Add tovább

Egészség
január 11, 2012 Feltöltötte:Thea 1,123

A GlaxoSmithKline illegális vakcina kísérletének 14 csecsemő esett áldozatul

Forrás: Natural Society

A GlaxoSmithKline (GSK) vakcina és gyógyszergyártó óriást 400 000 pezo (körülbelül 22,5 millió forint) büntetés megfizetésére kötelezte egy argentin bíró 14 csecsemő halálának okozásáért, akik egy illegális vakcina kísérletben vettek részt 2007 és 2008 között. A csecsemők halált okozó veszélyeztetése és illegális kísérletek folytatása mellett a bíró a szülői beleegyező nyilatkozatok meghamisításában is bűnösnek találta a céget. A GSK így próbált minél több csecsemőt toborozni egyik klinikai kísérletéhez.

Marceli Aguinsky bíró azután hozta meg ítéletét, hogy kézhez kapta Argentína Országos Orvostudományi Hivatalának (ANMAT) jelentését az ügyről. 2007-től kezdődően 15 000 egyéves kor alatti kisgyermek vett részt az illegális klinikai kísérletsorozatban, Mendoza, San Juan és Santiago del Estero városokban. A csecsemőket a GSK képviselői az állami kórházakba került szegény, írástudatlan családok közül toborozta. A 14 haláleset közül 7 Santiago del Estero-ban, 5 Mendozában, 2 pedig San Juan-ban történt.

A GSK orvosokat is beszervezett a projektbe, akiknek az volt a feladata, hogy az írástudatlan szülőket rábírják a szülői beleegyező nyilatkozatok aláírására. Egyelőre nem tudni hány csecsemő esetében tapasztaltak súlyos mellékhatást, negatív reakciót, illetve, hogy a bizonyított 14 haláleseten kívül volt-e több áldozata a kísérletsorozatnak. Mint sok más vakcina esetében, lásd Gardasil, az oltás következtében bekövetkező halálesetek száma folyamatosan emelkedik, ahogyan az az amerikai élelmiszer és gyógyszerbiztonsági hatóságától (FDA) kiszivárgott jelentésekből és egyéb forrásokból kiderül. (Érdemes elolvasni: Elismerték, hogy a sertésinfluenza elleni védőoldás krónikus idegrendszeri megbetegedést okozhat)

Az egyik érintett kórházban a GSK kísérletek idején alkalmazásban lévő gyerekorvos, elmondta, hogy a GSK nemcsak rávette az írástudatlan szülőket a kísérletben való részvételre és gyerekük átadására, hanem a kórházban dolgozó számos orvost is rávettek az együttműködésre.

Ana Marchese, a Santiago del Estero-i Eva Perón gyerekkórház gyerekorvosa a következőképpen nyilatkozott:

„A GSK Argentína egy protokollt állított fel a kórház számára és több ott dolgozó orvost is beszervezett a projektbe. Ezek az orvosok kihasználták az írástudatlan szülők tudatlanságát, hogy rávegyék őket gyerekük átengedésére a kezelés idejére és a 28-oldalas szülői beleegyező nyilatkozatok aláírására.”

A napvilágra került információkból egyértelműen látszik, hogy a GSK-t egyáltalán nem érdekli az emberek egészsége, és bármit megtesz legújabb fejlesztésének tesztelése érdekében, az azzal járó áldozatoktól függetlenül. A kísérletekben résztvevő több mint 15 000 csecsemő közül ki tudja hánynál alakult ki veszélyes mellékhatás vagy betegség az oltás következményeként.

Az érintett szülők nagy részének fogalma sem volt arról, hogy gyerekük egészségét engedik át a GSK-nak a dokumentum aláírásával, hiszen legtöbbjük nem tudott olvasni. A GSK pedig azóta is zavartalanul árulja készítményeit szerte a világon, évről évre megdöntve bevételi rekordjait.

Sokszor úgy tűnik, hogy már szinte semminek nincs értelme a világban. Egyre több az erőszak, a gonoszság, hiányzik a szeretet és a megértés. Bár a jelen és az előttünk álló évek nehéznek tűnnek, erőt meríthetünk abból, hogy még emberi mértékkel mérve sem tartanak majd sokáig (Jelenések 12:12, 17:10) utána pedig egy minden álmainknál szebb és jobb világ veszi kezdetét.

A végső idők eseményeinek bekövetkezésével Jézus visszatérésének napja is egyre közelebb van, amikor megszabadítja az Övéit: „Amikor pedig ezek elkezdődnek, egyenesedjetek fel és emeljétek fel a fejeteket; mert elközeledik a megváltásotok [megszabadításotok].” (Lukács Evangéliuma 21:28)

Isten azt ígérte, hogy „ha Rá támaszkodunk, megőriz teljes békében” (Ézsaiás 26:3) és a nehéz időkben is mellettünk marad.

„Békességet hagyok néktek; az én békességemet adom néktek: nem úgy adom én néktek, a mint a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen!” (János Evengéliuma 14:27)

Ha úgy gondolod, hogy szeretnéd te is érezni ezt a békességet és szeretnéd tudni mi történik a világban és, hogy pontosan hová is tartunk, vagy egyszerűen nem tudod, kinek higgyél, most azonnal megmegtudhatod az igazságot. Egyszerűen mondd el ezt a rövid imát vagy valami hasonlót, saját szavaiddal:

„Jézus, szeretnélek megismerni. Kérlek, gyere a szívembe és add nekem az örök élet ajándékát. Bocsásd meg a hibáimat, bűneimet és segíts, hogy rajtad keresztül megtaláljam az utam és a válaszokat kérdéseimre. Ámen.”

Elmondtam az imát. Most mi van?

Ezeket olvastad már?

Kövess minket

Az Idők Jelei szívesen fogadja a tiszteletteljes, értelmes hozzászólásokat, amelyek hasznos információkat, bibliai összefüggéseket tartalmaznak az adott poszttal kapcsolatban, hiszen az oldal egyik legfontosabb célja az idők jeleinek figyelése, amire csak együtt lehetünk képesek hatékonyan. A lekezelő, ellenséges vagy személyeskedő hozzászólásokat törölni fogjuk.
A posztok alatti kommentek célja nem személyes naplók megjelentetése, bármilyen jellegű propaganda terjesztése vagy teológiai és egyéb viták lefolytatása. Az ilyen összetett témákhoz és hosszabb párbeszédekhez a fórum vagy kluboldal használata ajánlott.
A csupa nagybetűvel írt (online kiabálás) hozzászólásokat töröljük.
Az itt megjelenő hozzászólások nem feltétlenül tükrözik az oldal készítőinek nézeteit.

4 hozzászólás ehhez: “A GlaxoSmithKline illegális vakcina kísérletének 14 csecsemő esett áldozatul”

 1. avatar Noeve szerint:

  És lám most a mi gyermekeinken kísérleteznek. A sokat vitatott Hepatitis B védőoltást ami 2013 -tól KÖTELEZŐ a gyermekeinknek eme gyilkos gyártó állítja elő.. Felfordul a gyomrom, és még engem állítanak elő mert nem közreműködöm velük. El sem hiszem, hogy ilyen létezik, ki véd meg minket!!!

 2. avatar kanku szerint:

  A vakcinák területén Magyarország a legg behódoltabb európai ország egyike, sőt meg merem kockáztatni hogy mi vagyunk az elsők, gyerekeinkre kényszerítik az összes kötelező oltást, általában kombinált oltások, nem létező betegségek ellen. Az idén a gyerekem kapcsán ellen akartam állni de sajnos a párom nem állt mellém, így meg történt a dolog. Az oltás után mondom az orvosnak, megnézném az oltás tájékoztatóját, kicsit tétovázva ide adta, futva átnézem, azt mondja, na most elégedett vagyok? adjam neki vissza, mondom neki, nem mert én ezt most hazaviszem és zsebre tettem, az doktornő vágott egy grimaszt és azt mondta,,,akkor vigye haza. Haza érek, előveszem, hogy figyelmesen átolvassam, mit gondoltok mi volt az első mondat a tájékoztatón(vastag betűkkel) ” OLVASSA EL FIGYELMESEN EZT A TÁJÉKOZTATÓT, MIELŐTT GYERMEKÉNEK BEADJÁK EZT AZ OLTÁST.(az orvos csak a külön kérésemre vette elő a tájékoztatót!) folytatom tehát: Őrizze meg ezt a tájékoztatót, amíg a teljes oltási sorozat befejeződik.(nem fúra?, vajon miért akarta visszakapni a tájékoztatót az a szemét orvos)
  Ha bármilyen kérdése lenne, forduljon kezelőorvosához.
  Ezt az oltást gyermekének írták, ne adja oda másnak.

  Egy ideig azt hittem, hogy az orvosok csak egyetemi agymosott személyek, de ez az eset rádöbbentett, hogy tévedtem, ők is tudatosan részesei ennek a gyógyszer orientált egészségügyi rendszernek, oltási programoknak, átverésnek, vagy összeesküvésnek, ha úgy tetszik.
  Ha minden szülő megtagadná a kötelező oltás beadását, nem tudnának mit csinálni, de sajnos ez estben is a tv reklámok győznek a józan gondolkozás és a tájékozottság ellen. Köszönjük meg John Davison Rockefeller papának,…. akiről az ÚR biztosan külön gondoskodott egy “elsősosztályú” veremmel oda lent a pokolban. Áldott legyen az ÚR neve mindörökké!

  • avatar cink szerint:

   Felháborító, hogy az egész Világot /büntetlenül/ behálózza a gyógyszermaffia, – nekik még hatalmasabb a profitszerzés és csak ezt tartják céljuknak + a túlnépesedés megakadályozására ez is egy aljas módszer részükről, amely “felsőbb utasításra” történik. Az ilyen-olyan vakcináknak már megszámlálhatatlan áldozata van és még több lesz a jövőben :(

Add Comment Register

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>