Idők jelei, Kiemelt

Az Arkhón invázió és a Nefilim visszatérése

Mózes első könyvében olvashatjuk az első említést a Nefilimről, amikor “az istenfiak bementek az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szültek nekik? és ?óriások [nefilim] valának a földön abban az időben”. (I. Mózes 6:4)

Miért érdekes ez a téma a ma embere számára? Hogyan kerülnek képbe már megint a földönkívülieknek? Mi köze mindehhez a transzhumanizmusnak vagy a szingularitásnak?

A videó ezekre és sok egyéb kapcsolódó kérdésre próbál választ adni.

Az előadás teljes anyaga angol nyelven, felirat nélkül az alábbi linken található: LINK

A videóban látható bejátszások miatt a YouTube nem engedélyezi a beágyazást, így kizárólag a YouTube-on játszható le, a videó bal alsó sarkában látható YouTube feliratra vagy ide kattintva: LINK

A videó Vimeo változata, azok kedvéért, akiknek a YouTube-on nem elérhető az egyes országokra vonatkozó korlátozások miatt:

A videó feliratának szövege: scribd.com…

Előző posztKövetkező poszt

75 hozzászólás

  1. Kedves Thea!
    Már régóta követem figyelemmel az oldaladat nagyon sok hasznos és figyelem felkeltő írásokat teszel közzé. Csak bátorítani és buzdítani tudlak a folytatásra. Isten áldjon meg a fáradhatatlan munkádért. Találtam egy nagyon érdekes és számomra megdöbbentő cikket mely a magyar Büntető törvénykönyvben lévő törvény kapcsán született. Kérlek ha teheted segíts az értelmezésében. Nekem ebből az jött le hogy már módosíthatják a sportolók genetikai felépítését és ez ellen jöhetett ez a törvényi szankcionálás. Vajon azok a sportolók nefilimmé válnak akiknek módosítják a génjeit?
    A cikk:
    http://sportjog.postr.hu/genmanipulacio-es-buntetojog

    Üdv
    Norbert

    1. Kedves Norbert!
      Köszönöm a bátorítást!
      A cikk tényleg elég érdekes. Azt tudom mondani, hogy ezekről a kísérletekről és génmódosító módszerekről a nyilvánosság, tehát mi, nagyon keveset tudunk. Ami nyilvánosan tudható is elég aggályos. El tudom képzelni mi mindennel kísérleteznek vagy mi minden létezik már, amiről nem tudunk.
      A génmódosítás azonban nem jelent nefilimmé válást. Ezt a szót kifejezetten az emberek és angyalok leszármazottaira használja a Biblia. Arról pedig, hogy ilyen próbálkozások valóban folynak-e manapság, érthető okokból még kevesebbet tudunk.

  2. “Nem az a lényeg, hogy a felső 10.000 mit akar, hanem az, hogy az Örökkévaló Isten mennyit enged nekik megvalósítani ebből.
    Mert ha megvalósíthatnák azt amit szeretnének, akkor már régen, ember sem élne a földön.
    Önmagában már az is az Isten csodájához tartozik, hogy egyáltalán még van ember a földön, és még ettől is nagyobb csoda, hogy Isten kijelentette az övéinek, hogy meddig engedi elmenni ezt a gonoszságot, és mikor fog ?szétcsapni? közötte.”

    Kedves Erika!

    Ebben bízom én is! Tapasztalom, hogy nem megy minden simán ennek az “elit társaságnak”, mert sem 2000-ben, sem 2012-ben nem sikerült megcsinálni a “Nagy Bulit”, amit beterveztek az emberiség kipusztítására. De most nagyon rajta vannak! Ebola, Ukrajna, stb. Nem fognak nyugodni addig, amig a Harwardi projektben betervezett “arany egymilliárd” számú népességet el nem érik. Ennyi szolga elég annak a párezernek aki a háttérből irányítja obamákat és putyinokat.

  3. Nekem is tetszik a videó, érdekes, izgalmas a gondolatmenet – bár tudom kissé “perverz” ezt az “egészet” csak egyszerűen “leizgalmasozni” 🙂 Komolyabb lesz ez annál…
    Szeretem az ilyen irányultságú szabadgondolkodó előadókat, akik ellenállnak a tömegek számára előállított ideológiai sablonok nyomásának, és az igazságot keresve felállítják a saját verziójukat.

  4. Hello.
    Nagyon jó az anyag. A feliratot srt formátumban meg lehet találni valahol, hogy az asszony is megtudja nézni nagyméretben?
    Köszi

    1. srt fájlt nem tettem közzé, amúgy elég hiányos is lenne, mert abban a feliratokon kívüli szövegdobozok nem lennének benne.

    2. Kedves THEA.
      Nagyon tetszett a video. Az lenne a kérdésem hogy ennek az első része amire utalnak is az előadás elején meg van valahol feliratozva ill. meg lesz? Mert az is nagyon érdekelne. Persze tudom hogy nagyon sok munkád van és így is rengeteget kell lefordítanod, így nem is várom el hogy ez is elkészüljön ha most még nincs meg, de ha egyszer talán úgy adódik akkor nagyon érdekelne. Köszönöm szépen.

      1. Kedves Barna!
        Tervben van az első rész feliratozása is, de először egy másik anyag jön a sorban, úgyhogy sajnos pár hónapba is beletelhet mire mindkettő elkészül.

  5. Kedves Thea!

    Már régóta olvasom a hozzászólásaitokat és nézem a videókat. Nagyjából már képben vagyok. Szeretném megköszönni a videókat és a fordítást.

    Üdv.: Szofi

    1. Szia Szofi,
      Őszintén őrülők annak, hogy nagyjából már képbe vagy. Ami a részleteket illeti, sajnos mi sem mondhatunk el ennél sokkal többet.
      Azt szeretném megkérdezni tőled, hogy mi, illetve mik voltak azok a dolgok, amik miatt úgy érzed, hogy most már nagyjából átlátod a dolgokat? Nagyon érdekelne mi volt nagyobb hatással rád,…a lefordított cikkek a hozzászólásokkal, vagy inkább a tartalmilag jól összerakott és jól megjelenített videó anyagok? Ha mind a kettő, akkor arra kérnélek, hogy jelöld meg azokat külön-külön %-ban. Például így: Cikkek-hozzászólások: X% Videó anyagok: Y%.
      Remélem ezzel a kéréssel nem terhellek le túlságosan, de érdekel a dolog, mert jó lenne megtudni mit gondolnak azok a kedves olvasók is, akik rég olvassák ezt az oldalt, de nem szoktak kinyilvánítani a véleményüket. Főleg azok véleménye érdekelne, akik az itt olvasottak miatt váltózott meg a világképük. Segíts nekem ebben légy olyan kedves, mert számomra tényleg nagyon fontos. De gondolom ezt másokat is érdekel. Köszi.

      1. Kedves Adrian!

        Én arra vagyok kíváncsi, hogy miként látják az emberek a világot, ami talán még soha nem volt ennyire izgalmas és bizonytalan, mint ma. Nekem legalábbis úgy tűnik, hogy életem során mindig tudtam mi lesz nagyjából 5 év múlva. Most nem tudom.

        A videó válogatás is jellemző erre az oldalra. Szerintem ha az volt a cél, hogy megfelelő közösséget gyűjtsetek össze, az is kiválóan sikerült ezekkel a videókkal. Tetszenek a filmek és a hírválogatás is. Becsülöm a munkáját annak, aki a fordítást elvégezte. Ez nem azt jelenti, hogy egyetértek azzal, amit a filmek sugallnak. Messze nem értek egyet és mögé látok, látom a szándékot, ami egy cseppet sem tetszik…

        Tehát összességében a videó és a fórumon összeszokott társaság szimpatikus nekem, attól függetlenül, hogy velük sem értek egyet, sokszor nagyon is nem. 40/60 % az arány, a videók/hozzászólások és cikkek/hozzászólások között, ami miatt rendszeresen olvaslak benneteket.

        Attól azért tartok egy kicsit, hogy Wikinget kiutáljátok magatok közül, mert hiszitek-e, vagy sem, nagyon fontos egy fórum életben tartására egy ilyen fickó (már ha fiú egyáltalán…) Ami meg azt a kérdést illeti, hogy szerintem változott-e valamit a világnézetem a hozzászólások, videók, cikkek kapcsán? Úgy érzem nem, de ezt nehéz megítélnem, mert a változást mi nem vesszük észre saját magunkon, főleg nem nagyon gyorsan.

        Még annyit: A “képben vagyok” nem azt jelentette, hogy a nálatok olvasottak következtében már értem, mi történik a világunkban, hanem azt, hogy a fórumon kinek mi a meggyőződése és miről akar meggyőzni engem, az olvasót az, aki ezt a weblapot létrehozta.

        Üdv: Szofi

        1. Rendben kedves Szofi, értelek meg nem is, de köszönöm a válaszod. Bevallom, kicsit zavarba is jöttem tőle, mert mint kiderül másról van szó, mint amire én gondoltam. De sebaj, nem az első alkalom, hogy mellényúlok a dolgoknak.
          De ezek után kérdeznem kell még valamit. Mondtam már,…kíváncsi fickó vagyok 😉 (persze csakis az egészséges határokon belül).
          1. Szerinted az a szülő, aki kritizálja, leszidja netán meg-meg veri a gyerekét, az szándékosan, a gyereke iránti utálatból, teszi?
          2. Válasszal kérlek egyet a kettő közül. 1. A világban több igazság létezhet. 2. A világban csak egyetlen egy igazság létezhet.
          Remélem nem veszed sértésnek kérdéseimet és ha netán úgy érzed, hogy ezeket még sem lehet csak egy NEM-mel, vagy egy IGEN-nel megválaszolni, akkor kérlek ne fogd vissza magad. Még egyszer köszönöm.

        2. Ugye arra gondolsz Adrian, hogy az emberiség büntiben van, mert bűnös (már eleve bűnben született) és most majd az Atya megítéli az emberiséget, amely rászolgált erre az ítéletre. Abban szeretnéd ismerni a véleményemet. Igen, én megértem Őt és úgy vélem rászolgáltunk azokra a pofonokra. Az én véleményem ott tér el a tiétektől, hogy nem lesz válogatás aszerint, hogy ki melyik valláshoz tartozik. Sőt, még úgy sem lesz, hogy jó ember-rossz ember. A válogatás már megtörtént és nem az Úr válogatta ki az un. “Arany egymilliárdot”, hanem az elit, aki azt mondta elég ennyi ember a földön. Ez pedig USA, Kanada, Nyugat-Európa (mi már nem…) és Izrael. 1 milliárd. A többi megy a lecsóba. Ez a “Harwardi projekt”. Hiányzik nekem szmájli. Itt nincs rá lehetőség?

          A világban több igazság létezhet, de ha konkrétan kérdezel valamiről: például, hogy léteztek-e a nefilimek és ők kik voltak, akkor arra csak egyetlen igaz válasz lehet, mégpedig az, ami igaz…. Mert vagy léteztek, vagy nem, vagy hús-vér entitások voltak, vagy démonok (akik az én értelmezésemben valamiféle megfoghatatlan szellemi lények). Nem lehetnek ilyenek is, meg olyanok is. Vagy-vagy. És ez az, ami nehéz; megtalálni az igaz választ. Ehhez nagyon sokat kell keresni, olvasni, figyelni és nem bezárni az elménket minden előtt, ami netán ellenkezik valamelyik fixa ideánkkal.

          Nem tudom sikerült-e most érthetőbben kifejezni magamat, mint az előző hozzászólásomban?

        3. Kedves Szofi!

          Nem az a lényeg, hogy a felső 10.000 mit akar, hanem az, hogy az Örökkévaló Isten mennyit enged nekik megvalósítani ebből.
          Mert ha megvalósíthatnák azt amit szeretnének, akkor már régen, ember sem élne a földön.
          Önmagában már az is az Isten csodájához tartozik, hogy egyáltalán még van ember a földön, és még ettől is nagyobb csoda, hogy Isten kijelentette az övéinek, hogy meddig engedi elmenni ezt a gonoszságot, és mikor fog “szétcsapni” közötte.

          Szeretettel: Erika

  6. Én csak annyit szeretnék hozzá szólni hogy a jelenések könyvében írva van hogy vissza térnek a bukott angyalok hogy elhitessék az embereket a hazugsággal.de az is írva van hogy az utólsó ídőkben az ígaz/választottak/ is alig fog tudni megállni akkora lesz a megtévesztés,össze mosodnak a határok jó és róssz között.

    1. “Sokan megtisztulnak, fehérek és kipróbáltak lesznek, a bűnösök pedig bűnösök maradnak. A bűnösök közül senki sem érti meg, de az értelmesek megértik.”
      Az uccsó időkre mondták ezt az öreg Dániel bácsinak. (12,10)

  7. Ezt a videót lefordítani jó dobás és munka volt ! Hihetetlenül érdekes dolgokat fűz össze és oszt meg a fickó, ezek egy részére én is rájöttem, de sok újdonság is van, ami további kérdéseket vet föl. Hogyan nyilvánulhattak meg a 4900 éves fogságból kiszabadult egykori Vigyázó angyalok ? Mi lett a nyitva hagyott portálokkal az 51-es körzetben, biztos van máshol is, pl.: a hírhedt Dulce földalatti bázison ? A végén megmagyarázza a föld alól feljövő gonosz sereget, ami szintén döbbenetes, és annyit tennék hozzá saját kútfőből, hogy ennek a legyártott (géntechnológiával) 200 milliós seregnek minden valószínűség szerint a szürkék több évtizedes elrablási-kísérletezgetős munkája teremthette meg az alapot. A mocskok valami rejtett helyen (bolygón vagy más dimenzióban) nagyban végzik a munkát, hogy elég számban álljanak rendelkezésre sátán terveinek szolgálatára. Az külön borzalmas, hogy ehhez az emberek és állatok sok egyedét használhatják fel (gondoljon mindenki az állatcsonkításokra amiket szintén a szürke dögök hajtanak végre). Milyen változatos hibridet alkotnak lsd.: Jelenések 9.

    1. Szia Árpi!
      Milyen jó a “tovább gondolt” gondolatmeneted …
      Igazad van, és ettől most én döbbentem le. Én ezt nem is gondoltam így tovább.
      Beszél a korai állatkísérletek keretei közt a tehén és ember keresztezésről. Ezt a szörnyet hívták valamikor minotaurusnak. Valamikor a teheneket is nyírták … én nem hoztam vele összefüggésbe, de lám, lám, jól rátapintottál. Mint a petesejt vétel okára is.
      Délután még egyszer megnézem a filmet.

      1. Kösz a szavakat. Undorító ez az egész. Milyen állatokat is szoktak megcsonkítani ? Teheneket meg lovakat. Gondolj a szörnyek leírására. Skorpiókat meg sok kő alatt találnak a félsivatagokban.

  8. Tudtam! éreztem hogy az emberiség süllyed a mocsokba. Hogy még rosszabb lessz!
    Én már félek. Szerettem volna a jövőben anya lenni 3 gyerekkel. ikrek és még egy gyerek.
    De nem. Nem akarom hogy a gyerekem ilyen világban éljen. Nem nem leszek anya. soha.
    A tervem meg az. Grafikus animátor akarok lenni. A tervem vele hogy a médián keresztűl terjesszem a teremtő létezését a szeretetét és hogy ő maga a szeretet és meg akar menteni ebből a szar világból.
    Ez a tervem.

    Nagyon félek. lehet hogy mi ezt megéljük vagy nem. nem érdekel.
    Kicsi koromtól kezve éreztem hogy a világban bűzlik valami. pedig akkor még nem ismertem az Urat. De már éreztem.
    és most 3 éve már hogy megtértem és ismerem az ÚR SZÁNDÉKÁT.

    Most még nem tudok csinálni semmit mert még tanulnom kell. Most lesz az utolsó évem a gimiben. utána 3 okj és utána igérem hogy tenni fogok valamit! nem lesz könyű mert a szemetek probálni fogják megállitani ezt de nem fogom feladni.

    De akkor is félek. nagyon félek. Milesz ha a Virrasztókat meg fogjuk látni? ezek itt szabadon koborolnak. mindenhol. ilyesztő.

    És az az UFO film amit elössszőr mutatott a csávó azt nem ismerem de undorito!
    Ha ismeritek azt a filmet akor áruljátok el hogy mi a szar ez.

    1. Szia Eszter!

      Az első és legfontosabb, hogy nem kell félned, mert “nagyobb az, Aki benned van, mint az, aki a világban van.”
      És “Ne féljetek azoktól, akik megölik a testet, de a lelket meg nem ölhetik. Inkább attól féljetek, aki a lelket is, meg a testet is el tudja pusztítani a gyehennában.” Máté 10:28

      Erősödj az Igében és az Úrral való kapcsolatodban. Ezt a suli mellett is megteheted. Ne aggódj a jövő miatt.

      Az ufó témában pedig nézd meg ezt, ha még nem tetted: http://youtu.be/GGkSu3CEqt0

      1. szerintem legyen családom a jövőben? ebben a világban? mert szeretnék. csak nem merek. milesz ha őket is megtámadják ezek és elrabolják tőlem. vagy ha nem leszek jó anya?

        1. 16,3 Bízzad az Úrra a te dolgaidat; és a te gondolatid véghez mennek.
          Példabeszédek 16:3

        2. azon gondolkodtam mindig hogy miért most születtem. ebben az időben. születésem ota érzem hogy nem passzolok ide.
          nem csináltam soha azt amit a világ. mindig az elentétét csináltam. na jó nem mindig de a többségen igen.
          születésem ota más vagyok mint a többiek. és ez jó mert valamire vagyok hivatott. csak még nemtudom mire. biztos vagyok benne hogy az Úr majd elmondja.

          ja és ki látta a NOE filmet? én nem de jó is. apu és öcsi megnézte pedig én éreztem hogy nem lesz ennnek jó vége.
          de nem halgattak rám. Ahogy hazajövők a mamától röktön apa mondja: ” megnéztük a Noét. és látod az isten csak látomásokban szol és nem beszédben csak képekben. és hogy az mbereket megőlte és hogy Noé sem tudta hogy mi lesz vele.

          Szoval mondta amit mindig hogy ” isten milyen gonosz , megőlte az embereket, meg hogy valami Ábrahám nak mondta hogy vigye fel a hegyre a gyerekét és ölje meg ( amit aztán megálitott) meg hogy gonosz.”

          apu szerint az Isten egyenlő a sátánnal. mindig ezt mondta. én érzékeny vagyok ha a szerelmemet sértik. amik nem igazak rá. kirohantam és elfutottam. ösztönből éreztem hogy muszály mennem. 1 órát sírtam egy padon és motyoktam magam elé. aztán visszajöttem.

          ja az öcsi. ismeri valaki a Comedy Central csatornát? mindig azt nézi. most pl olyan volt hogy egy gyerek let a kormány és az anya fegyverrel megálította mert a döntései szarok voltak. de nem tudta megőlni mert hogy ő a fia. A fia agyonakarta lőni de akkor az apja szíven lötte és elvérzett.

          az öcsém 12 éves és ilyeneket néz. én majdnem hánytam.

        3. Ezekre a kérdésekre csak te és az Úr tudjátok megadni a válaszokat, de majd a maga idejében.
          “Ne aggodalmaskodjatok tehát a holnap felől; mert a holnap majd aggodalmaskodik a maga dolgai felől. Elég minden napnak a maga baja.” Máté 6:34

          Most az lenne a legfontosabb, hogy minden nap olvass és megerősödj az Igében. “Mert a hit hallásból van, a hallás pedig Isten igéje által.” Róma 10:17

        4. Kedves Eszter,

          Fiatal vagy meg, nem kell még eldöntened ezeket a fontos kérdéseket.
          A jövőt nem kell lefesteni még teljesen feketére, de fehérre sem.
          Hagyd az Úrra, hogy vezessen.
          “Hagyd az Úrra utadat, bízzál benne, mert ő munkálkodik.”
          “a ti életetek el van rejtve Krisztussal együtt Istenben.”
          Te Krisztussal elválaszthatatlanul együtt vagy és ezen felül Isten vesz titeket Jézussal körül.
          A sátánnak semmi köze hozzád és ha lesznek gyermekeid, nekik sem árthat, mert a szülők által ők is szentek.
          Az Igében nincs figyelmesztetés, hogy féljünk a fura alakoktól. Az Úr csak annyit kér, hogy legyünk hűségesek a hitben.
          Isten áldjon
          És fogadd meg Thea tanácsát 😉

        1. Szia Eszter!

          Igen, a filmben megijed a nő a földönkívülitől, de ne felejtsd el, hogy annak a filmnek éppen az volt az egyik célja, hogy a keresztényeket idiótának tüntesse fel. Az is igaz, hogy sokan valóban tájékozatlanok és nem tudják, hogy Jézus nevére az állítólagos földönkívülieknek is térdet kell hajtaniuk és nincs hatalmuk felettünk, ha hittel állunk velük szemben. Ezért is fontos informálódni és informálni másokat. Ha tudod, hogy mivel állsz szemben, nem lesz mitől félned.

          “Mert nem a félelemnek lelkét adta nekünk az Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét.” II. Tim. 1:7

        2. Emlékszem hogy volt amikor a szellemekről kutattam.
          video oldalaak stb.. És tudod mi lett aztán? kitalálod?

          a falakon mindenhol emberi arcok voltak. mindenhol. az utcán mindenhol nem csak a falon. Féltem és sírtam. mondtam hogy hagyanak békén de egyre sujos volt. pedig begszüntettem a kutatásomat és sok zenét is kitörőltem. de nem. nem szünt meg. a Hilsong együttes egyik dalával nyugtattam magam. De ez csak rontott a dolgon. Egyre erősebb volt ez és ilyesztőbb. végűl sirva felhívtam a barátnőmet zsuzsát. ő már felnőt és van 3 gyereke. nagyon szeretjük egymást. Elmondtam neki mi a helyzet. azt mondta hogy neki is volt ilyen sőt rosszabb. ő nem tehet róla tudod Az apja nem ép volt egy jó ember. Sok gonosz dolgot csinált és ez egy kulcs volt. rajta keresztűl törtek be és kisértették őt. már ez nincs szerencsére. Kértem hogy áruljon el párat de nehezen beszélt rola. csak néhányat mondott el. hogy például este a párnáján egy karmos kéz kaparta a párnát a közelében meg hasonló ami velem is volt. Sírtam. szinte majdnem üvöltöttem hogy segítsen mert én már mindent probáltam.
          A telefonon keresztűl imátkoztunk. ő mondta a szavakat én meg ismételtem azokat. Ezz után egy kicsit megnyugottam. pár nap mulva megszünt. igen az imában benne volt Jézus neve.

          Oh Ida. rettenetes volt. azok az arcok? meg halvány ködfoltok az utcán?

        3. A klubban írok majd neked Eszter, addig is tudd, hogy imádkozom érted.

        4. Bizony és ne feledjük, hogy a filmben nem hajtotta el a lényt Jézus nevében az a “keresztény” lány… szerintem ezt nem merték beletenni, nehogy esetleg néhányan mégis kipróbálják 🙂

        5. Hallgass Thea szavaira Eszter, csak jót akar hidd el. Ugyan az én véleményem nem sokat segít, de megerősítem amit ő mond. Tapasztalat.

    2. Kedves Eszter!

      Ézsaiás 44.
      6 Ezt mondja az Örökkévaló, Izráel Királya és Megváltója, a Seregek Ura:
      ?Én vagyok a kezdet és a befejezés,
      nincs más Isten rajtam kívül.
      7 Kicsoda olyan, mint én?
      Álljon elő, és szóljon!
      Mondja el, mi történt az ősidők óta,
      vagy hirdesse ki a jövendőt,
      mondja meg, mi következik!
      8 De ti ne féljetek a jövőtől,
      ne aggódjatok miatta!
      Hiszen én megmondtam nektek,
      régóta tudattam veletek,
      ti vagytok tanúim!
      Hát van-e más Isten kívülem?
      Nincs más Kőszikla,
      bizony, nincs!?

      És Ő azt mondta, hogy a végén Ő győz, a Fenevad meg az összes hozzátartozó a kénköves tóban landol majd. A jó oldalon állsz, és ez zavarja az ellenséget, de nem kell félned, a Mindenható és Örökkévaló Isten a te édesapád, aki mindennél és mindenkinél nagyobb! Azokat a lényeknek is Ő a teremtőjük, nem engedi, hogy ártsanak neked (vagy a családodnak), csak ne veszítsd el a hitedet, bízz a Jóatyában!
      Sok áldást! 🙂
      .

  9. ” Mózes első könyvében olvashatjuk az első említést a Nefilimről (?????? ?????), amikor ?az istenfiak [nefilim] bementek az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szültek nekik?. (I. Mózes 6:4) ”
    PONTOSABBAN!
    Az istenfiak(bukott angyalok!) mentek be az emberek lányaihoz, … és ebböl a kapcsolatból születtek a nephilimek!
    Nem az istenfiak a nephilimek, és nem ök mentek be az emberek lányaihoz!!!

    Csak a pontosság kedvéért! 🙂

  10. UHU Barátom! 🙂

    Zsolttal együtt, örülök, hogy nálatok a szív és az ész egyre kiegyensúlyozottabban müködik!
    / A 18!+ -os elöjel pedig nagyon egyedivé teszi – de, sokak számára még ez is kevés!- mondandód/gondolatod sajátos bemutatását!
    NEKED, ill. NEKTEK címezném megjegyzéseimet, észrevételeimet!

    1-ször is, ha csupán fatalista-ként nézzük a megmagyarázhatatlan Biblián kívüli eseményeket, akkor egyszerüen szönyeg alásöpörhetnénk azzal, hogy ” Ez is a sátán müve!”. Pontosan úgy ahogy az elödök(pl. inkvizitorok) tették hajdanán.
    A THRIVE-NÖVEKEDJ (yuoTube) film, mint alapmü ebben a kérdésben, olyan kérdésekre próbált ésszerü magyarázatokat adni ami a Bibliából “kimaradt”, de kikerülhetetlenül jelen van napjainkban! /Pl. a gabona körök rejtélye, avagy a Thorus-rendszerek, ..stb./ http://vilaghelyzete.blogspot.se/2012/04/thrive-teljes-film-vegre-magyar.html
    Nem kell, hozzá megtagadni a hitünket, hogy megértsük ezek tények itt vannak és nem dughatjuk fejünket a homokba, mint ha nem léteznének! Valamit kezdenünk kell/ene velük! Csak rajtunk múlik!

    Persze, lehetséges, hogy nagyon is paralell a meglevö hitünkkkel, csak mi nem látjuk azt a dimenziót amiben ezek az anomáliák szépen összesímulnak és átfedik egymást!

    Olyan ez, mint a büvész trükkje!
    Elsöre : ” -Á, ez ördögi praktika, szemfényvesztés, spirituzmus!” , de amikor megmutatják a trükk megoldását, akkor a homlokunkra csapva azt mondjuk : ” Hát, persze! Milyen egyszerü!” 🙂

    Persze, nem árt ha egészséges szkepticizmussal vizsgáljuk az új jelenségeket és azok magyarázatait! Mivel, könnyen ránk sütik az “eretnek” bélyeget!
    De, pont az u.n. eretnekség mozdította elö a nagy felismeréseket (pl. Schemmelweis, a gyermekágyi láz terjedése és lokalizálása területén, …stb.)
    Lehet, söt biztos, hogy ma is vannak köztünk ilyenek akik olyat és úgy látnak ahogy azt a többiek még nem!

    A nagy dilemma továbbra is ami megosztja az embereket;
    – Ha, Isten létezik akkor mire vár? Miért nem lép az emberi gyermekei érdekében? Milyen további szörnyüségnek kell még történnie, hogy tettre késztesse? Nem elég az eddigi és jelen katasztrófái, szenvedései?
    Egyetlen szülö sem tétlenkedne, hogy enyhítsen gyermekei szenvedésén!
    – A másik oldalon ott vannak azok, akik minden vélt vagy valós segítséghez odafordulnak, mert már elviselhetetlen számukra a szenvedés! Nagyon is érthetö és természetes reakció ez!

    Persze, magában hordozza a túlreagálás veszélyét, de a tétlenség és a ” fájdalom” elviselése sokkal kínzóbb!
    Ezért keresnek, kutatnak enyhülést az emberek!
    Valljuk be : Nem akar senki sem mártírként szenvedve élni!

    S, ne feldjük : A TUDAT TEREMTÖ ERÖ! AMIT HISZEL, AZZÁ LESZEL!

    Boldogok akik éhezik és szomjazzák az igazságot! Ámen.

    1. Az eretnekség hitehagyast jelent Wiiking, jo, ha tudod.
      Es ha a Vilaghelyzete blog-on nem a stílusomat vizsgalgattad volna, hanem ahelyett arra figyelsz amit ott megírtam (hivatkozva többek között a bunbeesésre), akkor nem jelentenél ki itt ilyesfajta megjegyzéseket, hogy pl. az emberek dilemmaban vannak amiatt, hogy: ” Ha, Isten létezik akkor mire vár?” “Miért nem lép az emberi gyermekei érdekében?” stb. Ilyen kérdéseket a hitetlenek tesznek fel, vagy az olyanok, akiknek zéro a bibliaismeretük… nem látják át az EGESZET.

      (Itt utananézhetsz annak, amit a VH-n írtam, ha van benned hozza elég becsület és kurázsi: )

      http://vilaghelyzete.blogspot.com/2014/07/lovedekek-utotte-nyomok-malaj.html

      Satannak jogi alapja van a földön valo uralmahoz. “Nekem adatott ez és én annak adom, akinek akarom.” (Lk 4:6). Ha pedig ez tény, akkor miért Istent szedegetitek elo minden, e földön történo nyomorusag miatt?
      Neked ahelyett, hogy idejarsz kötözködni velünk, az kellene dolgod legyen, hogy hírdesd az evangéliumot (az örömhírt), és maris kevesebb (késobb egyre kevesebb) ember maradna dilemmaban afelol, hogy Isten miért nem lép.
      A mai idoket ugyanugy nevezhetjük az emberiség szabadsagprobajanak, mint ahogyan ez Adam és Noé közt volt, amikor is az ember azt tehetett, amit akart, nem lévén felette törvény (tizparancsolat), különösebb felsobbség, kormanyzat, szabalyok, amikkel Isten mégis korlatozta volna a bunos embert a maga romlottsagaban. Isten ma is ezt mondja az embernek: – Na mutassatok meg nekem, hogy a tolem valo elszakadas altal mire vagytok képesek a ti nagy szabadsagotokban! Tudjuk, hogy az akkori korszak korlatlan szabadsaganak özönvíz lett a vége.

      1. Ria!
        Hozod a formádat! 🙂

        Egyéb iránt pedig azt kifogásolod, hogy nem figyelnek rád és a hsz-aidra! 🙂

        Akkor, figyuzz csak!
        @ wiiking
        augusztus 10, 2014 9:15:04 de.

        ” UHU Barátom! ”
        Ahova nem hívnak oda nem megyünk, … ha pedig nem kérdeznek, akkor nem illik bele beszélni egy személyes beszélgetésbe! Igaz? Szóval?
        Fuss neki még egyszer ennek és kezd úgy : Adjon az Isten szép jó napot minden szeretett testvéremnek! 🙂
        Mit szólna Jézus ehhez a viselkedésedhez ?

        Egyébként pedig egy házi feladat neked : Magyarázd el nekik és szeretteiknek is! 🙁
        http://balrad.wordpress.com/2014/08/10/luhanszk-donyeck-gorlovka-donbassz-2014-08-10/

        ” …, mert boldogok a békességre igyekvök!”

        1. Szanalomra mélto ez a te vergodésed itt Wiiking. Legyél férfi!!!

        2. Tagadhatatlan, hogy a szívem vérzik, minden kép láttán és minden egyes emberért!
          Vajon Ukrajna ezen részén nem élnek (éltek) keresztények? nem hirdettetett az Isten Igéje?, vagy csak nem figyeltek rá eléggé?, vagy csak nem vették komolyan?

          2,21 És lészen, hogy mindaz, aki az Úrnak nevét segítségül hívja, megtartatik.
          Cselekedetek 2:21
          10,13 Mert minden, aki segítségül hívja az Úr nevét, megtartatik.
          Róma 10:13

          Tagadhatatlan, hogy a vészhelyzetből Isten nem ment ki mindenkit egyformán. Miért? Mert nem mindenki egyformán hallgat a szavára. Van akinek Isten szava hiteltelen és elmegy a füle mellett. De amit Isten megmondott, azt meg is cselekszi.
          Ezeknek a súlyos harcoknak sajnos vannak áldozatai. Emberi oldalról nézve ártatlan áldozatai.
          De ne felejtsük el, hogy Isten kegyelméből vannak megmenekültjei is.
          A “süket füleket, hitetlen szívet, az Istenhez kiáltani nem tudó ajkakat” pedig ne az Isten számlájára akarjuk rásózni!

  11. Én nem néztem meg a videót, de akkor is van egy gondolatom, ami természetesen 18+ olvasmány, tehát nem kell elolvasni és tudni kell: ÉN CSAK GONDOLKODOK!!! és senkit semmiben sem akarok sérteni!!!

    Amennyiben egy prófécia elkerülhetetlen, akkor nyugodtan üljünk le, mindenki maradjon az ami és aki, oszt várjuk az elkerülhetetlent! Sőt, örvendezzünk, mert beteljesedett! Akinek pedig közben több esze van, mint félelme, azt feszítsük meg és építsünk rá számtalan vallást vagy akármit, aminek nevében nevelési célzattal irtsunk ki mindent, ami másként vélekedik, másként él és gondolkodik (stb.), s még akkor is, ha amúgy keresztény és egyéb vallású-hitű arcokat pirongató példamutató közösségben éldegéltek ezen tanok nélkül is…stb.stb… Jót akarva, jóvá tenni a népeket, pedig közben írva vagyon, hogy kudarc az egész, hisz végítélet kell a megtisztuláshoz, tehát még több és megannyi emberi szenvedés eljövetele által valósulhat meg Isten országa, itt a földön… Tehát feleslegesen lettek megkínozva, kivégezve emberek! Maximum, ha nem lettek volna “átnevelő táborok”, akkor előbb beteljesedett volna a prófécia, mert még több gonosz ember lenne? S talán ez minden vallásra igaz, írom ezt kellő ismeretanyag nélkül!

    Nem gondolja valaki, hogy ez így van?! De most komolyan!

    S ha netán most felbukkan egy értelmes arc az űrből (mert máshonnan már nem is jöhet amúgy!!!), akkor az tuti gonosz! 😀
    Még akkor is, ha mindenki könnyét elmossa és mindenkit boldoggá tesz (örök ifjúvá és életűvé, megmutatva a számtalan lehetséges élőhelyet az univerzumban pl., amit amúgy soha nem lehet benépesíteni)! Mert miért is teszi ugye?! Hm…Hm… 🙂
    A mennyországban boldogság van, s így lesz itt is. De nem emberek fogják kiválogatni a lakóit! Szerintem legalábbis.

    1. Kedves UHU!

      Azért én Téged sem értelek! (Hamár UHU-nak írod a neved)
      Az emberiséget gyilkoló démonoknak, vagy mondhatjuk úgy is ET.-jeinek miért pont itt akartok barátokat toborozni?
      Ráadásul ?nyakatekert, terelő szöveggel??!

      ?oszt várjuk az elkerülhetetlent!?
      – Nem elkerülhetetlen! Csak Ti, (Te) nem vagy hajlandó tudomásul venni, hogy hogyan is kerülhető el, pedig mi már számtalanszor elmondtuk.

      ?Akinek pedig közben több esze van, mint félelme,…?
      – A bátort nem kéne összetéveszteni a vakmerőséggel …, sőt az sem ártana, ha lenne egy mércéd, amihez az ?eszed méretét? mérni tudnád …

      ?azt FESZÍTSÜK MEG és építsünk rá számtalan vallást vagy akármit, aminek nevében nevelési célzattal ÍRTSUNK KI MINDENT, AMI MÁSKÉNT VÉLEKEDIK, másként él és gondolkodik?
      – Itt a közülünk valók, senki nem akar senkit megfeszíteni, kiirtani sem, (még Téged sem) de ez a nyakatekert alattomos, erőszakos és vádló hang egy másik nincknév alól már nagyon ismerős.
      Semmilyen vallást nem akarunk Rád építeni, sőt a magunkét is mi magunk hordjuk, hidd el, hogy nem kérünk segítséget Tőled.

      ?ha amúgy keresztény és egyéb vallású-hitű ARCOKAT PIRONGATÓ példamutató közösségben éldegéltek EZEN TANOK NÉLKÜL IS?
      – Ha ennyire rossz a véleményed rólunk, akkor miért jössz közénk? Magadhoz hasonló közegben nem jobban érezhetnéd magad?

      ?Jót akarva, jóvá tenni a népeket, pedig közben írva vagyon, hogy kudarc az egész,…?
      – Csak annak lesz kudarc, aki nem hajlandó tudomásul venni mi a jó és mi a rossz, mi a jónak a ?mérőzsinórja?. Az ilyen ember saját magának okozza a szenvedését, de a környezetének is.

      ?S ha netán most felbukkan egy értelmes arc az űrből (mert máshonnan már nem is jöhet amúgy!!!), akkor az tuti gonosz!?
      – E kérdésben SAJÁT TAPASZTALATTAL rendelkezem, UGYAN AZZAL, amit itt az oldalon található ?Negyedik típusú megtévesztések? videója bemutat. (Hitelességéért garanciát vállalok!)

      ?Még akkor is, ha mindenki könnyét elmossa és mindenkit boldoggá tesz …?
      Az ET.-el való ?barátkozás? ?boldogságát? már ismerem, és soha többet nem kérek belőle …
      Hálát adok Istennek, hogy kiszabadított a karmai közül.
      Egyébként van sok ET.-et váró és dicsőítő webhely. Miért nem ott várod a hasonló nézeten lévőkkel, és miért nem ott örülsz neki? Miért itt akarsz barátokat gyűjteni az emberiség gyilkosainak ? …
      Itt nincs rájuk kereslet.

  12. Üdv!
    Olyan kérésem lenne, hogy ennek a videónak az első részét, valaki tudja hol kell keresni feliratosan?! Vagy netán feliratot hozzá?
    Esetleg valaki tudja, hogy az előadó által említett SEED sorozat/film van-e, esetleg hol, milyen néven elérhető….mert találtam egy sorozatot hasonló névvel, de egy spermadonor csapos viszontagságiról szól…gondolom nem erre célzott az előadó!:)
    A segítséget előre is köszönöm!:)
    Üdv!

    1. Szia pk!
      Sajnos az első részhez nincs felirat. Egy ilyen hosszabb videó feliratozása hónapokig tart, így muszáj alaposan átgondolni, hogy melyikhez fogok hozzá. Amúgy az előadásnak már harmadik része is van.
      A Seed sorozathoz Rob Skiba még a támogatókat keresi, mert hogy pénz nincs rá. Itt találsz több infót róla: http://seedtheseries.com/see.html

      1. Szia Thea ! Köszönöm én is a munkát, nagyon jó ez a videó. Én csak azt nem értem, miért nem az első részt fordítottad le, miért a másodikkal kezdted ? Gondolva a felépítésére, a korábbiban lehetett a Nefilim kérdés alapjainak a tisztázása és a Noé előtti idők bemutatása.

        1. Szia Arpiel!
          Ahogy már írtam neked, muszáj szelektálnom, mert nagyon sok jó és fontos videó van, én viszont csak egyetlen ember vagyok. Amúgy ez egy háromrészes anyag és csak ezt a középsőt terveztem lefordítani. Meglátod lesznek majd átfedések az Elhitetés kora 2. része és ezek között, ahogy a Negyedik dimenziós leleplezések és az Elhitetés kora 1. része között is voltak.
          Segítene a helyzeten, ha az alapítványunkon keresztül érkeznének néha felajánlások, mert akkor több időt tudnék a cikkek, videók fordítására szánni és kevesebbet a fizetős munkákra…

        2. Értem a célzást, és vettem is. 🙂 Isten adjon és áldjon meg ebben is ! Még egy gondolat. Chuck Missler-t nem említette a fickó a videóban, pedig én őt elég komoly szakértőnek gondolom. Te ismered ?

        3. Igen Arpiel, ismerem. Láttam több előadását is. Az Elhitetés kora első részében is beszél.

      2. Szia Thea,

        ha van angol nyelvű felirat az első részhez, szívesen segítek lefordítani, amit legfeljebb már csak át kell nézni a pontosság végett.

        1. Szia Paal!
          Az nagyon jó lenne! A felirat szövege nincs meg (ez általában így van), viszont van egy nagyon jó szoftver, aminek segítségével hallás után elég jól lehet fordítani. Kifejezetten erre készült.
          Innen letölthető az ingyenes verzió, amivel 1 hónapig videókra is lehet használni: http://www.nch.com.au/scribe/
          Ha így is érdekel a dolog, akkor privátban elmagyarázom részletesebben. (admin kukac idokjelei.hu)

        2. A többiek nevében én is köszönöm ! Isten fizesse meg a munkádat.

    2. Üdvözöllek PK,
      Itt az előadás első része, annak aki érdekel, de mint azt már Thea is mondta, csak nézni-hallgatni lehet. Egyébként nem értem ezt a youtube féle feliratozást. Sokszor a mondatban oda nem illő, teljes mértékben eltérő nonsense szavak kerülnek bele. A videókat gondolom valami google fordító software készíti. Jó, utána is néztem, tényleg így van. http://www.youtube.com/watch?v=E8dUQOaSmSE
      http://www.cnet.com/news/youtube-debuts-video-translator-for-300-languages/ Akkor nincs min csodálkozni.

      2. rész. http://www.youtube.com/watch?v=E8dUQOaSmSE

  13. Köszönöm a videót.
    Sok amatőr kutatás során erre jöttem rá én is, és nem mostanság. Nem túl bonyolult a dolog, amennyiben az ember ismeri a Szentírást is. Nem, magam sem ismerem teljes egészében. Röstellem ezért magamat. Sajnos amikor eljön majd az idő, sok embertársunk idegenek véli majd ezeket az entitásokat.
    Lassan összeáll a kép, vírus, háború, konfliktusok, gazdasági recesszió, közöny, könyörtelenség, empátia hiány stb. Ennek a végén pedig mindez összetevődik, amelyből nagyon rossz dolog kerekedik ki, aztán majd ők mint tanítók és béketeremtők érkeznek majd meg vélhetőleg. Pedig mindezek mögött ők állnak, csupán elterelik a fókuszt különböző módon és különböző eszközök által a lényegről. Az viszont biztos, vereséget szenvednek a végén Jézustól és a Teremtő Istentől, de addig még nagyon sok negatív dolog vár az emberiségre.

    1. A fenti bejegyzés elso mondataban van egy nem kicsi tévedés, ugyanis a “nefilimek” az istenfiak és emberek leanyaival valo kapcsolatabol születtek.

      1. Tisztában vagyok vele, hiszen ezt már régebben is írtam jelen oldalon Ria, vissza lehet keresni 🙂
        Thea bizonyára jól tudja, és talán több fórumtársunk is.
        A torz nefilimek a bukott angyalok és az emberek kereszteződésből jöttek létre. Látom már Wiiking barátom javította ezt a kisebb tévedést teljesen helyesen.
        A bukott angyalok térnek majd vissza, mert ők az özönvíz idején nem pusztultak el, sem a vezérük, a fényhozó. A visszatérés sem helyes kifejezés, ugyanis nem is mentek el.

        1. Szerintem az történhetett, hogy te nekem szántad az első hozzászólásod, csak rossz helyre kattintottál és Zsolt kommentje alá került, így Zsolt azt gondolta, hogy neki szól.

        2. Okay Thea, de egy ilyen esetben melyikük hsz-a alá kellett volna irnom az enyémet? Uhu alá, vagy PK alá a tiéd alá, vagy esetleg elsonek? De akárhova is irtam volna, lényeg az, hogy sem Wiiking nem figyel, sem pedig Zsolt… egyedül csak te figyeltél. Csak irogatnak vaktában anélkül, hogy mielott irnak, végigszaladnának az összes kommenten, miközben figyelnek a datumra es az idopontokra is.

        3. Az a lényeg, hogy tisztáztuk. Zsolt! Ria tehát nekem írta, csak véletlenül a tiéd alá került. Előfordul. 🙂

        4. Nem véletlenségbol került Zsolt ala a hsz-om Thea, hiszen megirtam.
          Es ha Zsolt normalisan odafigyel, akkor ebbol a mondatbol: “A fenti bejegyzés elso mondataban van egy nem kicsi tévedés…”, könnyedén felismerhette volna, hogy nem neki szol a hsz-om.

        5. Elnézést Ria, tévedni emberi dolog.
          -Zsolt! Itt a fenti két mondatodban mirol is beszélsz igazabol?- Ezért írtam neked 🙂

        6. Rendben van Zsolt, és a késobbiekben légy figyelmesebb kicsit. 🙂

        7. “de egy ilyen esetben melyikük hsz-a alá kellett volna irnom az enyémet? ”
          Ria, szerintem ha nem valakinek a hozzászólására reagálsz, akkor külön érdemes hozzászólni, mert így eléggé félreérthető. “A fenti bejegyzés” kezdetű mondatod így a Zsolt hozzászólására vonatkozik (ránézésre, nem értelmileg), mert az van fölötte. Vagy másik megoldás, hogy megszólítod a címzettet (Thea), hogy mindenki számára egyértelmű legyen.

        8. Hova “külön” Xenia? Egy finom léleknek rá kellene éreznie, hogy nem akartam elsonek odatolakodni, a többiek fölé… mindez ezért volt.Thea pedig nem hülye, hogy ne tudta volna, hogy kizarolag csak neki szol az üzenetem. Mar te is kezded a kötözködést Xenia? Nincs itt ennél sokkal sulyosabb probléma? En a helyedben, – miutan mar lezartuk a dolgot – nem hozakodtam volna elo ujra ezzel a témaval. Mi volt ennek az értelme éppen ezért?

        9. Kedves Ria, ezt csak ötletnek szántam, bocsi, ha kötözködésnek tűnt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend