Természeti katasztrófák

Biblia, víznyelők, meteorok és márciusi hó

A Bibliából tudjuk, hogy az utolsó időkben számos szokatlan eseményre számíthatunk a természetben, az elmúlt hónapokban azonban annyi furcsaság történt, hogy az már a fővonalas médiában is sokaknak feltűnt, ahogy azt az alábbi cikk is mutatja.

Az Examiner írja:

A világháló elsőszámú minősítő oldala, az Alexa.com szerint az elmúlt napok legnépszerűbb cikke a Weather.com “Isten keze az időjárásban” című írása volt. Ezen nem kell csodálkozunk, amikor az Egyesült Államok jelentős részét még március utolsó napjaiban is hó borítja, erősen havazik az Egyesült Királyságban, Lengyelországban pedig még legalább két hétig várat magára a tavasz. Egyre több ember szeretné tudni, hogy mi történik.

Guatemala, 2010

Az egymás után megjelenő víznyelők és tüzes meteorok arra késztetik az embereket, hogy válaszokat keressenek és kérdéseket tegyenek fel, például a YouTube videókban és az alattuk olvasható hozzászólásokban. Tudni szeretnék, hogy ezek a jelenségek tényleg egyre nagyobb számban jelennek-e meg földünkön, annak ellenére, hogy a tudósok szerint mindez teljesen normális és csupán arról van szó, hogy az információ szélesebb körű rendelkezésre állása miatt több ilyen esetről szerzünk tudomást.

A NASA becslései szerint a meteorit 15 méter átmérőjű lehetett, amikor a föld atmoszférájába lépett.

Mint például az oroszországi meteor esetében, aminek február 15-i megjelenése komoly károkat és jelentős médiafigyelmet eredményezett, különösen, hogy még ugyanazon a napon egy focipálya méretű aszteroida 27.000 kilométerre közelítette meg a földet. Egyetlen nappal később pedig már Kaliforniában figyeltek meg egy tűzgolyószerű jelenséget.

Az examiner.com előző cikkét ezekről a szokatlan eseményekről ötezren olvasták el egyetlen hónap alatt.

Egyre többen kíváncsiak, hogy milyen kapcsolat lehet például a víznyelők és hasonló természeti jelenségek növekvő gyakorisága és a Biblia között. Maga a szó nem szerepel a Szentírásban, azonban több olyan történetet is találunk, amelyben a föld megnyílt vagy elnyelt valakit.

A meteorokról, nem meglepő módon, nagyon sok bibliai témájú írás szól, kifejtve, hogy ezek megjelenése sorsdöntő események bekövetkezését jelezheti. Az egyik legismertebb ilyen történet Szodoma és Gomora esete, amikor Isten elpusztította a két várost lakóinak bűnei miatt. “Az Úr pedig kénköves tüzes esőt bocsátott Szodomára és Gomorára, az Úrtól, az égből.” (I. Mózes 19:24)

Az Új Testamentumban pedig maga Jézus figyelmeztette tanítványait, hogy visszajövetelét ilyen jelek előzik majd meg:

“Közvetlenül ama napok nyomorúsága után pedig a nap elsötétedik, a hold nem fénylik, a csillagok lehullanak az égről, és az egek tartóerői megrendülnek.” (Máté 24:29)

Az égi jelekből és az online keresésekből úgy tűnik, hogy az emberek nemcsak kíváncsiságból szeretnék tudni, hogy minek köszönhetők a furcsa időjárási és egyéb természeti jelenségek, hanem kutatásuknak komoly lelki vonzata is van.

Előző posztKövetkező poszt

49 hozzászólás

 1. A globális felmelegedés OKA???

  Attól tartok, hogy a geológusaink vagy keveset tudnak a Földünkről, vagy sumákul elhallgatják az igazságot az emberiség elől– esetleg a felső 10-20 ezer leggazdagabb emberi rétegnek van tudomása róla és egy pár fizikusnak és geológusnak az igazságról a Földünkkel kapcsolatban!

  Sajnos a Földrengések a tűzhányók ébredése a óceán fenék egyre nagyobb mértékű repedése a az időjárásunk durva megváltozása- ez mind-mind a Földünk miatt történik,a Földünk haldoklik. és durván számolva is 20-40 ezer esztendeje van már csak! de sokkal előbb alkalmatlan lesz az élet számára sajnos a felszíne

  Miért? — mert a geológusok elméleteivel ellentétben a Föld belülről kifelé-haladva forrósodott át a 4-5 milliárd éves ideje alatt, nem pedig kívülről hűlt le eddig. Ma már tojáshéj vékony a kéreg csak 5-6 km az óceán alatt.! Sajnos egyre több helyen fog szétrepedni kontinens– Afrika Nyugati partja mentén– Amerika keleti oldalán az óceán alatti tenger fenék és a Nyugati szárazföldi partok fognak leszakadni a század végéra 1m is emelkedni fog az óceánok és tengerek szintje! Nagy veszélyt jelent az oroszok Északkeleti része ahol a lefagyott metán szabadulhat ki és a légtérbe kerülhet– az óceán fenék a mi oldalunkon is nagyon sok helyen repedni fog igy az Indonéz-sziget világokat körbefogó óceáni része. — szigetek fognak eltűnni és egy nagy népvándorlásfog kezdődni ami nagy nyomorúságot éhínséget okozhat. Igen nagy veszély fenyegeti az Északi népeket -Izlandot mert ott fog nagy mértékben aktiválódni a tűzhányók a kéregrepedések és láva kiömlések, forróvizek a szigetek az életre alkalmatlanná fog válni!
  A legfontosabb az emberiségnek egy élhető bolygót kell találnia és oda átköltöztetni az élővilágot, na és Főleg az emberiséget nem CSAK a GAZDAG felső 10 000 embert SUMÁK MÓDON!!

  Itt nem helyes a hitbe kapaszkodni, mert Jézus soha nem fog megmenteni senkit, még önmagát se tudta! DE még Isten se fog tudni segíteni, mert ő maga a Földünk Szellemi LELKE! Ami pedig meghal élettelenné vélik, és ez a sors vár a Földünkre is, abból a lélek felszabadul és így fog történni a Földünkkel is. Kiszakad az isteni LELKE és elzúg valahova az univerzumi Térbe- talán találni fog egy új földet és újra teremti majd az életet!

 2. Kezdem az amerikai kemény téllel. Még január eleje volt amikor egyik nap az egyensúlyom megingott előre hátra egy irányba.

  azt gondoltam valami vérkeringés zavar okozta egyensúlyvesztés–DE amikor erre gondolva lefeküdtem a kanapéra és felnéztem a szobánk közepén lelógó csillárunkra a csillár épp úgy mozgott és abba az irányba ahogy én meginogtam.Már pedig a csillárnak nincs vérkeringés zavara nem igaz!!???

  Na mármost ha földrengés okozta volna akkor a talpam alatt is mozdulni kellett volna a földnek de ilyesmi nem történt. Tehát mi történhetett gondolkodtam és arra jutottam hogy a Földünk tengelye dőlt meg az amerikai rész Észak felé, akkor mi oldalunk Délnek kellett hogy dőljön!

  Azonnal leültem ide a géphez és írtam az Országos meteorológiai Intézetnek, hogy itt Magyarországon nem lesz sokáig tél és nagyon korán bejön a tavasz illetve szinte májusi meleg, erre számítsanak mert azt hiszem a Földünk tengelye megdőlt– akkor viszont ha nem mozdul vissza akkor hazánkra a melegebb éghajlat lesz jellemző és a több esőzés.

  De válaszolni nem válaszoltak a levelemre. Gondolom jót nevettek rajta!

 3. Tiszteletem.
  Én is bizonytalan vagyok olyan szempontból, hogy az új Pápa melyik oldalon állhat.
  Ha abbol indulok ki, hogy Argentinából jött mai tudjuk most a cionista amerika ellen küzd akkor úgymond jó helyről van.
  De ha a nagyfigyelmeztetést nézzük akkor elvileg bibi van.
  Nem teljes az ismeretem de a nagyfigyelmeztetés szerint ez az utolsó pápa vagy lesz még egy?

   1. Kedves Cobay László!

    “A Biblia szerint Péter lesz az utolsó pápa, tehát még van idő.”

    Ezt a Biblia hol írja?

 4. Bizonyos, hogy valami kezdetét vette, már régóta, és ez most fokozódik egyre inkább. Érdekes, de én már gyerekkoromban biztos voltam benne, hogy nem akármilyen korban élek, és hogy Jézus visszajövetele közel van. Figyelemreméltó ami a Nagyfigyelmeztetés üzeneteiben le van írva, de ettől még nem 100% hogy valóban Istentől jönnek az üzenetek. Voltak beteljesült próféciák, igen: Földrengés, vulkánkitörés Európában. Földrengések minden évben vannak, sok-sok tucat világszerte, kisebbek is nagyobbak is. Elég jó esély van rá hogy legyen épp Európában is minimum egy. Így ez bejött. Ha esetleg nem jött volna be, lehetett volna mondani, hogy az imák hatására elmaradt Isten kegyelméből. 🙂 Rengeteg működő vulkán van világszerte, Európában is van pár aktív. 🙂 Így ezt sem nagy kunszt megjövendölni hogy lesz egy vulkánkitörés ebben és ebben az évben. Ilyeneket sima mezei jósok is megjövendölnek, nem kell ehhez a Nagyfigyelmeztetés weboldal. Továbbmegyek: nem minden prófécia van Istentől, akkor sem ha beteljesedik. Ezt egy protestáns lelkipásztor mondta, és szerintem helytálló megállapítás. A jelenlegi pápa meg hogy hamis-e vagy sem, erre annyit mondanék, volt jópár hamis pápa a Katolikus egyház történetében. Volt mikor egyszerre három pápa is volt, voltak ellenpápák, meg olyanok, akiknek a regnálása alatt az inkvizíció emberek tömegeit égette meg máglyán….ami ugye igencsak messze van a krisztusi lelkülettől. Tehát nem az első hamis pápa lenne….Én ugyan nem találok kivetnivalót abban, hogy elítéltek lábát mosta meg, ez szerintem kukacoskodás. Jézus maga mondta: “Nem az igazakat hívogatni jöttem, hanem a bűnösöket a megtérésre”. A parázna asszonyt sem ítélte el, aki bűnbánó szívvel jött hozzá. Egyébként is, az egész katolicizmus a pogány vallásosság és a kereszténység egyvelege. A csiricsáré díszes templomok, a szentek szobraival (“Ne csinálj magadnak faragott képet”) a pompa, a hivalkodás, az egyházi vagyon felhalmozása igen messze vannak a betlehemi jászol egyszerűségétől. Ilyen értelemben még igaza is lehet a jelenlegi pápának, hogy szegény egyházat hirdetett meg. Persze nem védem őt, különösebben nem is érdekel, mert nem egyházi személyekre nézek, nem pozíciókat, címeket tisztelek, hanem Jézus Krisztust. Felőlem cigánykereket is hányhat a templomban a pápa az sem lepne meg már különösebben ebben a megtébolyult világban. Nekünk figyelni kell az idők jeleire, amik a Bibliában benne foglaltatnak leírva, és készen kell állnunk, hogy bármikor visszajöhet Jézus az övéiért. Valami elindult már jó ideje, és bizonyos, hogy be is fog következni, ami meg van írva. Az időpontok találgatása viszont nem szerencsés dolog.

 5. Na még egyszer 🙂

  A végidő meghatározásán fáradozni hiábavalóság, és mint értelmetlen cselekvés, bűn is.
  (Ha a végidőt meg lehetne határozni, akkor Jézus valótlant állított volna, és ezt NEM HISZEM! Az Atya Istennél egy nap ezer év, és ezer év egy nap a Biblia szerint, vagyis a Teremtőt nem köti az Idő dimenziója, érdemes ezt is figyelembe venni.)

  Jézus maga mondta ezeket:
  ?Vigyázzatok tehát, mert sem a napot, sem az órát nem tudjátok!? (Mt 25, 13)
  ?Azt a napot viszont, vagy azt az órát senki sem tudja, sem az angyalok az égben, sem a Fiú, hanem csak az Atya.? (Mk 13, 32)

  Tehát egy dolgunk van: KÉSZEN LENNI, MINDIG! És akkor nem kell olyasmiken agyalnunk, ami nem a mi dolgunk, és rejtve van.

  1. Kedves Gondolkodó Testvérem!

   Mt 24,14
   Isten országának ezt az evangéliumát pedig hirdetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jön el a vég.”
   ? Persze az evangéliumot hirdetni akkor van értelme minden nép között, ha értik, vagyis , ha a saját nyelvükön válik elérhetővé számukra. Néhány statisztikai adat: 1990-ben 1600 nyelvre volt lefordítva a Máté ev. ill. más ev. könyv. Ma 7000 nyelv körül tart ez a munka. Érdekes adat, hogy közel 2000 év alatt 1600 nyelvre, további közel 20 év alatt pedig további közel 5400 nyelvre fordították le. Azt mondják a hozzáértők, hogy 8500 olyan nyelv van a földön , amelyet legalább 500 ezer ember beszél. Az ennél kisebb lélekszámú nyelvet beszélő népcsoportok pedig már olyan helyzetben vannak, hogy az ország , amelyben élnek valamely nagyobb lélekszámú nyelvet beszélő népcsoport országa, így a hivatalos nyelven – amelyet nekik is beszélniük kell, hogy hivatalos ügyeiket intézni tudják – már elérhető az evangélium. Úgy tűnik, hogy néhány (max 10 év ) van Jézus eljöveteléig. Erre mutatnak az egyéb jelek is , pl totális ellenőrzési rendszer kiépülése, amely az antikrisztus birodalmának alapja. Hát érdemes egy kicsit elgondolkodni. Takács Feri

  2. Először is. Nincs olyan egy keresztény számára, hogy bűn. Mert Jézus a bűneinket maga vitte fel a keresztfára. Meg kell különböztetni a testi bűnt és a szellemi bűnt. Melyikről beszélünk ?

   Másodszor. azt mondja, sem a napot sem az órát ( ezen belül nem tudod sem a percet, sem a másodpercet ). De ha nem tudod ezeket, mit tudhatsz ? Matematikából nem szerettétek a szöveges egyenleteket ? Igaz ?
   Oké. Szóval tudhatjuk az évszakot és a hetet. Utalás Énekek éneke 2 bekezdés. Ott a szöveges egyenlet, és a megoldás. Énekek én. 2 / 13 ez a végeredmény. De az év azt nekünk kell figyelni. Erre utalás csak úgy magányosan: János 4 / 35.
   Aki nem hiszi járjon utána. Szeretettel Laci 🙂

   1. Hozzatennem meg:
    10 szuz peldaja + “nyarban gyujt az eszes”
    Az oszovetsegi zsido unnepek pedig mind elokepek. Az osszel lezajlo zsido unnepeket elemezd, azok a fontos elokepek a vegso idokkel kapcsolatosan…. 😉

   2. A megváltás az ősbűn megváltásáról szól,amivel Jézus megnyitotta a magasabb dimenziókba jutását az embereknek haláluk után.Mindaddig csak az alsó rétegbe kerülhettek a lelkek.Az,hogy megnyitotta dimenzionálisan az utat lelkünk emelkedése és halálunk utáni fejlődése érdekében,az nem azt jelenti,hogy hátradőlhetünk és azt csinálhatunk egymással amit akarunk,mert meg vagyunk váltva ész szabad a tánc.

  3. A Biblia tele van végső időkre utaló részekkel. Hogy csak a lényegesebbeket említsem: Máté 24, Dániel 2, 7, 8, 9 vége, 10, 11, 12, János Jelenéseinek 2/3 része, Ezékiel 39, és több utalás Pál apostol leveleiből. Isten nem tesz a Bibliába valamit hiába. Ha ott van, az azért van, hogy megértsük. Ezért is mondja több helyen, hogy “akinek van füle a hallásra, értse meg”.

   ” Az időkről és időszakokról pedig, atyámfiai, nem szükség, hogy írjak néktek;
   Mert igen jól tudjátok ti magatok, hogy az Úrnak napja úgy jő el, mint a tolvaj éjjel.
   Mert amikor ezt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen veszedelem jön rájok, mint a szülési fájdalom a terhes asszonyra; és semmiképpen meg nem menekednek.
   De ti, atyámfiai, nem vagytok sötétségben, hogy az a nap tolvaj módra lephetne meg titeket.”
   (1. Thesszalonika 5:1-4)

   Ezek szerint nekünk keresztényeknek nem szabadna sötétségben lennünk az Úr napja felől. Abban teljesen igazad van, hogy nekünk az a feladatunk, hogy mindig készen álljunk, de nem csak az, hanem hogy ne legyünk sötétségben.

   Ha tüzetesen elolvasod az felsorolt végső időkhöz kapcsolódó fejezeteket, többször is említenek nagyon is konkrét dolgokat, időszakokkal kapcsolatban. Olyan pontossággal például, hogy két esemény között megmondja a napok számát.
   Ez persze nem azt jelenti, hogy most bármikor ki tudnánk számolni az Úr visszatérésének napját. Az tényleg hiábavaló tevékenység lenne most még. Viszont vannak bizonyos mérföldkövek amiket a Szentírás említ, melyek elhagyása után már tisztábban fogunk látni, és egy ponton majd ki fogjuk tudni számolni mikor tér vissza Jézus.

 6. Ugyan már Isten és a természet a tudományunk által szét lett választva.Isten össze dobott egy bolygót,végig dolgozta vele az évmilliókat,és utána átadta a egészet a tudósoknak,hogy felfedezzék a fizikát,kémiát,törvényeket.Feltaláltuk a feltalált teremtést,és végül feltaláltuk,hogy Isten most már felesleges,mert feltalálta az embert.Bár nem értem én gyarló,hogyan lesz élettelen anyagból élő ember,vagy állat,azt sem Isten nélkül mi vagy ki tartja fent a természeti törvényeket,de én gyarló vagyok ugyebár.Az anyag Isten lényéből van,fenntartani akaratával tartja fenn,és mi emberek most arra vállalkoztunk,hogy bebizonyítjuk neki is,hogy nem létezik az akarata és az anyag nélküle is jól el van.Csak azt nem tudom,ha Isten akarata elengedi az anyagot és mi szétporladunk,mit fognak mondani a tudósaink.Ja akkor már semmit,de ugye ők nem képviselnek hatalmi érdekeket,nem hazudnak,nem ferdítik el a kutatási eredményeket,és nem a karrierüket féltik.Azt sem értem,ha egy végtelen Isten alkot,akkor saját lényét is belealkotja mindenbe,tehát a tudás is végtelen,és a létezés is végtelen,és minden tőle van,akkor hogyan oldjuk meg a tudományos eredményeinket nélküle?

 7. Thea, miért nem jelennek meg a hozzászólásaim, amit akárki nevűnek szerettem volna mondani, kétszer is beküldtem, nem jelenik meg. 🙁

  1. Szia Csaba!
   Bizonyos hozzászólások csak jóváhagyást követően jelennek meg, ahogy az a felhasználási feltételekben is olvasható (http://idokjelei.hu/rolunk/).
   Ebben a konkrét esetben a két link miatt volt. Kérlek legyél türelmes, mert csak akkor tudom moderálni a hozzászólásokat, amikor gépközelben vagyok.
   Arra is szerettelek volna kérni, hogy próbáld őket kicsit rövidebbre fogni. Amikor megadsz egy linket, nem kell a teljes forrásoldalt idemásolni, akit érdekel úgyis elolvassa. 🙂
   Isten áldjon!

   1. Ok Thea, köszi, akkor akárki nevű embertársamnak. 🙂

    Küldetésem nem az, hogy egy új Bibliát adjak nektek, mert ilyen sohasem történhet, hiszen Atyám Könyvében benne foglaltatik a teljes Igazság 2013. március 24. vasárnap, 18.06 http://nagyfigyelmeztetes.hu/

  2. @Csaba: Biztos, hogy ezeket nem a Bibliából idézted. Abban ilyesmit nem találni.

   A végidő meghatározásán fáradozni hiábavalóság, és mint értelmetlen cselekvés, bűn is.
   (Ha a végidőt meg lehetne határozni, akkor Jézus valótlant állított volna, és ezt NEM HISZEM! Az Atya Istennél egy nap ezer év, és ezer év egy nap a Biblia szerint, vagyis a Teremtőt nem köti az Idő dimenziója, érdemes ezt is figyelembe venni.)

   Jézus maga mondta ezeket:
   “Vigyázzatok tehát, mert sem a napot, sem az órát nem tudjátok!? (Mt 25, 13)
   “Azt a napot viszont, vagy azt az órát senki sem tudja, sem az angyalok az égben, sem a Fiú, hanem csak az Atya.” (Mk 13, 32)

   Tehát egy dolgunk van: KÉSZEN LENNI, MINDIG! És akkor nem kell olyasmiken agyalnunk, ami nem a mi dolgunk, és rejtve van.

   1. aggyori, minden kérdésedre a válasz ott van a főoldalon, hogy miről is van szó!

    http://www.nagyfigyelmeztetes.com/mirol-is-van-szo/

    Ez nem egy új biblia, Urunk Jézus Krisztus megmondta, hogy nem az, ha nem tényleg a biblia az igazság, de Urunk Jézus Krisztus azt is megmondta, hogy a jelenések könyvét fogjuk fel összefoglalóként, kiegészül Dániel, Ezékiel és egyéb prófétákkal. Ezeket az üzenetek fogjuk fel iránytűként, ki az iránytű maga Jézus Krisztus, ki vezet bennünket, hogy elnetévedjünk a sötétségben. 🙂

   2. Igazad van, hogy a legfontosabb mindig készen lenni, de azt nem mondhatod, hogy a végső idők ismerete nem fontos.

    Más korokban valóban rejtve volt, de pont az a tény, hogy mi már sok mindent értünk jelzi, hogy milyen időket élünk:
    “És monda: Menj el Dániel, mert be vannak zárva és pecsételve e beszédek a vég idejéig… és az istentelenek közül senki sem érti; de az értelmesek értik,” – Dániel 12:9-10
    Jézus azt mondta: “az ég ábrázatját meg tudjátok ítélni, az idők jeleit pedig nem tudjátok?”

    1. Azért az nagy különbség, hogy észrevesszük és felismerjük a “végidők jeleit” (és legyünk készen), vagy pedig megpróbáljuk kitalálni, mikor is jön vissza az Úr Jézus!
     Ne feledjük, Jézus azt is mondta, hogy nem múlik el ez a nemzedék, és visszajövök. Ezt emberi ésszel értelmezve az első keresztyének egyes csoportjai eladták mindenüket, és várták vissza az Urat. De tévedtek, és ez már kétezer évvel ezelőtt volt!

     Minden, amit a visszajöveteléről mondott az Úr, azt támasztja alá, hogy a KÉSZEN VÁRÁS a lényeg, és nem a dátumok kutatása.
     Számos történelmi emlék van arról, hogy a Mennybemenetel óta sokan és sokféleképpen látni vélték a végidők jeleit, hiszen régen is voltak katasztrofális időjárási események, földrengések, gonosz uralkodók és Antikrisztusnak kikiáltható hatalmasok.
     Azt gondolom, hogy a végidők jó régóta tartanak, csak nem értjük pontosan, hogyan szemléljük Isten időtől való függetlenségét.
     És azt is gondolom, hogy az Úr akár ma is visszajöhet 🙂
     Nem késik Ő, csak hosszan tűr, mert annyira szeret minket.

    2. Ez így van. Biztos látod, hogy itt az oldalon nem a dátumokkal vagyunk elfoglalva, hanem az előttünk folyó eseményeket próbáljuk értelmezni.

    3. ?Vigyázzatok tehát, mert sem a napot, sem az órát nem tudjátok!? (Mt 25, 13)
     ?Azt a napot viszont, vagy azt az órát senki sem tudja, sem az angyalok az égben, sem a Fiú, hanem csak az Atya.? (Mk 13, 32)

     Az evet nem mondta. Tehat azt ki lehet talalni… 😀 😀 😀

    4. Szia aggyori!

     “Ne feledjük, Jézus azt is mondta, hogy nem múlik el ez a nemzedék, és visszajövök.”

     A zsidók, mint nemzetség nem múlnak el.

     Márk. 13,30
     Bizony mondom néktek, hogy el nem múlik ez a NEMZETSÉG, a míg meg nem lesznek mindezek.

    5. Csak a pontosítás végett a Biblia a ‘genea’ szót használja, ami nemzedéket, bibliai szóhasználatban pedig egy kort, generációt, nemzetet vagy időt jelent.

     Én Jézus szavait úgy értelmezem, ahogyan Pál, aki szülési fájdalmakhoz hasonlította a végső időket (I. Thess. 5:3). Ezek a jelek már Jézus idejében elkezdődtek, de a mi időnkben exponenciálisan felerősödtek. A Jézus által említett jelekről pedig maga Jézus mondta, hogy “mindez a sok nyomorúság kezdete”. Az idők jelei tulajdonképpen csak azt mutatják, hogy közel járunk az utolsó időkhöz, ennél sokkal pontosabb próféciák vannak, amikből tájékozódhatunk, hogy mennyire is közel.

     Például: http://idokjelei.hu/2011/01/a-vegso-idok-14-pontja-1-resz/

 8. Igen, Thea ez a cikk már kellett:D
  Sokan mondogatják főleg az idősebbek, hogy ilyen az ő idejükben csak nagyon kevés volt! Tudtak is róla, hiszen a rádió már régi találmány…
  Az orosz meteorit vitte a pálmát, hiszen komoly tudósok sem látták. Profi orosz tudósok is nyilatkoztak, hogy ilyet még nem tapasztaltak, hogy ők valamit nem látnak a műholdakkal stb.
  Nagyon úgy érzem, hogy közeleg egy háború, ilyenek lehetnek pl. Észak-Kórea, Irán, Izrael…sorolhatnánk.
  Idősebbek is mondogatják, hogy ilyen “nagy csend” a második VH. előtt volt.
  Szerintem az a bizonyos kehely már nagyon is megtelt. Nemsokára ráöntik a kehely tartalmát az emberekre és abban nem lesz köszönet.
  Figyelemmel kísérem én is az un. Nagyfigyelmeztetést, és tényleg rengeteg prófécia bejött azok közül…
  Éppen elültettem ma a virághagymákat és gondolkodtam közben, hogy Úristen, milyen április 2.-a ez??
  Esik a hó, havas eső utána eső…
  Itt bűzlik nagyon valami, ezért is kell követni az Idők Jeleit!
  Ferenc Pápa is amit csinált, megcsókolta a kereszten lévő Jézust, de hol??????? Láttátok? Egyszerűen undorító és ocsmány, én konzervatív katolikus vagyok, de ez már nem az én világom…Viccet csinál a katolikus vallásból, mossa a bűnösök lábát.
  Nem tudom, hogy ő-e a hamis próféta, de van ebben is valami. Felténnék rá nagy összeget, hogy ez nem jó Pápa.
  Benedek Pápát elűzték ezek a nyomoronc kőművesek, és a helyére egy ilyen argentin világ végi Pápát kaptunk…
  Fujj, már csak ezt lehet mondani.
  Itt egy kis videó az utálatosságról, hogyan csókolja meg”Ott” Jézus szobrát:
  http://www.youtube.com/watch?v=oXsjVmQTpg4

  1. Van egy szabadkomuves baratom.
   Del Amerikaban el.
   Ma beszelgettem vele.

   Roviden csak annyit mondott, hogy az O ismeretei szerint a Maya, Inca, Aztec birodalmak teljesen masak voltak mint gondoljuk.
   O a “CHI PSI” iranyzathoz tartozik.
   Azt mondja, hogy az ozonviz mosta el azokat az eredeti kulturakat, melyek az ottani piramisokat epitettek.

   Annyit erositett meg szamomra (es ezt o mondta, o hozta fel, nem en, de az ismerettel mar rendelkeztem korabban is), hogy a 2012 decemberi datum egyaltalan nem a vilag veget jelolte.
   Ez egy uj hullam kezdetet jelezte elo az egesz vilagon. Egy Uj Korszak kezdetet,
   “Visszaterunk, es ujraepitunk.” – ezt mondta.

   Erdekes, mert ez ugyanaz az “uzenet” vagy gondolat, melyet Obama is irt 2011. szept 11-en a megemlekezesen az ONE WORLD trade center avatasan:
   “We remember
   We rebuild
   We come back stronger!
   Barack Obama ”

   WWW = 666

   1. Kedves Sharky!
    Ebből mit akartál kihozni leírnád, ha megkérhetnélek.
    Hogy jön ide a 2012?
    Az özönvíz rengeteg kultúrát moshatott el, Japánban is rengeteg piramis van a víz alatt. Én is arra gondolok, hogy az özönvíz előtti kor, egy rettenetesen fejlett éra lehetett, mint építészetileg, mint kulturálisan.
    Amit viszont te írsz, az nekem értelmetlen. Most akkor ez az aranykor neked jó, de Obamának is jó?
    És a szabadkőművesség lenne a “jó, fényes oldal”?
    A szabadkőművesek egyáltalán nem lehetnek jók:D Nem lehet semmiféle aranykorról sem beszélni, mert ilyen nincs.
    Aranykor minden nap van, azon világiak számára akik tele vannak mint a Balaton.
    Érdekességnek tartom, hogy a gazdagok 90 évesen halnak meg fájdalommentes halállal (meg a gonoszak is).
    A jobb emberek hosszan elhúzódó rákban halnak meg, vagy életük szenvedésével.
    Az élet viszont itt csak a kezdet…

    1. Pont ezt irom. Nem egy “jo korszak” kezdodik el, hanem az “Uj Vilagrend”, melyet Ok epitenek.
     Ez mar a Satan es az Antikrisztus birodalma.

     Miert is toroltetett el akkoriban az ozonviz altal a vilag? Gondolkozz.
     Ugyanezt, azaz az “azelotti” vilagot epitik ujra. Ennek a jeleit termeszetesen mi mar latjuk hosszu evek/evtizedek ota.
     Ez a hamis es gonosz epitkezes most 2012 decembere ota felgyorsult.

     Sajnalom, ha nem voltam egyertelmu, es nem tudtad levonni a megfelelo konzekvenciakat.
     A vegso idok (end times) eljottek, az esemenyek pedig felgyorsulnak. Erre akartam utalni.

    2. Értem:D
     Na így már nagyon pontos írásnak vettem, amit mondtál.
     Igen ebben teljesen egyetértek veled, ugyanazt a posványságot építik újra, mint amikor jött az özönvíz.
     Ez már a New World Order, de ők nem kontrollálhatnak minket, mivel mi szabadok vagyunk lelkiekben és életünket is feláldoznánk akár csak a 7 gyermek és édesanyjuk.(Makkabeusok k.)
     Így tovább Sharky.

  2. Köszi a videót, megnéztem!
   Egyáltalán nem “ott” csókolja meg a feszületet!!
   Vegyél fel szemüveget, állítsd meg a megfelelő pillanatban a videót, és jól nézd meg!
   (A szemüvege is lejjebb van, mint a Jézus-szobor ágyéka, nemhogy a szája!)

   Amúgy meg szégyelld magad, amiért ilyet mondasz egy embertársadról!
   Teljesen mindegy, hogy ő a pápa (akit én sem ismerek el Isten földi helytartójaként, csak egy emberként, aki feladatot vállalt) vagy sem, ilyet senkiről nem mondhatsz, főleg nem úgy, hogy még el is nézted.

   1. Igazad van, nem állt jogomban rosszat mondani rá, de csinál furcsaságokat és ez feltűnt több konzervatív püspöknek is.
    Nem tartja be a rendet, nem követi a régi megszokottat, hanem mindent átváltoztat, jó ebédet kíván állandóan…
    Na mindegy, nem áll tényleg jogomban ítélkezni, még Mihály Arkangyal sem ítélkezett Sátán felett, hanem Istenre bízta a döntést.
    Akkor is gyanús:D

  3. Swaben jól látod, mert ő valóban egy csaló, szélhámos. http://nagyfigyelmeztetes.hu/

   Nem az Én Lábam elé fognak borulni. Nem az Én Lábamat fogják csókolni, hanem Szolgáim, Követőim, és Bűnöseim lábát

   2013. március 29. péntek, 19.00

   Szeretett leányom, amikor Iskarióti Júdás elárult Engem, megfogta Fejemet, és arcon csókolt. Amikor Egyházam vezetői azt állítják, hogy szeretnek Engem, majd aztán elárulnak Engem, akkor egyértelműen látni fogjátok áruló csókjukat.

   Nem az Én Lábam elé fognak borulni. Nem az Én Lábamat fogják csókolni, hanem Szolgáim, Követőim, és Bűnöseim lábát.

   A felebarátok szükségletei iránt tanúsított törődés csodálatra méltó dolog. De amikor az ember testi jólétének szükségleteit segítitek elő a lelki szükségletekkel szemben, akkor ti nem Engem, Jézus Krisztust követitek.

   A humanizmus nem egyenlő a Kereszténységgel. Kereszténynek lenni azt jelenti, hogy mindent átadtok Nekem, átadjátok magatokat, teljes alázatban, Lábam elé borulva. Azt jelenti, hogy engeditek, hogy Én vezesselek benneteket. Azt jelenti, hogy engedelmeskedtek Törvényeimnek, és minden tőletek telhetőt megtesztek, hogy példát mutassatok a mindannyiatok iránti Szeretetemről. Ma elárultak Engem.

   Már nem sokáig tudnak, és fognak megtéveszteni benneteket, mert ha egyszer Isten Házát belülről támadás éri, akkor azt csak zűrzavar követheti. Fel kell vennetek Kereszteteket, és követnetek kell Engem, mert hamarosan be fogják kötni a szemeteket, és a sötétben botladozni és bukdácsolni fogtok.

   Isten Világossága nélkül nem fogtok látni.

   Jézusotok

   2013. március 23. Szentmise, Szentáldozás után az Úr Jézus?

   Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

   2013. március 23. Szentmise, Szentáldozás után az Úr Jézus:

   ?Az ellenpápa megcsúfol Engem a nagyhéten. Én ugyanis apostolaim lábát mostam meg. Ő pedig gúnyt űz Belőlem, mert az elítéltek lábát mossa. Az apostol és a bűnöző nem ugyanaz. Apostolaimnak példát adtam az alázatra és a szolgálatra, hogy így hirdessék az Evangéliumot. A bűnözőkre nem vonatkozik ez a tanítás. Ő az embereknek akar megfelelni, nem az Istennek.?

   1. Köszönöm, hogy igazat adtál nekem!
    Én is olvasom lassan 1 éve a Nagyfigyelmeztetést, csak sajnos még nem áll rá teljesen a fogam, hogy biztos Jézus prófétáját olvassuk nap mint nap. Persze, tényleg sok minden bejött, de azért te is figyeld, nehogy eltérjen a Biblia szövegétől, mert akkor hitelét vesztette az egész…olyan 80% szerintem, hogy valós.

    1. Nagyon szépeket mond a “próféta”, de egészen biztosan nincs felhatalmazva arra, hogy Jézus nevében beszéljen!
     Az isteni létezés egyetlen alkalommal zárta földi testbe önmagát: amikor az Úr Jézus a Földre jött.
     Ki állíthatná önmagáról, hogy Jézus szavait tolmácsolja?

     Jézus a kereszten azt mondta: ELVÉGEZTETETT! Tehát mindent tudatott velünk, amire szükségünk van az üdvösséghez, és adta a Szentlelket, hogy vigasztaljon és vezessen minket. Nem szükséges embereknek ehhez hozzátennie semmit!
     A Biblia utolsó mondatai közt ezt olvassuk: “Én bizonyságot teszek mindenkinek, aki a prófécia eme könyvének beszédeit hallja: Ha valaki hozzátesz ezekhez </b, arra az Isten azokat a csapásokat bocsátja, amelyek meg vannak írva ebben a könyvben; 19ha pedig valaki elvesz e prófétai könyv igéiből, attól az Isten elveszi osztályrészét az élet fájából, a szent városból és mindabból, ami meg van írva ebben a könyvben."

  1. Akárki ez nem egy új Biblia, ha nem az Úr Jézus, de az Atyától és Szűz Máriától is küldött üzenetek, hogy felkészitsen bennünket második eljövetelére, s hogy meg ne tévesztődjünk.

   http://www.nagyfigyelmeztetes.com/mirol-is-van-szo/
   [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
   Miről is van szó?

   2010. novemberétől egy ír látnoknőn keresztül, az emberiség Isteni üzeneteket kap a Nagyfigyelmeztetésre és a Második Eljövetelre való felkészítésre. A látnoknőnek a médiától távol kell maradnia, az Egyháztól azonban nem, és a Maria Divine Mercy ( az Isteni Irgalmasság Máriája) néven kell működnie.
   Nagyon fontos, hogy az üzenetek olvasása előtt, alatt tisztába tegyünk néhány gondolatot. Ezt annak tükrében tudjuk megtenni, hogy ismerjük az üzeneteket, és ezáltal segíteni tudunk azoknak, akik most találkoznak velük először.

   Ki kapja az üzeneteket?
   Egy Írországban élő asszony, egy hitétől elforduló személy, csodás módon kezdődő megszólítását követően, minden nap kap üzenetet. Részletesen olvasható a vele készült interjúban, melyet egy amerikai riporter készített. A riport. Azóta Selymes atya elkészített vele egy második interjút is.

   Miről szólnak az üzenetek?

   Az üzenetek célja arra a misztikus találkozásra (a Nagyfigyelmeztetésre) történő felkészítés, melyet minden ember hamarosan át fog élni. Ez szerepel a Szentírásban is, bár sokan kételkednek ebben. Ez az esemény Garabandalban volt megjövendölve, részletesen kifejtve. Még pontosabban ezek az üzenetek tartalmazzák. Ebben a találkozásban mindenki látni fogja lelke állapotát, valamint át fogja élni azt a lelki fájdalmat, melyet bűneivel okozott. Ez a lélek megvilágosodása. Fizikai fájdalmat nem okoz senkinek sem, de lelkileg olyan élmény lesz, amit senki sem fog tudni utána elfelejteni. Célja ? legfőképpen a hitetlenek számára ? egy esélyt adni, megmutatva, hogy igenis, Isten létezik.
   A lelkek megmentéséről. Azoktól, akik hisznek az ima erejében, azt kéri az Úr Jézus, hogy imádkozzanak azokért a lelkekért, akik elutasítják Őt, akik a sátán fogságában vannak, akiknek esélyük sem lenne az üdvösségre. De az ima mindenen tud segíteni.
   Az életünk legfontosabb teendőiről, a szeretet fontosságáról, az ima, a szenvedés jelentőségéről.
   Az emberiség jelen helyzetéről, előtte álló nehézségekről. Felkészítés azokra az előttünk álló időkre, melyeket a Szentírás a Jelenések Könyvében tartalmaz. Jelenleg ezt az időszakot éljük.
   Az emberiség felkészítése Jézus Második Eljövetelére. A felkészítéshez tartozik az az Isteni beavatkozás, az a lelki élmény, mely a lelkünk megvilágításának eseménye, egy globális gyónás, minden ember számára egy nagy ajándék. Ez a Nagyfigyelmeztetés eseménye.
   Sok próféciát is tartalmaz, a jelenleg még kétkedő, bizonytalan lelkek számára is, a napokban bekövetkezett vatikáni esemény is két éve meg volt jövendölve?

   Az üzenetek és a Szentírás kapcsolata
   A próféciák nem változtathatják meg a TAN-t, nem tehet hozzá, nem vehet el belőle. Csak magyarázzák a tanításokat. Ezek az üzenetek pont ezt teszik. Semmi sincs benne, ami ellenkezne a Szentírás, az Egyház tanításával. Ezt sok-sok pap igazolja, akik olvassák az üzeneteket, még akkor is, ha nyilvánosan nem vállalják fel ennek tényét. Ezzel kapcsolatosan ajánljuk meghallgatni Selymes atya riportját a Mária Rádióban elhangzott előadásában.

   Második eljövetel?

   Több helyen elhangzik az üzenetekben, hogy Jézus eljön. A Nagyfigyelmeztetés lelki élménye még nem az az eljövetel, amit második eljövetelként vár mindenki, és szerepel a Szentírásban. Ez egy lelki találkozás lesz Jézussal. Sokan, papok, püspökök, erre való hivatkozással utasítják el az üzenetek isteni eredetét. Most Jézus lélekben jön, egy misztikus találkozás keretében. Egyszerre éli át mindenki. Néhány perces esemény lesz, melyet jelek előznek meg. Mindez részletesen szerepel az üzenetekben. ?Ezúttal azért jövök vissza, hogy megjutalmazzam mindazokat, akik Engem követnek. Ezzel az eseménnyel kapcsolatban sok a világon a zavarodottság. Sok ember azt hiszi, hogy visszajövetelem a világ végét jelzi. Ez nem így van, mert a világ vége helyett, ez a végidőket fogja jelenteni, amikor a sátán és követői, akik elmondhatatlan nyomort okoznak a világnak, 1000 évre száműzve lesznek a Földről. (részlet a 2011. május 20., péntek 10:00 üzenetből.)?

   Az üzenetekből már egyértelmű, hogy a Nagyfigyelmeztetés eseménye egy szükséges lépése a Második Eljövetelnek. Annak a Második Eljövetelnek, amire már oly rég óta vár az emberiség. De előtte a világnak fel kell arra készülnie. Ez a felkészítés most van folyamatban, Jézus Krisztus által, többek között ezeken az üzeneteken keresztül. Mindenkinek meg kell tudnia az Igazságot?

   Sok égi üzenet, az esemény kifejtése megtalálható erről a Jézus és Mária sír blokkban.
   Az Egyház hozzáállása
   Az üzenetek tartalmazzák, hogy az Egyháznak ideje sem lesz ezzel hivatalosan foglalkozni. De a nem hivatalos, hanem egyéni elutasításon és támadáson kívül nem történik semmi. Nagy csend van ebben a témában. Ami azért jelez valamit. A II. Vatikáni Zsinat kimondja a Próféciák intézményét, hogy a próféciák végig kísérik az Egyház életét. Tehát voltak, vannak, és lesznek. Sokkal könnyebb valamire rámondani azt, hogy hamis, mint tanulmányozni, és utána véleményt mondani róla. Selymes atya előadása bemutatja a Prófétaság intézményét a Szentírás alapján.

   Miből gondoljuk, hogy az üzenetek hitelesek?

   Amennyiben Isten valóban szólni kíván az emberiséghez, meg is oldja, hogy eljusson üzenete az emberekhez. Meg kell nézni, hogy ezen üzenetek milyen gyorsan terjednek, milyen sok nyelvre fordítják, mennyi önkéntes munkálkodik ezen az ügyön. Ez ilyen gyorsan nem történhetne meg, ha csak emberi kezdeményezés lenne.
   Egy másik elgondolkodtató dolog, hogy a jelenleg a világban ismert jelenések egy közös mondanivalója ez a Nagyfigyelmeztetés néven említett esemény. Kizárhatjuk, hogy a világ különböző pontjain élő személyek úgy tartják a kapcsolatot egymással, hogy megbeszélik a részleteket.
   Valamint, akik részt vesznek ezeknek az üzeneteknek a terjesztésében, az emberekhez történő eljuttatásában, azok átélik, hogy sokszor milyen ellenállásba ütköznek, milyen események kísérik munkájukat, mely a gonosznak arra a szándékára utal, hogy megakadályozza az üzenetek terjesztését.
   Az üzenetekben szerepelnek olyan próféciák, megjövendölt események (vezetők halála), melyek bekövetkezése elgondolkodtatja azokat is, aki eleve elutasítják. Sajnos ezek a jövendölések miattuk szükségesek.
   Akik elolvassák az üzeneteket, láthatják, hogy a leírtaknak megfelelően (elutasítóan) viszonyulnak tartalmukhoz az emberek, az egyházi személyek, legfőképpen a magukat hívőknek mondó emberek. Minden, ami szerepel az üzenetekben, érezhető az életünkben.
   De tudjuk azt is, hogy a másik oldal, a csaló mindent el fog követni, hogy az emberekben kételyt ébresszen. Célja elhitetni, hogy ezek az üzenetek, illetve ez a misztikus esemény nem isteni eredetű.
   Az idő előrehaladtával egyre több komoly teológus áll ki ezen üzenetek isteni forrása mellett.
   Selymes atya előadása megvilágítja azokat a kérdéseket, melyekre figyelni kell egy jelenés, prófétaság elfogadásához, hitelessé nyilvánításához. (az első rész szól erről.)

   http://nagyfigyelmeztetes.hu/

   Ezen az oldalon a Mennyei Atya, az Úr Jézus és a Szűzanya – elsődlegesen az európai prófétán, Maria Divine Mercy-n (az Isteni Irgalmasság Máriáján), valamint Mária Juliannán keresztül adott- üzeneteit tesszük közzé, amelyek az elkövetkező időkről szólnak, minden emberhez, az Ő szeretett gyermekeikhez.

   Kérjük, olvasd el ezeket az üzeneteket, és oszd meg családtagjaiddal, barátaiddal, szomszédaiddal és kollégáiddal.

   Váltsuk tettekre az üzeneteket!
   [/expand]

   1. “Most Jézus lélekben jön, egy misztikus találkozás keretében. Egyszerre éli át mindenki. Néhány perces esemény lesz, melyet jelek előznek meg.”

    Ezt hol találom meg a Bibliában?
    Azt mondjátok, hogy a bárki bármit állít Istennel és a hittel kapcsolatban az nem térhet el a Bibliában leírtaktól.
    A Nagyfigyelmeztetést bárhol kezdem el olvasni, komoly kritikát lehet megfogalmazni vele szemben. Persze most én vagyok az a “csaló” aki ellent mer mondani valaminek amt Jézus Krisztus beszédének mondotok.
    Olvassátok inkább a Bibliát, és legyetek személyes kapcsolatban Jézussal. Nincs szükség Prófétára ahhoz, hogy ismerjük Jézus üzeneteit.

    Zsid 1:1 Minekutána az Isten sok rendben és sokféleképpen szólott hajdan az atyáknak a próféták által, ez utolsó időkben szólott nékünk Fia által.

    Pont,enter.

 9. Isten az Atya: El fogok törölni minden olyan nemzetet, amely az Arcomba köpött

  2013. február 1. 13:16
  [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
  Drága leányom, mennyire megszakad a Szívem ebben az időben, mivel az ember, bűnei gonoszságán keresztül, a Türelmemet végső próbára tette. Sebem és fájdalmam összevegyül Haragommal, mivel nem engedhetem meg, hogy folytatódjék az a fertőzés, amely ily mértékben érte az emberiséget.

  Igazságosságom Keze azokra fog most lesújtani, akik közönséges módon szembeszállnak Törvényeimmel. Az a gyűlölet, amely az emberben van felebarátai iránt, nyilvánvaló az egész Földön, és ennek számos formája van. A halandó ember számára az üzenetem a következő: ?Hagyjátok most abba gonosz cselekedeteiteket, különben büntetésem el fog törölni mindent, amit tesztek, és nektek örök fájdalomban lesz részetek!?

  Nincs jogotok az élet kioltásához, mert Én vagyok az Élet Teremtője. Egyedül csak Én adok életet. Ez nem jön más forrásból. Egyedül csak Én vehetem azt el. Ha beavatkoztok isteni Tervembe, le lesztek állítva. Ezt a Tervet lekicsinyeltétek, ti, akik olyan teremtmények vagytok, akiknek Én oly sokat adtam. Ezt a Tervet megtámadták és széttépték, mintha csekély jelentősége lenne.

  Háborúitok fokozódni fognak, mert halált hozok majd a gonosz vezetőitekre. Meg foglak találni benneteket, megfoglak és a mélységbe doblak majd titeket, ahol a fenevad lesz a ti örök társatok. Fájdalmatokban ki fogjátok sírni a szemeteket azon kegyetlenségeitek miatt, melyeket gyermekeim ellen követtetek el.

  Azon ártatlanok ellen elkövetett bűneitek miatt, akiknek tönkretettétek az életét, Büntetésem lesújt majd rátok. Egyetlen nemzet sem kerüli el ezt a büntetést, és Büntetésem mértéke a bűn aljasságával lesz azonos, ahová lealacsonyítottátok magatokat.

  Talán azt gondoljátok, hogy büntetésem kíméletlen, de e nélkül ti elpusztítanátok egymást. Ha nem avatkoznék be, akkor a világ megszűnne létezni, mert azt ketté törnétek a gonosz technológiáitokkal, melyeket létrehoztatok.

  Nem fogom megengedni, hogy ezt tegyétek. Az Én Hatalmam Mindenható, és ti most tanúi lesztek Büntetéseimnek, amint azok az emberiséget elérik.

  Térjetek meg! Imádkozzatok bűntársaitokért, különösen azokért, akiket már megfertőzött a gonosz sötétsége. El fogok törölni minden olyan nemzetet, amely az Arcomba köpött, és elveszítették (önmaguk feletti) uralmukat. Azok, akik másokat üldöznek, azt a fájdalmat fogják elviselni, amelyet másoknak okoztak.

  Atyátok, a Legmagasságosabb Isten
  [/expand]

 10. Isten, az Atya: Hamarosan egy új Fény, egy új Nap lesz látható

  2012. december 27. csütörtök, 18:20
  [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
  Drága leányom, ez az Üzenet a nagy remény Üzenete valamennyi Gyermekem számára.

  A változások ideje, amint az meg volt jövendölve, – amikor a Föld elfordul, a bolygók megváltoznak, és az időjárást többé már nem lehet előre jelezni – elérkezett hozzátok.

  Nagy Hatalmam most megmutatkozik, úgy a Mennyben, mint a Földön, amint az ellenségem elleni csatát vezetem. A Sátán és démonai, bár már legyőzött ellenség, ennek ellenére egy rettenetes védelmet állítanak fel. Mindezzel beszippantják szegény gyermekeimet, akiknek szíve tele van politikai és világi ambíciókkal egy szerep eljátszására, miközben megkísérlik megfeszíteni gyermekeimet.

  Az ember gyenge. Az ember könnyen elcsábítható. Az ember hisz a hazugságokban, mert vak az Igazságra, melyet Én határoztam meg a Teremtés kezdetén. Elhiszi a gonosz által köpködött hazugságokat, mert az a hatalom és a gyönyör ígéretével vonzza őt.

  Gyermekeimnek el kell ismerniük Királyságom dicsőséges és ragyogó Fényét. Te, leányom, már láttad ezt a Fényt, és tudod, hogy az milyen erőteljes. Te ismered Isten Hatalmát, és hogy az hogyan burkol be téged. El tudod képzelni, hogy milyen lesz ez a Fény, amikor Új Paradicsomom majd megmutatkozik? Te, leányom, csak egy kis részét pillantottad meg ennek a dicsőséges és csillogó Fénynek.

  Fontos, hogy Fiam Fényét üdvözöljétek a szívetekben. Amikor meghívjátok, hogy megmentsen benneteket, és hogy Szentséges Szívébe fogadjon titeket, érezni fogjátok ezt a Fényt.

  Az Új Hajnal ? az Új Korszak Fénye lassan, de biztosan megvilágítja majd a világot. Hamarosan egy új Fény, egy új Nap lesz látható. Ez nagyobb lesz az eddiginél, és sok meglepetést fog okozni.

  Ez Hatalmamnak és Fenségemnek egy jele. Ez egy csoda lesz, és be fogja bizonyítani, hogy az ember még nem érti teljesen a teremtés titkait.

  Egyedül Én, a Világegyetem Teremtője parancsolok mindannak, ami létezik. Mindannak, ami lesz. Mindannak, ami bekövetkezhet. Az ember nem képes arra ? beleértve a tudósokat is -, hogy ezeket a legszentebb titkokat megfejtse, mivel ezt most nem kell megértenie az embernek.

  Teremtésem csodái és Hatalmam ereje bemutatásra kerül a világ számára. Senki ne kövesse el azt a hibát, hogy elhiggye: a Sátán és gonosz követői rendelkeznek azzal a hatalommal, melynek segítségével olyan csodákat hoznának nektek, melyeket Én Teremtettem minden egyes teremtményem számára. Én megígértem nektek, hogy kinyilatkoztatom az Igazságot, hogy ti, gyermekeim, letörölhessétek azt a pókhálót, mely eltakarja a szemeteket.

  Amikor eljön a Nap, hogy elfogadjátok végül az Igazságot, Én a legpompásabb gazdagságot, kegyelmeket adom majd nektek, és egy olyan életet, melyet sohasem tudnátok elképzelni, mert az meghaladja a képzelőerőtöket.

  Boldog vagyok, hogy ma átadhattam nektek a remény ezen üzenetét. Remélem, hogy ez sok boldogságot és békét hoz nektek.

  Azon Ígéretem, hogy a végső örökségetekbe viszlek benneteket, hamarosan valósággá válik.

  Szerető Atyátok,
  A Legmagasságosabb Isten
  [/expand]

 11. Lesz egy nagy özönvíz. Kisebb áradásoknak is tanúi lesztek más országokban

  2012. december 25. kedd, 19: 20

  Drága szeretett leányom, a világra vonatkozó Üdvösségtervem az Én Időmben kezdődött el, 2012. december 22 ? én.

  Ez az idő a világban az Én időm, amikor Isten valamennyi gyermekét egybe gyűjtöm, miközben a nagy csata elkezdődik.

  A nagy megpróbáltatás ezen időszaka egy ideig el fog tartani. A háborúk kiterjednek majd, mígnem a nagy háborút bejelentik; és a világ meg fog változni.

  Minden nemzet tanúja lesz a változásoknak. Erre nektek fel kell készülnötök, és el kell fogadnotok, hogy mindezeknek a dolgoknak meg kell történniük még Második Eljövetelem előtt.

  Lesz egy nagy özönvíz. Kisebb áradásoknak is tanúi lesztek más országokban.

  Az éghajlati változások elkezdődnek mindenhol, és az időjárás olyannyira más lesz, hogy az furcsának tűnhet majd számotokra.

  Elérkezett az idő mindazok számára, akik megnyitották szemüket az Igazságra, hogy megtervezzék Számomra az utat, amely által mindenkit Szentséges Karjaimba fogadhatok.

  Ne féljetek, mert Szeretetem sok mindent meggyengíthet, és imáitok meg tud és meg is fog enyhíteni sokat ezekből a dolgokból, valamint a fenevad által tervezett kegyetlenségekből.

  Jézusotok

  1. Csaba!

   Nem lesz özönvíz. Isten megígérte.

   1Móz 9:11 …és soha sem lesz többé özönvíz a földnek elvesztésére.

 12. A Nagyfigyelmeztetés meg fogja tisztítani Isten gyermekeit a Második Eljövetelemre való felkészülésben

  2012. december 8. szombat, 11:40
  [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
  Drága szeretett leányom, ahogy Atyám felkészítette a világot Első Eljövetelemre, úgy most is felkészíti gyermekeit Második Eljövetelemre.

  Az egész Mennyország ujjongott, amikor megszülettem, mert tudták, hogy azért lettem küldve, hogy megmentsem az emberiséget az örök kárhozattól. Most minden angyali kar és minden szent azért örvend, mert a világ felkészítésére történő előkészületek már most folyamatban vannak, hogy a világ még egyszer üdvözöljön Engem, Jézus Krisztust, az Emberfiát.

  Az időpontokat csak Atyám tudja, de azt elmondhatom nektek, hogy erre nem sokkal a Nagyfigyelmeztetés után kerül majd sor.

  Ez az az idő, amelyre Atyám türelmesen várt. Végül a szakadékba veti a fenevadat és démonait, akik a Földön járva kínozzák gyermekeit.

  A Nagyfigyelmeztetés meg fogja tisztítani Isten gyermekeit a Második Eljövetelemre való felkészülésben.

  Erre szükség van, mert ez azt jelenti, hogy sok ember fog bocsánatot keresni bűneire, akik egyébként ezt nem tették volna meg.

  A földrengések, viharok, áradások és az évszakra nem jellemző időjárás összekapcsolódnak, hogy a méregtől megtisztítsák a Földet. A szárazföld, a tenger és a levegő, szintén meg lesz tisztítva, hogy készenlétben álljon az Új Paradicsomra, amikor az Ég és a Föld eggyé olvad.

  Minden gondosan van megszervezve, Atyám Isteni Terveinek megfelelően. Az Isteni törvényeket, melyek Atyám Királyságát a Földön és a Mennyben szabályozzák, az emberek kevésbé ismerik.

  A Prófétáim és az Én Tanításaim által sok mindenre meg lettetek tanítva. Mégis sok minden rejtély maradt a számotokra. Amikor idővel a rejtélyek feltárulnak előtettek, akkor fogjátok megérteni az emberi szenvedés okát.

  Sokan közületek tanult teológusok, akik ? amennyire csak tudják ? betartják az Általam meghatározott Törvényeket.

  Akkor ti azt is tudjátok, hogy a Szeretet, amit Isten minden gyermeke számára tartogat, felülmúl minden teológiai gondolkodást.

  Ugyanez vonatkozik az egyszerű lélekre is, aki Irántam, szeretett Jézusa iránt igaz szeretetet érez, anélkül, hogy elemezné, miért.

  Azáltal, hogy bíztok Bennem és elfogadjátok, hogy Szeretetem irgalmas és türelmes, azt is tudjátok, hogy Én teljesíteni fogom az Atyám által tett Ígéreteket.

  Az Ő Isteni Akarata végre beteljesül. Csak az Ő Akarata tud békét biztosítani gyermekei között. Ez egy olyan megnyilvánulás lesz, hogy minden Teremtménye szeretni fogja Őt, elfogadja Szeretetét és Ajándékait, amelyekkel gyermekeit el szeretné árasztani.

  A világ csak egy töredékét pillantotta meg az Atyám által alkotott csodáknak.

  Gyermekei még nem voltak tanúi annak az Igaz Dicsőséges Királyságnak, ami várja őket.

  A sok fájdalom és szenvedés után, melyet a Sátán vezetésével a bukott angyalok okoznak a földieknek, most minden meg lesz oldva.

  A végső csata a gonosz elpusztításának végleges befejezése lesz.

  A Nagyfigyelmeztetés egy csoda, melyet Atyám engedélyezett, hogy az Új Királyságába való belépést lehető a legtöbb gyermekének biztosítsa.

  A hitehagyás és a tanbeli tévedések miatt, melyeket a megtévesztett felszentelt szolgák terjesztettek az elmúlt négy évtizeden keresztül, ez az egyetlen módja az emberiség gyors egyesítésének.

  A világ népességének jelenlegi nagyságát tekintve ez azt jelenti, hogy a Lelkiismeret Megvilágításának e csodája által milliárdokat lehet megmenteni.

  Miközben az idő a Nagy Megpróbáltatás felé halad, Én, az Isten Báránya, ki fogom nyilatkoztatni a világnak a Jánosnak adott Pecsétek valódi jelentését.

  Az Igazság Könyve az Isten Igéje, mely Atyám Könyvén keresztül mind a mai napig adatik az emberiségnek. Az emlékezteti Isten gyermekeit az Igazságra, mivel oly sokan elfelejtették azt.

  A végidőkre vonatkozó misztériumok is ? ahogyan az Dániel prófétának adatott ? fel lesznek tárva, hogy mindnyájan felkészülten, a szabad akaratotok által lépjetek be az Új Paradicsomba.

  Ne utasítsátok el az Igazságot, ahogyan az most adatik nektek, mert az hasonló lenne egy beteg emberhez, aki elutasítaná betegségének kezelését. Az Igazság nélkül nem lennétek megfelelően felkészülve arra, hogy belépjetek Új Paradicsomomba.

  Jézusotok
  [/expand]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend