Nagytestvér

CIA igazgató: ?Minden adatot akarunk, és örökre tároljuk?

Időkjelei: ?Nektek pedig még a hajatok szálai is mind számon vannak tartva,? (Máté 10:30) mondta Jézus tanítványainak, biztosítva őket, hogy Isten minden teremtményével törődik. A globális rendszer is mindenkiről mindent tudni akar, de sajnos nem az emberiség iránti szeretet, de még csak nem is a manapság olyan sokszor emlegetett biztonság, hanem leginkább a teljes hatalom megszerzése érdekében.

Forrás: The Blaze

Google szerverek, Douglas megye, Egyesült Államok

A mai technológia által létrehozott adat aranybánya témakörét érintve, Ira ?Gus? Hunt, a CIA technológiai igazgatója múlthét szerdán elmondta, hogy a kémügynökség megpróbál ?mindent összegyűjteni, amit lehet, és azt örökre megtartani.?

Hunt a GigaOM New Yorki konferenciáján mondott beszéde során elismerte, hogy az ügynökség minden ember Twitter és email üzeneteit, videóit és egyéb adatait gyűjti és rögzítni. És igen: szándékosan teszi ezt.

?Minden információ értékét a jövőben érkező egyéb adatok vagy információk határozzák meg, amelyek valamilyen módon kapcsolódnak az eredeti információhoz,? mondta Hunt. ?Mivel a nem létező pontokat nem lehet összekötni, így hajt bennünket az igyekezet, hogy mindent összegyűjtsünk és azt örökre megőrizzük.?

A Huffington Post a következőket írta:

Hunt észrevételei azután kerültek a média figyelmébe, hogy a Federal Computer Week jelentette, a CIA egy óriási, 600 millió dolláros, 10 évre szóló szerződést kötött az Amazon felhő szolgáltatására. Az ügynökség nem kívánta kommentálni a cikkben foglalt információkat, de Hunt beszéde alapján, amelyben többször is említette a felhő használatát, arra lehet következtetni, hogy a CIA számára nagyon fontos, hogy hatalmas tárhely és elemző kapacitással rendelkezzen.

Hunt megjegyezte, hogy bizonyos méreteken felül az adattárolás már nem praktikus, hozzátéve, hogy az ?örök időre? történő tárolást idézőjelben értette. Ugyanakkor azt is mondta, hogy az 1 petabájt (1015 bájt = 1 millió gigabájt) RAM kapacitást igénylő számítások érdeklik. Ez olyan hatalmas memóriamértet, amit eleddig csak nukleáris robbanások szimulálása használtak.

A ?pontok összekötésével? kapcsolatban megemlítette Umar Farouk Abdulmutallab, a karácsonyi merénylő esetét, amikor a CIA elvileg minden szükséges információ birtokában volt ahhoz, hogy azonosítsa a potenciális merénylőt, mégsem tudták megállítani. Ettől függetlenül az ügynökség továbbra is kitart álláspontja mellett, hogy végtelen mennyiségű adatot tároljon.

?Nagyon közel járunk ahhoz, hogy az emberiség által generált minden információ felhasználásával végezzünk kereséseket és számításokat,? mondta Hunt.

?Remélem tudják, hogy a mobiltelefonoknak köszönhetően mindig tudni lehet, hogy az ember éppen hol tartózkodik. Akkor is, ha ki van kapcsolva. Remélem tudják.?

?Mindenkinek fel kellene tenni a kérdést, hogy milyen jogokkal rendelkezik e téren és kinek a tulajdonában vannak saját adatai.?

Előző posztKövetkező poszt

29 hozzászólás

 1. Mobiltelefon…ezt is rég tudtuk. Azt is, hogy sugárzik, fülünket nem használjuk erre( jó hülyén hangzik), meg hogy parenchimás szervek fölé nem tesszük, ha jót akarunk magunknak. Wifi-t se, smart TV-t se, mikrosütő alapdolog, tiszta, GMO-mentes kaja, KCL-mentes tiszta sót égy, hozzá tiszta vizet igyál(lsd. talmud). Tartózkodj az értelmetlen, szürkeállomány-kimélő testmozgástól,ill. a stressztől, helyette lélegezz tisztán nagyokat és meditálj, hidd el a gondolatok megtalálnak! Használd ki okosan azt a 100-120 évet ami itt neked jár, mégegyszer: tisztitsd meg a tested-lelked, és vissza találsz önmagadhoz.

 2. -Szerény véleményem és látásom szerint; -SEMMI MÁS NEM TÖRTÉNIK, -CSAK CSUPÁN A -PRÓFÉCIÁK TELJESEDNEK BE, -.HISZEN -ITT, -A FÖLD NEVŰ planétán, a LÉLEK, -SZELLEMI TUDAT-SZINTJÉNEK -EMELÉSE FOLYIK…, -A LÉLEK 7 (HÉT) -OSZTÁLYOS -ÁLTALÁNOS ISKOLÁJÁBA JÁRUNK…, és vannak akik az ÚTON VISSZA FELE -MENNEK, DE -EZ A SZABAD AKARAT -OKÁN -MEG VAN -ENGEDVE -MIND*ÉN*KI*NEK…, AKI TESTET ÖLTHETETT, -EBBEN AZ ÖRÖKKÉ VALÓSÁGBAN…, AMI ÚGY TUDHATÓ, HOGY 6 milliárd földi év…, -AMINEK A LEGVÉGÉN TARTUNK…, és -EZ UTÁN EGY ÚJ 6 milliárd földi évnyi -ÚJ ÖRÖKKÉ-VALÓSÁG INDUL EL…, az-az KELETKEZIK, -TEREMTŐDIK….!!! ! -DE JÓ MI NÉKÜNK…, -MEGYÜNK HAZA…, -MERT OTT A HAZA, A -HETED*HÉT= 49 ÉGEN TÚLRA -(TÚL(R)ÚL) A HON*NAN -EZ A MAGYAR*OK*NYELVE , ÉS -ANNAK A NYELVNEK -ELVE SZÁRMAZIK !!! ! 🙂

 3. Tegnap reggel a Class fm-en a Morning showba arről beszélgettek ,hogy milyen jó a telefonodra feltelepíteni a GPS nyomkövetőt ,hogy mindig látod hol van a gyereked/párod….ki tudja lehet több van ebbe a dologba mint hinnénk…..

  1. Csak gondolj bele!
   Nagyon reklamozzak, hype-oljak az iPhone-t. Tiszta orulet.
   Az iPhone-okban is van GPS, termeszetesen.

   De!
   Amikor a telefont “kikapcsolod” az nem kapcsol ki, csak standby-ba teszi magat.
   Az elso olyan telefonkeszulek volt, melynek nem tudod kivenni az akkumulatorat. A mai napig. Tehat ha akarod sem tudod levalasztani a “rendszerrol”, csak ha megsemmisited.
   Az akkumulatort csak specialis kulccsal lehet kicserelni, apple szakszervizben. Es a keszulek mindig fut!

    1. USA-ban van mar valami ilyesmi. Buncselekmeny jailbreak-elni (kartyafuggetleniteni) a telefont.
     Nem tudom, hogy ez komoly-e, vagy hogy minden allamba van-e, stb. Nem akarok felreinformalni, en is csak fel fullel hallottam nemreg…

    2. A Jailbreak nem egyenlő a függetlenítéssel. Amerikában a függetlenítés van betiltva.

 4. Hello,

  CIA, FBI mi értelme ennek?
  Féltek, bizony ez a válasz. A tutit tudja minden racionálisan gondolkodó ember. 7M ember egyre fogyatkozó erőforrásra nem jó hír. Főleg, ha kiderül, hogy mennyivel kevesebb CH van, mint azt sokan gondolnák. Szűkül a keresztmetszet, jönnek a gondok és hónapokon belül lokális majd kiterjedt háborúk.
  Azzal egyetértek, hogy ameddig lehet fenn kell tartani a rendet és adatokat kell gyűjteni, hátha feltalálja valaki a spanyolviaszt, mert a remény hal meg utoljára.
  Azzal viszont nem, hogy időt kell húzni pl. egy újabb válsággal ( mondjuk minek?, én nem szórakoztam volna ennyit, az biztos), de kikerülni a végső megoldást nem lehet.

 5. Engem most az érdekel lesz-e áprilisi 1 -én tréfa
  mert , ha így pörög tovább a lehat valami.

  1. Ajanlok egy filmet:

   “V” mint Verbosszu – ez a cime.
   Erdemes megnezni. Jo kis esti mozi. Mellesleg kivaloan felvazolja az Uj Vilagrendet. Legalabbis amit akarnak….

    1. Anglia:
     kiralyi birodalom, kiralyi csalad, kiralyi vervonal, evszazadok ota felhalmozott zsakmany, evszazados kapcsolatok, a kiralyi csaladok az illuminatusok felett allnak???
     Utalas, hogy ki van mindezek mogott??

    2. Igen, elég érdekes. Szerintem az egyik legfontosabb ország ebben a globális játszmában, szürke bábukkal a színpadon…

   1. Sziasztok!
    Megnéztem a filmet.Úgy gondolom, hogy ami az emberiség ellen elkövetett bűnöket illeti, az sajnos nem kitaláció.Vannak , akik év tizedeket is leélnek az elkövetett bűnök után jó módban, gazdagságban stb…De egyszer elérkezik a számadás napja az ő számukra is. Ami nem tetszett az az, hogy nem az emberé az ítélet és a bosszúállás.Isten igéje azt mondja, hogy Istené a bosszúállás.Ő megfizet mindenkinek.Tehát ezért úgy gondolom, hogy keresztények számára nem tartozik a javasolt filmek közé.Ez a film arra késztetett, hogy az i am anonimus nevet is cseréljem le.
    Ehhez a névhez tartozik a filmben főszerepet játszó karakter.Ezzel nem vállalok közösséget és lecserélem a nevemet.

 6. Tulajdonképpen minden hatalom mindent tudni akar,de nem lehet.Isten is azt mondja erre,hogy nem mindent tudok,pedig a lelkes állatain ott a sas arc,ami a mindent látás,a szárny ami a gyors információ áramlás,és az átlátszó tenger ,ami a vesébe látás szimbóluma.De a tudás mint minden erő vektoron van,az isteni akarat létrehívja,és ellenerővel mozgásban tartja,mint minden erőt.A tudás -tudatlanság tánca ez a létezés tengelyén,amit soha senki nem érhet utol,nem uralhat,nem hajthatja igába.
  Isten is diktatúrát tart fenn,mindent lát és mindent érez amit csak akar,de a szeretetét használja biztos pontként,mert aki szeret,mindenkit védeni akar,és fenntartani.Szigora és haragja a rend és a törvény rendszerében tartja az erőket,és mindig mindent fennmaradásra ösztönöz.
  A sátáni hatalom viszont biztos pont nélküli,mert csak hatalmat és rendet akar,de szeszélyes érzelmi alapokon nyugszik.Az a lényege,hogy ami teremtést megunsz,azt pusztítsd el,sőt csinálj sportot abból,hogy kiírtasz pár teremtményt,mert az olyan jó sport.korlátlan információt akar,de csak a maga javára,hogy hatalmát a pusztításra fordíthassa,és jól szórakozzon.Gyűlölni mindent és mindenkit,megosztani,és minden a szeszélyei szerint alakuljon.Nyugalom nincs,rend nincs,káosz és rombolás,végül nem maradna épen semmi.
  Próbáljuk meg a Földet így fenntartani,egyik nap ez lenne,másik nap az lenne,semmi nem lenne állandó,még a hajunk színe sem,és az arcunk sem.Micsoda zűrzavar lenne,és a bolygó egyszerűen darabokra hullana,mert bizony azokat az erőket is fenn kell tartani,ami egyben tartja a glóbuszt.Részemről inkább az Isten féle változat tetszik,van állandóság,van rend,Isten minden nap szeret,és ez a legtökéletesebb biztos pont az életemben.

 7. En is varom. Es a legujabb podcast-et Joseph-el.
  Egy kis adalek hozza:

  http://www.youtube.com/watch?v=62DMeZ_QrtM

  Szerintem:
  Van egy Antikrisztusunk – talan meg nem a szinpadon, es meg nem mint ENSZ elnok.
  Van egy Hamis Profetank – bar meg nem sokat hallottunk tole.
  Van egy kozel-keleti helyzetunk – Ezekiel 38-39 barmikor.
  Van egy penzugyi valsagunk – talan csak nehany hettel az euro bedolese elott.
  Van egy telunk tavasszal – es szerte az Egyesult Allamokban is. (Nem normalis idojaras.)
  Ohhh… Es van egy belfoldi haborura keszulodo kormany is – Szinten az USA-ban.

  Nem tudom, ezt hogy lehet nem latni… :))))

  1. Vakok sajnos sokan, mert ezeket nem látják be.
   Nem normális már semmi! Gondoljatok csak bele, hogy a biztos összeomlás felé haladunk és tényleg, egy megmentőért fog kiáltani mindenki:D
   Jöhetne már az igazi Megmentő!

    1. Ha van egyáltalán ilyen, akkor sem az én érdemem.

     Our God is an awesome God! 🙂

 8. Az ellenfél is tudni akarja a hajunk szálainak számát, ez már köztudott.
  Zakatolunk az Új Világrend felé, titkos akciókat hajt végre az elit. Észak-Kórea támadásra készül, de túl kicsi ahhoz, hogy megvédje magát. Izzik a levegő minden országban, mindenki fél, hogy elveszti mindenét.
  Ez a cikk nem újdonság senkinek, de jó ha emlékeztetjük néha a népeket:D
  Írhatnál Thea már egy jó kis Bibliai tanulmányt:D Azokat itt mindenki szereti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend