Járványok

Koronavírus hét hét után

Sok víz lefolyt a Dunán a Koronavírusról írt előző poszt óta, de átolvasva akkori gondolataimat, nem sokat változtatnék az íráson ma sem. Hiszem és remélem, hogy ez nem az én érdemem.

Továbbra is úgy látom, hogy a pánik és a betegség miatti félelem okozza a legnagyobb bajt és nemcsak a gazdaságban, de a vírus terjedésében vagy szövődményeiben is, hiszen a félelem önmagában is képes megbetegíteni.

Keresztényként természetesen fontos jó példával elől járni és megfogadni a csoportos összejövetelekre és a szabad mozgás korlátozására vonatkozó útmutatást, hiszen, ha ezek netán még csak javaslati szinten állnak is, akkor sem bölcs saját szabadságunkkal megbotránkoztatni a hitben erőtleneket és ez akkor is így van, ha a Koronavírus hatására az a bizonyos utolsó disztópikus társadalom épül körénk éppen.

És ezzel elég gyorsan elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amit ma némiképp másképp látok, mint pár héttel ezelőtt. Ezen a ponton nagyon úgy tűnik, hogy az újtípusú Koronavírus lehet az a bizonyos darabja a kirakósnak, aminek elhelyezésével sok más darabka is a helyére kerülhet.

A vírus miatt például arra biztatnak, hogy ne használjunk készpénzt, hogy kérdés nélkül engedelmeskedjünk és úgy általában kérdést se tegyünk fel a vírusterjedés hivatalos narratívájával kapcsolatban, mert az szinte már önmagában rémhírkeltésnek számít. A vírus és a klímaváltozás is elég jól elvannak egymással, kölcsönösen erősítve a másikat a pánikkeltésben. Kínában az állampolgárok amúgy is előrehaladott totális megfigyelése is újabb szintre kapcsolt és nagyon esélyes, hogy ez a járvány enyhülésével is így marad, ráadásul az Egyesült Államokban is folynak a tárgyalások, hogy a közösségi oldalak és egyéb helymeghatározást is alkalmazó appok adatot szolgáltassanak az államnak a vírus terjedésének nyomonkövetésére. Ma pedig már arról írtak, hogy a szomszédos Ausztriában és Szlovákiában is elkezdték használni a mobilhálózatokból kinyerhető adatokat az állampolgárok mozgásának megfigyelésére, itt is persze a járvány terjedésének követésére.

A számos ponton és irányból támadott, már-már gyengülni látszó Unió is új erőre kapott a vírusveszély hatására.

A mindenki által megváltásként várt védőoltást már csak halkan említem és elképzelni sem tudom, hogy milyen reakciót vált majd ki a pánikoló tömegekből, amikor egyesek nem akarnak majd élni vele, akár egészségügyi, akár elvi megfontolásból teszik, vagyis inkább nem teszik. Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten kötelező lesz, még akkor is, ha a jövőre vagy azután következő vagy sokadik körét járó Koronavírus vígan fertőz majd az oltottak között is. Ez nem jelenti azt, hogy ne létezhetne hatékony gyógymód a vírus ellen, csak arra gondoltam, hogy saját és szeretteik egészségének remélt megőrzése érdekében sokan bármit megtennének.

Egyszóval a szinte unalomig ismételt forgatókönyv, ami szerint Jézus visszatérése előtt a világot sújtó problémák hátán létrejön egy globális kormány, élén egy karizmatikus vezetővel, aki kiutat talál a mindenen eluralkodó káoszból, aminek eredményeképpen a tömegek megváltóként ünneplik, majd a nemvárt jólét megőrzése érdekében olyan diktatórikus lépéseket vezet be, főleg a készpénzhasználat és megfigyelés terén, amit már nem mindenki vesz be, és aminek eredményeként az ellenállók törvényen kívülivé válnak, hirtelen sokkal megvalósíthatóbbnak tűnik, mint akár pár héttel ezelőtt. Nem tudom mennyivel jött közelebb az a bizonyos kor, de minden jel szerint komoly lépést tett az emberiség a megvalósíthatóság felé. A Jézus által felsorolt jelekről, köztük nem utolsó sorban a járványokkal, már szinte beszélni sem érdemes, mert megteszi helyettem például az Index és nemcsak, hogy beszél róla, de részletesen ki is fejti, hogy napjainkban igenis több és súlyosabb kór sújtja a világot, mint mondjuk a sötét középkorban vagy az ókorban. (Lásd ITT)

Látva, hogy milyen ellentéteket képes szülni a pánikolók és a pániktól tartózkodók között egy egyszerű délutáni séta vagy nem létfontosságú bevásárlás is, nem nehéz elképzelni, hogy mi várható, ha a többség szemében az ellenállók egyenesen a világbéke vagy mások egészségének ellenségeiként jelennek meg.

Mindez persze nem változtat a lényegen, sőt, inkább előtérbe hozza, hiszen vészterhes időkben senki sem kerülheti el, vagy csak nagy erőfeszítések árán, az élet igazán fontos kérdéseit. Háborúban senki sem gondolja, hogy soha nem halhat meg.

Számunkra ezek a napok tálcán kínálják a jobbnál jobb alkalmakat, hogy a kiúthoz vezető Ajtóra1 mutassunk.

Legtöbbször ehhez nem kell egyebet tenni, mint szeretni felebarátunkat, nyilvánuljon ez meg abban, hogy pánikmentesítünk vagy mondjuk felajánljuk az utolsó tálca csirkecombot a sorban mögöttünk állónak. Az a comb nekünk csak egy vacsora, de neki akár az örök életet is jelentheti, ha a példa láttán esetleg elgondolkozik a csirkecombon túlmutató örök kérdéseken.

Nehéz napok ezek, Isten ígéretei azonban ilyenkor sem veszítik érvényüket. Sőt. „Azoknak, akik Istent szeretik, minden a javukra dolgozik!”2 A mi dolgunk pedig az, hogy ez az ígéret minél több ember javát érintse. 

Közben mindjárt itt a tavasz, nekem pedig egyre az jár a fejemben, hogy mire gondolhatott Dávid, amikor a tomboló népekről és az Úr ellen lázadó királyokról azt írta, hogy „az egekben lakozó kineveti őket”.3

  1. János 10:9 – Én vagyok az ajtó: ha valaki rajtam át megy be, megtartatik, az bejár és kijár, és legelőre talál. []
  2. Róma 8:28 []
  3. Zsoltárok 2 []
Előző posztKövetkező poszt

43 hozzászólás

  1. Kis segítség, bár nem vagyok orvos: Nanotechnológia? + 5G bekapcsolása? = frekvencia sáv, vagyis életképesség, hőfoktól függetlenül.

  2. Jézus azt mondta, hogy Istenországa nem szemmel láthatóan jön el.Lehetséges-e jogosan feltételeznünk ezek után, hogy akkor az idők jeleit sem a szemünkkel kell keresnünk?Továbbá, az anyag nemlétezővé válik, ha nem figyeljük meg.Ha a teret és az anyagot nem figyeljük meg (hiszen az Istenországa sem nem itt van, sem nem ott, ahogy Jézus mondta), akkor eltűnik számunkra az idő is.(Ez az idő pedig most vagyon ~Jézus) Ez nem az anyag és a tér elutasítását jelenti, nem azt, hogy becsukjuk a szemünket, hanem pont azt, hogy kinyitjuk.Látunk, de nem nézünk, hiszen mi magunk vagyunk a látás.Ez a magyarázata annak, hogy hogyan lehet nézés nélkül is látni.Valahogy úgy, ahogy Jézus szerint aki meghalt, az az élő.Ha nem nézzük az anyagot, az eltűnik, de ez nem jelenti azt, hogy meghaltunk.Hanem azt, hogy nézés helyett látni fogunk, és meghalás helyett élni. “Keressétek először az Istenországát, és ezek mind megadatnak nektek…” https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/90681379_2594042404204540_4662199352133943296_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=H_hsSI01SvwAX-SpR_k&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=b5de617241345c7038bc462d37ae091e&oe=5E9D4416

  3. Off: Aki olvasni, kutatni szeretne megnövekedett szabadidejében, az Arcanum adatbázis most 1 hónapig ingyenes:
    https://adtplus.arcanum.hu/hu/
    Én például az előző nyílt napon letöltöttem minden családtagom számára a születése napján megjelent napilapokat.

  4. Sziasztok

    Nagyon jo a cikk…Megneztem Wikepedian a tavalyi Olasz halalozasi ratat es egy 60 millios orszagban tavaly 640000 en haltak meg ez napi szinten hozzavetolegesen 1772 elhunytat jelent. Nyilvan egy teli kora tavaszi influenzas idoszakban tobb is lehet. Megy a semmire a parasztvakitas. A rettegj felj es borzadj szornyu sarkany tuzet okad media kampany megy. Az egyhaz meg beveszi ezt a maszlagot mint kacsa a nokedlit. Tiszta szegyen. Raadasul mindez Krisztus feltamadasa elott. Mintha a voros sarkany erezne a vesztet es tamadasba lendulne. Kina ezt az egeszet mar egyszer lejatszotta Afrikaval anno, valamint Nato Libiaval es raadasul oda is elsok kozott ertek ki az egeszsegugyi csapatok…sok a hasonlosag. Mint a maffia…betamadom az ettermedet majd jovok es vedelmi penzt kerek toled, hogy ne legyen tobb tamadas. Minden ugyanaz es kinai eu csapatok mar olaszban is vannak.

  5. Egy sokszorosan megosztott,érdekellentétekkel teli világban ,egy
    vezető nagyon kevés ,talán majd nem adja oda annak a védőoltást,aki nem imádja őt?
    És milyen “valláshoz” áll majd közelebb?

    1. Kedves Thea ! Jól látod a Koronavírus körül kibontakozott globális világ pánik-hisztériát , azonban ez nem járvány, hanem a háttérből irányított gazdasági világ-összeomlás, hogy megjelenhessen a ” Megmentő !!!”, aki tudjuk, hogy nem más mint : az antikrisztus !!!!! Akit a Biblia a ” romlás emberének ” nevez , aki a megtestesült sátán ! Ezek meg vannak írva, s így lesz ! Jól mondod : egy dolgunk van : szeretni az Úr Jézust és felebarátainkat , s imádkozni magukért és sokakért !-Ámen !!!!!

      1. A gazdasági, monetáris világválsággal egyetértek. Erről szól ez az egész.
        A vírus, a járvány csak a bedobott fedősztori, fedő helyzet, amire rá lehet fogni egy csomó mindent.
        Egy megmentő szóban sem jöhet. A világ túlságosan megosztott hozzá. Iszonyú sok pénzt fognak nyomtatni és berakni a gazdaságokban, ami továbbra is a bankoknál és a multiknál fog kikötni. De várhatóak lesznek a megszorítások is. Mármint a lakosság esetében. A fizetések is csökkenhetnek, mert válság van apropóból. További 8-10 évet nyernek ezzel. Az oltás még az idén elkészülhet.
        Reméljük nem lesz kötelező beadatni. Hogy valakik sokat fognak vele keresni az már most borítékolható.

    2. Szia Thea. Ezt Dél-Korea találta ki először, kb 2-3 hete. A tesztekkel továbbra is vannak problémáim. Egy RT-PCR tesztnek a lefuttatásához kb. 4 óra szükséges és az eredmény nem 100%-s.
      Erről senki sem beszél. Egy épkézláb újságíró sem feszegeti ezt a teszt kérdést a Kormányinfó, vagy az operatív törzs sajtótájékoztatóin. Kérdezem, melyik ország és az ország melyik régiója képes arra, hogy naponta több száz, vagy akár 1000 darab tesztet is elkészítsen?

      Itt olvashatsz róla. https://www.google.com/amp/s/www.hazipatika.com/napi_egeszseg/fertozo_betegsegek/cikkek/koronavirus_igy_mukodik_a_pcr-teszt/20200228113439/amp

      Hallani lehet koreai illetve amerikai új fejlesztésű, forradalmi, gyors tesztekröl, de tudományos leírás, információ egyikről sincs. Magyarul, ebben a kialakult vészhelyzetben, felfordulásban, mindenki azt állít, azt mond, amit csak akar, mert nem ellenőrizhető. Kormánypropaganda minden országban van. Ahogyan cenzúra is.

      1. Én úgy vettem ki, hogy egyszerre nagyon sok tesztet el tudnak végezni, de az eredményre várni kell. Egyetértek. Nagy a káosz. A tesztek pedig önmagukban nem gyógyítanak meg senkit.

    3. Szia, Thea. 2év elvonulásban voltam. Szeretnék néha ìrni. Ki vagyok tiltva? Érthető, hogy miért, de most újra meg tudnék nyilvánulni újra az emberek felé.

        1. Szia Neverend!
          A korábbi hozzászólásod azért nem ment át automatikusan, mert elírtad az email címed. A @ előtti ‘ry’ helyett ‘wry’ áll. Amúgy most már mindegy, ezután mindkét verzió működni fog. 🙂

  6. Miért mondja azt a tévé, hogy a koronavírus akárhány óráig, akár napokig is képes életben maradni különböző felületeken, pl. papír(pénz), vagy rozsdamentes fém tárgyak(tömegközlekedésben a kapaszkodók stb), amikor a jelen tudomány álláspontja szerint a vírusok nem előlények. Ha nem élnek, hogy tudnak életben maradni? Ezen gondolkodom tegnapelőtt este óta.

    Van itt esetleg egy doktor közöttünk, hogy megmagyarázza ezt a dilemmát? No persze ne olyan jelentkezzen, aki filozófiában, vagy jogban szerzett doktori címet.

    1. Lehet, hogy Magyarországon is kijárási tilalom lép majd ÉLETBE.És ez a rendelet bizonyára visszavonásig marad majd ÉLETBEN.Persze, néhány ÉLHETETLEN ember -ahogy ismerem magam, egy kicsit én is, csak nehogy HOLTágba kerüljek – bizonyára ezt meg is fogja szegni.Ez VISSZAÉLÉS a helyzettel.Kivéve -részemről- ha a helyzet olyanná nem válik, mint a pengeÉL.Na, ha már bezzeg majd a telefonvonalak sem ÉLNEK…!!!… De legalább a magyar nyelv ÉLETBEN marad.Legalábbis addig, amíg lesz, aki életben tartja. Igaz, a HOLT nyelvek között is van, ami igazi ÉLelem. 🙂
      https://uquotes.club/wp-content/uploads/2019/01/quote-sentence-Any-Doctor-here-Im-a-doctor-Whats-going-on-A-heart-atack-0125002419.jpg

        1. Szia Bori! 🙂 Eljutottam az első háromnegyed óra végére ennek a Puzsér / Farkas videónak.Végig fogom hallgatni, mivel annyi szabadidőm van, hogy elszámolhatnék végtelenig.Kétszer is.Pár sort azért írok róla már most.Okos emberek.Okos ember ez a Farkas Attila Márton is, nem baj, hogy egy idült láncbaszdmegező.Ezt a fogalmat a ‘láncdohányos’ fogalma után asszociáltam össze szabadon.Persze, nem csak a ‘baszd meg’ megy nála, hanem ennek az ezer színű cikkcakkos szinonimái is.Engem nem zavar, de én ezt nem csinálom.Valaha csináltam, de azért nem ennyire folyékonyan. 😀 Nem baj, ha valaki ezt csinálja, mármint hogy így baszdmegezik, hanem a baj az, ha már ezt évek óta csinálja.Esse az én bajom, persze.Ha valaki ugyanazokat a köröket futja már évek óta, féloldalasra fog kopni, és el fog dőlni.Egy bizonyos fajta szóhasználathoz bizonyos fajta gondolatkörök és látásmódok tapadnak.Ha valaki ezt járatja, futtatja sokáig, el sem tudja képzelni, hogy van más is.A világ mindig ugyanúgy fog feltűnni számára, még ha halottak is támadnak fel a szeme láttára.Azt mondaná, ezek csak aludtak – mert ő maga is alszik.(Aki a halottról tudja, hogy halott, az tudja, hogy sokkal mélyebb a nyúl ürege az alvásnál.) Semmi sem fog változni számára, mert a fogalmi rendszere ugyanaz maradt.Ezt most nem csak a baszdmegezésre értem.Ha az ember tovább akar lépni, mert esetleg megunta az eddigi körkörös köreit, mert esetleg rájött, hogy az idők során falat vont maga köré, egyre erősebbet, akkor a továbblépéshez elkezd másfajta építőanyagokat használni.(Meg csökkenti a tejivást, és áttér az érettebbeknek való eledelre is.) A beszéd, a gondolkodás és a világlátás szorosan összefüggenek.Akinek baja van a világgal, az általában a világot akarja megváltoztatni.Ez lehetetlen!Szegény Sziszifusz.Viszont a gondolkodását, a beszédét bárki megváltoztathatja, és ha ezt egyre tudatosabban teszi, észre fogja venni, hogy a világ is megváltozott.Pedig dehogy változott a világ meg!Csak a szemlélete változott meg.A világ változatlan, olyan, amilyennek Isten megteremtette.Ha valaki pedig sem szavakkal, sem a gondolkodásában nem úgy írja le ezt a világot (önmagának és másoknak, de inkább önmagának), ahogyan az VAN, akkor idegen marad a saját gazdag, tejjel-mézzel folyó birtokán.

          Egy ismerősöm mikroszkópja alatt nem Soros Györgyre hasonlít a koronavírus: https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/90658031_2590914451184002_3970503613666557952_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=-6tvyRrP-28AX_SKEYA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=7436b3c45aa546ef3c55174e8f6dcbea&oe=5E9B05B2 😀

        2. Mégiscsak kikapcsoltam ezután. 😀 Még pár percig hallgattam, aztán világos lett, hogy továbbra is a nagy általánosságokat fogják pörgetni.Az nagyban szépíti ugyan a dolgot, hogy tényleg okos emberekről van szó személyükben, mégis igazi unalombomba lenne a szinte folyamatos trágárkodása nélkül.Ezt a beszélgetést sokaknak csak így lehet be- és eladni, elismerem, de a trágárkodás áradata az én ingerküszöbömet már nem csiklandozza. 🙂 Egyáltalán nem ijedek meg egy kis trágárságtól, nincs is ellenemre, de hogy egy majd’ kétórás beszélgetésnek ez legyen a kötőszövete, az már elgondolkodtató.Ha a sok baszdmegelést kihagynák, akkor kevesebben hallgatnák, tudom.Mert ezzel a hozzáállásukon is változtatnának, és a téma is bátrabban be merne nézni a felszín alá.Inkább hallgatom Asbóth János ELTE-n, az ATOMCSILL (Atomoktól a csillagokig) keretein belül megtartott előadását a kvantum-összefonódásról.Amiből ugyan csak alig-alig értek meg valamicskét, de megéri a kitartást, mert ez a csekély számomra hasznosítható információ többet mond el a valóság megközelítéséről, mint Puzsérék beszélgetése.Múltkor olyan előadásra ültem be, ahol az is elhangzott többek között, hogy egy kísérlet és megfigyelés szerint ha az ember csak pár napra felhagy a trágársággal és a káromkodással, az észrevehető változásokat hoz létre az agy szerkezetében is.Gondolom, nem kell hangsúlyoznom ennek a jelentőségét…
          (Nem csak) egy kis zene: 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=HWsjaFKPrl0&t=355s (Két hete, 7-én, volt szerencsém ott lenni a budapesti koncertjükön.)

        3. Érdekes, nekem fel sem tűnt, hogy ott bárki káromkodott volna akár még egyszer is. Nem lehet, hogy te akarod meghallani azt, ami nem is neked szól?
          Nem azt mondtad, hogy az nem nekünk szól?

        4. Nem tudom, kinek szól.Azt hiszem annak, aki azonosulni tud vele.És ezzel pedig sok-sok embernek nem nehéz azonosulnia, mert sokan gyanítják, hogy valami nagyon nem stimmel a koronahisztéria körül.Puzséréknál pedig rendesen találhatnak erre visszaigazolást.Azért nem tűnt fel neked, hogy káromkodnak, mert káromkodni tényleg nem káromkodnak benne. 🙂 Én is trágárságról beszéltem, nem pedig káromkodásról.Talán nem feltétlenül azonos a kettő.Szerintem minden káromkodás trágárság, de nem minden trágárság káromkodás. 😀 Mivel tudtam, hogy nem sokat kell várni, a példa kedvéért ismét belehallgattam: “Egy kurva hírt nem hallok Afrikáról.” Erre egészen a 49. másodpercig kellet várni.(Aztán így megy tovább is.) Ami nem rossz teljesítmény, pláne figyelembe véve azt, hogy az első 10 másodperc vészharangozással ( ❗ ❗ ) telik.Egyelőre még csak a téma hever az utcán, mondják (és nem pedig mi). Szerintem meg a helyzet ennyire közel sem szar. 😉

        1. Most képzeld el, kedves Bori, ha így mondják be a tévében ➡ virulens.VIRULENS.Te értelmezted jól, de ha nem magyarítva ferdítve fordítják, még végül Mari bácsi ezt az izét keresi a boltokban ÉLesztő helyett… 😮

          Puzsért nem szoktam hallgatni.Na, jó.Hármat meghallgattam tőle. 😀 Az “Ír” című film kritikáját.Tetszett, de legjobban ez a filmkritikája tetszett, mert nemcsak, hogy telitalálat és szívemből beszélt, de az egyetemes és az abszolút kedvenc filmemről van szó. https://www.youtube.com/watch?v=EGSkFBIe8vg Ez Puzsér kedvenc filmje is.Láttam még vele egy vitát egy református lelkésszel, meg egy vitáját Zacherral, de mind a kettőt eluntam, és kikapcsoltam.Ezt a hármat láttam tőle csak. 😉 A zenét viszont sosem tudom megunni, most éppen ezt hallgatom: https://www.youtube.com/watch?v=0UiO7ivW-rE&t=922s Meghallgatom ezt a Puzsért is majd, amit most linkeltél ide. A címéről ez ugrott be “Azért iszom, mert az apám cipőárus.” https://twice.hu/wp-content/uploads/2013/08/bud-bundy.jpg

    2. Sziasztok!
      én nem vagyok orvos, de lányom 5-öd éves orvostan hallgató szegeden.
      Kollégiumban lakik és van 2 szoba társa. Az egyik leány nyáron németországban fogja a gyakorlatát megcsinálni és e miatt kellett kapjon kb. 2 hete oltást.( nem a korona virus miatt)
      A vakcinát(ami legyengített vírust tartalmaz)a szobájuk hűtőszekrényébe tette, addig, amig be nem adták neki. A hűtőszekrényt felcsavarta a lány 5-re, hogy a vakcina a szükséges 2-8 C fokon legyen tárolva, mert különben tönkre megy. Véletlenül, nem gondolva erre, lányom visszavette a hűtő fokozatállítóját 3,5 -re.
      Aztán a lány észrevette hogy nem 5-ön van a hűtő, hanem vissza lett állítva 3,5-re.
      Kis konfliktus helyzet alakult ki közötte és a lányom között. Meg voltak ijedve, hogy tönkre ment a vakcina.
      A lánynak beadták a vakcinát, de kb. 2-3 hét, amig kiderül hogy tönkrement vagy nem.
      Csak azért írom le, mert érdekes, hogy a vakcinában lévő vírusok(igaz hogy legyengített formában) csak 2-8 C fok között maradnak meg, Tehát ha hidegebb, mint 2 és melegebb, mint 8 fokban vannak a vírusok, akkor tönkremehetnek.
      Na már most nézzük meg az időjárás hőfokok alakulását a mostani korona vírus járvánnyal kapcsolatban, de az influenza vírussal kapcsolatban is.
      Valaki, aki ért ezekhez mondjon valamit ezekről.

      1. Szia Lacika!
        Én nem vagyok orvos, és nem tudom, hogy a vakcinának melyik része érzékeny a hőre, de az biztos, hogy nem maga a vírus, hiszen ha nem bírná a 8°C feletti hőmérsékletet, azonnal elvesztené megbetegítő képességét, amint az emberi testbe ér, ami minimum 36°C-os.

      2. nem a legyengített vírust kell hűteni, hanem magát a vakcinát 🙂
        amúgy 4 C° az ajánlott tárolási hőmérséklet
        az ampullában (ahogy minden más medicinában is, a ‘gyógyító’ összetevő mellett vannak tömegnövelő, állagjavító stb. összetevők) lévő kotyvalék stabilitását védik ezen a hőfokon

  7. Még nagyon az elején vagyunk, egy dolog biztos, hogy itt a Nagy Figyelmeztetés időszaka. Egyre több valós látnok hallgat el. Egyre több figyelmeztetést kapunk, de mégis valami úton egyszerűbb kimagyarázni, mint felfogni, hogy csak az alázatos engedelmes szívű, hálatelt szívvel végzett imádságok képesek segíteni. Igen le kell térdelni, sőt le kell hasalni, mert por és hamu vagyunk, s nagyon sokszor akarva-akaratlanul engedetlenek vagyunk, pedig milyen egyszerű lenne, de nekünk a hitehagyás fontosabb, nem történhet meg, hányszor hallom, de amikor már megtörténik, akkor meg mivel jönnek, s míg fel nem fogják erőszakkal semmit nem lehet megoldani, mert Ember tervez, s Isten végez. Arra is kiváncsi leszek, hányan lesznek képesek kidobni a televíziójukat, okostelefonjukat, számítógépüket a Nagy Figyelmeztetés után. http://mercy.e-monsite.com/blog/hymne-a-notre-dame-de-la-salette.html

    1. Kedves André!
      Remélem a papok be tudnak menni a templomokba, hogy élelmet vigyenek a szobroknak.
      Állítólag az olaszoknál, már több szobor is elkapta a betegséget és karanténba került, de vajon róluk ki gondoskodik?
      Ezért összefogást kéne hirdetned, hogy a szobrok maradjanak otthon (a temple-ben) és ott bulizzanak, mert csak hordozzák a nagy vírusokat.
      Nagyon sajnálom, ami a szobor családokkal történik, kérlek mentsd meg Őket, mert nem lesz “nagyfigyelmeztetés”, most mondta az üdvösség nagyanyja Frau Vögelrein 1235-ben meghalt hős szobra. Ez az előnagyfigyelmeztetés! Kérlek oszd meg gyorsan a parókiákon, az okosfűzéreken, valamint a hírportálodon.

      1. Kedves Loki!

        Jót mosolyogtam a tudatlanságodon, de csak egyet kérdezek hallottál már a bilokációról, akkor azzal is tisztában vagy, hogy ami ebben a percben még itt van, a másik pillanatban már akár 200 kilométerre is feltűnhet. Érdemes lenne elgondolkodnod róla, légvonalban 67,077, közúton 91,25, de védelmi vonalon több, mint 120 kilométer ahol most tartózkodom, s ahol lennem kell a lelkitársammal a nagy figyelmeztetéskor.

        „Atyám, úgy érzem, lehetetlen helyzetben vagyok, amiből nincs kiút. Hadd érezzem jelenlétedet és Lelked bátorítását, mely emlékeztet arra, hogy veled minden lehetséges annak, aki hisz. Küldj mennyei megoldást földi helyzetemre. Innen nézve a dolgok reménytelennek tűnnek, de te az az Isten vagy, aki az eget és a földet teremtette, aki a Vörös-tengert is kettéválasztotta, hogy népe biztonságban. Te a vakoknak visszaadtad a látását, meggyógyítottad a sántákat, a süketek fülét megnyitottad. Ma megköszönöm, hogy az én Istenem vagy, aki »mindig biztos segítség a nyomorúságban«.”

      2. Kedves Loki ez a gyűlölködés – mely alapot nélkülöz – nagyon rosszat tesz neked … Újabban, vagyis hónapok óta erről a témáról nem bírsz lejönni – sajnos, így látom 🙁 Felelőssége NAGY annak aki ezt prédikálja, és akit követsz – régebben ilyen nem volt ! – és testes anyaga van ehhez, még sokáig tudja majd csinálni, mert tényleg vannak szobrok, mint a természetben fű, fa, virág. Ő nem tudja, hogy speciel minket nem érdekelnek a szobrok – ahogy ránk olvasod ! – legfeljebb annyira, már akit (!) hogy eszébe juttat valakit, aki személy, mint akár egy fényképen, egy-két családtag … !

        1. Kedves Éva!

          Róma 14:5
          Van, aki különbséget tesz a napok között, a másik meg minden napot jónak tart. Kövesse mindegyik a meggyőződését.

          Ha a meggyőződésem az, hogy a katolikus egyház az Atya ellensége, semmi gond sincs az Írás szerint.

          Andréval speciál az a gond, hogy olyan dolgokat sorol fel, amik 100%- ban hazugságok.

          Ha te Éva meg vagy győződve arról, hogy a katolikus vallás jó és megfelel az Írásnak 100%-ban, akkor az a te hited, amit tiszteletben tartok.

        2. Sajnálom, hogy mégis “elidegenedtél” ! Lehet, küldök egy videót privát, amiben talán megérted … Mert tudod, a pokol kapui nem vesznek erőt rajta ! EZ meg van írva ! 🙂

          – És húsz éven át nem bírtam bemenni … AZTÁN az Úr csodálatosan visszahívott, és akkor már nem tudtam nemet mondani … mert minden RÓLA szól !
          Sok-sok kifogás, alapos bizalmatlanság !! után kapituláltam, érted ?!

    2. Kedves Andre, nem nyílik a lap. Miért kellene a szám.gépet kidobni ?! Így, egyenesen, mondd meg, a szemünkbe, kérlek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend