Lázongó világ

Miért akarna az elit lázongásokat Amerikában?

A világban folyó zavargások is hozzájárulnak a Világkormány és az Antikrisztus felemelkedéséhez, aki egységet és globális válaszokat kínál majd megoldásként a terrorizmus, a betegségek, gazdasági és egyéb bajok ellen, amik közül sokat maga a háttérhatalom idézett elő vagy mélyített el. (Lásd: Dániel 11:21-24, 8:23-25, II. Thessalonika 2:1, 3-4) A gazdaság helyzete tovább romlik, egészen addig, amíg az emberek már bármit hajlandóak lesznek elfogadni a kilábalás érdekében. A káoszból rend tipikus példáját láthatjuk kibontakozni, ahogyan azt az alábbi cikk is szemlélteti. (Joseph Candel)

Fontos észben tartani, hogy bár nehéz évek várnak a világra, ez nem a történet vége. Sőt, ez lesz az igazi kezdet! Egy jobb világ kezdete, ahol ?nem ártanak és nem pusztítanak sehol? (Ézsaiás 11:9) és bár most a völgy legmélyebb és legsötétebb szakasza előtt állunk, tudva, hogy mire számíthatunk felkészülhetünk az eljövendőkre. ?Ezeket azért mondom nektek, hogy békességetek legyen énbennem. A világon nyomorúságotok van, de bízzatok: én legyőztem a világot.? (János 16:33)

Forrás: Infowars.com

Minden jel arra mutat, hogy az amerikai hatóságok lázongásokra számítanak a lakosság körében. A tendencia nem véletlen. Egy jól kipróbált módszerről van szó, amit a bankkartell számos alkalommal használt már országok leigázására és vagyonának megszerzésére, így kaparintva meg az adott területet és kormányt az Új Világrend számára. A társadalmi zavargások kirobbantásának és kihasználásának gazdasági szempontból van fontos szerepe az elit számára. Greg Palast, ismert és elismert oknyomozó riporter, 2001-ben írt leleplező cikket a globális banki elitről, pontosabban a Világbankról és az IMF-ről, amelyben kifejti milyen módszert dolgoztak ki arra, hogy egy kiszemelt országot megfosszanak vagyonától. A fogás ?IMF lázongásként? vált ismertté.

2001 áprilisában Greg Palast hozzájutott néhány bizalmas belső IMF dokumentumhoz, amelyek leírták egy ország kifosztásához, a vagyon, az infrastruktúra és az erőforrások átjátszásához szükséges négy lépést. Az első lépés, az ?IMF lázongás?, részletezte, hogyan tervezi meg az elit előre a társadalmi felkeléseket, hogy azok a kívánt eredményt hozzák, azaz elijesszék a befektetőket és csődbe vigyék az államot. ?Ennek a gazdasági gyújtogatásnak megvannak az előnyei, főleg a külföldiek számára, akik a végén összeszedhetik a megmarad eszközmorzsákat az értékük töredékéért,? írja Palast, hozzátéve, hogy ?egyértelműen kirajzolódik a minta. Sok a vesztes, de az egyértelmű nyertesek a nyugati bankok és az amerikai államkincstár.?

httpv://www.youtube.com/watch?v=FyE_smY8zTs

Más szóval a banki elit létrehozza a társadalmi zavargások kirobbanásához szükséges feltételeket (egekbe szökő kamatok, emelkedő élelmiszerárak, szegénység, életszínvonal romlás, stb.), majd keselyűként lecsap, hogy fillérekért felvásárolja, ami megmaradt. A módszert láthattuk már Bolívia, Ecuador, Indonézia, Görögország és Argentína esetében. A következő áldozatok pedig Spanyolország, Olaszország, Nagy-Britannia és Franciaország lesznek, ahol már láttunk némi ízelítőt a lakosság megmozdulásaiból az elmúlt két év során.

Ha-Joon Chang, a Guardian cikkében leírta, hogy az európai zavargások abból eredtek, hogy ?a kormányok IMF-stílusú programokat hajtottak végre saját állampolgáraikon,? azaz ?megszorításokat, privatizációt és a szabályozások lazítását kezdeményeztek,? ami a kísérleti országok felkeléseit is kiváltotta a 80-as és 90-es években. Bár az IMF, a Világbank és társaik már a fél világot végigportyázták, az Egyesült Államok eddig kimaradt. A négylépcsős folyamat első fázisa, az állami tulajdon privatizációja, már jól halad. Az infrastruktúrát külföldi társaságok vásárolják fel szédítő ütemben, a Goldman Sachs segítésével.

Az Egyesült Államok esetében a folyamat fontos része az ország iparának tönkretétele, lehetetlenné téve az önellátást, banki mentőcsomagokat kínálva helyette. Európában ez a folyamat szinte teljesen befejeződött már, hiszen a legtöbb fontos gazdaságot a Goldman Sachs technokratái irányítják.

2000 óta a termelésben a munkahelyek 32 százaléka vándorolt ki az Egyesült Államokból, 2001 óta pedig 56.000 gyártóegységet zártak be. Látva az egyértelmű gazdasági indítékot a lázongások kirobbantására az Egyesült Államokban, a zavargásokra való felkészülés jeleit kellene felismernünk. Ezek pedig egyre nyilvánvalóbban mutatkoznak.

A Határozatlan Idejű Fogvatartásról szóló törvény

Az Obama kormány által elfogadott Határozatlan Idejű Fogvatartásról szóló törvény (NDAA) felhatalmazza a hatóságokat amerikai állampolgárok, amerikai földön történő szó szerinti elrablására és tárgyalás nélküli fogvatartására, megalapozva a tüntetők és újságírók tömeges letartóztatásának feltételeit országos szükséghelyzetben.

A leleplező informátorok (whistleblower) elleni hadüzenet

Az Obama kormány kíméletlenül vádat emelt és elítéltetett számos leleplező informátort, amiért azok nyilvánosságra hozták a kormány korrupt eljárásait, nyilván azzal a céllal, hogy megfélemlítsék azokat, akik a helyzet élesedésekor hasonlóan cselekednének.

A közösségi oldalak szemmel tartása az elégedetlenség észlelésére

A Nemzetvédelmi Minisztérium (DHS) és egyéb szövetségi ügynökségek aktívan figyelik a közösségi oldalakat és híroldalakat, hogy észleljék az amerikai kormányra és a nemzetvédelemre negatív fényt vető cikkeket és hozzászólásokat. Leginkább azt nézik, hogy mikor válhatnak a szavak tettekké és tömeges megmozdulássá.

Hatalmas megfigyelőközpontok építése

A Nemzetvédelmi Ügynökség (NSA) az ország legnagyobb kémközpontját építi Utah államban a sivatag közepén. Az adatközpont célja a világ összes kommunikációjának lehallgatása, dekódolása, elemzése és tárolása, bármilyen föld- vagy víz alatti, nemzetközi, hazai vagy külföldi kábeleken haladjon is, legyen az magánjellegű email üzenet, mobiltelefon hívás, Google keresés, személyes adat, utazási információ, vásárlás vagy digitális ?szemét?. Az adatbázis létrehozásával az NSA azt reméli, hogy figyelemmel kísérheti a lázongásokat vagy szükség esetén megakadályozhatja a terjedést.

Pilótanélküli gépek hazai bevetése

A múlthét során az amerikai igazságügyi minisztérium megerősítette korábbi álláspontját, hogy az Obama kormány használhat fegyverrel ellátott drónokat amerikai állampolgárok elleni merényletek kivitelezésére. Az NDAA törvény értelmében pedig az Egyesült Államok egészét harctérré nyilvánították.

Egy olyan kormány, amelyik ?törvényesen? saját állampolgárainak jogi eljárás nélküli kivégzéséhez folyamodhat, kimeríti a diktatúra fogalmát.

Felkészülés a szükségállapotra

A Nemzetvédelmi Minisztérium több mint 1,6 milliárd darab lőszert vásárolt csak az elmúlt 10 hónap során. Viszonyításként, az iraki háború legaktívabb szakasza során az amerikai hadsereg 5,5 millió lőszert használt el egy hónap alatt. Miért kell a DHS-nek harminc év háborúskodásra elegendő lőszer, ha nem belföldi zavargásokra számítanak?

A szükségállapotra való felkészülés legaggasztóbb része az országos FEMA program, amelynek keretében lelkipásztorokat és egyéb vallások képviselőit képezik ki, hogy segítsék a titkosszolgálat munkáját azzal, hogy ráveszik nyájukat az engedelmességre és ezzel előkészítik a terepet a szükségállapot bevezetésére, a fegyverek elkobzására és esetleges áttelepítési programokra.

Az állampolgárok az új terroristák

Az embereket arra próbálják rávenni, hogy jelentsék, amikor valami gyanúsat látnak. A DHS ?Ha látsz valamit, jelentsd is!? kampánya például rendre középosztálybeli amerikaiakat állít a terrorista szerepébe. A minisztérium jelentéseiből az is kiderül, hogy mi számít terroristagyanús cselekménynek.

Megvizsgálva a közelmúlt történelmében azokat az országokat, ahol gazdasági összeomlás ment végbe, a társadalmi zavargások szinte minden esetben fontos elemként voltak jelen, előkészítve a terepet a gazdasági leigázásra és a szuverenitás felszámolására.

photo credit: Thomas Hawk via photopin cc

Előző posztKövetkező poszt

24 hozzászólás

 1. Tisztelt Ida !
  Valóban kell, imádkozni mindíg azért, hogy méltóak legyünk arra, hogy
  Isten országába beléphessünk….
  DE
  ezt nem fogják ingyen adni….
  EZÉRT MAJD
  KŐKEMÉNYEN, MEGKELL HARCOLNI,
  ÉS MOST
  EZEKBEN A NAPOKBAN IS MEGY, EZ A HARC,
  EGYRE JOBBAN…
  ÉS HISZEM,
  HOGY AMENNYIRE ERŐSÖDNI FOG A VILÁGBAN A GONOSZSÁG,
  ÚGY
  ISTEN KENETE,,IS MÉG JOBBAN
  NYILVÁNVALÓ LESSZ
  A VILÁGBAN.
  Hiszem:
  hogy újra csodák, és gyógyulások fognak történni, és hiszem,
  hogy Isten felrázza ebből a hatalmas álmosságból majd
  az embereket….

  Az Úr megnyitja a vakok szemeit, az Úr felegyenesíti a meggörnyedteket;
  szereti az Úr az igazakat.
  És meghallják ama napon a siketek az írás beszédeit,
  és a homályból
  és sötétből a vakoknak szemei látni fognak.
  Akkor a vakok szemei megnyílnak,
  és a süketek fülei megnyittatnak,
  Hogy megnyisd a vakoknak szemeit, hogy a foglyot a tömlöcből kihozzad, és a fogházból a sötétben ülőket.
  A vakokat oly úton vezetem, amelyet nem ismernek, járatom őket oly ösvényeken,
  amelyeket nem tudnak;
  előttök a sötétséget világossággá teszem,
  és az egyenetlen földet egyenessé;
  ezeket cselekszem velök,
  és őket el nem hagyom. ( Ámen ! így legyen )

  ( 1. János levél 4: 18 )
  A szeretetben nincsen félelem;
  sőt
  a teljes szeretet kiűzi a félelmet,
  mert a félelem gyötrelemmel jár:
  aki pedig fél,
  nem lett teljessé
  a szeretetben.

  Nem félni, és rettegni kell, hanem
  rendezni kell ,
  mindenkinek az életét,
  az Úrral…..

  ( Zsoltárok 2 :11 )
  Szolgáljátok az Urat félelemmel, és örüljetek reszketéssel.

  DE ugyanakkor,

  ( Ján Jel 14 : 7 )
  Féljétek az Istent, és néki adjatok dicsőséget:
  mert eljött az ő ítéletének órája;
  és imádjátok azt,
  aki teremtette a mennyet
  és a földet,
  és a tengert
  és a vizek forrásait.

  II. Timóteus levél:1:7
  Mert nem félelemnek lelkét adott nékünk az Isten; hanem
  erőnek
  és szeretetnek
  és józanságnak lelkét. 🙂

  I. Péter levél:3:14
  De ha szenvedtek is az igazságért,
  boldogok vagytok,
  azoktól való félelemből pedig
  ne féljetek, se zavarba ne essetek !!!

  1. Kedves JÁNOSEVANGÉLIUM:14:1-31!

   Köszönöm, hogy pontosítottad amit én is szerettem volna mondani! :” ……..hanem rendezni kell ,mindenkinek az életét, az Úrral?”

   “Nem félni, és rettegni kell, …”
   [expand title=”Teljes hozzászólás” swaptitle=”Bezár”]
   Ezzel csak annyiban nem értek egyet, hogy amennyiben “nem fél, és retteg” valaki, nincs benne istenfélelem ( amelyik soha nem múlhat el!) hogy talán, van bennem valami, ami nem az Úré, van bennem bármilyen sötétség, akkor esetleg úgy gondolhatja az ember, hogy: Jel. 3,17
   ……. Gazdag vagyok, és meggazdagodtam és semmire nincs szükségem…..”;
   akkor könnyen előfordulhat, hogy: “…. és nem tudod, hogy te vagy a nyomorult és a nyavalyás és szegény és vak és mezítelen !

   Fil. 2,12
   Annakokáért, szerelmeseim, a miképen mindenkor engedelmeskedtetek, nem úgy, mint az én jelenlétemben csak, hanem most sokkal inkább az én távollétemben, FÉLELEMMEL és RETTEGÉSSEL vigyétek véghez a ti idvességteket;
   ?1 Tim. 2,2
   Királyokért és minden méltóságban levőkért, hogy csendes és nyugodalmas életet éljünk, TELJES ISTENFÉLELEMMEL ÉS TISZTESSÉGGEL.
   Zsid. 12,28
   Annakokáért mozdíthatatlan országot nyervén, legyünk háládatosak, melynél fogva szolgáljunk AZ ISTENNEK TETSZŐ MÓDON KEGYESSÉGGEL ÉS FÉLELEMMEL.
   1 Pét. 1,17
   És ha Atyának hívjátok őt, a ki személyválogatás nélkül ítél, kinek-kinek cselekedete szerint, FÉLELEMMEL TÖLTSÉTEK a ti jövevénységtek idejét:
   1 Pét. 3,15
   AZ ÚR ISTENT PEDIG SZENTELJÉTEK MEG A TI SZÍVETEKBEN. Mindig készek legyetek megfelelni mindenkinek, a ki számot kér tőletek a bennetek levő reménységről, szelídséggel és félelemmel:
   1 Tim. 6,6
   De valóban nagy nyereség az Istenfélelem, megelégedéssel;

   “Valóban kell, imádkozni mindíg azért, hogy méltóak legyünk arra, hogy Isten országába beléphessünk?.”

   Az Ige azt írja, hogy: VIGYÁZZATOK azért minden időben, KÉRVÉN, HOGY MÉLTÓKKÁ TÉTESSETEK ARRA, HOGY ELKERÜLJÉTEK MINDEZEKET, AMIK BEKÖVETKEZNEK, ÉS MEGÁLLHASSATOK AZ EMBERNEK FIA ELŐTT!
   Méltókká TÉTESSÜNK, Isten által, az Úr Jézus Krisztusban!
   És itt, kifejezetten arra hívja fel a figyelmünket, hogy a NAGY NYOMORÚSÁGBÉLI dolgokat elkerülhessük! Vagyis, hogy az elragadtatásra is méltóvá tétessünk! Egy normál kereszténynek egyébbként is az kell, hogy legyen a célja, hogy: “MEGÁLLHASSON AZ EMBERNEK FIA ELŐTT!”

   “DE ezt nem fogják ingyen adni?.EZÉRT MAJD KŐKEMÉNYEN, MEGKELL HARCOLNI,”
   Ezért már a kereszténnyé válásunk első pillanatától kezdve kőkeményen kell harcolnunk!
   Mát. 11,12
   A Keresztelő János idejétől fogva pedig mind mostanig erőszakoskodnak a mennyek országáért, és az erőszakoskodók ragadják el azt.
   ?Luk. 16,16
   A törvény és a próféták Keresztelő Jánosig valának: az időtől fogva az Istennek országa hirdettetik, és mindenki erőszakkal tör abba.

   És nem arról van szó, hogy egy keresztény ne vállalná a testi halált az Úrért!
   Mát. 24,44
   Azért legyetek készen ti is; mert a mely órában nem gondoljátok, abban jő el az embernek Fia.

   “Az Úr megnyitja a vakok szemeit, az Úr felegyenesíti a meggörnyedteket;
   szereti az Úr az igazakat. És meghallják ama napon a siketek az írás beszédeit, és a homályból és sötétből a vakoknak szemei látni fognak.
   Akkor a vakok szemei megnyílnak, és a süketek fülei megnyittatnak,
   Hogy megnyisd a vakoknak szemeit, hogy a foglyot a tömlöcből kihozzad, és a fogházból a sötétben ülőket.
   A vakokat oly úton vezetem, amelyet nem ismernek, járatom őket oly ösvényeken, amelyeket nem tudnak; előttök a sötétséget világossággá teszem, és az egyenetlen földet egyenessé; ezeket cselekszem velök,
   és őket el nem hagyom. ( Ámen ! így legyen )”

   Igen, reméljük ez a szellemi vakságra és süketségre, stb-re írt igevers még talál megtérőt, akár egyházon belül, akár kívül!
   Jó lenne, ha lenne még “ébredés” az elragadtatás előtt, de én ebben a dologban (már), az Igének hiszek!
   Luk. 18,8
   “…….. Mindazáltal az embernek Fia mikor eljő, avagy talál-é hitet e földön?

   Most ezeket az időket éljük ( és nem úgy néz ki, hogy valami nagy ébredésre számíthatunk, ez inkább a rostálás!):
   1 Pét. 4,17
   Mert itt az ideje, hogy elkezdődjék AZ ÍTÉLET AZ ISTENNEK HÁZÁN: ha pedig először mi rajtunk kezdődik, mi lesz azoknak a végök, a kik nem engedelmeskednek az Isten evangyéliomának?
   2 Thess. 2,3
   Ne csaljon meg titeket senki semmiképen. Mert nem jön az el addig, mígnem BEKÖVETKEZIK ELÉBB A SZAKADÁS, és megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia

   Mát. 24,9
   Akkor nyomorúságra adnak majd benneteket, és megölnek titeket; és gyűlöletesek lesztek minden nép előtt az én nevemért.
   ?És akkor sokan megbotránkoznak, és elárulják egymást, és gyűlölik egymást.
   És sok hamis próféta támad, a kik sokakat elhitetnek.
   És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül.
   De a ki mindvégig állhatatos marad, az idvezül.
   [/expand]

 2. Szia ELMEGYEKÉSHELYETKÉSZÍTEKNEKTEK..!

  Egyetértek veled! Én se tudom, hogy miért írják néhányan, hogy nem kell “félni”!
  RETTEGNI KELL !!!!!!!! És ezért:
  Luk. 21,36
  Vigyázzatok azért minden időben, KÉRVÉN, HOGY MÉLTÓKKÁ TÉTESSETEK ARRA, HOGY ELKERÜLJÉTEK MINDEZEKET, AMIK BEKÖVETKEZNEK, ÉS MEGÁLLHASSATOK AZ EMBERNEK FIA ELŐTT!

  Keresni az Urat, könyörögni (másokért is!)! És nem elsősorban a fejvesztés miatt! Hanem , hogy méltóknak találtassunk, és MEGÁLLHASSUNK AZ EMBERNEK FIA ELŐTT!

  Hiszen, ha olyan “vidám” lenne a nagy nyomorúság, akkor meg se írattatta volna Jánossal az Úr a Jelenések könyvét!
  Én a magam részéről, minden cikk végén, amit Thea feltesz, olvasni szeretném ezt az igeverset! Ennél nincs is aktuálisabb a keresztények számára!

   1. A legjobb forgatókönyv(Malachiás jövendölések), az elsőosztályú főszereplők mind garancia egy szuper izgalmas szappanoperára. Rohanok popcorn-ot venni 🙂

    1. Ez nem Malachias, hanem a Jelenések könyve…. Nemhiszem, hogy vicces lesz az előadás és nem is szappanopera, hanem igazi horror!

    2. Babylon istenenek a neve Astaroth. Angol megfeleloje (angolul igy nevezik) “Easter”. Azaz husvet.
     Husvetkor lesz a cikkben is emlitett “elszamoltatasi kampany” – husveti kampanynak is hivjak.

     Tehat babylon istene leszamol a keresztenyseggel…

    3. Én Babilónia esetében Ishtar-t tudtam, de valójában egy és ugyanarról a pogány istennőről beszélünk 🙂

  1. Szia Fantomas!

   Köszönöm, hogy feltetted!

   ‘”1. 2013 február 1-én az általunk csatolt bizonyítékok alapján (itccs.org), hivatalunk megállapodást kötött az európai nemzet képviselőivel…………. az emberiség ellen elkövetett bűncselekmények és bűnügyi összeesküvésekben való részvétele miatt.
   3. Az említett nemzetek kormányai által kiadott diplomáciai jegyzék a Vatikán Államtitkára, Tarcisio Bertone bíboros részére lett átadva 2013 február 4-én hétfőn, tájékoztatva Bertonét a közelgő elfogatóparancsról, és felkérte hivatalát, hogy ennek tegyenek eleget. Válasz nem érkezett a jegyzékre sem Bertone bíborostól, sem hivatalától; de hat nappal később Benedek pápa lemondott.
   4. A törvényszék és az említett nemzetek ……….kereskedelmi zálogjog bejegyzésére ezen nemzetek bíróságai által a Római Katolikus Egyház ingatlanaira és vagyonára 2013 március 31-ével kezdődő Húsvétkor. Ez a zálogjog csatolva lett a közös és globális “Húsvéti helyreállítási kampányhoz”, amely a Katolikus egyház tulajdonait a polgárok részére lefoglalja mint közvagyont a nemzetközi jog és a Nemzetközi Büntetőbíróság Római alapokmánya alapján.
   6. Ez a döntésünk a továbbiakban,……….a pápa utódjára ugyanazon kötelezettségekkel jár, így érvényesíteni kell a kereskedelmi zálogjogokat és a “Húsvéti helyreállítási kampányt” a Római Katolikus egyházzal szemben a tervek szerint.”

   Jel. 17,16
   És a tíz szarv, a melyet láttál a fenevadon, ezek meggyűlölik a paráznát, és kifosztják és mezítelenné teszik, és eszik annak húsát, és megégetik őt tűzzel.

   “A Nemzetközi Törvényszék felhívja Napolitanot, hogy “ne játsszon össze a bűnözőkkel”, és jelentse be a globális kampányt a Vatikán tulajdonainak lefoglalására és indítson vizsgálatot az emberi jogokról Olaszországban.
   Róma, helyi idő szerint 9:00 óra.”

   “………Olaszországban, hogy felszámolják a Vatikánt, ……….!

   Egy őrült vihar söpört végig Rómán néhány órával azután, hogy a pápa bejelentette, hogy lemond, erre egy hatalmas villám csapott le a Szent Péter Bazilika kupolájára.

   Lehet, hogy az Úr is bejelentette, hogy az ítélet elkezdődött?!

   1. Raadasul a Vatikan rengeteg penzen is “csucsul” egyuttal.
    Ha felszamoljak, vagy eziranyu lepeseket tesznek a hatosagok, az azonnali tokekivonast jelent.
    A Vatikan rengeteg tenyleg nagy cegnek resztulajdonosa.
    Ez a lepes kihuzna a szonyeget a vilaggazdasag labai alol. Meglatjuk.

    Mindelemmett eleg erdekes: 2013. 03. honapja.
    Uj papat valasztanak. Obama a Szentfoldre latogat – megvalasztasa ota eloszor. Vizsgalat indul a Vatikanban. Magvalasztjak az “Utolso papat”. Es bekoszont a tavasz is… 😀

    Node viccet felreteve. Emlekeztek az olimpiai megnyito jelenetsorara: “megmentjuk a gyerekeket”? A vizsgalatot a vatikan ellen pont a gyerekmolesztalasi ugyekbol kifolyolag inditottak. (Vagyis ez az indok). Kerdes, hogy ez az egesz atcsap-e altalanos keresztenyuldozesbe? Szerintem igen.
    Az igy kialakult “kaosz” lehetoseget teremt-e arra, hogy eljojjon az uj vallasi vezeto? Szerintem igen.

    Na tovabbi szep napot.

    1. Szia Sharky!

     IGEN, JÓL RÁILLIK AZ IGE!
     “Raadasul a Vatikan rengeteg penzen is ?csucsul? egyuttal.
     Ha felszamoljak, vagy eziranyu lepeseket tesznek a hatosagok, az azonnali tokekivonast jelent.
     A Vatikan rengeteg tenyleg nagy cegnek resztulajdonosa.
     Ez a lepes kihuzna a szonyeget a vilaggazdasag labai alol.”

     Jel. 17,16
     És a tíz szarv, a melyet láttál a fenevadon, ezek meggyűlölik a paráznát, ésKIFOSZTJÁK ÉS MEZÍTELENNÉ TESZIK, és eszik annak húsát, és megégetik őt tűzzel.
     És az asszony, a melyet láttál, ama nagy város, a melynek királysága van a földnek királyain.
     Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, ÉS A FÖLDNEK KALMÁRAI AZ Ő DOBZÓDÁSÁNAK EREJÉBŐL MEGGAZDAGODTAK.
     Jel. 18,9
     És siratják őt, és jajgatnak ő rajta a föld királyai, a kik vele paráználkodtak és dobzódtak, mikor az ő égésének füstjét látják,
     Jel. 18,11
     A föld kalmárai is siratják és jajgatják őt, mert az ő árúikat immár senki nem veszi;
     Arany és ezüst, és drágakő és gyöngy, és gyolcs és bíbor, és selyem és skárlátczikkeket; és minden thinfát és minden elefántcsontedényt, és drágafából és rézből és vasból és márványkőből csinált minden edényt;
     És fahajat és illatszereket, és kenetet és tömjént, és bort és olajat, és zsemlyelisztet és gabonát, és barmokat és juhokat, és lovakat és kocsikat, és rabokat és emberek lelkeit.
     ?

 3. Jobban tennné minden keresztény, és Istennel szimpatizáló ember,
  ha
  felkészülne a legrosszabbra….
  Biztos leszenek aki, elfognak majd menni, az elragadtatáskor, de
  a legtöbb ember itt fog majd maradni……
  MINDEN TANÍTVÁNY ÉLETÉT ADTA, JÉZUSÉRT….
  ÉS A KERESZTÉNYSÉGÉRT,
  ISTENÉRT…..
  ( EGYEDÜL JÁNOS HALT TERMÉSZTES HALÁLT…. )
  NEM AKAROK SENKIT SEM ELKESERÍTENI, DE
  ISTEN
  MEGFOG BENNÜNKET PRÓBÁLNI…
  JÁNOS EVANGÉLIUM 10:
  28-És én örök életet adok nékik;
  és soha örökké el nem vesznek,
  és senki
  ki nem ragadja őket
  az én kezemből.
  29-Az én Atyám,
  aki azokat adta nékem,
  nagyobb mindeneknél;
  és senki sem ragadhatja ki azokat
  az én Atyámnak kezéből.

  (Jelenések könyve : 7:13, 14… )
  Akkor felele egy a Vének közül, és monda nékem:
  Ezek,
  akik a fehér ruhákba vannak öltözve,
  kik és honnét jöttek?

  És mondék néki:
  Uram, te tudod.
  És monda nékem:
  Ezek azok, akik jöttek a nagy nyomorúságból,
  és megmosták az ő ruháikat,
  és
  megfehérítették ruháikat a Bárány vérében.
  Itt van a szenteknek békességes tűrése, itt
  akik megtartják
  az Isten parancsolatait
  és a Jézus hitét! ( Jelenések könyve 14 :12 )

 4. Nincs más út, csak előre. A keresztmetszet szűkül, fogyasztást vissza kell fogni, érthető. Egyébként ez csak időhúzás 1-2év, a vég elkerülhetetlen. Minden 10. marad, a többi hazamegy.

 5. anonimus,
  Nem igazán kell már őket megvesztegetni, az már rég megtörtént. Olyanok kerülnek pozíciókba, akiknek valamivel már rég “elkapták a tökeit”.(elnézést, remélem ez még belefér) A különböző titkosszolgálatoknak az egyik elsődleges dolguk az az, hogy minden fontosabb vagy ígéretes vezetőt(egyházi, politikai, gazdasági, stb) tőrbe csaljanak, megvesztegessék, vagyis hogy valami kompromitáló bizonyítékokat tegyenek le a legfelsőbb vezetők asztalára. Attól kezdve, a személy bármikor rendre utasítható, egyszerű mint 1×1., bár olyanok is akadnak, akik meggyőződésből teszik, legyen akár valami olyan, ami nem éppen helyes. Nem is képzelnéd el, hogy milyen korán fel tudnak figyelni a számukra ígéretes személyekre, általában már az egyetemeken megtörténik a dolog. Természetesen a pénz is játszik, de az nem mindig “elég”, vannak szituációk, amikor ki szeretnének hátrálni a dologból, így meggyőzőbbnek kell lenni. És itt jönnek képben az ilyen “emlékszel még milyen rossz fiú voltál” jellegű anyagok,…..ez általában elég meggyőző tud lenni . És akkor itt még mindig csak a “kesztyűs kézzel” bánásmódról beszéltünk, tehát lehetne ezt még ragozni.

 6. Sziasztok!
  A szükségállapotra való felkészülés legaggasztóbb része az országos FEMA program, amelynek keretében lelkipásztorokat és egyéb vallások képviselőit képezik ki, hogy segítsék a titkosszolgálat munkáját azzal, hogy ráveszik nyájukat az engedelmességre és ezzel előkészítik a terepet a szükségállapot bevezetésére, a fegyverek elkobzására és esetleges áttelepítési programokra.
  Minden fronton tart a beszervezés.Mivel tudják megvesztegetni (“rávenni”)az egyházak vezetőit?

   1. Kedves Thea! Köszönöm a cikket,és a hozzászólásokat! Az egyházakban nagy a sötétség,nem vesznek észre semmit,és a hívek sem. Azt hiszik kilábalunk! Nem készűlnek. Azt hiszem váratlanúl fog érni sok embert, sajnos sok keresztényt is. El sem hiszik!
    Általános szöveg: Már hányszor bejelentettél a világ végét, mondom nem erről van szó! Kezdete egy nyomorúságnak és utána Jézus Krisztus uralma. A Pápa dolog engem is érdekel. És minden esemény ujabb hírek is. Köszönök mindent.
    Szeretettel: Soraya

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend