Nagytestvér

A Facebook meleg büszkeség szivárványa és a pszichológiai hadviselés

facebook-san-fran-pride

Forrás: Infowars.com

Több mint egymillió ember döntött úgy, hogy engedélyezi a Facebooknak profilképe módosítását az Amerikai Legfelsőbb Bíróságnak az egyneműek házasságával kapcsolatos döntése tiszteletére. Nem ez az első ilyen kísérlet a CIA kapcsolatokkal büszkélkedő hálózat történetében.

Cesar Hidalg, az MIT hálózatkutatója szerint azonban a képcserének nem sok köze van a meleg mozgalom támogatásához a Facebook részéről.

?Valószínűleg ez is egyike a Facebook kísérleteinek,?

írta Hidalg saját Facebook oldalán a hét elején.

?A kérdés az, hogy mennyi ideig tart majd az embereknek visszaállítani eredeti profilképüket!?

MarkZuckerberg
A közösségi óriás nem egy alkalommal végzett már pszichológiai kísérletet a felhasználókon.

?A Facebook 689 003 felhasználón végzett kiterjedt pszichológiai kísérletet, amely során manipulálták az érintettek falán megjelenő híreket és megnézték, hogy ez milyen hatással van az érzelmeikre,?

írta a Forbes tavaly júniusban.

?A hírfolyamban megjelenő posztok manipulálásával a Facebook képes befolyásolni, hogy a felhasználóknak jó vagy rossz kedve legyen.?

Sheryl Sandberg, a Facebook működési igazgatója bocsánatot kért a korábbi pszichológiai kísérletek miatt.

?Ez egy folyamatos kutatás része volt, hiszen a cégek tesztelni szokták termékeiket. Itt is erről volt szó, csupán rosszul kommunkáltunk,?

mondta Sandberg.

?A kommunikációért elnézést kérünk. Nem volt szándékunkban senkit se felidegesíteni.?

A CIA által finanszírozott oldal

Sandeep Parwaga és sokan mások rámutattak már, hogy a Facebook nem csupán egy népszerű közösségi oldal, ahol az ismerősök megoszthatják egymással gondolataikat (IJ: egyre több esetben pedig szinte átköltöztetik egész való világbeli életüket az oldalra.)

zuckerbergAzt kevesebben tudják, hogy az induláshoz szükséges tőkét is a CIA biztosította.

?A Facebook első adag kockázati tőkéjét (500 000 dollárt) a PayPal korábbi elnök-vezérigazgatója, Peter Thiel adta,? írta Matt Greenop.

A második adag (12,7 millió dollár) az Accel Partners nevű cégtől érkezett, amelynek vezetője, James Breyer, a CIA által 1999-ben alapított In-Q-Tel nevű kockázati tőketevékenységekre specializálódott cég vezetője volt előtte. A cég egyik főprofilja az ?adathalászati technológiák?.

2009-ben maga Mark Zuckerberg kürtölte világgá, hogy a Facebook lényegében egy adathalászati és megfigyelési platform.

?Az emberek egyre bátrabban és egyre többféle információt osztanak meg,?

mondta a Crunchies díjátadón San Franciscóban. Zuckerberg szerint az ?adatmegosztás?, vagyis a magánadatok átengedése az állam vagy az üzletvilág számára ma már társadalmi normának számít.

Időkjelei: Nehéz elmenni a téma mellett anélkül, hogy ne szólnánk néhány szót a szivárványszínekkel támogatott eszméről. Félretéve egy pillanatra a melegházassággal kapcsolatos véleményünket, koncentráljunk a Facebook alkalmazás nevére: celebrate pride, azaz ?ünnepeld a büszkeséget?.

Bár sokan úgy gondolják, hogy a büszkeség valami ünnepelni való és örömteli dolog, a Bibliában kicsit is járatosak tudják, hogy a büszkeség okozta Lucifer és rajta keresztül az ember bukását. Tehát a büszkeséget, se a melegházasság, se semmilyen ügy érdekében nem túl bölcs dolog ünnepelni. Sőt, a Biblia arra figyelmeztet, hogy ?Kevélység [büszkeség] jár az összeomlás előtt és a bukás előtt fölfuvalkodottság.? (Példabeszédek 16:18) Ez pedig sajnos az események tükrében egyre időszerűbb?

Előző posztKövetkező poszt

17 hozzászólás

  1. Még ez sem elég nekik, a teljes kontroll van kiépítés alatt. Gyakran annyira szerteágazódó és összefonódó ez az egész, hogy az ember nehezen tud benne rendet vágni. A FB nekem eddig is kísérleti terepnek tűnt, most látszik is, hogy a nagy rendszer melyik szegmensét tesztelik. Amolyan megelőző adatgyűjtés. Ha rendelkezésemre áll egy bizonyos mennyiségű adat valamiről, akkor összefüggéseket és trendeket lehet megállapítani arról a valamiről. Minél nagyobb ez az adathalmaz, annál pontosabb képet kapok. Az ettől eltérő eredmények egy bizonyos pontig fejlesztik a trend megállapítására vonatkozó szabályokat, (vagy az azokat leíró algoritmusokat), egy bizonyos ponton túl azonban túl bonyolulttá teszik, és akkor vagy elhanyagolják az eltéréseket, vagy ha mennyiségük miatt nem elhanyagolhatóak és megéri a fáradságot, akkor kivonják az alaphalmazból.
    Lefordítva: minél több ember viselkedéséről van adat, annál pontosabban tudnak viselkedésmintákat felírni és előre meghatározni egy-egy eseményre adott reakciókat. Így rendelkezésre áll agy trigger-rendszer, amivel irányítani lehet tömegeket. Azokat, akikre nem lehet felírni a triggereket (vagy a mintájuk azt mutatja, hogy a rendszer nem tartalmaz olyan eszközt, amivel irányítani lehet), szimplán eltávolítják a csoportból. Ez akkor következik be, amikor az egész szempontjából több erőforrást emésztene fel azok irányítása vagy feltérképezése, mint likvidálásuk.
    A szodomiták ilyen reklámozása, másokkal – lassan – kötelező érvényű elfogadtatása viszont már mélyebb, szerintem. Egyrészt elmossa a határokat, amiket az Úr meghúzott, Krisztus kijelentett és az apostolok olyan tisztán lefektettek nekünk. Nevezetesen nem szabad ítélkeznünk, szeretettel tudjuk ezt megvalósítani, és meg kell értenünk, hogy a harcunk, ellenállásunk a szándékra és az abból fakadó cselekedetre kell vonatkozzék, nem maga a személy ellen. Ezt összezavarva az ember könnyen ítéletbe esik.
    Másrészt kifejezetten egy bűn általános elfogadtatása van folyamatban. Márpedig tudjuk jól, ha tíz láncszem tart a szakadék felett, mindegy, melyik szakad. Ezzel az ördög meg tud gyengíteni egy láncszemet, akinél csak lehet.
    Fontos, hogy van két nagyon fontos parancsolat, és van ígéret is, ami tisztává teszi ezt az egész zavaros ügyet, és reményt ad nekünk és kiutat nekik.

  2. Az Új Világrendben nem lesz szerelem, nem lesznek élethosszig tartó párkapcsolatok, gyermekek fogantatását és születését is központilag fogják irányítani… Ezt komolyan tervezik. A keresztény kultúra lerombolása az elsőrendű cél. Itt nem a vallásról van csupán szó, hanem a kultúráról! Ugyanis az Új Világrendnek egyedül ennek a kultúrának a létezése az akadálya. Ezen kívül még sok mindent megtudhat a maradék emberiség számára tervezett jövőről az, aki meghallgatja Drábik Jánost.

    https://www.youtube.com/watch?v=QXrw29WAObs

    Aki csak a fenti részletre kiváncsi, az tekerje 52:30-ra

    1. Kedves Szofi .

      Tényleg ‘nem csak’ a keresztény kultúra van útban :
      Bár jobban belegondolva ( értve a *hamis* hivatko –
      zásra – Például az erkölcstelenség / stb tolerálásá –
      ra – Az ellenük és a gyerekeik, unokáik ellen hozott
      törvények elfogadására ) már nincs útban ; Inkább
      hallgatólagosan támogatva van. Értve a többségre .

      245-ÖS HSZ
      http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=426#c11425

      1. István

        Köszönet a segítségért, de ha lehet, akkor ne így .
        A “családi” lapon másabb. Mi ismerjük egymást,
        de aki itt ezt nem tudja másnak is nézheti { Köszi }

        1. Pedig teljesen rendben van a hozzászólás! Már elérték amit akartak, ha körbe nézünk a “hamis hivatkozású” keresztén kultúrkörben. ( A videót még nem láttam…)

        2. Kedves Ida

          Nem is amiatt írtam : A mondandó nálam is stimmel ;
          Ha érdekel – Kiegészítettem a hozzászólást { Legalul }

  3. Ezek az emberek mármint a homokosok egy külön szigetre elzárva kihalnának mivel csak egymással degenerálódnának és abból ugye nem lenne utód.De ha már sátánista világot élünk akkor a degeneráltaknak áll a világ.

    1. Putyin végbél-fetisisztáknak nevezte őket egy Valdai Klubban elmondott beszédében… 😀

      Kis hülyék nem jönnek rá, hogy csak az ilyen jacques attalik akaratát hajtják végre, csak eszközök a kezükben.
      “Az Új Világrendben az emberek nem házasodnak, nem alapítanak családot, nem a párkapcsolat lesz az élet és a szexualitás alapja, az emberek teljesen nyíltan olyan életet élnek majd, amikor valakinek egy időben több partnere is van, azaz un. poliamor kapcsolatban – 3-4 pár együtt él – ……… stb ………. a szerelem pedig nem lesz más, mint maszturbálók egymás mellé helyezése.”

      Jacques Attali a Világbank francia elnöke volt és mint az Illumináti embere, nagyon is tisztában van a tervekkel. Ez a fenti részlet az ő könyvéből való.

  4. Nekem csak az a furcsa, hogy “látszólag” nooormális embernek tünö entitások nyitott szemmel alszanak/álmodoznak!
    …ja, és ha véletlenül szólni mersz úgy néznek rád, mint aki a galaxis túlodaláról teleportáltál volna! Hiába, na normálisnak=heterónak nehéz lenni! 🙂

  5. Feltünt valakinek hogy a szodomita szivárvány HAT színből áll de egy normális rajzolt szivárvány HÉT-ből?

    6 A hat eggyel kevesebb, mint a hét, mely gyakran a teljességet jelképezi. Éppen ezért a hatos szám valaminek a hiányos, tökéletlen voltát szemlélteti, vagy olyasmit, ami Isten ellenségeivel kapcsolatos

    7 Ez a szám gyakran a teljességre utal. A hetes szám a teremtés száma, de gyakran nevezik Isten számának is.

    Szivárvány: Isten adott valamit, ami emlékeztetni fogja az embereket arra az ígéretére, hogy soha többé nem bocsát VÍZözönt a földre. Ez az emlékeztető egy szivárvány. A szodomiták zászlaja az egyértelmű emberi lázadás jelképe.
    De nem számít, mivel nincs “szivárvány” egy “TŰZözön” általi ítélet kizárása ellen.

    1. Valóban, az elnevezések szerint vörös, narancs, sárga, zöld, kék, indigó, és ibolya a színsorrend. Ahogy látom, az indigó maradt ki.

      1. Azaz az “indigó gyerekek”- illetve már felnőttek – akik nem illeszkednek a rendszerbe.

        1. Ők kik? Mit jelent az “indigó gyerek”? Rémlik valami, de nem tiszta a dolog.

  6. Ezt nemcsak a Facebook-ra kell értelmezni, magam is tapasztaltam olyan belső cenzúrát alkalmaznak, amit persze tagadnak. Tegnap vettem észre, hogy egyik-másik barátomat is kivették az általam vezetett közösségből, s mikor szóvá tettem neki(k), ő(k) bizonygatta(k), hogy ő(k) biztosan nem tette(k). Aztán többször is tünnek el bejegyzéseim, pedig nem töröltem őket. Álítólag ezek akkor történnek, amikor a szerverváltás van. Még egy hozzákapcsolodó elég érdekes cikk: http://hidfo.ru/2015/07/az-ember-elgepesiteseben-latja-jovot/

  7. Szerintem ez a cikk még itt is nagy port fog kavarni 😀 ,nyílnak a homokbányák, már előre érzem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend