Nagytestvér

Az emberkereskedők is haladnak a korral: megcsippelik az „árut”

Már megint a csip. Az ember elgondolkozik, hogy vajon mi rosszabb: megbélyegezettnek lenni a saját lelkiismeretünkben1 vagy egy erőszakkal beültetett elektronikus „bélyeg”? Szerintem azért mégiscsak az előbbi, hiszen Pál szerint az első a hittől való elszakadás jele, míg az utóbbi, ahogy az alábbi hírből is mindjárt kiderül, kívülről érkező erőszak.

Az a bizonyos bélyeg tehát, amiről a Biblia ír, mindenképpen az elsőhöz van közelebb, hiszen a lényege éppen egy személyes döntés vagy elköteleződés egy eszme mellett. Elfordulás Istentől. A hittől való elszakadás. Akkor is, ha történetesen egy nap kiderülne, hogy az a bizonyos Bélyeg tényleg valami csipféleség2.

A hír tehát a következő:

Egy amerikai nagyváros még nagyobb kórházának orvosa nyilvánosságra hozta (a város és a kórház nevét az áldozat védelme érdekében nem közölték), hogy 2015 októberében egy 28 éves nő azzal állított be hozzá, hogy valaki nyomkövető eszközt ültetett az oldalába.

„A pszichiátriai esetek mindennaposak errefelé,” mondja az orvos, de valahogy az utcáról betévedt nő nem tűnt őrültnek.

A nőt megröntgenezték és az oldalában valóban láthatóvá vált egy rizsszemnél alig nagyobb tárgy.

„Ez tényleg ott van. Kétségtelen. Egy RFID csip. Az általában zajos sürgősségi osztályon percekig néma csend volt,” mondta az orvos.

Kiderült, hogy a fiatal nőt saját futtatója csippelte meg, méghozzá a háziállatoknál használt azonosító csippel.

„Ugyanazt a csipet használták, amit a kutyákba és a macskákba ültetnek. Megbélyegezték, mint egy állatot, mint egy vagyontárgyat.”

Az eset óta az orvos egészen más szemmel nézi betegeit. Megpróbálja kiszúrni az emberkereskedelem áldozatait, hátha megmenthet némelyeket.

Amiért úgy gondoltam, hogy érdemes megosztani a hírt, hogy lássuk: nem az ilyen kütyüktől kell tartanunk. Bár nyilván senki se szeretné, ha akarata ellenére bármit a testébe ültetnének, az Úrban maradva nincs az a technológiai újítás vagy hitető beszéd, élet vagy halál, jelenvaló vagy eljövendő, magasság vagy mélység, ami elválaszthatna Isten szeretetétől Jézusban.3 Vagyis nem a fizikai eszköz számít, hanem az, ami a szívünkben van4. Megint minden a mi döntésünktől függ.

  1. „A Lélek pedig világosan megmondja, hogy az utolsó időkben némelyek elszakadnak a hittől, mert megtévesztő lelkekre és ördögi tanításokra hallgatnak; és olyanokra, akik képmutató módon hazugságot hirdetnek, akik meg vannak bélyegezve saját lelkiismeretükben.” – 1. Timótheus 4:1-2 []
  2. „16 És megadatott neki, hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma. Itt van helye a bölcsességnek! Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat.” – Jelenések 13:16-18 []
  3. János 8:31, Róma 8:39 []
  4. „Mert az ÚR nem azt nézi, amit az ember. Mert az ember azt nézi, ami a szeme előtt van, de az ÚR azt nézi, ami a szívben van.” – 1. Sámuel 16:31 []
Előző posztKövetkező poszt

58 hozzászólás

  1. Nagy kedvelője vagyok a csip témájának, de nem csak ezzel kapcsolatos dolgok jutottak eszembe, ahogy olvastam ezt.

    “a hittől való elszakadás”…
    Mi ugyan elszakadhatunk a hittől, de a hit sosem szakad el tőlünk.Pontosabban, Isten irántunk és bennünk való hite, szóval maga Isten, sosem szakad el tőlünk.Milyen Isten lenne az, amelyik még a saját teremtményeiben sem hisz?…

    “Elfordulás Istentől.”
    Számomra ez ugyanaz, mint az előbbi.Bárhová is forduljunk, nem fordulhatunk olyan tér- és időirányába, ahol ne Isten lenne, ahol ne Istent látnánk.(Erről szól a cikk utolsó bekezdése is.) Legfeljebb, bizonyos irányokba nézve nehezebben észrevehető.És így tényleg könnyen hihetjük azt, hogy nem Isten látjuk vagy, hogy nem látjuk Istent egyáltalán.Még ha erre a bizonyos csipre esik is a tekintetünk, Istentől eredő hatalmunkban áll valami mást, valami többet látnunk, mint egy fura lelki vagy anyagi csippet.Így elkerülhető a megcsippelésünk.Mármint, ha legtöbbünk nem is kerülheti el, hogy konkrétan meg legyen csippelve, de az a csip sosem lesz aktív…

    1. Láttam, hogy a lentebbi hozzászólások firtatják a cikk utolsó mondatát, ami szerint bármi is a mi döntésünk.Nekem az jutott eszembe erről, amit Jézus mondott: “Én választottalak titeket, és nem ti választottatok engem.” Szóval, szerintem ha mindent Istenre vezetünk vissza, egyszerűen megchippelhetetlenek maradunk.Isten pedig mindent Önmagára vezet vissza… Szóval, ez a bizonyos döntés már meg lett hozva.Mindig is ebben a döntésben élünk, és ez sosincs másképpen sehol.Ez a sorsunk.Ez van eleve elrendelve.Ez a karmánk. “Én vagyok a feltámadás és az élet.Aki hisz bennem, még ha meg is van csippelve, akkor sincsen megcsippelve.”(János evangéliuma 11:25) Ismétlem, ettől a hittől, pontosabban Isten szerelmétől, semmi sem szakíthat el senkit.(Pál apostol levele a rómaiakhoz 8:38,39) Pedig “olybá tekintenek minket, mint a vágó juhokat…”. De Isten biztosan nem így tekint ránk.És mi magunkra?És másokra?

      1. “És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére, Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;
        s az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.” (Jelenések 14, 9-11)

      2. Oszkar nem ertek egyet, mivel Isten nincs ido korlatok kozott, lathatja azt ami szamunkra jovo, de ez nem azt jelenti, hogy predesztinalt szamunkra minden, meg ha furan is hangzik.

        A biblia szerintem epp emberi dontesek tomkeleget mutatja be, attol, hogy valaki valasztot, az nem azt jelenti, hogy nem fordulhat el, pl. izrael egyiptombol valo kivonulas utani lazadas miatt joparan meghaltak hiaba voltak valasztottak (Kore s masok), ok mashogy dontottek mint ahogy a kereszten is jobb-balrol 2 kulombozo dontest lathatunk.
        Szerintem emberek individualisan nem predesztinaltak, csak a jovo alakulasa ugy ahogy jelenesek konyveben van irva.
        Ha a benevad belyege chip, akkor azt lehet dontes utan is felvenni es talan ez altal elvesziteni a donto kepeseget. (ismetlem, ha a chip a belyeg).

        Bar Thea jol fogalmazta meg, megis sokan rigatak masokat a chippel, de szerintem jo ideig nincs meg ez kieepulve, hisz egyelore talan beultett csip nelkul is jol kovetheto 1-1 cel szemely (nem mindenki szimultan), szoval a csip (ha az lesz) tobbrol fog szulni mint kvetes, allando nyilvantartas stb

        1. Szia Zsolt!Értem a kifogásodat.Meg is értem, hogy szóvá tetted.Jogos észrevétel.Azonban, mindabba amit írtam, eleve belekalkuláltam azt, hogy ugyanilyen dolgokat pár hete már egyeztettünk, megbeszéltünk “Az eleve elrendelve vagy szabadon?” című cikk kapcsán, amit Thea írt.(2017.02.19) Köszi a pontosítást!

  2. Kedves Vali! Szerintem vigyázz azzal a blogos oldallal elég sok katyvasz van rajta, óvatosan bánj ezekkel a storykkal. Már évek óta olvasgatom, fentartással kell kezelni. A cikk írója a riporter Benjamin B. Sok dolgot írt, gyűjtött be ami nem valósult meg. Persze van valami alapja amit benfentesek által tud, de nem érdemes ebbe belebonyolódni. Vannak azon az oldalon videok is, amik 70%-ban igazak, de pl tavaly már azzal próbáltak előrukkolni, hogy Vilmos herceg az antikrisztus. Ezzel szemben sajnos a sátánista csop-ról, katasztrófákról, illuminati bandákról 99%’-ban igazuk van. Egyébként nem tudom Ti hogy vagytok vele, de áztatják Trumpot , de kérdem én; : mert Hillary mivel lett volna jobb??? Pepsi vagy Coca-cola kb ennyi.

    1. ZYNT ! Látom az oldal baromian kever mindent és reklámoz sok mindent. Zagyva, valószinű, hogy valamit tud és el is mondhat, a másik oldalon meg félrevezet,hogy ha jönnek a fehérkalaposok, és megállítják őket, akkor eljön egy jobb igazságosabb világ, amit én emberek által csinálva nem hiszek el. Persze,hogy osztogatni is fog az Ak ez meg is van írva. De köszönöm a figyelmeztetést. Nem a kazár szón akadtam meg, sok mindenről ír a cikk, szinte lehetetlen rá röviden válaszolni, inkább ez a nagyon hirtelen átváltozása TR.-nak döbbentett meg és a vejéről írt dolgok. Fiatal is mégis úgy néz ki nagy hatásköre van, egy ilyen önfejű embert írányít….és még tovább is gondoltam…….. Kedves Thea! Ne terheld magad a válasszal -most olvastam el újra- rengeteg kérdés van benne. Majd meglátjuk úgy is.

  3. Arpiel! Maximalisan egyetértek ez nem ….. “és” meg választás kérdése lesz. Aki felveszi elkötelezi magát az antikrisztusnak. A szvsz.úgy gondolom előtte Isten ad v.mi jelet hogy mi történik azzal aki felveszi. Itt spec.arra gondolok Uram Istenem szeretlek és hiszek benned, de felveszem a chipet, mert a gyerekeimnek enni kell adnom es a számlákat is fizetnem kell, de csak ezért Uram, mert amúgy de most komolyan hozzád tartozom de másképp nem tudunk megélni. Na ilyen nincs!!! Ezért mondom Isten csak ad v.mi útmutatást: Ne vedd fel, mert kárhozatba taszítod a lelked! Ez egy tudatos döntés. Isten annak is gondját fogja viselni akibe pl erőszakkal ültetik be, vagy fogyatékos, vsgy demens, vagy szellemi fogyatékos ők is Isten gyermekei és tuti felettük ő dönt, ha akaratuk ellenére megbèlyegzik őket. Egyébként nekem mèg az a fura, hogy már a csapból is ez az antikrisztus folyik. Egyaltalan lesz aki elhiszi elfogadja, hogy ő Krisztus???? Ez olyan áttetsző jön egy jómegjelenésü okos intelligens figura es az emberek hinni fognak neki???

  4. Van egy film, címe: CÉLPONT BEMÉRVE you tube-on megnézhető szinkronos. Érdemes megnézni kb 5 éve láttam. Hozzávetőlegesen vázolja mi várhat ránk a chipes időszakban.

  5. Sziasztok! Könnyen rámondjuk,hogy NEM,amit jelenleg így is gondolunk. No,de mikor a gyerekek nyüszítenek az éhségtől, mikor a számlákat csak chippel lehet rendezni, mikor a szomszéd megkapja az élelmet a chipre, na barátaim akkor mi lesz? Ezen nem árt elgondolkodni. Ekkor válunk üldözöttekké! Volt egy szép lakásod, gyerekek munkahely, élhető mindennapok aztán páffffff oda minden. Menekülsz mint József és Mária, elárulnak mint Jézust! Nem lesz ez olyan egyszerü. Ez nem annyi, h. én-mi nem vesszük fel, itt kőkemény farkastörvènyek fognak kialakulni. Regisztralva leszünk és tudni fogjak ki nem vette fel. Azt fogják hagyni ugyanúgy élni csak chip nélkül???? Nem! Ők mindent ès mindenkit akarnak!! Ekkor kell összefognunk es Isten segítségével egymást megtalálni és segíteni kitartani. Bár úgy gondolom ehhez egy hatalmas összeomlás-világválság, világháború kell, mert csak ezután jöhet az újjáépítés. A fenhatóságuk alá kerülünk es ez csak a chipes megoldással lehet. Sajna minden országban megvannak a bérencek, az Újvilágrend az Illuminati mindent fölülírva terjeszkedik. Most kissé falakba ütköztek a migrans kerítés miatt, lassabban megy az összeomlasztas de van B C D TERV. Most még csak kóstolgatnak, tájékozódnak az igények felöl a chip iránt,de eljön az idő mikor Igen vagy Nem!

  6. Kedves Vali ! Ez egy brutálisan súlyos ügy és elég nyilvánvaló leleplezés, én is megosztottam, de nem sok visszhangja lett. A mainstream média persze kussol erről is. Ennek a kazár kérdésnek egyébként itt Antenor a szakavatott értője, kérdezd meg őt is ha gondolod.

  7. Lacika! A vàlaszom NEM!!!! Pont ez a lényeg ezzel vonnak felügyelet alá. Ezzel adok- veszek! Ezzel kaparintják meg a lelkedet! Ha Isten velünk ki ellenünk! A chipnel kiderül mennyire tartozunk Jézushoz. Hisszük e Biblia szavait? Hiszem azt hogy a nehéz időkben is, még éhezve kìnlódva ad annyit a JóIsten, hogy az Ő segítségével és a mi hitünkkel mindvègig kitartsunk. A többi hsz-t még nem olvastam, de megteszem.

  8. na akkor én konkrétan megkérdezlek benneteket, ha 1018.január 1-től kötelezővé válna az RDF chip beültettetése, mert különben kikerülne az ember a “rendszerből”, nem tudná a szokásos életet élni, magatokba ültetnétek hogy tudjátok a megszokott életetteket élni?
    egyszerű igen-nem választ várnék

    1. Ha biztonságos lenne és nem lenne más választásom megélhetésileg valószínűleg simán berakatnák nem csak egy RDF-est, hanem még egy RFID mikorochipet is. Egy bizonyos rendszerbe ma is benne vagyunk.

      1. mit jelent számodra, hogy biztonságos
        a másik, hogy a megélhetésedet nem is tudod másképp elképzelni, pl, hogy az ennivalót magadnak termeled meg, vagy lemondasz a mai kor vivmányairól- számitogép, internyet, telefon,tv, stb….
        nem tudod elképzelni hogy pl. fával fütsed a lakásodat vagy áramhasználatot nélkülözd?

        1. Szia Lacika,
          Például, hogy nem alakul ki miatta valamilyen az egészségemet veszélyeztető mellékhatás. Erre gondoltam. Nem tudom elképzelni, mert egyik hónapról a másikra élünk, földünk nincs. Te miből élsz? Földed van? Meg van mindened, értesz mindenhez, ami kell egy ilyen önálló életvitelhez?
          És esetleg akkor is boldogulnátok, ha netán, netán ezáltal a “rendszer”(sorry, de te hoztad fel) ellenségei lennének?????
          De ne szaladjunk ennyire előre. Ha 2018-tól kötelezővé válna és mindenki más a ………(ezt a jelzőt most inkább átugrom) kívűl, be vállalja a chippet miből gondolod, hogy teged, vagy benneteket hagyni fognak kertészkedni boldogan míg meg nem haltok, hmm?

        2. kedves Adrián
          mondhatjuk, hogy én rendszeren kívüli vagyok.
          évek óta nem vagyok a rendszerükben, nem rendelkezek munkahellyel, nem vagyok regisztrálva a munkaügyi hivatalnál stb..
          külföldön dolgoztam , de most itthon élek.
          igen, van egy kisebb birtokunk, ahol zöldség gyümölcsöt termesztünk, ill. vannak szárnyas állataink, tyúkok, kacsák.
          természetesen nem vagyunk levállva a rendszerről teljesen, de amit tudunk magunknak teremtünk meg.
          ez által, még nem érzem hogy a rendszer ellensége lennék, nem üldöznek még, de ennek az ideje eljöhet.
          igen, lehetségesnek tartom,hogy ha eljön a chippes rendszer és nem fogunk alá menni, akkor üldözhetnek.
          ezt én felvállalom
          nincs más választás Adrián, vagy szembe mész és megnyered az ÉLETET vagy megalkuszol velük de elveszted az üdvösségedet

        3. Remek, Lacika ! nekünk is igyekeznünk kell: talán a legfontosabb a családért … a “nem”-en kívül.

        4. Kedves Lacika,
          Gondoltam megtornásztatom egy kicsit a képzelőerődet, hogy lásd…..ma nem olyan egyszerű egy családnak egyik pillanatról a másikra leválnia a rendszerről és csak úgy, ha egyáltalán engedik nekik kilépni, elvonulniuk a maguk “dolgára”.
          Amúgy nem igazán értem hogyan sikerült ezekhez a gondolatokhoz jutnod egy sima RFID chip miatt. Szerinted mire alkalmas egy Radio Frequency IDentification (RFID) chip? Csak kíváncsi vagyok vajon nem e reagáljuk túl ezt a hipotetikus RFID megcsippelést.

          Ps.
          Bocsánatot kérek, de én eddig egy kötelező RFID beültetésről a rendszerben maradás érdekében/ról társalogtam,….semmi többről. Persze, ha ennek a további velejárója az lenne, hogy imádnom kellene egy antikrisztus szellemében megnyilvánuló embert az más tészta.

        5. Pontosan arról van szó, hogy sem felismerni nem lesz könnyű az AK-t, sem a hazugságára rájönni – hiszen kb félidőben kimutatja a másik arcát – és akkor lehet, hogy már késő lesz.
          Miután a Jelenésekben benne van, hogy “ne tudjon senki se venni, se eladni, hacsak nincs rajta a száma” valamint, hogy “megtéveszti – ha lehet – még a választottakat is” erről már TUDNUNK KELL hogy egy általános azonosító mit jelent, HA nem lehet másként venni/eladni.
          Különben miért is kellene? Hogy jobban tudjunk aludni tőle ? 🙂 olyat biztosan nem kínálnak fel.

        6. Lacika, tobben kezdtek telket s hazat venni falvakban, de nem tudjuk mi lesz, mindenesetre a felkeszules nem rossz, szo se rola, de lehet hiaba van terulet/haz, mivel nincs igazabol magan tulajdon, ha igazabol lenne, nem kellene adot fizetni a hazunkert miutan egyszer a telek s hazat kifezetuk egyszer, s ha nem fizetunk (mivel belyeg felvetele nelkul nem is tudnank) nem biztos, hogy egy nagy kertes haz megoldas lesz DE mindenesetre akinek lehetosege van szerintem minel jobban elfuggetlenules nem rossz dolog, ha fenevad belyege elott lesz egy krizis/haboru akkor a hypermarket nem lesz opcio de egy nagyobb kert s nehany alatt tobbet nyujt azert…

        1. Arpiel.
          A kutyám kb 4 éve kapott egy kötelező RFID csippet. Most akkor ő is megy a levesbe? Csak jelzem, ez az oldal átlépte a La-La Land határait.

        2. Az érthetőség kedvéért: én biztos vagyok benne, hogy a jelenleg használt bármilyen csip beültetése miatt senki se fog a pokolba kerülni. Akkor se, ha kiderül, hogy a Fenevad Bélyege is egy ilyen csip lesz. A Fenevad Bélyegének a lényege, hogy felvállalói elkötelezik magukat az Antikirsztus és az általa képviselt istenellenes eszme mellett.
          “Ha valaki imádja a fenevadat és annak képmását, és felveszi annak bélyegét homlokára vagy kezére…” Jelenések 14:9
          Mégcsak nem is a bélyeget teszi első helyre.
          Én azért válaszoltam határozott nemmel, mert egyrészt visszataszítónak tartom, hogy bármit is belém ültessenek, azonkívül, és ez a fontosabb, szeretem tesztelni magam, amikor az életem a megszokottnál nehezebbé válik, akárcsak ideiglenesen is. Kifezetten örülök, amikor egy háztartási gép elromlik és vissza kell térnem a régi, hagyományosabb módszerekhez. Hálás vagyok a kényelemért, de nem szeretnék elkényelmesedni vagy készpénznek venni a kényelmet.
          Ez kicsit olyan, mint az adakozás. Nem kell megvárni, hogy az embernek sok pénze legyen, ahhoz, hogy adjon. Nem kell megvárni az antikrisztusi rendszert ahhoz, hogy megtanuljunk nemet mondani egy-egy újításra. Nem azért mert félünk tőle, hanem azért, mert így a maga idejében könnyebb lesz a döntés. Könnyű nem lesz, de könnyebb. Az izmaink is a gyakorlással erősödnek. Így van ez a hittel és minden egyébbel is.

        3. Akkor inkább idézzük a teljes elrettentő igerészt, amivel nem kellene szórakozni és ironizálni ADRIAN ! Olyan vagy mint valami Oszkár 2 (ő eltűnt, te megjelentél, fura…). “És harmadik angyal is követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére, Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;
          s az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.” (Jelenések 14, 9-11) Tehát nem az van, hogy imádja a fenevad képét vagy felveszi annak bélyegét, hanem “és”. Ez nem választás kérdése lesz, aki felveszi imádni fogja és aki imádja felveszi. Most picit csúsztattál ezzel Thea (de tudom, hogy nem szándékos volt).

        4. Arpiel, te me kezdesz hasonlítani Második eljövetel, Garabandal prófétáira. Na ez, hogy tetszik? Most mond, hogy nincs igazam. Nem kell túldimenzionalni, egy RFID beültetéséről indult a beszélgetés.

        5. Igen, én is azt gondolom amit Arpiel, hogy egyenértékű lesz a fenevad imádata azzal, hogy valaki felveszi a bélyeget. Szerintem – ahogy írtam – a venni/eladni és a SZÁM fog számítani, ami meg lett írva a Bibliában. Számítson már EGYSZER amit az Isten mond!

          Szinte hallom: “ja, csak a Bibliában van leírva? De nem tudok enni adni a gyermekeimnek …” 🙁 EZÉRT kell felkészülni. Nagyszerű, hogy Lacika már ott tart … 🙂 így messziről legalább 50%-os készültségben de lehet hogy több.

          Tessék jelentkezni ! Ki akar egy kis földet – őrizve – Bp-en ? Az őrző olyan személy lenne, akinek nincs hol laknia. De van másutt is …Csinálunk konténer-házat, fúrunk kutat.

        6. Éva, lehet hogy nem is olyan rossz ötlet az a bushcraft túlélési okosság, van jó pár könyv amiből okulhatunk. Egy hátizsákot meg vész esetére mindenki össze tud rakni. 😉

    2. Ezt azért nem lehet ilyen egyszerűen megválaszolni, hogy igen vagy nem. És ahogy én látom, ez nem is erről szól. Ilyenkor azt szoktam megnézni, hogy van-e Jézusnak valami iránymutatása erről. A hozzászólásokat végigfutva meglep, hogy többen úgy gondolják, ha valaki beültetne egy ilyen chip-et akkor rögtön egyenes út vezet neki a pokolba, mert rögtön a sátánnal vagy az antikrisztussal cimborál. Tilt a tízparancsolat bármit ezzel kapcsolatban? Jézus sem tiltotta meg azt, hogy az embernek legyen vagyona. Ezzel kapcsolatban szerintem két fő dolgot emelt ki: 1. Nem szolgálhatunk egyszerre két úrnak 2. (ami az elsőből következik) Nehéz a gazdag embernek bejutni a mennyek országába
      A hozzászólók, olvasók közül gondolom mindenki használt már pénzt vagy bankkártyát. Azok mind úgy gondolják, hogy emiatt a pokolra fognak jutni? Márpedig a Jelenésekben az van kiemelve, hogy a bélyeget pont úgy kényszeríti rá az antikrisztus az emberekre, hogy ne tudjanak se venni, se eladni semmit sem. Nem ezért van használva most a pénz vagy a bankkártya (hogy vásároljunk vagy eladjunk valamit)? Thea szerintem jól kiemelte az egyik hozzászólásában (és mintha másnál is olvastam volna), hogy akkor áll fenn probléma, ha ez a fenevad imádatával jár együtt. De ez most is így van: ha valaki a vagyonát imádja és azt helyezi mindenek fölé, akkor van baj.

      Ettől függetlenül, én nem szeretném, hogy chip-et ültessenek belém.

      1. Szerintem ebben van a kulcsszó, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagyni….

        Jel. 19,20 És megfogaték a fenevad, és ő vele együtt a hamis próféta, a ki a csodákat tette ő előtte, a melyekkel —————- elhitette—————- azokat, a kik a fenevad bélyegét felvették, és a kik imádták annak képét: ők ketten elevenen a kénkővel égő tüzes tóba vettetének:

        Jelek, csodák és igen pompás beszédek lesznek a hamis prófétától, amelyekkel ELHITETI azokat, akik felveszik azt a bélyeget. Nekem ez nem néz itt ki annyira tudatos döntésnek, választásnak azok részéről akik felveszik a bélyeget … Inkább úgy néz ez ki nekem, mintha azok, akik felveszik azt a bélyeget becsapottak, és nem is tudják, hogy mit tesznek. Ez vonatkozik majd azokra a keresztényekre is, akik a Szent Lélek fölé vagy helyett, embereket , “szellemi “nagy embereket””, ültettek a szívük trónjára ( itt lehet az pap, pápa, lelkész, prédikátor, próféta, pásztor, vagy csak egy általa elismert, szellemi területen nagyra becsült testvér, stb…) , hogy azok majd megmondják neki , hogy mit és hogyan…, és vezetik őket. És ők is becsaphatóvá, megtéveszthetővé, elhitethetővé válnak majd (?).

        Viszont más kanonizált bibliai helyen pedig úgy néz ki, hogy Isten bocsájtja rájuk a tévelygés szellemét, hogy hogy higgyenek a hazugságnak….
        2 Thess. 2,3 Ne csaljon meg titeket senki semmiképen. Mert nem jön az el addig, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia,
        2 Thess. 2,4 A ki ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, a mi Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, annyira, hogy maga ül be mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát.
        2 Thess. 2,5 Nem emlékeztek-é, hogy megmondtam néktek ezeket, a mikor még ti nálatok valék?
        2 Thess. 2,6 És most tudjátok, mi tartja vissza, a miért csak a maga idejében fog az megjelenni.
        2 Thess. 2,7 Működik ugyan már a törvényszegés titkos bűne: csakhogy annak, a ki azt még most visszatartja, félre kell az útból tolatnia.
        2 Thess. 2,8 És akkor fog megjelenni a törvénytaposó, a kit megemészt az Úr az ő szájának lehelletével, és megsemmisít az ő megjelenésének feltűnésével;
        2 Thess. 2,9 A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival,
        2 Thess. 2,10 És a gonoszságnak minden csalárdságával azok között, a kik elvesznek; mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét az ő idvességökre.
        2 Thess. 2,11 És azért bocsátja reájok Isten a tévelygés erejét, hogy higyjenek a hazugságnak;
        2 Thess. 2,12 Hogy kárhoztattassanak mindazok, a kik nem hittek az igazságnak, hanem gyönyörködtek az igazságtalanságban.

        2Thessz 2,9 Ennek a törvénytelenség emberének megérkezése a Sátán ereje által, a hazugságnak minden hatalmával, jelével és csodájával történik,
        2Thessz 2,10 és az igazságtalanságnak mindenféle csalásával azoknak romlására, akik elvesznek azért, mert nem voltak hajlandók az igazságot szeretni, hogy üdvözüljenek.
        2Thessz 2,11 És emiatt Isten tévelygést bocsát reájuk, amelynek olyan ereje lesz rajtuk, hogy a hazugságnak higgyenek,
        2Thessz 2,12 és hogy azért megítéltessenek mind azok, akik nem az igazságnak hittek, hanem az igazságtalanságban találták örömüket. (Dr. Budai G.)

  9. Ez a sok, megélhetési keresztényektől származó, konteó be tudja indítani az ember fantáziáját, igaz Arpiel? Ilyenekért néznek fel ránk az hitetlenek, újra meg újra. Hiába na, szeretjük a keresztény töltetű SF-t.

    1. Adrian, rám gondoltál, mint megélhetési keresztényre ? 😀 Küldjek számlaszámot, fizetnél ? Mert megélhetési politikusról hallottam már, de megélhetési keresztényről még nem. Hogy lehet valami igaz és hamis is (megélhetési és keresztény) ? Ha legalább valami gyülekezeti pásztor lennék, akit eltart a közösség…..de hál Isten nem vagyok. SF, mint séf vagy Smith and Fesson ? 🙂

  10. Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;

    Egy gondolat szerint ez nem valami valos fizikai jelzes / megjeloles vagy RFID chip, hanem a gondolkodasmodra (homloklebeny >>> agy) es a tettekre (a “kezök”-kel) utal; ami megbelyegzi az embereket.

    1. Van egy haladó és gondolkodó kereszténytől származó gondolat, hogy a antikrisztus bélyege egy olyan retrovírusba csomagolt genetikai kód lesz, aminek hatása az egész emberre elhat úgy, hogy megváltoztatja az emberi génállományt, átírja a saját kódjának megfelelően, mindezt a hamis örök élet ígéreteként (antikrisztus). Ebben benne van a kód információja, ami kihathat a mindennapi életre, és jól passzol az uralkodó elit korszellemet mozgató törekvéseibe is, mint a transzhumanizmus, géntechnológia stb.

      1. Lehet, hogy gyorsabb lesz és nem annyira tudományos mint amennyire már készen van. A lítiumos töltet ha “kifakad” akkor azt a fájdalmas fekélyt okozhatja, ami a Jelenésekben meg van írva, míg ha a kód teljesen beépül az nem (bár Istennek semmi sem lehetetlen). Ne legyünk szerintem okosabbak az Írásnál. Ott HELY szerepel,kéz vagy homlok …a kód pedig nem hely …
        Valahol olvastam,h ’18-ra megszűnik a kp, lehet hogy csődöt így akarnak elkerülni …

        1. sokszor volt mar hasonlo hir, befog szunni de szerintem csak vesztegetett ido az ilyen cikkeket olvasni, regen a dollart is csodolni josoltak az akkori kozeljovoben de azota az mar nekunk mult es meg is letezik s nem igazan gyengult nagyon.
          Teny hogy meg fognak bukni de szerintem nem 1-2 ev kell ahhoz ha bekesen akarja cserelni (haboru vagy mas dolog nelkul), szep lassan ittassak be a tudatba, peldaul mar jo reg nyomatjak a bitcoin reklamokat amik egyik oldalrol-masikra atiranyitas kozt reklamakent jott be…

  11. Köszönöm Thea a cikket! Az akaratom ellenére tennének ilyet! Isten úgyis tudja mit akarok. A másik igaz már volt róla szó sokszor /Hogy megváltoztassa a DNS-ünket/? ezt nem tudom, de olvastam, hogy változtat vagy változtathat a személyiségen is ez azért komoly dolog, bár sokan nem hiszik. Köszönöm a bátorítást, “hogy az Úr azt nézi, ami a szivekben van” A Libiában várakozó rengeteg embert, akik az Eu-ba akarnak jönni rabszolgáknak adják el. Sok gyermek kerül nagyon rossz kezekbe. És rengeteg a rossz hír, minden felpörgött, minden területen szinte. Nagyon jó dolog az Úr Jézusban hinni, nagy kiváltságnak érzem,hogy a gyermeke vagyok. Hálás a szivem érte, hogy Ő teszi fel a pontot az egész végére. Thea! valamelyik nap beírtam egy linket neked külön,de azt hiszem nem ment át valamit rosszúl csináltam, nem akartam ezt az oldalt itt reklámozni,mert rengeteg rosszat is sugall, de ez az írás elgondolkodtatott. ujvilágtudat.blogspot.hu/2017/04/a-kazar-satanistak-vegzetes-modon.html
    Kíváncsi vagyok a véleményedre,ha lehet. v.

    1. Szia Vali!
      Ez és a korábban írt hozzászólásod is a spam mappában volt, azért nem mentek át. Ma most tudtam először gép elé ülni, de amint lesz egy kis időm megnézem a linket.

    2. Kedves Vali ! Ez egy brutálisan súlyos ügy és elég nyilvánvaló leleplezés, én is megosztottam, de nem sok visszhangja lett. A mainstream média persze kussol erről is. Ennek a kazár kérdésnek egyébként itt Antenor a szakavatott értője, kérdezd meg őt is ha gondolod.

      1. Inkább, ez egy brutálisa súlyos mítosz illetve Antenor a kazár mítosz szakértője 🙂
        Amúgy nem rád gondoltam, hanem olyanokra mint Tom Horn, Gary Stearman, LA Marzulli, Steve Quayle, Rob Skiba csakhogy néhányukat megemlítsek. Nekem is kellet néhány év, hogy kijózanodjak ezekből mesemondókból, csalókból…megélhetési “keresztényekből”.
        SF = tudományos fantasztikus.

        1. Adrian, az nevet aki a végén nevet. A részedről pedig, tévedni emberi dolog. Csak nehogy túl hígítson a mainstream oldat, miközben a törvényszegés titkos bűne szétmarja a világot és az agyakat is.

        2. Nem tudom mi nevetni lesz azon, hogy a legtöbbeknek nem fog sikerülni de egyszer talán megtudom mire gondolhattál. A Trump nevű mainstream jelöltnek pedig nem én agitáltam, drukkoltam a tavaly, a választások hevében, hanem te. Erről ennyit.

        3. Szót nem szóltam, sem nem gondoltam Trump-ra, ez csak a te projekciód. Én arra a beletörődő, passzív és a dolgokat nem a maguk teljességében látó, szellemi és valós, a színfalak mögül épített, irányított módon működtetett mátrixot elbagatelizáló látásmódodra értettem, amivel kb. a mainstream médiával egy úton jársz. Negligálod és lejáratod azokat a nem csak szellemileg, hanem tudatilag és racionálisan is felébredt keresztény kutatókat, akik feltárják a mátrixba ágyazott valóság szeleteit, leleplezik sátán tervét, konspirációit. Akkor mit keresel egyáltalán itt ? Hacsak nem valami diverzáns okból teszed ezt.

        4. Alaptalan rágalom. Általános megfogalmazás, nuku objektívitás, de talán mégis elárulod min kellene nevetni?

        5. Amin csak akarsz, az úgy is jól megy neked (irónia, cinizmus, káröröm).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend