Nagytestvér

Kötelező lesz-e a chipbeültetés az amerikai egészségügyi törvény szerint?

Időkjelei: Emailben és hozzászólásokon keresztül is sokan kérdezték, hogy mi igaz az Obamacare néven ismert amerikai egészségügyi reformba állítólag belefoglalt kötelező chipbeültetéssel kapcsolatban. Remélhetőleg az alábbi cikk megválaszol néhány kérdést, legalábbis ami a jelen helyzetet illeti?

Forrás: Activist Post

?Az Obamacare minden amerikainak mikrochipet hoz.?

A világ leigázását célul tűző erők tervei szerint a Fenevad-rendszer elfogadása és betartása idővel  minden tranzakció előfeltétele lesz.

A következő vészjósló írást láttam a járdára pingálva a minap séta közben: ?Az Obamacare minden amerikainak mikrochipet hoz.?

Igaz ez?

Egy ilyen aggasztó és elég hihető forgatókönyv drasztikus mértékben megerősítené a kormány már amúgy is túlzott hatalmát, és sajnos egyáltalán nem nehéz elképzelni, hogy Washington ilyesmivel próbálkozzon. Ebben a konkrét esetben azonban a hír cáfolóival kell egyetértenem, annak ellenére, hogy az Obamacare több sajnálatos precedenst is állít és számos más veszélyt rejt magában.

Habár dicséretes dolog, hogy sokan próbálnak figyelmeztetni a kötelező chipbeültetés veszélyére, a Fenevad Bélyegével kapcsolatban használt megfogalmazás sokszor igen homályos. Hacsak nem próbálják a chipeket egy másik kezeléssel együtt titokban beadni, az RFID tömeges beültetésénél talán csak magának az egészségügyi reformnak a széleskörű bevezetése nehezebb.

Másrészről ugyanakkor láthatjuk, hogy a nyomkövető chipek elfogadását célzó propaganda teljes gőzzel teszi a dolgát. Ezek a chipek valamilyen biojelzőként szolgálnak majd, minden emberi tevékenységet nyomon követve és digitálisan rögzítve, az egyre inkább központosított adatbázisokban.

A nép feletti hatalom legkifinomultabb formája alakul ki a szemünk előtt.

Hétköznapi nyelven megfogalmazva, a Jelenések könyvében a Fenevad Bélyegéről szóló rész megvalósulása egyre valószínűbb és ez a mai világot uralni kívánó személyek számára tulajdonképpen nélkülözhetetlen újítás. A gyorsuló ütemben fejlődő technológia korában bizonyára számos próbálkozást láthatunk még a digitális nyakörv, bilincs vagy hasonlók bevezetésére, de az ilyen megközelítés túlságosan ellenkezik az embereknek a szabadságról kialakított képével, ahhoz, hogy az RFID rendszer legfőbb technológiájává váljon.

?Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek; És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.? Jelenések 13:16-17

Manapság több olyan új adatkezelési technológia is létezik, amelyet mindenkivel szeretnének elfogadtatni.

Az RFID chipek népszerűsítésére vagy akár divattá alakítására tett próbálkozások mutatják, hogy az elit inkább a chiphasználat vonzerejét akarja növelni, vagy legalább némiképp elfogadtatni az emberekkel, hogy a nyomon követés szükségszerűségét önként és pozitív előrelépésként fogadják el.

2004-ben például egy spanyolországi szórakozóhely VIP tagságot ajánlott azoknak, akik hajlandóak voltak RFID chipet ültetni karjukba. A CNN tudósításának címe, ?A VIP státusz ára?, az ösztönzésre és az áldozathozatalra egyaránt utal.

Néhány napja írtunk a DARPA korábbi kutatója és a Google-Motorola jelenlegi ügyvezetője által népszerűsített elektromos tetoválásról és a jelszótablettáról, amelyeket a jelenlegi jelszavak helyett ajánlanak biztonságos és kényelmes megoldásként az online azonosításra.

A Bilderberg elit pedig már tavaly jelezte, hogy a nagyközönség minden tevékenységét követni szeretné. 2012-es összejövetelük előtt Neelie Kroes, az EU digitális ügyekért felelős biztosa bejelentette, hogy egységes e-azonosítók bevezetésére fogja biztatni a tagországokat.

Az idei, 2013-as Bilderberg találkozón pedig a ?nagymennyiségű adatforgalomról és annak az élet minden területére kifejtett hatásáról? is tanácskoznak. A megbeszélésre Alex Karp, a CIA által finanszírozott Palantir Technologies vezetője is hivatalos, valószínűleg éppen azért, hogy felajánlja a kiterjedt megfigyelésben szerzett tapasztalatait.

A ?nagymennyiségű adatforgalomról? sokat hallunk mostanában, például az NSA-Verizon lehallgatási botrány vagy a Barack Obama által jóváhagyott és elődje által a terrorizmus elleni harc ürügyén elindított megfigyelési programok kapcsán.

Megszámolni sem tudnánk, hányféle módon gyűjti és elemzi a kormány és a nagyvállalatok az állampolgárok adatait. Egyáltalán nem nehéz elképzelni, hogy keresztúthoz érkeztünk, ahol az RFID vagy egyéb chipek, mint adathordozók vagy azonosítók, fontosabb szerephez jutnak.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5m7qjJhtjBg

Ennél is valószínűbb azonban, hogy egy ennél sokkal kifinomultabb technológia fogja átvenni ezeket a funkciókat, ami egyúttal a nagyközönség számára is elfogadhatóbb lesz. Egy dolog azonban egyértelmű: a kormány nem vacakol holmi előzetes engedélyek beszerzésével, amikor az adatok összegyűjtéséről és felhasználásáról van szó, így semmi sem indokolja ilyen irányú bizalmunkat és abban se bízhatunk, hogy tudomásunkra fogják hozni az adatok felhasználásának módját.

Az időnként felbukkanó kiszivárogatók információi nélkül csak sötétben tapogatóznánk.

Tehát az Obamacare nem rendelkezik az állampolgárok megcsippeléséről.

A Fenevad-bélyege rendszer ennél sokkal észrevétlenebb módszerekkel és ártatlanabbnak tűnő formában épül körénk.

Előző posztKövetkező poszt

6 hozzászólás

 1. I. Thessalonika levél:5:3

  Mert amikor ezt mondják:
  Békesség és biztonság, AKKOR HIRTELEN
  VESZEDELEM JÖN RÁJOK…
  VESZEDELEM . ( chip, bélyeg, amit majd általánosítani szeretnének… )

  ,, Már most is
  10-ember-ből 8, simán bele megy bármibe.
  ( KÁRTYA, KÖZÖSSÉGI OLDALAK, TV, REKLÁMOK HATÁSA STB…
  Anélkül,
  hogy a dolgok után járna, és megvizsgálná,
  hogy az a dolog, jó,
  avagy sem…
  Igazság vagy hazugság….
  Etetnek ,
  vagy csak simán beakarnak csapni ?
  lásd:
  anno kártya…
  ma 10 emberből, 8-nak van…. ( hogy örültek neki az embrek 🙁 )
  Szépen elfogadtatták,
  beleverték az emberekbe ha valakinek nincs,
  az bolond,
  a rendszer ellensége,
  maradi stb…
  Közösségi oldalak ugyan ez…
  SZÉPEN LASSAN BEDÖNTIK, A JELENLEGI RENDSZERT,
  HOGY
  CSODÁLJA MAJD A VILÁG,
  ÉS EPEKEDVE VÁRJA
  MAJD
  AZ ÚJ RENDSZERT….
  ÉS SAJNOS
  10- A 8 ARÁNYBAN
  MEGINT BEFOGNAK MAJD DŐLNI…LEGALÁBB…
  AKI PEDIG
  NEM FOG BÓLOGATNI, ÉS TAPSOLNI MAJD A sátán újjításainak, és az AK- nak…
  megbélyegzik…
  hogy
  az bolond,
  a rendszer ellensége,
  maradi stb.
  EKKOR JÖN MAJD LÉTRE,
  EGY KERESZTÉNY ELLENES RENDSZER,
  AMIT A 3. 5 ÉV ALATT FOLYAMATOSAN ERŐSÍTENI, ÉS HERGELNI FOGNAK…
  MONDVÁN :
  UGYAN MILYEN EMBER AZ,AKI NEM KÖVETI EZT A CSODÁLATOS,
  ÉS TÖKÉLETES RENDSZERT ???
  MOST,
  HOGY MÁR :

  ,, BÉKE ÉS BIZTONSÁG VAN ”
  10/8 🙁
  🙁
  ,, AZ ÁRRAL SZEMBEN NEM LESSZ LEHETETLEN ÚSZNI, CSAK
  AKARNI KELL MAJD…
  AKARNI.
  Valaki vallást tesz én rólam az emberek előtt,
  az embernek Fia is
  vallást tesz arról
  az Isten angyalai előtt. ( LUKÁCS 12:8 )

 2. Friss hír: http://galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=215872:titkos-adatgyjtes-putyin-a-titkosszolgalatoknak-be-kell-tartaniuk-a-toervenyeket&catid=77:kuelfoeldi-hirek&Itemid=114

  Lenne viszont egy kis véleményem:
  Régóta már több alternatív oldalon lehet olvasni, hogy jön már az összeomlás, már itt van, jön a bélyeg, jön a háború, elkezdődött, betegségek stb. Szerintem meg nem úgy fog ez történni, hogy szépen lassacskán megy tönkre minden, mert ennek szerintem még senki sem látja a jelét. Kisebb-nagyobb huzavonák mindig is voltak és lesznek. De a Bibliában felhívták rá a figyelmünket, hogy Hirtelen lesz a változás. Ha majd azt mondják, hogy béke és biztonság, akkor jön el a veszedelem. Én még mindig azon álláspont mellett vagyok, hogy a világ politikusai az elitnek dolgoznak. Na most, ez szerintem el fog tűnni, hiszen vannak nekünk gyönyörűcske ébredező csoportjaink. Én úgy gondolom, hogy az elit valami szinten saját magát fogja lebuktatni, és leesik a fenevadról. Miután lebukott és “elűnt” a nagy parázna, vagyis az elit szabadkőműves irányítás, azután öröm lesz a népnek mivel mindenki szabadnak és újnak érezheti magát. Ezért gondolom úgy, hogy még a választottakat is megtévesztheti-hetné. Az antikrisztus ígyhát békét és biztonságot hoz, az emberek számára, és utána kezdődik el az önistenítése, valamint a keresztényekre fogja fogni minden idők bajait. A júdeaiak messiása lesz, és istennek fogja kiáltani magát a tömeg előtt.
  Én nem tudom mikor lesz az eljövetele az AK-nak, de ne nagyon számítsunk jóra, hiszen tudjuk, hogy minden háborúnál szörnyűbbet fog tenni, összevonja a korok taktikáit és egyszerre zúdítja az emberiségre. Lesznek megnyúzások, kínzások, és akkor derül ki, hogy ki tart ki… Félelmetesnek hangzik, de szerintem az AK nem egy ma született bárány lesz!

 3. Es az enyém is villam.” Es a harmadik angyal is követé azokat,mondvan nagy szoval: Ha valaki imadja a fenevadat es annak képét es bélyegét felveszi vagy homlokara vagy kezére…”(Jel14:16).Tehat HA valaki… – vagyis rajtunk all.

 4. Egyre kifinomultabb a nyilvántartás. Ennek megvan a pozitív és negatív vonzata. A bibliában írott újfajta adatbázis és azonosító rendszer szigorúan az AK személyéhez fog kapcsolódni, ezért van ellentétbe állítva imádás és bélyeg a nem imádás és bélyeg elutasításával. Az, hogy az a fajta technológia, már ha szó szerint kell érteni a bibliai beszámolót, gyakorlatilag teljesen mindegy hogy mi vagy miből fejlődött ki ,mert nem más mint eszköz. Ma is adatbázisok sokaságában van az ember és könnyen ellenőrizhető, hiszen címkékkel ,számokkal vagyunk ellátva, ami szintén könnyebbséget jelent(ha azonosítanunk kell magunkat) ,de nehézségeket és veszélyeket is hordoz magában, ha olyan személyek , kormányok vagy bűnözök kezébe kerül, akik rosszra akarják használni.

  Nem elit mozgatja a szálakat, mert maga az elit(mely lássuk be “királyok”=vezetők, elnökök) is behódol és elhitetődik az egynek(AK).

  Sose értettem, minek túllihegni a chip mizériát, vagy elődjeiket,mikor a jelenések könyvének azon szakasza nem arról szól. ,hogy amikor látjátok ,hogy valamiféle azonosítóval látják el az embereket, akkor tudjátok ,hogy ennek vezetője az Ak ,ezért ne vegyétek fel..
  Már előtte meglátszódik ,hogy ki az AK még mielőtt bármit is tenne, mert imádást kér, követel meg és tömegesen meg is fog kapni. A szentek ellen támad, békét és biztonságot teremt rövid idő alatt a világban.
  Nem erőszakkal veszik fel a bélyeget ez világos az igében ,hiszen miért fenyegetné és helyezne kilátásba büntetést azok irányába az Isten, aki felvette vagy felveszi a bélyeget. Nincs véletlen felvétel. Aki felveszi az el lesz hitetve és önként veszi fel. Semmi kétség afelől, hogy a spekuláció senkit se fog megmenteni attól ,hogy ne imádja,márpedig a chip és atöbbi mizéria a megmenekedést ahhoz köti ,hogy felismerie a bélyeg eszközét és kitudja-e kerülni. Ez hibás védekezés,mert az elhitetés nem azon múlik majd, hogy ki mennyire volt előre látó spekuláns, vagy ki mennyire józan, hanem egyedül az Istennel való kapcsolattól fog függni, mert ha nem így van, akkor látva a mát, mikor mindenféle csoportok mindenféle(jó és rossz) dolog kapcsán tiltakoznak és ellenszegülnek bizony “megúszhatnak, kibújhatnak” bizonyos dolgok alól (olykor büntetés terhe mellett), de az AK idejében nem így lesz…ezért mondom ,hogy nem önmagában az előre spekuláció nem sokat segít legalábbis az írás szerint nézve a dolgokat.
  . Persze ez az én véleményem.

  1. Szia Villám!
   írod:
   “Sose értettem, minek túllihegni a chip mizériát, vagy elődjeiket,mikor a jelenések könyvének azon szakasza nem arról szól. ,hogy amikor látjátok ,hogy valamiféle azonosítóval látják el az embereket, akkor tudjátok ,hogy ennek vezetője az Ak ,ezért ne vegyétek fel..”

   A próféciák olyanok, hogy közeledve a teljesülésükhöz, egyre világosabbá válnak számunkra. Az elődök is csak a szeretet és féltés miatt figyelmeztettek, mert nem akarták, hogy bárki elvesszen a tudatlanság miatt. Viszont tény, hogy az Igében megvan írva a pecsét, és talán azért, hogy legalább akkor gondolkozzon el valaki, ha már osztják a pecsétet!

   írod:
   “Már előtte meglátszódik ,hogy ki az AK még mielőtt bármit is tenne, mert imádást kér, követel meg és tömegesen meg is fog kapni. ”
   Nem, sajnos ez nem ilyen egyszerű! A cselekedetei miatt fogja megkapni az imádatot! (2 Thess. 2,9
   A kinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival,)
   És mielőtt fellépne AK, a hittől való elszakadás (2 Thess. 2,3 Ne csaljon meg titeket senki semmiképen. Mert nem jön az el addig, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia) a keresztények között teljesen végbemegy! A pelyva elválasztódik a búzától, de ezt a “pelyva” nem úgy fogja megélni, hogy ő tudni fogja, hogy ő a pelyva! Sőtt, ő magát fogja az “igaz egyházhoz” valónak tartaní! ( Ezek azok lesznek, akik nem Isten Igéjéhez és az Úr Jézus Krisztushoz ragaszkodnak a Szent Lélek által kijelentve( esetleg nem is nagyon ismerik egyiket se), hanem a létrejövő világegyházhoz, amelyben “otthonra” találnak majd! A hitetés már régóta tart, és gyorsul a tempója! A híttől és Istentől elszakadt embert pedig sokkal könnyebb megtéveszteni. Hiszen tudjuk az írások alapján, hogy a megtévesztés olyan mértékü lesz, hogy ha lehetne még a választottakat is megtudná téveszteni! A választottakat pedig csak azért nem fogja tudni, mert őket Isten kegyelme tartja meg attól!

   írod:
   “A szentek ellen támad, békét és biztonságot teremt rövid idő alatt a világban.”

   Ígen, de a szentek csak a mennyből nézve lesztnek szentek! Itt a földön nem úgy fogják hívni őket! És az üldözők nem fogják tudni, hogy a szenteket üldözik, ők csak a “szemetet” akarják majd eltakarítani!
   Luk. 21,12
   De mind ezeknek előtte kezeiket reátok vetik, és üldöznek titeket, adván a gyülekezetek elé, és tömlöczökbe és királyok és helytartók elé visznek az én nevemért.
   Luk. 21,16
   Elárulnak pedig titeket szülők és testvérek is, rokonok és barátok is; és megölnek némelyeket ti közületek.

   Mint láthatjuk itt gyülekezetekről is szó van( akik majd azt fogják gondolni, hogy Istennek tetsző cselekedetet hajtanak végre!)! Sőtt szülők, testvérek, rokonokról is!

   írod:
   “Nem erőszakkal veszik fel a bélyeget ez világos az igében ,hiszen miért fenyegetné és helyezne kilátásba büntetést azok irányába az Isten, aki felvette vagy felveszi a bélyeget. Nincs véletlen felvétel. Aki felveszi az el lesz hitetve és önként veszi fel. Semmi kétség afelől, hogy a spekuláció senkit se fog megmenteni attól ,hogy ne imádja,márpedig a chip és atöbbi mizéria a megmenekedést ahhoz köti ,hogy felismerie a bélyeg eszközét és kitudja-e kerülni. Ez hibás védekezés,mert az elhitetés nem azon múlik majd, hogy ki mennyire volt előre látó spekuláns, vagy ki mennyire józan, hanem egyedül az Istennel való kapcsolattól fog függni,”

   Így igaz! Az itteni cikkeknek is az a célja szerintem, hogy látva az “idők jeleit”, mindenkit arra serkentsen, hogy mégközelebb menjen, kerüljön Istenhez! Hogy méginkább keresse Őt! Mert csak Ő tud megőrízni a Jézus Krisztusban a Szent Lélek által! !

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend