Egészség

Készül a génmódosított Ebola oltás

vaccine-dangerForrás: Activist Post, Jon Rappoport

Először is jó, ha tudjuk, a gyógyszeripari cégek a repülő teknősök ellen is kifejlesztenének oltóanyagot, ha az pénzt hozna a házhoz. Ezt azért érdemes megemlíteni, mert némiképp az Ebola oltás esetére is alkalmazható ez a hozzáállás, ugyanis eddig egyetlen ember esetében sem azonosították kétséget kizáró módon az Ebola vírus jelenlétét, tehát nincs igazi bizonyíték arra sem, hogy bárkinek védettségre lenne szüksége vele szemben.

David Rasnick vegyész részletesen foglalkozott a témával és a következőket írta:

?Részletesen megvizsgáltam az elektronmikroszkóppal készített felvételekkel és a vírus izolálásával kapcsolatos szakirodalmat, mind az Ebola, mind pedig a Marburg vírus esetében. Semmilyen meggyőző bizonyítékot nem találtam, hogy az Ebola (vagy a Marburg) vírusokat valaha is sikerült volna emberben izolálni. Nincs megerősítő bizonyíték arra, hogy emberben izolálták volna.?

Így az Ebola oltás szükségessége (még azok számára is, akik az oltásban látják a megoldást) nem bizonyított.

Az oltás, amennyiben egyáltalán működne, egy olyan vírus ellen ajánlana védelmet, amit soha nem azonosítottak kétséget kizáróan.

David Rasnick leírja, hogy bizonyos állatokból valószínűleg sikerült kivonniuk a vírust, amit fel tudnak használni az oltáshoz.

Vajon a vírus melyik részére gondoltak? Az amerikai Országos Egészségügyi Intézet kutatói és két gyógyszeripari cég, a Crucell és a GSK szerint az Ebola vírus két génjét tennék az oltásba. Ennyi. Mindössze két gént.

A géneket egy másik vírus, valószínűleg egy csimpánzból származó adenovírus hordozza majd a vakcinában.

A kutatók szerint a csimpánzból származó vírus nem fog szaporodni a testben, csupán lerakja a két génből álló rakományt és eltűnik.

Ezt követően a két Ebola gén valamiképpen segíteni fog egy Ebolával kapcsolatos protein megjelenésében, ami ellen az emberi immunrendszer majd antitesteket kezd termelni és voilá, a beoltott ember immunissá válik az Ebolával szemben.

Visszatérve a valósághoz, lássuk be, hogy az igazi immunitás létrejötte csupán spekuláció.

Továbbá, mivel nincs bizonyíték arra, hogy valaha sikerült volna emberben izolálni az Ebola vírust, az antitest termelés is irreleváns.

Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy eladok neked néhány Chevy alkatrészt, pedig nincs is Chevrolet márkájú autód.

Beszéljünk akkor néhány szót az Ebola oltás veszélyeiről.

Elsőként ott vannak a toxikus vegyi anyagok, amiket beletesznek, mint a formaldehid vagy a poliszorbát. Természetesen a felhasználandó vegyi anyagok (és fémek) pontos listáját nem kötik az orrunkra.

Másodszor pedig, mi a garancia arra, hogy a hordozó csimpánzvírus nem kezd szaporodni és elburjánzani a testben? A kutatók azt mondják, hogy ezzel nem lesz probléma.

Természetesen mindig ezt mondják. Az oltások csodálatosak, biztonságosak és hatékonyak.

Barbara Loe Fisher, az amerikai Országos Vakcina Információs Központ elnöke szerint egyedül az Egyesült Államokban évente 100.000 és 1,2 millió esetben alakul ki káros mellékhatás valamilyen oltás miatt. Szerintem ezt nyugodtan lehet problémának nevezni.

Harmadszor, mi a garancia arra, hogy a géntechnológiai eljárás, amely segítségével a két Ebola gént bejuttatják a csimpánzvírusba, egységes és biztonság eredményt képes produkálni minden Ebola vakcina tétel esetében?

Összehasonlításképpen érdemes megemlíteni, hogy a GMO növényeknél az új gént egy ?gyorstüzeléses? módszerrel juttatják be a növény eredeti génjébe, így az új gének nem mindig ugyanabba a pozícióba kerülnek, tehát a hatások egy része véletlenszerű.

Végtére is az ember üdvözli a véletlenszerű hatásokat a testében, nem igaz?

Negyedszer, a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján az Ebola vakcina hatására az emberi testben termelődő protein igen rejtélyes. Számos különböző magyarázat létezik a termelődés mikéntjére vonatkozólag, ami nem túl biztató, kivéve persze, ha valakinek nem gond, hogy a testébe egy korábban nem létező protein kerül.

Végül pedig ki tudja milyen ?extra elemek? kerülnek még az oltóanyagba? Kenyában például jelenleg is folyik a vizsgálat egy tetanusz oltással kapcsolatban, amit nagyon sok embernek adtak be.

Néhány Kenyában szolgáló katolikus pap azt állítja, hogy az általuk laboratóriumi vizsgálatra beküldött mintákból arra lehet következtetni, hogy az oltóanyagokat olyan módon változtatták meg, hogy azok vetélést okozzanak. A HCG hormon hozzáadása veszélyezteti a terhességet és vetélést okoz.

kenya-tetanus-shot-population-control

Mostanra bizonyára sokan azzal is tisztában vannak, hogy a fejlesztés alatt álló Ebola vakcinát nagyon kevés emberen tesztelték.

A hivatalos engedélyezést követően biztosak lehetünk benne, hogy a mellékhatásokat és haláleseteket rendkívül frappánsan kimagyarázzák majd.

?Már ott lappangott a betegség, amiről nem tudtunk. A betegségbe halt bele, nem az oltásba.?

?Csak ez a tétel volt rossz. Azóta megsemmisítettük. Az oltás biztonságos.?

Reményre ad okot viszont, hogy egyre többen figyelik az Ebola oltással kapcsolatos híreket és kutatásokat, így sokan tudnak annak veszélyeiről és erre a nagyközönséget is figyelmeztetik.

Ezzel az állam és az oltóanyaggyártók is tisztában vannak, ráadásul állandó emlékeztetőül ott van számukra az 1976-os sertésinfluenza botrány:

?? a sertésinfluenza oltásprogram az (Amerikai Járványügyi Központ, a CDC) egyik legnagyobb tévedése volt. Az egész 1976-ban indult, amikor a CDC tudósai azt találták, hogy a Fort Dix-ben kialakult influenzajárvány kirobbanásáért felelős egyik vírus hasonló volt ahhoz a sertésinfluenza vírushoz, ami 1918-ban 500.000 amerikai halálát okozta. Az egészségügyi szakemberek azonnal egy 100 millió dolláros programot indítottak, hogy minden amerikait beoltsanak a betegség ellen. A várt járvány elmaradt, az oltás viszont 532 ember részleges lebénulását és 32 ember halálát okozta.? ? U.S. News and World Report, Joseph Carey, 1985. október 14, 70. oldal, ?Hogyan követik nyomon az orvosnyomozók a gyilkos betegségeket?

Szóval figyeljünk!

Előző posztKövetkező poszt

4 hozzászólás

  1. Mindenfele elozetes info (“eloitelet”) nelkul atolvasgattam a linkelt oldalt. Egesz jo kis eletigenlo uzenetet fogalmaz meg a blog-ban a szerzo: “Azzal, hogy egészségben élhetjük le az életünket, ha úgy döntünk, hogy felvállaljuk a döntéseinket, és felelősséget vállalunk magunkért. Igen, ez néha nehéz feladat, de mindenképpen megéri, hiszen az egészségünk a tét!”

  2. Az Eboláról vajon rögtön miért az AIDS jut elsőre eszembe? 8:-)

    http://germangyogytudomany.hu/hirhalo/175-aids-betegseg-ami-nincs-avagy-hogyan-oel-a-diagnozis

    AIDS – betegség ami nincs, avagy hogyan öl a diagnózis! – Dr. med. Ryke Geerd Hamer

    Már 1987-ben, amikor az ?AIDS?-pánikkeltés a tetőfokára hágott, megírtam az ?Új medicina hagyatéka? (Vermächtnis einer Neuen Medizin) c. könyvemben, hogy *az AIDS évszázadunk legnagyobb átverése*, és erre több alapos okom is volt!

    * * *

    http://iho.hu/hir/lelottek-egy-malaj-boeing-777-est-ukrajna-folott-140717

    Lelőttek egy maláj Boeing 777-est Ukrajna fölött
    MTI/iho 2014.7.17 17:56

    295-en vesztették életüket. Az MH17 lelövésekor egy orosz szeparatista vezető bejelentette egy gép lelövését, de egy Antonovról beszélt. A katasztrófa első képei! (…)

    Sokan egy AIDS-konferenciára tartottak Ausztráliába

    Sokan egy nagyszabású nemzetközi AIDS-konferenciára tartottak Ausztráliába a Malaysian
    Airlines Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó utasszállítójának utasai közül ? közölte az ENSZ szakosított szervezete, az UNAIDS igazgatója pénteken. Michel Sidibe a Twitteren együttérzését tolmácsolta az áldozatok szeretteinek, és megjegyezte, hogy az utasok közül sokan az AIDS2014 konferenciára tartottak Melbourne-be.

    A hírt megerősítette Julie Bishop ausztrál külügyminiszter is, a Nemzetközi AIDS Társaság pedig részvétét fejezte ki a hozzátartozóknak. Melbourne-ben vasárnap veszi kezdetét az ötnapos tanácskozás, amelynek előadói között van Bill Clinton volt amerikai elnök is. A konferenciára több ezer tudóst és aktivistát várnak, hogy megvitassák a HIV-fertőzés, valamint a szerzett immunhiányos betegség (AIDS) elleni harc aktuális kérdéseit. Vélhetően az áldozatok között van Joeo Lange holland kutató, a Nemzetközi AIDS Társaság korábbi elnöke is. Egy amerikai professzor és aktivista, Gregg Gonsalves ugyancsak a Twitteren azt írta, sok társa tartózkodott a gépen, amely Kuala Lumpur után az ausztráliai Perth-be ment volna tovább. Köztük említette Lange nevét is. (… … …)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend