Egészség

Elismerték, hogy a sertésinfluenza elleni védőoldás krónikus idegrendszeri megbetegedést okozhat

Forrás: NaturalNews

Miután megdönthetetlenül bebizonyosodott, hogy a sertésinfluenza elleni védőoltás narkolepsziát, egy krónikus idegrendszeri betegséget okoz, Finnország a nyilvánosság előtt is elismerte a tényt. A narkolepsziában szenvedők időnként, a normális ébrenlét alatt, egyik pillanatról a másikra, befolyásolhatatlanul elalszanak. A tény elismerésekor a finn kormány kijelentette, hogy életük végéig fizetni fogja annak a 79 gyermeknek az orvosi kezelését, akiknél a betegség a sertésinfluenza védőoltás miatt alakult ki.

A narkolepszia nem az egyetlen mellékhatása az oltásnak. A 79 gyerekből 76 hallucinációkat is lát és időnként ?teljesen megbénulva esnek össze,? (hirtelen tónusvesztés, kataplexia) mondják a finn kutatók.

Ami megdöbbentő, hogy a durva mellékhatások tévedést kizáró megállapítása ellenére, szóba sem került a minden tudományos alapot nélkülöző és teljesen felesleges influenza elleni oltások felfüggesztése.

Az influenza elleni védőoltások nemcsak károsak a gyerekek egészségére (amit most már a hatóságok is kénytelenek voltak belátni), de még csak nem is működnek! A D-vitamin rendszeres szedésével bármilyen oltásnál sokkal hatékonyabban védekezhetünk az influenzás megbetegedések ellen.

Az Egyesült Államok nem hajlandó belátni, hogy a védőoltások károsak lehetnek

Az Egyesült Államok kormánya természetesen most sem hajlandó elismerni, hogy a védőoltások károsak lehetnek. A kormány, a gyógyszer gyártókkal karöltve erőlteti az emberekre a tündérmesét: a védőoltások biztonságosak és hatékonyak, ami alatt azt értik, hogy nem károsak és mindenkinek használnak. (Hozzá kell tegyük, hogy természetesen Magyarországon is ilyenkor ősszel indul be újra a védőoltások melletti kampányolás a gyógyszergyárak részéről. ?Most adassuk be az oltást, amíg még nem késő!? hallani szinten minden rádióban a különböző gyártókat képviselő ?orvos szakértőktől.?)

Az igazság ettől nagyon is eltér

A védőoltások több millió gyereknél fejtenek ki káros hatást évente, csak sajnos ezeket a ?mellékhatásokat? (enyhe elmezavar, az immunrendszer legyengülése, tanulási zavarok, stb.) soha nem lehet az oltóanyagokra bizonyítani. A védőoltások egyébként nem valami hatékonyak a fertőzések megakadályozásában. A védőoltások gyártóinak saját kutatási eredményei is azt mutatják, hogy az oltások csupán minden századik embernél működnek, ami azt jelenti, hogy a másik 99 esetben semmi hasznuk.

Ahelyett, hogy elismernék, hogy a védőoltás autizmust okoz, az amerikai kormány, a gyógyszergyártókkal szövetkezve, létrehozta a Védőoltásból Eredő Károk Kompenzációs Központját, egy olyan szervezetet, ami pénzt ad a maradandó károsodást szenvedett gyermek szüleinek a hallgatásért, hogy azok nehogy bíróság elé vigyék az ügyet.

Ami még ennél is rosszabb, hogy az egészségügy, amit erősen befolyásolnak, vagy mondhatni dominálnak, a gyógyszeripari érdekek, nem hajlandó népszerűsíteni a D-vitamin jótékony hatását az influenza megelőzésében. Pedig a D-vitamin szedése biztonságos, hatékony és nem drága.

Miért nem népszerűsíti a gyógyszeripar a D-vitamint? Mert sok milliárd dollár haszontól esne el a D-vitamin által megelőzött betegségek miatt.

A védőoltások és az autizmus

A logikusan gondolkozó és őszinte emberek agyában nem kérdéses, hogy a védőoltások károsítják az idegrendszert, így például (de nem kizárólag) autizmust is okoznak.

Kizárólag a multinacionális gyógyszeripari cégeknek dolgozó tudósok hajtogatják, hogy a védőoltások nem okoznak autizmust, illetve, hogy azok teljesen biztonságosak.

Aki szeretne mélyebben elmerülni a témában, ajánljuk a Merck gyógyszercég vezető védőoltás kutatójával, Dr. Maurice Hilleman-nal készített interjút, melyben a tudós többek között azt is elmondja, hogy a védőoltások több tucat ?titkos? rákkeltő vírust tartalmaznak (az interjú videón is megtekinthető ITT).

Sokan azt sem tudják, hogy Dr. Jonas Salk, a védőoltások ?nagyapja?, akinek a gyermekbénulás elleni védőoltás kifejlesztését tulajdonítják, szörnyű emberiségellenes bűntetteket hajtott végre büntetlenül az ?orvostudomány nevében?, hogy az oltást kifejlessze.

Tulajdonképpen a védőoltások és modern gyógyszerek történelmét csupa ilyen és ehhez hasonló történetek szegélyezik, miközben maguk a gyógyszergyártók megpróbálják dicsőséges fényben feltüntetni tevékenységüket a nyilvánosság szemében. Az igazság sajnos merőben más: a védőoltások mindig is betegségeket okoztak, melyekből a gyógyszeripar hasznot húzhat.

Akik ilyen bűntettekre hajlandóak vajon visszariadnak attól, hogy gyerekeket betegítsenek meg? A gyógyszeripar urai keményvonalas gonosztevők. A Bayer korábbi elnöke például náci háborús bűnös volt, akit a Nürnbergi perben ítéltek el. Nehéz elhinni? Ideje felfrissíteni történelmi ismereteinket:

?Dr. Fritz ter Meer, az IG Farben igazgatójaként közvetlenül részt vett a Ciklon-B ideggáz kifejlesztésében, ami több millió ember halálát okozta a II. Világháború alatt. Meer-t a Nürnbergi perben hét év börtönre ítélték, de Rockefeller és az akkori amerikai német biztos, J.J. McCloy közbenjárására négy év után szabadon bocsátották. A népirtásért és emberiség elleni bűntettekért elítélt, tetteit soha meg nem bánó Fritz ter Meer, a Bayer gyógyszeripari cég elnökeként tért vissza a szabad életbe. A pozíciót 1961-ig töltötte be. 1962-ben az ő kezdeményezésére állt fel az Egészségügyi Világszervezet és a FAO (az ENSZ mezőgazdasági és élelmezési szervezete) által támogatott Codex Alimentarius Bizottság, ami elvileg a fogyasztók egészségét hivatott védeni, de valójában a gyógyszeripar irányítja és egyetlen célja, hogy minél több gyógyszerfogyasztót termeljen.”

Előző posztKövetkező poszt

10 hozzászólás

 1. Ez nem olyan nagy újdonság.
  Ezen kis hülyeségekről már régóta van információ.
  Többet, bővebben itt lehet olvasni: http://nebancs.hu
  Már nagyon régóta tök hülyének nézik az embereket, és
  mindenféle baromságot beadnak neki. Az állampolgár meg el is hiszi.
  Fel kellene ébredni emberek!
  Már az sem igaz amit kérdeznek!

  1. Köszi a linket. Jó tudni, hogy már magyarul is több információ áll rendelkezésre az igazság megismerésére vágyóknak.

 2. Psi Holo! Mi az, hogy kiírtani az emberiség 70%-át? Akkor te miben különbözöl a luciferista elittől, ha ilyen tippeket adsz? Ez a spirituális dolog Lucifertől jön és a luciferista illuminati terjeszti és egyre sikeresebben, ezt fogják megtenni globális vallásként az új világrendben! Tipikus kísértő duma, hogy istenek lehetünk ha sprituálisan fejlődünk és hogy nem halunk meg, mert hát ugye van több életünk, hát totál ezt mondta az első emberpárnak, hogy nem halnak meg és, hogyha esznek a fáról istenek lehetnek, mindkettő hazugság és most is az! A biblia tele van intéssel, hogy ne foglalkozzunk ezekkel a spirituális dolgokkal, nem véletlenül óv minket tőle Isten, jah és a legdurvább ezekben a spiritiszta tanokban, hogy Jézust lekicsinyítik, mert ha mi magunk emelkedhetünk meg fejlődhetünk istenivé spirituálisan akkor gyakorlatilag semmit sem ér az ő keresztáldozata, plusz egy szintre emeli a többi “mesterrel” a bökkenő csak az, hogy se Buddha se mohamed se senki nem halt meg értünk Jézuson kivül!

  http://keresztenyfilmek.com/bizonyitekok/506-new-age-uj-korszak.html

  http://keresztenyfilmek.com/bizonyitekok/509-a-meditacio-a-szemfenyvesztes-tudomanya.html

  http://keresztenyfilmek.com/bizonysagok/489-reiki-tanito-megvilagosodasa.html

  1. 😀 😀 😀
   tágra tárd elmédet ne csak azt hidd el amit mondanak (akár vallás, akár politika), nyisd ki a szemeidet is különben csak egy személytelen irányított gépezet leszel

  1. Igen ,tökéletesen egyetértek,ha valaki falkába verődik, annak alákell rendelnie magát,és hagyni, hogy irányitsák,Nincs, önnálló élete gondolata,nem tapasztal mást, nem edződik a lelke.

 3. Ahhoz, hogy a bolygó megtisztuljon, spirituálisan emelkedni kell. A bolygószintű emelkedéshez két dolgot lehet tenni: 1. Mindenkit felemelni, aki a bolygón él 2. Kiirtani a népesség kb. 70%-át, vagyis azokat, akik nem képesek erre. Ha ebben a valóságban meghalnak egy csomóan, az nem jelenti azt, hogy a többi valóságban is ez történik. Vagyis elképzelhető, hogy egy valóságokat átfogó rendező jellegű generális folyamat zajlik, ami elkerülhetetlen és pár zs… ember rájött, hogy akár hasznot is lehet ebből húzni. Az etikai kérdésekkel nem nagyon foglalkoznak, hisz akikkel megteszik, nem ők. A másik, a Talmud egyértelműen ráneveli őket arra, hogy rajtuk kívül mindenki szemét. Tehát vallási előírásokkal iktatják ki a fékeket, ami isten kiválasztott népétől nem semmi. Ám az, hogy isten mire választota őket ki, szerintem nem ők fogják megmondani!

  1. Földünket Isten fogja megtisztítani, lelkileg és fizikailag egyaránt, addig pedig bőven van, illetve lenne elég forrás az emberiség szükségleteinek ellátására népességcsökkentés nélkül is, csak az emberi kapzsiságnak köszönhetően igazságtalanul elosztva, illetve úgy manipulálva, hogy az bizonyos területeken hiányt okozzon.
   (http://idokjelei.hu/2011/02/az-egyiptomi-gyujtodoboz-avagy-hogyan-eheztetik-a-bankok-es-a-befektetok-a-harmadik-vilagot/)

  2. Na meg ………….., te spurituális abortusz maradék. Inkább titeket kéne kiírtani erről a bolygóról, és nem csak a 70%-ot, hanem 100%-ot.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend