Idők jelei

Tényleg az utolsó pápa jön?

Forrás: WND.com

A szerző, aki megjósolta XVI. Benedek pápa lemondását, szoros figyelemmel kíséri a jelenleg folyó pápaválasztást a sokak számára ismert középkori prófécia tükrében.

Tom Horn, a “Petrus Romanus: Az utolsó pápa” című könyv társszerzője elmondta a WND-nek, hogy a 115 jelölt közül melyik az a 10 személy, akire szerinte ráillene a Malakiás próféciájából ismert leírás.

Tom Horn és Cris Putnam könyvükben Benedek pápa tavaly áprilisi lemondását jósolták, és mint utóbb kiderült, a pápa valóban akkor hozta meg a sokak szerint történelmi döntést.

Malakiás próféciájának az utolsó pápára, Római Péterre (Petrus Romanus) vonatkozó része a legérdekesebb, mivel szerinte pápaságának végét Róma pusztulása és Krisztus ítélete követi.

Hétfő este fekete füst jelezte, hogy a 266. pápát nem sikerült megválasztani az első napon.

Armaghi Szent Malakiás 1094-1148 között élt és a következőképpen írta le az “utolsó pápát”:

“A Szent Római Egyház szélsőséges üldöztetése idején Római Péter uralkodik majd, aki számos megpróbáltatás közepette vezeti nyáját. Amikor ezek elvégeztettek, a hét dombra épült város elpusztul és a félelmetes bíró megítéli népét.”

Az utolsó előtti pápát, aki Horn szerint XVI. Benedek, az “olajfa dicsősége” néven említi. Bár Benedek nem volt bencés rendi szerzetes, pápai névválasztását a Szent Benedek által alapított rend inspirálta, aki annak idején az olajágat választotta a rend jelképének.

A tízes toplista

Horn és Putnam elkészítették a jelöltek tízes listáját arra vonatkozóan, hogy szerintük kik esélyesek a “Római Péter” címre.

A listát Angelo Scola, milánói érsek vezeti, aki Horn szerint legalább 50 olasz bíboros támogatását élvezi, bár tegnap az olasz rendőrség szervezett bűnözés elleni osztálya házkutatást végzett hivatalában, ami árthat jó hírének.

Az egyik jelölt, Tarcisio Pietro Evasio Bertone, a Vatikán külügyminisztere, az olaszországi Romanoban született. Az ő nevét így elég könnyű “Petrus Romanus-ként” értelmezni.

Horn rámutatott, hogy bár Benedek pápa Bertonét választaná utódául, nemrégiben kiszivárgott vatikáni dokumentumok között szerepelt egy Bertone által, az elődjének írt levél, ami egy viharos kapcsolat fennállására utalt és negatív fényben tüntette fel személyét.

“Szerintem ez a fejlemény meggyengítette Bertone pozícióját, de ne felejtsük el, hogy ő olasz és közöttük nagyon erős az összetartás,” mondja Tom Horn.

Sok bíboros azonban szívesebben látna külföldit a pápai trónon, és köztük is van néhány említésre méltó Péter, mint például a ghánai Peter Turkson vagy a magyar Erdő Péter.

Horn mindvégig kitartott amellett, hogy a leendő pápát nem kell Péternek hívni, ahhoz, hogy betöltse a próféciát.

“Tulajdonképpen bármelyik olasz jelölt esetében általánosságban igaz lenne,” mondja. “Általánosságban elmondhatjuk, hogy volt egy első Péter és lesz egy utolsó.”

Bertone, Turkson és Scola mellett a nigériai Francis Arinze, az olasz Gianfranco Ravasi, az argentin Leonardo Sandri, a szintén olasz Ennio Antonelli, a francia Lean-Louis Tauran, a bécsi Christoph Schönborn és a kanadai Marc Ouellet szerepelnek Tom Horn listáján.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket. Ti mit gondoltok?

Előző posztKövetkező poszt

71 hozzászólás

  1. “Azt a napot és azt az órát senki nem tudja, sem az egek angyalai, sem a Fiú, csak az Atya.” (Máté 24:36)
    “?Akkor ha valaki azt mondja nektek: “Íme! Itt a Krisztus!” vagy: “Amott!”, ne higgyétek el.?Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket meg csodákat tesznek, hogy félrevezessék, ha lehet, még a választottakat is. (Máté 24:23-24)
    Ez a két vers mindenre választ ad. Az időt csak Jehova tudja. Az egyházi papok még a nevét is kitörölték az írásból. Ne higyjetek a világi emberek jósolgatásainak! Szerezettek pontos ismeretet a Teremtőről és tartsátok meg parancsolatait:
    “Mert az Isten szeretete azt jelenti, hogy megtartjuk a parancsolatait; a parancsolatai pedig nem megterhelőek” (1János 5:3)

    1. Az általad idézett rész előtti sok-sok versben szerinted miért sorolta fel Jézus eljövetelének jeleit?
      Ugyanez a tanítást Lukács evangéliumában pedig így fejezi be: “Amit pedig nektek mondok, azt mindenkinek mondom: Vigyázzatok!”
      Ezen az oldalon az idők jeleit figyeljük. “Vigyázunk.” Nem napokat számolgatunk. Viszont a sok embert foglalkoztató kérdéseket megbeszéljük a cikkek alatt és a podcastokban. Ez a fenti is ilyen kérdés.
      http://idokjelei.hu/2013/04/a-szovetseg-alairasa-es-egyeb-kerdesek-end-time-info-podcast/

    2. NAPOT és ÓRÁT!De még mielőtt ezt mondta Jézus,előtte ezt is mondta:”Azonképen ti is, mikor mindezeket látjátok, tudjátok meg, hogy közel van, az ajtó előtt. “Mát. 24,33

      ” Az időkről és időszakokról pedig, atyámfiai, nem szükség, hogy írjak néktek;
      Mert igen jól tudjátok ti magatok, hogy az Úrnak napja úgy jő el, mint a tolvaj éjjel.
      Mert a mikor ezt mondják: Békesség és biztonság, akkor hirtelen veszedelem jön rájok, mint a szülési fájdalom a terhes asszonyra; és semmiképen meg nem menekednek.
      DE TI, ATYÁMFIAI, NEM VAGYTOK SÖTÉTSÉGBEN, HOGY AZ A NAP TOLVAJ MÓDRA LEPHETNE MEG TITEKET.
      Ti mindnyájan világosság fiai vagytok és nappal fiai; nem vagyunk az éjszakáé, sem a sötétségé!
      NE IS ALUDJUNK AZÉRT, MINT EGYEBEK, HANEM LEGYÜNK ÉBEREK ÉS JÓZANOK. “(1 Thess. 5,1-6)

    3. De az ugynevezett “Jehova tanui” ezeket a dolgokat nem tudjak….mert meg azzal sem vagytok tisztaban, hogy Jezus Krisztus kicsoda. Hiszen azt mondta Jezus, hogy O es az O Atyja EGY. Ti meg ezt letagadjatok es azt mondjatok, hogy Jezus nem Isten. Szoval akkor nem kellene…nah, erted. Ezert most ne haragudj meg:)

  2. “Az 1,2 milliárd hívőt számláló katolikus egyház új vezetője, szakítva elődei gyakorlatával az utolsó vacsora lábmosási szertartását nem paptársaival s nem valamelyik ismert római templomban, hanem a fegyintézet fiataljaival mutatta be – egy muzulmán elítélt lábát mosta meg. Az üzenetet néhány órával korábban a Szent Péter-bazilikában tartott krizmaszentelő misén is nyomatékosította, mondván, a jó papot népéről lehet felismerni, tehát az egyháznak el kell mennie a szegényekhez, a peremen élőkhöz, betegekhez, börtönben levőkhöz. Az AP szerint az argentin Jorge Bergoglio két hét alatt számos gesztussal adta már jelét, hogy a pápai tisztséget demisztifikálni szeretné, s az emberekhez közelebb kívánja vinni. Hivatalos levelezését például Ferencként, s nem Ferenc pápaként írja alá. Miként továbbra is a vatikáni Szent Márta vendégház lakója, csupán lakosztályt cserélt, ám bejelentett szándéka, hogy nem költözik át az apostoli palotába. ?Mindez a személyiségéből következik, soha nem ­szerette a külsőségeket, a pompát? ? állítja róla John Allen, az amerikai National Catholic Reporter vatikáni kolumnistája.

    Egyébként megválasztását, tehát a konklávét megelőző bíborosi tanácskozáson Bergoglio Buenos Aires érsekeként elmondta: úgy gondol a következő pápára, mint olyan emberre, aki Jézus tanításai alapján segít az egyháznak, hogy kilépjen önmagából a létezés peremvidékei, így a bűn, a fájdalom, az igazságtalanság, a tudatlanság, mindenféle nyomorúság felé. S aki egyúttal az evangélium továbbadásának örömében él. A beszéd szövegét a hatása miatt Jaime Ortega, Havanna érseke elkérte Bergogliótól, majd a már pápává választott Ferenc engedélyével hozta nyilvánosságra a kubai katolikus egyház folyóirata, a Palabra Nueva internetes ­oldalán. Az Avvenire című olasz katolikus napilap ismertetése szerint Bergoglio természetesen nem magára gondolt a pápával szembeni elvárásai kifejtésekor, ám szavai nyilvánvalóan befolyásolták a bíborosok voksát”

    Nem tudom mi ebben a rossz?

    1. Kedves Vejne!

      Még semmit nem tudunk biztosan! Csak találgatunk, figyelünk, “résen” igyekszünk lenni! Minden oldalra tekintgetünk! Mindenki hozzáadja a magáét! A lényeg, hogy ne aludjuk!

      Az Antikrisztus pedig éppen azért veszélyes, mert nagyon szimpatikus lesz! Meggyőző! “SZERETETTELJES”!
      Jel. 13,4
      És imádák a sárkányt, a ki a hatalmat adta a fenevadnak; ÉS IMÁDÁK A FENEVADAT, ezt mondván:KICSODA HASONLÓ E FENEVADHOZ? kicsoda viaskodhatik ő vele?
      ?Jel. 12,9
      És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, KI MIND az EGÉSZ FÖLD KEREKSÉGÉT ELHITETI, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének.
      ?Jel. 13,14
      És ELHITETI a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.
      ?Jel. 19,20
      És megfogaték a fenevad, és ő vele együtt a hamis próféta, a ki a csodákat tette ő előtte, a melyekkel ELHITETTE azokat, a kik a fenevad bélyegét felvették, és AKIK IMÁDTÁK annak képét: ők ketten elevenen a kénkővel égő tüzes tóba vettetének:
      ?Jel. 20,10
      És AZ ÖRDÖG, AKI ELHITETTE ŐKET, vetteték a tűz és kénkő tavába, a hol van a fenevad és a hamis próféta; és kínoztatnak éjjel és nappal örökkön örökké.

      Azért kell vigyázni azokkal, akik úgy egyébbként szimpatikusak! És “jól beszélnek”! Mert nem fog látszani rajta, hogy a gonosztól van!

  3. Kedves Testvérek,

    Nem tudom ki honnan veszi – mert olvastam többektöl is – ahogy ” IR látnoknö ” – röl beszélnek
    holott írnek ugyan ír volt – de nem NÖ hanem FÉRFI – Malakiás nevü püspök volt – aki Rómába látogatva kapta
    a pápaságról szóló ( igaz vagy hamis – majd elválik a végén) próféciáit ….

    Itt tudtok erröl részletesebben – és hitelesen – olvasni többet, akit érdekel.

    http://epa.oszk.hu/00800/00804/00055/4072.html

    http://hetek.hu/hit_es_ertekek/201302/870_ev_utan_veget_er_a_malakias_lista

    Jó lenne – ha csak ellenörzött információk jelennének meg itt – a mendemondákat meg kellene hagyni a
    kurucinfernonak …. Itt komoly és hiteles dolgokat kellene megbeszélnünk – ami másoknak is segithet.

    Üdv Mindenkinek : E.K.

  4. 2013. március 23. Szentmise, Szentáldozás után az Úr Jézus:

    ?Az ellenpápa megcsúfol Engem a nagyhéten. Én ugyanis apostolaim lábát mostam meg. Ő pedig gúnyt űz Belőlem, mert az elítéltek lábát mossa. Az apostol és a bűnöző nem ugyanaz. Apostolaimnak példát adtam az alázatra és a szolgálatra, hogy így hirdessék az Evangéliumot. A bűnözőkre nem vonatkozik ez a tanítás. Ő az embereknek akar megfelelni, nem az Istennek.?

  5. SCHWABEN írásával teljesen egyetértek. Várjuk ki mi történik Nagypéntekig. Egy tévedése már volt az ír prófétanőnek. nevezetesen, hogy azt az üzenetet kapta, miszerint 2012 decemberében az Antikrisztus, mint katonai hős feltűnik, és hogy elkezdődik a nagy szorongattatás. Egyik sem történt meg. legalábbis nem tudok róla. A nagy szorongattatásnak általában az Antikrisztus három és fél éves uralkodását nevezik. De mivel még nyilvánosan nem mutatta meg magát , így el sem kezdődhetett az uralkodása. Továbbmegyek. Az Antikrisztus mikor feltűnik nyíltan a világtörténelem színpadán, egy hét évre szóló békeszerződést fog kieszközölni a közel-keleten. Megbékélteti egymással a zsidókat és a palesztinokat, és a zsidók felépítik újra Jeruzsálemben a templomukat. (amire már egyébként készülnek is) Elkezdik újra az állatáldozatokat bemutatni a templomban, de a hét év felénél az Antikrisztus beül az újra felépített jeruzsálemi templomba, véget vet az ott folyó állatáldozatoknak, és önmagát kezdi el Istenként imádatni. Ebben a legtöbb bibliamagyarázó egyetért. De mivel jelenleg még meg sem történt ez a hét évre szóló békekötés, így semmiképpen sem lehetünk már az utolsó három és fél évben, amikor már a hitetőnek a jeruzsálemi templomban kellene ülnie, önmagát imádatva. Tehát a Nagyfigyelmeztetés weboldal üzenete egyértelműen hamis. Lehet hogy az ír prófétanő vallja Jézus Istenségét, de ez lehet a mézesmadzag is a hívők számára, hogy komolyan vegyék az üzeneteit. Még az is előfordulhat, hogy ő maga találja ki az egészet, szándékosan félrevezetve az embereket. Persze lehet hogy nem szándékosan, lehet hogy ő is meg van tévesztve, és hitető szellemek által kap üzeneteket nem Istentől. Harmadik variáció, hogy lehetséges hogy kap Istentől is üzeneteket, de belekeveri a saját gondolatait is az üzenetekbe, nem tudja különválasztani a sugallatokat és a saját elméjének a szüleményeit. Nem lenne egyedülálló eset ez sem. Mindenesetre meglátjuk hamarosan mi lesz.

    1. Vejne látom még mindig ezen a részen lovagolsz lécci olvasd már el rendesen azt az üzenetet és látni fogod,hogy nem decemberben fog feltünni hanem a decembertől kezdődő időszakban szóval még nem tévedett az Ír látnoknő 🙂

  6. Az új Pápa jelenleg azt kéri állandóan tőlünk, hogy imádkozzunk érte. Nagyon szerény körülmények között van, szegények megmentésére adja majd a pápaságát.
    Egyenlőre ezeket a szavakat beszéli, tehát békét akar, ezért kell figyelni szó szerint az “idők jeleit”, mivel a nagyfigyelemeztetés weboldal lehet, hogy hamis. Persze lehet, hogy igaz mivel a hölgy vallja Jézus Istenségét, erről nem szabad megfeledkezni.
    Aki a Fiút pedig vallja, azt a Fiú is fogja vallani az Atya előtt.
    Véleményem szerint az Antikrisztus és a Hamis próféta nem fogják dícsérni már kezdetektől Jézus Krisztust. Mivel nekik istenkáromló szájuk van, a Fiút káromolni fogják.
    Gondoljunk csak bele, hogy milyen felkapott lett ma az ősmagyar vallás, a buddhizmus és a hinduizmus. Ezek mind önmegváltást hirdetnek, és nem fogadják el Jézust Istennek, csak egy tanítónak a sok közül (ahogyan a muszlimok sem).
    Pedig lehet olvasni sok olyan emberről, aki buddhista lett és meglátta az árnyoldalát. Pl. a mandala ahol megidéznek valamilyen lényt és a buddhista összetöri a mandalát és át száll rá a megidézett lény ereje.
    A nagyfigyelmeztetéssel meg sajnos az a baj, hogy már ugye aszerint az utolsó három és fél évben vagyunk, december óta.
    Tehát ez pontos időt mondd a végről, amiről pedig meg lett mondva, hogy csak az Atya tudja. Most ez hamar kiderül, hogy igazat mondd-e Ferenc Pápáról, mert azt ígérte, hogy aki szemfüles az Nagypéntekig észre fog venni valamilyen változást.
    Tehát, ha még mindig ugyanezt tanítja mint most a Pápa, akkor a nagyfigyelmeztetés hazudik. Kevés időnk van már a Nagyhétig! Kiderül, a nagyfigyelmeztetés valódisága.
    Csak vigyázzon mindenki magára, meg ne tévesszen titeket semmi.

  7. Sziasztok.
    Gondoltam én is hozzászólok a topic-hoz, mivel az az érzésem, hogy a találgatások és a próféciák közepette, elsiklunk a lényeg mellett. Fontos üzenet küldés történt(szerintem), de úgy látom senki sem vette észre. Pedig fontos lehet.

    Beteljesülni látszik a Petrus Romanus féle prófécia.
    Hát, ez nem volt valami nehéz feladvány. De mi van, ha mégsem ilyen egyszerű, ha esetleg van valami más is ezenkívül?
    Mi van, ha az a Francis(Ferenc) nem az akire mi gondolunk, akire szépen rávezettek, hanem más valaki. Mi van, ha Francis Xavier az a valaki , aki egyike volt annak a hét jezsuitának(Loyola-t is beleértve), akik 1540-ben, immár hivatalosan is, megalapították a Jezsuita rendet. Annyira idegen lenne Vatikántól, a jezsuitáktól az a gondolkodás mód, hogy egyet hirdet, de valójában teljesen másra gondolnak, másban hisznek? Node, hagyjuk meg ezt a kérdést egy estlegesen ezzel foglalkozó topic-nak és haladjunk tovább.
    Ha egy kicsit figyelmesebben megvizsgáljuk a jezsuitaválás esküjének szövegét, találunk benne egy ilyen rész is, idézem:
    “……Esküt fogadtál? Válasz: Igen, hogy elpusztítom az eretnekeket és kormányaikat, és hogy ne kíméljem az embereket sem koruk, sem nemük, sem állapotuk alapján, és hogy vélemény és akarat nélküli hullaként pontosan végrehajtsam feletteseim parancsait panasz és habozás nélkül.
    Megteszed? Válasz: Megteszem.
    Hogyan utazol? Válasz: Péternek, a halásznak a bárkájában……” (Még annyit tegyünk hozzá, hogy mindezt Jézus nevében teszik. Kapisgálod már? Meg mindig nem? Nem baj,…majd lassan kitisztul ez a kép is, de persze az nem ma lesz.)

    Itt most abba is hagyom az idézgetést, de azért felhívnám a figyelmet az idézett utolsó mondatára.
    Ami a “romai” dolgot illeti (Petrus “Romanus”) nem nagyon tudom hova tenni, hacsak nem oda, hogy a jezsuita rend székhelye nem Vatikánba, hanem szó szerint Rómában található,… na de se baj, hátha valakinek a későbbiekben jobban összeáll a kép, mint mondani szokás, több szem többet lát.
    Egy ilyen ördögi társaság embere csak a látszat kedvéért akar egy jó emberrel (pl. Assisi szent Ferenc) azonosulni, így hát a por népnek is be kellett adni valami szépen hangzó mesét, hogy miként, hogyan és honnan adódott a felvett Ferenc név. Szerintem ezt sikerült is hozni nekik, bár egy kicsit talán túl csöpögősre sikeredett, de hát ízlések és pofonok. Nagyából azért azt látni, hogy az emberek többsége bekajálták mint kacsa a nokedlit. Complimenti al cuoco !
    De ezeken a prófécia találgatáson túl, szerintem sokkal érdekesebb az, amit mondott az új pápa, a megválasztása után az oda összegyűlt újságíróknak,…kinek van füle hallja. Aki azt hiszi, hogy az ilyen emberek ilyen alkalmakkor spontán illetve csak találomra nyilatkoznak, az nagyon téved, minden ki van előre találva.
    Itt olyan szavakról, rövid mondatokról van szó, amiknek kettő jelentőségük van. Az egyiket nekünk szánték, a másikat pedig a beavatottaknak. Na nem mind, ha ezek így üzengetnének folyton egymásnak, dehogy, de azért szent meggyőződésem, hogy egy egy fontos alkalomból tényleg bejelentenek bizonyos, számukra nagyon fontos, dolgokat. Ezzel talán azt akarják bizonyítani, hogy nincs már olyan messze az a pillanat, amikor nyíltan mondhatják el azt, amit csak akarnak, amikor akarnak. Ezenkívül kb. még ezt is mondhatják egymásnak: “Hallottad, a kis főnök tisztán és érthetően bejelentette ezt meg azt és ez a sok biorobot még örül is neki,…háháháháhá, királyok vagyunk! ”
    Ok, itt van az anyag, vessetek rá egy pillantást és mondjátok, hogy tévedek,…….nagyon szeretném, ha így lenne.

    http://edition.cnn.com/2013/03/16/world/europe/vatican-new-pope/index.html

    1. Szia Kanku!

      Örülök, hogy nem mentél peterqe után!
      Egyenlőre(!) még, én is politikai vezetőt várok( a Dánieli próf királyról beszél), de “földrajzilag” szerintem nagyon ott van. Meg, azután azon is érdemes elgondolkodni, hogy Róma pusztította el Jeruzsálemet annó, lehet, hogy a “történelem” megakarja magát ismételni? Persze lehet, hogy ez még egy olyan kiforratlan gondolat!? ( Persze a katolikusoknál olvastam egy olyan próféciát, ahol azt kapta a próf, hogy az idők végén a kat egyház belemerül a pogány bálványimádásba, visszakapja(szerzi) a világi hatalmát, és borzasztó öldöklést fog végbevinni! (?) )
      Jel. 13,1
      És láték egy FENEVADAT feljőni a tengerből, a melynek hét feje és tíz szarva vala, és az ő szarvain tíz korona, és az ő fejein a káromlásnak neve.
      Jel. 17,7
      És monda nékem az angyal: Miért csodálkozol? Én megmondom néked EZ ASSZONY TITKÁT ÉS A FENEVADÉT, AMELY ŐT HORDOZZA , AMELYNEK HÉT FEJE ÉS TÍZ SZARVA VAN.
      ? Jel. 17,8
      A fenevad, a melyet láttál, volt és nincs; és a mélységből jő fel és megy a veszedelemre. És a föld lakosai csodálkoznak (a kiknek neve nincs beírva az életnek könyvébe e világ alapítása óta) látván a fenevadat, a mely vala és nincs, noha van.
      ? Jel. 17,9
      Itt az elme, a melyben van bölcseség. A HÉT FŐ A HÉT HEGY, a melyen az asszony ül;

      (Vagyis az asszony (a kat egyh) a hétfejű Fenevadon ül,( ahol a hét fő, hét hegy), aki hordozza őt! Vagyis a Vatikán a héthegyre épült városon, Rómán ül.)

      ” A Pápa legfeljebb a Hamis próféta szerepébe illik bele.”

      Ezt azért nem gondolom, mert( bár régen én is így gondoltam) az Ige azt mondja a HP-ra, hogy a “földből” jön fel! Ha az Igében a “földről” van szó, az mindig Izrael földjét jelenti! Ami azért is jobban a képbe illik, (mert úgy néz ki eddig), hogy AK a Jeruzsálemi Templomba fog beülni, Istenként mutogatva magát! Márpedig a zsidók szerintem egy “goj” prófétától nem fogadnák el, hogy az azt mondja AK-ra, hogy imádjátok, mert ő a Krisztus! (márpedig én úgy értelmezem az Igéből, hogy ezért fog végetvetni az idők felén a véres áldozatnak! Amiért én is úgy gondolom, hogy AK zsidószármazású lesz! A HP, pedig beadja a népnek, hogy ő Illés próf, akinek a Messiás előtt kell eljönnie az Írások szerint. És miután tűzet is fog tudni lehozni az égből, ahogyan azt Illés tette annó, ezért sokan hinni is fognak neki. Mármint én így látom most.)
      Jel. 13,11
      Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány;
      Jel. 13,13
      És nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára.
      Jel. 13,14
      És elhiteti a földnek lakosait a jelekkel, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván a föld lakosainak, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.
      Dán. 9,27
      És egy héten át sokakkal megerősíti a szövetséget, de a hét felén véget vet a véres áldozatnak és az ételáldozatnak, és útálatosságok szárnyán pusztít, a míg az enyészet és a mi elhatároztatott, a pusztítóra szakad.
      Régebben én is gondolkodtam olyasmiben is, hogy esetleg ENSZ, vagy hasonló szervezet,valódi hatalommal felruházva ( mint esetleg a római bir “felújulása”, de mostanában már az, hogy és mindenki csodálja majd a fenevadat, aki volt, és nincs noha van…, meg a fent idézett igeversek, elgondolkoztatnak!
      Dán. 8,23
      És ezek országai után, mikor elfogynak a gonoszok, támad egy kemény orczájú, ravaszságokhoz értő király.
      ?Dán. 8,24
      És annak nagy ereje lesz, noha nem a maga ereje által, és csudálatosképen pusztít és jó szerencsével halad és cselekszik, és elpusztítja az erőseket és a szenteknek népét.
      ?Dán. 8,25
      És a maga eszén jár, és szerencsés lesz az álnokság az ő kezében, és szívében felfuvalkodik és hirtelen elveszt sokakat; sőt a fejedelmek fejedelme ellen is feltámad, de kéz nélkül rontatik meg.

      Azért, azt se hagyjuk figyelmen kívül:

      Krisztus az Egyházban uralkodik- az Antikrisztus a hamis egyházban
      A Próféták, Izraelben- a Hamis Próféta a “hitetlen, bálványimádó” Izraelben

      Az is lehet, hogy az AK azért kap majd világi hatalmat is, (mert az Isten adja a tíz király szívébe, hogy hatalmukat neki adják!), mert azt híszik róla, hogy mivel “Krisztust vallja”, ezért biztosan “jóember”?

      Persze, remélem továbbgondoljátok!

    2. Kedves Mindenki!Megakadt a szemem,a hozzászólásokon.,,Nagyfigyelmeztetés,,-anno én is olvastam ,mégpedig az összes addigi bejegyzését.Tanulmányoztam.Szeretném veletek megosztani véleményem:azt gondolom,hogy Isten senkit sem magasztalna fel a prófétái közül egyet sem,a többi fölé.Az a látnoknő,azt gondolja magáról,hogy ő a legjobb,ő mindenkinél mindent jobban tud,ő mindenki főlé emeltetett.Isten soha nem tesz ilyet.Emlékezzünk csak Jézus szavaira,tettére,mikor a tanítványok veszekedtek,ki a legnagyobb köztük,s Jézus mint mondott…Jézus,mindannyiuknál nagyobb volt,mégsem dícsérte magát a szájával…S nem bizonygatásból tett,cselekedett akármit is.Hanem Isten iránti engedelmességből,szeretetéből…Nagyfigyelmeztetés-elvonja a szemedet,a Bibliáról,a személyes kapcsolatodat Isten iránt,s másnak a ,,hitéből,teológiájából,,akarod azt meglátni,megtapasztalni.Egyesül a Szentháromsággal való kapcsolaton keresztül bizonyosodhatunk meg Isten szeretetéről,tervéről,kegyelméről…Ha valamit Isten nekem pl.el akar mondani,akkor el is fogja mondani közvetlenül.Nincs szükségem közbenjáróra Jézuson kívűl.Nincs szükségem más teremtett lényre,aki Isten szavát közvetítse…Ha akar tanítani—)ott az Ő Igéje,-s az Igéje,mely életet ad,mindenre elég!a Személyes kapcsolat által,tudhatom ,hogy mi fog történni…Nem másnak a teológiája által kell azt nekem pótolnom,amit elérhetek egyszerűbben…Mire irányul a figyelmetek?Ha reggel felébredsz.A Nagyfigyelmeztetésre,hogy minnél előbb elolvasd azt,vagy az Ő Igéjére,hogy az által megelégíttessen ,szóljon hozzád.???

  8. szia Ria!
    Örülök, hogy jelenléteddel színesíted a hozzászólók táborát. És ha még nehezen is de megszólalsz újra a véleményedet kifejtve más keresztényekről.Jobban tennéd ha magaddal lennél elfoglalva és a túlzott magabiztosságodat felülvizsgálva elgondolkodnál a dolgokon.
    Isten áldjon meg téged kedves testvér

    1. Kedves Nevem Senki!
      Ria régi ismerőse vagyok, az Úrban testvérek. Megkért, hogy adjam át neked a válaszát a leveledre, amit ő maga is többször megpróbált elküldenin neked de valamiért nem ment át. Így most az ő kérésére megpróbálom átküldeni itt. Üdv.

      “””Ha mar egy senki is tud véleményt nyilvanitani,megkisérlek szolni hozza,hatha talan érteni is tud.
      Tudod te senki,hogy ha igy örülsz,hogy jelenlétemmel szinesitem a hozzaszolok taborat,akkor nagy baj mar nem lehet? A magabiztossagomat pedig az Urtol kaptam,O tett ilyenné.Amig Ot nem ismertem,nem voltam ilyen,mivel hogy azota mar,O én bennem,én pedig O benne.Ezért,ha te az én magabiztossagomat tulzasnak talalod,akkor O nala reklamalj.De amint latom,magabiztossagban te sem szenvedsz hianyt,ha ily nagy batorsaggal biralni merészelsz valakit,beleavatkozni masok beszélgetéseibe,es mind ezekhez még fel is szolitani,hogy mivel foglalkozzon.
      Ha pedig te egy Bibliat ismero ember lennél,ott lathatnad,hogy maga Isten Fia es az abban szereplo profétak és apostolok is,szamtalan esetben mondtak véleményt emberekrol,es olyanokrol is,akiket keresztyénnek tudtak.Te ugyanigy jogot formaltal magadnak a vélemény nyilvanitasra,akkor ha masvalaki ugyanezt teszi,annak milyen jogon rovod fel?
      Arrol pedig azért még elbeszélgethetnénk,hogy milyen alapon nevezel engem testvérednek,es raadasul még kedvesnek is”””

  9. Egy kis apróság. Az új pápa a rendalapító Assisi szent Ferenc után vette fel az I. Ferenc nevet. Péter = Ferenc. Hogy is hívták Assisi szent Ferencet eredetileg? Giovanni Francesco di PIETRO( azaz Péter) Bernardone.

    1. Erdekes.
      Sot! Assziszi Szent Ferenc az egyik legismertebb ROMAI katolikus nev.
      Ezek szerint az uj papat megiscsak hivhatjuk Romai Peter-nek???

  10. Heló!Nem olyan rég fedeztem fel az oldalt majd nem 100%-ban azokat a témákat boncolgatják,amik úgy érdekelnek…
    Szép lassan rá jöttem,hogy amiben élünk az egy hatalmas,nagy,összetett dolog…gondolok itt most Istenre,a világot irányító elitre,az Antikrisztus színre lépésére…egy szóval kezdek a felszín alá látni….
    Mivel nem olyan rég kapcsolódtam be ebbe a hatalmas kirakóba és még nem ismerek minden szálat ezért azt szeretném tőletek kérdezni most,hogy is van ez az Antikrisztus dolog?Mostanában elég sokat olvastam az Apokalipszisről i olyan dolgok beteljesüléséről amik az apokalipszis előtt várhatók…. Én arra jutottam,hogy szerintetek is valóban lassan itt van az apokalipszis ideje???
    Illetve ki lehet az Antirisztus?Meg még az a kérdésem volna az antikrisztus a fenevad és a hamis proféta egy és ugyan az a személy??
    Bocsi a zavaros irásért de mint említettem nem igazán tiszta nekem a kép…

    1. Kedves Spyke93!
      Örülök, hogy érdekelnek ezek a témák és, hogy rátaláltál az oldalra. 🙂
      A fenevad és hamis próféta kérdéséről: Megértem, hogy elsőre kicsit nehéz lehet átlátni a képet egyedül, de ha elolvasod az érintett részeket a Jelenések könyvéből, látni fogod, hogy az antikrisztus és a hamis próféta két külön személy (Lásd Jelenések 19:20), de a Biblia mindkettőt fenevadnak hívja.
      Például: “És láttam, hogy a földből feljön egy másik fenevad [HAMIS PRÓFÉTA]; két szarva volt, amely hasonló volt a Bárányéhoz, de úgy beszélt, mint a sárkány [SÁTÁN]. Ez gyakorolja az első fenevad [ANTIKRISZTUS] teljes hatalmát az ő nevében, és rábírja a földet és lakóit, hogy imádják az első fenevadat [ANTIKRISZTUST], amelynek meggyógyult a halálos sebe.” – Jelenések 13:11-12

      A többi kérdéseddel kapcsolatban javaslom, hogy hallgasd vagy nézd meg ezt: http://idokjelei.hu/2012/03/a-vegso-idok-14-pontja-eloadas-1-resz/
      És javaslom a többi Podcastot és a Bibliatanulmányokat, amiket elérhetsz a menüből.

  11. 2013. március 23-tól- RFD CHIP KÖTELEZŐ HASZNÁLATA !!! 🙁
    Amerikában,
    kötelezik az embereket, a CHIP-FELVÉTELÉRE !!! 🙁 🙁 🙁

    a cikk, angolul?
    Megjelenés ideje: 2012.10.21.
    Also watch, ?Take Heed, You?ve Been Warned? RFID Implants comming soon!!! ?
    http://www.youtube.com/watch?v=d__Izp?

  12. Sziasztok!
    Érdekes ez a nagyfigyelmeztetés….Olvasgattam többször is, de ellentmondásokat fedezek fel benne. 2012 év végére azt írta, hogy az Antikrisztus mint katonai hős meg fog jelenni decemberben. Nem történt meg. Most az új üzenetekben írják, hogy mint új békeaktivista fog hamarosan megjelenni az Antikrisztus. No akkor már nem katonai hős lesz hanem békeaktivista? 2012 év vége felé elkezdődik a nagy szorongattatás-szólt egy korábbi próféciában. csak a Biblia nem ezt mondja. A nagy szorongattatás nem kezdődik el az Antikrisztus színre lépése előtt, pont hogy az ő eljövetelével fogja kezdetét venni. Szerintem még nem tartunk itt, bár az események efelé veszik az irányt. Egy korábbi prófécia szerint idén kitör a harmadik világháború. Remélem nem így lesz, de meglátjuk .Nekem nem teljesen kerek itt a dolog, a nagyfigyelmeztetés elég erőteljesen a katolikus tanításokat és a katolikus egyházat domborítja ki, holott tudvalevő, hogy a katolikus egyház milyen dolgokat művelt “Isten nevében” a középkorban, és minden volt, csak krisztusi nem…..és most sem éppen az, mert a pápaságtól kezdve a bíborosokon át az egész a hatalomról, a pozíciókról szól….Sokkal tisztább egy egyszerű kisember hite, aki nem foglalkozik a sok sallangal amit az egyház összehordott, és rápakolt Jézus tanításaira. Templomokra se lenne szükség, mert “a ti testetek a Szent Lélek temploma” továbbá “Isten emberi kéz által épített templomokban nem lakik” Ennyit erről.

    1. Ezt soha nem állította az Úr Jézus. De ha jobban olvasnád: a sok ima meggyengíti a sátán hatalmát, sok ránk váró büntetés elodázódott, de nem kerültük el, az Úr Jézus soha nem közöl napokat, dátumokat, csak annyit, hogy jön.

      “Vigyázzatok mert úgy jövök el mint a tolvaj! Te hát mi itt, akik követjük az idők jelei portál eseményeket, s azt hisszük, hogy minden információ birtokában vagyunk, hát bizony saját magunkat csapjuk be. 🙂

    2. Abban az üzenetben még véletlenül sem az van,hogy decemberbe jön az Antikrisztus hanem,hogy akkor kezdődik a 7év második fele és abban az időszakban fog megjelenni!! A következő ellentmondás sem az mert a háborúban békeaktivista ként fog tetszelegni és békét is hoz és ezért fogják őt katonai hősnek nevezni.A végén pedig nem a katolikus Egyházat létesíti előnyben hanem az ott lévő változásokra hívja fel a figyelmet és az üzenetekben az is benne van,hogy Jézus nem veti el a többi vallást sem mert mindegyik gyermekét ugyan úgy szereti

      1. Dave,attol még szeretheti Jézus “mindegyik gyermekét”,hogy a keresztyén vallason kivül minden mas vallast el vet…Mert hogyan is ne vetné el azokat a vallasokat,amik önmegvaltason alapulnak,es nem Krisztus,a buntol megvalto aldozati halalan?
        Az Antikrisztus pedig mar a hét év elején megjelenik,nem csak a hét év masodik felében,mert különben hogyan volna lehetséges az,hogy az utolso évhét elején: “Es egy héten at sokakkal megerositi a szövetséget”(Daniel 9:27), aminek azutan a “hét felén véget vet”,vagyis megszegi?

        1. Szia Ria! Orulok, hogy ujra latlak.
          Csak egy kis kiegeszitest tennek – hangosan gondolkodva.
          Az en meglatasom szerint az Antikrisztust ismerhetjuk (szerintem mar ismerjuk is) az uralkodasa megkezdese elott/elottrol is, mint kozeleti szereplot. A 7 evet en onnan szamolnam, amikor egyertelmuen globalis vezetokemt – a Fold kiralyakent – lep fel. Ez utan varhatoan kb 3.5 evvel ul majd be az Isten Templomaba, es jelenti ki sajat istenseget…
          Persze ez csak a sajat velemenyem.

        2. Szia Sharky,en is mindig örülok,amikor itt latlak …érdekes ez :).Még akkor is,ha Obi-ba latod az Antikrisztust:).
          En megértem,hogy szeretnéd siettetni az idot,de szerintem nem o az,annak ellenére,hogy sokféle tevékenysége es a magatartasa is erre utalnak.O ra aligha lehetne mondani,hogy o lenne az a vészterhes,tengerbol feljövo fenevad,akire azok a demonikus vonasok jellemzoek,amikrol a Bibliaban olvasunk.Az Antikrisztus egeszen biztosan nem lehet egy,két gyereket nevelo hazas ember – a demonikus lényekre ez nem jellemzo…nem ördögszeru:) Eppen ezert az Antikrisztus – en ugy gondolom – hirtelen,(most még) ismeretlenül es éppen a nem vart idoben fog berobbani a vilag szinpadara,akinek a személyét,hogy ki is lehet,még csak nem is sejtjük,mint ahogyan arra sem szamitottunk igazan,hogy a hamis proféta(most még ugyan baranyborben) éppen egy argentin lesz.
          A hét évet én is onnan szamolom,ahonnan te is…ez egyértelmu.A harmadik templomba pedig pontosan a “hét felénél” ül be “Isten gyanant mutogatva magat”(2Thess 2:4),miutan megszünteti az ( elozoleg,a zsidok szamara biztositott) oszövetségi aldozatok bemutatasat.
          Latom tetszett neked is,amit Endre irt az elragadtatasrol.Szerintem tökéletes ismerete van errol,természetesen igei alapokon.En ugyanezeket irtam regebben,de hat,mindig megjelennek az okoskodok,akik jobban tudjak,anélkül,hogy megtudnak magyarazni az allitasukat az Ige alapjan.Ok csak az elképzeléseiket hajtogatjak,(Joseph Candel-el egyetemben) ha jol megfigyeled.
          Ha a gyülekezet még itt lenne talalhato a földön a nagy nyomorusag ideje alatt,akkor az Ur nem küldené el a két profétat es az angyalokat,hogy hirdessék (helyettünk) az evangéliumot(Jelenések 11:3 es 14:6).
          Amikor pedig Janos megpillantja “az oltar alatt azoknak a lelkét,akiket az Isten Igéjéért öltek meg”,ok azok,akik a nagy nyomorusag ideje alatt térnek meg,es emiatt martirhalalt szenvednek.
          A Gyülekezet szenvedett mar eleget az elmult bo 2000 évben a különbözo üldöztetések,gunyolodasok félretételek stb. alatt.A nagy nyomorusag szenvedései nem Krisztus Teste,hanem a vilag feletti itélet lesz.
          En errol persze nem kivanok tovabb vitatkozni senkivel,(mint ahogyan Endre es – gondolom – Joe sem),de egyaltalan itt irogatni is.A mai napon is csak azert szolaltam meg,mert erre jartamban meglattam Dave,a vallasokrol irt véleményét,amit -ha errol esik szo – altalaban nehezen tudok szo nélkül hagyni:).Schwaben-nek is irtam a reformatorokrol irt butasagaira,de azt mar nem engedte “a rendszer” megjelenni;).
          Na es persze elolvasgattam még egy s mast,es ahogy elnézem,a hivok kozott is sokan tévelyegnek még – nem akarnak érteni a jo szobol:).
          Kankut viszont nem ertem,hogy miert van baja magaval.Bebeszél maganak olyanokat magarol,ami nem valos.Senkinél nem rosszabb…vagy talan bologato Janosként jobban érezné magat? Igenis mondja ki es tegye fel a kérdéseit,ha ugy érzi,hogy ezt kell tennie különösen,ha fontos es komoly dolgokrol van szo.Wilkersonrol pedig en is ugyanazt tudnam mondani,amit Kanku is.
          Szoval kedves Sharky testvér,nemsokara mar Atyank nyugodalmaban szemlélhetjük a vilag tovabbi történéseit,meghozza nagyon nemsokara.
          Addig is Urunk békessége legyen veled,amit O adott nekünk,es “csillapodjal (csillapodjunk) le az Urban es varjad (varjuk) Ot…” (Zsolt 37:7).

  13. Mire Nagypéntek elérkezik, sok lélek kezd majd rájönni, hogy az emberiségnek szóló Figyelmeztetésem csaknem elérkezett a világba
    14 márc

    2013. március 9. vasárnap, 21.45
    [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
    Szeretett leányom, mire Nagypéntek elérkezik, sok lélek kezd majd rájönni, hogy az emberiségnek szóló Figyelmeztetésem csaknem elérkezett a világba.

    Amint az utálatosság tapasztalható lesz, ezen Üzenetek Igazsága valóban megértésre kerül majd.

    Gyűjtsétek egybe nemzeteteket, egyesüljetek az imában, mert egy sötét felleg borul majd a földre. Büntetések rovódnak majd az emberiségre, mivel belevész az Isten Igéje iránti közöny és fásultság mélységébe.

    Azok, akik hátat fordítottak ? a Kereszthalálom által ? az emberiségnek adott Ajándékoknak, fel fognak ébredni, és meglátják majd, mennyire torzként jelenik meg lelkük Szemem előtt. Ők hamarosan megértik majd, hogy csak egy nagyon rövid időt fognak kapni arra, hogy megbánják bűneiket. Mert Türelmem nagy, de Szomorúságom mélységes. Oly keserű az ő szívük, hogy nemcsak Engem, az ő szeretett Jézusukat kerülik, hanem egyúttal meg is tagadják maguktól azokat az Ajándékokat, melyeket Én szabadon hozzáférhetővé teszek számukra.

    Mennyire meg lettek tévesztve, elhitetvén velük saját hamis illúzióikat, hogy a világ az övék, melyben úgy élnek, ahogyan csak akarnak, anélkül, hogy bármi gond is akadályozná őket kielégülésük hajszolásában. Ez a világ többé már nem lesz szabadon az övék, mert ez csak egy átmeneti állapot. Nemsokára ők egy új állapotban fogják találni magukat, és, sokuknak, ez nem az Én Új Paradicsomom lesz.

    Beavatkozásom közel van, és a világ megmentésére vonatkozó Tervem hamarosan minden részletében ismert lesz. A gőg a ti legnagyobb ellenségetek, és ez a sátán legnagyobb vétke is. Amikor valaki elítéli, megrója, vagy ujjal mutogatva vádolja a másikat, az Én Nevemben, ők a sátán bűnének estek áldozatul.

    A gőg bűne lesz az emberiség veszte, és ez fog sok lelket a pokol tüzébe rántani.

    Ne essetek áldozatul a gonosz eme átkának, és ne szóljatok egy szót sem, amikor nem értetek egyet másokkal, akik fennhangon Ellenem harsognak, hazugságokat fröcsögvén szájukból, még akkor sem, ha tudjátok, hogy ők nem az Igazságot szólják. Süssétek le szemeteket, és egyszerűen csak hirdessétek Szavamat.

    Csak azáltal védelmezzetek Engem, hogy hirdetitek a világnak azt, amit tudtok a lelkek megmentését szolgáló Tervemről. És még akkor sem szabad viták által megvédelmeznetek Engem, amikor azok a lelkek, akik úgy vélik, hogy a Rólam való ismeretük feljogosítja őket arra, hogy figyelmeztessenek másokat, és hogy válaszokat csikarjanak ki belőletek.

    A világban lévő sok esemény hamarosan sokkolni fogja az emberiség nagy részét. Még a legérdektelenebb emberek ? akik életüket a világi törekvés légüres terében élik, kevés időt szánva a lelki dolgokra ? is kezdenek majd rájönni, hogy hatalmas változás van. Ők tudni fogják, hogy ezek a változások számukra felfoghatatlanok, és emiatt nyitottabbak lesznek majd Isten Igéjére.

    Jézusotok

    http://nagyfigyelmeztetes.hu/
    [/expand]

  14. A hamis próféta azzal a céllal küldetett, hogy lebontsa, és apró darabokra szakítsa Egyházamat
    13 márc

    2013. március 8. péntek, 14.05
    [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
    Szeretett leányom, a sátán tajtékzik földi Egyházam ellen, és az általa való fertőzés továbbra is terjed Egyházam falain belül.

    A ravasz szélhámos, aki lesben állva, türelmesen vár a színfalak mögött, hamarosan kinyilvánítja ? szegény, gyanútlan, felszentelt Szolgáim feletti ? uralmát. Túl nehéz lesz Elviselnem azt a kínt, melyet ő fog okozni, és mégis uralma, Egyházam velejének a gonosztól való végső megtisztításában fog kicsúcsosodni.

    Ő körültekintő ravaszsággal érte el tisztségét, és hamarosan fellengzős viselkedése látható lesz pompázatos udvartartása körében. Gőgje, önteltsége és önimádata kezdetben gondosan el lesz rejtve a világ elől. A külvilág számára, egy megkönnyebbült sóhaj lesz hallható, amint a trombiták felharsannak, meghirdetvén – Egyházam vezetőjeként – az ő ciklusát.

    Testem maga az Egyházam, de nem Nekem, Jézus Krisztusnak fogad majd ő hűséget, mert őbenne nincs semmi szeretet Irántam. Ő a fenevadhoz hűséges, és mennyire fog majd nevetni és gúnyolódni azon felszentelt Szolgáimon, akik támogatni fogják őt.

    Ő, aki Templomomban merészel ülni, és akit a gonosz küldött, nem szólhatja az igazságot, mert ő nem Tőlem való. Ő azzal a céllal küldetett, hogy lebontsa, és apró darabokra szakítsa Egyházamat, még mielőtt gonosz szájából kiköpné azt.

    Testem maga az Egyházam. Egyházam még él, de csak azok lehetnek tagjai földi Egyházamnak, akik az Igazságot szólják, és kitartanak Isten Szent Igéje mellett. Most, hogy az Ellenem, Jézus Krisztus elleni végső sértés testet ölt, Péter Széke révén, meg fogjátok végre érteni az Igazságot.

    Az Igazság Könyvét, mely Dánielnek lett megjövendölve a végidőre vonatkozóan, nem szabad félvállról venniük Egyházam tagjainak, mert ennek tartalma émelyíteni fogja majd felszentelt Szolgáimat, amikor rádöbbenek arra, hogy Én az Igazságot szólom.

    A hamis próféta ? ő, aki Egyházam vezetőjeként tetszeleg ? kész arra, hogy viselje azt az öltözéket, mely nem neki készült.

    Meggyalázza majd Szent Eucharisztiámat, és ketté fogja osztani Egyházamat, majd megint ketté.

    Erőfeszítéseket fog tenni azért, hogy elűzze azokat a követőket, akik az Általam kijelölt, szeretett Szent Helytartómhoz, XVI. Benedek pápához hűségesek.

    Ő gyökerestül ki fogja irtani mindazokat, akik hűségesek Tanításaimhoz, és odaveti őket a farkasok elé.

    Intézkedései nem lesznek azonnal nyilvánvalóak, de hamarosan láthatóak lesznek a jelek, amint ő keresni kezdi a világ befolyásos vezetőinek, és a felsőbb körökben lévőknek a támogatását.

    Amikor az utálatosság gyökeret ver, a változások hirtelen jönnek. Nem sokkal ezután jönnek majd az általa tett bejelentések, minden vallás és egyéb felekezetek egyesítésével, egy egyesített Katolikus Egyház létrehozatalára vonatkozóan.

    Ő fogja vezetni az új egy-világ vallást, és ő fog uralkodni a pogány vallások felett. Felhagyván a megbélyegzéssel, elfogadja majd az ateizmust, mely szerinte az úgynevezett emberjogi törekvés velejárója. Ezen új befogadó?Egyház mindent, ami Isten Szemében bűn, elfogadhatónak fog tekinteni.

    Bárkit, aki meri támadni őt, felkeresik majd, és megbüntetik. Ki fogják közösíteni és meg fogják fosztani tisztségüktől azokat a papokat, püspököket és bíborosokat, akik szembeszállnak vele. Többeket megfenyegetnek, és sok papot üldözni fognak, így kénytelenek lesznek bujkálni.

    Azok a szegény felszentelt Szolgáim, akik most felismerik Hangomat, kérlek, hallgassatok meg Engem, amint kezemet Nyújtom felétek, hogy megvigasztaljalak benneteket. Soha nem Kérnélek benneteket arra, hogy utasítsátok el földi Egyházamat, mert Én, a ti szeretett Megváltótok voltam az, aki ezt létrehozta. Én felajánlottam Testemet, mint az Élő Áldozatot azért, hogy megváltsalak benneteket. Ti azt a feladatot kaptátok, hogy tegyetek tanúságot Rólam, annak érdekében, hogy megmentsétek azokat a lelkeket, akiket tanítotok és vezettek.

    Mindössze annyit tehettek, hogy bíztok Bennem, és továbbra is Engem szolgáltok. Nem szabad elfogadnotok semmilyen tant, melyet számotokra ismertetnek, és melyről azonnal tudni fogjátok, hogy nincs összhangban Tanításaimmal. Tegyétek azt, amit a szívetek diktál, de tudnotok kell a következőt.

    Ez az időszak mély fájdalmat fog okozni nektek, és sírni fogtok a zord bánattól, melyet akkor fogtok érezni, amikor látjátok, hogyan gyalázzák majd meg Egyházamat. De a maguk valójában kell látnotok a hamarosan elétek tárt hazugságokat ? melyek sértik Kereszthalálomat.

    Ez a rombolás Egyházam szerkezetének összeomlásához vezethet. Az épületek változtatásain és átalakításain kívül, az egy-világ-egyház számára megtervezett új templomot Rómában fogják kivitelezni, és elhelyezni.

    Biztosak lehettek abban, ahogy Templomomat meggyalázzák, Engem, Jézus Krisztust, az egész emberiség Megváltóját is félredobnak majd, és a kanálisba öntenek.

    Jézusotok
    [/expand]

    1. Így van Antenor!
      Ez az igazság, a reformerek indították útjára a vallásszabadságot, és politikájukkal segítették létrehozni az Új Világrendet!
      Vallásszabadság mindenkinek, kiáltozzák a nemzetek. Ez kellett mindenkinek annó, mert meg akartak szabadulni a katolikusoktól! Pedig ha egy beszámolót elolvasnátok az interneten, hogy a reformerek is ugyanúgy máglyán égették az unitáriánusokat, amikor azok csak megtagadták a Szentháromságot.
      Sokan védik Luther tanítását, amikor a legnagyobb gazember volt! Kálvin meg egy merev nyakú ember volt, aki Svájcban egy “tökéletes Istenimádó” kört akart létrehozni, ahová nem teheti be más vallású a lábát.
      Ezért ellenzem én a reformációt, mert annak nem Isten imádása volt a lényeg, hanem az, hogy megszabaduljanak a katolikusoktól és olyanokat írjanak a Heidelbergi Kátéba, hogy A KATOLIKUSOK ÍTÉLETET ESZNEK ÉS ISZNAK MAGUKNAK MINDEN NAP! MEG ÁTKOZOTT BÁLVÁNYIMÁDÓK!
      Nem mind1, hogy egy 2000 éves vallásban vagy benne, vagy egy középkori sánta vallásban!

  15. Az antikrisztusnak zsidó származásúnak kell lennie, de a hamis prófétának is. Mert ugyanis a hamis próféta annak az Illésnek mondja majd magát, aki eljön és helyreállít mindent. Illés eljövetelét várják a zsidók mellett a korai egyházhoz hasonlóan él? és gondolkodó modern felekezetek is.

  16. “holnap szeretnék imádkozni a Madonnához, hogy oltalmazza egész Rómát”
    De jó lesz Rómának…

    1. Nem a madonnához kell imádkozni hanem az ÚR-hoz és az ő szeretett fiához a mi urunk Jézus Krisztushoz.

  17. Hmmm…
    ?A Szent Római Egyház szélsőséges üldöztetése idején Római Péter uralkodik majd, aki számos megpróbáltatás közepette vezeti nyáját. Amikor ezek elvégeztettek, a hét dombra épült város elpusztul és a félelmetes bíró megítéli népét.?
    Én attól nem tartok, hogy a “szent római egyházat” bárki is üldözni fogja, sőt, ő maga a fertelem és táptalaja az antikrisztusi eszméknek. Római Péter nem vezeti a “nyájat”, az igazi Isten népét, és nem kell neki “megpróbáltatásokat” elszenvednie, inkább gyanítom, hogy pont ő bocsájthat szenvedést az igazi Krisztus hívőkre….szóval ez a Malakiás-féle jóslat vagy “prófécia” landolt volna inkább a kukában… a Biblia teljes, enélkül az eszelős “prófécia” nélkül is….. gyökeresen mást mond az utolsó pápáról, mint a Biblia, akár a Jelenések könyvében, vagy akárhol máshol…. legyetek nagyon résen, mert az ördög a világiakat játsszi könnyen távol tartja a valódi Krisztustól….. nagyobb öröm neki talán az igazi hívőket megbolondítani ilyenekkel és szépen eltévelyíteni (“ha lehet, még a választottakat is…”)…. amúgy egyet “remélek” én is, hogy ez lehet az utolsó pápa, de nem Malakiás miatt… hanem a történések és az idők jelei miatt, de ez csak felvetés….. akkor sem lepődnék meg, ha sok száz év lenne hátra (bár én sem effelé húzok). Mi tartsunk ki, nem eltévelyedve, a többi meg majd jön és történik.

  18. Sziasztok!
    különböző variációkat olvashatunk.De az igazi az Atyánál van.Azt egyikőnk sem tudja.Jézus azt mondta”figyeljetek,vigyázzatok,imádkozzatok”. Szerintem ehhez tartsuk magunkat, aztán a többit rövidesen meglátjuk.

  19. Kicsit pontositok, de erdekesseg.
    A Papa megvalasztasanak idopontja:
    2013.03.13. Londoni (0 idoeltolodas) idoszamitas szerint 06:06 pm.

    Ebbol en arra kovetkeztetek, hogy biztosan nagyon nagy szerepe lesz az uj vilagrend bevezeteseben. Akarcsak Obamanak.
    Szerintem a szinpadon mar ott a ket foszereplonk.
    Gyanitom, hogy Obamat elsok kozott fogja fogadni az uj “egyhazfo”, ahol tobb oras “magan audenciat” is ad szamara…

    Nyissatok ki a szemeiteket! Mar benne vagyunk az utolso idokben!
    Egy vegso fordulat hianyzik csak.
    Ezekiel 38. (Mas szoval a kozel-keleti haboru, Albert Pike szerint ez a III. vilaghaboru), es ennek okan vagy ezzel parhuzamosan a vilagpiac/devizapiac iranyitott osszeomlasa, es a kotelezo ID-chip bevezetese.
    A szereplok mar itt vannak. Oket ezek az esemenyek emelik majd be vegleges poziciojukba…

    1. Hát Sharky, úgy tünik bejött a jóslatod! 😉
      Ráadáasul hozzáadódott a Greenwichi középidő szerinti 6.06
      (vagy 18.06 >> 18+6 = 24 >> 2+4 = 6; illetve 1+8+6 =15>> 1+5 = 6)
      Ráadásul jezsuita…! 😉

      “Itt van a bölcseség.
      Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat.”
      Jelenések 13:18

      “SHARKY MÁRCIUS 10, 2013 5:07:05 DU.

      Ebben a honapban tul sok minden tortenik.
      Tessek felkeszulni.

      Okkult numerologia?

      2013. ? a 13 fontos es eros okkult tartalommal felruhazott szam.

      Masreszt:
      2+0+1+3 = 6

      Mutatok meg valamit.
      A papavalasztó konklave dátuma:
      2013.03.12.
      Altalaban 48 óran belul papat valasztanak.
      Tehat meglehet, hogy a papavalasztas datuma:
      2013.03.13.

      Es/Vagy mas erdekesseg szamokban a papavalasztassal kapcsolatban:
      2013 = 2+0+1+3 = 6
      03.12. = 0+3+1+2 = 6
      ??? 12:03 = 1+2+0+3 = 6 ???
      666 ???

      1. Ohhh, nem! Ghostcat! En nem vagyok jos, es nem is szeretnek ilyen szinben feltunni. Semmikepp sem!!
        Csak gondolkodtam egy kicsit.
        Akinek van fule a hallasra, hallja… :))))

      2. Bakker! Ez csak sima összeadás! Bár én azt tudom még erre mondani, hogy valóban sorsforduló időpontok ezek!

        Lássuk csak:
        -Deviza piac valóban a végét járja
        -Europai egyesült államoknak kell létrejönnie egy erős központi vezetéssel és hadsereggel (10 király)
        -RFID chippek terjedése, emberek bechippeltetése
        -Nem kell az összes próféciának beteljesedni
        -Az apokrif iratok nem 100%-ak. Ettől függetlenül, most figyeljetek:
        – Ratzinger lemondott – utána jött az orosz meteor! (ez volt a világpolitikai eseményekben a legnagyobb esemény) Miért nem észlelték a tudósaink és csillagászaink ezt a meteort?
        – Izrael állama lassan 70 éve létezik már
        – Ezékiel próféciák Izraelre nézve (ez a legfontosabb prófécia a modern Izraellel kapcsolatban) Jézus azt mondta, ha a fügefa levele virágzik akkor eljött a nyár! Fügefa = Izrael, ha a próféciák beteljesednek akkor jön el a vég!
        – Terjed az antiszemitizmus a világban
        – Obamat egy melegeket támogató pap áldotta meg!

        ……………..

        1. Az uj papa megvalasztasakor is volt egy fenyes es felrobbano meteor, ezuttal Del Afrika felett. Olvass utana…

          Ha kell egy kis tovabbi erdekesseg a szamokkal kapcsolatban:

          A papa lemondasanak idopontja februar 11. 13:13 – megint a 11 es 13 szamok jelentoseget latjuk.
          Az uj papa a 266-ik. A jelenlegi amerikai elnok a 44-ik. Onmagukban ezek un. mester-szamok.
          Ha a 66-ot es a 44-et osszeadod, 110-et kapsz. Ujra a 11-es szam.
          Ha a 266-ot es a 44-et osszeadod, akkor 310-et kapsz. Ami egy forditott 13-as.

          Jezus a zsido husvet (peszach) elott 5 nappal lovagolt be Jeruzsalembe, szamarhaton.
          Obama iden (2013.03. – 13-as es 3-as szamok) 5 nappal a zsido husvet elott vonul be Jeruzsalembe (kiseretevel egyutt, mint globalis vezeto). Ha ugy tetszik szamarhaton. Ot az “emberek” emeltek elnokke, a demokrata part szineiben, melynek jelkepe a szamar…..

        1. Azert irtam kerdojelekkel, mert a 12:03 egy feltetelezett idopont volt a reszemrol. Azt felteteleztem, hogy a hasonloan a lemondas idopontjahoz (13:13) a valasztas idopontjanak is lesz koze a numerologiahoz. Vegul is lett koze a 06:06-os megvalasztassal. De nem ugy, ahogy en elozetesen felteteleztem.

          Apro hir:
          Az uj papa kezehez ver tapad. Hazajaban gyilkossagban valo bunreszesseggel vadoljak.
          Forras itt:
          http://www.secretsofthefed.com/pope-francis-has-blood-on-his-hands/

  20. Kedves Schwaben,és Gyuri!
    Az ÚR mindig földi embert használ arra,hogy beteljesítse az Ő akaratát!Ne tévelyegjetek csak azért,mert valaki prófétának nevezi magát!Ne felejtsétek el,hogy az ördög éppen eléggé tisztában van a dolgokkal,és pont azt használja ki,hogy az emberek ma elfogadnak mindenféle próféciának nevezett valamit!A katolikus egyház soha az életben nem szolgálta ISTENT,és még csak leheletnyi köze sincs hozzá!Mindig is világi hatalmat szolgált,és diktált,mivel ugye a pénz a hatalom,és a pápaságnak hatalmas föld és egyéb tulajdona van.Ha volna ISTENHEZ köze,eleve nem olyanok lennének a templomai,mint amilyenek,hiszen ez már szembeötlően ellenszegül ISTEN törvényével! Akár a pápa lesz a hamis próféta,akár nem,hogy köze lesz az antikrisztushoz,az biztos! Mivel már most is az ördöghöz van több köze,mint bármi máshoz!

  21. Már régen hamis proféta-pápák uralkodnak, ne légyen faragott bálványod, önmagad előtt imádkozz, ki gazdag a legszegényebb, könnyebb tevének a tűfokán, kufárok (vatikán bank, vagyon),…emberi, tárgyi, hatalmi bűvöletben. Jézus nem azt akarta, hogy lélekből, hitből gazdagodjanak, hatalmaskodjanak, pompázzanak, hanem gazdagságot, földi javakat vessék el a lélekért, érte. Ez egy biznisz szekta, ahol Jézust árulnak :-)(2X), a katolikus egyház a könnyebb, hamis út, melyet választottatok, a nehezebb önmagad felismerése, a lelkeddel szembenézés, lelkiismeretes jézusi élet helyett. Az egyház szavaiba vetett hiteddel, áldozatoddal bűnbánó cédulát vásárolsz, bűneidre, ahelyett, hogy keményen önmagad formálnád, szembenéznél.
    Az egyház ugyanolyan , mint a politika, túl tárgyi-emberi, szót árulnak és te pénzért-tettért hamis-irányított reményt vásárolsz, abban érdekeltek, emberként, hogy te minél kiszolgáltatottabb légy, “jobb piac”, nagyobb hatalom.
    Népek, emberek nyomorát, vajon tudta volna Jézus, ragyogó pompából nézni és nem tenni?

    1. Kedves SGabi és Therm!
      “Az ÚR mindig földi embert használ arra,hogy beteljesítse az Ő akaratát!”
      Ezt a mondatot komolyan gondoltad? Jézus földi ember volt? Nyisd ki a Bibliát Jánosnál és meglátod, hogy nem!
      Na nem is ez a lényeg, hanem a következő:
      A farizeusok annó ténylegesen az igaz igét hirdették, de nem tartották be!
      A papság az igaz igét hirdeti, de némelyik nem tartja be!
      A ref. és evang. tiszteletesek úgy szintén nem tartják be, de némelyik igen.
      A pápai birodalom vagyis a Vatikán, sokban eltér a Bibliától, hiszen vannak kihágásai nem is kevés… Gazdagság stb.
      A református egyházban házasodnak, amikor Jézus kifejezetten megtiltotta ezt, hiszen aki az Urat szolgálja hagyjon ott mindent és ne fertőzze be magát asszonnyal! Nincs szabad akaratunk a reformátusok szerint, amikor a Bibliában meg van írva, hogy vagy Istent választod vagy a világi dolgokat.
      Az evangélikus egyházban is házasodnak…
      Minden egyház gazdag! Fényűzően gazdag! Az igazi Jézusi egyház szegény, de lélekben gazdag.
      Jehova tanúit meg ilyeneket nem említek, mert a szekta az meg szekta:D
      Jézus tanítását kövessétek és ennyi! Jézus könnyű tanítást adott, sőt Ő adta a legkönnyebbet! Ez a következő:
      Bármilyen bűnöd van, (kivéve a Szentlélek megsértése) és azt szívből megbánod és meggyónod Jézusnak, Jézus megbocsát mindannyiunknak. Ennyire egyszerű a tanítása.
      Ha a Pápa megbánja pl. pedofília ügyeit(ha létezik) Jézus megbocsát neki.
      Ha Hitler halála előtt megbánta bűneit, Jézus megbocsátott neki.
      Ha Darwin megbánta bűnét Jézus neki is megbocsát.
      És én azt mondom, hogy a katolikus egyház tanítását én is követem, hiszen nem tanít rosszat. Példát nem veszek róluk, de tanításuk helyénvaló amit mifelénk mutatnak.
      Van egy közmondásunk:D ; A katolikusok Istent kutatják, a reformátusok a katolikusokat kutatják.:D

      1. “Szükséges tehát, hogy a püspök legyen feddhetetlen, egyfeleségű férfi; megfontolt, józan, tisztességes, vendégszerető, tanításra alkalmas;” 1 Timóteus 3:2
        “presbitereket állíts szolgálatba városonként, ahogyan meghagytam neked: ha van olyan, aki feddhetetlen, egyfeleségű férfi, akinek gyermekei hívők, nem vádolhatók kicsapongással, és nem engedetlenek.” Titus 1:5-6

      2. Kedves Schwaben,

        Már a katolikus szó is gőg. Nem meggyónni kell a bűnöket, hanem nem kell elkövetni. Ha gyónunk, nem tanított szlogeneket kell mantrázni és nem egy fejben-faragott bálványnak tegyük, önmagad előtt imádkozz, mert Jézus ezt látja (nincs közvetlen hívószám, árult kapcsolás, imának hívott-kiváltó-közhelyek) ha nincs elég erős lelkiismereted vagy nem mersz szembenézni magaddal. Imád lehet hangos, szép de semmis, mert sem magadhoz, sem lelkedhez és ezzel Jézushoz sem ér el.
        Nem megbocsátásért kell könyörögnünk, hanem úgy élnünk, hogy ne kelljen kérnünk.
        Nem tudom ki mit mond és kit keres de az idézete pont arra mutat rá, hogy a katolikusok : 1.közelebb érzik magukat Jézushoz, ami gőg és ember kreálta. 2. A reformátusokkal foglalkoznak (mert az ő mondásuk) 3. Ön ezt is, mint politikai kérdést kezeli jobb tömb, bal tömb. Szerintem az egyházaknál nem sokan állnak távolabb Jézustól és ez nem azt jelenti, hogy nincsenek soraikban sokan és sokan igazak, csak azt jelenti, hogy egy egész emberi-hatalom éhes egyház-monstrumok bújtak mögéjük, használják ki őket. .

        1. Kedves Therm!
          Katolikusként érdekes, hogy a pénz az egész családomat nem érdekli, és az utcámban sokakat ismerek aki nagyon is rendes katolikus és nem bálványokhoz imádkozunk, vagyis dehogynem és ez a bálvány Jézus a Messiás, mert mi bálványozzuk Őt, dicsőítjük Őt, és hozzá imádkozunk, én speciel nem a feszület alatt! Ha nem követ el bűnt, akkor magát biztosan a Szentlélek szállta meg! Viszont ismerek én protestánst(ref),ne sértődjetek meg, én akiket ismerek 10 ember kb. mind a valaga alá gyűjti a pénzt és nem ad semmit még a saját gyerekének se, pedig tele van pénzzel. Ezzel szemben a pap azt tanítják (nálunk), hogy a pénz az egy anyagi dolog, és lám lám a mi papunk mindent a szegény gyermekekre költ, és alig fogad el pénzt bármiért. Az a probléma mindenkivel, hogy antikatolikusok, és a papság alapján ítélnek meg minket!
          Ezért is lesz majd egykoron, nagyon nagy katolikus üldözés, mivel a katolikus egyház áll erős talpazaton, és ezt meg kell dönteni ahogyan ezt Cion Bölcsei megírták.

      3. “A farizeusok annó ténylegesen az igaz igét hirdették, de nem tartották be!”

        A farizeusok nem az igaz igét hirdették, hanem azt amit a Törvényből a saját elgondolásuk szerint kreáltak. Igy az évszázadok során az igaz igétől annyira eltávolodtak, hogy amit tanítottak, azt már nem lehetett Isten szavának tekinteni.

        ” A papság az igaz igét hirdeti, de némelyik nem tartja be!”

        Ne haragudj a véleményemért, de a Katolikus Egyházban ma ugyanez a helyzet.

        1. Herceg71!
          Nem haragszok, én sem a katolikus egyház mellett állok ki, hanem az egyházban a jó emberekért, akiket sértegetnek sokan!
          Mindig ezt lehet mostanság hallani, hogy így katolikus, úgy katolikus, hülyék a katolikusok, bálványimádók a katolikusok…stb
          De kérem szépen, egy ember (Pápa) miatt miért kell megítélni az egész egyházat? Vannak olyan papok akik sosem molesztáltak, mégis őket is megvetik, az egyházzal egyetemben. Szent Pál is rettenet ember volt, és mégis megtért.
          A farizeusoktól óvakodni kell, Jézus ezt tanítja. A farizeus szó maga a törvény emberét jelenti, aki a sátánnak szolgál, és nem az Atyának.
          De nem is érdemes vitatkozni, hiszen ez is, az is keresztény egyház.
          Nekem az a véleményem, hogy a Jézusi egyháznak szegénynek kéne, hogy legyen, de a mostani keresztény egyházak dúskálnak szó szerint a pénzben. Templomokat építenek jelenleg is tonnaszámra, az adófizetők pénzéből és az egyházi adókból.
          A protestáns egyházak is megszedték magukat, mint a farizeusok.
          De hát nagybetűkkel van a ref. templomra is írva, hogy JÖVEL URAM JÖVEL, de mint tudjuk Isten nem templomban lakik, hanem bennünk és mi Őbenne.

  22. Nekem úgy tünik, hogy ezek a malakiási próféciák éppen a másik oldalról származnak, nem isteni kijelentésből. Ha én Isten gyermeke vagyok, akkor számomra Ő már nem “rettegett/félelmetes” biró. Az uralkodás is teljesen a világra jellemző, de “Ne igy legyen ti köztetek”. Az apostolokról sehol nem olvassuk a Bibliában, hogy uralkodtak volna, Péter sem, és maga a pápaság intézménye is minden bibliai alapot nélkülöz.
    Lehetséges, hogy ez lesz az utolsó pápa, de inkább a hamis prófétát nézem ki belőle, aki majd az antikrisztus felé irányitja a hiveket. Ha tanulmányozzuk a bibliai próféciákat, az utolsó idők fontos személyei: antikrisztus, hamis próféta, és a 2 próféta Izraelben. És emellett ott van Isten népe, aki felbátorodik és cselekszik, a nagy nyomorúság között, és nincs köztük egyetlen ember sem kiemelve.

    1. Sokan gondolják, hogy a pápa lesz a hamis próféta. Tom Horn is köztük van. Én ebben nem vagyok olyan biztos, de úgyis a tettek és az egyértelmű események fogják megmutatni, hogy ki az.

      Számomra a legérdekesebb ebben az egészben jelenleg az, hogy az egész világ, nemcsak a katolikusok vagy más keresztények, a szokásosnál jobban odafigyelnek arra, hogy ki lesz az új pápa. Vagy csak én érzem így?

      1. Ez valóban igy van, hogy a figyelem középpontjában van, ezért is tartom lehetségesnek, hogy az egyik kulcsfigura lesz a végidők eseményeiben.
        A hamis prófétával kapcsolatban: nekem úgy tünik az Igéből, hogy zsidó származásúnak kell lennie, az antikrisztus ellenben nem zsidó származású lesz. Szerintetek?

        1. Szia!

          Az Antikrisztusnak kell zsido szarmazasunak lennie. A Hamis Profetarol nem emlekszem, hogy olvastam hasonlot.
          Sokan keverik a kettot.
          Az Antikrisztusrol peldaul nem irja a Biblia, hogy csodakat tenne. Csak egy esetben, amikor arrol beszel, hogy tuzet hoz le az egbol, hogy elpusztitsa ellensegeit (ezt lehet atomhaborukent is ertelmezni).
          A Hamis Profetarol viszont irja, hogy jelekkel es csodakkal hiteti el az embereket.
          Ebben viszont nem vagyok biztos, hogy egy bigott vallas kepviseloje realtime jeleket es csodakat tenne.
          Azonban a katolikus udvtortenelem rengeteg csodatevo “szentet” vonultat fel, jelenesekkel, csodas gyogyulasokkal, stb. Ezt inkabb lehet igy ertelmezni…

          A zsido vonalrol pedig annyit, hogy Barack Obama-ban megvan ez a zsido vonal. (Tortenetesen beduin ver). Ezert gondoljak azt a zsidok, hogy veluk van, hogy kozuluk valo. Sulyos arat fognak fizetni ezert, amikor radobbennek, hogy ki is o valojaban…

        2. Hello Sharky,
          Szerintem egy kicsit összekeverted a dolgokat. Éppen a hamis próféta fog tüzet lehozni az égből (Jelenések 13 – itt van mindkettőről szó, vagy: http://utolsoidok.hupont.hu/3/antikrisztus-a-bibliaban)
          Az antikrisztusnak lesz egy halálos sebe, ami meggyógyittatik, a csodákat meg majd a hamis próféta teszi.
          A származást tekintve: az antikrisztusra utal ez a dánieli prófécia: “Egy eljövendő fejedelem népe pedig elpusztítja a várost és a szentélyt. Elvégzett dolog, hogy pusztán álljanak a háború végéig. De a fejedelemnek is vége lesz, ha jön az áradat.”
          Minthogy a rómaiak pusztitották el Jeruzsálemet, ezért az eljövendő fejedelemnek (=Antikrisztusnak) igencsak olasznak kell lennie. Hozzájön még az is, hogy az Antikrisztus a “tengerből” feljövő fenevad, és a tenger legtöbb esetben a népek tengerét jelenti próféciákban, mig a hamis próféta a “földből” feljövő fenevad, a föld pedig legtöbbször Izrael földjére utal, ebből gondolom, hogy a hamis próféta zsidó lesz.

        3. Szia Sharky!

          ELŐSZÖR, AZ IGE SZERINT AZ ANTIKRISZTUS FOG MEGJELENNI! ÉS Ő IS FOG JELEKET, CSODÁKAT TENNI!
          Jel. 13,1
          És láték egy fenevadat feljőni a tengerből, a melynek hét feje és tíz szarva vala, és az ő szarvain tíz korona, és az ő fejein a káromlásnak neve.
          És imádák a sárkányt, a ki a hatalmat adta a fenevadnak; és imádák a fenevadat, ezt mondván: Kicsoda hasonló e fenevadhoz? kicsoda viaskodhatik ő vele?
          És adaték néki nagy dolgoknak és káromlásoknak szóló szája; és ADATÉK NÉKI HATALOM, hogy cselekedjék NEGYVENKÉT HÓNAPIG.
          Megnyitá azért az ő száját Isten ellen való káromlásra, hogy szidalmazza az ő nevét és az ő sátorát, és azokat, a kik a mennyben laknak.
          Jel. 13,7
          Az is adaték néki, hogy a szentek ellen hadakozzék, és őket legyőzze; és adaték néki hatalom minden nemzetségen, nyelven és népen.
          (EZ ITT AZ ELRAGADTATÁSHOZ VALÓ IGEVERS!)
          2 Thess. 2,3
          Ne csaljon meg titeket senki semmiképen. Mert NEM JÖN AZ EL ADDIG, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és MEGJELENIK A BŰN EMBERE, A VESZEDELEMNEK FIA,
          A ki ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, a mi Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, ANNYIRA, HOGY MAGA ÜL BE ISTEN TEMPLOMÁBA, ISTEN GYANÁNT MUTOGATVÁN MAGÁT.
          ?
          2 Thess. 2,7
          Működik ugyan már a törvényszegés titkos bűne: CSAKHOGY ANNAK, AKI AZT MÉG MOST VISSZATARTJA, FÉLRE KELL AZ ÚTBÓL TOLATNIA.
          ?2 Thess. 2,8
          ÉS AKKOR FOG MEGJELENNI A TÖRVÉNYTAPOSÓ, a kit megemészt az Úr az ő szájának lehelletével, és megsemmisít az ő megjelenésének feltűnésével;
          ?2 Thess. 2,9
          AKINEK ELJÖVETELE a Sátán ereje által van, a HAZUGSÁGNAK MINDEN HATALMÁVAL, JELEIVEL ÉS CSODÁIVAL,
          És a gonoszságnak minden csalárdságával azok között, a kik elvesznek; mivelhogy nem fogadták be az igazságnak szeretetét az ő idvességökre.

          ITT JÖN A KÉPBE A HAMISPRÓFÉTA, AKINEK ZSIDÓNAK KELL LENNIE, MERT KÜLÖMBEN NEM FOGADNÁK EL A ZSIDÓK, ÚGY MINT ILLÉST, ÉS NEM FOGADNÁK EL AZ AK-T SE, MINT MESSIÁST, HA AZ NEM LENNE ZSIDÓ:
          Jel. 13,11
          Azután láték más fenevadat feljőni a földből, a kinek két szarva vala, a Bárányéhoz hasonló, de úgy szól vala, mint a sárkány;
          AZ ELŐBBI FENEVADNAK MINDEN HATALMASSÁGÁT CSELEKSZI Ő ELŐTTE; és azt is cselekszi, hogy A FÖLD és ANNAK LAKOSAI IMÁDJÁK az első fenevadat, a melynek halálos sebe meggyógyult vala;
          Jel. 13,13
          És NAGY JELEKET TESZ, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára.
          És ELHITETI A FÖLDNEK LAKOSAIT A JELEKKEL, a melyek adatának néki, hogy cselekedje a fenevad előtt; azt mondván A FÖLD LAKOSAINAK, hogy csinálják meg a fenevadnak képét, a ki fegyverrel megsebesíttetett vala, de megelevenedett.
          Jel. 13,15
          És adaték néki, hogy a fenevad képébe lelket adjon, hogy a fenevad képe szóljon is, és azt mívelje, hogy mindazok, a kik nem imádják a fenevad képét, megölessenek,

          Sof. 1,15
          Haragnak napja az a nap, szorongatásnak és nyomorúságnak napja; pusztításnak és pusztulásnak napja; sötétségnek és homálynak napja; felhőnek és borúnak napja
          Jer. 30,7
          Jaj! mert nagy az a nap annyira, hogy nincs hozzá hasonló; és háborúság ideje az Jákóbon; de megszabadul abból!

      2. Ha igaz a prófécia, lehet a Pápa a hamis próféta!
        Hiszen a hamis prófétának nem kell zsidónak lennie. Valószínűleg az antikrisztusnak viszont zsidó származásúnak kell lennie. De mindenki ugye azt gondolja az antikrisztusról, hogy férfi:D Egyből egy férfi képe ugrik be mindenkinek, nő nem is lehet tehát? Hiszen Jézus ellentettje lesz az antikrisztus. Ez persze csak egy felvetés, de erre biztosan kevesen gondolhatnak.
        Ugye a mostani 21. századi emberek (sokan vannak) akik kezükbe sem vették soha a Bibliát! A média, az iskola mind arra nevelnek, hogy jó munkás, vagy jó vezető legyél. A Bibliát csak az egyházi iskolákban tanítják, de másutt sehol.
        Sokan vannak akik azt állítják most, hogy a Biblia 95%-át átírták a “zsidók”, de ha átírták volna akkor Jézust miért dicsőítik az Újszövetségben? A farizeusok sem hasonulhatnak meg önmagukkal! A sátán sem hasonlik meg önmagával.
        Gondoljunk csak arra, hogy az Ószövetségben 80-95% arányú zsidóság sohasem hitt az igaz prófétáknak, csak miután bekövetkezett a sok büntetés amelyeket Isten kiszabott rájuk. Jelenleg is így van, a zsidók 98%-a nem hisz Jézusban.
        János evangéliumát is Luther ki akarta venni a Bibliából mivel azt mondta, hogy zagyvaság. Pedig abban lehet a megoldás, hiszen az János könyve, Jézus kedvelt tanítványának a könyve. Csak tudjátok, az a furcsa, hogy teltek múltak az évszázadok, és kis javításokkal ugyanolyan maradt a Biblia szövege mint azelőtt 2000 évvel. El kéne gondolkozni a sok hitetlennek, hogy vajon miért tartja magát a Biblia olyan régóta. A Buddhizmus könyveit viszont már vagy 1000-szer átírták kényük-kedvek szerint!

        1. luther tudommal a jakab levelet akarta kivenni, nem egy evangéliumot…

        2. Bocsánat elírtam, a Jelenések könyvét akarta kivenni, utána tudtok olvasni a neten!

  23. Fura dolog ezt így hallani, de ez nem 100%-os prófécia!
    Nagyon is lehetséges lenne Jézus visszajövetele a mostani “idők jelei” szerint, de ahhoz előbb be kell teljesednie az összes próféciának, amelyek a Bibliában vannak megírva.
    Viszont, ha tényleg valós a prófécia, sajnos mindenki arra gondol, hogy Péter nevű vagy felvett nevű illetőnek kell a Pápának lennie. Arra nagyon kevesen jutottak, hogy szimbolikusan értette Malakiás a próféciát!
    Lehetséges, hogy a következő pápa (vagy pápák) már nem lesznek igazságosak, ennek következményeként Szent Péter fogja átvenni a Mennyből a pápai címet és a keresztényeknek már csak Ő lesz a támasza, és vezetni fogja népét.
    Ez persze egy felvetés, de ha jobban belegondolunk lehet benne igazság, hiszen a megtörtnek látszó katolikus egyházat lehet, hogy végleg bekebelezik a globalisták (vagy már övék is) és hamis pápa lép színre, aki a világi ügyekkel fog foglalatoskodni.

    1. Kedves Schwaben

      Teljesen egyet értek veled . Ez pont úgy lesz ahogy leírtad.Az Ír látnoknő a nagyfigyelmeztetéssel kapcsolatos üzenetekben el is mondja pontosan így .

      1. 2013.03.08 részlet a nagyfigyelmeztetésből:”Ő körültekintő ravaszsággal érte el tisztségét, és hamarosan fellengzős viselkedése látható lesz pompázatos udvartartása körében. Gőgje, önteltsége és önimádata kezdetben gondosan el lesz rejtve a világ elől. A külvilág számára, egy megkönnyebbült sóhaj lesz hallható, amint a trombiták felharsannak, meghirdetvén – Egyházam vezetőjeként – az ő ciklusát.

        Testem maga az Egyházam, de nem Nekem, Jézus Krisztusnak fogad majd ő hűséget, mert őbenne nincs semmi szeretet Irántam. Ő a fenevadhoz hűséges, és mennyire fog majd nevetni és gúnyolódni azon felszentelt Szolgáimon, akik támogatni fogják őt.

        Ő, aki Templomomban merészel ülni, és akit a gonosz küldött, nem szólhatja az igazságot, mert ő nem Tőlem való. Ő azzal a céllal küldetett, hogy lebontsa, és apró darabokra szakítsa Egyházamat, még mielőtt gonosz szájából kiköpné azt.

        Testem maga az Egyházam. Egyházam még él, de csak azok lehetnek tagjai földi Egyházamnak, akik az Igazságot szólják, és kitartanak Isten Szent Igéje mellett. Most, hogy az Ellenem, Jézus Krisztus elleni végső sértés testet ölt, Péter Széke révén, meg fogjátok végre érteni az Igazságot.

        Az Igazság Könyvét, mely Dánielnek lett megjövendölve a végidőre vonatkozóan, nem szabad félvállról venniük Egyházam tagjainak, mert ennek tartalma émelyíteni fogja majd felszentelt Szolgáimat, amikor rádöbbenek arra, hogy Én az Igazságot szólom.

        A hamis próféta ? ő, aki Egyházam vezetőjeként tetszeleg ? kész arra, hogy viselje azt az öltözéket, mely nem neki készült.

        Meggyalázza majd Szent Eucharisztiámat, és ketté fogja osztani Egyházamat, majd megint ketté.

        Erőfeszítéseket fog tenni azért, hogy elűzze azokat a követőket, akik az Általam kijelölt, szeretett Szent Helytartómhoz, XVI. Benedek pápához hűségesek.

        Ő gyökerestül ki fogja irtani mindazokat, akik hűségesek Tanításaimhoz, és odaveti őket a farkasok elé.”

        1. Elnézést –

          de ez csak egy “önjelölt” prófécia – és csak annyiban van itt helye az “Idök jeleinél” – amennyiben figyelünk Jézus szavaira a Márk. 13-ban : ” Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és jeleket és csodákat tesznek, hogy elhitessék, ha lehet, [még] a választottakat is.”…. Elnézést, de ezt nem lehetett szó nélkül hagyni – amennyiben komolyan akarjuk ezt az oldalt továbbra is venni ….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend