Idők jelei, Világkormány

Európa legerősebb országai EU elnököt és közös hadsereget akarnak

Forrás: Telegraph.co.uk

Németország, Franciaország és Európa kilenc másik nagyhatalmú nemzete elnököt akar választani az Európai Unió számára és véget akar vetni Anglia vétójogának a védelmi kérdésekben, áll a kontinens jövőjére vonatkozó radikális javaslatban.

A blokk új védelmi politikát is követel, amit egy új páneurópai külügyminisztérium felügyelne Cathy Ashton bárónő irányításával

A 11 ország külügyminisztereinek varsói találkozóját követően, kedden kiadott dokumentumban, a blokk, amelybe az Egyesült Királyság kivételével Európa legnagyobb hatalommal bíró államai tartoznak, az általa elképzelt jövőt körvonalazza Európa számára.

Amellett, hogy egy választott vezetőt akarnak Európa élére, a blokk új védelmi politikát is követel, amit egy új páneurópai külügyminisztérium felügyelne Cathy Ashton bárónő irányításával és ennek ?idővel része lenne egy európai hadsereg is?. (Időkjelei: Nigel Farage az EU-ról és Kathy Ashton-ról – aki még nem látta ne hagyja ki!)

Megakadályozandó, hogy egyetlen tagállam képes legyen meghiúsítani a kezdeményezéseket, a dokumentum külön kitér az európai hadsereg létrehozásának brit ellenzésére és a németek vezette csoport követeli, hogy a jelenleg érvényes nemzeti vétójogokat szüntessék meg külpolitikai és védelmi döntések esetében.

A terv elfogadása felhatalmazná ez Európai Uniót, hogy döntéseit ráerőltesse az Egyesült Királyságra, amennyiben egy adott javaslatot a többség elfogad.

A Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Lengyelország, Hollandia, Ausztria, Belgium, Dánia, Luxemburg és Portugália támogatásával készült terv eredményeként igen valószínű, hogy a britek népszavazást tartanak majd arról, hogy tagjai maradjanak-e az Uniónak.

A dokumentum további komoly és sok mindenre kiterjedő hatalom biztosítását javasolja az Európai Parlamentnek és egy parlamenti al-kamara létrehozását tanácsolja az EU-n belül a 17 eurózóna tagállam számára.

Guido Westerwelle és Radek Sikorski, német és lengyel külügyminiszterek, közös nyilatkozatban sürgették az EU elnök megválasztását, aki vezetné és felügyelné a rendszeres EU csúcsokat és akit közvetlenül a páneurópai szavazók választanának meg egy közös, ?minden országban azonos napon tartott választás során?.

?Ahhoz, hogy Európa igazán erős szereplő és globális vezető lehessen, erős intézményrendszerre van szüksége,? mondta a két külügyminiszter. ?Egy közvetlenül megválasztott elnökre van szükség, aki személyesen nevezi ki saját ?európai kormányának? tagjait.?

A másik legfontosabb változtatási javaslat, amit a 11 ország szeretne elérni, hogy egy egyezmény elfogadásához legyen elég az EU tagállamok szavazatainak abszolút többsége, tehát mondjuk egy népszavazással eldöntött nemleges szavazat, ne tudja megvétózni az egyezményjavaslatokat.

A dokumentumot José Manuel Barroso múlt heti felhívását követően nyújtották be, aki az EU föderációvá alakítását szorgalmazta, de az Egyesült Királyságban egyre erősödő EU ellenes hangulat és az Unióból való kilépésre vonatkozó népszavazási indítványok ellenreakciója is lehet.

Előző posztKövetkező poszt

41 hozzászólás

  1. még mindig csak találgatások.
    azt se teljesen értem mi a gond a világkormánnyal.
    csak a sok antiszociális összeesküvés bohócnak téma ez.
    láttuk mi történik ha minden ország azt csinál amit akar
    és mi történik ha nincs összehangolt gazdaság.

    1. worldgov.
      Tudom, hogy tudod, de azért elmondom.
      “láttuk mi történik ha minden ország azt csinál amit akar és mi történik ha nincs összehangolt gazdaság”
      Ez így NEM IGAZ !
      Az országok már rég nem azt csinálják, amit akarnak. Minden ország azt csinálja amit mondanak nekik és ezt, elsősorban az áruló politikusokon keresztül teszik, ez itt köztudott. Tehát szándékosan fosszák ki, viszik csődbe és eladósodásba az országokat, mondhatnám szándékosan menedzseltetik rosszul a gazdaságokat, csak azért, hogy aztán elmondhassák azt amit te is mondasz. A végcél pedig mindig azt, hogy aztán az “igazi szakértők”, megmondhassák , elfogadtassák a “franko” megoldást………például majd a világkormányt, ha már így szóba került.
      Azért így, már tejesen más megvilágításban helyezi az eddigi eseményeket, jövőbeli elképzeléseket….nem igaz? Na látod, ezért van bajom a világkormánnyal. Egyébként biztos vagyok benne, hogy mi már “találkoztunk” 🙂 , azt is sejtem, hogy csakis a biodiverzitás nevében választasz mindig újabbnál újabb nicknevet, név, amelynek jelentősége véletlenül mindig egybeesik az adott cikk témájával.
      És könyörgőm, ne légy már ennyire monoton, igazán változtathatnál végre azon rossz szokásodon, hogy egy ilyen hozzászólás után nem hallani többet felőled. Gyerünk, rajta.. képes vagy rá!

    2. Szia worldgov!

      Ahogy kanku mondja, és még hozzátenném a következőket:

      ?Jel. 13,15
      ……… és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, MEGÖLESSENEK,
      ?Jel. 13,17
      És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
      ?Jel. 20,4
      ……… és látám AZOKNAK LELKEIT, A KIKNEK FEJÖKET VETTÉK a Jézus bizonyságtételéért és az Isten beszédéért, és a kik nem imádták a fenevadat, sem annak képét, és nem vették annak bélyegét homlokukra és kezeikre;……

      Szerinted az “ember” mennyit változott, mondjuk, úgy tegnap óta?
      Gondolod, hogy azért van ez a “nagy hajtás” a hatalomért, mert nekünk akarnak jót?
      Hitler is volt az “Év Embere” ! Meg a többiek is “tudtak”! Most meg “nagyobb ” lesz itt náluk! (Azok a “birodalmak” még csak említve sincsenek a Bibliában!)

      Persze, mehetsz és imádhatod az Antikrisztust (akinek a Sátán adja majd az erejét), szabadakaratod van(addig!). Nem is leszel vele egyedül! Sokan fogják imádni!

      De azért, hogy tudd azoknak ez lesz az itéletük:

      Jel. 14,9
      ….. Ha valaki imádja a fenevadat és annak képét, és bélyegét felveszi vagy homlokára vagy kezére,
      ?Az is iszik az Isten haragjának borából, a mely elegyítetlenül töltetett az ő haragjának poharába: és kínoztatik tűzzel és kénkővel a szent angyalok előtt és a Bárány előtt;
      És az ő kínlódásuknak füstje felmegy örökkön örökké; és nem lesz nyugalmuk éjjel és nappal, a kik imádják a fenevadat és annak képét, és ha valaki az ő nevének bélyegét felveszi.

  2. Csabi,
    1. Nagyon kíváncsi lennék a TE véleményedre, szerinted mikor éltek a dinoszauruszok? mert azt mondod, idézem “Érdekes.De akkor is számomra elég nehezen hihető, hogy az egyiptomi 1. dinasztia meg a sumer civilizáció idején még dinoszauruszok futkostak a Földön.”
    2. Az, hogy Ignatius de Loyola marrano jew(crypto jew) volt, szerinted valami Vatikáni dezinfó, vagy akár igaz is lehet? Mert, hogy állítólag az ALUMBRADO rendet is a “marranos” spanyol zsidók hozták létre 1492-ben. Lehet, hogy a Vatikáni igazi irányítói Talmudista “zsidók”?(ha abból indulunk ki, hogy Loyola is marranos volt). Én dezinfót sejtek,….szerinted?
    Előre is köszönöm válaszod.
    kanku

  3. Barmennyire is tiltakozol kedves Jeromos,de en is ugyanazokat tudom a jezsuitakrol,amit adaware irt roluk.Nem egyszer,es nem ketszer olvastam ugyanezeket roluk kulonbozo tanulmanyokban,annyi elteressel,hogy nem Pal nevu lesz az a bizonyos “egy papa aki felveszi Pal apostol nevét”,hanem Peter nevu es,aki egyben az utolso is.Sokaktol hallottam,hogy talan Erdo Peter biboros lesz az,mivel csak o johet mar szamitasba.

    Ezt pedig komolyan gondoltad Jeromos,amit pirula blogjaban irtal szept.24.-en?:

    “A Biblia összes messiási próféciája bejött, a történelmi próféciák mindegyike úgy lett, de az utolsó idők próféciái, na azok pont nem fognak beteljesülni…

    és hogy miért… azt Isten sem tudja.”

    Lehetsegesnek tartod,hogy Isten valamit nem tudna?…es,hogy eppen az utolso idok proféciai nem teljesednének be?

  4. Teljes financiális csőd szélén áll per pillanat a családi kasszánk:)
    És mégis békességem van, ilyet még nem pipáltam…..
    Amikor meg Skóciában minden pénteken tömték a zsebembe a pénzeket, tiszta idegbeteg voltam, hogy jajjj mire lesz ez elég és mi mindent kell még vennem…..
    Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha valaki a helyén van, nem számít hogy csóró vagy gazdag, itthon él vagy külföldön, békessége van….
    Figyeljétek meg, hogy kitol magával sok ember (én is majdnem itt végeztem) : a jobb élet reményébe nekivág külföldnek:
    -egy egész életre idegenek között lesz, mert soha nem fogadják be igazán – hiába kedvesek
    -még ha be sem ismeri, gyötri a honvágy egyre inkább

    Isten kijelölte mindenkinek lakóhelyének határait, és mégis Isten kérdezése nélkül szaladgál mindenki ebben az őrült globalizált világban, és nem boldog…. az ördög jól összekavarta már a népeket, ez is megásta a nemzeti szuverenitás koporsóját….
    Kimenni külföldre, a pénzért, megbecsülésért – és dolgozhatsz hasonló bevándorlókkal és még talán a nyelvet sem tanulod meg, mert pl. mindenki lengyelül meg szlovákul gagyog melletted egész nap…..és ha azt hiszed beilleszkedtél a helyiek közé, akkor koppansz…. én sem szívesen venném fel az állandó kapcsolatot sáska népekkel….elveszi a munkánkat, az életterünket, felhigítja a helyi kultúrát és még járjak vele össze boldogan?:) ugyan!

    Eljön az idő, mikor már egész Európa egy nagy paca lesz a térképen, határok nélkül….és csak emlékszünk rá, hogy volt egy “Magyarország” nevű terület is….

    “Uram ne engedd, hogy felfuvalkodjam vagy megkeseredjem, mindig csak annyit adj, amennyit jónak látsz, se többet, se kevesebbet…”

  5. Gondoltam valakinek tetszeni fognak ezek a szuperhősös képregények is, ezért felrakok egy rövidebbet, bemelegítésnek(a mosoly kötelező!!!) és egy hosszabbat fogcsikorgatásnak(fogprotkot nem elfelejteni kivenni!!!),..kár, hogy nem mindenki fogja érteni. Viccesen tálalom, pedig halál komoly a téma, ráadásul aktuális. Jó szórakozást!

    1. http://kepregenyek.com/kereses/category/politikusokrol-kepregenyek
    2. http://www.spirituallysmart.com/the_prophet.html

  6. Úr előtt egy nap annyi,
    mint ezer esztendő, és ezer esztendő annyi,
    mint egy nap. ( 2 Péter 3:8 )

  7. Isten, 6 napot adott nekünk embereknek,itt a földön.
    Nálunk ez 6000 -ezer év….
    ( Izraelben, ezekben a napokban fordult a naptár. Új évet kezdtek, számításuk szerint az 5773-ikat. )
    Ugye,nem kell ecsetelnem ha mindez letelik mi következik ?
    ( Jézus 1000 éves uralkodása stb )
    Kevés az idő,nagyon kevés….
    Ne azzal foglakozzunk ,
    hogy ki lesz az AK,
    hanem vezessünk Isten elé, minnél több embert, és alázzuk meg magunkat !
    BÍízzatok!
    ( ahogyan Jézus mondta, Bízzatok ! )
    mert nagyobb az,aki bennünk vanmint AKI A VILÁGBAN VAN !
    LUCIFER GAME OVER !
    DICSŐSÉG ISTENNEK !

    1. Ezek szerint még 227 évet kellene varnunk Urunk 1000 eves kiralysaganak kezdetére? Nem…az lehetetlen… addig nem fogja kibirni az emberiseg ezeket az allapotokat,en kulonosen nem:).
      Lehetséges,hogy az Antikrisztus jovo évben elkezdi a mukodeset mar nyilvanosan,es onnantol mar csak 7 év az 1000 éves kiralysagig.
      Egyebkent ezt a 6000 évet en is igy tudom,de bizzunk benne,hogy idokozben Atyank meggondolta magat:)).

    2. Akkor szerinted még több mint 200 évig bírjuk itt, míg betelik a 6000. esztendő?:)
      Egyáltalán nem bizonyos, hogy lesz 1000 esztendő itt a földön, az ezer éves királyság jelkép, és már lehet hogy tart vagy lejárt…. és mikor jön az antikrsiztus, a sátán eloldoztatik…..
      Ne vedd magadra, de én is beleártottam magam számolgatásokba…a történelem egy hazúgság, és nem tudhatjuk mi mióta tart….felejtsd el a 6+1 ezer évet…ha így lenne, akkor még Jézusnál is jobban tudnád, mikor telik be a gonoszság a földön és mikor kell eljönnie….. 🙂 de hisz azt még Ő sem tudja, csak az Atya:)
      Szerintem sokan megszégyenülünk, és megbukunk, mert “abban az órában jön el az Emberfia, melyben nem is gondolnátok” – és Jézus nem hazudik:)

      1. Balazs ne hulyeskedj! Te tenyleg azt vallod,hogy csak jelkep Jezus Krisztus 1000 eves foldi kiralysagarol szolo profecia?…Esetleg nem olvasnad el a Jelenesek konyve 20.fejezetét?
        A tortenelem lehet,hogy hazugsag,de a Biblia nem hazudik,amikor felsorolja a patriarkak korat,amikbol nagyon szepen kiszamithatod,hogy kb.6000 eve tortent a vilag es ember teremtese.Olvasd el Sém nemzetségtablazatat az 1Mozes 11:10-tol,de kezdheted Set utodaival egeszen Noéig az 1Mozes 5.fejezeteben.Napra pontosan termeszetes,hogy senki sem tudja,hogy az Emberfia mikor jon el,de talalgatni meg szabad nem? Kulonosen,hogy fel lettek szolitva a hivok,hogy figyeljék a jeleket:”Azonkepen ti is,amikor mindezeket latjatok (az idok jeleit),tudjatok meg,hogy kozel van,az ajto elott”(Mt 24:33).
        Az Ur Jezus igy szolt a tanitvanyaihoz:”Bizony mondom nektek,hogy sok profeta es igaz ember kivanta latni,amiket ti lattok,es nem lattak;es hallani,amit ti hallotok,es nem hallottak.A ti szemetek pedig boldog,mert lat,es fuletek,mert hall”(Mt 13:16-17).Mennyivel inkabb igy van ez ma.

        1. Nem lehet 6000 éves az élet a bolygón ha i.e. 10 900 körül volt az özönvíz.

        2. Érdekes. De akkor is számomra elég nehezen hihető, hogy az egyiptomi 1. dinasztia meg a sumer civilizáció idején még dinoszauruszok futkoztak a Földön.

        3. Pedig Jób is ír dinoszauroszokról és ő később élt (Jób 41).
          Ez egy nagyon jó, sok adattal és ténnyel alátámasztott anyag. Szerintem érdemes elolvasni az egészet.
          Ez a rövidebb változat: http://endtimeinfo.com/2012/09/sce-patent-plans-to-track-your-dna-fingerprints-voice-pattern-iris-face/
          Ez pedig a hosszabb: http://evolutionfacts.com/EncyclopediaTOC.htm
          Itt az “Age of the Earth” részben olvashatsz a sumérokról és az első egyiptomi dinasztiákról is: http://evolutionfacts.com/Ev-V1/1evlch06b.htm
          Itt a dinoszauruszokról: http://evolutionfacts.com/Evolution-handbook/E-H-12c.htm
          És szerintem neked tetszene az evolúciós elmélet eredete rész is: http://evolutionfacts.com/Ev-V1/1evlch06b.htm

        4. Akkor még inkább fog tetszeni. 🙂 Ez egy könyv, úgyhogy az elolvasáshoz több nap kell.

  8. Bizony, akár már meg is nevezhetjük az Antikrisztust! A vezetékneve: Rottchild az illuminati sátánista Bilderberg-csoport vezetője. A Rottchild család rendelkezik az emberiség vagyonának felével, a becslések szerint 123 trilliárd dollárral.

        1. Jeromos,
          Egy kicsit bővebben, ha lehetne…persze csak, ha a fizikai világ irányítóiról beszélünk,….mert a másikon gondolom nem fogunk összeveszni.

        2. Áruld már el, mi a fenét irányít a 21. században a Vatikán a katolikus egyházon kívül?

          nézd meg mennyire van jelen a politikában a katolicizmus, nézd meg mennyire van jelen a gazdaságban… vagy az élet melyik területét irányítja?

          áruld el, hogy a 21. században a Vatikán mi olyan dolgot művel, ami arra enged következtetni, hogy a világot az irányítja.

          mert ha ezt a 14. században mondod, akkor még azt mondom, lehet… de most???

        3. Hát Jeromos kérlek szépen ott vannak a Jezsuiták akiket azért hozott létre Loyolai hogy biztosítsák a pápa hatalmát a világ felett. Ma is léteznek és ők állnak a háttérben. A Rotschildok a jezsuiták bankárai. A Római birodalom nem pusztult el csak átalakult. Ma úgy hívják, hogy vatikán. A pápa pedig a mindenkori római császár. Biztos tisztában vagy vele, hogy a római császároknak volt egy titulusa: Pontifex Maximus, a legfőbb főpap, amiként ma a pápa.
          Továbbá ott a 3 pápai aranybulla amit az 1200-as évek környékén adtak ki amiben benne foglaltatik, hogy minden földön élő ember, lélek, ingó és ingatlan a vatikán tulajdona (ezt jelzi a pápa 3-as korona).
          A Vatikán jelenlegii becsült vagyona elérheti a 2000 milliárd dollárt, melynek része a világ legnagyobb aranykészletének számító vatikáni kincstár tartaléka is. (Ez az összeg az EU GDP-je 10%-ának felel meg s feléből ki lehetne egyenlíteni az euro zóna bajba jutott államainak adósságát.)
          Továbbá benne van az egyházjogi törvényekben, hogy az egyház bármit ismétlem BÁRMIT megkövetelhet a hívőktől a vallás fennmaradása érdekében. Ezenkívül a keresztény államokat mint a vatikánhoz tartozó provinciákat említi. Na és mert a vatikán erősen sátánista.
          A vatikán szó a Vati Cain szóösszetételből származik ami Isteni Kígyót jelent.

          http://www.youtube.com/watch?v=RiqTsQezXGg&feature=plcp

          “A katolikus egyház által véghezvitt sátáni ceremóniáról Malachi Martin, egykori jezsuita szerzetes és a vatikáni felső körök bennfentese adott egy pontos leírást az általa megírt, és nagy sikert arató Szélsöpörte ház (Windswept House, Broadway, NY. 1996) című könyvében. Ebben a munkában Martin arról tesz jelentést, hogy a Vatikán vezető köreit az utóbbi évtizedekben mélyen átitatta a sátánizmus, aminek egy jellemző megnyilvánulása volt a Dél-Karolina államban 1963. június 29.-én végbement esemény is, amit szimbolikusan a 33. szélességi fokon tartottak meg. Tudni kell, hogy a 33. szélességi fokon fekvő Charleston, a hírhedt Albert Pike otthona hosszú időn át egyféle sátánista főhadiszállásnak számított, ahol Baphomet (Sátán) szobrát is felállították.

          Magának a szertartásnak a hivatalos oka VI. Pál pápává avatása volt, ami viszont egy sátáni próféciához kapcsolódik, miszerint a ?herceg? (antikrisztus) eljöveteléhez az fog közvetlenül elvezetni, hogy egy pápa felveszi Pál apostol nevét. Ez a pápa volt VI. Pál, és ezzel megkezdődik az ún. Várakozási, vagy kivárási idő (értsd a ?herceg? megjelenésének kivárása). János Pál pápa alatt tovább folyt ez a várakozási idő, ami 1963-tól számítva egy jubileumi periódust, 49.5 évet foglal magában 2012. dec. 21.-ig. (a korrekt 50 éves jubileumi számítással 2013. júniusában, a kígyó évében jár le). Ennek, és a lokáció megválasztásának fényében a katolikus egyházat is okkult rendszerek részének tekinthetjük.”

        4. “Már megint ki mondta, hogy kijön a ?vati cain? szóból a Cain háza? Elolvasod egyáltalán normálisan amit leírok, ide másolok?”

          idézet tőled: “A vatikán Vati Cain tulajdonképpen Cain háza.”

          ennyit erről.

          döntsd már el mit jelent a vati… házat, szentet, avagy istenit.

          a “vati” semmilyen kontextusban nem jelent szentet…. véded a védhetetlent.

      1. Igen! A Fenevad alatti “világvallás” gerincét is a katolikus egyház fogja képezni. A Hamis Próféta lesz a feje.( Érdekes módon, én legalábbis meglepődtem rajta, ezt ők is tudják. Bár gondolom, azok, akiknek megvan ez a világosságuk, vagy újjászületett keresztények közülük, még időben elfogják hagyni azt!)
        Ott fog egyesűlni a többi, vallással (Iszlám, Buddhizmus, különböző “Keresztény” felekezetek, stb. amiket, még valamikor 1986 tájékán “egyenrangú vallásnak” ismertek el a Kereszténységgel! ( Csak érdekességként: akkor ki is jelentették ( katolikus , és protenstáns “vezetők”, akik a konferencián voltak), hogy tulajdonképpen a Keresztény misszióknak már nincs is értelmük, mert a többi vallás által is lehet üdvözülni!!!)
        Mintahogy a Jelenések Könyve ” paráznája” is a katolikus egyházat jelenti.
        Bár 6,3
        Látni fogtok pedig Babilonban arany- és ezüst- és fa-isteneket, melyek vállakon hordoztatnak a pogányok rettentésére. *
        el 17,5
        És homlokán e név vala írva: Titok. A nagy Babilon, a paráznaságok és a föld utálatosságainak anyja. *
        ?Jel 18,2
        És erősen kiálta, mondván: Leomlott, leomlott a nagy Babilon! * Ördögök lakhelye lett, és minden tisztátalan lelkek tanyája, és minden tisztátalan és gyűlöletes madár tömlöcze; **
        Jel 14,8
        És más angyal jöve utána, mondván: Leomlott, leomlott ama nagy Babilon, * mely az ő paráznasága haragborával itatott minden nemzetet. **

        Egyébként meg lehet, hogy mi nem látjuk, és nem gondoljuk, de még mindig nagy hatalma van a vatikánnak.

        1. “A vatikán szó a Vati Cain szóösszetételből származik ami Isteni Kígyót jelent.

          és milyen nyelven? amint elárulod utána beszélgetünk.,

          beszopsz egy youtube videót és azt hiszed, mindent értesz?

        2. Nem néztem semmi ilyen youtube videót. Másrészt úgy látszik többet értek mint te 🙂

        3. tehát úgy linkelted be, hogy meg sem nézted. értem. mégjobb.

          kanyarodjunk vissza: a Vati cain milyen nyelven jelent isteni kígyót?

        4. folytatva…

          “Magának a szertartásnak a hivatalos oka VI. Pál pápává avatása volt, ami viszont egy sátáni próféciához kapcsolódik, miszerint a ?herceg? (antikrisztus) eljöveteléhez az fog közvetlenül elvezetni, hogy egy pápa felveszi Pál apostol nevét. ”

          hol van ilyen prófécia a Bibliában???

        5. Senki nem írta, hogy a bibliában volt ilyen prófécia, valószínűleg azért van odabiggyesztve, hogy “sátáni prófécia”. Jó lenne ha néha elvonatkoztatnál a bibliától. Másrészt ha elolvasod az egészet akkor látod, hogy az egyház sátánista, ezért volt többek között ez a szertartás is.

        6. és te hiszel a sátáni próféciáknak? erről is küldhetnél valamit, esetleg egy linket – és itt említem meg, hogy Péter nevét nem szabad felvenni.

          még mindig nem kaptam választ arra a kérdésemre, milyen nyelven jelenti a Vati cain azt, hogy isteni kígyó.

          vagy csak olvastál valamit és kontroll nélkül elfogadtad?

          de akkor nézzük végig, hány Pápa vette fel Pál nevét:

          I. Pál – 757-767
          II. Pál – 1464-1471
          III. Pál – 1534-1549
          IV. Pál – 1555-1559
          V. Pál – 1605-1621
          VI. Pál – 1963-1978
          I. János Pál – 1978-1978
          II. János Pál – 1978-2005

        7. Vatican means- Vati, Latin = Diviner Can, Latin for “Cain” = Serpent, Vatican = Divining Serpent.
          Amúgy ha nem tudtad volna a háttérhatalom tagjai előszeretettel hívják magukat B’nai ha-Elohim-nak azaz az ‘Istenek fiai’-nak vagy még ‘Cain fiai’-nak is szeretik hívni magukat. A vatikán Vati Cain tulajdonképpen Cain háza.
          Gondolom tudod ki az a Cain a bibliából.

          “Magának a szertartásnak a hivatalos oka VI. Pál pápává avatása volt, ami viszont egy sátáni próféciához kapcsolódik, miszerint a ?herceg? (antikrisztus) eljöveteléhez az fog közvetlenül elvezetni, hogy egy pápa felveszi Pál apostol nevét. Ez a pápa volt VI. Pál, és ezzel megkezdődik az ún. Várakozási, vagy kivárási idő (értsd a ?herceg? megjelenésének kivárása). János Pál pápa alatt tovább folyt ez a várakozási idő, ami 1963-tól számítva egy jubileumi periódust, 49.5 évet foglal magában 2012. dec. 21.-ig. (a korrekt 50 éves jubileumi számítással 2013. júniusában, a kígyó évében jár le). Ennek, és a lokáció megválasztásának fényében a katolikus egyházat is okkult rendszerek részének tekinthetjük.?

          Ebben benne van minden kérdésedre a válasz.

          Egyébként a churchofgod.hu-n olvastam. Azt hiszem ti elég nagyra tartjátok azt az oldalt, nem? Annak már csak adsz hitelt, nem?

        8. csakhogy nincs ilyen szó a latinban, hogy “vati és a “cain” nem kígyót jelent. a “vati cain”-ból sehogy sem jön ki “Káin háza”.

          a churchofgod pedig csak annyira hiteles, amennyire te…

          továbbá nem értem, miért épp VI. Pál pápától számolódik ez a prófécia (amiről semmit nem tudni), hiszen előtte öten is felvették pápaként ezt a nevet.

        9. Már megint ki mondta, hogy kijön a ‘vati cain’ szóból a Cain háza? Elolvasod egyáltalán normálisan amit leírok, ide másolok?

          Másrészt a ‘vati’ szó egy bizonyos kontextusban szentet jelent. A ‘cain’ szót pedig a latinban szépítő szóként használták a pokolra vagy az ördögre(kígyóra).
          Elképesztő, hogy mennyire tudatlan vagy és még engem nézel le saját tudatlanságod miatt. Érdekes egy ember vagy…Részemről befejezettnek tekintem a vitát.

        10. rossz helyre válaszoltam…

          ?Már megint ki mondta, hogy kijön a ?vati cain? szóból a Cain háza? Elolvasod egyáltalán normálisan amit leírok, ide másolok??

          idézet tőled: ?A vatikán Vati Cain tulajdonképpen Cain háza.?

          ennyit erről.

          döntsd már el mit jelent a vati? házat, szentet, avagy istenit.

          a ?vati? semmilyen kontextusban nem jelent szentet?. véded a védhetetlent.

          továbbá kérek egy (csak egyet) olyan latin szöveget, amelyben a “cain” szónak pokol, vagy ördög értelme van,

  9. Na! És mi van ha színrelép az antikrisssz….akit a népek, zsenijénél fogva “zabálni fognak” és megválasztják az EU elnöknek? Érdekes, hogy a jövő évben jár le az EU 7 éves költségvetési terve és új indul…. az antikrisztus pedig szintén 7 évig ügyködik….
    Lehet hogy most jön? Vagy a következő fordulóban, mondjuk 2020, amire sok őrült globalista garantálja a világkormányt? Bármi lehet…. nem kell számolgatni…de elég érdekes dolgok ezek…..

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend