Idők jelei, Világkormány

ENSZ irányelvek vallási vezetők megnyerésére az egységes világvallás megvalósításához

Forrás: Infowars.com

A Hit alapú szervezetek, Változási Ügynök szerepre történő bevonására az ENSZ Népesedési Alapja (UNFPA) konkrét módszereket jelentetett meg 2009-es irányelveiben az ENSZ népességszabályozási programjai irányában ellenséges gyülekezetek megnyerésére:

?Az UNFPA úgy találta, hogy a különböző hitek és vallásközi szervezetek vezetői nyitottak a fogamzás egészségügyi kérdések megvitatására, ha azt kellő óvatossággal és érzékenységgel tálalják számukra.?

A ?változás ügynökeinek? egyik feladata a szervezet fő napirendjének támogatása lenne ?a félreinformáló kampányok ellensúlyozásával és az ICPD (Népesedési és Fejlesztési Nemzetközi Konferencia) szervezetén belüli társadalmi támogatás kiépítésével.?

A dokumentum egyértelműen leírja a toborzás elsődleges céljait:

?Meggyőző társadalmi-kulturális környezet létrehozása (a viselkedés, a hozzáállás és a gyakorlat befolyásolásával) a kulcsfontosságú közösségek népszerűsítésével és mobilizálásával az ICPD PoA és az MDG (Millennium Fejlesztési Célok) céljainak megvalósítása érdekében.?

A Világbank ?Hitmegőrzés: A vallás és a környezet új megközelítése? című 2003-as kiadványában részletesen olvashatunk erről a széles spektrumot magába ölelő kezdeményezésről:

?Minden ember azt látja, azt teszi és az, amit gondol, gondolatainkat pedig saját kultúránk és hiteink alakítják. Ezért indult el az elmúlt néhány évtized egyik legkiemelkedőbb mozgalma. Hiszen, amennyiben a környezetvédelmi mozgalomnak hitre és értékrendszerre van szüksége ahhoz, hogy igazán hasznossá válhasson, nem találhatjuk-e meg a választ az eredeti multinacionális szervezetekben, a legnagyobb multinacionális egyesülésben? Miért ne fordulhatnánk a világvallásokhoz??

1995-ben Fülöp herceg (igen, az a Fülöp herceg, aki egy vírus formájában reinkarnálódva szeretné kivenni részét a föld népességének csökkentéséből) indította el a ?Vallás és Megőrzés Szövetséget? (The Alliance of Religions and Conservation). Igazán nem kellene meglepődnünk azon, hogy ismét a Szász-Coburg-Gotha klán egyik ágát látjuk a világvallások behálózását célzó akció kezdeményezőjeként. A kiadványt tovább olvasva képet kaphatunk arról, mennyire komoly mozgalomról van szó, aminek egyik célja egy egységes világvallás kialakítása:

?Az Országos Vallási Együttműködés a Környezetvédelemért több szervezet közös szövetségeként alakult meg, amelyek az Amerikai Katolikus Konferencia, a Környezet és a Zsidó Élet, a Gyülekezetek Országos Szövetsége és az Evangéliumi Környezetvédelmi Hálózat és együttesen 100 millió amerikait érnek el.?

A szervezet hivatalos megalapítása előtt, már a 80-as évek közepétől a Környezetvédelmi Vallásközi Együttműködés felelt azért, hogy, az UNEP definíciója szerint ?ismertessék az észak-amerikai gyülekezetekkel, milyen komoly problémák veszélyeztetik az életet a földön.?

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy az életet a földön valóban komoly problémák veszélyeztetik, de a széndioxid nincs közöttük. A legnagyobb probléma az a tudományosnak nevezett diktatúra, ami mára szinte minden politikai, kulturális, gazdasági és vallásos szervezetet behálózott.

A ?Föld karta? (Earth Charter) egy másik ilyen példa. Steven Rockefeller (a család negyedik generációs tagja) és egy igazi embergyűlölő, Maurice Strong alapították. A karta egy amolyan földimádó vallást javasol a világbéke elérésére, de közelebbről megvizsgálva az eugenika jelei bukkannak elő benne lépten, nyomon.

Klaus Töpfer, az ENSZ Környezetvédelmi és Népesedési Alapjának (UNFPA) igazgatója a Gyülekezetek Világszövetsége (World Council of Churches) előtt beszélve a Bibliát idézte:

?Szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek be a földet és hajtsátok birodalmatok alá; és uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon?? majd hozzátette, ?Vajon Isten azt akarta, hogy ilyen ütemben szaporodjunk? Azt akarta, hogy évente 80 millióval növeljük a föld lakosságát??

Egy igazi eugenista beszéd. Az ENSZ Környezetvédelmi és Népesedési Alapja és testvérszervezetei mint egy farkascsorda próbálják behálózni a világ vallásait:

?2002 óta az ENSZ Környezetvédelmi és Népesedési Alapja kihangsúlyozta mennyire fontos érzékenyen eljárni az egyes programoknál. Éppen ezért dolgozunk szoros együttműködésben a közösségekkel és a helyi változás ügynökökkel, beleértve a vallási vezetőket is.?

Amikor legközelebb egy prédikátor vagy vallási vezető arról beszél a tévében vagy rádióban, hogy kisebb családokra és születésszabályozásra van szükség, emlékezzünk, hogy jó eséllyel éppen egy ilyen ?változás ügynököt? hallunk, akit az ENSZ azzal bízott meg, hogy a nyájat gyengéden az új globális valláshoz terelje.

Előző posztKövetkező poszt

33 hozzászólás

 1. KedvesTom!

  ?Isten áldását,Krisztus békéjét és a Szentlélek megvilágosító kegyelmét kívánom neked!?
  Az első kettőt elfogadom és viszont kivánom, a harmadikra nincs szükségem.

  Most ugye csak vicceltél?

  Az Apostoloktól kezdve minden hívőn keresztül, minden időben, mindenkinek szüksége volt és van a Szentlélek megvilágosító, tanító, vigasztaló kegyelmére. ( Még Jézus se állt be a szolgálatába, amíg a Szentlélek galamb formájában rá nem szállt, miután Keresztelő János által megkeresztelkedett! Pedig Ő születésétől kezdve teljes volt Szentlélekkel!)
  A Szentlélek kijelentése nélkül azt se tudnád, hogy létezik Isten, hogy az Ő Fia a Jézus Krisztus, hogy a bűneid megbocsáttattak, hogy újjászülettél! Az Igét se értenéd meg. Ő tesz bizonyságot a mi szellemünkkel együtt, hogy Isten fiai vagyunk!
  A Szentlélek ereje nélkül nem tudnál uralkodni a bűn felett, a vezetése nélkül azt se tudnád mi a bűn!
  És itt nem csak arra a törvényre gondolok, ami minden hitetlen( pogány) szívébe be van írva, mármint a lelkiismeret! Hiszen az a Szentlélek Isten vezetése , figyelmeztetése nélkül manipulálható! Hiszen Ő győzi meg a mi szívünket bűn dolgában is!( Te is tudod, ha az ember sokáig van kapzsi, önző, hazug, stb. emberek között, ( Szentlélek nélkül) egy idő után, már nem is látszik olyan nagy hibának a dolog!
  Meg az is meg van írva, “hogy szükség néktek víztől, és Szentlélektől születnetek”.
  Meg az is, hogy jobb néktek, ha én most elmegyek, mert elküldöm nektek a vigasztalót, aki majd eszetekbe juttatja azokat, amiket nektek mondtam.
  Meg maradjatok Jeruzsálemben, amíg a Szentlélek el jő rátok!

  Gondolod, hogy az ÚR mondott volna ilyet, ha nem így lenne, ha nem lenne szükségünk rá?
  Itt a földön csak a Szentlélek által tudsz az Úr Jézussal is és az Atyával is kapcsolatban, közösségben lenni! Isten minden áldását, nevelését, világosságát csak rajta keresztül tudod megkapni. Ha nem teljesedünk be Szentlélekkel, akkor nemhogy egymást , de Istent se tudjuk szeretni.Stb….

  1. “Szentlélek megvilágosító KEGYELMÉT”
   Nekem nincs szükségem a ketyelmére csak a Szent Lélekre magára.

   “The grace of the Lord Jesus Christ, and the love of God, and the communion of the Holy Ghost, be with you all. Amen.” – 2 Corinthians 13:14

 2. Obrian!
  két nappal ezelőtt tettem egy diplomatikus felhívást(Thea után), mert nem szerettem volna, ha elkezdünk vitatkozni egymással, de úgy látom hogy egyedül te nem bírtad ki, hogy ne folytasd, pedig ez a vita 24.-én már abbamaradt….
  Lehet hogy ezt csak te nem vetted észre és mindenki más igen?

  Tom!
  Hagyd az egészet, nem éri meg, most esélyed van, hogy bölcsen hagyd el a vita mezőt. Számít valamit neked, ha azt mondom, hogy nem vagy egyedül? Ha igen, akkor tessék….nem vagy egyedül!

  Ez ügyben további hozzászólásokat nem szándékozok tenni.

  1. Kedves Kanku!

   Úgy gondolom, ezen az oldalon nem te vagy a moderátor, sem a parancsnok ,sem a cenzor ( Stop censorship! 🙂 . hogy megszabd, ki szólhat hozzá a témához és ki nem. Ugyanolyan látogató vagy mint én. Ha te nem akarsz több véleményt írni ehhez a témához, tedd azt. Isten áldjon!

   Kedves Thea!

   Ha az előző kommentem kiverte nálad a biztosítékot , vagy eltérő véleményt nem lehet itt leírni, nyugodtan tiltsál le. Eddig úgy vettem észre, hogy többféle vélemény is megfér ezen az oldalon, mert nem magatoknak csináltátok, hanem mindenkinek,hogy minél többen felébredjenek,függetlenül attól, kinek milyen a nézete.
   További jó munkát!

   1. Én alább már hozzátettem, amit gondolok és úgy érzem ez elég. Szerintem a cikkek magukért beszélnek és tükrözik, amit gondolok.
    Egyébként az oldal fennállása óta összesen 2 kommentet töröltem és nem azért mert tőlem eltérő véleményen voltak, hanem durva és személyeskedő stílusuk miatt.
    “Hogy kitűnjék rólam őáltala: nincsen saját igazságom a törvény alapján, hanem a Krisztusba vetett hit által van igazságom Istentől a hit alapján.” Filippibeliek 3:9

 3. Erdekes ez a barany borbe bujt farkas kep. Ez jut eszembe rola: Fabian Society.Nekik pont ez a jeluk. Nezzetek utanna a neten. Kemeny dolgokat fogotk olvasni es latni. Gonosztol valo brigad, az tuti.

 4. Ehhez a kérdéshez nekem is lenne hozzátenni valóm, de nem teszem mert úgy érzem, hogy nem túl bölcs két ember vitájához “csatlakozni” mert olyanná válna, mint egy kocsmai tömegverekedés………..és különben is, mi úgysem tehetünk igazságot, lol.

 5. Sziasztok!

  Csatlakoznék Aaron véleményéhez. Szerintem sem az a fontos ki milyen keresztény egyházhoz tartozik. A birkákról meg annyit azok bárányok:). Aki hitetlen az akkor sem menne el egy gyülekezetbe misére-istentiszteletre, ha fegyverrel küldenék! Nem akarok nagyon vitatkozni, de Tom az a helyzet, hogy a katolikus gyülőlő (ami már magában is durva) gyülekezetekben magukat földhöz csapkodó emberkékből is ismerek és magam is elmentem ilyen gyülekezetbe, és nem kérdőjelezem meg senkinek a hitét, tudom hogy sokaknak erős hitük van, de éppúgy hordoznak hibákat, mint a katolikusok. Pl.: éppúgy állást foglalnak pártok mellett (olyan mellett is akik a magyarországi materializmus legnagyobb harcosai voltak?!), történelmi eseményekről az érettségizettséget sem igazoló bölcsességgel tudnak beszélni, akár a szószékről is! stb.) Lényeg a lényeg: minden egyházban vannak bomlasztó romboló személyek, akik mindent megtesznek, hogy az adott egyház eltávolodjon valódi küldetésétől és inkább a világkormány által kiírt trendekhez igazodva ne ragaszkodjon több száz éves alapjában véve a Bibliából származó dogmáihoz. Így pl.: a Katolikus Egyház támadása szerintem a legtöbb esetben az utolsó idők előkészítését jelenti. A legtöbb magát kereszténynek valló ember ide tartozik, így nagyobb befolyása van az emberekre, mint a többi keresztény egyháznak, így nagyobb a társadalmi-politikai szerepe is. Bár sosem avatkoznak ezt kihasználva közéletbe, amíg a pap a hegyi beszédet, tízparancsolatot oktatja, addig útban van! Az iluminátus miért ölte meg egy hét alatt a “lukulusz” pápát?? Ha a Katolikus Egyházat bedöntik fel fognak gyorsulni az események, szerintem a kisebb gyülekezeteket akár napok alatt fogják felszámolni.

  1. Beirtad valaha is a keresőbe hogy “Pope New world Order” vagy “Pope World Government” esetleg “Vatican New World Religion” vagy “Vatican Bank” akár “Vatican Symbolism” és nekikezdtél a kutatásnak?
   Még a név is Vatican – Divining Serpent – Isteni Kígyó.

   “Bár sosem avatkoznak ezt kihasználva közéletbe” – ez most komoly?
   cnbc.com/id/45013499
   nytimes.com/2009/07/08/world/europe/08pope.html

   “Az iluminátus miért ölte meg egy hét alatt a ?lukulusz? pápát?”
   Mert még nem alakult ki az Új Világrend akadnak még belharcok és érdekkülömbségek.

   “Ha a Katolikus Egyházat bedöntik”…nem lesz bedöntve beolvasztva lesz pontosabban ők az olvasztótégely.

   Emlitettem: http://amazingdiscoveries.tv/c/2/Total%20Onslaught%20-%20English/

   1. Úgy látom kedves Tom, te vagy az aki mindenre csípőből tudja a tuti választ. Vagy legalábbis úgy gondolod . 🙂 Ez is egy kísértés.

    “Aki tehát azt gondolja, hogy áll, vigyázzon, hogy el ne essék.” I Kor 10:12

    Ne akarj mindenkit meggyőzni arról, hogy csak az az elfogadható, ahogyan te hiszed. A neked nem tetsző mondatokat kimazsolázod, a többiről meg tudomást sem veszel. Vagy mégis elgondolkodsz rajta? Pl. mi van ,ha másnak van igaza bizonyos témában és nem neked?
    “minden egyházban vannak bomlasztó, romboló személyek…” -írta Attila. Erről mi a véleményed? A freemasonok is mindenhova beépültek.Te is tudod.
    Elolvastam újra a fenti cikket, NEM a katolikus egyház, a Vatikán vagy a jelenlegi pápa volt a témája. Ha pedig nem értessz egyet a Hetednapi adventistákkal, akkor miért ajánlod az ő oldalukat?. Csak azért mert támadják a katolikus egyházat és a Vatikánt? Nem biztos, hogy ők az igazán objektív hírforrások ebben a témában.Az ellenség módszere a féligazságok alkalmazása. Ez a vehemens katolikusellenesség nagyon jellemző a keresztény és álkeresztény szektákra.
    http://www.Irmkat.hu/szektak.html
    http://www.bibliaszov,hu/letolt/eba_konyvek/FP_Krisztus_vagy_szombatnap.pdf
    “Ezért mondom neked, hogy te Péter vagy,és én erre a sziklára építem Egyházamat, s a pokol kapui nem vesznek erőt rajta. Neked adom a mennyek országának kulcsait. Amit megkötsz a földön, meg lesz kötve a mennyben is, és amit felodasz a földön,fel lesz oldva a mennyben is.” Máté 16,18-19 Na most akkor Jézus hazudik? Nem kell az egyház? Hm? Vagy mégse kell mindent elhinni, ami a Bibliában van? Vagy értelmezze mindenki a saját szájaíze szerint?
    Félre kéne tenni a nézetkülönbségeket és inkább egymással összefogva kéne harcolni. De lehet, hogy neked is ez a célod…? Végül is azt is írtad, hogy nincs bajod a katolikusokkal.
    http://www.nagyfigyelmeztetes.hu/page/2/
    http://www.nagyfigyelmeztetes.hu/page/3/
    “Ó magasságos Isten! Térdre borulunk Előtted és könyörögve kérünk, egyesítsd valamennyi gyermekedet a harcban, hogy megőrizzük Keresztény Egyházaidat a földön. Add, hogy nézetkülönbségeink ne osszanak meg bennünket a nagy hittagadás ezen idejében a világban az Irántad, Drága Atyánk iránt érzett szeretetünkben. … ” 02. 08-i üzenetben lévő ima.

    1. Újabb hasztalan téves retorika és verskiragadás
     http://www.youtube.com/watch?v=2UJBDjEyY6s
     higgy amit akarsz, én a bibliai hitet részesítem előnyben nem egy antikrisztust és a birodalmának álláspontját.
     Heb 11:1 A hit pedig a reménylett dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való MEGGYŐZŐDÉS.

 6. Ugye, ugye !? Amikor utoljára említettem a Jezsuita rendet mint, akik a mazzagokat rángatják a háttérből, azzal vádoltak hogy, én ott is ellenséget látok, ahol nem kellene.. 🙁

 7. Babyropean Union.

  EU family roundup: Criticize homosexuality in Sweden and go to jail?: No problem for European court
  http://www.lifesitenews.com/news/eu-family-roundup-criticize-homosexuality-in-sweden-and-go-to-jail-no-probl
  Homosexual lobby group linked with pro-pedophile groups funded mostly by governments
  http://www.lifesitenews.com/news/homosexual-lobby-group-linked-with-pro-pedophile-groups-funded-mostly-by-go/
  EU Funding of Homosexual Lobby with Pedophile Links Questioned
  http://thenewamerican.com/world-mainmenu-26/europe-mainmenu-35/10942-eu-funding-of-homosexual-lobby-with-pedophile-links-questioned

 8. Egy nagyon fontos dolgot, elfelejtettem hozzátenni az előző hozzászólásomba.
  Van egy emberi kategória, amivel nagyon könnyű eredményeket elérni, mert még nincsenek, vagy csak részben vannak “megfertőzve”…. és ezek a gyerekek,….saját tapasztalatból beszélek, és higgyétek el..itt kezdődik el minden,…..a gyerekkórban. Jó magam, csak néhány hónapja kezdtem foglalkozni a hat éves fiammal és a feleségem a következőket mondta a múltkor,…..”Uram Isten! ezt nem hiszem el…..látod milyen könnyen lehet őket befolyásolni?”……hát igen,…nagyon könnyen, ezért kell minden erőnkkel azon lennünk, hogy mi legyünk az elsők, akik megformáljuk őket. Arra is megpróbálom felkészíteni, hogy az óvodába nem kell ezekről a dolgokról beszélni és főleg nem vitatkozni, ha ott azt mondják, hogy 1 meg 1 az 3 akkor azt kell mondani hogy “igen is”, elég ha mi legbelül tudjuk, hogy a helyes válasz a 2, úgysem fogunk tudni sikeresen érvelni egy egész oktatási intézménnyel, vagy osztállyal szemben. Az, amit ott tanítanak, az többnyire csak arra kell, hogy elvégezhesd az iskolát és legyen egy papír a kezünkben, egyáltalán nem vagyunk kötelesek mindent elhinni vagy elfogadni…..ennyi…..Ezzel persze nem azt mondom, hogy minden ott tanult dolog hülyeség és semmi hasznunk belőle,de ez, azért annál jóval bonyolultabb és most nem mennék bele.
  Igen,…Kent Hovind is jól látta, hogy a gyerekeknél kell elkezdeni……

  1. Én személy szerint próbálok elzárkózni az ilyen hozzáállástól más keresztények felé, még akkor is ha esetleg nem értek egyet néhány dologgal. Ha valami nem tetszik abból amit csinálnak, vagy hirdetnek, azt akkor én nem gyakorlom, nem is vallom és kész. A nagy lényegben úgy is egyet értünk. Sokan olyan nagy meggyőződéssel vallják, hogy “náluk van az igazság”, de ha belegondolunk, mi az igazság? Jézus azt mondta, hogy Ő maga az igazság, és Jézusban pedig egység van nem széthúzás. Ez pont nem az a kor amikor vitatkozni meg szőrszálat hasogatni kéne nem annyira lényeges dolgok felől. Most van az amikor keresztényekenek igenis össze kéne fogni a közös cél érdekében. És most persze nem egy egységes világvallásról beszélek, hanem keresztényekről, akik kisebb különbségeik ellenére hajlandóak elfogadni egymást. Nincs tökéletes egyház, vagy gyülekezet, “Mert mindnyájan vétkeztek” (Rómabeliekhez 3,23). Nagyon érdekes, pont ma reggel olvastam valamit Filippibeliek 1-ből. Pál azt írja: “Mert mit mondjak? csakhogy minden módon, akár színből, akár szívből, a Krisztus prédikáltatik: és én ennek örülök, sőt örülni is fogok.” (Fil. 1,18)

   1. Na nem mintha a 7-napos Adventistákkal is egyetértenék de ezen azért érdemes átrágni magunkat: http://amazingdiscoveries.tv/c/2/Total%20Onslaught%20-%20English/
    A legtöbb katolikus csak birka módon követi a többséget mert beleszületett vagy mert nem képes még utánanézni sem hogy miben van. A pápa egy anti-krisztus, a katolicizmus meg a világ egyik legnagyobb szektája ami – amint láttuk az előbb is – az igazi hatalom helyébe helyezi magát és a nevében beszél fenyegető indimidáló módon.
    “The more things change the more they stay the same.”
    Ez nem azt jelenti hogy a katolikusokkal bajom van hanem azt hogy azzal a halfejjel a pápával meg a kis zombi zsoldosaival van probléma. Elvégre mindig a fejétől bűzlik a hal.

    1. Nézd, nagyjából én is egyet értek azzal amit most írtál, meg nekem sem tetszik ez a jelenlegi pápa, de itt nem erről van szó, hanem arról, hogy hogyan közelíted meg a kérdést. Lukács 18,9-14, biztosan ismered a történetet: “Isten! hálákat adok néked, hogy nem vagyok olyan, mint egyéb emberek, ragadozók, hamisak, paráznák, vagy mint ím e vámszedő is.” Jézus inkább a farizeusokkal ordítozott, nem a vámszedőkkel (Máté 23). De biztos vagyok benne, hogy a vámszedőknek is megmondta mit csinálnak rosszul, csak nem mindegy hogyan tette. Én csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy az erős hangvétel ne annak a katolikusnak, vagy karizmatikusnak szóljon aki ezt az oldalt olvassa, hanem annak aki Isten nevében tényleg félrevezet embereket.

    2. A tényen hogy nem bibliai keresztények mindez nem változtat, és ha vennék a fáradtságot és nem csak bámulnának meg táncikálnak akkok talán tudnák a legalapabb bibliai tanításokat. Ha nem tetszik a stílusom hát az kár de valakinek meg erre van szüksége némelyik zombit fel kell rázni a többi meg majd később belátja ha tényleg érdekli az ügy.

    3. Tom,

     2. Korinthusbeliekhez 3,6 : ?…mert a betű megöl, a lélek pedig megelevenít.?
     János evangéliuma 14,26 : ?…a Szent Lélek, akit az én nevemben küld az Atya, az mindenre megtanít majd titeket…?

    4. Miért nem idézel csak 2 szót a Bibliából?
     Psa 14:1 “Nincs Isten.”
     Kontextust.

    5. “Kérlek azonban titeket atyámfiai, a mi Urunk Jézus Krisztus nevére, hogy mindnyájan egyképen szóljatok és ne legyenek köztetek szakadások, de legyetek teljesen egyek ugyanazon értelemben és ugyanazon véleményben.” 🙂

    6. Agreed, de mitől keresztény a keresztény? Bizonyos doktrinákban való meggyőződés és hit által különben mindenféle szekta mondhatná hogy keresztény csak mert hisz Jézusban vagy más keresztény dologban, Akkor az ateista libertárius is az lehetne mert hisz az aranyszabályban a new age-es és a muszlim is az lehetne metr hisz Jézusban csak nem ugy ahogy kellene..

    7. Szerencsére ezt nem nekünk kell megítélni 🙂 hiszen nem is lennénk képesek rá igazságosan. Én biztos nem.
     “Mert az ember azt nézi, ami a szeme előtt van, de az Úr azt nézi, ami a szívben van.” – I. Sámuel 16:7

    8. Nem tudjuk megitélni? Már hogyne tudnánk, elfogadja e az “Ajándékot”? 😀
     http://idokjelei.hu/ajandek/
     És elhiszi e hogy Jézus áldozata elég a megmentéshez? A többit elintézi a Szent Szellem ha az egyén is akarja.

    9. Én katolikus vagyok. Nem ismerek minden katolikust. Vannak közöttük farizeusok és vannak közöttük olyanok ,akik valóban Jézust követik, és vannak közöttük langyos keresztények és vannak közöttük olyanok , akik csak a nevükben keresztények. De ez MINDEN vallási csoportra és bármilyen emberi közösségre jellemző. Te, ha nem is gyűlölöd,de nagyon ítéled azt az egyházat, melyről nem biztos hogy sokat tudsz. Amit tudsz, azt pedig valószínű, hasonlóan előítéletekkel teli cikkekből, könyvekből meríted. De “NE ÍTÉLJ, HOGY NE ÍTÉLTESSÉL”!
     Én nem fújok az adventistákra, a reformátusokra, az evangelistákra, az unitáriusokra, a buddhistákra stb. és nem akarom nekik megmondani, kit válasszanak meg vezetőjüknek. Ez az ő ügyük. Az ortodox pátriárkáról miért nem írsz véleményt? Vagy a dalai lámáról? Vagy a buddhista szerzetesekről? Aki komolyan veszi a hitét, az nem ócsárolja a más egyházban levőket. Ezt Krisztus sem tanította.Olyat sem tanított , hogy sok kis egyháznak kell lennie , épp ellenkezőleg! Egy akol és egy nyáj. Ez lesz az ezer éves békekorszakban. Azokból,akik megmaradnak a hitben és kitartanak Jézus mellett. Az üldöztetésben is!!!
     Te már előre tudod, hogy te benne leszel ebben a csapatban, de a katolikusok nem?
     Olyanról se beszélt , hogy vannak “bibliai keresztények”, ezt hol olvastad a Bibliában? Hála Istennek, nem te fogod eldönteni, ki az igaz keresztény és ki nem.
     Mi is – én is – olvassuk a Bibliát , nem is kevesen,naponta , de nem azért, hogy te ezt elhidd vagy kétségbe vond.

     “Aki azt állítja: Szeretem az Istent, de felebarátját gyűlöli, AZ HAZUG.Aki ugyanis nem szereti testvérét, akit lát, Istent, akit nem lát, hogyan szerethetné?” 1 János 4, 20-21

     Mellesleg ,kb. 500 éve volt az egyházszakadás, Luther is ágoston rendi KATOLIKUS szerzetes volt,és csak ezután alakultak meg a ma is létező kisebb egyházak , gyülekezetek. A nem hívők pedig azon botránkoznak, hogy nincs egység , hanem széthúzás.
     Nem kell mindenkinek a világon kereszténynek lenni , nem kell mindenkinek katolikusnak stb . lenni. Mindenkit a kapott tálentumok alapján fog az Úr megítélni,s az alapján,volt-e benne szeretet, tovább adta-e vagy “csak” ítélkezett, megszólt, magát a másiknál többre tartotta. Krisztus szolgált és megalázta magát egészen a kereszthalálig. Ez az igazi kereszténység . Nem kell szeretned a katolikusokat, sem a pápát, de tartsd tiszteletben a másik hitét, a másik embert.

     Örülök, hogy erre az oldalra rátaláltam,ezután is olvasni fogom, mert jónak tartom. De nem fogom arra használni, hogy más felekezeteket a kommentjeimben ócsároljak.
     Isten áldását,Krisztus békéjét és a Szentlélek megvilágosító kegyelmét kívánom neked! 🙂

    10. “De ez MINDEN vallási csoportra és bármilyen emberi közösségre jellemző.”

     A vallás nem csoportokról ésközösségekről szól hanem személyes, individualista megmentésről

     “Te, ha nem is gyűlölöd,de nagyon ítéled azt az egyházat, melyről nem biztos hogy sokat tudsz. Amit tudsz, azt pedig valószínű, hasonlóan előítéletekkel teli cikkekből, könyvekből meríted. De ?NE ÍTÉLJ, HOGY NE ÍTÉLTESSÉL?!”

     Katolikus voltam vettem a fáradtságot és az idézetettel nem kellene csak ugy dobálózni, a szövegből egyértelműen kiderül hogy képmutatásra vonatkozik, ne itélkezz ha te is ugyanazt teszed, különben ha valaki lop te hogy merészelsz itélkezni.

     “Az ortodox pátriárkáról miért nem írsz véleményt? Vagy a dalai lámáról? Vagy a buddhista szerzetesekről?”
     Mert nem arról volt szó.

     “Aki komolyan veszi a hitét, az nem ócsárolja a más egyházban levőket.”
     Amint mondtam a katolikus nem keresztény ergó nem a bibliai egyház tagja.

     “Te már előre tudod, hogy te benne leszel ebben a csapatban, de a katolikusok nem?”
     Majd meglátjukk hogy a katolikus nem lesz e totál behúzva a csőbe az Antikrisztus világvallásával elvégre már most is egy antikrisztus vezeti őket.

     “Olyanról se beszélt , hogy vannak ?bibliai keresztények?, ezt hol olvastad a Bibliában?”
     Az egész evangélium erről szól. Az egész Biblia erről szól hogy hogyan válhatsz kereszténnyé, olvasni egy könyvet csatlakozni egy csoporthoz és azt mondani hogy keresztény vagy nem elég.

     “Mi is ? én is ? olvassuk a Bibliát , nem is kevesen,naponta , de nem azért, hogy te ezt elhidd vagy kétségbe vond.”
     Ki vonta kétségbe? Nem kell a szalmabáb vitapont.

     “?Aki azt állítja: Szeretem az Istent, de felebarátját gyűlöli, AZ HAZUG.Aki ugyanis nem szereti testvérét, akit lát, Istent, akit nem lát, hogyan szerethetné?? 1 János 4, 20-21”
     Másik szalmabáb vitapont, kimonta hogy utállak? A katolikusok folyamatosan csak tipizált idézetekkel tudnak jönni, az meg kit érdekel hogy vonatkozik e a szituációra ugye.

     “Mellesleg ,kb. 500 éve volt az egyházszakadás”
     Én nem mondtam hogy egyáltalán valaha is elismertem az egyházat. Jézus megmentésében hiszek nem az egyházban. Jézus 2000 éve létezett.

     “A nem hívők pedig azon botránkoznak, hogy nincs egység , hanem széthúzás.”
     A nem-hivők hülyék és nagyrészük okostojásnak hiszi magát mert a Discovery Channel-t bámulja és Hollywoodtól tanulja mi a kereszténység.

     “Nem kell mindenkinek a világon kereszténynek lenni ”
     Nem kell egy hit?

     “Mindenkit a kapott tálentumok alapján fog az Úr megítélni,s az alapján,volt-e benne szeretet, tovább adta-e vagy ?csak? ítélkezett, megszólt, magát a másiknál többre tartotta.”
     Error, aki elfogadja Jézus áldozatát az meg van mentve.

     “Ez az igazi kereszténység . Nem kell szeretned a katolikusokat, sem a pápát, de tartsd tiszteletben a másik hitét, a másik embert.”
     Nem ez a kompromisszum az ál-kereszténység. Sok sikert a New Age világvalláshoz.

     “De nem fogom arra használni, hogy más felekezeteket a kommentjeimben ócsároljak.”
     Ki ócsárolt? Más felekezet? A kereszténység nem kommunális megmentésről szól.

     “Isten áldását,Krisztus békéjét és a Szentlélek megvilágosító kegyelmét kívánom neked!”
     Az első kettőt elfogadom és viszont kivánom, a harmadikra nincs szükségem.

 9. Kanku!Maximálisan megértelek,soxor voltam már én is ilyen helyzetben,rendkívül dühítő tud lenni milyen birkák az emberek,de mindíg arra gondolok,hogy mi is voltunk ilyenek.A legnagyobb baj tényleg az,hogy nem is akarnak szembenézni vele az emberek,legtöbb tudatosan dugja homokba a fejét:SMeg hát a napi szinten beléjük sulykolt hazugságok és dogmák meghozzák a hatásukat.

 10. Eddig még nem találkoztam, olyan emberel, aki ne azt mondta volna, hogy ma már valóban túl sokan vagyunk a földön és hogy, emiatt hamarosan kifogyunk ebből meg abból, globális felmelegedés és a többi lócitrom,….bár mit is mondtam nekik, látszót rajtuk, hogy nem hisznek nekem és továbbra is ugyan az a véleményük,…nem érdekli továbbá az sem, hogy ellenőrizzék a dolgokat ő maguk, egyszerűen NEM! és NEM!….szörnyű ez az egész,….ezt az agymosást egyszerűen nem lehet kiverni a fejükből, egyszerűen nem engedik, ragaszkodnak hozzá, foggal körömmel, egyáltalán nem érdekli őket egy esetleges más lehetőség, igazság létezése. Annyira tehetetlenek illetve szánalmasnak érzem magamat egy egy ilyen beszélgetés után, hogy az leírhatatlan és úgy kell magamat biztatnom, hogy továbbra se adjam fel a “harcot”, hátha mégis akad majd olyan valaki, akinek felkeltem a kíváncsiságát.
  Ebből a típusú hozzáállásból következik, hogy ha majd a nem túl távoli jövőben felvetődnek különböző orvosi vagy törvény szintű “humánus” megoldások a hatóságok, intézmények részéről, az emberek döntő többsége elfogadja azokat, mert a meggyőződésük is azonos lesz a hivatalos véleményekkel…..ez ilyen egyszerű.
  Sosem felejtem el az egyik nagymamámat aki, gyerekkoromba ritkán eljött hozzánk, hozta magával a képes Bibliát és próbálta elmagyarázni a fontosságát, de én és a tesóm, ahogy csak tudtunk menekültünk tőle, amikor pedig bekapcsoltuk a fekete-fehér TV-t,…..sosem felejtem el szavait , kicsikéim, hagyjátok azt a vacak TV-t, mert az a sátántól való és csak hazugságokkal tömik a fejeteket”…és milyen igazat mondott?…..Több évtizednek kellet eltelnie, hogy ezt megértsem,……még későn is, de sikerült……. és ezért, képes vagyok látni és megérteni a világ dolgait….kevés lenne ez ma? nem is tudom…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend