Idők jelei

Jeruzsálemi ?próbaáldozat? húsvét előtt

Tudjuk, hogy ?Isten nem kézzel csinált templomokban lakik?, egy konkrét templom, illetve annak felépülése mégis jelentős mérföldköve lehet az idők jeleinek. A Bibliából úgy tűnik, hogy az Antikrisztus lehetővé teszi majd a zsidóknak, hogy harmadszor is felépítsék templomukat Jeruzsálemben és folytassák az i.sz 70-ben megszakadt tradíciót, az állatáldozatok bemutatását. (Dániel 9:27, 8:11, 23-25, II. Thessalonika 2:1, 3-4) A szükséges eszközök jelentős részét már legyártották, a papokat és segítőiket kiképezték, az oltár előre elkészítve egy raktárban áll, már csak a templom épülete hiányzik. ? Joseph Candel

Forrás: israelnationalnews.com

Néhány zsidó csoport próbaáldozatot mutatott be az érkező pászka ünnepe előtt, a jeruzsálemi templomdombbal szemközt található területen. A résztvevők szerint a rituális vágás nem csupán az eredeti áldozat történelmileg hű eljátszása volt, hanem a zsidók számára fontos hagyomány gyakorlása a templom felépülése előtt.

A próbaáldozatot több éve rendszeresen megtartják, azonban idén az izraeli állatorvosi hatóság nem adta meg az esemény lefolytatásához szükséges engedélyt.

A szervezők bíróságra vitték az ügyet és gyorsított eljárásban sikerült megszerezniük a jóváhagyást.

A résztvevő csoportokat Yehuda Glick rabbi képviseli, aki elmondta, hogy a rituálé során a lehető legpontosabban követik a Bibliában leírt gyakorlatot.

?A Tórában foglaltak alapján választottunk kecskét és az eredetivel megegyező oltárt építettünk, a zsidó törvény szerint kialakított főzőüsttel,? mondta. ?A kecskét a megfelelő papi ruhába öltözött léviták éneke mellett áldoztuk fel, pontosan úgy, ahogy azt az igazi pászka ünnepi áldozat során kell.?

Előző posztKövetkező poszt

11 hozzászólás

  1. Azok akik ebben részt vettek,akár fizikailag,akár imádkozással,akár helyesléssel,azok mind mind megpecsételték a halálos ítéletüket,mert szent ílélek káromlást követtek el.
    Ugyanis a helyettesítő áldozatokat Isten azért törölte el,mert nem hoztak váltságot az emberiség számára.
    Krisztus áldozata azonban egyszer s mindenkorra tökéletessé tette azokat,akik Krisztus beszédeinek engedelmeskedve élnek abban az engedelmességben,amint Megváltónk élt az Atya iránt.
    Szerintem, az antikrisztusi templom felépülésére kell figyelnünk,mert akkor a bölcsek, Krisztus szavainak engedelmeskedve azonnal el kezdenek azon dolgozni hogy hova rejtőzzenek,hogy mikor a diktátor meg jelenik,addigra készen álljanak.
    A templom felépülése lesz a PUSZTÍTÓ UTÁLATOSSÁG a Szabadkőműves -Jezsuita hamistanítással szemben,amiben ők azt tanítják hogy egy szobor lesz a templomban.
    Maga a templom,ami az antikrisztus királyi széke lesz,amit Krisztus visszatérve az elragadtatásból a nyomoruság után,el fog pusztítani amikor földre száll az Olajfák Hegyén,amikor nagy földrengéssel minden elpusztít,ami a földi életben építményként hordozta a Szabadkőműves Jezsuiták és egyéb babiloni vallások és titkostársaságok szobrát,jelét logóját.
    A TŐRVÉNYSZEGÉS TITKOS BŰNE az az,amikor a talmudos zsidók,és a beléjük szerelmesedett keresztények,a templom megépítésén fáradoznak,Isten tilalma ellenére.
    Ugyanis Istennek mindig csak egy temploma valehet a földön.Az első volt a sátor,majd azt követte a kőtemplom.Ezek után jött Krisztus,mint a tökéletes templom,és az Ő mennybe menetele után pedig az ő szellemi teste az eklészia,a szellemi templom.És ez a szellemi templom a nagy nyomorúság végéig itt is marad, az elragadtatásig.
    Emiatt gerjed Isten féktelen negy haragra,mert itt a mi időnkben,a kegyelmi korszakban vissza akarják állítani az Isten által végleg le zárt tőrvény korszakát azzal,hogy meg építik az Istenkáromló templomot,amelyben az áldozás által meg tapossák Isten fiának értünk való szent életű áldozatát,és ezzel azt mondják hogy az állatok vére tökéletesebb áldozat Isten előtt,mint saját fiáé volt.

    1. Szia Steve!

      Még várja a megtérőket! Még nem telt le a kegyelem ideje!

      Róm. 11,25
      …….. a meddig a pogányok teljessége bemegyen.
      Ezék. 18,23
      Hát kivánva kivánom én a gonosznak halálát? ezt mondja az Úr Isten! nem inkább azt, hogy megtérjen útjáról és éljen?
      Préd. 3,1
      Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak.
      1 Thess. 5,1
      Az időkről és időszakokról pedig, atyámfiai, nem szükség, hogy írjak néktek;
      Mert igen jól tudjátok ti magatok, hogy az Úrnak napja úgy jő el, mint a tolvaj éjjel.
      Mert a mikor ezt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen veszedelem jön rájok, mint a szülési fájdalom a terhes asszonyra; és semmiképen meg nem menekednek.

      De igazából ez még “farsangi bál”, azokhoz viszonyítva, amiknek el kell jönniük erre a világra, amiért a gonoszság ennyire megszaporodott, és elhatalmasodott!

      Mát. 24,21
      Mert akkor nagy nyomorúság lesz, a milyen nem volt a világ kezdete óta mind ez ideig, és nem is lesz soha.

  2. Ki tudja, hogy milyen “beke egyezmeny” szzuletett most Jeruzsalemben Obama es Izrael kozott?
    Mindenesetre nem kotik az orrunkra…

      1. En is pont ezen gondolkodtam.
        Joseph Candel azt mondja, hogy o azt a jelet figyeli legnikabb, amikor az Antikrisztus bekeszerzodest kot Izraellel.
        Namost biztos, hogy ez a bekeszerzodes a nagy nyilvanossag elott fog megkottetni?
        Nem gondolnam!
        Pontosan azert nem, mert mi ezt varjuk!
        Egyszeru.

        Ez a bekeszerzodes most kottetett…
        Ismetlem: 5 nappal a Peszach elott vonult be Jeruzsalembe – szamarhaton. (Es most nem Jezusrol beszelek, hanem Obamarol!!)

        1. Szerintem, azért írattak meg a Bibliában, hogy mik fognak történni ( a “jelek”), hogy tudjuk amikor meglesznek, hogy mi történik! Vagyis úgy gondolom, hogy amikor az a” szerződés” fog megköttetni, akkor mi hívők fogjuk tudni!
          Szerintem az, “nagydobra” lesz verve!

        2. Ezt hogy érted, hogy “szamárháton”?
          Valóságosan vagy jelképesen? A párt logójára gondolsz? Vagy egy “lada szamara” hátára ült? :-))

          És még valami: lehet, hogy titokban kötik a békeszerződést, de annak rövid időn belül nyilvánosságra kell jönnie. A Templomot pl. nehéz lenne titokban felépíteni.

        3. Kedves Sharky,

          Itt nem egy békeszerződés lesz. Ez sajnos egy kicsit félre van értelmezve. Mert ha megnézük a Dániel 9:27, abba az van, hogy az Antikrisztus sokkal megerősíti a szvetséget, én ezt úgy értelmezem, hogy nem egy szerződés lesz, hanem a már megkötött békeszerződéseket, mert Izraelnek már majdnem minden szomszédjával van békeszerződése, de azok nincsenek hatályba, fogja megerősíteni, illetve életbe léptetni. Ez tényleg nem lesz olyan látványos dolog, mint egy szerződést megkötni…

        4. Szia Sunyi!

          Igaz, amit mondasz, de olyan szerződésre gondolunk, ami által a Templom felépülhet!
          Mi “azt” a szerződéskötést várjuk, mint jelet!

          Dán. 9,27
          És egy héten át sokakkal megerősíti a szövetséget, de a hét felén véget vet a véres áldozatnak és az ételáldozatnak, és útálatosságok szárnyán pusztít, a míg az enyészet és a mi elhatároztatott, a pusztítóra szakad.
          Dán. 11,31
          És seregek állanak fel az ő részéről, és megfertéztetik a szenthelyet, az erősséget, és megszüntetik a mindennapi áldozatot, és felteszik a pusztító útálatosságot.
          ?

        5. En is ezen gondolkodtam, hogy hol is van megirva, hogy “7 eves bekeszerzodest ir ala” ???
          Szerintem sehol.
          Innentol fogva igerhet akar “mindorokke szovetseg”-et is.
          Amit majd esetleg megszeg a 7 ev vegen, amikor is rajovunk, hogy akkor ez volt a “7 eves beke” hat koszonjuk szepen… 😀 😀 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend