Lázongó világ

?Ítéletnap törvény? a szövetségi kormány összeomlása esetére

Forrás: Infowars.com

Wyoming törvényhozói olyan törvényjavaslatot terjesztettek elő, ami arra kötelezné államukat, hogy készüljön fel a szövetségi kormány teljes összeomlására, olyan részletekre is kitérve, mint saját valuta kibocsátása, hadsereg toborzása kötelező sorozás útján és egy repülőgép hordozó beszerzése.

?A 85. számú törvényjavaslat első olvasata átment a szóbeli szavazáson. A törvény a kormány folytonosságát biztosítandó munkacsoport felállításáról rendelkezik, ami felkészítené Wyoming államot a potenciális katasztrófákra, az élelmiszerellátásban esetleg bekövetkező fennakadásoktól a szövetségi kormány teljes összeomlásáig,? jelenti a Wyoming Star-Tribune.

Az ország többi részéhez képest Wyoming állam sokkal jobb anyagi helyzetben van, ami arra ösztönözte a törvényhozókat, hogy megvédjék magukat más területek gazdasági zsugorodásától, ami egy általános pénzügyi összeomlás esetén végigsöpörne az országon.

A törvénytervezet meghatározza, miként reagálna az állam a dollár hirtelen elértéktelenedésére vagy ?egy olyan helyzetre, amelyben a szövetségi kormány nem lenne képes fenntartani a rendet és hatalmat a nép felett.?

?Szerintem nincs a jelenlévők között olyan, aki kijelentené, hogy ez az ország jó állapotban van, vagy, hogy a világ helyzete stabil, mert egyértelmű, hogy ez nem igaz,? mondta Rorraine Quarberg szenátor. ?Homokba dugni a fejünket és azt gondolni, hogy nem történhet semmi rossz és nincs semmilyen kötelezettségünk Wyoming állampolgárai felé, még annyi sem, hogy legalább beszéljünk róla, nem egészséges hozzáállás.?

A törvényjavaslatnak további két szavazáson kell átmennie mielőtt a szenátus elé kerülhet. Elfogadása esetén a munkacsoportnak 2012. december 1-ig kellene benyújtani jelentését a kormány folytonosságát biztosítandó tervre vonatkozóan.

Miközben helyi és kormány szinten is folynak előkészületek esetleges társadalmi zavargásokra, megmozdulásokra (lásd a FEMA 1 milliárd dollár értékű, összesen 420 millió adag dehidratált élelmiszer beszerzését) az FBI minden olyan embert, aki nagymennyiségű élelmiszert vásárol, potenciális terroristának bélyegez.

A kormány folytonosságára vonatkozó szövetségi szintű terveket annyira bizalmasan kezelik, hogy amikor azokat 2007-ben utoljára frissítették, Peter deFazio képviselő, aki egyébként a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja, nem kapott engedélyt a betekintésre.

Peter DeFazio választópolgárai kérésére igényelt betekintést a Fehérháznak egy katasztrófa helyzetet teremtő terrortámadás esetére készített titkosított tervébe a kormány folytonosságára vonatkozóan, de az engedélyt nem kapta meg, amire úgy nyilatkozott, hogy ?talán az összeesküvést sejtő embereknek igazuk van.?

Most, öt évvel később, az Amerikára leselkedő legnagyobb veszély nem egy esetleges terrortámadás, hanem az ország fenntarthatatlanná vált adóssága és a teljes gazdasági összeomlás lehetősége.

A USA Today oldalán a napokban megjelent cikk három pénzügyi szakértőt idéz, akik mind egyetértenek, hogy a pénzügyi válság java még hátra van. Közülük Gerald Celente egy ?gazdasági szeptember 11-re? figyelmeztet, ami a kormányellenes hangulat által fűtött, hihetetlen mértékű társadalmi elégedetlenséget eredményezne.

Előző posztKövetkező poszt

24 hozzászólás

  1. Kedves Ni!

    El szeretném mondani, én hogyan látok néhány dolgot a megváltással kapcsolatban. Isten maga a tökéletesség. Ő nemcsak pusztán szerető. Ő maga a szeretet. Nem csupán igazságos, Ő maga az igazság. Nem csak jóságos tulajdonságú, Ő maga a megtestesült jóság. És még sorolhatnám sokáig. Azt hiszem érted mit szeretnék mondani. Egyszerűen nem férhet meg vele semmiféle hamisság. Nem tűrheti meg maga mellett. A sötétség képtelen együtt létezni a fénnyel – az egyiknek mennie kell. Aki csak azt mondja atyjafiának, hogy bolond, méltó a gyehenna tüzére. Ennél azt hiszem sokkal több elhangzott már itt a kommentek között minden oldalról. Nincs senki, aki megállhatna Isten előtt az Ítéletkor. Kellett valami (valaki) aki kiengeszteli Istent, és ez volt Isten saját fiának önkéntes áldozata.

    Aztán most néhány szót a Sátánról. Ő egy lázadó, bukott angyal. Nem volt neki elég, hogy ő csak Lucifer, a fényhordozó. Ő akart lenni a fény. Büszkesége nem tudta elviselni, hogy léte függ valakitől. Nem tudta elviselni, hogy ő maga nem elég. És itt van a bűn igazi gyökere. Nem a bűnös cselekedetektől megy valaki pokolra, hanem attól, hogy valaki büszkeségből képtelen elfogadni Isten megbocsátását Jézuson keresztül. Sokan vannak, akik képtelenek megbocsátani, és megbocsátást alázattal elfogadni. És ez maga Isten lelkének káromlása, Isten szó szerinti arcul csapása. Minden bűn megbocsátást nyerhet, kivéve ezt az egyet.
    Sátán nem bukott egyedül, magával vitte az angyalok egy harmadát. Nagyon kell vigyázni manapság mit hall az ember. Bizonyos dolgok vonzzák egymást. Az ember lelkének milyensége kaput nyit bizonyos üzenetek felé. És most nem arról beszélek, hogy ki “jó” ember, vagy “rossz” ember. Ha lelkednek nem teszik a megbocsátás és megváltás koncepciója, akaratlanul kinyitod magad a másik pólus felé, ugyanis nincs más választásod. Van egy nagyon furcsa emberi tulajdonság: annyira keményen próbálunk tökéletesnek mutatkozni az egyetlen tökéletes Isten előtt, és nem értjük, hogyan is képes minket szeretni csak úgy ahogy vagyunk. Pedig Isten szemében a kegyelem sokkal feljebb való, mint az ítélet. Ez az igazi igazságosság.

    1. Mindenkinek szíve joga hinni valamiben, te is hiheted, hogy az a jó irány, amerre tartasz, csak nem célravezető, ha esetleg a keskeny utat keresed, mert amin te jársz az egy nagyon széles út, amin nagyon sokan járnak.

      De ez attól még nem lesz az igaz út, éppen azért mert nem keskeny!
      Ezért biztosan nem igaz! Kár, hogy nem olvassa senki sem figyelmesen el azt, amit leírtam már kétszer is.

      Köszönöm az aggódó szavakat, mely szerint óva intesz, nehogy a rossz angyalok üzeneteit halljam meg, de kezeskedhetem, hogy ez nem fordulhat elő, mert nincsenek bukott, rossz angyalok. Mindjárt igazolom is.

      Ez nagyon nevetséges állítás, de annál degradálóbb, sértőbb az angyalokra nézve, azokra a csodálatos lényekre, Isten családjára, akikben soha nincs semmi rossz és soha nincs versengés.
      Ezt tudja minden ember. Ergó, hamis az az állítás is, amely szerint lennének bukott angyalok.

      Versengés és rosszindulat csak emberek közt létező fogalom, bukottak is csak közöttük lehetnek. Ez a mennyországban teljesen “ismeretlen” állapot.

      Akkor most kedves Aeron, miféle kitalált angyalok azok, akiktől te óvsz engem? A Sátán, tehát a bankárok angyalairól beszélsz? Te esetleg nem tudtad eddig, hogy (a sátán) a bankárok és más átokfajzatok azok emberek?
      Megjegyzem a biblia nem Sátán angyalairól, hanem hírvivőiről szól, csak éppen a fordításba némi hiba csúszott.

      Nem szerencsés összemosni Isten hírvivőit, akik valóban angyalok és Sátán hírvivőit, akik biztosan nem azok.

      Ez is tehát kitaláció vagy inkább szándékos megtévesztés.

      Azt gondolom Isten és jobb keze is tudna arról, hogyha lennének bukott angyalok és lenne bármi rossz is közöttük.

      Sajnálom, hogy sokan vannak olyan megtévesztettek, akik olyan hazug embereknek képesek hinni, akik azt előfeltételezik, tehát nem tudhatják, hogy “Nincs senki, aki megállhatna Isten előtt az Ítéletkor.”

      A tény az konkrét, tehát kimutatható tény, a feltételezés pedig, amire te hivatkozol, az csak ábrándozás.

      Tehát azt állítod senki sem lehet igazán jó! Mi alapján állítod? Miért is ne lehetne? Miért vagy Te ebben biztos?
      Ha valaki ebben biztos az szellemi adottságainak nincs teljesen birtokába.

      Egyrészt mert tudom, hogy ez nem igaz, másrészt tudom és teljesen biztos vagyok ebben, hogy hogy Te nem ismered a Föld összes lakóját, márpedig ilyen állítást csak azt tehetne, aki ismer mindenkit.

      Sőt van egy harmadik de a legbiztosabb érv arra, hogy ez hazugság.

      Elfeledkeztél a két tanúságtevőről, aki itt van a földön és beszédével emészti fel az összes olyat sátánfajzatot, aki rátámad, megrágalmazza őket. Kétélű kard a nyelvük.

      Tehát nem csak lehetséges, de biztosan vannak tiszták is, akiknek nincsenek bűneik. Na ők azok és csak ők, a tiszták, akik valóban bejuthatnak Isten országába. Sajnálatos dolog, hogy vannak olyan naivok, aki elhiszik, hogy bűnözőket fogad a mennyország.

      Tehát itt is egy konkrét igazolás arra, hogy hazudik a bibliád és annak tanítója, mert legalább ketten vannak, akik teljesen tiszták, de lehetnek akár többen is.

      Nem tudhatod, mert nem ismersz mindenkit. Tehát biztosan hazudik aki ezt állítja!
      “Nincs senki, aki megállhatna Isten előtt az Ítéletkor.”

      Én mindenkit konkrét idézetekkel igyekszem segíteni, miért jár tévúton, hogy miért cáfolja egyik idézetet a másik a biblián belül, ebből következik, hogy legalább az egyik biztosan nem igaz.

      Éppen ezért ugyanezt szeretném viszonzásként is kapni, nem pedig a rágalmazást, ami itt szinte mindenki szájából elhangzik azóta, amióta az igazság kezd kibontakozni ezen az oldalon.

      Itt mindenki felemeli ellenem a szavát, de még senki nem cáfolta konkrétan azt a sok állításom, hogy mi, miért nem lehet igaz abból amit mondtam.

      Mindenki csak a jól bemagolt megváltás legendára hivatkozik, ami a korábban leírtak alapján nyilvánvaló hazugság.

      Hát csak ennyiből áll itt mindenki képessége?

  2. Amúgy azért,hogy valakit Istenhez irányítottam még sosem kértem pénzt,a legvadabb álmaimban sem fordult meg,örültem és örülök ha segíthetek bárkinek és bármennyit rááldozok a szabadidőmből ha egy ember üdvözülése a tét és mivel nő vagyok nem is vetemednék arra,hogy ilyen nyilvánosan prédikáljak és tanácsadónak tituláljam magam.

  3. Ni!Aki rágalmaz az Te vagy,amilyen jelzőkkel illettél az kritikán aluli,semmiben nem hazudtam,felmentem az oldalra amit ajánlottál és ott azt láttam,hogy díjszabások vannak és,hogy pénzért ajánlod bizonyos szolgáltatásaid.De az a szitok áradat amit rám zúdítottál arra csak annyit érdemes reagálni,hogy ezzel bizonyítod a jellemedet jah és a megítélésem Isten dolga,Ő a szívembe lát és látja,hogy ártó szándékkal vagyok e itt jelen,az hogy Te mit gondolsz rólam az igazából nem számít.Sajnálom,hogy belepiszkáltam a kis világodba és megértem,hogy foggal körömmel ragaszkodsz hozzá,de attól még nem biztos,hogy jó úton jársz.Ha mindenki a belső hangja után menne akkor még ennél is nagyobb káosz lenne,mert minden embernek más az értékítélete és az életszemlélete,ezért adta Isten irányadónak a bibliát,hogy az alapján tudjuk eldönteni mi a jó és mi a rossz.Egyik vallást sem támogatom pénzzel a legtöbb ugyanúgy jogtalanul követel pénzt a hívőktől.

    A végén pedig 2 bibliai idézet:

    Nem is csoda, mert maga a Sátán is a világosság angyalának adja ki magát. Nem meglepő tehát, hogy szolgái is az igazság szolgáinak adják ki magukat; de a végük cselekedeteikhez méltó lesz.? (2 Korinthus 11:14?15)

    Ezért kerülendő a spiritizmus,mert nem tudhatod kikkel lépsz kapcsolatba a szellemvilágból.

  4. Heavenstreet-tel egyet kell értenem, az asztrológia a “látás” médiumok stb. nem a világosságból származó dolgok, a rend és a fegyelem könyüreletes Istene a Bibliában soha nem beszél arról, hogy bárkinek ilyesmivel kellene foglalkoznia, éppen ellenkezőleg, tilt a jövendőmondástól, asztrológiától és egyéb nem világosságból származó misztikus tevékenységektől. Ugyanúgy, igaz prófétának haszonszerzési akciót soha nem engedne meg. A mindenható Isten megvédi a Biblia tartalmát, hogyne tenné hiszen örökkévalóságokig lát előre, ha emberi hibából található is benne hiba, egy ember szellemi kiérlelődéséhez mindig elégséges marad, ezért a keresztény hitünk szerint tartalomra vonatkozó kritikát soha nem fogunk elfogadni. Az ember egyetlen célja az életében elbukásának kiengesztelése, és megszabadulása a Sátán uralma alól egyedül a szeretet és a hit által Isten segítségével. Ezt az utat Jézus Krisztus nyitotta meg az emberiség előtt és ez a megváltó terv soha nem volt és nem is lesz összeegyeztethető materiális vonatkozású előnyök realizálásával.

  5. Kedves Ni!Megnéztem az oldalatokat és igazán nem kötekedésből írom,de azonkívül,hogy egyből a “sok hamis próféta jött ki a világra” gondolatom támadt,még szembeötlőbb és hiteltelenebb lett a tevékenységetek akkor mikor felfedeztem,hogy pénzért árultok olyan dolgokat amit igazából szeretetből és szimplán azért kellene,hogy minél több ember üdvözüljön.Nem hiszem,hogy Istentől vagy Isten angyalaitól pénzért jönne segítség,ilyet csak sátánról és a bukott angyalairól tudok feltételezni,annyit ismételgeted,hogy itt szinte mindenki meg van tévesztve,nem lehet,hogy éppen téged szedett rá az Ördög és a bukott angyalaival társalogsz és az ő üzeneteit közvetíted?Mivel nem vagy Isten és ezáltal tökéletes sem,nem gondolod,hogy becsaphat a megérzésed?
    Szerintem aki az Igaz Egyetlen Istent és Jézus Krisztust követi az nem kér pénzt embertársaitól ilyen dolgokra és főleg nem csapja be őket holmi angyali üzenetekre hivatkozva!

    1. heavenstreet.seven:

      Érezhető volt, hogy te egyáltalán nem pozitív, segítő, építő szándékkal szólsz hozzá mások véleményéhez, de most mások számára is nyilvánvalóvá tetted, hogy a jókat szándékosan sárba tiprod, hogy minél nagyobb és erősebb legyen a sötétség és annak ereje.
      Veszett lélek, Te az ördöggel kötöttél szövetséget.

      Tudod, az kisebbik bűn, ha valaki tudatlanságból vétkezik (állít valótlant), de ha valaki tudatosan tesz másoknak ártalmas dolgokat (másokat bemocskolsz, szándékosan hazudsz, az igazságot és ezzel Istent szidod), különösen, ha olyanokkal teszed ezt, aki a jó oldalon, Isten oldalán állnak, az a legsúlyosabb tett, ami rosszat tehet valaki. Ez, amit tettél ez is Istenkáromlás, amikor az Igazságot vonod kétségbe anélkül, hogy meggyőződnél annak ellenkezőjéről, vagy tudatosan elhallgatod azt, ami a hazugságodat leleplezné.

      Mi INGYEN lehetőséget adunk Neked (és bárki másnak is), hogy meggyőződjön igazunkról, segítőszándékunkról, hogy valóban nem mi adunk, hanem angyalok adnak át olyan információkat amikről sokszor földi ember nem is tudhat.
      Te szándékosan nem éltél ezzel a lehetőséggel ? nyilván, mert sunyi módon rettegsz az igazságtól, a lelepleződéstől, szemembe nem mernéd azt mondani, amit itt leírtál -, de mégis hazugság gyanújába keversz és rágalmazol engem és családomat.

      Ráadásul mivel ezt nagy nyilvánosság előtt teszed még becsületsértést is elkövetsz, amiért fel lehetne jelenteni, kártérítést lehetne követelni, főleg úgy, hogy az oldalunkon egyértelműen le van írva, hogy teljesen ingyen segítünk a rászorulóknak.

      És nem csak az én családomnak ártasz nagy mértékben, hanem akiknek segíthettünk volna, ha te nem rágalmazol meg hazugsággal minket.

      Egy ilyen kétszínű, gerinctelen manipulációra és hazugságra csak egy velejéig romlott lény képes.

      Te, a legaljasabb manipulátorok közé tartozol, aki nem válogat az eszközökben, hogy miként mocskolja be a jókat, az angyalokat, az Isten által Földre küldött segítséget.

      TEHÁT MI INGYEN ADUNK MINDEN RÁSZORULÓNAK SEGÍTSÉGET!

      ..aki erre rászorul, sőt még a gazdagnak is 20 percet! A gazdagok pedig – vagy akinek van pénze – anyagi lehetőségeikhez mérten természetesen fizessenek, hiszen ha ők kapnak Istentől, feladatuk lenne azt megosztani másokkal.

      Az viszont a Napnál is világosabb, hogy Te biztosan nem követed Isten egyetlen tanácsát sem.

      Isten azt kéri minden benne hívőtől ? hozzánk amúgy ilyen jönnek -, hogy ossza meg azt, amije van. Aki, erről nem tud, az nem is követi Isten útját. Tapasztalat, hogy egy szegény általában sokkal többet adna, mint amennyit kellene, egy gazdag pedig semmit sem.

      Tehát te most a gazdagok érdekében kilincselsz az Égiek előtt?
      Szégyen, amit csinálsz!

      (Ha nem ismered ezt a részt, át küldöm bárkinek).

      Erről a részről mindenki álszenten “hívő” ? különösen a gazdagok – szeretnek megfeledkezni. Ha én adok valamit, másnak is illene adjon valamit, mert így működik Isten teremtett világa és mert ez így igazságos. Ha Te nem adsz soha semmit másoknak, tőled is elvétetik. Minden!
      Ezt is mondja Isten! És ezért kérlek szépen nem értelmezd félre álszent, módon szándékos félre Isten tanácsait!

      De egyébként miért nem mondod az egyházakat sátán templomának, amikor azok szintén az emberek pénzéből élnek. Vagy szerinted konkrétan Isten utal át a bankszámlájukra pénzt?

      Sőt, Te miért fogadsz el fizetséget a munkádért? Nekünk ez a feladtunk, ha úgy tetszik a munkánk.

      Így vagy úgy, mindenki kap pénzt.

      Az, hogy mi nem vagyunk jogosultak azokra titkos és titkolt ösztöndíjakra, támogatásokra, amiből nagyon sok hamis tanító vígan megél, világot jár, könyveket ad ki, filmeket készít, reklámokat, műsorfellépéseket fizet ki, előadásokat tart, fizetett (támogatott) Istentől eltérítő weboldalakat tart fent, alkalmazottakat fizet, hogy megírják cikkeiket, rendelőket tart fenn és templomokat emel, az maximum annyit jelent, hogy mi nem kapunk a sátántól pénzt, mint ma a legtöbben ezen a területen.

      Igen, mi hárman, én, a feleségem és kisfiunk fejenként 12.300 Ft-ból élünk jelenleg és amit még esetleg kiegészítésként kapunk az Égiektől. Istennek hála annyi eddig mindig volt, hogy enni és fűteni tudjunk, egészségesek vagyunk, boldogok vagyunk, akiknek tudunk segítünk!

      De te, az ördög cimborája, még ezt is sajnálod tőlünk ? ezt is elvennéd -, sőt álszent módon elvárnád, hogy azt a személyt, aki sok százezer forintot keres havonta, az órákon át ingyen kapjon tanácsokat tőlünk, olyan tanácsot, amit máshol talán meg sem kaphat?

      Mert a tanácsok hitelességéről, igazságáról mi meggyőződtünk! Sőt megengedjük azt másoknak, hogy ingyen meggyőződjenek, bármit kérdezzenek, tanácsot kérjenek.

      (Igaz, nagyon érdekes, hogy a ma embere még ingyen sem kíváncsi az igazságra!)

      Nem kéri szinte senki az ingyenes segítséget!
      Ilyenek a mai emberek! A szeretetet sem kérik soha Fentről, sajnos a legtöbben nem is tuják elképzelni, mi is az a szeretet.
      A gazdagok által támogatott hazugságokért ? hamis tanítóknak – persze képesek nagyon sok pénzt adni, mert azokkal a TV-ben is találkozott velünk ellentétben.

      Te egyébként elmondhatod-e magadról, hogy bármi embereknek hasznos dolgot adsz bárkinek, INGYEN és ezzel az idődet töltöd?

      Egyrészt, te nem tudhatod, hogy valóban igaz-e amit leírunk – nem is próbáltál róla ingyen meggyőződni, ezért nem vonhatod kétségbe a szavainkat.
      Ha te vagy bárki más elolvasta volna a legelső oldalt, akkor a legkisebb logikai készség alapján is rá kellett volna jönnöd, hogy nem hazudunk és senkit nem akarunk meglopni, ingyen adjuk tanácsainkat másoknak.

      Te azt várod el tőlünk, hogy visszaéljenek a mi és az Égi jóindulattal és sokan, akár órákra igénybe vegyék minden szabadidőnket, adott esetben olyanok, akik megtehetnék, hogy fizessenek és utána rajtunk röhögjenek, hogy na jól kihasználtuk megint a jókat. Isten nem hülyének és alázatosnak, hanem igazságosnak és egyenlőnek teremtette az embereket!

      Te azt várod el, hogy mi megalázkodjunk egy gazdag előtt és neki ingyen adjunk hosszú órákra tanácsot, és előbbre helyezzük, mint a szegényt, aki nem tud fizetni és ezért nem jutna sorra egy telhetetlen gazdag miatt. Leírtuk, hogy egy szegényre akár órákat is áldozunk ingyen!

      És ez így igazságos, így jó, így várná el mindenkitől Isten.

      Hogy valóban milyen aljas hazugságokat hordasz össze, rágalmazol minket meg idéznék pár sort a legeslegelső oldalunkról, amit ? véletlenül sem hagyhattál ki véletlenül -, már pedig akkor nem írhattál volna ilyet. Akkor nem írod le ezt a mocskolódást, de ha annak ellenére is leírtad, az már még inkább gyomorforgatóbb és még aljasabb cselekedet.

      Jellemtelen vagy!

      Ne lepődj meg, ha hamarosan Isten ezért komoly büntetést oszt rád, mert aki az igazakat becsmérli, azt biztosan eléri a büntetés.

      Idézet az oldalunkról (ami nem reklám, hanem bizonyíték, hogy mocskos és hazug kígyó vagy):

      “Életem örök párjával eldöntöttünk, hogy mindenkit támogatunk azzal, hogy legalább 20 percet INGYEN ajándékozunk a szabadidőnkből.

      Bízunk abban, hogy ez mindenkinek segít majd a döntésben és ha csak a kíváncsiság sodor valakit felénk, akkor is nyugodtan merjen jelentkezni nálunk. Valóban szívesen segítünk, hiszen ez a feladatunk.

      Így ha valakinek kevéske a pénze, akkor is összegyűjtheti a legfontosabb kérdéseit és azt a néhány forintot ami az útiköltségre szükséges – tudjuk, hogy sajnos ma már sokaknak az is éppen elég kiadást jelent.

      …Biztosítunk arról is bárkit, ha valaki valóban rászoruló ? azt tudni fogjuk -, és 20 perc után sem fogjuk azt mondani, hogy sajnos csak ennyi időnk volt.”

      Tanulság:
      Ma minden vérszívó, politikus, közismert ?ember?, médiasztár, internetes szidalmazó pontosan így tesz, így teszik tönkre a jó dolgokat, mint ahogyan ez a heavenstreet.seven nevű sátánfajzat.

      Isten óvjon meg mindenkit ezektől!

      1. Kérlek, óvakodj a személyeskedő megjegyzésektől! A kommentek és cikkek tartalmához várjuk a hozzzászólásokat. Ez minden fórumban alapszabály.
        Másik kommented ennél is sértőbb és személyeskedőbb, így az nem került fel az oldalra.

  6. Szia Thea!

    Köszönöm a további segítséged, de már komolyan kezdem egy kicsit feszélyezve érezni magam – mert nagyon szimpatikus vagy, mert nem vagy lekezelő, mint általában mások, kíváncsi vagy, harcolsz az igazságért -, ezek közösek bennünk, de mégis mindig úgy érzem, hogy ki kell egészítselek és arra érzek késztetést, hogy valami újabb általános félreértésre hívjam fel Te és mások véleményét, de hát ezt jelenti az út keresés.

    Idézet Páltól:
    “Mert én elsősorban azt adtam át nektek, amit én magam is kaptam; hogy tudniillik Krisztus meghalt a mi bűneinkért az Írások szerint.”

    Szerintem benne van a mondatban a megfejtés…

    Azt írja Pál, – mert a hazugságok mindig az igazságra alapulnak -, ELSŐSORBAN azt adtam át nektek…
    Rendben én pedig azt kérdezem, hogy és vajon MÁSODSORBAN még vajon mit adott át? Tehát szerintem a válasz benne van a mondatban, hogy nem csak az igazságot adta át, hanem egy kiforgatott hazugságot is hozzátett, ami rögtön következik is, mert így folyatja:
    … TUDNIILLIK…
    És ez a szó jelzi is, hogy nem is kéne innen tovább olvasni a hazugságot!
    Miért?

    A Isten igéjét senki nem magyarázza meg egy tisztán halló ember számára! Egyszerű és érthető Isten szava, éppen ezt kívánta elmondani Jézus az embereknek, hiszen már akkor is mindent kiforgattak és szándékosan félre magyaráztak.
    Már pedig egy Igaz hívő tudja abból a mondatból, hogy ne ölj, az azt jelenti szó szerint, hogy ne ölj és nincs mit ezen tovább magyarázni, ez csak ennyit jelent. Aki ennél többet állít az egy ember, aki manipulálni és Istentől eltéríteni akarja az Igaz hitűeket.
    Tehát nem azt jelenti, hogy szeresd felebarátodat, ez nincs benne a tízparancsolatba ez egy belemagyarázás…
    Ez nem volt leírva és éppen azért nem, mert nem lehetnek langyosok az emberek, hanem vagy hidegek vagy forrók kell legyenek. Vagy Isten mellett állnak vagy a sátán mellett és nincs közép út! Aki szereti a vétkező felebarátját és nem teszi szóvá, hogy rossz amit tesz, az nem áll ki az Igazság, azaz Isten mellett sem.

    Ez pedig nagyon fontos lenne!

    Tehát ez az alábbi idézet is tudatja, hogy miért hazugság a “felebaráti szeretet”.

    Jel 3,15
    Ismerem cselekedeteidet, hogy sem hideg nem vagy, sem meleg; bár hideg volnál vagy meleg!
    ?Jel 3,16
    De mivel langyos vagy, és sem hideg, sem meleg, kezdlek téged kivetni a számból.

    ?
    Ez nem az imádkozás mikéntjéről szól, hanem az emberi hozzáállásról!

    Kiállsz vagy sem az Igazság és Isten mellett?
    Hagyod, hogy elnyomják hazugsággal vagy megtévesztéssel Isten szavát az Igazságot vagy sem?

    Aki hagyja az igazság elnyomását, tehát nem vállalja a konfrontációt, akár a hírneve csorbulása vagy a számkivetés árán is, na az a langyos!

    Ezzel előre is vetíti, hogy bizony ki lesznek átkozva az igaz utat keresők az ördög útját követő egyházakból, mert ördög nem tűri el az Igazsággal, a fénnyel való szembesülést! Hanem dogmatikusan elutasít minden jogos kérdést, a hatalom erejével és megfélemlítéssel, kiátkozással!

    Tehát Pál azt írja tudni illik…. (Ez pont olyan mint nem illik megkérdezni egy tisztességtelen embertől (banktól, közműszolgáltatótól, stb.), hogy hogyan is szerezte mérhetetlen vagyonát. Miért is nem illik, amikor tudjuk, hogy tisztességes úton biztosan nem juthatott hozzá? Főleg, ha közpénzt lopott el? Dehogy nem illene, sőt kötelességünk lenne a számonkérés, de mégsem tesszük meg!

    TUDNI ILLIK???? Micsoda??? Más – egy tisztátalan, földi, vétkes ember – magyarázza meg nekem vagy bárki másnak, hogy mit gondolt Isten valójában? Hogy jön ő ahhoz, hogy megmagyarázza ő Isten szavát!? tudni illik!
    Ezt ma úgy hívják, hogy manipuláció, megtévesztés, tehát a médiák és a politikusok is ezt csinálják, de hívják ezt agymosásnak is. Nem a valós egyszerű és teljesen érhető jelentést azt a te belső hangod mondja meg és nem az, aki félremagyarázza és elhallgatja, hogy MÁSODSORBAN még mit, hazudott hozzá, mégpedig, hogy tudni illik… Nem illik tudni, mert nincs semmilyen összefüggés a mondat első része és második része között, így készül a hazugság!

    Tehát Krisztus valóban meghalt, de nem a mi bűneinkért! Tehát egyrészt igaz, másrészt nem! Így a mondat egésze már hazugsággá is vált!

    A mai társadalom azért ilyen rothadt, mert mindenféle kitalált, manipulatív, hitvány szokást és illemszabályt kényszerítenek ránk, az eredendően szabadnak teremtett emberek szabad lelkére, ami kérlelhetetlenül tönkreteszi már gyermekkorban az embereket. Kivétel nincs! 4-5-6 év, legfeljebb ezért maradhatunk tiszták. De amikor már ezt nem szabad, meg azt nem szabad a beteg társadalom szemetje szerint, stb., azaz erről vagy arról, azt illik GONDOLNOD, mert EZT MI ÍGY TARTJUK JÓNAK, akkor már vége van az Istentől kapott eredendő tudatosságunknak. Minél több illemet tanul meg valaki, annál távolabb kerül Istentől, mert annál természetellenesebb (Istenellenesebb) lesz!

    Azaz nem gondolkodhatsz magad, ugyanazt kell hidd, tudd és elfogadd, amit más kiválasztott “hatalmasok” kitaláltak.
    Azt kérdezem, vajon milyen alapon döntheti el ő (egy hatalom ittas önjelölt “isten”), hogy én mit gondoljak, ha mindenkit egyelőnek teremtett Isten, sajnos innen már szinte egyenes út visz a kárhozatba. Aki nem ébred fel, hogy tud gondolkodni és senki nem mondhatja meg, hogy mit gondolhat, annak nem lesz sajnos menekvése sem.

    Azt mondod Újszövetség? Én azt mondom régi (Ószövetség) sem volt, az is csak egy kitaláció, megtévesztés, hamisítás egy óriási hazugság!
    Isten soha senkivel nem szövetkezet, Jézus sem (a vérszövetség máshol volt szokás) kivált nem a mindenkinek bajt okozó zsidókkal és mindössze csak azért nem, mert valóban mindenkit egyenlőnek teremtett és esze ágában sem volt diszkriminálni másokat azzal, hogy egy valakit felemel a mások felé. Ez vajon mennyire lett volna Igazságos egy jó szándékú, segítőkész Istentől?
    Ezen miért nem gondolkodik el senki?
    Mindenki egyenlő!
    Nincs, nem létezik valós hierarchia sem a földön sem az égben! Ez butaság és hazugság is ez is itt a földön született meg és nem az Égben. És ennek az analógiája az, hogy az embernek nem kell új értelmezés (újszövetség) a fejlettségi szintje szerint. Mindössze meg kellett volna érteni, be kellett volna tartani az első lényegét, mindössze a Tíz “parancsolatot”.
    Semmi eredendően jó dolog nem lett átírva. Ez nem történelem, amit 50-100 évente átírnak a nyertesek a vesztesek kárára!

    Ma már sok kutatás bizonyítja, hogy bizony a régi világ és a régi kultúrák sokkal fejlettebbek voltak, mint a mai, de ezt sok eredmény is jól mutatja, így legfeljebb egyszerűsíteni kellet volna a parancsokat, de semmiképpen sem tovább bonyolítani, ami Istentől amúgy is távol áll! Isten nem politikus, aki átírja és átértelmezi a törvényeket, jogszabályokat vagy bármi mást!

    Mi is az új szövetség? Az új világrend (totális zsidó hatalom), amit ma és már nagyon régóta a cionizmus (zsidóság) próbál mindenkire ráerőszakolni.
    Szövetkezni is csak az “emberek” szoktak. Tudod, hogy a bankárok hazáját hogy hívják?

    Svájci Esküszövetség…

    Ez jól utal arra, hogy honnan is ered a BÁBEL tornya a népek nyelvének, azaz a gondolkodásának összezavarása.
    Ugye nem kell bemutassam, hogy mindenki tudja kik élnek a bankárországban?

  7. Ni!Ezzel csak az a probléma,hogy önerejéből egyetlen ember sem tud teljesen bűntelenül élni,aki ezt állítja magáról,hogy minden egyes napját teljes tökéletességben tudja élni az képmutató,akkor minden ember a pokolra jut?Akkor miért halt meg Jézus szerinted a kereszten?Egyébiránt meg a bibliából idéztél,mi alapján szűrsz belőle melyik az igaz és melyik nem?Jah igen most jön az,hogy a belső megérzésed…oké és akkor5 őszintén eddig életed során minden megérzés bejött?Egyetlen egy sem volt ami nem?Ha azt mondod igen akkor képmutató vagy!

    1. Kedves heavenstreet.seven,

      Ha valóban érdekel és nem csak kötözködni szeretnél, akkor megtudhatod a weboldalunkról, hogy honnan tudom m, hogy mi igaz és mi hamis a Bibliából.

      letterapia pont ucoz pont com

      Az, hogy most Te elhiszed-e nekünk, ami oda le van írva, az a szabad akaratodon és lelkiismereteden múlik. De én azt mondom, hogy ezen múlhat a Te jövőd is!
      Nem tudhatod!

      Azt mondod, hogy egyetlen ember sem tud büntetlenül élni?
      Miért nem? Mi akadályozza meg ebben? Én és a feleségem törekszünk erre, nyilván előfordulnak mindenütt botlások, de hát minden emberrel előfordulnak. Nem is ez a baj, hanem az, hogy közben mit érzel mire gondolsz! Tehát ha szándékosan szeged meg és ezt így megfelelőnek tartod az nagyon rossz, ha tudod, hogy rosszul tetted és azt mondod, hogy legközelebb igyekszel jobban megoldani ezt a hiányosságod, akkor ez már jó út!

      De ne legyünk ennyire szigorúak és had legyek egyértelmű! Tehát legalább törekedni kell a jóra és mindig az igazság mellé kell állni!
      Tehát a Bibliát akár el is lehetne felejteni, ami abból nagyon fontos és betartandó – a legfőbb 10 ajánlást, amit parancsnak nevezetek át (Tíz parancsolat).
      Ha ezt betartod, de a többi sokszor csak kitalált “szabályból” megsértesz valamit, akkor nem feltétlen követsz el bűn, mert lehet, hogy az is éppen hazugság.

      Tehát ha betartod a 10 parancsolatot és aszerint élsz, de legyen legalább csak 7-8, már az is már nagyon jó eredmény, akkor a bibliát elteheted a fiókba és van reményed új életre. A Bibliát szabad olvasni, mert vannak benne jó dolgok, de fenntartással és kétkedéssel.
      Mi sajnos azt a felvilágosítást kaptuk, hogy ebből a 10-ből még a “legtörekvőbbek” is jó, ha 4 vagy 5-őt betartanak. Nagyon ritka kivétel az ennél több, márpedig jó lenne a 10-hez tendálni. Ez itt a baj! Sajnos mindenki mentséget és a kifogást és nem a megoldást a változás útját keresi!

      Tudod, mi a baj az egyházakkal és a bibliával? Olyanok mint egy hipermarket a kisbolthoz képest.
      Ha egy kisboltba bemész, hogy tusfürdőt szeretnél venni, akkor találsz egy vagy két fajtát. Meg tudod venni gyorsan és nincs rossz érzésed sem. Ugyanez a hipermarketben sokaknál úgy történik, hogy hosszi ideig elidőzve 100 különböző tusfürdők előtt állnak, számolnak, olvasgatnak, gondolkodnak, hogy melyiket is vegyék. Persze a bevásárló listán több dolog is szerepel. Ami a kisboltban 4 perc, az a hipermarketben esetleg 2 óra is lehet.
      A túl nagy választék kétségeket és tévutakat rejt magában. (A Biblia is egy hipermarket, jobban mondva a BÁBEL TORNYA)

      Ha azt mondaná Neked ma álmodban Isten, hogy éppen elegendő ha a 10 parancsolatot betartod, legalábbis igyekszel ezt betartani, akkor könnyebb lenne a dolgod, mintha a Biblia minden rendelkezését és elvárását kellene betartsd?

      Ugye igen?

      Nos mi azt mondjuk, hogy ez a helyzet és sajnos ezért fognak sokan kisiklani, mert nem mernek önállóan, a lelkiismeretükre hallgatva dönteni! Hidd el, hogy nem véletlen lett a Tíz és nem 10ezer parancsolat átadva az embereknek.

      Miért halt meg Jézus a kereszten!?
      Két okból!

      Példát mutasson, hogy az Igazi hit az, amikor képes vagy érte meghalni, a másik ok, hogy megmutassa nekünk, kik az Igazság örök ellenségei, kik az antikrisztusok, ki az Istentagadók és Istengyilkosok.
      Ez az örök mementója a keresztre feszítésnek! Mindössze csak ez kellene a tanulsága legyen – ezt a magától értetődő, logikus választ kellene mindenki számára az Igaz egyházaknak tanítaniuk – és nem pedig az ördög (antikrisztus) által kiagyalt megváltás-legendát, ami sajnos mindenkit a kárhozatba juttat.

      Remélem segíthettem a Te és mások tisztánlátását!

      1. Singer és heavenstreet.seven már leírták a lényeget. Efézus 2:8, 9
        Amit te írsz az pont az, amit sok egyház tanít. Tényleg csak a bolt jellegében van különbség, a tied kicsit másképp van elrendezve. Ha te képes vagy bűn nélkül élni miért van szükség Jézusra, hogy megváltson? Ha pedig életedben egyetlen egy bűnt is elkövettél, csak általa és a benne való hit által igazulhatsz meg, cselekedetek nélkül. A jó cselekedetek a megváltás következményei, nem előfeltélele.
        Ha valakivel megbeszélsz egy találkozót délután 6-ra, majd később felhív az illető, hogy csak 8-ra ér oda, mikorra tervezel odamenni? Én személy szerint 8-ra mennék. Jézus is új megállapodást kötött velünk, így a régi már érvényét veszítette.

        “Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást: ahogyan én szerettelek titeket, ti is úgy szeressétek egymást!” – János 13:34

        Ezt az írást ajánlanám neked: http://idokjelei.hu/2011/01/az-igazsag-nyomaban/

        1. Kedves Thea!

          ?Új parancsolatot adok nektek, hogy szeressétek egymást: ahogyan én szerettelek titeket, ti is úgy szeressétek egymást!? ? János 13:34″

          Én úgy tudom, hogy Isten nem ad(ott) sohasem új parancsolatot, mert a jövőbe lát, nincs ilyenre szüksége -éppen Ti mondtátok ezt a jelenések könyvére is -, tehát nincs szüksége változtatni, ez sajnos szintén megtévesztések kategóriájába tartozik. Jó példát találtál. Az emberek szokták mindent megváltoztatni, módosítani, történelmet átírni, mert ők viszont nem látnak a jövőbe.

          Ezt tehát nem Isten mondta. – így tudom, remélem nem neheztelsz, hogy az általam ismert igazságot írom le. Nem vitatkozásból, hanem segítőszándékból.
          Thea, tényleg nagyon örülök, hogy van ez az oldal, remélem nem neheztelsz rám meg az általam adott információk miatt.

          Ígérem, el fogom olvasni a többször említett írásod, de olyan hosszú és ha reagálni kéne rá, az biztos sok időmet elvenné. Ha van e-mail címed, hogy ne az oldalra írjam a véleményem, akkor várom.

          u.i.: Nem tudok regisztrálni, illetve belépni a nevem alatt, mert állítólag foglalt, de a jelszó emlékeztető sem érkezett meg.

        2. Email helyett javasolnám a fórumot, ahol van is egy ilyen topik. A regisztrációt megnézem, és amennyiben lehetséges létrehozok számodra “Ni” néven egy profilt.

          Ami az “új parancsolatot” illeti, ez az egész “Új szövetség” lényege. A régi helyébe lép. Olyan ez, mint az óvodából, ahol minden apróságról megmondják, pontosan hogyan csináld, iskolába lépni, ahol a megtanult elvek alapján rád bízzák, hogy eldöntsd mi a helyes (legalábbis így kellene 🙂 ).

          “Mert ez az én vérem, az új szövetségnek vére, a mely sokakért kiontatik bűnöknek bocsánatára.”

        3. Pál azt írja: ?Mert én elsősorban azt adtam át nektek, amit én magam is kaptam??

          A Bibliában leírtakat is Isten üzente embereken keresztül. Azzal, amit leírtál, azt mondod, hogy amit te ?kapsz?, az felülírja ezeket. Egyetértek: Isten ma is beszél hozzánk, de, amit mond, az megerősíti a Bibliában leírtakat, nem ellentmond azoknak. Ez egyébként a legjobb módja annak, hogy megbizonyosodj, tényleg Istent hallod.

          Ami Isten jövőbe látását illeti, valóban igaz, csakhogy ő olyan, mint egy jó szülő, aki gyereke értelmi fejlődésének megfelelően tanít minket. ?Amikor gyermek voltam, úgy szóltam, mint gyermek, úgy éreztem, mint gyermek, úgy gondolkoztam, mint gyermek, amikor pedig férfivá lettem, elhagytam a gyermeki dolgokat.?

          Amikor Jézust elküldte a földre, úgy gondolta itt az idő, hogy felnőtt módjára bánjon velünk. Előtte azt mondta ?Ne ölj!? most azt mondja ?Szeresd ellenségeidet!? A kettő nem mond ellent egymásnak, csakhogy az utóbbi nagyobb érettséget feltételez.

  8. Kedves Balázs!

    Hagyjuk már végre el ezeket a hamis tanításokat!

    Fogadjuk végre el, hogy a mai egyházak mind a kárhozatba tartanak, mert a jelenlegi hatalom fennállást szolgálják, és szolgálták ezelőtt is. A bibliában valóban vannak igazságok, főleg az arámiban, amit nagyon titkolnak, de a ma ismert zsidók által átdolgozott átiratban már több a hazugság, félremagyarázás és a ferdítés, mint a valóság.

    Ébredjen már fel mindenki!
    Isten (Jézus) senkit sem vált meg a bűnei alól, miként lenne az igazságos a valóban lelkiismeretes jókkal szemben. Vegye mindenki végre tudomásul, Isten IGAZSÁGOS és ezért mindenki érdemei szerint meg fog bűnhődni bűnei miatt!

    Senki nem kap felmentést, mert hisz a mesékben és ezért bármi rosszat elkövet.

    Aki nem úgy él, hogy semmi szín alatt ne ártson és ne hazudjon másoknak, és nem csak a jót, Igazságot tesz, tehát Istent szolgálja az a pénz, az érdekek uralmába vergődik és biztos kárhozatra van ítélve.
    Ide tartoznak azok is, aki azt tartják, hogy Jézus előre megváltotta őket minden bűnük alól.
    Senkit nem váltott meg!
    Ez merő manipuláció és Istenkáromlás!

    Ugye senki sem kétli azt, hogy ma minden keresztény – és rengetegen vannak -, akik ebben a Jézusi megváltásban “hisz”, reménykedik, holott meg van az is írva:

    “Mt 7,13-15: Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, amely a kárhozatba visz, és sokan vannak, akik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik azt megtalálják.”

    Ha igaz lenne megváltás legenda, akkor bizony nem lenne keskeny az az út ami az életre visz! (Nem ártana néha átgondolni dolgokat.)

    NAGYON keskeny út az Isten és az Igazság útja! Éppen ezért mindenki a saját lelkiismeretére, lelkére hallgasson és ne mások manipulációjára. Ha igaz lenne a Jézusi megváltás, akkor nem kételkednének benne oly sokan, hogy ezt ennyiszer kelljen erőltetni és sulykolni, mint manapság szokás.

    Ez az Jézusi megváltás hirdetése a megtévesztés és ördög útja!

    1. Nagyon kemény fába vágtad a fejszédet Ni, mert amint meg van írva, hogy nincsen csak egy igaz is; Nincs, aki megértse, nincs, aki keresse az Istent. Mindnyájan elhajlottak, egyetemben haszontalanokká lettek; nincs, aki jót cselekedjék, nincsen csak egy is. Annakokáért a törvénynek cselekedeteiből egy test sem igazul meg ő előtte: mert a bűn ismerete a törvény által vagyon. Most pedig törvény nélkül jelent meg az Istennek igazsága, a melyről tanúbizonyságot tesznek a törvény és a próféták, Istennek igazsága pedig a Jézus Krisztusban való hit által mindazokhoz és mindazoknak, a kik hisznek.

      Mert nincs különbség, Mert mindnyájan vétkeztek, és szűkölködnek az Isten dicsősége nélkül. Megigazulván ingyen az ő kegyelméből a Krisztus Jézusban való váltság által, Kit az Isten eleve rendelt engesztelő áldozatul, hit által, az ő vérében, hogy megmutassa az ő igazságát az előbb elkövetett bűnöknek elnézése miatt, Az Isten hosszútűrésénél fogva, az ő igazságának megbizonyítására, a mostani időben, hogy igaz legyen Ő és megigazítsa azt, a ki a Jézus hitéből való. Hol van tehát a dicsekedés? Kirekesztetett. Mely törvény által? A cselekedeteké által? Nem; hanem a hit törvénye által. Azt tartjuk tehát, hogy az ember hit által igazul meg, a törvény cselekedetei nélkül. (Rom.3)

      Minket, kik meg voltunk halva a vétkek miatt, megelevenített együtt a Krisztussal, (kegyelemből tartattatok meg!) És együtt feltámasztott és együtt ültetett a mennyekben, Krisztus Jézusban: Hogy megmutassa a következendő időkben az Ő kegyelmének felséges gazdagságát hozzánk való jóságából a Krisztus Jézusban. Mert kegyelemből tartattatok meg, hit által; és ez nem tőletek van: Isten ajándéka ez; Nem cselekedetekből, hogy senki ne kérkedjék. (Ef.2)

      Ha nem fogadod el a kegyelemből való megváltást Krisztus vére által, akkor nem marad más, mint tökéletesnek lenni és betölteni a törvényt. Így érthető, hogy miért írod hogy: ?NAGYON keskeny út az Isten és az Igazság útja!? Nagyon bizony, annyira hogy ezen csak Jézus Krisztus és ha sikerül, akkor Ni tudott végigmenni.

      1. Kedves Singer!

        Túl egyházi nyelvezettel írsz. Ami nem baj, csak nem feltétlen érthető és természetes számomra.

        Bizonyára Te is a jó utat keresed, hiszen éppen azért vagy itt és olvasod, amit itt írnak, amit mások kommentálnak. Jó hogy itt vagy! Én ebben a jó útban próbálok segíteni Neked vagy bárki másnak, akikben a kétségek magvai már elvettettek és szomjúznak az életet adó Igazságra, az élet vízére, hogy előbb csírába szökkenjenek és a szép napon valóban élő szép, egészséges növényként nézzenek szembe a kegyelmet és védelmet adó nappal és holddal.

        Ez a mi fent elrendelt küldetésünk és igen, ha kell meghalunk Istenért és az Igazságért, vállaljuk a nehézségeket.

        Remélem, hogy Neked is megfelelő válasz lesz, amit heavenstreet.seven-nak adtam. Valamiért késleltetve jelennek meg a válaszaim, de az a lényeg, hogy megjelennek.

        További tisztánlátást és a legjobbakat kívánom Neked és mindenki másnak is!

        1. Szia Ni, ha egyházinak hat a nyelvezet az azért van, mert a kommentem utolsó három sorát leszámítva a Károli Gáspár-féle Bibliából másoltam be a szöveg, nem én írtam.

    2. Nem tudok és nem is akarok senkit “meggyőzni”, ez Isten reszortja.

      Jel. 22,19
      És ha valaki elvesz e prófétálás könyvének beszédeiből, az Isten annak részét eltörli az élet könyvéből, és a szent városból, és azokból, amik e könyvben megírattak.

      Jézus és az Ő áldozata az egész Biblia “vezérfonala”, aki ezt kétségbe vonja, félremagyarázza, elvesz, hozzátesz az…..

  9. Mindig ahogy egyre közelebb kerülünk a történésekhez, a próféciák beteljesedéséhez, egyre jobban látjuk, hogy a Biblia soha nem beszél mellé, és szórol szóra minden úgy volt, van és lesz, ahogy azt Isten kinyilatkoztatta, elgondolta “már a világ teremtése előtt”.
    Egy út van : hazatalálni, elfogadni Isten váltságát Fiában, Jézusban, nincs más mód.

    Vannak emberek, akik évtizedekkel ezelőtt kaptak bölcsességet arra nézve, hogy merre tart a világ, sokszor hitetlenek is. Minden egy forgatókönyv szerint zajlik.

  10. Rendszeres olvasója voltam sok éven át egy fajsúlyos témájú heti lapnak. Ebben 2009. körül írták az usa-ról, hogy “pár éven belül, minden tekintetben bedől / összeomlik” …. Akkor ezt elképzelhetetlennek gondoltam, de úgy tűnik bejött. A jelen történések már ennek az előjeleit mutatják.

Send this to a friend