Idők jelei

Az üzenetet átadták, de vajon vették is?

Forrás: homelandsecurityus.com

Az adósságplafon megemeléséről az amerikai Képviselőházban múlthét szerdán tartott vita során Dianne Reidy, a képviselőház egyik állandó gyorsírója, egy nem várt üzenet átadásával lepte meg a jelenlévőket.

A C-Span által közzétett felvételen látszik, amint Dianne nyugodtan odasétál az emelvényhez és Istenről, az Egyesült Államok megalapításáról, az alkotmányról és Szabadkőműveseknek az ország alapításában játszott szerepéről beszélt. Figyelmeztette a képviselőket, hogy nem szolgálhatnak két urat és, hogy Istent nem lehet megcsúfolni. Cseppet sem meglepő módon, Mrs. Reidy-t eltávolították az emelvényről és a George Washington Egyetem Kórházába szállították “elmeorvosi vizsgálatra”. A kórház két óra elteltével hazaengedte.

A média, beleértve szinte valamennyi konzervatív keresztény riportert és rovatvezetőt, már amelyik egyáltalán vette a fáradtságot, hogy írjon az esetről, egytől egyik arról adtak számot, hogy Dianne Reidy megszégyenítő, nyilvános idegösszeomláson esett át. Leereszkedő stílusban magyarázták, hogy bizonyára a túlhajszolt munkatempó eredményeként történhetett ilyesmi, az amúgy nagyon megbízható gyorsíróval. Miközben ugyanezek a médiumok folyamatosan az ország siralmas állapotáról tudósítanak, nemcsak Dianne viselkedését ítélték el, de az átadott üzenetet is félresöpörték.

Egyértelmű, hogy figyelemre sem méltetták az üzenetet, és valószínűleg a Trunews rádió által a férjével készített interjút sem hallgatták meg, aki számos fontos információt osztott meg arról, hogy mi késztette feleségét az üzenet átadására.

Dianne Reidy

Az üzenet

Mit mondott tehát Dianne Reidy a mikrofonba? Az alábbiakban az üzenet szövege olvasható, két különböző hangfelvétel alapján összeállítva:

“Istent nem lehet megcsúfolni. A legnagyobb elhitetés, hogy ez itt nem “egy és osztatlan Nemzet az Isten színe előtt”. Soha nem volt az. Nem. Nem is lehetett. Az alkotmányt nem Szabadkőművesek írták volna. Ők Isten ellen vannak. Nem szolgálhattok két urat. Nem szolgálhattok két urat. Dicsőség Istennek, az Úr Jézus Krisztusnak. Dicsőség örökké.”

Ez volt Dianne üzenete, legalábbis, amit lehetősége volt elmondani, mielőtt két biztonsági őr el nem távolította a pódiumtól.

Az előzmények

A férje elmondta, hogy mindketten aktív keresztények. Az esemény előtti négy hét során Dianne gyakran felébredt éjszaka vagy korán reggel és sokat olvasta a Bibliát, ami napi teendőit, sem otthon, sem a munkahelyén, nem befolyásolta. A munkáját mindig nagyon komolyan vette és soha nem tett volna olyasmit, ami miatt elveszíthetné állását. A férje azonban látta, hogy küzd magával, mintha késztetést érzett volna megtenni valamit, amivel az állását kockáztatná. Ezt persze csak az incidens után értette meg.

Dianne ódzkodott az üzenet átadásától, mert tudta, hogy annak súlyos következményei lehetnek munkájára nézve.

Dianne nem osztotta meg terhét a férjével és nem igazán készült semmilyen tervvel az üzenet szövegére vagy időzítésére vonatkozóan. Később elmondta férjének, hogy a Szent Lélek határozott indíttatására vágott bele a beszédbe és csupán eszköznek, üzenetvivőnek tekintette magát.

A férj elmondta, hogy az esemény után Dianne teljesen nyugodtan viselkedett és láthatólag megkönnyebbült, mint aki hűen teljesített egy rábízott feladatot.

Elutasítás

A legtöbb ember, sok keresztényt is beleértve, gondolkodás nélkül elutasítja, és negatív jelzőkkel írja le Dianne tettét. Viselkedéséből ítélve, Dianne pontosan erre számított és ezért is küzdött a rá bízott feladat teljesítése ellen.

Az incidens nem precedens nélküli. A bibliai történelemből számos eset ismert, amikor isten egy írnokon keresztül üzent. A régmúlt korokban sem volt ez könnyű feladat, és a fogadtatás is hasonló volt. Az üzenetvivőket gyakran kinevették és üldözték. Ennek ellenére sokan megtették, amire késztetést éreztek, viselve tettük következményeit és a történelem ítéletét.

A történet nem Dianne Reidy-ről szól. Soha sem a hírnök, hanem az üzenet a fontos. Figyelembe véve Isten korábbi tetteit, és elmúlt korok profetikus üzeneteit, ajánlatos lenne megszívelni a figyelmeztetést, mert nemcsak egyszerű, de igaz is. “Istent nem lehet megcsúfolni.”

A közelmúlt eseményeinek ismeretében, éppen időszerű, hogy egy modernkori írnok felszólaljon és egy ilyen üzenetet adjon át. A figyelmeztetés éppen azok között a falak között hangozott el, ahol a legtöbb olyan a férfit és nőt találjuk, akik eladták a lelküket. Saját törvényeik által elferdítették Isten törvényét. Isten törvényeinek betartatása helyett megcsúfolták Őt azzal, hogy megpróbálták átértelmezni a törvényeket.

A különböző titkos és okkult társaságokon keresztül az Egyesült Államokat belülről igázták le. A jelenlegi vezetés alatt az ország akadálytalanul robog az önmegsemmisítés felé, önként alávetve magát az egységes világrend istentelen tervének, annak minden velejárójával együtt, beleértve a kereszténységnek oly sokak által követett, felvizezett formáját is.

Nyilván a tájékozottabbaknak is kényelmetlen elfogadni, hogy nemcsak az Egyesült Államok alapítói, de a jelenlegi, konzervatív keresztényként ismert politikai vezetők is szoros kapcsolatban állnak bizonyos titkos, okkult társaságokkal. Jobb azonban, ha az ember kényelmetlenül érzi magát, de megismeri az igazságot, mert csakis így ébredhetünk fel hosszú álmunkból és érthetjük meg, hogy a ma eseményeit nagyon régen hozták mozgásba.

George W. Bush beiktatási ceremóniáján, 2001. január 20-án például, az új elnök kétszer is megemlített egy angyalt, aki “a forgószélben utazik és ezt a vihart irányítja”, miközben a Washington emlékműként ismert szabadkőműves obeliszk felé fordult. Pontosan 33 (az okkult számára jelentőségteljes szám) héttel később bekövetkezett az az esemény, ami örökre megváltoztatta az életet az Egyesült Államokban.

Az ilyen és ehhez hasonló rejtett üzenetek, szófordulatok, körmönfont, de érthető üzenetek bárki számára felismerhetők lehetnek, akinek van füle a hallásra. Ezek az üzenetek egytől egyig arról szólnak, hogy a világot “a korok új rendje” felé terelik és ezt az új rendet nem Isten inspirálta, hanem a sötétségnek az a bizonyos angyala.

Múlt szerdán egy üzenet hangzott el, de vajon hányan hallották?

Előző posztKövetkező poszt

22 hozzászólás

 1. azért csak óvatosan ezzel az egésszel…

  úgy tűnik, hogy ezt később a liftben mondta el:
  http://ephesians511blog.blogspot.hu/2013/10/cover-up-or-conspiracy-of-dianne-reidy.html
  vajon mit mondhatott a teremben?

  és az eredeti felvétel, ahol látni,hogy egy ősz hajú pali megy oda hozzá, mintha kiadná a parancsot és akkor mint 1 robot a nő elindul a mikrofon felé…majd az ősz hajú pali küld sms-t vkinek…..vajon kinek és mit?
  utána a kolléganője akivel beszélt, háttal ül, mintha mi sem történt volna…
  egyre furcsább az egész…
  http://willyloman.wordpress.com/2013/10/17/whos-the-grey-haired-guy-who-nods-to-dianne-reidy-to-start-her-serve-two-masters-speech/
  video linkje:
  http://www.c-spanvideo.org/clip/4469223

  1. Óvatos vagyok.
   Az általad említett dolgokat először Melissa Meltontól olvastam még 18-án, három nappal azelőtt, hogy feltettem a cikket. Csakhogy ne felejtsd el, itt hála Istennek nem egy merénylet áldozatáról, hanem egy élő személyről van szó, akivel lehet beszélni. Bár Dianne-nal nem készült még interjú, a férje többször is nyilatkozott az esetről és megerősítette a történteket: http://www.thedailybeast.com/articles/2013/10/17/why-house-stenographer-dianne-reidy-snapped.html

   1. okés 🙂
    csak azért raktam be, mert másképp történt, mint ahogy tálalják és az az ősz hajú pali is fura,
    mintha tényleg kiadta volna a parancsot neki, meghúzta a triggert tudod.
    végül is az igazságot mondta ki, akárki is motiválta erre.
    de azért fura az egész, nem?
    liftben mondta el az látszik, a teremben nem hallani mit mondott valójában stb.

   2. az előzmények rész is lehet kitaláció, lehet hogy szerencsétlen nő is egy elme programozott ember, akit kontrollálnak és
    kitalálták ezt a keresztény töltetű háttér sztorit, hogy jobban hihető legyen, érted.
    ravaszok ezek nagyon, ahogyan az is akit szolgálnak, ravasz mint a kígyó…. 🙁

 2. Fogadjátok Üdvözletem .

  Nekem kimondottan tetszik a cikk s főként az összehasonlító jellege : Nem tudom
  ki követte el ezt a pozitív *merényletet*, feltöltője Thea, de üdvözlöm a meglátását ;
  Az ‘akcióhoz’ további ‘municióval’ járulnák, ami segítséggel szolgálhat a leírtakhoz .

  #75-ÖS HSZ : http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=361#c6617

  DJUSEE … “Nem könnyű kimondani, de férfi létemre szeretném ha ilyen bátran meg –
  cselekedhetném Isten akaratát mint ez a Hölgy” ; Ne keseredj el, mert Mózes sem a –
  karta először vállalni és a kijelölt feladat nagysága / veszélye miatt azonnal kifogáso –
  kat keresett – De Jeremiás sem volt odáig az elhivatásért, mert inkább nősülni szere –
  tett volna ( Dianne elvégezte a rászabott feladatot. Ilyenek voltak az Ős-Keresztények )

 3. Köszönöm, ez érdekelt hogy hogyan is zajlott az egész. Nemkonnyu kimondani, de férfi létemre szeretném ha ilyen bátran megcselekedhetnem Isten akaratát mint ez a Hölgy. Közben meg érzem hogy szep lassan visszaszippant ez a romlott világ.

  1. “És ezt mondá nékem: Elég néked az én kegyelmem; mert az én erőm erőtlenség által végeztetik el. Nagy örömest dicsekeszem azért az én erőtelenségeimmel, hogy a Krisztus ereje lakozzék én bennem.” II. Korinthus 12:9

  2. Szia DJUSEE!

   írod:
   ” Közben meg érzem hogy szep lassan visszaszippant ez a romlott világ.”

   Mát. 14,24 A hajó pedig immár a tenger közepén vala, a haboktól háborgattatva; mivelhogy a szél szembe fújt vala.
   Mát. 14,25 Az éjszaka negyedik részében pedig hozzájuk méne Jézus, a tengeren járván.
   Mát. 14,26 És mikor látták a tanítványok, hogy ő a tengeren jára, megrémülének, mondván: Ez kísértet; és a félelem miatt kiáltozának.
   Mát. 14,27 De Jézus azonnal szóla hozzájuk, mondván: Bízzatok; én vagyok, ne féljetek!
   Mát. 14,28 Péter pedig felelvén néki, monda: Uram, ha te vagy, parancsolj, hogy hozzád mehessek a vizeken.
   Mát. 14,29 Ő pedig monda: Jövel! És Péter kiszállván a hajóból, jár vala a vizeken, hogy Jézushoz menjen.
   Mát. 14,30 De látva a nagy szelet, megrémüle; és a mikor kezd vala merülni, kiálta, mondván: Uram, tarts meg engem!
   Mát. 14,31 Jézus pedig azonnal kinyújtván kezét, megragadá őt, és monda néki: Kicsinyhitű, miért kételkedél?
   Mát. 14,32 És a mikor beléptek a hajóba, elállt a szél.

   Valamennyien kiléptünk valamilyen, a “háborgó tengeren” hánykolódó, viszonylagos (világi értelemben vett) “biztonságot” nyújtó “hajóból” ( amely neked most spec a kat egyh vallásosságát jelenti, de melyikünknek mit! ), azért, hogy Jézushoz mehessünk, aki a “háborgó tenger ” közepén áll! Viszont mi se, egyikünk se tud a vízen járni Úr Jézus nélkül! Ezért “látva a nagy szelet” mi is megrémülünk, ” és amikor kezdünk merülni”, kiáltunk,” mondván: Uram, tarts meg engem!” ( Egy idő után, már megse várjuk, hogy “merüljünk” , már úgy “indítjuk a napot, hogy kiáltunk”, segítségül híván az Úr nevét!)
   Amikor pedig Jézussal visszamentünk abba “hajóba”, ahol már Ő is ott van, és a “tenger és a szél” utánunk “csapkod”, megpróbálván “elsűllyeszteni” azt, nem szabad elfelejtenünk, hogy Jézus is velünk van ( mégha úgy is látszik olykor, hogy aluszik), és Ő parancsol, mind a “szélnek, mind a tengernek”! (Márk. 4,41 És megfélemlének nagy félelemmel, és ezt mondják vala egymásnak: Kicsoda hát ez, hogy mind a szél, mind a tenger engednek néki? )
   Márk. 4,36 Elbocsátván azért a sokaságot, elvivék őt, úgy a mint a hajóban vala; de más hajók is valának vele.
   Márk. 4,37 Akkor nagy szélvihar támada, a hullámok pedig becsapnak vala a hajóba, annyira, hogy már-már megtelék.
   Márk. 4,38 Ő pedig a hajó hátulsó részében a fejaljon aluszik vala. És fölkelték őt és mondának néki: Mester, nem törődöl vele, hogy elveszünk?
   Márk. 4,39 És felkelvén megdorgálá a szelet, és monda a tengernek: Hallgass, némulj el! És elállt a szél, és lőn nagy csendesség.

   Továbbá mindannyian megtisztíttatunk, megpróbáltatunk (és néhányunkat meg is kell fenyítenie mennyei Atyánknak):
   1 Pét. 4,12 Szeretteim, ne rémüljetek meg attól a tűztől, a mely próbáltatás végett támadt köztetek, mintha valami rémületes dolog történnék veletek;
   1 Pét. 1,3 Áldott az Isten és a mi Urunk Jézus Krisztusnak Atyja, a ki az ő nagy irgalmassága szerint újonnan szűlt minket élő reménységre Jézus Krisztusnak a halálból való feltámadása által,
   1 Pét. 1,4 Romolhatatlan, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, a mely a mennyekben van fenntartva számunkra,
   1 Pét. 1,5 A kiket Isten hatalma őriz hit által az idvességre, a mely készen van, hogy az utolsó időben nyilvánvalóvá legyen.
   1 Pét. 1,6 A melyben örvendeztek, noha most kissé, ha meg kell lenni, szomorkodtok különféle kísértések között,
   1 Pét. 1,7 Hogy a ti kipróbált hitetek, a mi sokkal becsesebb a veszendő, de tűz által kipróbált aranynál, dícséretre, tisztességre és dicsőségre méltónak találtassék a Jézus Krisztus megjelenésekor;
   ?5 Móz. 8,5 Gondold meg azért a te szívedben, hogy a miképen megfenyíti az ember az ő gyermekét, úgy fenyít meg téged az Úr, a te Istened;
   Péld. 13,18 Szegénység és gyalázat lesz azon, a ki a fenyítéktől magát elvonja; a ki pedig megfogadja a dorgálást, tiszteltetik.
   Zsid. 12,5 És elfeledkeztetek-é az intésről, a mely néktek mint fiaknak szól: Fiam, ne vesd meg az Úrnak fenyítését, se meg ne lankadj, ha ő dorgál téged;
   Zsid. 12,6 Mert a kit szeret az Úr, megdorgálja, megostoroz pedig mindent, a kit fiává fogad.
   Zsid. 12,7 Ha a fenyítést elszenveditek, akkor veletek úgy bánik az Isten, mint fiaival; mert melyik fiú az, a kit meg nem fenyít az apa?
   Zsid. 12,8 Ha pedig fenyítés nélkül valók vagytok, melyben mindenek részesültek, korcsok vagytok és nem fiak.
   Zsid. 12,9 Aztán, a mi testi apáink fenyítettek minket és becsültük őket; avagy nem sokkal inkább engedelmeskedünk-é a lelkek Atyjának, és élünk!
   Zsid. 12,10 Mert ám azok kevés ideig, tetszésök szerint fenyítettek; ő pedig javunkra, hogy szentségében részesüljünk.

   Azt pedig, soha ne felejtsd el, amit mondott neked az Úr Jézus, hogy ” Ő mindig veled lesz”!
   2 Móz. 20,20 Mózes pedig monda a népnek: Ne féljetek; mert azért jött az Isten, hogy titeket megkísértsen, és hogy az ő félelme legyen előttetek, hogy ne vétkezzetek.
   Fil. 1,6 Meg lévén győződve arról, hogy a ki elkezdette bennetek a jó dolgot, elvégezi a Krisztus Jézusnak napjáig:
   Ésa. 63,1 Ki ez, ki jő Edomból, veres ruhákban Boczrából, a ki ékes öltözetében, ereje sokaságában büszke? Én, a ki igazságban szólok, ELÉGSÉGES VAGYOK A MEGTARTÁSRA.
   Csel. 4,12 És nincsen senkiben másban idvesség: mert nem is adatott emberek között az ég alatt más név, mely által kellene nékünk megtartatnunk.

   Azt pedig tudd, hogy te kedves vagy Isten előtt, mert nem kendőzöd, titkolod gyengeségeidet ( amelyek mindannyiunknak vannak), hanem bevallod azokat, és ahogyan az írva van:
   ?Zsolt. 51,19 Isten előtt kedves áldozatok: a töredelmes lélek; a töredelmes és bűnbánó szívet oh Isten nem veted te meg!

   Tarts ki! Isten áldjon!

  1. Köszi. Hát ezt jó gyorsan törölték, de sebaj, már több tucat példányban fent van a youtube-on.

  1. Köszönöm, Csaba. Megerősített a másik weboldal amit eddig nem ismertem: hogy lehet, két katolikus “portál” – mindkettő HITELES szerintem – azonos üzenettel? És, már az elsőt “tilos” továbbítani, pedig, az üzenetek pont erről – is – szóltak!
   Az Úr hangja tényleg ilyen volt közvetlenül: “Ábrahám, Ábrahám” … stb. tehát, kétszer 🙂

  2. Igen, a “szegények megsegítése érdekében” … és egy sor szimpatikus szerény tett Ferenc pápa részéről… a keserű orvosságot sokszor málnaszörppel adták be 🙁

 4. ? Az ÚR pedig előttük ment nappal felhőoszlopban, hogy vezesse őket az úton, éjjel meg tűzoszlopban, hogy világítson nekik, és éjjel-nappal mehessenek. Nem távozott el a felhőoszlop nappal, sem a tűzoszlop éjjel a nép elől.?
  Mózes 2. könyve 13:21-22

  A zsidók Jahve-t nevezték még a “haragvó vihar és mennydörgés Istenének” is…
  …a Biblia pedig 66 könyvből áll ugyebár…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend