Podcastok

Beszélgetés az idők jeleiről

Mennyire lehet hinni Albert Pike egyre többször emlegetett állítólagos levelének? Tényleg létezik ez a levél?

Az orosz gép lelövése és Törökország.

Fontos-e foglalkozni az iszlám végidőkre vonatkozó jóslataival?

Ezekről és hasonló kérdésekről beszélget Horváth Ede és Thea.

Download Music – Podcast Hosting – Idők Jelei 2015-11-29

Referenciák:

conspiracyarchive.com

wikipedia.hu

Leo Taxil ‘műve’

William Guy Parr könyve

Rodrigez érsek könyve

A Charis rádióval készített előző beszélgetéseket megtaláljátok itt: charisradio.com

Vasárnap délutánonként pedig élőben itt: tiszaradioplusz.hu

Előző posztKövetkező poszt

10 hozzászólás

  1. Annyi helyesbítés, hogy amennyire én tudom, az iszlámban az Al-Mahdi nem az Antikrisztussal egyenlő, sokkal inkább amolyan profétaszerű alak, aki megküzd az Antikrisztus iszlám megfelelőjével az Al-Dajjallal (Nagy Megtévesztő) még Jézus visszatérése előtt.

  2. Az oké, hogy az iszlám nem az igaz vallás és, hogy erőszakos de milyen a zsidó vallás? Az sem különb ha jól megnézzük a biblia néhány ósz-i könyveit ahol Isten parancsára mészárolnak le embereket/népeket. Ilyen Jozsué féle honfoglalás, Mózes könyvében a sekhemi vérfürdő és még Sámuel, királyok könyve, Ezékiel stb.
    Na most mi keresztények vagyunk az igaz de az ósz-i könyveket is elismerjük
    vagyis
    azt, hogy Isten valaha ilyen is volt……
    Akkor ez, hogy van??

    1. Kedves Csaba!
      Az Ószövetséget és az Újszövetséget nem tudod szétválasztani, ugyanis Jézus nagyon egyértelművé tette, hogy az Ószövetség Istene és az Ő mennyei Atyja, a mi mennyei Atyánk egy és ugyanaz.
      “Aki látott engem, látta az Atyát.” (János 14:9) és “ha hinnétek Mózesnek, nekem is hinnétek, mert ő rólam írt.” (János 5:46)

      Attól, hogy bizonyos dolgokat esetleg nem értünk még, nem jelenti azt, hogy csalódnunk kellene Isten örök és minden koron átívelő szeretetében. Én például ezt a szeretetet látom a Biblia minden lapján, az Ószövetségben is.
      Ez a néhány cikk és videó segíthet kicsit jobban megérteni ezt:
      http://klub.idokjelei.hu/forums/topic/az-oszovetseg-istene/
      https://www.youtube.com/watch?v=ajKuhlt2taE

      1. ez nagyon nem így van,hogy a jhw az apja Jézusnak,hisz ő mondja magáról,hogy féltékeny és bosszúálló isten vagyok.Jézus nem ilyen Atyáról beszélt.Kedves Thea 381 óta csak az apja hivatalosan a zsinat szerint-előtte nem az volt. Csöpög a vér az ószövetségből több mint 2,3 millió halott tapad jhw kezéhez-csak meg kell számolni. Lehet hogy ő a héberek mennyei atyja-egészségükre.

        1. Kedves Gibson!
          Ha az Ószövetséget kidobod, megy vele az új is, ugyanis nem találsz egyetlen könyvet, de még fejezetet is alig, amiben ne idéznék, vagy ne hivatkoznának rá. Néhány példa: http://www.bible.ca/b-canon-old-testament-quoted-by-jesus-and-apostles.htm

          Isten egy tökéletes, bűn nélküli és örök világot teremtett, amit mi tettünk tönkre, tehát a vér a mi kezünkhöz tapad, Isten azonban lejött hozzánk testben, hogy feltakarítson helyettünk. Erről szól a Biblia 66 könyve.

  3. A TEK vezetője korábban megoldandó nemzetbiztonsági kockázatnak nevezte a Jobbikot. Most “szélsőséges terroristákról” beszél… mesterséges gerjesztés?. A Fidesz KÜLFÖLDIEKNEK adja a földet, a korrupció emlegetése is kényelmetlen neki. Oroszországgal együtt lehet élni, de nem legyőzhető hatalom.
    https://www.youtube.com/watch?v=2dAVo3w1DxU

    1. Kedves Goj!
      A kérdés nem ennyire egyszerű. Sok ország található Izraelhez képest északra, és ezek közül többnek is van királya. A bibliai próféciákban a királyok többnyire egyes országok, hatalmak vezetőit jelentik, és azért Oroszország és Törökország került említésre, mert ezek név szerint szerepelnek ezekben, bár az értelmezésekben és a népek beazonosításában vannak eltérések.
      Ha érdekel a téma, ebben az írásban olvashatsz róla (ez az egyik magyarázatot képviseli csupán):
      http://idokjelei.hu/2011/12/oroszorszag-szerepe-a-vegso-idokben-ezekiel-38/

  4. Mivel jelenleg is Profit Isten kedvéért folyik a háború Szíriában, így valóban elgondolkodtató, hogy érdemes-e Albert Pike-ot emlegetni. – Mellékesen persze igyekeznek az ő terveit is megvalósítani Cudenhove-Kalergin át.

    “Csak a szír államfő, Baser al-Asszad erőszakos eltávolítása tudná az utat szabaddá tenni Oroszország szíriai eltávolításához és a Katarral közösen a Perzsa-öbölből Jordánián, Szírián és Törökországon át Európába vezető mega-olajvezeték megépítéséhez. A projekt minden részvevőnek nemcsak milliárdos profitot ígér, hanem Oroszországgal szembeni geostratégiai és politikai-gazdasági előnyökkel bíró paradigma-váltást is biztosít. Egyidejűleg további évtizedekre biztosítaná az Egyesült Államok egyeduralmát Európában és a Közel-Keleten.”

    Az egész cikk fordítása magyarul: http://transform.hu/index.php/hirek/44-hirek-kulfold/887-ankara-teves-szamitasa

    eredeti: https://www.jungewelt.de/2015/11-27/013.php

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend