Nagytestvér

Google Igazság-minisztérium, avagy 1984 a gyakorlatban

Forrás: Activist Post

??amennyiben minden feljegyzés ugyanazt a történetet meséli el, a hazugság igazságként kerül be a történelembe.? (1984, George Orwell)

A New Scientist oldalán egy megdöbbentő történetet olvashatunk:

?Az Internet tele van szeméttel. Az oltásellenes oldalak a Google főoldalán szerepelnek, a ténymentes ?hírek? pedig futótűzként terjednek. A Google egy új megoldással állt elő, ami a weboldalakat igazságtartalmuk alapján rangsorolná.?

Google-gives-new-meaning-to-?Orwellian?-Becomes-Ministry-of-Truth-Remek ötlet, nem igaz?

A szög már a cikk elején kibújt a zsákból, amikor a szerző az ?oltásellenes? weboldalakat említi.

Az ilyen oldalak nyilván ?szemétté? nyilvánítva tűnnek majd el a Google süllyesztőiben, míg a ?rendes?, ?hiteles?, az oltásokat népszerűsítő oldalak a találati listák tetején szerepelnek majd.

Ez csodálatos hír azoknak, akik elhiszik az egészségügyi hatóságok, élükön az amerikai CDC által közvetített üzeneteket az oltások biztonságosságáról és hatékonyságáról.

A New Scientist cikk így folytatódik:

?A Google egyik kutatócsapata egy olyan modell kialakításán dolgozik, ami a [weboldalak] megbízhatóságát méri a webes hírnév helyett. A bejövő hivatkozások helyett az új, egyelőre bevezetés előtt álló [besorolási, angolul ?page rank?] rendszer a valótlan tényeket számolja majd az oldalakon. A csapat szerint a kevés hamis adatot tartalmazó források megbízhatónak tekinthetők. A kiosztott pontszám lesz az egyes oldalak ?Tudásalapú Bizalmi Indexe? (Knowledge-Based Trust score).?

Jó, nem? A Google, mint az igazság szakértője. A megbízhatóság minősítője. Kinek lehet erre ellenvetése?

Mondjuk mindenkinek, akinek legalább két agysejtje működik még.

A cikk csattanója, egy igazi gyöngyszem:

?Az [igazságkereső] szoftver a Google által az Internetről összegyűjtött Tudásbázis alapján működik és a világháló által anonim módon elfogadott tényeket kezeli elfogadható igazságként. Az egymásnak ellentmondó információkat tartalmazó weboldalak rosszabb besorolást kapnak.?

Világos. Szóval mostantól a Google és CIA-beli barátai a dezinformáció új, továbbfejlesztett változatával árasztják majd el a világhálót és mivel segítségükkel az új dezinfó válik a többségi véleménnyé ez lesz az igazság és megbízhatóság mérésének alapja is.

Gondoljunk csak bele milyen weboldalak és üzenetek emelkednek majd a Google leves felszínére:

?Minden oltás csodálatos, biztonságos és hatékony, az oltásokat ellenző szülők pedig felelőtlenek, akiknek börtönben a helye.?

?A GMO-k teljesen biztonságosak, hiszen a tudomány ezt támasztja alá.?

?Az FBI soha nem rendezett egyetlen terrortámadást sem és nem tett hűvösre senkit, akit ő bujtott fel.?

?Az állami tantervnél jobb oktatási rendszert ember még nem álmodott meg.?

?Akik elhiszik, hogy léteznek összeesküvések elmezavarban szenvednek.?

Más szóval a hamis konszenzus válik a hivatalosan elfogadott valósággá. Már most is ez a helyzet, de a dezinformáció tengerének szintje folyamatosan emelkedik.

Gondoljunk bele: az őszinte oknyomozás célja éppen az, hogy az ember átszakítsa a konszenzus gátját, mostantól azonban sokkal tovább tart majd a keresés.

Az egészségügyben a hazugságoktól hemzsegő, az elit által támogatott, hivatalosan megjelenő tanulmányok töltik majd ki a Google listák első oldalait.

Íme, egy jó ellenpélda a Google ?tudáscsapat? számára. Dr. Marcia Angell, aki több orvosi tanulmányt vizsgált meg pályafutása során, mint a Google összes mérnöke együttvéve, 20 éven át volt a New England Orvosi Folyóirat szerkesztője. 2009. január 15-én a New York Review of Books a következő megdöbbentő kijelentését idézte:

?A publikálásra kerülő klinikai kutatásoknak egyszerűen nem lehet többé hinni, illetve nem szabad az amúgy megbízható orvosok ítélőképességében vagy az orvostudományi irányelvekben bízni. Semmilyenfajta örömet nem okoz számomra ez a következtetés, amire lassan és vonakodva jutottam a New England Orvosi Folyóiratnál betöltött 20 éves szerkesztői pályafutásom során.? (forrás)

Angell két fenti mondata nagyobb súlyt nyom a latban, mint húszezer tudományos kérdésekkel foglalkozó blogger együttvéve, a hazugsággyáros gyógyszeripari cégekről vagy az FDA-nak nevezett (amerikai gyógyszerügyi hatóság) bűnszervezetről nem is beszélve.

Angell kemény munkával megszerzett tapasztalataival torpedózza meg az orvosi irodalmat.

Sajnos szinte biztosak lehetünk benne, hogy a Google ?igazság csapata? ügyet sem vet majd Dr. Marcia Angell felfedezéseire orvostudományi kérdésekben.

?De hiszen a keresőmotorok már most is elferdítik az igazságot!? ? mutatnak rá egyesek, csakhogy az új Google program ezt minden szempontból megduplázza majd. Egy kész ?Igazság-minisztériumot,1? állít fel egy olyan algoritmus segítségével, ami következetesen a hivatalos hazugságokat részesíti majd előnyben.

Választási csalás?

A hivatalos változattal ellentétes tudósítás a terrortámadásokról?

A terrorista szervezetek finanszírozása az amerikai kormány által?

A globalisták emberiségellenes tettei?

Cenzúra a tömegmédiában?

A világháborúk mindkét oldalának finanszírozása ugyanazon hatalmi elit által?

A történelemnek a hivatalostól eltérő magyarázata?

Az új Google program bevezetése után kicsit mélyebbre kell majd ásni ezeknek a kérdéseknek a feltárásához.

Egy új nap virrad ránk?

?Derült, hideg áprilisi nap volt, az órák éppen tizenhármat ütöttek.? (Az 1984 első sora)

mediaMenjünk egy lépéssel tovább. A Google kutatási igazgatója nem más, mint Ray Kurzweil, aki, mint azt sokan tudják, elsőszámú népszerűsítője egy olyan jövőnek, amiben minden ember rá lesz kötve a központi szuperszámítógépre egy agy-gép interfész segítségével.

A szuperszámítógép egyik szerepe az emberi tudás átadása lenne. Kurzweil úgy gondolja, hogy egy ilyen történelmi áttörés a tudatosság titokzatos szintjére juttatná az emberiséget.

Függetlenül attól, hogy álma megvalósulhat-e, ma már egyértelműen láthatjuk, mit jelentene mindez valójában.

Az emberi tudásra való ?rákapcsolódás? a hivatalos tudás elfogadását jelentené, miközben a központi agyra kötött egyének vakok lennének minden ezzel ellentétes ismeretre.

Talán az AI, azaz mesterséges intelligencia kifejezést fordítva kellene alkalmaznunk, és AI helyett az IA, ?intelligens android?, kifejezéssel illetni, hiszen inkább arról van szó, hogy az embereket okos robotok szintjére süllyesztenék, akik vakon elfogadják az állam által tálalt igazságot.

A Google jelentősen hozzájárul ennek megvalósításához azzal, hogy a hivatalos forrásokat támogatva elrejti az alternatív információkat.

Az embereket ellátják a hivatalos ?jóval? és megvédik őket a ?gonosztól?.

Ismerősen hangzik?

Köszönjük Google. Már csupán annyi van hátra, hogy a keresőóriás non-profit státuszért folyamodjon és megalakítsa az Információ Szentegyházát.

?A mai misét a CIA igazgatója celebrálja, az ?Adat: avagy minden, amit tudnod kell és minden, amiről nem szabad tudnod? címmel. Vegyenek mély lélegzetet. Az idegpályák kalibrálása folyamatban??


  1. Óceánia kormányának struktúrája a britét láttatta: négy fő minisztériumból áll, melyek nevei pontosan a feladatuk ellentétei: ?a Béke-minisztérium háborúval foglalkozik, az Igazság-minisztérium hazugságokkal, a Szeretet-minisztérium kínzással, s a Bőség-minisztérium éheztetéssel. (forrás)?

    ?A HÁBORÚ: BÉKE
    A SZABADSÁG: SZOLGASÁG
    A TUDATLANSÁG: ERŐ
    Az Igazság-minisztériumban állítólag háromezer szoba volt a föld színe fölött, s ennek megfelelő méretű kiterjedése volt a föld alatt is. London területén szétszórva még három hasonló alakú és nagyságú épület állt. A körülöttük lévő épületek olyan tökéletesen eltörpültek mellettük, hogy a Győzelem-tömb tetejéről egyszerre mind a négyet látni lehetett. Ezek voltak az otthonai annak a négy minisztériumnak, amelyek között szétosztották a kormányzás egész apparátusát: az egyik az Igazság-minisztérium volt, amelyhez a hírszolgálat, a szórakoztatás, az oktatás és a szépművészetek tartoztak, a másik a Béke-minisztérium, amely a háborút intézte, a harmadik a Szeretet-minisztérium, amely a törvényeket hozta és a rendet tartotta fenn, a negyedik a Bőség-minisztérium, amely a gazdasági ügyekért volt felelős.? (Részlet az 1984-ből) []

Előző posztKövetkező poszt

26 hozzászólás

      1. Csupán az arámi nyelven énekelt csodaszép keresztény énekek miatt linkeltem be. Én egyetlen szót nem értettem belőle, mégis mélyen megérintett. Ezek az emberek nem fordulhatnak könyörgéseikkel senki máshoz.

        Én szeretek tájékozódni minden oldalról, mert az igazságot csak úgy tudhatom meg. Neked nem muszáj, de az imák meghallgatása biztos nem árt egyik oldalnak sem. Az elfogultság nem segíti a tisztánlátásban az embert. Én nem zsidók, vagy muszlimok, vagy keresztények pártján állok, hanem a szenvedő emberek pártján.

        Nem is a vallásokat ítélem el, hanem azokat, akik a vallások mögé bújva forgatják fel a világot önös anyagi érdekeik miatt és egymásra uszítják a nemzeteket. Remélem terveiket áthúzzák majd a felvilágosult, tájékozott emberek a Teremtő segítségével és azok, akik ennyi szenvedést hoztak a világra, megkapják méltó jutalmukat érte. Ha nem itt, ebben az életben, akkor majd egy másikban, ahol nem utópia az igazság.

  1. Azt hiszem, hogy tavaly volt, hogy egy USA-béli középiskolában ( kísérleti jelleggel?) bevezették, a “többségi közmegegyezésen” alapuló “igazságot” . Pl, matematikából is! Szóval, dolgozat volt, vizsga, vagy bármi….! 1 gyerek volt, aki helyesen meg tudta oldani a feladatokat ( a mai matematikai szabályok szerint), akit meg is buktattak, annak “rendje-módja” szerint ( az új “szisztéma” alapján), mert azt a “megoldást” fogadta el a tanár, és a gyerekek “jó megoldásnak” amelyre a legtöbben “jutottak”…..!

    Na innentől már nem lehet semmin csodálkozni , ami történni fog a világban, ha ezt bevezetik ( nem csak matematikából persze) , mert az igazságnak nem lesz “sziklája” , amelyre építeni lehet majd, bárkinek, bármit, bármikor, bármiben is. Hiszen innentől, csak a stressz, és a félelem fog az emberekben növekedni, mert előre nem tudhatja majd senki sem, hogy a “laikusok” éppen milyen igazságot fognak végül “megszavazni” valamely dologgal kapcsolatban! ( Egyébként a kereszténység szempontjából, a “laodiczeai” gyülekezet neve is azt jelenti, hogy a “laikusok véleménye”. Amelyben már nem az Isten véleménye számít, amit a Szentírás alapján tudni lehet, a Szent Lélek kijelentésében, hanem az embereké, a gyülekezet “közmegegyezése” alapján! Az lett a szellemi “igazság”, amit a többség tart…! Isten bármelyik törvénye felülírható a gyülekezeti tagok “látásával”, ha a többség elfogadja az “új törvényt”!)

    A cikkhez visszatérve, szerintem, már “ők” is rájöttek, hogy ebből mekkora káosz lesz így a világban( és ők se lesznek biztonságban), és azért akarják mégiscsak kontrollálni és irányítani ( pl a Google által is) , az “új, hozandó törvényeket, igazságokat” , és valamiképpen mégiscsak “egységesíteni” azokat! Hiszen ez a fegyver, visszafelé is elsülhetne…!

      1. Sajnos, kedves G. FREEMAN, nem mentettem el ezt a cikket. Azt se, amelyikben arról van szó, hogy a magyar oktatást is szeretnék úgy átalakítani (legalábbis volt ilyen terv, talán a Szájertól..!), hogy pl a 2*2 az ne mindig négy legyen, hanem közmegegyezés szerint, akár 5, vagy más is lehessen….! ( Nem gyűjtöm a hülyeségek “leg”-jeit, viszont sajnos sokáig emlékszem rájuk…!)

    1. El fog, visszafelé “Akinek füle van, hallja meg. Aki más fogságba hurcol, fogságba kerül. Aki karddal öl, annak kard élén kell elhullnia. EZ A SZENTEK ÁLLHATATOSSÁGÁNAK ÉS HITÉNEK ALAPJA ” Jelenések 13.9-10. ahogy írva is van, mert a CSATA már régen eldőlt: a kereszten! jól “titkoljuk” mi, keresztények 🙁 mintha MÉG LENNE harc a jó és a rossz között: már nincsen ! Álljatok bele a győzelembe, az életáldozat is győzelem 🙂 alleluja! 🙂
      ———————–
      Kedves Ida, ez a “demokratizmus” a hülyék paradicsoma, mit is mondjunk ?! Ezért, KELL egy fundamentum, ami szerintem az erkölcsiségben FOG MEGVALÓSULNI hiszen az Úr alakítja igaz és szent Egyházát, aki várja Őt pálmaágakkal 🙂 “Hozsanna, áldott, aki az Úr nevében jön” https://www.youtube.com/watch?v=btgfh7Zz-qA

      1. Szerintem ezek tényleg az 1984-ben leírtakra akarnának eljutni. Amikor is lenne egy “elit” réteg, akik valódi oktatást kapnak, és lennének a lebutítottak, akiknek elég, ha a WC-papírt használni tudják, és szolgálni. Szerintem az elmebefolyásolási kísérletek is erre mutatnak.

  2. Éva
    2015/03/08 – 21:46

    Kedves Éva,
    Én tájékozódom, de persze elképzelhető, hogy nem jól tudom. Ennek ellenére én úgy vélem, a Jezsuiták igenis kapcsolódnak a háttérhatalomhoz.
    Természetesen elfogadom, ha te nem így gondolod 🙂

    Isten áldjon!

    1. Köszönöm, kedves Zsolt. Mint mindenütt, és ahogy a konkolyról szóló példabeszéd is mondja, együtt nő a konkoly a tiszta búzával az aratásig.
      Hatalmas tanúk, szentek, tanítók voltak ebben a szerzetesrendben és vannak ma is. Ne is gondoljunk arra, hogy anno “mi is elveszettek voltunk” de már lehetőleg 🙂 ne vesszünk el … Ebben a reményben, szeretettel
      Éva

  3. Ezt most találtam “mert a remény nem csal meg ” 🙂

    Sík Sándor: Isten tenyerén

    Újság, rádió, televízió
    Torkán üvölt egy szörnyű vízió,
    Vízió, melybe nincs beletörődés:
    Atomrobbanás, atomszennyeződés.

    Gyermekük mellett aluvó anyák
    Felnyöszörögnek, mintha hallanák,
    Sápadt apák vérfutott szemei
    Nem is mernek rájuk tekinteni.

    Pórusain át az ártatlan égnek
    Jönnek, jönnek a halhatatlan mérgek.
    Veszik és adják, terjesztik tovább
    Még meg sem fogantatott unokák.

    Ámbár ki tudja, jámbor ivadék,
    Jut-e még rátok méreg-maradék?
    Szíhattok-e még annyi hamuszennyet,
    Hogy megfojtsátok az űrt és a mennyet?

    Mert a földnek a mi szennyünk elég,
    Elfekhet tőle az emberiség.
    Készen vagyunk, nem is kell hosszú próba:
    Erre készülünk évezredek óta.

    Beavatott a fogásaiba
    Káin apánk, Júdás atyánkfia,
    Bunkósbottól az atomszennyezésig,
    Krisztus-csóktól a mérgezett beszédig.

    Mást mit tehetsz, ha semmit sem tehetsz?
    Egyetlen egyet: önmagad lehetsz.
    Legyen remény, vagy ne legyen remény,
    Az fel van írva Isten tenyerén.

  4. Talán azért van mindez, mert egyre több az ún. összeesküvés elmélet, ami alapjában véve nem is nevezhető összeesküvés elméletnek.

      1. Kérlek, példának okáért. Gondolok itt a Jezsuitákra, az illuminátus társaságra, a szabadkőműves szervezet tevékenységeire, és ezek mind kapcsolódnak valamilyen formában az okkult dolgokhoz.
        Az emberek többsége sajnálatos módon úgy véli, a politikusok a mérvadóak, ami a világ és egyben az emberiség sorsát illeti. Pedig ez messze nem így van. Röviden ennyi:)

        1. Igy mar ertem. Az elso hozzaszolasbol nekem nem volt egyertelmu mire is gondoltal. 😉

        2. A jezsuiták SEMMILYEN módon nem kapcsolódnak okkult dolgokhoz http://www.jezsuita.hu/ kicsit kellene tájékozódni. JÉZUS Társasága 🙂 (nem érdekel a múlt, a jelen a fontos és a jövő – nem ?) Áldott napokat!
          Éva

        3. Éva, az én értelmezésemben Zsolt arról ír, hogy Jezsuitákat is övezi egyfajta összeesküvés-elmélet, amiben okkult dolgokhoz kapcsolják a rendet. Mellesleg én is olvastam erről pro és kontra.
          Természetesen ezt a kialakult (kialakított?) káoszt használják arra, hogy a mérce az ő kezükben legyen. A google csak egy eszköz, a gárdát alkotó emberek akár jószándékkal is tehetik azt, amit tesznek. Mindenesetre tudjuk, hogy a pokolba vezető út is csupa jószándékkal van kikövezve.
          Most idekapcsolnék még egy-két dolgot, amit pl Rob Skiba előadásából tudtam meg, de hamarosan készen van a fordítás, és akkor egyértelműbbé válik a dolog. A lényeg, hogy ez is egy építőkő, ami AK birodalmának fundamentuma, és ezen keresztül válik megvalósíthatóvá itt is a keresztényüldözés. Gondoljunk csak bele. Nálunk, hívőknél van az igazság, még ha részint is, ám együtt jóval nagyobb részét birtokoljuk, mint külön. Ez az igazság átvág minden ármányt, ami félelmet, félrevezetést generálna vagy az AK rabigájába csalogatna. Ennek a kenyérnek birtokában nem csüggedünk és nem lankadunk, még a legszorongatottabb helyzetben is látjuk a reménysugarat, ami nekünk nem egy halovány sugár, hanem egy kivilágított sztráda – ha élhetek ilyen képzavarral – ami kivezet a bajból, vagy éppen erőt ad mindenkor. Igazi lázadó, reakciós, rockerbanda vagyunk, hiszen mindig és mindenkor kilógunk abból a sorból, amit ők hoztak létre. Minket nem lehet megfogni holmi ájfonokkal, nem lehet hallgatásra kényszeríteni szeretteink veszélyeztetésén keresztül, mi nem fogjuk kivasalni az ingünket vagy trendire vágatni hajunkat a két szép szemükért. Már eleve ez szúrja szemüket, hát még amikor mindemellett szeretettel, szelídséggel viseltetünk a világ felé, két kézzel szórjuk az igazság magjait! Máshogy nem tudnak minket megfogni – hiszik ők – csak ha az általánosan elfogadott igazságérzetet megmérgezik, és azzal a mércével mérnek meg minket. Mondjuk így az egész sakkjátszma arra hasonlít, mintha galambokkal játszanánk: felrúgják a bábukat, odacsinálnak a táblára, majd elrepülnek, hogy ők nyertek…
          Sok ismerősöm nem hiszi, hogy még életünkben megvalósulhat AK birodalma, mondván, hogy a világnak vannak igen elmaradott részei, továbbá az ilyen jellegű változtatások (pl. e-igazoltatási rendszer, vagy csipek használata, stb) bevezetése évtizedeket venne igénybe. Valamiért nem látják a helyzet exponenciális eszkalálódását, mert különben észrevennék, hogy csak évek vannak vissza.

        4. Hű ez nagyon tetszett, Kő Pali még a “reakciós rockerbanda” is 😀
          és szerintem is exponenciálisan közeledünk, viszont a SZÍVÜNK rendbe tétele a leges legfontosabb, amiben persze ott van, hogy “szóljunk” másoknak is …
          Nem ismertek fantasztikus és kimagasló embereket, akik az Úr Jézust követték, hitvallóan, teljesen önfeláldozóan. És ami biztos: az ördögnek MINDIG a legjobbak kellenek, középszintű mukikkal mire megy?! 🙁

        5. A középszintű mukikból lesz a serege, a vérebe.
          Ahogy a Nefilim démonizálódik, ugyanúgy a középszintűek – akik befogadják a berontást – is hasonló sorsra jutnak. Részletek hamarosan az Arkhón invázió első részéből.
          (Gyakran fel kell állnom a jegyzetelésből, olyan döbbenetes dolgokat mond Rob az előadásában, de azért haladok, @Thea :D)

        6. Középszintűek MINDENHOL vannak, igen, abból lesznek a “katonák” ám a vezetők “többet tudnak” és irányítanak. Erre gondoltam, hogy az ördögnek elsősorban ők kellenek, a többieket majd fizetik 🙁 mindig is így volt.

  5. Hát ez elég hátborzongató!
    Főleg hogy a Google keresőjét sokan használják mert igen hatékony más keresőkkel szemben..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend