Idők jelei, Kiemelt

Az elhitetés kora

Az elmúlt hónapokban egyre több kérdés merült fel az idők jeleivel kapcsolatos párbeszédben a világot uraló hatalommal és annak hátterével kapcsolatban, és egyértelművé vált, hogy bár sokan tisztában vannak a probléma létezésével, nem mindenki érti annak mélységét, eredetét, céljait, illetve sokszor sajnos magát a legfőbb problémát vélik a megoldás forrásának. Az itt látható videó ezt a kérdést próbálja tisztázni és remélhetőleg sok fontos kérdésre választ ad.

Mi köze lehet a bukott angyaloknak az Új Világrendhez és a New Age mozgalomhoz és mit mond erről a Biblia? Hogyan kerül a képbe az ember bukása, Atlantis vagy az ufó jelenség? Erről és sok más kérdésről szól ez a dokumentumfilm, aminek célja megválaszolni, hogy miért is épül körülöttünk az Új Világrend, mi a végső célja és van-e kiút.

A videó feliratának szövege itt található: scribd.com

Bitchute változat: https://www.bitchute.com/video/7KEtrhKSgLQE/

Előző posztKövetkező poszt

247 hozzászólás

  1. Üdvözlöm a téma sokoldalú megközelítését.
    Mikor az igaz szót hallom, kellems hűvös áramlatok jutnak el hozzám. Ami zavar, szintén megjelenik.
    Kívánom Neked olvasó, hogy légy védve az igaz Jézusi tanítások segítségével………a világ rendkívül összetett a jó és rossz tanulmányozásával is.
    A legfőbb jó egyértelmű kell legyen a maga összetettségében is.
    Vezessen a szeretet, világosítsa megutadat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend