Podcastok

A fenevad bélyege – End Time Info Podcast

Jelenések 13:16-18: ?Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma. Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.?

A fenti versek alapján egyesek azt gondolhatják, hogy a ?fenevad bélyegének? nevezett eszközt a világon minden ember viselni fogja. Vajon tényleg így lesz? Van-e különbség a fenevad bélyege, száma, neve vagy nevének száma között? Ebben a podcastban Joseph és Johnny ezeket és ehhez hasonló kérdéseket beszélnek meg. (Hangalámondással)

A podcastban említett bibliai versek az elhangzás sorrendjében: Jelenések 13:16-18, 20:4, 15:2, Dániel 12:12, Jelenések 13:4, 13:17, 18, 15.

Lejátszás (30:53p):

Javaslatok, kérdések a podcast adásokkal kapcsolatban

iTunes | Mobil podcast oldal | Letöltés (Jobb egérgomb) | Embed kód:

Előző posztKövetkező poszt

8 hozzászólás

 1. Pénz lesz a 666-os. (de lógikus,mert aki nem veszi fel a Fenevad bélyegét nem adhat,és nem vehet,azaz vállalnia kell,hogy éhezni fog az Úr Jézusért!
  De aki felveszi,az viszont az örök kárhozatba viszi a Sátán! Nem éri meg fel venni! De akik az Úrban bízik az Úr minket nem hagy magunkra ,mert
  De akit az Úr szeret, annak álmában is ad eleget.” (Zsolt 127:2) …

  2Krón 9,13 Vala pedig mértéke az aranynak, a mely esztendőnként bejő vala Salamonnak, hatszázhatvanhat tálentom arany,
  Jel 13,18 Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.

  1. 2 eves tortenet, minimum, mainstream-be lattam azt hiszem a H1N1 hiszteria alatt, “a ferfiak felnek a tuszurastol” mint alternativ megoldas az oltasra, de mivel keves ember vette be a “jarvany” meset, ami a valosagban csak a hiradokba terjedt, nem volt igeny a tu nelkuli fecskendore sem 🙁

  2. Köszi a linket! Nekem ez új infó volt. Mindig ledöbbenek, ha arról olvasok, mennyire előrehaladott a technika, az informatika, az orvostudomány stb. , és amii látszólag vagy részben értünk van – nem akarok minden kutatást, technikai fejlődést démonizálni – azt milyen jól álcázva tudja a gonosz ellenünk felhasználni. A jó és a rossz tudás létezik.

   1. Engem kirázott a hideg,amikor párom mutatta a cikket ..
    Mondjuk nekem “mániám” a fontos cikkek nyomtatása, így az injekciós cikket is megörökítettem papír formátumon 😉
    Nagyon durva egyébként ez a technika.. Minden esetre kíváncsian (és aggódva) várom, hogy mi lesz ebből…

    1. Ezzel a “nyomtatás mániáddal” nem vagy egyedül. 🙂 Én is kinyomtatom a fontosnak tartott írásokat, cikkeket – főleg a próféciákat – számolva az eshetőséggel, hogy nem lesz mindig szabad internet. Jó az, ha megvan papíron is… 🙂
     Én a technikai fejlődésnél ijjesztőbbnek tartom a tudatmódosítást, az elme manipulálását ( “biorobotok”) vagy a klónozást, a génmanipulációt.
     Mindenesetre, ha majd eljön az ideje, AZT a chipet ne vedd fel!
     Most még a tesztelés és a hozzászokatás van.

    2. Egyet értek veled, hogy bizony számolni kell azzal, hogy nem mindig lesz szabad az internet..
     Nekem már több ezer cikket sikerült összegyűjtsek, és végig jól nyomon követhető a 2008-as válság után minden újabb lépés a következő válságig.. Technikai fejlődéstől kezdve, időjárás változáson át mindenféle témakörből vannak cikkeim.
     Nem beszélve még arról, hogy ha papír formátumon is megvan egy hír, és nem csak elektronikusan, akkor az valahogy biztosabb, mert nem az van, hogy átszerkesztik, vagy leszedik az adott oldalról a cikket, hanem kéznél van, bármikor elő tudom szedni és el lehet olvasni.

 2. http://nagyfigyelmeztetes.hu/2012/06/a-666-os-szam-bele-lesz-rejtve-egy-chipbe-es-arra-fognak-kenyszeriteni-benneteket-hogy-fogadjatok-el-azt-akarcsak-egy-vedooltast/

  Ez nagyon konkrét üzenet.

  Van egy nemrég megjelent nagyon jó és világosan fogalmazó könyv a témában:
  Paul Josef Jakobius : Utolsó harc a fény és a sötétség között.

  Részlet a könyvből:
  ” A 333 az a szám, amely Isten szent titkát jelöli. Aki Isten fölé akar kerülni,az a 666-os jelet viseli ezért jelzi ez a szám Lucifernek, a Sátánnak nevét…
  A 333 – egyszer megadva, kimondva Isten egységének titkát fejezi ki.
  A 333 kétszer megadva , kimondva, a két természetet, az istenit és az emberit jelzi, amelyek Jézus Krisztus Isteni Személyében egyesülnek.
  A 333 háromszor megadva, kimondva a három IIsteni Személy titkát jelzi, vagyis a Szentháromság titkát….
  A 666-os szám egyszer megadva tehát eggyel szorozva a 666. évet jelenti. – Az iszlám megjelenése, amely tagadja a Szentháromság titkát és Krisztus Urunk istenségét.
  A 666-os szám kétszer megadva aaz 1332.évet jelenti … ebben az időben az Antikrisztus gyökeres támadással jelentketik az Isten Igéjébe vetett hit ellen…
  ( az igazság egyetlen ismertetőjelecsak az emberi értelem lesz… és a szentírás szabad értelmezése…)
  A 666-os szám háromszor megadva az 1998-as év .
  A szabadkőművességaz egyházi szabadkőművesség segítségével valóra akarja váltani feltett szándékát: bálványt akar alkotni és odaállítani Krisztus és az egyház helyére….
  hitehagyás és Isten nélküli társadalom…hamis Krisztus, hamis egyház… “

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend