Nagytestvér

Vajon az új biometrikus jogosítvány a ?fenevad bélyegének? előfutára?

Forrás: Register Herald

Az új Real ID azonosító rendszer vajon a Bibliából ismert antikrisztusi ?fenevad bélyegének? az előfutára?

Egy Randolph megyei tanár szerint a két dolog között egyértelmű kapcsolat található és azt szeretné, ha a West Virginia állambeli törvényhozók minden vallásos meggyőződésre hivatkozó állampolgárnak törvényben rögzített mentességet biztosítanának a biometrikus azonosítók használata alól.

?Amennyiben mi keresztények eleget teszünk a Real ID törvényben előírtaknak, a globális azonosító rendszer részévé válnánk, amely a biometrikus azonosítókon keresztül engedélyezhetné vagy megtagadhatná jogunkat, hogy bármit megvásároljunk vagy eladjunk,? nyilatkozta Philip Hudok a szenátus Közlekedési és Infrastruktúra Bizottsága előtt.

Hudok a Clark Barnes által benyújtott SB550 számú törvényjavaslat védelmében szólalt fel, amely vallási alapon mentességet biztosítana a Real ID törvényben foglalt kötelezettség alól.

Néhány évvel ezelőtt Barnes azért is harcolt, hogy West Virginia ne csatlakozzon a Real ID programhoz, ami a szeptember 11-i támadás utáni félelmek szárnyán indult el.

Törvényjavaslata átjutott a szenátuson, de Virginia állam képviselőtestületének alsóházán már nem.

Hudok a Jelenések könyvének 13 fejezetében olvasható versekre alapozza feltételezését: ?Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.? (Jelenések 13:16-17)

Hudok kihangsúlyozta, nem gondolja, hogy akik csatlakoznak a jelenlegi globálisan bevezetésre kerülő rendszerhez a bizonyos ?végső fenevad? hatalmában lennének, de a Real ID bevezetése mindenképpen annak a jele, hogy a bibliai prófécia beteljesülése közeledik.

?Ez az egész lényege,? nyilatkozta a jogosítványról.

?Jogosítvány nélkül az ember ma már semmit sem tud elvégezni.?

A biometrikus azonosítók helyett a közlekedési hatóságnak meg kellene elégednie az illető születési anyakönyvi kivonatával, a személyazonosság igazolásához, mondta Hudok, aki a ?Döntésre hívás? (Call to Decision) gyülekezet tagja Nettie-ben, az általa tanított csoportnak.

?Ha a végső időkről szóló próféciák nem fontosak a keresztények számára, akkor szeretném tudni mi érdekli őket,? mondta a Szenátus bizottsága előtt.

Hudok szerint ez emberjogi kérdés is, amit az amerikai alkotmány 5. kiegészítése garantál minden állampolgárnak.

?Szerintem gondolni kell azokra, akik vallásos meggyőződésből nem értenek egyet ezzel a rendszerrel. Az ember nem adhatja fel a meggyőződését.?

Hudok kijelentette, hogy amennyiben az új biometrikus vezetői engedély kötelezővé válik, egyszerűen jogosítvány nélkül fog vezetni.

?Nincs más választásom, minthogy a meggyőződéseim szerint éljek,? mondta.

?Meghúztam a vonalat, amit nem vagyok hajlandó átlépni. A vallásom azt tanítja, hogy ez olyan irányba visz, ahová én nem mehetek.?

Barnes elmondta, hogy az általa benyújtott javaslat azóta némi változáson ment át, de ?a biometrikus azonosítók alól vallásos alapon kérhető mentesség még mindig benne foglaltatik. Ezek a jó szándékú, tiszteletreméltó emberek őszintén hisznek ebben és nem akarják, hogy biometrikus azonosítóik egy országos, sőt nemzetközi adatbázisba kerüljenek.?

Előző posztKövetkező poszt

11 hozzászólás

 1. ” Néhány évvel ezelőtt Barnes azért is harcolt, hogy West Virginia ne csatlakozzon a Real ID programhoz, ami a szeptember 11-i támadás utáni félelmek szárnyán indult el. ” – A 9/11-ről azóta tudjuk, mi volt valójában és mi célt szolgált! – Aki titokban-véletlenül ki tud majd bújni az azonosító viselete alól, ( a rendőrállamokban lehetetlen) az egyszerűen meg fog szűnni létezni, mintha meg sem született volna, elveszti mindenét – Eddig csak filmekben láttunk hasonlót, de onnantól az egész Földön valósággá válik. Ezzel párhuzamosan az összes többi azonosító (sz.anyakönyvi kiv., szig., útlevél stb.megszűnik.

 2. Önmagában nem az azonosítókban lesz a gond, sem nem a globális adatbázisban. Ma is számtalan azonosítóval rendelkezik az ember: jogosítvány, lakcím kártya, vállalkozói igazolvány, bankkártya, stb stb

  Ezek egységbefoglalása jó dolog, praktikus. Az AK, miután hatalomra lép nyilvánvaló válik, nem a világ előtt, hanem a keresztények előtt, hogy kicsoda ő valójában. Az, hogy valaki felveszi az azonosítóját, avagy belép az ő rendszerébe egy sor más dolog fogja megelőzni:
  -Jel 13:14 És ELHITETI A FÖLD LAKOSAIT(+2Thess 2:3 ) a jelekkel, amelyek adatának neki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, aki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.
  -Jel 13:15 És adaték neki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt művelje, hogy mindazok, AKIK NEM IMÁDJÁK A FENEVAD KÉPÉT, MEGÖLESSENEK,
  -“Jel 13:16 Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;

  – Jel 14:9 És harmadik angyal [is] követé azokat, mondván nagy szóval: Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,

  Úgy tűnik, hogy az imádás megelőzi a bélyeg felvételét, sőt az imádás az elhitetésből fakad, aminek a következménye, hogy felveszik a bélyeget magukra:
  Jel 14:11 És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, akik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.

  —————
  “Jel 13:16 Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
  Jel 13:17 És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson [semmit], hanem csak akin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.”

  Akin nincs a bélyeg nem is imádja a fenevadat, aki imádja felveszi magára a bélyeget. Ha kötelező jellegű lenne és nem önkéntes alapon, akkor a keresztényeket is kényszerítenék rá, de ők alapjáratban közellenségek lesznek, mert nem imádják. Tehát fel se tudnák venni a jelet..

  Ezt csak azért írtam, mert olyan nagy a félelem ezektől a dolgoktól pedig egy sor más dolog előzi meg és nem a bélyeg mibenléte az érdekes, nem azt kell kutatni, hogy felismerve, majd ne vegyük fel, hanem ébereknek kell lennünk ,hogy a HITETÉS , ami a világra jön el ne hitessen. Aki pedig az Isten előtt áll ,az nem fog elszakadni a hittől, nem fog hinni a hitetésnek, nem fogja imádni a fenevadat és ebből kifolyólag nem veszi fel a bélyeget se, hanem kezdettől fogva közellenség lesz a rendszer számára, mert nem imádta a fenevadat és annak képét. Ezen áll vagy bukik minden nem azon ,hogy chip van az emberben, vagy vonalkód, vagy tetoválás, vagy párttagság.

   1. Üdv Thea

    Olvasgattam már az oldalt. 🙂 Viszont az azonosító beazonosítása sokaknál túlmutat a kíváncsiságon és a hangsúly arra tevődik, hogy “jaj fel ne vegyem VÉLETLENÜL a bélyeget”. Erre írtam, hogy a hitetés megelőzi a bélyeget és a bélyeg felvételének lehetőségét. Az a bélyeg az AK uralkodásakor az AK intézkedésének hatására fog létrejönni ,mégis sokan már most ódzkodnak bizonyos azonosítóktól, mint ahogy a a fenti cikk is utal rá, pedig nincs a képben(még) se AK, se HP, se propaganda, se imádás, se lélekkel bíró szobor, se halálos sebből felépülő személy. Néha az emberi fejekben eltolódik a hangsúly.

    ui.: Szép a hangod. Tetszik ahogy beleéled magad, a podcastoknál. 🙂

    1. …és mi van akkor, ha egyszerűen csak zavar valakit, hogy hatalmas adatbázisokban nyilvántartják valakik, akiknek még a legitimációja is kérdéses?
     Egy ilyen adatbázis létrehozása igenis alkalmas főpróbája(?) lehet az AK eljövetelének. Kipróbálják szolgái az alkalmazandó technikákat.
     Ez ellen fellépni legitim.

    2. Nem baj, ha valakit zavar. Valakit a google is zavar, csakhogy érdemes különválasztani a jelen technikai dolgokat a jövő bélyegétől és nem abból a megfontolásból elvetni valamit jelenben ,hogy esetleg talán ez a fenevad bélyege. Régen a vonalkód kapcsán gondolták azt, amit ma a chipek alatt gondolnak és ha elhatárolódtak volna csak maguknak okoztak volna nehézségeket. Azelőtt a számítógépes adatbázisok kapcsán gondolták ezt, pedig megvolt a haszna. Előhírnöke természetesen lehet,de nem a technika a rossz ezesetben, hanem a technikát rosszra használó személy, másfelől a bélyeg felvétele az imádáshoz kötődik az elhitetéshez, ráadásúl több lesz az, ha valaki felveszi a bélyeget: közellenségből ,barát lesz, kivülállóból és ellenségből az AK és ideológiájának nagy barátja. Ezért raktam én a nyomatékot az elhitetésre és a bélyeg előtti idők jeleire a , hogy ne a bélyeg legyen nálam fokuszban , ami bizonytalan és folyton folyvást változik az idők során.

     (Téves azt gondolni ,hogy a bélyeg csupán azonosítást szolgálja, ma is van azonosító bőven.)

  1. Igazad van Villám, a HITETÉSEN van a hangsúly. Egyetértek veled. Ahogy a sátán és az ő erői, úgy az AK sem kap szabad kezet mindenben. Kísérteni, vádolni és hazudni tud, mint mindig is tette, de az emberé a döntés, a szabad akarat, ahogy ez Ádámtól fogva van. Máskülönben nem volna fair a dolog. Valószínű, hogy nem teszik kötelezővé a bélyeget, csak anyagilag ellehetetlenítik és üldözik majd azt, aki elutasítja, így a keresztények (és mindenki más is, aki elutasítja a bélyeget és azt, hogy leboruljon) számkivetettek lesznek.

   Nyilván azokat, akik elutasítják Jézus Krisztust könnyebb lesz lépre csalni. ?A kikben e világ istene megvakította a hitetlenek elméit, hogy ne lássák a Krisztus dicsőséges evangyéliomának világosságát, a ki az Isten képe. Akik elvesznek; mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét az ő idvességökre. És azért bocsátja reájok Isten a tévelygés erejét, hogy higyjenek a hazugságnak? II Kor. 4:4, II Th. 2:10,11

   A rossz hír, hogy nem csak ők fognak bedőlni a hitetésnek. Jézus figyelmeztetett, hogy ?hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is.? Mt 24:24. A hitetés már elkezdődött a keresztények között. A gyülekezetekbe beépült szabadkőművesek, úgy 150 éve elkezdték vetni a konkolyt. Sajnos a legtöbb keresztényt sikerült elhitetni azzal, hogy az AK megjelenése előtt elragadtatnak. Ez a métely hamar népszerűvé vált, mert ki akar üldöztetést szenvedni vagy vértanúhalált halni (mint korai testvéreink tízezrei). Ezért a mai gyülekezetek döntő többsége egyáltalán nem áll készen a megpróbáltatásokra. Így fog beteljesedni, amit Jézus az utolsó napokról mondott: ?Akkor nyomorúságra adnak majd benneteket, és megölnek titeket; és gyűlöletesek lesztek minden nép előtt az én nevemért. És akkor sokan megbotránkoznak, és elárulják egymást, és gyűlölik egymást.? Mt. 24:9-10. Ezt a hívőkről, mégpedig a félrevezetett hívőkről mondja, akik megbotránkoznak, mert azt fogják gondolni, hogy a Biblia nem igaz és Isten átverte őket, mert nekik már rég nem kellene itt lenniük. Csakhogy Jézus sehol nem ígérte, hogy követői a nyomorúságos idő előtt, (ami az AK 7 éves uralkodásának a második fele, ami 3 és fél év Dan. 9:27) el fognak ragadtatni. Az Isten haragja (Jelenések 16) elől igen, de az más, mint a nagy nyomorúság.

   Ezzel szemben figyelmeztetett, hogy: ?Emlékezzetek meg ama beszédekről, a melyeket én mondtam néktek: Nem nagyobb a szolga az ő uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldöznek majd;? Jn. 15:20 További számtalan vers utal az előttünk álló nehézségekre:

   ?És elhullanak az értelmesek közül is, hogy megpróbáltassanak, megtisztíttassanak és megfehéríttessenek a vég idejéig; mert a rendelt idő még hátra van.? Dan. 11:35

   ?Megtisztulnak, megfehérednek és megpróbáltatnak? Dan. 12:10

   ?és látám azoknak lelkeit, a kiknek fejöket vették a Jézus bizonyságtételéért és az Isten beszédéért, és a kik nem imádták a fenevadat, sem annak képét, és nem vették annak bélyegét homlokukra és kezeikre; és éltek és uralkodtak a Krisztussal ezer esztendeig.? Jel. 20:4

   ?a kik jöttek a nagy nyomorúságból, és megmosták az ő ruháikat, és megfehérítették ruháikat a Bárány vérében.? Jel. 7:14 stb.

   Rengeteg ember fog megtérni a nagy nyomorúság ideje alatt, ez lesz talán a történelem legnagyobb aratása. ?És az Isten országának ez az evangyélioma hirdettetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jő el a vég.? Mt. 24:14. Ki fogja hirdetni az evangéliumot, ha a keresztények elragadtatnak a nyomorúság előtt?

 3. “Ha a végső időkről szóló próféciák nem fontosak a keresztények számára, akkor szeretném tudni mi érdekli őket,? mondta a Szenátus bizottsága előtt.

  Sajons a keresztények nagyrésze nem ismeri a bibliát, még kevésbé annak próféciáit. A bibliát valamennyire ismerők maradékának nagyrésze pedig meg van győződve arról, hogy mielőtt rosszra fordulna a helyzet, ők úgy is elragadtatnak, ezért csak hobby szinten foglalkoznak a tárgykörrel, gondolván, hogy ők nem érintettek abban, amiről a számukra kedvezőtlenül hangzó, a végső időkre vonatkozó próféciák szólnak. (mint például az itt vitatott Jel. 13:16-17)

  1. Szerintem sokan azért hisznek abban a teóriában, hogy az elragadtatás a nagy nyomorúság előtt lesz, mert félnek és nem akarnak itt lenni akkor.. Hát én se szeretnék itt lenni, de ezen nem tudok változtatni. Isten nem fogja meggondolni magát, minden úgy lesz, ahogy megmondta 🙂 Pl:

   Jelenések 15: 2 “… És láttam valami üvegtenger félét, amely tűzzel volt vegyítve, és láttam azokat, AKIK LEGYŐZTÉK A FENEVADAT, ANNAK KÉPMÁSÁT, ÉS NEVÉNEK SZÁMÁT…”

   Jelenések 13: 7 “…MEGADATOTT NEKI, HOGY HADAT INDÍTSON A SZENTEK ELLEN, ÉS LEGYŐZZE ŐKET..”

   1. Kedves VSM, jól látod a helyzetet.

    Nyilván egyikünk sem szeretne itt lenni azokban az időkben. Jó lenne olcsóbban, fájdalommentesen megúszni a hitünket. Senki sem szeret szenvedni, áldozatot vállalni, de Isten a forgatókönyvet nem a mi kívánságaink alapján írta. Sok keresztény azt gondolja, hogy Jézus egyszer szenvedett és ezzel kész, egyszer és mindenkorra vége, aki őt elfogadja, annak már könnyű lesz. Ez részben igaz, mert nekünk nem kell fizetnünk a bűneinkért és nem kell megtapasztalnunk azt, hogy milyen Istentől elhagyatva meghalni. Ez azonban nem jelenti, hogy többé nem lesznek nehézségeink.

    Köztudott, hogy Krisztus valamennyi tanítványa, János kivételével vértanúhalált halt. Volt akit megnyúztak, akit olajban főztek meg stb. nem ragozom. A korai egyház története az állandó üldöztetés története. Mennyivel vagyunk különbek a korai keresztényeknél, miért ne történhetne meg velünk is, ami velük. A korai egyház hite és nem mellékesen ezrek vértanúhalála döntötte le a pogány római birodalmat és térítette meg az akkori világ nagyrészét.

    A biblia többször is utalt rá, hogy nem lesz könnyű/olcsó kereszténynek lenni:

    ?Nem nagyobb a szolga az ő uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldöznek majd? Jn. 15:20

    ?De mindazok is, a kik kegyesen akarnak élni Krisztus Jézusban, üldöztetni fognak.? II Tim. 3:12

    ?Mert néktek adatott az a kegyelem a Krisztusért, nemcsak hogy higyjetek Ő benne, hanem hogy szenvedjetek is Ő érette? Fil. 1:29

    ?És lesztek gyűlöletesek mindenki előtt az én nevemért; de a ki mindvégig megmarad, az megtartatik.? Mk. 13:13

    ?Örüljetek és örvendezzetek, mert a ti jutalmatok bőséges a mennyekben: mert így háborgatták a prófétákat is, a kik előttetek voltak.? Mt. 5:12

    Természetesen még több ígéretet lehet idézni arra, hogyan visel gondot az Úr az övéiről és oltalmaz meg minket.

    Olyan idézetet azonban nem találni, ami azt ígéri, hogy a nagy nyomorúság előtt elragadtatnánk. ?Nem azt kérem, hogy vedd ki őket e világból, hanem hogy őrizd meg őket a gonosztól.? (Jn. 17:15) Ha kivenne minket a világból, ki hirdetné az evangéliumot?

    Egy nap eljön a mi időnk, amikor elragadtatunk ?mindjárt pedig ama napok nyomorúsága után? (Mt. 24:29) de nem előtte, azért, hogy tanúságot tehessünk az Úrról. ?De mind ezeknek előtte kezeiket reátok vetik, és üldöznek titeket, adván a gyülekezetek elé, és tömlöczökbe és királyok és helytartók elé visznek az én nevemért. De ebből néktek lesz tanúbizonyságotok.? (Lk. 21:12-13). ?és az a győzedelem, a mely legyőzte a világot, a mi hitünk? (1 Jn 5:4) Isten nyilván nem azt akarja hogy szenvedjünk ?hanem hogy mindenki megtérésre jusson.? (II Pt. 3:9) és ehhez szüksége van a ránk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend