Bibliatanulmányok

Az Apokalipszis négy lovasa

A letöltéshez kattints a képre

Gondolkoztál már azon miért vannak háborúk vagy miért van a világ vagyona ilyen igazságtalanul elosztva? Miért olyan gazdag némelyik ember vagy egy egész nemzet, míg mások éheznek és legalapvetőbb szükségleteikben is nélkülöznek? Miért költenek egyes kormányok milliókat háborúra, ami csak romlást és pusztítást hoz, míg a szegények tovább szenvednek?

Vajon mit jelképez a Jelenések könyvének 6. fejezetében felbukkanó négy lovas? A választ megtalálod ebben a PowerPoint prezentációban.

(A prezentáció lejátszásához a Microsoft PowerPoint program vagy az ingyenesen letölthető PowerPoint Viewer szükséges.)

white space

Előző posztKövetkező poszt

3 hozzászólás

 1. Ne haragudj,hogy erősen fogalmaztam.
  Semmi szín alatt sem szerettem volna személyed ellen vádaskodóan nyilatkozni.
  Bocsánatot kérek.
  De hidd el, kívülről úgy látszik,hogy a jezsuiták rejtett tanait ismételgetitek tudatlanul.
  Na mindegy.
  Még egyszer,bocsánatot kérek tőled.

  RHR

 2. Na tessék !
  Itt az eredménye annak amikor értelmes emberek a szomszédba mennek bölcseségért,és ki derül hogy a szomszédnak még annyi sincs,mint annak aki hozzá fordult kéréssel.
  Elkezdtem nézni ezt a nem is tudom mit, mert biblikusnak semmi képpen nem nevezhető alkotás.
  Maga az író is másoktól ismétel,olyanoktól mint Marylinn Hickey és a többi Illuminatista hamis propagandista,akik arra lettek kiképezve a jezsuita protestantizmus szakértők által,hogy rejtett módon a kereszténység nagy részét a KRISZTUSNAK álcázott antikrisztus várására készítsenek elő.
  Bármennyire is sértő,vagy elképzelhetetlen ,ez az igazság.
  Ugyanis a fenti irományban a három gonosz lovas közötti fehér lovast Krisztusnak vetíti le,ami egyenlő a Biblia hamisítók tevékenységével,mert ha ez igaz lenne akkor Krisztus kakukktojás lenne köztük.
  Nemrég küldött valaki egy régebbi videófelvételt az Illuminati Hit Gyülekezetéből(amely páholygyülekezet logója egy háromdimenziós,befejezetlen tetejű piramis,felülnézetből,és nevének száma13), és Marylinn Hickey volt a porondon,és pont erről a témáról beszélt, és képes volt mindenkit meg győzni arról hogy a fehér lovas az maga Krisztus,mert kornája van,és győzött.
  Azzal a silány magyarázattal érvelt,hogy a görög nyelvben kétféle szó van a koronára utalva,az egyik DIADEMA,a másik pedig STEFANOSZ, és hogy itt a fehér lovasnak DIADEMA,van írva,ami agyőzteseknek jár.
  Azért mondtam hogy silány,egy lábon álló magyarázat,mert ezt a tézist legalább kettő-vagy három bibliai igének kéne a biblia isteni logikája és értelmezése alapján egybehangzóan bizonyítani.
  …minden dolog meg áll kettő vagy három bizonyságon…
  A valóság az hogy az itt említett lovasok mindegyika sátán szolgálatában álló gonosz személy.
  A Bblia hamisító Szabadkőműves Illuminátisták,ennél a résznél azt az elterelést használják,hogy a koronára,és a fehér színre teszik a hangsúlyt, a fegyver helyett,amelyet a fehér lovas visel.
  Ha a fent állított ismételgetett hamisítás igaz lenne,akkor azt kell megkérdeznünk a cikk írójától és az őt meggondolás nélkül ismétlő THEA-tól,hogy akkor magyarázzák meg,hogy a Jelenésekben említett másik fehér lovas kicsoda, mert a kettő semmiképpen sem lehet egy és ugyanaz a személy,mivel az elsőről,akik a gonosz három lovas közt van,azt írja Isten,hogy Íjj van a kezében,és csak egy korona adatott,neki, és a Jelenések 19:11-hez képest,nincs ki jelentve róla,hogy Isten igéje,aki hű és igaz,és ennek sok koronája van,és kétélű éles kard jő ki a szájából.
  Azt hiszem hogy a második esetben a Jel19:11-nel szereplő fehér lovas kiléte teljesen egyértelmű.Ő valóban a győztes Megváltó,a messiás.
  Viszont akkor kicsoda az első lovas,aki látszólag fehérre van meszelve,és győzelmi koronája van,és íjj van a kezében,és győzedelem adaték neki ???
  Igen,sajnos a hais krisztust váró illuminatisok propagandája,emiatt a kérdés miatt azonnal megdől.
  Az első lovas az Sátán által létrehozott nemzetek szövetsége a UN,és vezető országai a G8-ban,melynek vezetője lesz az antikrisztus.
  Dániel azt írja erről a lovasról,aki,a tíz szarv közül növekvő újabb kicsiny szarv,aki mindegyik fölé nő,aki íjjal lődöz. A szarvak a fenevad fején,uralkodók,politikusok,vagy királyok.

  Dán 7:21 Látám, hogy ez a szarv hadakozék a szentek ellen, és legyőzé őket.

  Ezzel teljes összefüggésben van a Jelenések ide vonatkozó kijelentése.

  Jel 13:7 Az is adaték neki, hogy a szentek ellen hadakozzék, és őket legyőzze; és adaték neki hatalom minden nemzetségen, nyelven és népen.

  Ebből az idézetből pedig teljes kijelentést kapunk,hogy kicsoda a fehér lovas,és hogy ki adta neki a hatalmat és a koronáját.

  Jel 13:4 És imádák a sárkányt, aki a hatalmat adta a fenevadnak; és imádák a fenevadat, ezt mondván: Kicsoda hasonló e fenevadhoz? kicsoda viaskodhatik ő vele?

  Ahogy a híres világdiktátorok sátántól kaptak és kapnak hatalmat az emberiség leigázására,úgy az antikrisztus megjelenése előtt ,sátán által megépített UN és politikusai is tőle kaptak hatalmat,hogy egybe építsék a nemzeteket globálisan,hogy majd legvégül el jöhessen uruk sátán,az antikrisztus testében.

  Pál által szintén leleplezi Isten,hogy ki az aki nyilakkal lődöz alattomosan.

  Ef 6:16 Mindezekhez fölvevén a hitnek pajzsát, amellyel AMA GONOSZNAK MINDEN TÜZES NYILÁT megolthatjátok;…

  Remélem,hogy sokakhoz el juthat az itt fel vázolt leleplezői munka,amely világosan be mutatja,hogy miért nem lehet az első lovas az igazi Krisztus,a HŰ,és Igaz.
  Ezt a fent említett hamisítást azéert terjeszteték el,mert ez által azt érik el az Illuminatista prédikátorok,hogy amikor a nemzetek egyé válnak,és színre lép a vezető politikusuk,akkor mindenki engedelmeskedjen neki(ez lesz az ő imádata)még a keresztények is ,mert az nem az antikrisztus,hanem az őt megelőző világ president.
  Ugyanígy, az elő-elragadtatás hamis tana is ugyanezt a célt szolgálja. Akik hisznek benne hogy az antikrisztus rémuralma elől el lesznek ragadva,azok engedelmességükkel imádni fogják őt,mert azt fogják mondani,hogy ez nem lehet még az antikrisztus,mert ők még nem lettek elragadva.

  Kérlek szépen THEA,könyörgök, ne ossz meg mindenféle dolgot a weboldaladon,amelyet nem vizsgáltál át tüzetesen igék által,mert akaratodon kívül is így ezt a fáradtságos sok munkát Isten ellenségeinek a kezébe jó tömeggondolkodást befolyásoló eszközé teszel.
  Nagyon értékes a munkád,de ha cikkeidet mindig számodra ismeretlen emberek tollából ismétled,akkor hiábavalóvá teszed munkád,mert nem az Atyánk felé terelgeted általa az embereket,hanem a fenevad birodalmába való beépüléshez.

  Kérlek ne haragudj rám,semmi szín alatt sem szeretnélek sértegetni.Miért tenném? Sohasem bántottál.

  Sok szeretettel,és tisztelettel

  RHR

  1. Tévedés. Ezt Joe állította össze. A Bibliatanulmányok és Podcast kategóriákban találod saját anyagainkat.
   Ez egy régi PowerPoint és a fehér lovast illetően elkezdődött néhányunk között egy párbeszéd pont arról, hogy az nem Jézus, hanem az Antikrisztus lehet. Akkor gondolkoztam is, hogy leveszem, de végül nem tettem.
   Komolyan azt gondolod, hogy egy ilyen véleménykülönbség letéríthet egy igaz keresztényt a helyes útról, főleg, hogy igen nagy hangsúlyt fektetünk az utolsó idők nagy megtévesztéseire?
   Szerintem sokkal fontosabb, hogy a maga idejében itt a földön felismerjük a hamis megváltót, mint hogy a Jelenések könyvének minden sorát pontosan be tudjuk azonosítani. Én biztos vagyok benne, hogy lesz bőven olyan prófécia, amit csak utólag fogunk megérteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend