Egészség, Nagytestvér

A Reuters alaposan megkavarja az influenza ?kampányt?

Forrás: Activist Post

Propaganda Minisztérium

Az ?Influenza elérte a járványszintet a hatóságok szerint? című cikkében, Sharon Begley újságíró mindent megtesz, hogy megkongassa a vészharangot az Egyesült Államokon állítólag végigsöprő agresszív és járványszintű influenzás megbetegedések miatt. Azonban ő maga is elismeri, hogy nem áll megfelelő mennyiségű és/vagy pontosságú adat rendelkezésre, hogy alátámassza a számokat, amelyekre a cikk állításait alapozza.

Míg a január 11-én megjelent Reuters cikk vészjóslóan kijelenti, hogy amikor egy adott időszakban a halálozási arány eléri a 7,2 százalékot, hivatalosan is járványról van szó, kénytelen hozzátenni, hogy az influenza által okozott halálesetek teljes számáról nem áll rendelkezésre egyértelmű információ.

Álljunk csak meg egy perce! A cikk bevezetőjében a következőket olvashatjuk:

?Az influenza hivatalosan is elérte az országos járvány szintjét, mivel a múlt héten a tüdőgyulladásos és influenzás megbetegedések által előidézett halálesetek száma 7,3 százaléknál járt, nyilatkozta az Amerikai Járványügyi Központ (CDC) pénteken.?

Tehát pontosan tudni lehet az influenza által okozott halálesetek százalékét, de nem a halálesetek számát?

Tényleg nem terveztem kirohanást a fővonalas média idiotizmusával kapcsolatban, de néhány dolgot azért nem ártana tisztázni. Először is egy újságíró számára a diploma megszerzéséhez kötelező tantárgy a statisztika. Ez a kurzus nem egyszerű, erről mindenkit biztosíthatok. Meg kell hagyni, hogy bár a legtöbb újságíró hallgató inkább a verbális készségekben, mint a matematikában jeleskedik, bárki, aki a Missouri Egyetem Másoddiplomás Képzésében részt vesz az én csoportomban, biztos, hogy nem ment volna át a vizsgán egy ilyen cikk megírása után.

A cikk folytatásában Sharon Begley ír a jelenlegi influenza vakcina alacsony hatékonyságáról, megjegyezve, hogy a kis vírusok igen jó búvóhelyet találhattak az emberi szervezetben, ?például a légutak apró járataiban? ahová az oltóanyag nem képes elérni, mivel ?az antitestek leginkább a véráramban tudják kifejteni hatásukat?. Nyilván mindenki érti. Egy amolyan mikroszkopikus bújócskát kell elképzelni. A cikk, a hatóságot idézve elmondja, hogy az idei vakcina ?mérsékelten hatásos?, majd hozzáteszi, hogy tízből négy ember, aki influenza oltásban részesül és találkozik a vírussal, megbetegszik.

Kezdek gyanakodni, hogy az újságíró iskolák nem tették-e kötelező olvasmánnyá George Orwell 1984 című klasszikusát, hogy megtanítsák hallgatóiknak, hogyan mondhatnak valamit úgy, hogy tulajdonképpen az állítás ellenkezőjét fejezzék ki. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a 402-es újságírói kurzust ?Haladó Köntörfalazásra? nevezték át.


?És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket.?

Előző posztKövetkező poszt

9 hozzászólás

  1. Jó találat t33 🙂
   Most, hogy már ez az akadályt is “elhárul” jöhet a már több esetben megjósolt pusztító járvány is. Ez néhány éven belül meg is lesz, szerintem. Még csak az a globális törvény hiányzik a pakliból, ami szerint, a közérdek értelmében, mindenki köteles lesz beoltatni magát. Miért mit gondoltál? Túl sok tervezgetést, propagandát, időt és pénzt fordítottak erre a dologra, mint hogy meghagyják az embereknek a szabad választási lehetőségét.

   1. A teljes beoltás nem hiszem , hogy lesz.
    A járvány elkerülhetetlen .
    Engem pedig egy amerikai érdekel ,de csak egy megérzés
    Hillary Diane Rodham(roham) Clinton .

    1. Neked legyen igazad,…de hogy jön ide ez az aberrált nőszemély?
     Csak nem Obamával lesz kapcsolatos? Esetleg.

 1. Ez az eg?sz infulenza járványosdi csak hiszt?ria kelt?s, nem kell vele foglalkozni. Ebbe a cikkbe is csak az?rt olvastam bele, hátha tud újat mondani… Sajnos nem :/

 2. Az ilyen cikkek olvasásakor eszmél rá az ember, és szomorodik el azon, hogy a bigbraderos valóvilágos tv előtt ülő sörrel a kezében büfögő tömegeknek mennyire kimosták, vagy inkább átmosták az agyát.
  Kezdték a disznóinfluenzával, majd a tüsszögő madarakkal, majd mára már a H20G870 vírusnál tartanak. Elképesztő , hogy ez a sok tudatlan ember – tisztelet a kevés kivételnek – egy meghűlés miatt képes arra, hogy a minden próbatesztelés nélküli higannyal, és minden más szintetikus vegyszerrel “dúsított”oltóanyagnak nevezett mérget beadassa magának. Vagy rosszabb esetben a gyerekeinek megelőzés címen! Amikor egy-két éve megcsinálták azt az emlékezetes tömeghisztériát megállapításra került, hogy az évben többen haltak meg amiatt, mert cseresznyeszedés közben leestek a létráról,mint a világba kukorékolt influenzájukban.. Arról nem is beszélve, amit minden esetben elhallgattak, és ami a legnagyobb hazugságuk volt, hogy az úgymond influenzában elhunytaknak, – szinte mindegyiknek- volt valamilyen súlyos alapbetegsége, ami egy véglegesen legyöngült immunrendszert eredményezett, és ami végül is okozta a halálukat! A kormány által megrendelt, és ASUP- szabvány szerinti statisztikára, meg a médiájukra már nem is szabad szaporítani a betűt..
  Szeretném belekiabálni a képükbe, hogy a gyerekeim, akik mára már felnőttek, még az életükben nem kaptak egyetlen egy “gyógyszert” sem. Pedig mivel ők is “emberből” vannak ezért elég sok esetben voltak betegek. De hozzáteszem, hogy a koruk haladtával egyre kevesebbet!.. Ezek a tömeggyilkosok megfogják kapni méltó büntetésüket a nem is olyan távoli jövőben!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend