Podcastok

A végső idők 14 pontja előadás – 1. rész

Amikor Jézus az Olajfák hegyén ült, odamentek hozzá tanítványai külön, és ezt kérdezték: “Mondd meg nekünk: mikor lesz ez, és mi lesz a jele a te eljövetelednek és a világ végének? Fogtok hallani háborúkról, és hallotok háborús híreket. Vigyázzatok, meg ne rémüljetek, mert ennek meg kell lennie, de ez még nem a vég. Mert nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad, éhínségek, járványok és földrengések lesznek mindenfelé.” – Máté 24:3, 6-7

Joseph Candel ?A végső idők 14 pontja? előadásának hanganyaga (1. rész). A végső idők legfontosabb eseményeinek áttekintése, kezdve a Jézus által felsorolt idők jeleivel, az Antikrisztus hatalomra jutásán át, egészen az elragadtatásig.

– Felvétel a Rádió 777 jóvoltából

Lejátszás (1:37:39):

Javaslatok, kérdések a podcast adásokkal kapcsolatban

iTunes | Mobil podcast oldal | Letöltés (Jobb egérgomb) | Embed kód:

ÚJ! Most már videón is:

[vsw id=”XF1nMHpFxAI” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Előző posztKövetkező poszt

3 hozzászólás

  1. Aki nem ismeri, vagy nem hallott róla, ajánlom figyelmébe a http://www.nagyfigyelmeztetes.com oldalt. Ugyanis a 2010 novemberétől üzeneteket kapó ír prófétanő számára most kezdődik a Jelenések Könyvének felfedése a mai ember számára. (Eddig a küszöbön lévő, Garabandalban megjövendölt csodára kaptunk felkészítést, és az utána várható eseményekről – teljes összhangban a jelenések könyvével.) Meghallgatva ezt a másfél órás előadást, elmondhatom, hogy nagyon sok minden egyezik a mostani üzenetekkel. Mindaz, ami a hamis prófétáról és az Antikrisztusról mindkettőben szerepel, illetve a jelenlegi helyzetért felelős gonosz tevékenységének kirajzolódása, azt mondhatom, elgondolkodtató kell legyen mindenki számára. Aki nem hisz az Isteni üzenetekben, az is láthatja az események alakulását. De egy nagy reményünk van, hogy a próféciákra mindig az a jellemző, hogy változhat, ha az emberiség változik, illetve az ima mint fegyver képes sok mindent megváltoztatni, de enyhíteni biztos. Ezt most már mindenki olvashatja az említett weblapon lévő üzenetekből.

    Elutasítás és ítélkezés helyett javaslom az üzenetek olvasását.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend