Idők jelei, Klímaváltozás

Globális csoport a ?vallási újságírásért? a Rockefeller Alapítvány támogatásával

Forrás: Infowars.com

Rockefeller Alapítvány - Innováció a következő 100 évre

A Rockefeller Alapítvány nemrégiben egy nemzetközi újságírói csoport létrehozásában segédkezett, aminek célja az újságírás támogatása vallási kérdésekben, jelenti az AP.

Az újonnan megalakult Vallási Újságírók Nemzetközi Szövetségének célja, saját elnökük, Maria-Paz Lopez megfogalmazása szerint, ?pontos, korrekt és kiegyensúlyozott? újságírás mindenfajta vallási kérdésben.

A Vallási Adatbázis Archívum Szövetséggel együttműködve, az új nemzetközi csoport weboldalán azt írja, hogy szervezetük a ?világ első nemzetközi testülete, amely olyan eszközökkel, forrásokkal és támogatással látja el a vallási kérdésekről író újságírókat, szerkesztőket és riportereket, amelyek biztosítják a pontos, korrekt és kiegyensúlyozott újságírást vallási kérdésekben az egész világon.?

A szervezet 23 ország vezető újságíróinak közreműködésével alakult a Rockefeller Alapítvány olaszországi Bellagio Központjában és több mint 90 ország 400 újságírója fogadta el a szervezeti tagságba való meghívást, áll a csoport weboldalán.

A ?Globális Hang? mottó alatt a szervezet kihangsúlyozza, hogy a ?globális újságírás vallási kérdésekben komoly felelősséget jelent.?

Micsoda szerencsés véletlen, hogy a Rockefeller Alapítvány éppen arra járt és hírét vette az újonnan alakuló szervezetnek, és így biztosíthatta a sikerhez szükséges kezdőlökést.

Az elmúlt évtizedek során a Rockefeller vonal több ága is számtalan (többnyire sikeres) kísérletet tett a vallás kisajátítására, azt remélve, hogy ezzel rávehetik a nyájat a klímaváltozás emberi eredetének elfogadására.

2010-ben kiadott, a 2005 és 2010 között kiutalt támogatásokról szóló jelentésében, a Rockefeller Brothers Alap elismeri, hogy számos ?nem zöld? (értsd a környezetvédelmen kívüli) ?szószólót? is támogatott az ember okozta klímaváltozás doktrína elfogadtatására saját közösségeikben. Ezek közé a szószólók közé tartoztak bizonyos polgármesterek, kormányzók, nemzetbiztonsági szakértők, katonai vezetők és? evangéliumi keresztények.

A jelekből úgy tűnik, hogy a Rockefellerek most már a vallási újságírókat is a listára tették.

?? a nem zöld szószólók számára rendelkezésre álló alapítványi pénzek jelentősen nőttek (?). A Rockefeller Brothers Alap támogatást nyújt ?a klímáért tevékenykedő szövetséges szószólóknak?, amelyek közé tartoznak vállalkozások, befektetők, evangéliumi keresztények, gazdák, sportolók, munkás és katonai vezetők, nemzetbiztonsági szakértők, veteránok, fiatalok, kormányzók és polgármesterek.?

A dokumentumban arról is olvashatunk, hogy az elmúlt évtized során az alapítvány támogatta a vallási, állami és helyi vezetőket, hogy segítsenek az ember által előidézett globális felmelegedés eszméjének terjesztésében. A jelentés a következőképpen folytatódik:

?Az alapítványoknak, köztük a Rockefeller Brothers Alapnak jelentős szerepe volt abban, hogy ezek a csoportok megszervezzék tagságukat, nyilvánosan hangoztassák klímaváltozási megoldásaikat és támogassák azokat az irányelveket, amelyek a klímaváltozást adresszálják országosan és nemzetközileg egyaránt. A csoportoknak nyújtott közvetlen anyagi támogatás mellett, az Alap technikai támogatást is biztosított a stratégiai fejlesztésekhez, kommunikációs tervezéshez és támogatói képzésekhez.?

A jelentés részletesen leírja, miként vett részt az Alap a klímaváltozással foglalkozó szervezetek, többek között az IPCC (ENSZ kormányközi panel a klímaváltozásról) megalapításában és támogatásában.

2009-ben azonban, a klímabotrány kitörésével, komoly akadályba ütköztek, így nyilván most fokozott erővel próbálják újraindítani a kezdeményezést.

?A lakosság érdeklődése a kérdés iránt 2007-ben tetőzött, ám a közvélemény bizalma jelentősen csökkent a klímatudomány iránt, amikor 2009-ben a Kelet-Angliai Egyetem számítógépeiről bizalmas levelezések kerültek nyilvánosságra, amelyek arra engedtek következtetni, hogy a klímaváltozással foglalkozó tudósok meghamisították a hőmérsékleti adatokat, visszatartva azokat, amelyek a hőmérséklet csökkenését mutatják, és megpróbálták lejáratni azon tudóstársaikat, akik szerint a klímaváltozást nem az emberi tevékenység idézi elő.?

A Rockefellerek akciója a ?nem zöld szószólók? megvásárlására véletlenül sem esetleges vállalkozás és azt is tudjuk, hogy az Alap rendszeresen szerződtet ünnepelt újságírókat. A Rockefeller Alap már a hetvenes években is rendszeresen lefizette az újságírókat és számos médiabirodalmat finanszírozott, akik már akkor is szomorúan kommentálták, hogyan teszi tönkre az ember ?földanyát? (ami sok esetben valóban így van, de ez nem befolyásolja éghajlatunkat és sokszor éppen az elit szervezetei végzik a legnagyobb pusztítást illetve kényszerítenek ki környezetkárosító lépéseket a szegény országoktól ). Már azokban az években elkezdtek írni arról, hogy a genetikailag módosított élelmiszerek megoldást nyújthatnak az emberiség valamennyi bajára.

A Rockefeller Alap folyóiratának 1974-es kiadásában a következőket olvashatjuk:

?Több tudományos rovat szerkesztőjét felkértük, hogy vegyenek részt az Alap klímaváltozással, élelmiszertermeléssel, államközi konfliktusokkal, a növények kártevőkkel szembeni ellenállásával és a vízgazdálkodással kapcsolatos gyűlésein. Ezt követően több cikk is megjelent a New York Times címoldalán és az Associated Press is számos komoly, sokak által átvett riportot adott le. A cikkírókat minden esetbe bemutattuk programfelelőseinknek és bátorítottuk, hogy forrásként használják őket. (Most már gyakran keresik fel programfelelőseinket, különösen széles érdeklődésre számot tartó kérdésekben, mint amilyen az élelmiszertermelés, a népességi problémák, a környezetvédelem vagy a művészet.).?

Hosszú és aljas történelme során a Rockefeller Alap több alkalommal és nem egy kiadványában kérkedett azzal, hogy miként használ fontos médiaszemélyiségeket saját céljaira. A feljegyzések egyetlen egyszer sem említik, hogy a felkeresések során bármilyen problémába vagy ellenállásba ütköztek volna. 1974-es éves jelentésükben a következőket írják:

?A világ élelmezési helyzetéről szóló 25 részes sorozatuk készítése során, a New York Times riporterei megismerkedtek és gyümölcsöző kapcsolatot alakítottak ki számos tisztviselőnkkel. Munkatársaink komoly mennyiségű információt bocsátottak rendelkezésükre azonkívül új kapcsolatokkal látták el Bill Moyers-t a globális függőségről készülő tévésorozatához. Ez csak néhány példa új és produktív kapcsolatainkra a tömegkommunikáció világából.?

A polip egy másik karja, az ENSZ Népesedési Alapja (UNFPA), egy 2009-ben kiadott dokumentumban leírja, milyen trükköket alkalmaznak az ENSZ népességszabályozási programjaival együttműködni nem hajlandó gyülekezetek elérésére:

?Az ENSZ Népesedési Alapja azt találta, hogy a hitalapú és vallásközi szervezetek vezetői nyitottak a reprodukciós orvostudománnyal kapcsolatos kérdések megvitatására, ha az ügyet kellő gonddal és érzékenységgel kezeljük.?

A ?változás ügynökeinek? egyik feladata a szervezet fő agendájának támogatása lenne ?a félreinformáló kampányok ellensúlyozásával és az ICPD (Népesedési és Fejlesztési Nemzetközi Konferencia) szervezetén belüli társadalmi támogatás kiépítésével.?

A dokumentum egyértelműen leírja a toborzás elsődleges céljait:

?Meggyőző társadalmi-kulturális környezet létrehozása (a viselkedés, a hozzáállás és a gyakorlat befolyásolásával) a kulcsfontosságú közösségek népszerűsítésével és mozgósításával az ICPD PoA és az MDG (Millennium Fejlesztési Célok) céljainak megvalósítása érdekében.?

?Az Országos Vallási Együttműködés a Környezetért szövetséget kötött az Amerikai Katolikus Konferenciával, a Környezet és Zsidó élet Koalícióval, az Országos Templomi Tanáccsal és az Evangéliumi Környezetvédelmi Hálózattal, amelyek együttesen 100 millió amerikai tagot számlálnak.?

Az ENSZ egy másik frontszervezete, a Felekezetközi Együttműködés a Környezetért, amit 1980-ban alapítottak, saját bevallása szerint azért jött létre, hogy ?informálja az észak-amerikai gyülekezeteket a földet sújtó környezeti problémák komolyságáról.?

A teljes infrastruktúra végrehajtói karjának számító UNFPA és ENSZ-béli leányszervezetei célul tűzték ki, hogy behálózzák a világ vallásait:

?2002 óta az ENSZ Környezetvédelmi és Népesedési Alapja kihangsúlyozta mennyire fontos érzékenyen eljárni az egyes programoknál. Éppen ezért dolgozunk szoros együttműködésben a közösségekkel és a helyi változás ügynökökkel, beleértve a vallási vezetőket is.?

Ezek a szervezetek, a Rockefellerektől az ENSZ-ig, évtizedek óta saját propagandájuk terjesztésére használják forrásaikat. Legújabb, vallásos újságírói szervezetük csupán egy újabb fejezet programjukban.

Előző posztKövetkező poszt

16 hozzászólás

 1. Mi a cél ezzel, hogy elhitetik, hogy mi vagyunk az első számú felelősek a klímaváltozásért? Mit gondoltok, mi a valódi ok?
  Többnyire hasonlóan látom a helyzetet mint ti, és a Rockefellerék munkásságával kapcsolatban sincs ez másképp, de bevallom mind-ezidáig azt hittem/hiszem, hogy valóban mi idéztük elő az élővilág rohamos átalakulását/pusztulását.

  1. Dió héjban az, hogy a jövőben, te és a kedves családod ne rontsa többé itt a levegőt,…ez persze nem igaz, de ők ezt erőltetik. kÉT szóban foglalva pedig: NÉPESSÉG CSÖKKENTÉST, globális szinten.

  2. Is!
   Megazután, bocs a csunya hasonlatért, de, ha a kutyának belöknek egy jó zaftos cupákot, amig az elrágódik rajta, addig a betörő ( vagy illetéktelen behatoló) azt csinál, amit akar!
   Nameg azútán az se rossz, ha kollektív “bünössé” tudják az emberiséget nyílvánítani a különböző szennyezésekért, amelyek a gyáraikból , üzemeikből tisztítatlanul ömlenek a folyókba, tavakba, ócránokba ( van ugyan technológia a tisztításra, de az pénzbe kerülne, ami a profitot csökkentené!)! Meg, hogy érezd magad hibásnak, azért a sok csomagolóanyagért, amit hazaviszel, és kidobsz! Miattad kell az őserdőket kivágni! stb.
   De a lényeg, hogy amig ezeken ( klimaváltozás miattad, terrorízmus, stb.) rágódsz, azt csinálhatnak, amit akarnak! Mire felocsudnál, már egy diktaturában fogod magad találni, totális kontrol alatt, éltetve a Fenevadat! Már persze, ha nem esel bele valamelyik “véletlen” tragédiába!

   1. Ki az, aki folyamatosan sulykolja az embernek:
    Bunos vagy. Bunozo vagy. Hazug vagy. Tonkreteszel mindent. Miattad van minden.
    Na ki az?

 2. Könnyen lehet, hogy még idén megjelenik az antikrisztus? Kell nekik egy olyan kalimberű ember, aki mindezt koordinálja……. kicsit felgyorsultak az események!!!!! Ébresztő, térjetek meg (aki még nem tette), halásszátok az embereket……

 3. Érdekes, hogy !11 év után a WTC eseményekre (ha nem is 09.11-én, de 12-én )bejelentik, hogy elkezdik a politikailag, gazdaságilag egységes EU-t….. micsoda szimbolika,okkultizmus…..

  1. Erről se feledkezzünk meg:
   A német alkotmánybíróság nem találta alkotmányellenesnek az eurózóna tagországainak megmentésére létrehozott európai stabilitási mechanizmust (ESM). A testület azonban kimondta, hogy minden olyan döntést a német parlamentnek kell meghoznia, amely újabb német befizetésekre vonatkozik.
   http://www.origo.hu/gazdasag/20120912-a-nemet-alkotmanybirosag-dontese-az-esmrol.html

   Schauble élőben győzködi a választókat a döntésről.
   http://www.zerohedge.com/news/here-first-post-esm-decision-nein-germany

 4. Hát igen, érdekes módon sok éber emberke tiltakozik a globalizált politika és gazdaság ellen de szükbe nem jutna hogy lesz egy globális vallás is.

  Recommended Readin:
  Alice Bailey & Djwhal Khul (egy megidézett démon*) – The Externalization of the Hierarchy
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/externalisation/contents.html

  *
  According to Theosophical writings, Djwal Khul is said to work on furthering the spiritual evolution of our planet through the teachings offered in the 24 books by Alice Bailey of Esoteric Teachings published by The Lucis Trust (formerly the Lucifer Trust of the United Nations); he is said to have telepathically transmitted the teachings to Bailey
  http://en.wikipedia.org/wiki/Djwal_Khul

  1. Szerintem, olyan hogy “klasszikus egy világvallás” nem lesz, lehetetlen…… ellenben nagyon kapóra jön, hogy mindegyik vallás várja a “megváltóját”….ez elég az “egységhez”…. mindenki higgyen akiben és amiben akar- szerintem ez a lényeg nekik….az antikrisztusban “egymásra” találnak a vallások…..

    1. Na igen, könnyű úgy “nagynak lenni”, ha előbb mindent a földbe döngöl az ördög, aztán eljátsza a megmentőt…..ebből látszik, hogy újat adni, létrehozni, teremteni nem tud…csak rombolni és pusztítani….de sajnos elég okos és ravasz….

   1. Ez lesz az új vallás.

    Jel. 13,4
    És imádák a sárkányt, a ki a hatalmat adta a fenevadnak; és imádák a fenevadat, ezt mondván: Kicsoda hasonló e fenevadhoz? kicsoda viaskodhatik ő vele?

    ?Jel. 13,11
    Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány;

    ?Jel. 13,12
    És az előbbi fenevadnak minden hatalmasságát cselekszi ő előtte; és azt is cselekszi, hogy a föld és annak lakosai imádják az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala;
    Jel. 17,7
    És monda nékem az angyal: Miért csodálkozol? Én megmondom néked ez asszonynak titkát és a fenevadét, a mely őt hordozza, a melynek hét feje és tíz szarva van.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend