Nagytestvér

Az amerikai szenátus elé kerülő új Élelmiszerbiztonsági törvény illegálissá tenné a zöldségeskerteket

Az amerikai szenátus elé kerülő 510-es számú törvény az Élelmiszerbiztonság modernizálásáról sokak szerint az amerikai történelem egyik legveszélyesebb törvényjavaslata. A törvény értelmében a kormánynak jogában állna meghatározni kinek biztosít jogot arra, hogy növényt termesszen, illetve azzal kereskedjen. Elfogadása esetén a hátsókertben fejlődő paradicsompalánta sorsáról is Nagytestvér döntene. A kormánynak jogában állna letartóztatni a helyi piacokon saját termelésű zöldségeiket, gyümölcseiket áruló kiskerttulajdonosokat. A bio zöldségek és gyümölcsök szállítása csak a kormány előírásai szerint történhetne, ellenkező esetben büntetőeljárás indítható a gazda ellen.

?A törvényjavaslat a növénytermesztés és kereskedelem valamint saját fogyasztási cikkeink szabad megválasztása elleni legsúlyosabb támadás. Teljes mértékben alkotmányellenes, ellentmond minden természeti törvénynek, de úgy is fogalmazhatunk, hogy ellentétes Isten akaratával,? mondta Dr. Shiv Chopra, kanadai wistleblower.

Ez a diktatórikus törvény minden növénytermesztést, beleértve azt is, amit saját hátsókertünkben ültetünk, a Nemzetbiztonsági Minisztérium fennhatósága alá vonna. Ugyanazok az emberek, akik a Közlekedésbiztonsági Hatóságot (TSA ? Transportation Security Administration) irányítják és előírják, hogy ma Amerikában teljes testátvilágítás vagy megalázó motozás nélkül nem lehet utazni, ezentúl abba is beleszólhatnak, hogy ültethetünk-e paradicsomot és paprikát a hátsókertben.

A törvény felhatalmazná az amerikai kormányt, hogy illegális kereskedelem vádjával (?csempészés?) letartóztassa azokat, akik a saját kiskertjükben megtermelt salátát megpróbálják eladni a helyi piacon.

Amerikának többé nem lenne joga határozni saját élelmiszerellátásáról, átadva a végső döntés jogát a Kereskedelmi Világszervezetnek és a Codex Alimentariusnak.

A törvény nagyon homályosan fogalmaz, így azt a hatóságok szinte bármire alkalmazhatják. A bio farmok tulajdonosai leginkább attól félnek, hogy a törvény illegálissá tenné a magok kigyűjtését a saját maguk által termelt növényekből. Ezzel a lépéssel a hatalmas, génmódosított technológiát alkalmazó agrárkonszernek, mint a Monsanto, teljes monopóliumot élveznének az élelmiszerellátásban, mivel mindenki tőlük kényszerülne magot vásárolni. A génmódosított magból kikelt növények magja pedig steril, így a magokat minden évben újra meg kellene vásárolni.

Forrás: NaturalNews
Előző posztKövetkező poszt

3 hozzászólás

  1. Nekem az a véleményem, hogy ez nincs alátámasztva semmivel és csak süketelő halandzsázás a messzi óperenciás tengeren túlra mutogatva. Miközben itt meg csak ki nem bassza a szemünket, hogy itt mi folyik.

  2. Hat nekem az a velemenyem , hogy egyes emberek teljesen elvesztettek a jozan eszuket.Mar igy is annyi szemetet eszunk , hogy borzaszto.Zarjuk be oket az elmeosztalyra, ki jon segiteni osszefogdosni oket.Varom a jelentkezoket.

  3. Elmebetegek. Ha ezt megszavaztatják a kormányukkal, akkor remélhetőleg számolniuk kell a következményekkel is. Már mindent le akarnak a nép torkán nyomni. Génmódosított zöldséget, élelmiszert egyen csak a nagytestvér. Legalább ritkítja soraikat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend