Podcastok

Tüntetések, olaj, válság és miért figyeljünk Egyiptomra – End Time Info podcast

A közel-keleten és Afrika egyes részein folyó felkelések nemhogy alábbhagytak volna, de egyre több országot érintenek. Az egekbe szökő olajárak újabb csapást mérnek az amúgy is gyenge lábakon álló gazdaságra, egyre több embert késztetve arra, hogy az utcán adjon hangot kétségbeesésének.

Johnny és Joseph megbeszélik az elmúlt napok fejleményeit és azt, hogy miért lehet fontos Egyiptom és Oroszország.

(A beszélgetést hangalámondással fordítottuk. Aki az eredeti, alámondás nélküli podcastot szeretné meghallgatni váltson át angol nyelvre, vagy kattintson ide.)

Lejátszás (28:52m):

Javaslatok, kérdések a podcast adásokkal kapcsolatban
Embed kód: | Mobil podcast oldal

Előző posztKövetkező poszt

8 hozzászólás

 1. Persze, érkezhet bárhonnan csak itt arra próbáltam rámutatni h a magóg, góg megfeleltetés oroszországgal nem teljesen igaz.

  1. Ebben igazad van, bár a Biblia szerint Góg “roppant haderővel a messze északról jön”. Mindenesetre Oroszország Magógtól függetlenül is egyre fontosabb szerepet játszik ma a világban, úgyhogy érdemes odafigyelni az ottani fejleményekre.

  2. Az Oroszországgal való megfeleltetés teljesen igaz. Góg és Magóg-ot nem Anonymus vagy Ady Endre találta fel, hanem a Biblia ír róla. Ezékiel 38:2 “Embernek fia! vesd tekintetedet Góg ellen, és Mágóg földjén, Rós, Mések és Tubál fejedelme ellen, és prófétálj felőle.”

   Rós, értsd Ruszki az akkori orosz törzsket jelenti, Mések a mai Moszkva, Tubál pedig a mai Tobolszk, ami mindig is Szibéria fővárosának számított.

 2. Hát nem tom…Ez az Egyíptom meg Oroszország dolog csak ott hibádzik, h Anonymus szerint Magógtól származik a magyarság…Magóg király-aki hun vagy szkíta volt-leszármazottja Álmos vezér őse…Sok helyen olvastam az is h Magóg nép leszármazottai a sumer-ok akik hunok és így a magyarok ősei…Vélemények?

  1. Érdekes. Link?
   Bibliai részletek az Ezékiel 38-ban.

   Egyébként ha jól értem, amit írtál, a kettő nem zárja ki egymást. Attól, hogy esetleg a magyarok onnan származnak még érkezhet a világkormány vezetője Oroszországból…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend