról még nem is tudjuk hogy pontosan miféle (WIMP-ek?). Szóval nem egyszerű a helyzet, és ennek ellenére szerintem lesz komoly és talán végzetes következménye a kutatásoknak, mert a “2. ég” a la szellemvilág egészét minden valószínűség szerint birtokolja a gonosz.

    2. Kedves HATODIK LENIN!

     írod:
     “Egy dolog a fizika,mint természettudomány,és egy dolog az,amiről te itt most írtál.”

     Szerintem csak akkor, ha valaki valójában egyikben se járatos, és egyiket se érti.

     írod:
     “Kedves naivitásodon nem csodálkozom,hiszen nem ez az a fórum,ahol az ilyen irányú ismereteid csiszolódhatnának ”

     Én viszont azon szoktam elcsodálkozni ( még mindig, sajnos), amikor valaki olyan kis “merész”, hogy azt gondolja magáról, hogy ő valamilyen ismeretségben van egy fórum hozzászólóival, illetve üzemeltetőivel, és még abban is bizonyos, hogy pontosan tudja róluk, hogy ki miben jártas, hol “pallérozza az elméjét”, illetve, hogy kinek milyen tudása, illetve rálátása van egy-egy témában. ( Bár életem során sok olyan emberrel találkoztam, akik diplomák lététől, és számától függetlenül, még egy-egy adott, nem túl bonyolult témában a kérdést se értették meg, nemhogy egy választ ( noha voltak közöttük, akik mindig “tanultak”, de használható ismeretre semmiből nem jutottak) , de ennek ellenére, megvető magabiztossággal mosolyogtak meg olyanokat, akiknek a beszédét felfogni se tudták. Viszont mivel magukra úgy tekintettek, mint az értelem géniuszára ( akinél csak lejjebb lehet mások értelmi szintje), ezért ha ők valamit nem értettek, és nem tudtak felfogni, úgy gondolták, hogy azt mások se teszik, illetve tehetik meg. Ezért ilyen esetben, leereszkedően, magukat nagyon “alázatosnak” képzelve, “magukhoz emelve” adott “beszélgetőpartnert, illetve partnereket”, buta vigyorral az arcukon, azzal “ütöttek el” egy-egy témát, illetve az arról való beszélgetést , hogy : “…nem értünk mi ehhez, nem vagyunk ehhez elég okosak…”! stb….! Ezért mondom, hogy nem egy, ilyen irányú tapasztalattól függetlenül, sajnos még mindig rácsodálkozok az ilyen emberekre….!)
     Pontosíts kérlek, mert nem értem tisztán azt, amit a megvetéseddel, és a széles “mosolyoddal” szeretnél kifejezni! Vagyis azt akarod mondani, hogy a természettudományok, azok az Istentől, és teremtésétől teljesen különálló, független, “materialista” (babiloni???) tudományok?! Vannak a természettudományok, amelyek a “nagy bummot” igazolják, és van egy Isten, aki “hókusz-pókusszal” teremtett? Vagyis, ha valaki természettudományokkal foglakozik, akkor az csakis materialista lehet, és a materializmust erősíti, minden felfedezéssel ( nem adva más hitalternatívát a materializmuson kívül) ?! És emiatt nem is találhat Isten teremtésére bizonyítékot ( amelyről pedig az ige azt írja, hogy: Róm. 1,19 Mert a mi az Isten felől tudható nyilván van ő bennök; mert az Isten megjelentette nékik: Mert a mi Istenben láthatatlan, tudniillik az ő örökké való hatalma és istensége, a világ teremtésétől fogva —– az ő alkotásaiból megértetvén(!)——– megláttatik; …. Mert bár az Istent megismerték,……. az ő okoskodásaikban hiábavalókká lettek, és az ő balgatag szívök megsötétedett. Magokat bölcseknek vallván, balgatagokká lettek; )?
     Illetve, ha a természettudományok ismerete terén az emberiség még nagyobb tudás birtokába jut, akkor az, szükségszerűen Isten, és a “teremtéselmélet” “halálát” fogja jelenti? Kizárt, hogy aki ezekkel foglalkozik, az előbb utóbb rájön, hogy Isten teremtésének a titkait, módját, és mikéntjét kutatja? Vagy biztosan az a buta, és ismerethiányos ( pallérozatlan elméjű), aki nemcsak hallgatja a tudományokban elért eredményekről ( illetve teóriákról) tartott előadásokat ( nemcsak Dávid Gyulától ), de meg is érti azokat, és nemcsak megérti, hanem azt a Biblia, teremtésre vonatkozó kijelentéseivel is összetudja kapcsolni. ( Nem biztos, hogy jól értettelek, de eddig az jött le nekem, hogy nálad van egy “mese teremtés”, “mese Isten”, “mese szellemvilág”,…stb, és van egy un anyagi világ, amely törvényeit, és rendjét, a természettudományok írnak le, és fedik fel, stb, de nálad ez a kettő teljesen összeegyezhetetlen. ( Azt gondolom, hogy egy teremtő Isten létezésében azért hiszel valamennyire, de számodra az teljesen nonszensz gondolat, hogy ezt a világegyetemet így, ( ezekkel a fizikai, és egyéb törvényekkel, törvényszerűségekkel, összefüggéseivel együtt, amiket maga Isten állított fel) , a bibliai ( vagy más) Isten teremtette volna. Mintha valami olyasmiben hinnél, ami teljesen valamiféle álomvilágra hasonlít…)

     Írod:
     “Sajnos ennek a videónak a készítői világgá kürtölték,mennyire buták is valójában.”

     És arra még nem gondoltál, hogy esetleg te nem érted, hogy mit beszélnek?!

     írod:
     “Még véletlenül sem akarok neked tanácsot adni,úgyhogy a videó készítőinek figyelmét hívnám fel Pál apostol szavait idézve a bölcselkedésről,ami remélem az én szemeim előtt is megmaradnak intő tanításnak,és mindazoknak még,akik mindenhez értőnek és nagyon okosnak hiszik magukat,és azt hiszik,hogy Babilon bölcsessége járható út Isten felé…:?

     Pontosan mire gondolsz “Babilon bölcsességével” kapcsolatosan, ebben az esetben. ( Mert ugyanis, ennek az igeversnek itt nincs értelme…!)

     írod:
     “Hogy pedig mi a gond azzal,miszerint valaki nem csak materialista szemszögből értékeli a világot,gondolom,nem tőlem kérdezted.”

     Én ezt kérdeztem: “Azt pedig nem értem, hogy mi a gond azzal, ha valaki nem csak materialista természettudományos oldalról látja, és értelmezi ezt a kérdést ( akármilyen tudományos felfedezést is), hanem annak a nem érzékelhető világnak az oldaláról is, amellyel ő személyesen kapcsolatba került.”

     És, de, tőled kérdeztem.

  1. Megértelek Eszti ! De inkább térj meg Jézushoz, szüless újjá, ha még nem tetted, mert akkor akármi is történik itt veled, a végén tied lesz az örökkévaló élet. Még így is keveset tudunk a borzalmakról, most ezek kora jön, de vele együtt jön Jézus védelme is.

   1. En mar reg ota kapcsolatba vagyok Jezussal es Istennel is.
    En csak azt mondom hogy veled ellentetben en eltem mar at paranormalis jelensegeket es tapasztalatbol mondom hogy megörjiti az embert.

    Nem szeretem ezeket. Neked nincs tapasztakatod hogy mennyire megörjiti az embert

    1. Kedves Eszter ! Nekem valóban nem volt paranormális élményem, de másoknak akit ismerek igen, és úgy vagyok ezekkel, mint a többi távoli de valós dologgal, hogy elfogadom, de nem értékelem túl. Sőt, van itt egy lényeges különbség. Ha biztos hogy sátáni (démonikus) jelenségről van szó, és azt nem te idézted elő, akkor jogodban áll elűzni azt és uralkodni felette, mert ezt tényleg megtette Jézus, és ezt a jogot és erőt neked is adta (amennyiben újjászületett keresztény vagy). Így Jézus nevét és vérét használva kell ellenük menned, és győzni fogsz (ha a feltételeket is betöltöd). “Nagyobb az aki bennünk van, mint az aki a világban van.”

   2. igen Zsuzsa barátnőmet felhívtan telefonon sírva hogy én ezt már nem bírom és hogy segítsen.
    Elmondunk közösen egy imát és abbahagytam a szellemekről való kutatásomat és pár nap mulva elmult a paranolmális jelenség.

    igen igen tudom. Hiba volt halgatnom a kiváncsiságomra. Nem lett volna szabad kisértetek után kutatni és kisérteti történeteket olvasni amig igazak. mert valójában ezek a kisértetek nem emberek hanem tudod kik. 🙂

    most már tudom. 🙂

    1. Helyes ! Azt még tudd, hogy ilyenkor (ha volt szellemidézés vagy kapcsolatfelvétel) szükség lehet szabadító szolgálatra (démonoktól való megtisztulás), de csak újjászületés után. Ajánlok valamilyen karizmatikus gyülekezetet (ami nem katolikus és a Hit Gyüli), Pesten sok jó van. De előtte jó lenne megtérni. 🙂

  2. Szegény, Drága Édesapámnak is ez volt a kívánsága, már 10 évvel ezelőtt!!! Ő már odaát van, teljesült a kívánsága… csak nekünk hiányzik… már több mint 10 esztendeje…

 8. Olyan kijelentéseket halottunk. (jó és rossz egyensúlya) mint ami a keleti filozófiák alapja.
  Érdekesség, hogy amíg a keleti irányzat szerint a jó sem létezik rossz nélkül, addig a biblia szerint ez csak egy irányú, a rossz nem létezhet jó nélkül. Mint ahogy a fény létezik önmagában de az árnyék csak a fény hiánya.
  Az is nagyon érdekes ahogy magát az ateistának álcázott tudományt a varászlás tudományos köntösébe öltöztetik. és lám létrejön a tökéletes megtévesztés.
  Először le kell rombolni a biblia tudományos képét. 1700-ban még minden akkori tudós tudományosnak gondolta a teremtés és nem kérdőjelezte meg.
  Mostanra az ateizmus vált a világvallássá tudományos körökben és a bibliát mesekönyvnek legendának tarják.
  Így jöhet a következő fázis a varászlás tudományos köntösben ateizmus leple alatt..
  Szerintem ez a Sátáni megtévesztés egyik csúcsa.
  Az egymással kommunikáló elemi részecskékről már olvastam régebben. Csodálkoztak rajta hogy mi gyorsabb a fénynél, és mi az a közeg amiben kapcsolatban vannak egymással.
  Így már még érthetőbb..
  A világ démonizálódását pedig csak az nem látja aki nem akarja.

  1. Kedves SHANZA!

   Véleményed közel jár az én meglátásomhoz is.
   Van egy videónk, ami “tudományos” cafrangokkal van felruházva. Ehhez a “tudományhoz” én nem értek, max. csak benyomáskeltései alapján tudom értelmezni. (Nagyon halkan megjegyzem, hogy szerintem ezt mindannyian csakis így tudjuk értékelni, ezért valóságtartalma mindannyiunk számára ismeretlen. Más szavakkal fogalmazva, vagy igaz, vagy nem.)
   Ebből pedig egy érdekes következtetést vontam le:
   Adjunk egy nagy pofont a kereszténységnek, és fogjuk a nyuszira …

   Szeretettel: Erika

 9. Crowley is ilyesmikkel kísérletezett már 1918-ban, és mint az Arkhón invázióból tudjuk, sajnos sikeresen. Ő állítólag szexuális rituális mágiával nyitotta meg az átjárást a két dimenzió között. A kérdés csak az, hogy ha már akkor – és később az 50-es években a tanítványai révén -ilyen dolgokra voltak képesek, akkor most mire lehet képes a CERN? Valószínűnek tartom, hogy a démonok által átadott tudás segítségével kezdték el építeni a hasonló létesítményeket, hogy még nagyobb méretekben tudják ezeket az istentelen dolgokat művelni.

 10. Köszönöm a fordítást Thea!

  Ezek szerint tényleg a mélység kútját akarják megnyitni…!

  1. Nagyon szívesen. 🙂

   Én is úgy gondolom, hogy azt akarják. A kérdés, hogy ebben a körben, illetve ezzel a módszerrel sikerül-e nekik…

   1. Köszönöm én is a munkádat Thea. Hát a biblia szerint (ha a módszer a CERN lesz) sikerülni fog, mert megnyílnak a kapuk és a földből is feljönnek azok a lények. Plusz itt vannak a levegőégben (UFO-k). Szóval alulról fölülről. Szép kilátások. De szerintem a kezünkben van az über fegyver ellenük, Jézus vére ! Azzal nem bírnak, még a főnökök sem.

   2. Hát, az ige azt mondja, hogy egy nagy csillag esik le a földre, és az megnyitja a mélység kútját…! Lehet, hogy nyitnak valamilyen elektromágneses, vagy gravitációs csatornát, ( ill féreglyukat, ha van olyan) és be fognak vonzani valamilyen aszteroidát, ami kiüti a földkérget egy darabon, és fűst, és…. más jöve fel a kútból….?! Illetve lehet, hogy más dimenziót/kat is megnyitnak….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend