Egészség

Megerősítették a H1N1 vakcina és az idegbénulás közötti kapcsolatot

Forrás: Natural Society

A 2009-es sertésinfluenza félelemkampánynak köszönhetően több millió ember kapott H1N1 oltást a világon. Amit sokan a beoltottak közül nem tudtak, hogy a vakcina számos veszélyt rejt magában. Van aki úgy gondolja, hogy a sertésinfluenza elleni védelem megéri a kockázatot. Vajon akkor is ezt mondjuk, ha ez a veszély történetesen a teljes bénulás? A H1N1 (védő?)oltás mellékhatásai rendkívül komolyak (a legtöbb oltáshoz hasonlóan) és most a legújabb kutatás is megerősítette, hogy köze van az idegbénulást okozó Guillain-Barre Szindróma kiváltásához is.

H1N1 mellékhatások: paralízis

Quebec-i kutatók az Amerikai Orvosi Társaság folyóiratában a következőkről számoltak be:

?A Guillain-Barré Szindrómáról azt feltételezik, hogy autoimmun betegség, de valamilyen külső hatás váltja ki. 1976-77-ben a betegséget szokatlanul magas számban diagnosztizálták az Egyesült Államokban a gyengített ?sertés? influenza (H1N1) oltások beadását követően. 2003-ban az Orvos Intézet (IOM) arra a következtetésre jutott, hogy a bizonyítékok alapján el kell fogadni az 1976-os sertésinfluenza oltás és a felnőttkori Guillain-Barré Szindróma közötti (laza) összefüggést.?

A kutatók a 2009-es hatalmas Quebec-i sertésinfluenza elleni oltáskampányról is írtak, amely során a város lakosságának 57 százalékát, 7,8 millió embert oltottak be a H1N1 vakcinával. Az összes neurológiai klinika és sürgősségi ellátó egység adatait, valamint a vidéki kórházak zárójelentés adatbázisainak vizsgálatát követően, kitérve a jelentett esetek oltási adataira, a kutatók arra jutottak, hogy ?a Guillain-Barré Szindróma kialakulásának veszélye a H1N1 oltást követően kicsi, de komoly?. Figyelembe véve, hogy a Guillain-Barré Szindróma önmagában rendkívül ritka betegség, a kutatók úgy gondolják, hogy egymillió H1N1 oltás 2 Guillain-Barré Szindróma esetet okoz.

2009-ben az (angol) orvosok 50 százaléka, ami rendkívül magas aránynak számít, visszautasította, hogy beoltsák a H1N1 vakcinával, ugyanakkor legtöbbjük mégis azt javasolta betegeinek, hogy oltassák be magukat a vírus ellen, pedig a mellékhatások száma és súlyossága akkor is ismert volt már.

2010-ben az amerikai kormány egészségügyi illetékesei megerősítették a H1N1 szezonális influenza vakcina és a Guillain-Barré Szindróma közötti összefüggést, bár az információ nem számított újdonságnak. A kapcsolat ismételt megerősítése azonban nem zavarta az egészségügyi hatóságokat, hogy ráerőltessék az oltást a lakosságra 2010 és 2011 között. Tehát az influenzaoltás és a Guillain-Barré Szindróma közötti kapcsolat a 70-es évek óta ismert, amit több különböző kutató is megerősített az évek során.

?Az 1976-ban alkalmazott védőoltást, mivel a Guillain-Barré Szindrómával való összefüggés felmerült, bevonták,? írja Elizabeth Miller professzor, a HPA immunizációs osztályának vezetője. Ugyanez a mai oltóanyagokról nem mondható el. Ma annyi történik, hogy ezt is hozzáírják a kockázatok és mellékhatások listájához (amit egyébként érdemes elolvasni).

(Idők jelei) Amikor a fenti cikk a Natural Society honlapján két napja megjelent, az első hozzászóló mondanivalója igencsak közel hozta az olvasottak komolyságát. Wendy a következőket írta:

?Az a ?kicsi, de komoly kockázat? a korábban egészséges édesapám számára végzetesnek bizonyult. Soha életében nem volt influenzás korábban, de még komolyan beteg sem az 50-es években elkapott mumpszot leszámítva. Az influenza miatti értelmetlen félelem ölte meg. Komolynak komoly, de nem kicsi. Legyen ez figyelmeztetés mindenkinek! A bénulás órákon belül jött, a félrekezelés hónapokig tartott, míg végül feladta, lebénulva, depressziósan, működő vesék nélkül, képtelen bármire, amit korábban csinált. Egyetlen nap alatt vesztette el minden erejét és soha nem kapta vissza. Ez az igazi kockázat.?

További források:

Medical News Today

Előző posztKövetkező poszt

32 hozzászólás

 1. Igen ! csatlakozom az előttem szólóhoz .Egy híres ember mondta “a C vitamint úgy kéne árulni a boltokban mint a lisztet ” és most mi van helyette csak receptre lehet kapni.Pedig régebben be mentem a patikába kértem és adták és még meg is kérdezték hogy,milyen kiszerelésben kérem.Sajnos azt látom hogy nem akarják hogy az EMBEREK egészségesek legyenek !!!!!!! És még valami igen is létezik olyan folyadék is ami a vért feltölti oxigénnel.

  1. Hol lehet receptre C-vitamint kapni? De most komolyan? Nálunk ugyanis simán kiadják recept nélkül is.

   1. Állást nem szeretnék foglalni egyik ügyben sem, de nemrég én is C vitamint kértem “tisztán” (aszkorbinsav por formájában) a patikában, és közölték hogy 10 grammnál többet nem adhatnak ki. Ez azért vicces mert ugye (az amúgy elég drága) rágótabletta dobozában is jóval több van. Szóval elég WTF fejjel néztem rájuk.

    1. Patikaban nem adjak ki, ott receptkoteles. Csakugy mint a D-vitamin.
     Bioboltba kell bemenni, ott a kilos kiszerelesu c-vitamint megkapni egyben, por formajaban, kb 1.900 forintert. D-vitamint is megkapod 2-4.000 ne-ben kapszulazva. A d-vitamint most erdemes elkezdeni, az osz bealltaval. C-vitaminban pedig a napi 2-3gramm a minimum. Az influenzas idoszakban pedig siman fel lehet menni fokozatosan 8 grammig is.

 2. Apropo!

  Hol vannak a beigert igazi vedooltasok?

  Emlekszem ugyanis, amikor 4-5 eve nagy csinnadrattaval jelentettek be a televizioban, hogy vegre megvan az ember teljes genterkepe, es ez mekkora orvosi attorest jelenthet majd a gyogyaszat, az orvoslas teruleten.
  Ki volt a genterkep megalkotasanak legnagyobb tamogatoja? Tan nem Bill Gates maga (az orvostudomany es a gyogyaszat celjara nyujtott oriasi adomanyokkal)? Meg nyilatkozni is lattam az uggyel kapcsolatban…

  Hol vannak most a genterkep felfederitesekor megigert uj gyogyaszati eljarasok a rak, az alzheimer, a meddoseg, es egyeb “genetikai hajlambol kovetkezo” betegsegek gyogyitasara? Hol vannak a genterkep felderitesekor megigert megoldasok? Vagy az emberi genterkep felderitesevel nem is a gyogyitas volt az elsodleges cel?

  A hazankban es nemzetkozileg is elismer Czeizel Endre genetikus szerint a homoszexualitas egy genetikai hiba, egy defektus. Ismerheti es szeleskoruen tanulmanyozhatta is a teruletet. Czeizel Endre fia ugyanis homoszexualis.
  A “tudomany” ismeri a homoszexualitast eloidezo genhibat.
  Miert nem “gyogyitjuk” akkor a homoszexualitast egy megfelelo genetikai kezelessel? A genterkep felderitesevel es a hibas gen pontos ismeretevel ugyanis pontosan tudjuk, hogyan es mit kellene “modositani”.

  Vagy az emberi genom felterkepezesevel megsem a gyogyitas volt a cel? Talan eppen ellenkezoleg?

  Mindannyian emlekszunk a nehany eve betiltott kinai gyartasu muanyag gyerekjatekokra? A melamin botranyra? Ezek a muanyagok ugyanis a boron keresztul felszivodva mergezest okoztak. Talan egy-egy szallitmany tevedesbol kerult nezetkozi forgalomba? Nem tudjuk, de egy biztos: Europaban bevontak az osszeset.
  Mindekozben Kinaban nehany kivegzesen kivul ne tortent semmi.
  A kinai muanyagipar ugyanis igen kulonleges muanyagokat fejleszt, melyeket gyerekeken tesztelnek. Ovodaban. Szaporulatcsokkentes celjabol. Ezek a kinai gyermekek ugyanis – akik ezekkel a bizonyos muanyag jatekokkal erintkeznek rendszeresen az ovodaban – nagy szazalekban valnak homoszexualisokka tinedzser korukra…
  Veletlen egybeeses?

  Koztudott, hogy a Gates csalad altal birtokolt es iranyitott Planned Parenthood halozat a “csaladtervezes” egisze alatt abortuszklinikakat uzemeltet. Az abortalt magzatokat pedig a legtobb esetben orvosi kiserletekre hasznalja fel.
  Vajon kiserleteznek-e a Planned Parenthoodnal boron at felszivodo “oltoanyagokkal”? Esetleg genetikai modosulast eloidezo muanyagok felszivodasi hatekonysagaval?

  Miert van az, hogy a homoszexualitast megszolni ma mar minden demokratikus (PC, politikailag korrekt) orszagban tilos, szabalyserto, buntetendo?

  Eugenika? Szuletesszabalyozas? Vagy csak egyszeru profitszerzes?
  Egy bizonyos: ezek az “adakozo” emberek a kegyesseg latszatat fenntartjak…
  Ki-ki rakja ossze magaban a kepet.

 3. Oltáskritikus Életvédők Szövetsége, ezt az oltást nem volt kötelező beadni, egyik kismamára sem volt ráerőltetve. A kötelező oltások meg nem véletlenül kötelezők. Pár évtizede már kipróbáltak és a kockázatuk nem haladja meg az előnyüket. Igenis be kell adatni a kötelező védőoltások.
  Amúgy meg az oltásokat nem a kismamáknak kéne beadatni, hanem a környezetükben élőknek. Abban igaza van, hogy hiba egy kismamát beoltani, de abban téved, hogy gyökeresen meg kell változtatni az oltásokat. Nem tudom, hogy Ön mennyit tud az immunrendszerről és annak működéséről. Talán ha kicsit utánanézne megértené, hogy egyes emberek miért reagálnak másképp a beadott oltásokra. Ez viszont nem azt jelenti, hogy töröltetni kéne a kötelező védőoltásokat.

   1. Jaj, hát persze, nyilvánvaló, hogy aki nem oltás ellenes az már teljesen tudatlan is… Köszönöm az érdemleges hozzászólását.

    1. Nem ezt írtam. Aki ellenzi az oltásokat, többnyire pont azért teszi, mert utána nézett.

  1. Kötelező oltások:

   1. Európa legtöbb országában (a fejlett nyugati országokban sem!) nincsenek kötelező oltások.
   Vajon miért? Talán ott buta, hozzá nem értő orvosok és eü-i rendszer van?

   Ahol vannak kötelező oltások, ott is max. 3-4, tehát jóval kevesebb, mint kis hazánkban, és a megtagadásuk esetén sincsenek olyan kemény büntetések, szankciók, mint Mo-n. (Szlovákiában max. 300 euróra lehet büntetni egy oltásmegtagadó családot. Nálunk oltásonként akár félmillió ft is lehet a birság.)

   A kötelező oltások hiánya ellenére ezekben az országokban a népesség, a gyermekek jobb egészségi állapotban vannak – Mo. -on például a daganatos gyerekek száma többszöröse sok európai országénak.
   Emellett jóval több az autoimmun illetve cukorbeteg gyermek is.

   2. Soha nem volt semmilyen komolyabb vizsgálat az oltások hosszútávú hatásosságát illetően. Kivéve a bcg-nél. Amiről kiderült, hogy hatástalan, (söt TBC-t okoz!) igy be is szüntették már régesrég – kivéve Magyarországon.
   Itt még mindig kötelező a csecsemőknek.

   3. Az antitestek nem jelentenek feltétlenül védelmet, nincs egyértelmü kapcsolat a kettö között.
   4. Az oltások alapelmélete is hibás. A Pasteur-i elméletre alapoz, akit az orvostudomány istenit, pedig Bechamp kutató kórokozó-elméletét lopta és ferditette el. Ezeknek a kifejtése meghaladja egy komment terjedelmét, de javaslom az internetet utánakutatás céljából.
   5. AZ oltások kötelező mivolta Mo-n jogilag nem helytálló, nemzetközi egyezményeket sért, ennek is utána lehet járni. (Ovietoi egyezmény..pl.)
   6. Az oltásokban méreganyagok valamint állati sejtek illetve emberi abortumból származó sejtek is találhatóak. Ily módon az oltások hosszútávon genetikai módosulásokat okozhatnak az egyénben.
   Mérgek pl. van olyan kötelező oltás Mo-on, amelyben formaldehid van.Ez tudomány által bizonyitottan rákkeltö és az EUban már legalább öt éve betiltották. Ehhez képest itthon még mindig jelen van a vakcinákban.

   Ezenkivül higanyvegyület, aluminiumvegyületek is találhatók az oltásokban, ezek is mérgezőek, a thimerosal -ról már egy ideje tudják, hogy kapcsolatban áll az autizmussal, – mégis jelen van több oltóanyagban is nálunk.

   A csecsemök még nem kifejlődött immunrendszerébe ilyen mérgeket, + idegen sejteket beadni rendkivül veszélyes és felelőtlenség.

   Különösen annak fényében hogy NINCS bizonyitva vizsgálatokkal, hogy valóban hatásosan védenének ezek a méregkeverékek az adott betegségtől.
   S gyakran nem hogy nem védenek, hanem egyenesen megbetegitenek, – azt a betegséget okozva, ami ellen a szervezetet védeni hivatottak.

   Az orvosok általában nem tudják, mi mindent tartalmaz a vakcina, a betegtájékoztatóban fel van tüntetve, ám van olyan oltás, amelynek a magyar nyelvü tájékoztatójából hiányoznak bizonyos fontos információk, melyek az eredeti nyelvü tájékoztatóban szerepelnek. Ez nem más, mint a tájékoztatási közelezettség megszegése. Törvénysértés.
   7. Úgy tünik, mintha semmi baj nem lenne az oltásokkal, ugyanis az oltási szövödményeket egyszerüen nem ismerik el oltással kapcsolatos szövödménynek. Még ha a háziorvos el is ismeri a kapcsolatot az oltás és az azt követö reakció között, az ÁNTSZ és a Népegészségügyi hatóságok számára ezek nem léteznek. Igy aztán statisztika sincs a komolyabb szövödményekről.
   8. Sokan hivatkoznak arra, hogy a nagy járványok az oltások miatt tüntek el. Ez azonban nem igaz. Egyrészt: volt egy csomó olyan járvány, ahol a betegségre nem is létezett oltás és mégis eltüntek ezek a járványok és betegségek.
   Ahol pedig volt oltás, ott is már az oltás bevezetése előtt lecsengöben voltak a járványok.

 4. Edward Griffin_A világ rák nélkül könyvében minden benne van,olv assátok el!

 5. A H1N1 vakcinának a betegtájékoztatója figyelmeztet a GB-szindrómára. Ennek ellenére tavaly (2011.) karácsonyán az ÁNTSZ telekürtölte az összes médiumot azzal a hazug és bűncselekménygyanús(!) közleményével, mely szerint “Életeket veszélyeztethetnek az oltásokról szóló megalapozatlan hírek” http://nol.hu/belfold/eleteket_veszelyeztethetnek_az_oltasokrol_szolo_megalapozatlan_hirek

  Oltáskritikus mozgalmunk célja kikényszeríteni az oltási kötelezettség megszüntetését. Várjuk sorainkba mindazokat a szülőket, orvosokat, szimpatizánsokat, akik egyetértenek velünk, hogy morális változásra van szükség az egészségügyben. Gyermekeinknek is joguk van az élethez és az egészséghez!

 6. Rákos beteg vagyok és már 60.éven túl, de nekem és a férjemnek sem mondta el senki, hogy mi ettől lebénulhatunk.Sőt a doktor maga kérdezte meg tőlünk, hogy már nem fiatalok, ingyen beoltjuk.2 sarokkal odébb olyan rosszul voltunk, hogy alig bírtunk hazamenni.
  Még élünk, de sokszor van immunrendszeri problémánk.
  A nyugdíjasokat kísérleti patkányként kezelték?
  Hála Istennek azóta más környéken élünk.

  1. Sajnos igen, és nemcsak a nyugdíjasokat, hanem mindenkit.
   A rák ellen is létezik több működő természetes és gyógyszeres orvosság is, de ezekről keveset vagy semmit sem hallani és nem kapnak támogatást.
   Imádkozni fogok Önökért.

  2. A rák meleg ágya a savas és oxigénszegény környezet/szervezet. A korunk egyik leggyakoribb problémája, a szervezet elsavasodása, az okait a táplálkozásba keresendő, a túl sok szénhidrát és állati fehérjék bevitellel okozzuk, valahol azt olvastam, hogy a lebomlásuk után foszfor sav keletkezik a szervezetben. Ha akarunk és tudunk is változtatni étrendünkön és kúra szerű lúgosítást végzünk(pl. étkezési szódabikarbóna) az anaerob beállítottságú rákos sejtek maguktól elpusztulnak és az ember meggyógyul. De említhetném a szervezet oxigéndúsítását is H2O2-vel vagy O3-al, nagyon hatásosak és otthon is elvégezhető, ha meg van hozzá a cucc. Napi 7-10.000 Mg. C Vitamin, B17, stb, stb,Természetesen, a későbbiekben, a gyógyulás után is oda kell figyelni majd a táplálkozásra,…..jah! és a legfontosabb…NO chemo! és NO sugár terápia! Azok tudniillik ÖLNEK! Azok között akik igénybe vették ezeket a “gyógykezeléseket” már az első 5 évben 80%-kos az elhalálozási ráta. A szikét meg, hogy ne is említsem. Ezeken kívül ma több mint 100 olyan ismert “szer” van a világban, zömében természetes eredetűek, amivel sikeresen gyógyítható a rák, ha valaki utána néz biztosan talál magának valami hozzá közel álló “gyógyszert” . De a legelső legyen a szervezet lúgosítása.

   1. En pontosan ugyanezeket tudtam volna elmondani Kanku,mert en is ugyanezeket tudom a dolgokrol,mint amit te itt leirtal 40 evi kutatgatas, – igy termeszetesen tapasztalatok – utan.Az etkezesi szodabikarbona valami csoda.Es ha még az igazi kenderolajat is meglehetne vasarolni…

    1. Szia Ria, a Rick Simpson féle hemp-re gondolsz? szerintem igen, nos, itt van és nem is olyan bonyolult otthon előállítani.
     http://www.youtube.com/watch?v=Ijwpv6x2R6U

     Látom, ki ki a maga módján “harcol” valami ellen, valakikért odaát féle blogspot-on,…csak így tovább! 🙂

    2. Igen o ra gondoltam.Jo par honapja megneztem rola a teljes tortenetet a youtube-on,ez most itt egy rovidebb valtozata:

     http://www.youtube.com/watch?v=_nm7nqUigFA&feature=related

     Ja igen,lattam mar az elkeszitesi modjat,mar csak megtalani kellene tudni a novenyt hozza:).Amerikaban tobb healty food stores-ban lehet kapni Hemp oil-t.

     Ezeket az elelmiszereket jo volna fogyasztaniuk azoknak akiknek rak betegsege van.

     http://www.youtube.com/watch?v=zZzIylizHjw&feature=related

     http://www.youtube.com/watch?feature=iv&v=vTKkHJ2tuU0&src_vid=zZzIylizHjw&annotation_id=annotation_139763

    3. No, no Kati!…az nem az amiről mi beszélünk ! amit te ajánlsz az valószínűleg, hidegen préselt(gondolom mag) és egyéb származékokat is tartalmazz az a medicannabis nevű olaj termék. Amiről mi beszélünk az inkább zsír állagú, csak addig folyik míg meleg, nem is értem miért hívják olajnak, na mind egy. Az előállítási eljárása is, inkább a kokain crack készítésére hasonlít csak itt nem kell szárítani.
     De köszönjük a segítő készségedet,
     Isten Áldjon!

   2. -.-‘
    A H2O2=hidrogén peroxid, gratulálok annak, aki ezzel akar magában oxigén-szintet emelni, de ugyanígy O3=ózon, hát ez is eléggé mérgező, mindkettő nagyon erős oxidálószer.
    Ajánlanám inkább a hegyekben túrázást, úszást, vagy bármilyen sportot, azok emelik az oxigén-szintet.

    jah, és:

    A szervezetünk nem tud elsavasodni, a gyomrot, a vizeletet és a bőrünk felszínét kivéve szinte állandó pH-érték jellemzi, mégpedig nagyon enyhén lúgos (pH: 7,35-7,45) ettől az értéktől ha eltér, az nagyon gyors halálhoz vezet, a szervezet minden áron fenntartja az eredeti állapotot (erre való a vér puffer-rendszere ). Szóval nem tudunk savasodni… vagyis igen, csak nem évekig, hanem inkább napokig-órákig… egyszóval nem igazán rohangálnak elsavasodott emberek az utcákon. Nem tudunk lúgosítani étrenddel, mert a kóros állapotot már bőven nem szünteti meg, és annál lúgosabbak sem leszünk, amilyenek normálisan vagyunk…
    Tehermentesíteni lehet a szervezetet (gyümölcs-zöldésg, no cukor), de az messze nem nevezhető lúgosításnak. Az más kérdés ,hogy mi az ára a kémhatás állandóságának.

    1. Ismerjük ezt az ortodox orvoslás jellegű megközelítést. Azért tiltották be a tavaly a H2O2- forgalmazását mert erősen oxidáló, nehogy még kárt tegyen magában valaki…mi? és a tiszta sót amit eddig meglehetett vásárolni a patikában, és az ezüst kolloidot és 1-2 éven belül a gyógynövényeket, majd a vitaminokat(codex alimentarius). Azért üldözik a független C vitamin gyártó kis cégeket? azért kezdték el az USA-ban piszkálni a D vitamint szabad fogyasztását? ….tudjuk, persze… ők csak minket szeretnének megóvni a túladagolástól. Egyébként tudtad, hogy a testünk is állít elő H2o2-t? a Rockefeller papa egyetemein még egyáltalán tanítják ezeket ?
     Olvasd el, itt elég jól össze van rakva minden ami a H2O2-vel kapcsolatos és ha kell megadok olyan klinikai elérhetőséget is, ahol intravénásan kezelnek rákot a H2O2-vel,…és igen létezik klinikai ózon kezelés is. Te melyiket vennéd igénybe?
     http://drinkh2o2.com/

    2. És én meg reménykedem, hogy Ön sem az egészségügy terén dolgozik. Szegény betegek…

    3. Miért fontos ez neked Kornéliusz, hogy kipróbáltam e vagy sem, de ha mát itt tartunk akkor tessék…nem próbáltam ki a h2o2-t intravénásan.
     Egyébként nem is értem miért kell az interneten ilyen indiszkrét kérdéseket feltenni Kornéliusz..akarom mondani SilverWolf,……..tudod?ez a magázás egy kicsit erőltetettebb volt a kelleténél….mondtam is magamba…miért magázódik ez a fickó hmm? Két lehetőség jöhet számításba: 1, az illető nagyon nevelt és tisztelet tudó. 2, az illető a régi stílusához képest, más névvel, más beszéd stílusa másvalakiként akar feltűnni.
     Aztán, tovább mentem..mondom…de nevelt és tisztelet tudó ember még sem lehet, nézd csak meg a többi hozzászólását, messze áll ezektől a tulajdonságoktól….tehát az 1, pont kihúzva, így hát kedves barátom..elfogytak a lehetőségek, már csak a 2, pont maradt számodra. Na mi a véleményed..penge vagyok? 🙂

    4. Kanku, erre most mit lehet mondani? Nem nézett kicsit sok összeesküvés elméletes filmet? Nem elgondolkodtató az Ön reakciója? Kicsit hevesnek tűnik számomra a megnyilvánulása.
     Csak azért érdeklődtem, mert én úgy gondolom, hogy nem jó intravénásan H2O2-t beadni a szervezetbe, de mivel nyitott vagyok az új dolgokra, ezért kíváncsi voltam a tapasztalataira. Talán nem illendő arról kérdezni, hogy használt-e már H2O2-t, de úgy gondoltam a névtelensége megvédi a kellemetlenségektől, nem állt szándékomban megsérteni Önt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend