Egészség

Újabb orvos lépett ki a színfalak mögül, hogy leleplezze az oltások veszélyeit

Forrás: Activist Port, Jon Rappoport írása

A Vaxxed című új film, aminek vetítését bizonyos politikusok immár két filmfesztivál műsoráról is levetették, William Thompson tudományos kutatóból leleplezővé vált volt állami járványügyi munkatárs tevékenységét mutatja be, aki a nyilvánosság előtt ismerteti, hogy kollégáival egyetemben miként csaltak és hazudtak az MMR vakcinával kapcsolatban, elhitetve a lakossággal, hogy nincs összefüggés az oltás az autizmus kialakulása között.

Most pedig egy újabb orvos kutató csatlakozott a leleplezők táborához Dr. Peter Fletcher személyében.

Volt brit tudományos munkatárs az MMR félelmek valóra válásáról című cikkében a Daily Mail a következőket írja:

“A hivatalos állami egészségügyi szervek egyik orvos szakértője, aki az oltások biztonságával kapcsolatos döntésekért felelős, ?teljes és megmagyarázhatatlan elbizakodottsággal? vádolja a kormányt a gyerekeknek szánt tripla MMR oltással kapcsolatban.?

“Dr. Peter Fletcher, aki az Egészségügyi Minisztérium vezető szakmai igazgatója volt, azt mondja, hogy amennyiben bebizonyosodik, hogy a vakcina valóban autizmust okoz, a kockázatok megfelelő értékelésének elutasítása a kormány részéről az orvostudomány történelmének legnagyobb botránya lesz.?

?Hozzátette, hogy miután számos gyógyszerbiztonsági perben tanúskodott orvos szakértőként a szülők oldalán, több ezer dokumentumot volt módjában kézhez kapni és tanulmányozni, amelyek megtekintésére szerinte a nyilvánosságnak is joga van.?

“Elmondta, hogy a világ különböző pontjain tevékenykedő kutatóktól folyamatosan érkeznek az adatok, amik bizonyítják, hogy a kanyaró-mumpsz-rubeola (MMR) oltás bizonyos gyerekeknél agykárosodást okoz.?

“Azonban bizonyos komoly befolyású, hatalmi pozícióban lévő személyeknek Nagy-Britanniában és sok más országban, a karrierje és jó híre függ az MMR vakcina biztonságától, így ők bármire képesek, hogy megvédjék személyes érdekeiket,? mondja Dr. Fletcher.

A 70-es végén Dr. Fletcher az Egészségügyi Minisztérium orvos szakértő vezetőjeként felelős volt az új oltások biztonságával kapcsolatos döntésekért.

Első ízben 2001-ben fejezte ki aggodalmát az MMR oltás biztonságával kapcsolatban, kijelentve, hogy az oltás hivatalos elfogadását megelőző klinikai kísérletek nem voltak kielégítőek.

Most azt mondja, hogy az akkor megfogalmazott elméleti aggodalmak realizálódni látszanak.

“Az autizmus előfordulásának növekedése, valamint az autizmussal összefüggő bélbetegségek jobb megértése meggyőzték a szakembert, hogy az MMR vakcina lehet a ludas.

“A klinikai és tudományos adatok egyre inkább afelé mutatnak, hogy az oltóanyagban jelenlévő élő kanyaró vírus agy-, bél- és immunrendszer károsodást okozhat az erre érzékeny gyerekeknél,? mondja Dr. Fletcher.

“Kevés egymagában perdöntő tudományos bizonyíték áll rendelkezésre, ami nem meglepő, hiszen minden esetben ez a helyzet, amikor a gyanú először felébred egy gyógyszer biztonságával kapcsolatban. Amikor egy oltás okozta káros hatásról van szó kisgyerekeknél, nagyon nehéz bizonyítani az összefüggést.

Itt most azonban azt látjuk, hogy a bizonyítékok megállíthatatlanul gyűlnek, mégpedig tiszteletben álló egyetemektől, klinikáktól és laboratóriumoktól a világ különböző pontjain. Túl sok bizonyíték áll már rendelkezésre ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk. Az állami és az egészségügyi hatóságok azonban úgy tűnik, minden további nélkül megteszik.?

Egyre nagyobb nyomás nehezedik az egészségügyi gépezetre és médiabeli barátaikra. Természetesen mindent megtesznek majd az igazság elhallgatása érdekében, csakhogy egyre több ember ébred rá, sokan sajnos kemény személyes tapasztalatok árán, hogy mi történik.

A hivatalos nyilatkozatok egyre üresebben csengenek: ?Persze, hogy biztonságosak a védőoltások. Épeszű ember hogyan kérdőjelezheti ezt meg??

A bizonyítékok és a logikus következtetések viszont egészen más irányba mutatnak, így egyre többen ismerik fel az átverést és jönnek rá, hogy nem az egészség és a gyerekek védelme a cél, hanem ennek ellenkezője.

Közben egyre több hivatalos személy és szakember lép a nyilvánosság elé, miután lelkiismeretük ébredezni kezd és a tendencia még a tömegmédiát sem kerüli el, miután ott is kezdenek rájönni páran, hogy csupán bábok egy nagyhatalmú kartell kezében, illetve, hogy a munkaadóik által terjesztett dezinformáció kézzel fogható, fizikai károkat okozhat.

Nem mindenki képes elfojtani a lelkiismeret hangját, annak tudatában, hogy tehetnének valamit a helyzet megfordítása érdekében.

Az oltáspropaganda egy asztal sarkán díszelgő vázához hasonlít. És földrengés készülődik.

Vajon hány szakember ül éppen az asztalánál azon morfondírozva, hogy “Thompson és Fletcher megszólaltak. Lehet, hogy itt az ideje nekem is ugyanezt tenni?”

Előző posztKövetkező poszt

36 hozzászólás

   1. Szia Oszkár, az élet csodálatos. Én most élek, szabadon. Sok életen át harcoltam. Most nagyon jó. Szabad vagyok.

    1. Mintha az előző dal folytatása lenne.A “Most élsz”-ben Máté Péter arról énekel, hogy az élet mulandó. “Olyan, mint a mezőnek virága”, ahogy a Biblia írja több helyen is arról a valamiről, amit mi (tévesen) az élettel azonosítunk.Máté Péter: “Ott állsz egyedül, falevél a dombtetőn, álmos holdfény rád köszön, és elfúj a szél.” Azt énekli még, hogy örüljünk a nyárnak, aztán meg azt, hogy sajnos véget ér a nyár, és véget ér az álom is.Aaazta!Még csak mostanában kezdem megkedvelni Máté Pétert, mert eddig egyszerűen nem voltam a dalaihoz elég érett. Nála az élet ugyanúgy ér véget véget, mint az álom.És képesek vagyunk siratni egy mulandó álmot… Be szép állat az ember Isteni természete! 😉 😀 Kedvenc évszakom a nyár, de ilyen formában, ahogy megszerettem, ez is csak egy illúzió.Ahogy ezek az oltóanyagok is illúziók, álmunk részei, de az “oltásnélküliség” is ugyanez… A nyár véget ér, és felébredünk az álomból, mert az idő halad, vagy ahogy Máté Péter énekli: elolvad, mint halvány jégvirág.Mik a jelei ennek az olvadó időnek? “De addig van remény, minden perc ünnepel, hisz’ mindig van remény, hinni kell, ó, hidd hát el.” Megéri reménykedni az álomban, mert ez az álombéli remény nem más, mint az ébredés valósága.Merre halad valójában az idő?Talán semerre, mert mi haladunk.Ez ugyanúgy nem mindegy, mint ahogy a rohanó vonaton ülve nem mondhatjuk, hogy a táj halad. “Egyszer nélkülünk megy a vonat tovább…” Akik az Apokalipszist és Jézus eljövetelét várják, a múltat szemlélik?Úgy idézgetjük és értelmezzük a Bibliát, mintha abban egy másik ember szavai lennének.Betű szerint, betűközök nélkül… Pedig nem is ott van a szellem, ahol a betű. Most éjszakára Pesten rendesen lehűlt az idő(egy másfajta idő), és szakad az eső.

     https://www.youtube.com/watch?v=4u5l5s4d6Rw

 1. Gyerekek gondolkozzatok már egy kicsit légyszives. Ha az oltás nem érne semmit, csak a pénz miatt adnák, akkor nem gondoljátok, hogy legalább annyit megtennének, hogy kivonják a veszélyes anyagokat belőle? Érdemes felismerni, hogy az emberek túlnyomó többsége érző lény és nem kíván embereket megnyomorítani. Baromi veszélyes, amit itt csináltok… 🙁

  1. Kedves Mer!
   Kivonhatnák egy-két “gyógynak” nevezett szerből is, de nem teszik. Amúgy pedig nem tudom milyen veszélyről beszélsz, hiszen Magyarországon az embereknek ebben a kérdésben nincs választása. Semmilyen jogcímen nem mentesülhetsz a kötelező oltások alól. Szerintem ez sokkal veszélyesebb mint a szabad választás.
   Igazad van, hogy a legtöbb ember nem akar másoknak rosszat és ez így van a gyógyszeripari alkalmazottakkal is, akik örülnek, hogy kenyeret rakhatnak az asztalra, de azért, ha rákeresel, találsz egy-kettőt, akinek megszólal a lelkiismerete és felszólal. Arról viszont nem szabad elfeledkezni, és ez számomra is nehezen emészthető és hihetetlen dolog volt eleinte, hogy igenis léteznek gonosz, lelkiismeretlen emberek és sajnos találunk ilyet a gyógyszeriparban is bőven.
   Egy példa:
   Dr. Fritz ter Meer, az IG Farben igazgatójaként közvetlenül részt vett a Ciklon-B ideggáz kifejlesztésében, ami több millió ember halálát okozta a II. Világháború alatt. Meer-t a Nürnbergi perben hét év börtönre ítélték, de Rockefeller és az akkori amerikai német biztos, J.J. McCloy közbenjárására négy év után szabadon bocsátották. A népirtásért és emberiség elleni bűntettekért elítélt, tetteit soha meg nem bánó Fritz ter Meer, a Bayer gyógyszeripari cég elnökeként tért vissza a szabad életbe. A pozíciót 1961-ig töltötte be. 1962-ben az ő kezdeményezésére állt fel az Egészségügyi Világszervezet és a FAO (az ENSZ mezőgazdasági és élelmezési szervezete) által támogatott Codex Alimentarius Bizottság, ami elvileg a fogyasztók egészségét hivatott védeni, de valójában a gyógyszeripar irányítja és egyetlen célja, hogy minél több gyógyszerfogyasztót termeljen.

   1. Kedves Thea,

    ha bebizonyosodik egy gyógyszerben lévő anyagról, hogy káros (több kárt okoz mint hasznot), azt ismereteim szerint ki szokták vonni az adott gyószerből és/vagy be szokták azt tiltani.

    Választásod két dolog miatt nem lehet.
    1. Ha sokan úgy döntenének, hogy nem kérik a védőoltást, azzal nem csak a saját egésségüket veszélyeztetnék (főleg, ha 18 év alatt a szülő dönt).
    2. Azt sem döntheted el, hogy ha autóba ülsz, hogy bekötöd magad vagy sem. A témában tapasztalt emberek tudják, hogy hány életet mentenek meg ezzel a kis kényelmetlenséggel és ha nem tennék meg mindent azért, hogy ránkkényszerítsék, hogy bekössük magukat, akkor szerintem elég nagy bűnt követnének el.

    Minden területről ismerünk olyanokat, akiknek “megszólal a lelkiismerete” és ilyen-olyan okokból, olyan dolgokat állítanak, aminek semmi valóságalapja sincs. Ez önmagában nem bizonyíték erejű. Aki globálisan támadja az egész ‘rendszert’ az meg eleve gyanús (de minimum felelőtlen), hiszen csak lokális ismeretei lehetnek.

    Nem azt mondom, hogy nincs mit javítani a helyzeten és minden tökéletesen működik, csak azt állítom, hogy nagyon körültekintően kell eljárni minden olyan esetben, amikor egy olyan ‘intézményt’ támadunk, ami emberek millióinak életét menti vagy könnyíti meg naponta!

    Azt sem állítom, hogy nem lehet jelenleg olyan kötelező védőoltás, amire nem lenne már szükség, de hogy még ezzel együtt is jobban járunk, mintha a védőoltások ellen ‘hergelés’ miatt az emberek elvesztenék az orvostudományba vetett bizalmukat, abban egészen biztos vagyok.

    A világháborús példával nem szeretnék foglalkozni, mert nem találtam róla elegendő megbízható információt és mert egy olyan ‘világban’ történt, ami összemérhetetlen a jelenlegivel.

    Nem állítom, hogy nincsenek beteg emberek, azt állítom, hogy az emberek túlnyomó többségen nem ilyen és ha még gonosz dolgokat is művel az legtöbbször azért lehet, mert kevés információból von le téves következtetést, de maga a szándék jó.

  2. Szándékos népesség irtás. Hihetetlen de igaz ! Aki ezt nem hiszi el az le van maradva a világ dolgairól.

   1. Meg is mondták nyíltan … (és leírták lásd “A nagy sakktábla”, torontói jegyzőkönyvek ….)

 2. Igazából nem értem, hogy ennek a cikknek mi az értelme, mert eddig is tudta mindenki, hogy az oltásoknak vannak veszélyei, pl. magyarországon az influenza elleni védőoltásnak, jó lehet nem így fogalmaznak, hanem pl. kockázatnak nevezik, de ebben szerintem nincsen átverés, sokkal inkább átverés gyanús ez a nagy leleplezés, ha úgy tetszik ez az igazi elhitetés, hogy utána végrehajthassák a valódi céljukat. Tudom ez már nagyon paranoia, de ezek a nagy leleplezések nálam mindig gyenge lábakon állnak, mert mindig győz az ellenük felhozható érvek többsége.

  1. Hogy másik példát említsek, pl. bűnözőknek nevezik magyarországon aki a migránsok befogadása mellett foglal állást( sőt még olyat is hallottam, hogy áruló), pedig csak arról van szó, hogy átverik, és gyanítom, hogy ezt azok teszik akik bűncselekménnyel vádolják őket, mármint azok verik át őket. Tudom ez kicsit bonyolult, de kivitelezhető a gyakorlatban.

   1. Még annyit, hogy és ebben egyet értek Sanzával, mielőtt statáris diktatúrát vezetnénk be és ezeket az embereket főbe lőnénk, próbáljuk meg használni az eszünket. Tehát próbáljuk meg megvilágítani a dolgokat, ha úgy tetszik kapvsoljuk fel a villanyt, az oltás előtt világosítság fel az embereket, hogy mi a kockázat, hogy vagy megbetegszik egy közösségben pl. és meghal vagy nyomorék lesz élete hátralevő részében vagy 1:1000000 eséllyel élete végéig megszabadul attól a betegségtől, és ezt ő dönthesse el, vagyis választhasson. Végül i a lényeg az igazság lenne, hogy elmondják, tehát fényben kellene járnunk, nem pedig sötétségben.

    1. Powerke, úgy tűnik, hogy ebben a témában nem igen mélyedtél még el. Amit írsz egyszerűen nem igaz.
     Nem igaz, hogy 1:1000000 eséllyel megszabadulsz ezektől a betegségektől (nemcsak életed végéig nem, de sokszor még rövid távon sem) és az sem, hogy nyomorék leszel, ha nem oltanak be. Az amerikai járványügyi hivatal hivatalos (!) adatai szerint például 1980 és 1999 között a 162 jelentett gyermekbénulásos esetből az USA-ban 154 közvetlenül az oltáshoz köthető. (http://www.cdc.gov/vaccines/vpd-vac/polio/dis-faqs.htm) Szóval a helyzet kicsit másképp áll, mint gondolnád.

     A másik pedig, hogy ebben a kérdésben nincs választásunk. Nem döntheted el, hogy vállalod-e az oltást vagy sem. Az állam mondja meg, a tájékoztatás pedig nagyon egyoldalú, ugyanis a gyógyszeripartól érkezik.

     Ezen az oldalon mindenki tájékozódhat: http://nebancs.hu/ (a védőoltások menüpont alatt megtalálható minden oltás hivatalos álláspontja és az ellenérvek)

     Érdemes venni a fáradtságot mielőtt ilyen erőteljes állást foglalsz egy olyan kérdésben, amibe évente sokan halnak bele és betegszenek meg (mármint bizonyos oltásokba).

     Shanza egészen másról beszélt. Azért mert megkérdőjelezem az oltásokat, nem hagyom otthon az eszem és a fent linkelt oldal sem ezt teszi. Nem szabad általánosítani, de igenis érdemes utánanézni a dolognak és meg fogsz lepődni.
     Szívesen adok még linkeket és ezt is érdemes megnézni, mert nem mindegy, hogy hogyan és hol tájékozódsz: https://www.youtube.com/watch?v=Ad9hV4wWqMg

    2. Szerintem nem tudsz mit tenni, mert ha nem oltatod be magad akkor potenciális betegséghordozónak tekintenek, tehát kizárnak a közösségből, úgyhogy marad az, hogy mész az árral és imádkozol.:)

    3. Egyrészt valóban nincs választásom, és pontosan azt teszem, amit írsz, teljes békével abban, hogy az Úr oltással vagy anélkül is megtart, de azért azt is fontos észrevenned, hogy nem hivatkozhatnak a hatóságok arra, hogy a “potenciális betegséghordozókat” ki kell zárni, mert ezzel elismerik, hogy az oltás nem nyújt védettséget. Mi ellen védene, ha csak akkor érzik magukat biztonságban, ha nincs egyetlen potenciális beteg sem? Ha pedig nincs senki, aki potenciálisan megbetegedhet, akkor meg minek az oltás?

    4. Esetleg még egy Ige, ami hasznos lehet: Róm 8:28 “Tudjuk pedig, hogy azoknak, a kik Istent szeretik, minden javokra van, mint a kik az ő végzése szerint hivatalosak.”

    5. Ámen! 🙂 Főleg, ha a megfelelő fordítást olvassuk: “Egészen biztosak vagyunk benne, hogy minden összedolgozik azoknak a javára, akik Istent szeretik, és akiket ő a saját terve szerint elhívott.” (Egyszerű fordítás) Merthogy Isten nem küld semmi rosszat nekünk, de bármit a javunkra tud fordítani. 🙂

    6. Értem az ellentmondást, de szerintem itt nem emberek ellen harcolnak, hanem kórokozók ellen. Ez egyfajta háború.

    7. A mai gyogyszer, a vakcina fejlesztok, gyartok profit orientaltak. Ha valaki profit orientalt az ugyanabban az idoben szerintem nem lehet mas orientalt,..mint peldaul, hogy ok az embereken szeretnenek segiteni ill. a korokozok ellen harcolni. A penz szeretete nagyon felul tudja irni a moralis kerdeseket, foleg egy Big Pharma gepezet eseteben. Eddig vajon hanyan haltak meg, lettek sulyosan betegek, nyomorekok, a peldaul csak Indiaban vegzett uj, kiserlet alatt levo gyogyszerek tesztelesben, fejlesztesben? Sok aspektusa van am ennek a tortenetnek. Nem egyszer olvastam a mult evekben, hogy Indiaban, Pakisztanban, Afrikaban, Kinaban es mashol is, oriasi botranyok voltak sot, felgyujtott korhazak/rendelok, meg lincs hangulat , amikor egy- egy faluban a mar hivatalosan forgalomba helyezett(?) oltasok kovetkezteben tobb gyerek is meghalt vagy sulyosan megbetegedett

    8. Amiről Te írsz Adrian az bűncselekmény. Én csak azt mondom, hogy ez bűncselekmény hiányában is megtörténhet. És egy kérés: Ha lehet légyszíves használj ékezeteket a hozzászólásaidban, egyrészt azért kérem mert baromira zavaró, másrészt Mi magyarok vagyunk és ékezetes betűkkel írunk. Köszi.

    9. Powerke!
     Sajnalom, hogy zavar az ekezetek hiana, de nem szandekosan csinalom. Igy vettem a jelenlegi telcsimet, nevezetesen angol ABC billentyuzettel.Ha a telcsimrol irok akkor ez van sajnos. Talan nem sokara lecserelem, ….de csak talan.

    10. Enyém is angol billes, mégis meg tudom oldani az ékezeteket, nem tudom milyen telód van, talán az sw miatt nem tudsz írni. Jó rendbe van, elhiszem, semmi gond, csak egy kérés volt. De azért köszi, hogy felvilágosítottál. 🙂

    11. Amúgy Thea lehet nagyon végletekben fogalmaztam, de szerintem akkor is véd az oltás, mert máskülönben mivel magyarázod sok betegség visszaszorulását, vagy eltűnését.

    12. Isten egy oltáson keresztül is kifejtheti hatását, mint a viccben a hajótörött nem engedte az arra járó hajóknak, hogy felvegyék, mert ragaszkodott ahhoz, hogy majd az Isten megmenti, utána( miután megfulladt) a mennyben reklamált, mire mondta neki az Isten, hogy Ő küldött neki nem is egy hajót. 🙂

    13. Igen, Isten mindenre képes, oltással és anélkül is meg tud őrizni. Jó hozzáállás lenne azt mondani, hogy “legyen néked a te hited szerint”, csakhogy nincs választásunk a kötelező oltásokkal kapcsolatban, merthogy kötelezőek.
     Az igazság pedig az, hogy nagyon sok betegség eltűnéséért nem vagy nem csak az oltások a felelősek. Magyarul sajnos nem tudok jó tanulmányt erről, de ha értesz angolul, itt van egy kiindulásnak: https://childhealthsafety.wordpress.com/graphs/
     Egy másik fontos tényező amiről elfeledkeznek az az oltásokból eredő halálesetek és súlyos szövődmények aránya az oltások által esetleg megmentett életekkel szemben. Ha például egy influenza járvány során 1000 megbetegedésből 1 ember hal meg (ez a hivatalos adat egyes törzseknél), az oltás pedig lehet, hogy ennek a 1 embernek megmentené az életét, de másik néhánynak a halálát és/vagy súlyos megbetegedését okozza, úgy hogy közben a gyógyszeripar bezsebelt pár milliót az oltáskampánnyal, elég egyszerű levonni a következtetéseket. Hála az égnek az influenza oltás nem kötelező. Még.

    14. Mondjuk Amerikától ne várjál csodákat Thea. Köztudott, hogy a II. vh. után oda importálták a náci Németország tudósait.

    15. Drága Thea ezzel a potenciális betegséghordozóval meggyőztél, hiszen a többiekre nem veszélyes, azok oltva vannak … Ez jó érv ! 🙂

 3. En is ismerek egy csaladod, ahol a fiu a 11-ik eves oltas utan 3 hetre ra tolokocsiba kerult. Az oltas megtamadta az izomcsoportjat. 1:1000.000 az esely es pont o volt az. Az edesanyja csaladi orvos. Hosszu evekig jart hozzajuk gyogytornasz es tobbszor volt korhazban is. Most 18 eves es mar regota kikerult a toloszekbol, onallo es edzoterembe is jar, de a jarasan egy picit meg mindig lehet latni hogy maskepp jar. Nagyon hosszadalmas volt a gyogyulas es a szulok amit csak lehetett mindent megtettek erte. Az UR legyen mindenkivel es az O kegyelme soha el ne hagyjon minket.

 4. Pár éve találkoztam egy apukával, aki kétségbeesve mesélt a gyermekéről. Tolószékes lett az oltás után, addig semmi baja nem volt. Az orvosok tagadták és már látszott, hogy ő is elhitte, de nem értette miért az oltás után került ilyen állapotba. Lebénult, szondán át kellett etetni. Szörnyű volt hallani is. Aztán kb. 1 évre rá megláttam őket a boltba. A babakocsiból kilógott a vékony kis béna lábacskája. Látszott, hogy nagyon beteg. Sírva mentem haza, azóta is nagyon megráz, ha rá gondolok. Engem a rokoni körökben (többen egészségügyben dolgoznak) mind lebeszélnek a védőoltásokról. Több esetről hallottam már bénulást, akár tüdőgyull. elleninél is.

  1. Az én kislányomnak a kötelező oltás beadása után leállt a légzése.a gyerekorvos tett rá.Majd amikor kértem,hogy tegyen javaslatot a mentességi kérelemre(így nem oltanák tovább)azt mondta,hogy ő nem hajlandó az ÁNTSZ-el harcolni.Neki a praxisa fontosabb.Vigyem a gyerekemet oda ahova akarom.Majd kivágott a rendelőből.Jelenleg 2 szakvéleményünk van(egy osztrák)arról,hogy gyilkossági kísérlet lenne a következő vakcina beadása,de az ÁNTSZ szarik rá.Jogszabályokkal takarózva akarja meggyilkoltatni a lányom!A Sz.Lászlóban az oltási tanácsadóban olyan “orvos” dolgozik,akit a vakcina gyártó “támogat”. Kicsit sem elfogult a “dr”nő.Azonnal olthatónak mond mindenkit ki oda megy,és semmi féle kivizsgálás nélkül közli,hogy az érintett oltható.Persze felelősséget nem hajlandó vállalni a tetteiért!A magyar állam pedig szarik az oltás károsodottakra.A jelenlegi jogszabály azt mondja ki,hogy:”Ha a védőoltásra kötelezett személy a védőoltás adásával
   összefüggésben súlyos egészségkárosodást szenved, megrokkan vagy
   meghal, őt, illetve általa eltartott hozzátartozóját az állam
   kártalanítja.”kérem szépen egy 2 hónapos babának mennyi eltartottja is van?Esetleg ha elhalálozik a “védő”oltástól a túlvilágról még igényelheti a kártérítést?A szülők hogy dolgozzák fel,hogy a kormány és a rendszar jogszabályok segítségével meggyilkolják a gyerekeiket?Ha választható lenne,nem érdekelne.Mindenki eldönthetné,hogy milyen sorsot szán a gyerekének.De az,hogy sok agyhalott kretén ránk erőszakolja(az orvostudomány nevében) azt amit nem akarunk,az kérem Dikatatúra a javából!!!Pontosan ez is hozzá járul ahhoz,hogy sok szülő kimenekül a gyerekeivel az országból.

   1. Amikor fennáll egy ilyen egyéni érzékenység, akkor nem lehetséges, hogy az eredeti kórokozóra még rosszabbul reagálna a baba?

   2. Nagyon sajnalom ami veletek tortenik, nem az elso eset. Dolgoztam par evet Magyarorszagon es sajnos kijelenthetem, hogy ritka diktatura van a felszin mogott, adohivatal, vedonok stb. mind az allam spiclijei. Megegyszer nagyon sajnalom, remelem talaltal vmi megoldast a problemara.

 5. Lehet értük imádkozni, hogy semmi bajuk ne legyen. Egyre több a beteg gyerek, ezáltal házasságok mennek tönkre. Én is vigyáztam ilyen gyerekre,mert az anya nem adta intézetbe, így a kislány is ráment idegileg és a férj is távozott, az anya kiborúlt. Igaz a gyerek akire vigyáztam agresszív volt és le kellett tepernem földre amikor dühöngött. Rokoni körben is van ilyen és Indiában, Pakisztánban. Nagyon sokan. Nem értem, amig a gyermek immunrendszere nem alakúl ki, miért adnak oltást? Most nem tudom,hogy ez az az oltás-e, amit még születés után adnak be a gyerekeknek. Imádkotom azokért, akik fel merik vállalni ezeknek az eredményeknek a kijelentését, bár sokan lennének sok területről, mert ezek az esetek nagyon sok életet érintenek. Ha igaz: az Isten védje meg őket és mindazokat, akik bármilyen téren nyílvánosságra hozzák a titkolt dolgokat.

  1. Azért csak értelmesen!! Nem minden oltóanyag veszélyes sőt! Nagyon jó ha vannak és visszaszorítunk velük betegségeket!!!

   Nekem a 7 hetes kiskutyáim kapnak oltást. Majd még 2 hét múlva szintén. 12 hetes korukig védi őket az anyai antitest amit még szopáskor kaptak. De egyre gyengébb mértékben. Ha nem kapnának védőoltást akkor könnyen elkaphatnák a parvó vírust vagy a szopornyicát. Régen még gyerekkoromban nem volt szokás oltani. Sajnos gyakori volt a szopornyica és a parvó vírus is sok kiskutya élete első szakaszaiban elpusztult. .
   Semmilyen káros hatása nincs ezeknek az oltóanyagoknak.

   Gyerekkoromban is kaptunk vagy 2 féle védőoltást. Van elhalt vírusokat tartalmazó és van legyengített vírust tartalmazó oltás. Az utóbbinak már viszonylag kész immunrendszerrel kell találkoznia. az előbbi viszont csecsemőnek is adható..

   Az már más kérdés hogy felelőtlenül a pénzhajhászás miatt felületes klinikai vizsgálatokat folytatnak és hamar piacra dobják az oltóanyagot.
   Utánna pedig már tűzzel vassal védik az érdekeiket! Mivel nincs aki a kezükre üssön ha hibáztak mert csak a profit számít!!
   Ráadásul ott vannak aki meg minden oltást elleneznek így könnyű szembeállítani az esztelenséget a profitéhséggel!

   1. Szia Shanza!
    A “Nem is haragszol Istenre” című cikknél válaszoltam neked a múltkor. 🙂 Nem akarok tolakodó lenni ezzel,csak a véleményed érdekelne,ezért szólok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend