Háborúk, Világkormány

Líbia: Háború a világkormányért

Írta: Tony Cartalucci

?Ez egy próbatétel a nemzetközi közösség számára. Ha elbuknak, az emberek hite még inkább megrendül a kibontakozó nemzetközi rendben és a nemzetközi jog felsőbbrendűségében.? ? Brookings Intézet: Líbia vizsgája az Új Nemzetközi Rendből, 2011. február

A média el akarja hitetni a világgal, hogy a békés, transperensekkel vonuló tüntetők valamilyen módon, néhány nap alatt tankvezetőkké és vadászpilótákká változtak, mint egy Hollywoodi filmben. Fotó: BRQ Network

Míg a politikusok a ?nemzetközi közösséget?, az ENSZ-t és az ?utca emberét? idézik Líbia megtámadásának igazolására, miközben már Szíriát is háborúval fenyegetik, nem szabad elfelejtenünk, hogy ezt a kampányt nem a ?nemzetközi közösség? és nem is az ENSZ készítette elő.

A közel-keleten végigsöprő, elvileg spontán, szinte egy időben kitörő tüntetések, egyértelműen agresszív, a nyugat által támogatott villámháborúvá alakultak, melynek célja a destabilizáció és a rezsimváltás. Ennek a tervnek az alapjait évekkel ezelőtt fektették le, amelyről a prominens CFR tag és Nemzetközi Kríziscsoport megbízott, Wesley Clark 2007-ben bizonyságot is tett.

[vsw id=”eDQKOgaX-OY” source=”youtube” width=”480″ height=”390″ autoplay=”no”]

Hiába próbálnak vezetőink meglepettnek tűnni. A közel-keleti lázadások előkészületei évek óta folynak.

Most már tudjuk, hogy Tunéziától Egyiptomig, a lázadókat, minden egyes országban az USA által létrehozott és pénzelt CANVAS of Serbia nevű csoport képezte ki. Az is nyilvánosságra került, hiszen az amerikai belügyminisztérium nyilvánosan beismerte, hogy számos céget pénzelnek a közel-keleti és észak-afrikai tüntetők támogatása céljából, hogy segítsenek kikerülni a célország kiberbiztonsági intézkedéseit. Ami viszont még ennél is világosabban mutatja ambícióik nagyságát, hogy most már olyan társaságokat is pénzelnek, mint például a BBC, hogy segítsenek aláásni Kína és Irán kormányait.

A ?nemzetközi közösség?, amiről a Joe Liebermanhoz hasonló impotens politikusok beszélnek, vagy a francia megfelelője, Nicolas Sarkozy által emlegetett új, az ENSZ Biztonsági Tanácsának 1973. számú határozatát követő globális kormányzási modell nem a mi ?választott képviselőink? ötlete volt, hanem a pénzügyi elit adta szájukba a szavakat. A ?nemzetközi közösség? nem más, mint a világkormányzásra áhítozó vállalati és pénzügyi oligarchák közössége. Legfőbb céljuk a nemzeti szuverenitás felszámolása és saját napirendjük, törvényeik és szabályaik homogén, határok nélküli bevezetése az egész világon.

Ahhoz, hogy értsük kiről és miről beszél Lieberman és Sarkozy érdemes elolvasni a Brookings Intézet ?Líbia vizsgája az Új Nemzetközi Rendből? című 2011 februári jelentését, amely leírja, hogy Líbiában a nemzeti szuverenitásnál sokkal fontosabb nemzetközi törvények vannak veszélyben. Attól félnek ha engedik, hogy Líbia ellenálljon a ?nemzetközi közösségnek?, elveszíthetik ?hitelességüket?.

Egy másik olvasásra érdemes Brookings Intézet jelentés ?A közel-kelet megosztása? címet viseli és részletesen leírja, mi módon lehetne mozgásba hozni az arab államokat, név szerint említve Líbiát, Szíriát és Iránt. Az olajról egy szó sem esik, sem arról, mennyi pénzt keresnek majd a hadügyi alvállalkozók. Bár tudjuk, hogy ezek a tényezők fontos szerepet játszanak a vállalati és regionális szintű kampányokban, mégsem ezek adják az elsődleges motivációt. A végcél a világkormány. A határok és a vállalati-pénzügyi kartell hegemóniáját veszélyeztető tényezők szisztematikus eltörlése. Ez minden oligarcha álma, amióta világ a világ.

Szíriában például a nyugat támogatását élvező ellenzékkel szembeni ellenállás komoly fejtörést okoz az elitnek. A Szíriához, Iránhoz, Líbiához, Burmához és Fehéroroszországhoz hasonló államokat nem azért kiáltják ki a világ ellenségeinek és próbálják elszigetelni, mert veszélyt jelentenek a világ számára, hanem mert függetlenségük akadályozza a globális elit által irányított világkormány felállítását.

Gyerekes ürügyekkel próbálják indokolni Líbia megtámadását és, hogy miért fenyegetik háborúval Szíriát és Iránt is. Sem Lieberman sem Sarkozy nem említette egyetlen egyszer sem kik is ezek a lázadók valójában. Nem mondták el, hogy ezek a lázadók majdnem három évtizede harcolnak Kadhafi ellen, hol kisebb, hol nagyobb erővel, de minden esetben az Egyesült Államok támogatásával, hogy főhadiszállásaik Londonban és az Egyesült Államokban vannak és, hogy köztudottan kapcsolatban állnak az al-Kaida mozgalommal, amit a lázadók vezetői nyíltan vallanak saját magukról. A napokban tudtuk meg, hogy Khalifa Hifter, aki az elmúlt húsz évben Virginia államban élt, visszatért Líbiába, hogy átvegye a lázadók csapatainak irányítását.

Az Egyesült Államok, miután tíz éven keresztül harcolt Afganisztánban és Irakban, 6000 katona életével fizetve, elvileg azért, hogy felszámolja a gyűlölt al-Kaida szervezetet, amit egyébként a CIA alapított 1979-ben az afgán hegyekben, hogy a szovjetek ellen harcoljon, végül azzal zárja a kört, hogy a CIA és az al-Kaida egymással vállvetve harcolnak Kadhafi ellen Líbiában az USA légvédelmi erejének teljes támogatásával.

Elfelejtettük talán, hogy Szíriai is része volt George W Bush ?gonosz tengelyének? és, hogy Obama csupán folytatja, amit Bush elkezdett? Figyelembe véve a Wesley Clark által 2007-ben említett tervet, látható mennyire beleillik a Líbia ellen indított háború az összképbe. Amennyiben azt feltételezzük, hogy Obama és Bush egymásnak ideológiai ellentétei, mivel magyarázzuk, hogy amire az ellenzék fintorgott Bush alatt, most mégis helyet talált a demokrata kormányban?

Egyértelmű, hogy a politika az Egyesült Államokban illúzió csupán. Mint ahogyan a terrorizmus elleni harc is, amikor látjuk, hogyan nyomul Tripoli felé az al-Kaida amerikai segítséggel. Üres retorika az egész, ami a globális elit forgatókönyvét követi. Az Egyesült Államok hadserege, annak ellenére, hogy 6000 katonáját veszítette el, missziójának nyilvánvaló abszurditása ellenére csak megy tovább. Ha belegondolunk, jelenleg azoknak az embereknek biztosítanak légvédelmi támogatást, akik halálba küldték bajtársaikat. Teszik ezt, miközben a média azokat az ellenségeiket élteti most minden erejével, akik ellen tíz éven keresztül, ugyanez a média bujtogatta őket. Ma az al-Kaidával együtt harcaló bengázi lázadók lettek a demokrácia hősei, mint ahogy a szovjetek ellen harcoló Mudzsahedinek egykor szintén hősnek számítottak. A kör ismét bezárul.

Ennek az egésznek semmi értelme sincs politikai jobb vagy baloldal nézőpontból. Semmi értelme sincs nyugat az iszlám szélsőségesek ellen nézőpontból sem. Egyetlen nézőpontból van értelme: ha azt feltételezzük, hogy a vállalati és pénzügyi kartell mindvégig hazudott nekünk, csakhogy megugorjuk a számukra fontos akadályokat. Egyre merészebbek terveik megvalósításában, így fordulhat elő, hogy néha kissé összekuszálódnak a szálak és míg Pakisztánban bombázzák az al-Kaidát, Líbiában légi támogatást biztosítanak az al-Kaidának. A globalisták erői bevallottan lövik a civil lakosságot Pakisztánban és Afganisztánban, Kadhafival szemben viszont repüléstilalmi zónát vezettek be, ugyan e miatt, noha a vádak nem is bizonyultak megalapozottnak.

A globalisták fegyverei a halál, a hazugság és a megtévesztés. A mi fegyverünk legyen ennek az ellenkezője: élet, tisztesség, összefogás. Ez a harc nem Líbiáról szól, hanem a világkormány felállításáról.

Előző posztKövetkező poszt

6 hozzászólás

  1. Megdöbbentően igaz cikk! Most így egy év elteltével (Líbia eltaposása után) jól látni, hogy a fent leírtak (Szíria, Irán is) hogyan következtek be napról-napra.
    Ugye hogy csak kiderül., hogy nincsen egy forradalom és egy háború sem a felforgató ördög provokációi nélkül. És sajnos a vesztes mindig az, aki éppen a jó (az Isten, az Igazság, a népe) oldalán állt.
    Sajnálom, hogy az emberek nagy része nem látja ilyen tisztán, hogy mi is történik valójában a színfalak mögött.
    Örülök, hogy van ez az oldal és itt sok igazságról szó esik.

    Gratulálok az oldal szerkesztőinek.

  2. ESTABLISHMENT OF GOVERNMENT-THE WORLD …. 2016.KÖRÜL KB, ANTI CHRIST TO ENTER ….. 2016th (HAVE HIM ASAP BEAKARTA throw THE DEVIL, BUT NOT YET IT'S TIME …. A lot of people MEGKELL cover …. … keep the GRACE AND CHIP-2017 ,…. ONNATÓL starting TAK TIK, TIK TAK. … COUNTDOWN STARTS SEMESTER 3.5 + 3.5 = 7 YEARS ….. and who He? TIPS ARE, I HAVE IS THAT …. BUT ….. not sure AKIRA While it is true ….. I am thinking you have a two, a politician, who seemed blasphemous PERSON, AND placed over things and MY GOD HIMSELF ABOVE AND ….. There are those who go well there, SPIRIT OF THE ANTI CHRIST IS HERE NOW …. BUT I THINK A circus floor …. BEFORE AND I THINK I've seen ….. JUST IS NOT YET debut .

  3. VILÁGKORMÁNY FELÁLLÍTÁSA -KB….2016.KÖRÜL , ANTIKRISZTUS BELÉPÉSE…..2016 .( MÁR HAMARABB BEAKARTA ŐT LÖKNI AZ ÖRDÖG,DE MÉG NINCS ITT AZ IDEJE….MÉG NAGYON SOK EMBERNEK MEGKELL TÉRNIE….TART MÉG A KEGYELEM…
    CHIP-2017,….ÉS ONNATÓL KEZDVE,TIK TAK, TIK TAK. VISSZASZÁMLÁLÁS INDUL…
    3,5 FÉL ÉV + 3,5ÉV= 7……
    ÉS HOGY KI Ő?
    TIPPEK VANNAK,NEKEM IS….DE KORÁNTSEM BIZTOS HOGY AZ…..AKIRE ÉN GONDOLOK…..BÁR VALÓBAN VAN EGY KÉT,OLYAN POLITIKUS,SZEMÉLY AKI LÁTHATÓAN ISTENKÁROMLÓ,ÉS FÖLÉBE HELYEZI A DOLGOKAT,ÉS SAJÁT MAGÁT ISTEN FÖLÉ…..
    ÉS VANNAK AKIKBEN JÓCSKÁN OTT VAN,AZ ANTIKRISZTUS SZELLEME….
    DE SZERINTEM MÁR ITT VAN A POROND ELŐTT….ÉS SZERINTEM MÁR LÁTTUK IS…..CSAK MÉG NEM MUTATKOZOTT BE.

  4. Hm…Szerintem menetrend csúszás van. Már csak azért is gonoldom így mert vhol azt olvastam, hogy kiszivárgott az egyik bilderberges találkozórol, hogy 2008-ban akartak kirobbantani egy 3. világháborút, csakhát úgy néz ki az sem jött össze ahogy még számtalan más dolog sem. Minden csak az embereken múlik. De ezt ők nem veszik figyelembe ezért is van halálra ítélve a világkormány. Az EU már most is haldoklik. Pár év és game over.

    1. Persze, hogy van menetrend csúszás. A 18. század végétől vannak konkrét feljegyzések világuralmi tervekről. Azóta néha-néha, itt-ott kiszivárog valami. Ha valaki követi ezeket, és összerakja, világosan láthatja a trend-et és a fejlődést. Mert ha lassan is, de van fejlődés. Ez a sok beszéd a világkormányról nem azt jelenti, hogy itt van a nyakunkon, mert lehet akár még 50 év is mire sikerül nekik, habár kétlem. Sőt, a Biblia Dániel 11-ben leírja, hogy az antikrisztusnak nagyon sok problémája lesz az emberekkel, és emiatt számos háborút is fog vívni. Tehát nem arról lesz szó, hogy mindenki csak úgy elfogadja. De azért jó figyelni, mert Jézus konkrétan is figyelmeztetett arra, hogy : “vigyázzatok magatokra, hogy…váratlanul reátok ne jöjjön az a nap. Mert mintegy tőr, úgy lep meg mindeneket, akik az egész föld színén lakoznak.” (Lukács, 21:34,35)

  5. Húha! Azért kíváncsi lennék, mikorra tervezik felállítani ezt a világkormányt. Valaki esetleg tudja? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend