Bibliatanulmányok, Kiemelt

A készülő világkormány

Írta: Joseph Candel

A globalista elit által többnyire globális kormányzásként emlegetett egységes világkormány felállításának előkészületei a szemünk előtt folynak. Ennek legfontosabb lépése az emberek hozzáállásának előkészítése, hogy amikor eljön az új pénzügyi infrastruktúra és a világkormány vezetői szerepére szánt Antikrisztus színrelépésének ideje, a tömegek készen álljanak ellenállás nélkül elfogadni a tudtukon kívül rájuk erőltetett új vezetést. A színfalak mögött folyó munkálatok nyoma itt-ott előbukkant a gazdaságban és a politika világában, így aki nyitott szemmel jár, nap, mint nap belebotlik ennek jeleibe. A globális kormányzás egy természetellenes rendszer, ami soha nem jönne létre magától, hanem a hatalmi elit próbálja a világra erőltetni a fennálló, legtöbbször általuk gerjesztett problémák megoldásaként. A globalizáció sehol sem lenne a globalisták erőfeszítései nélkül, akik mindent megtesznek, hogy tervük valóra váljon. Sajnos a világon eluralkodó fatalista hangulat miatt a legtöbb ember úgy gondolja, az események a maguk természetes medrében folynak és külső befolyás nélkül alakulnak így.

A globalisták tervének fontos része a piacok összekapcsolása, hogy az adott pillanatban valamennyit egyetlen “gombnyomással” tehessék tönkre, teljes összeomlást idézve elő a gazdaságban. Miért is próbálnának minden kulcsfontosságú országot egyenként destabilizálni, ha egyszerre is megtehetik? Többek között ezért törekednek arra, hogy minden piac és ország olyan szoros kapcsolatban legyen a másikkal, hogy néhány intézkedéssel valamennyit képesek legyenek tönkretenni (a későbbiekben pedig könnyebben irányítani). Ma már egyetlen pillanat alatt szegénységbe dönthetik az egész világot. Amit eddig apránként, lassan tettek meg, most egyszerre, szinte az egész világgal megtehetik. Amikor az összes tőzsde, értékpapírpiac és pénzpiac alól egyszerre húzzák ki a szőnyeget a civilizált világ káoszba süllyed.

Szükséges, hogy mindez gyorsan és egyszerre történjen, hogy az egész világ készen álljon az Új Világrend elfogadására. Ezért fordítanak annyi pénzt az ehhez szükséges technológia és infrastruktúra fejlesztésére. Ezért támogatják a klónozással, biotechnológiával és informatikával kapcsolatos kutatásokat, fejlesztéseket. Néhány láncszem még várat magára, de már nem sokáig, hiszen a világ legkiemelkedőbb kutatói dolgoznak ezeken a számunkra kevésbé ismert, a globális kormányzás felállításához elengedhetetlen fejlesztéseken.

Javában folyik a szükséges hálózatok kiépítése, hogy amikor eljön az idő, fennakadás nélkül és áttörhetetlenül működjenek. Mi csak a jéghegy csúcsát látjuk. A nyilvánosságnak bemutatott újítások, a háttérben folyó fejlesztések hírnökei csupán.

Bár minden erejükkel azon vannak, hogy a fejlesztések egymástól függetlennek tűnjenek és a külső szemlélővel elhitessék, hogy az emberiség javát szolgálják, utasításaikat odafentről kapják. A globalisták diktálnak, hiszen tőlük származik a kutatásokhoz szükséges pénz, a független versenytársakat pedig pénzügyi eszközökkel, vagy ha kell más módon teszik tönkre.

Időnként hallani nagyvállalatok fúziójáról. Ezek sem véletlenül történnek. A globalisták megpróbálják konszolidálni a piacokat, hogy a pénzügyi elit irányítása alá kerüljön minden olyan ágazat és vállat a világon, ami hatással lehet a globális gazdaság helyzetére. Természetesen, fontos lépés saját vagyonuk elhelyezése is, hogy amikor megadják a jelet és elindulnak a dominók, sajátjaik állva maradjanak. Mára a kezükbe került minden főbb iparág irányítása, kezdve az autóipartól az elektronikai cikkeken át a szoftveriparig. Nem álltak meg az olajnál. Tudják, hogyan játsszák ki a rendszert, hiszen saját igényeik szerint maguk hozták létre. Az egész világot a hálójukba fonták anélkül, hogy a legtöbben tisztában lennének vele. (II. Timóteus 3, 13)

A nemzetközi határok lassan eltűnnek. A világ egy óriási hálózattá alakult, ahol minden mindennel összeköttetésben van. A számítástechnika és a modern megfigyelési eszközök segítségével Nagytestvér minden virtuális és valós lépésünket nyomon követheti. Lassan minden a helyére kerül, hogy elkezdődhessen a világtörténelem utolsó nagyjelenete.

A világ népeinek elege van nemzeti kormányaik és vezetőik tehetetlenségéből. Hiába várják, hogy véget vessenek a szegénységnek, az igazságtalanságnak, háborúknak, az értelmetlen törvényeknek vagy a korrupciónak. Ehelyett terheik egyre elviselhetetlenebbek. Ezek a problémák előkészítik az emberiséget a világkormány felállítására és az Antikrisztus színrelépésére. Az emberek utolsó szalmaszálként ragadják majd meg az Antikrisztus által felkínálásra kerülő megoldásokat a világ bajaira, amelyeknek nagy részét, maguk a globalisták idézték elő. (Dániel 11, 21-24; 8, 23-25; I. Thesszalonika 2, 1,3)

A mostaninál még súlyosabb gazdasági válság vár a világra, így kétségbeesésükben az emberek hajlandóak lesznek bármit és bárkit elfogadni, aki képes véget vetni szenvedésüknek.

A napi hírekben egyre többet hallunk a válság súlyosságáról és elmélyüléséről. Amiről a hírek nem szólnak, hogy a rendszert eleve bukásra programozták, hogy helyét átvehesse az új, globális gazdasági rendszer, ami jólétet és egyenlőséget ígér majd mindenkinek, csupán szabadságunkat kell feláldoznunk cserébe.

Bár az előttünk álló évek ijesztőnek tűnhetnek, ezek az események Isten tervének részei. Minél hamarabb veszi kezdetét ez a sötét időszak, annál hamarabb tér vissza Jézus, hogy valóban véget vessen a szenvedésnek, fájdalomnak és emberi gonoszságnak. Akkor, és csakis akkor lesz képes győzedelmeskedni az igazság és végre “a föld tele lesz az Úr dicsőségének ismeretével, ahogyan a tengert víz borítja.” (Habakuk 2, 1)

Előző posztKövetkező poszt

18 hozzászólás

  1. I’m impressed and delighted ! Never met a Hungarian, who knows about the plans of the new world order (NWO).
    I will use your text for a better explain. Thank you. My Hungarian is not good enough, so I use English here.
    Greetings from Tapolca.

  2. “Lassan minden a helyére kerül, hogy elkezdődhessen a világtörténelem utolsó nagyjelenete.” Amit érdekes, hogy ezek a háttér erők sem tudnak, az az hogy ők is ki lesznek játszva, gyakorlatilag ők készítik elő ezt a globalizációs színtért, de a habot elfúják az orrúk elől. A jelenések 13, 17, 18 fejezete egy vallási hatalomról beszél amelyet csodálni fog a föld (több szibolisztikai név alatt fut rámutatva komplex valóságára: tengerből feljövő fenevad, parázna, Babilon), a végeseményekben mint szabadító fog mutatatkozni (antikrisztus-nem kimondottan azt jelenti, hogy Krisztus ellenes, az anti szó “helyetesítőt” is jelent), mint aki letőri a hatalmát a kapitalista cápa társadalomnak. Valaki aki úgy viselkedik minha ő lenne a Krisztus. Ilyen hatalaom csak egy van a földön, a Jelenések könyve 17 fej. a hét dombra épített városként említi(a régi történészek említették így), az ő neve Róma (Vatikán) A pápa Vicarius Filii Dei – Isten Fiának helytartója. Az ő emberei már mindenhol ott vannak. Pénze pedig van elég. Mikor minden összeomlott ő fog diktálni, a fej amely halálos sebet kapott (Jel. 13:3) 1798-ban most újra begyógyul. Sokan úgy fogják látni ezt a kort mint a kereszténység felvirágzását, amelyre az ördög is rásegít a hamis csodáival, ha lehet még a választottakat is elhitessék. A keskeny út ekkor tényleg keskeny lesz, nehezen megtalálható. Csak az fogja átvészelni akinek tényleg mindennapi kenyere a Biblia, és a Lélek vezeti. Az ördög minden csalását be fogja vetni, s ha Jézusnak a Bibliából idézet, nehogy azt higgyjük, hogy ebben az időben szarvakkal fog megjelenni. Kívánom minden keresztény társamnak, hogy legyen éber, az események hamar fognak leperegni.

    1. Szia Vega

      Elnézve a mostani pápát, tevékenységét, nagyon reális az, amit írtál…

      Ez nagyon-nagyon megfontolandó!!
      “Sokan úgy fogják látni ezt a kort mint a kereszténység felvirágzását, amelyre az ördög is rásegít a hamis csodáival, ha lehet még a választottakat is elhitessék. A keskeny út ekkor tényleg keskeny lesz, nehezen megtalálható. Csak az fogja átvészelni akinek tényleg mindennapi kenyere a Biblia, és a Lélek vezeti. Az ördög minden csalását be fogja vetni, s ha Jézusnak a Bibliából idézet, nehogy azt higgyjük, hogy ebben az időben szarvakkal fog megjelenni. Kívánom minden keresztény társamnak, hogy legyen éber, az események hamar fognak leperegni.”

  3. Kötözködő, itt van néhány link amit ígértem, bocs a késésért…

    http://www.youtube.com/watch?v=cMW6kp-2tnQ&feature=channel&list=UL
    http://www.youtube.com/watch?v=NeiJLvD7PYg
    http://keresztenyfilmek.com/bizonyitekok.html

    Vigyázz azokkal a newage oldalakkal, sok olyan is van, ahol nagyon ügyesen keverik a kereszténységgel, Istennel, Jézussal és már gyanúsan sok angyallal, arkangyallal, sőt inkább velük foglalkoznak, mint Jézussal…..belekeverve mikor az imát, mikor a meditálást, csakrát, aurát, egy kis rezgést és szeretet hegyeket és sok sok fényt. A hangsúlyt az angyalokra fektetik “szeretnek minket “kérd meg őket mert azonnal szívesen segítenek”………..és milyen jó is ezt hallani…nem? jön valaki más és megoldja helyettünk a problémát,……és az emberek elhiszik, könnyen elhiszik, főleg olyanok, akik sokat csalódtak az életben és egyedül vannak, esetleg betegek….és kialakul a szép háromszög “az INTERNET, az ANGYALOK (akik vigyáznak rám és segítenek nekem) és ÉN. Nem azt mondom, hogy nincsenek angyalok, de nem árt óvatosnak lenni, mert kétféle angyal létezik és mi emberek nem tudunk különbséget tenni köztük,…tehát maradjunk a jól bevált Atyánál és Fiúnál, ……és kerüld a vallási közösségeket, csak a pénzedet és az elmédet akarják megkaparintani.
    Ez itt, csak egy vélemény a sok közül és időnként akár még tévedhetek is, ezért ha lennének további kérdéseid, csak kérdezz nyugodtan…..valamilyen válasz jönni fog.
    Légy jó…

  4. Kötözködő, bocsáss meg nekem, de most is hozom a szokásosnál nyersebb formámat, talán egy kicsit igazságtalan, nem tehetek róla, ilyen vagyok.
    Te sosem voltál vásárlóerő, adósként jöttél a világra. A gondolkodásod nagyon jól bizonyítja, hogy mennyire realitásnak látod azt az illúziót, amit ma demokráciának vagy szabadságnak hívnak. Ami a megfigyelést illeti….a születési anyakönyvi kivonat kiállításától fogva te már egy nyilvántartott, követett, részben megfigyelt személy vagy, mindenféle azonosítási számokkal, fényképes igazolványokkal megjelölve,…több is van belőle, igaz a mostani gazdasági helyzetre való tekintettel spórolni kell ezekkel a számokkal is, de szerencsére a politikusok erre is találtak megoldást, majd hamarosan megfogod tapasztalni, mit jelent az, hogy új technológiák az ember segítségében.
    Ha nem tudod ezeket a dolgokat felfogni, megérteni, próbáld magadat elképzelni marhagazdának. Az állatoknak is van némi agyuk, ezt tudjuk, azt is tudjuk, hogy esznek, jönnének mennének, szaporodnának. Tessék, hogy oldod meg ezeket a problémákat? Folyton csak rohangálnál utánuk..? vagy van más megoldás is ? Netán bezárod őket?….Vagy, ha elkóricál valamelyik, vagy ellopják, hogy találsz rá? Talán megjelölőd számok betűk segítségével? Ha túl sokat fogyasztanak, mit teszel? Talán ezt:….”nesztek! itt van, egyétek meg ezt , nincs több! felment mindennek az ára, nem volt jó termés a tavaly, aztán különben is, nem kéne annyit mozogni és akkor pont elég lenne, sőt”. Ha meg szaporodnak meg szaporodnak, mit csinálsz?….Esetleg eldöntöd, hogy egy részétől “megszabadulsz”? Megakadályozod a terhességet? Kezded már kapisgálni a dolgokat? Ja majd elfelejtettem, az újszülött borjuk, mind karámban, istállóba, ergo egy zárt rendszerbe jönnek a világra és azt hiszik, hogy ennél nincs természetesebb, igaz a kevesebb kaját, karám helyet nem díjazzák és bőgéssel fejezik ki….ez van most, ráismersz?
    Amit te viktaturának nevezel, az ugyancsak egy átmenet a biztos globalizáció felé, nem volt ez máskép se az antaltura sem ferenctura idejében, mert “Minden út Romában vezet”.

    1. Mondjuk ez a tehenes ez jó példa.
      Én is látom hogy nem jó ez a mostani rendszer sem. De mit tudunk tenni?
      Van megoldási javaslatotok?
      (Egyébként a próféciákat már évekkel ezelőtt olvastam, de nem tudok vele mit kezdeni.)
      Ha meg van írva, úgyis megtörténik nem?
      Jézust is megfeszítették.

      1. Most láttam a reagálásodat,….hát nem mindennapi és ennek igazán őrülök, az emberek általában bután gőgösök, ellenkeznek és képtelenek beismerni azt, hogy eddig sötétségben éltek……és ez tudod miért van? Mert az Isten a szabad rendelkezés jogával teremtett meg minket,…igaz …valamit, valamiért felállásba, vagyis a tetteinkért vállalni kell a felelősséget. Részemről a következőket ajánlom, elsőknek…..próbálj olyan dolgok után kutatni, amelyekből kiderülnek azok a dolgok, hogy mind az amit ma az iskolába tanítanak az ember ill. a föld eredetéről szín tiszta hazugság. Hallgass olyanokat, mint Kent Hovind vagy Walter Veith….csodálatos és nem utolsósorban tudományos előadásokat tartottak, majd szívesen keresek néhány linket, de csak este, most mennek kell játszani a kisfiammal, a többiek is szívesen segítenek
        Még egyszer elnézést kérek, ha túl kemény voltam, de én már ilyen vagyok.
        Valami hasonlót mondott Walter Veith az egyik szemináriumon “emberek, már túl késő ahhoz, hogy még most is szkeptikusak maradjanak Istennel kapcsolatban”

    2. Megzavartak és lemaradt lényeg, az utolsó kérdés, talán a legfontosabb,…..most, hogy átérzed milyen állattartónak lenni (te vagy az ember és ők csak állatok)…..megtudnád, hozni azokat a döntéseket, ahhoz, hogy minden úgy legyen, ahogy te az ember eldöntötted? hiszen, ki tudhatja jobban nálad, hogy mi a helyénvaló döntés a mindenkori szituációkban,…a marhák? az képtelenség, nonszensz…………és ebben igazat kell adnom neked, de tényleg, nincs vita……….a probléma ott kezdődik, hogy nem tudjuk mi járhat az irányítók fejében velünk kapcsolatban, igaz?……………vagy lehet, hogy mégis tudjuk néhányan, netán elszólták magukat néhányszor a hozzájuk közelálló emberek az utolsó 300 évben? Kérd csak meg a többieket, linkeljenek be neked néhány ismert fontos ember idézeteit, meg fogsz lepődni…. és ezennel tényleg befejeztem.

    3. Amennyiben hiszel Jézusban, a legfontosabb amit tehetsz, hogy megosztod másokkal az igazságot. “Az igazság szabadokká tesz benneketek.” (János 8:32)
      Jézus tudta, hogy keresztre fogják feszíteni. Önként vállalta értünk, hogy, aki befogadja Őt örök élete legyen. (János 3:36)

      Az Antikrisztust (és az ördögöt) Jézus 2000 éve legyőzte. Tudjuk a történet végkifejletét. “…jaj a földnek és a tengernek, mert leszállt hozzátok az ördög nagy haraggal, mivel tudja, hogy kevés ideje van.” (Jelenések 12:12)

  5. 1. Szerinted miért jó az, ha tönkretesznek maguk körül mindenkit? Ki lesz akkor a vásárlóerő? Nyomon követni mindenkit? Ugyanmár! Ha valakit akrnak most is le tudnak hallgatni, figyelni, bármit megtehetnek más most is.
    2. Egyetértek Marslakóval. Egy globalizált világban sokkal több a lehetőség mindenki számára.
    3. Netán jobb a mostani itthoni viktatúra????? Mindenkit taccsra tesznek akit csak akarnak… “Az egész világot a hálójukba fonták anélkül, hogy a legtöbben tisztában lennének vele. (II. Timóteus 3, 13)” világ helyett országot érts…

    Szvsz ha globalizált a világ, kevesebb az eltartandó politikus, kevesebb pénzt kell rájuk fordítani.
    Esetleg lezárt határokra és kitelepített értelmiségiekre vágysz?

    1. Nem a globalizáció a probléma önmagában, hanem a mögötte rejlő szándék.
      A mostani válság célja, hogy az emberek gondolkozás elfogadják majd az elit által felkínált megoldást: egy új globális kormányt, ami először békét és anyagi jólétet hoz a világnak, így a legtöbb ember boldogan elfogadja majd.

      Látod, téged meg sem kell győzzenek majd, hogy milyen jó dolog!

  6. Valóban így van, a rosszal kényszírik ki a jót odafönt, ezért Lucifer neve: fényt hozó. Ő nem fény, de közvetetten “elhozza” a fényt a sötétség által.

    Érdemes utánaolvasni Steven Greer Disclosure Project prezentációinak (főleg az Exopolitics summit-oknak) és Bob Dean-nek: Vannak mesterségesen létrehozott földöntúlinak látszó élőlények és igazi földöntúliak, utóbbiak megvilágosodottak, békések, szeretőek, előbbiek az antigravitációs, fény sebességénél gyorsabb járműveket fogják vezetni, amikrők még a NASA sem feltétlenül tud, annyira a privát titkos birodalomhoz tartoznak. Mindkét illető beszél erről.

    1. Nos, hogy történni fog valami rendkívüli, azt már jó előre látom, a lázadási áramlatok a kapitalisták szabotázsának eredményei: szintén igaz, de!
      éppen jó irányba haladunk, a nemzetgazdaságok tehetetlenek, és sokszor bárgyúak, a globalizáció azonban eltüntetheti az ellentéteket.

      Én minden erőmmel azon fogok lenni, hogy a globalizációt (értsd: kapitalistákat) támogassam a kommunistákkal szemben!!!

      1. No akkor melegen ajánlom, hogy soha az életbe ne találkozz velem, mert szörnyű dolgok történnének veled Marslakó. Vedd az irányt a Marsra -minden erődet összeszedve-, ott megtalálod a magad teljesen egyedüli globalizált marsi világodat. Te nagyokos Marslakó! Ki tette a világot azzá, amivé most vált illetve válik? A globalisták, a gátlástalan, önző, gyarmatosító, vérszívó transznacionális összeesküvő banki és vállalati oligarchák, magyarán a pénzeszsákok, akiknek még maga a Földbolygó is kevés, hogy uralkodhassanak rajta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend