Nagytestvér

Az új orwelli utcalámpák lehallgatnak és visszabeszélnek

1949-ben, röviddel halála előtt, George Orwell megírta utolsó művét, az 1984-et. A könyv egy hátborzongató jövőt tár elénk, amelyben a világot három diktatórikus kormány irányítja. Az egykori Nagy-Britanniából és az Egyesült Államokból álló Óceánia felett Nagytestvér uralkodik. A híreket, a könyveket, a színdarabokat, a filmeket, tulajdonképpen mindent folyamatosan cenzúráznak. A történelmet átírták, hogy az megfeleljen a kormány propaganda igényeinek. A ?gondolatrendőrség? folyamatosan figyelemmel kíséri az emberek viselkedését, hogy kiszűrje a deviánsnak ítélt elemeket. A lehallgatás az élet legintimebb területeire is kiterjed. Sokak számára megdöbbentő a diktatúrának ilyen szélsőséges példájáról olvasni, pedig a Biblia pontosan egy ilyen rendszer felemelkedését jósolta meg több mint 2000 évvel ezelőtt.

?És megadatott neki [az Antikrisztus elsőszámú segítőjének számító hamis prófétának, akinek segítségével az Antikrisztus elhiteti az egész világot], hogy mindenkit, kicsiket és nagyokat, gazdagokat és szegényeket, szabadokat és szolgákat jobb kezükön vagy homlokukon bélyeggel jelöltessen meg, és hogy senki se vehessen vagy adhasson, csak az, akin bélyegként rajta van a fenevad neve vagy nevének a száma. Itt van helye a bölcsességnek! Akinek van értelme, számítsa ki a fenevad számát, mert egy embernek a száma az. Az ő száma pedig hatszázhatvanhat.? (Jelenések 13:16-18)

Az új antikrisztusi gazdasági rendszerben senki sem adhat el vagy vásárolhat a kezébe vagy homlokára helyezett bélyeg nélkül, az ellenállókat pedig a rendszer ellenségének fogják tekinteni. A technológia gyors ütemben fejlődik, így ma szinte már minden rendelkezésre áll, ami ennek a disztópikus rendszernek a hatalomra emelkedéséhez szükséges. Ennek egyik területéről, a lakosság folyamatos megfigyeléséhez szükséges rendszer újabb eleméről ír az alábbi cikk is. ? Joseph Candel

Forrás: Infowars.com

A járókelőknek utasításokat adó, és a párbeszédek rögzítésére is alkalmas térfigyelő kamerák hamarosan megérkeznek az Egyesült Államok utcáira. A gyártó Illuminating Concepts ismét sajtónyilatkozatot adott ki az ?Intellistreet” projekt előrehaladásáról.

Ahogyan arról pár hónapja hírt adtunk már, a ?nemzetvédelmi eszközökkel is ellátott? szuper modern utcalámpák telepítését megkezdték az Egyesült Államok közterein.

A lámpák hangosbeszélővel is rendelkeznek, amivel hangfigyelmeztetéseket adhatnak az arra járóknak, az Egyesült Királyságban már használatban lévő rendszerhez hasonlóan, ahol többek között az eldobott szemét felszedésére szólítják fel a szemetelőket a hangosbeszélők segítségével.

Az Armelux által kiadott sajtónyilatkozat szerint a cég az Illuminating Concept-tel együttműködve folytatja az Intellistreet rendszer telepítését.

A bejelentés megerősíti, hogy a lámpák valóban számos nemzetbiztonsági funkcióval is rendelkeznek majd, beleértve a hangosbeszélő rendszert is.

?A beépített hangszórók például fontos információkat, bejelentéseket közölhetnek vészhelyzetekben,? áll a sajtónyilatkozatban, hozzátéve, hogy ?SmartSite lámpákat különféle kamerákkal és érzékelőkkel is elláthatják a 24-órás megfigyelést biztosítandó.?

?Az érzékelők különféle vészhelyzetek érzékelésére is képesek, lehetővé téve a gyors reagálást, illetve fontos eszközök lehetnek a bűnmegelőzésben, visszafoglalva az utcákat a bűnözőktől.?

Azt is megtudhatjuk, hogy az új lámpákat nemcsak utcai felhasználásra szánják, hanem ?bevásárlóközpontoknak, sportlétesítményeknek, egyetemi kampuszoknak és újépítésű társasházaknak is ajánlják,? és a fejlesztők reményei szerint ?hamarosan a közterek hétköznapi részévé válhatnak.?

Az amerikai Energiaügyi Minisztérium támogatásával Detroitban, Chicagóban és Pittsburghban telepítés alatt álló új lámpák nemcsak térfigyelő kameraként, nemzetbiztonsági vészriasztó rendszerként vagy a Különvélemény című filmből ismert személyre szabott reklámok közvetítőjeként használhatók, hanem a párbeszédek rögzítésére is alkalmasak.

httpv://www.youtube.com/watch?v=i2KohBzlESQ

Az ABC 7 videó riportja részletesen bemutatja a lámpák orwelli funkcióit.

Az Illuminating Concepts közleménye szerint az új rendszerben nincs semmi orwelli, ami arra enged következtetni, hogy szerintük a magánbeszélgetések hangrögzítése teljesen elfogadható eljárás. A cég azt is tagadta, hogy a projekt a védelmi minisztérium támogatását élvezné, ugyanakkor számos jelentésből kiderül, hogy a tulajdonos Ron Harwood ?a nemzetbiztonsággal együttműködve dolgozik? az új vezeték nélküli rendszer telepítésén.

Az igazság az, hogy az Egyesült Államokat fokozatosan behálózó ?telekijelző? rendszer még Orwell képzeletét is felülmúlja, természetesen a béke és a biztonság nevében.

Előző posztKövetkező poszt

57 hozzászólás

 1. Kang the Conqueror!

  Drábik János műveit igencsak hiteltelennek tartod, pedig ő a fejezetek végén is megadja a hivatkozásokat, persze ez még nem jelenti azt, hogy azok jók is. Alá tudnád támasztan eme kijelentésedet, értem ez alatt, hogy Drábik János az adott könyvében itt és itt ezt jelenti ki, de ez nem valós, mert ebben a könyvben vagy ezen a weboldalon más adatok vannak. Azért kérlek erre, mert hogy David Ecke gyíkemberes kijelentéseit nem szükséges bizonyítékokkal cáfolni, de ilyen elgondolásoktól Drábik János írásai igencsak messze vannak, legalábbis szerintem. Mivel nemhogy gyíkemberéről, de még egyszerű ufonautákról sem beszél, sőt még Lucifer nevét sem említi.

  Kérdezted tőlem, hogy mi az abszolút Jó és mi az abszolút rossz?
  Én csak a jó és a rossz fogalmával foglalkoztam, az abszolút változataival nem, nem is említettem. Ezt hosszú lenne kifejteni és nem is egyezik meg a 10 parancsolattal 🙂
  Megkérdezted tőlem, hogy ki az ördög.
  Ez most csak költői kérdés volt? Hasonló lény megnevezésen pedig azt értem, hogy egy rosszindulatú entitás, melyet több néven is neveztek már. Kérlek ne kérdezd meg, hogy mi az hogy rosszindulatú és mennyire az.
  “Sok hasonló oldalt olvasok még, de mind csak az elpusztításomról és a leigázásomról beszél. Arról, hogyan lehetne életben maradni és cselekedni annak érdekében, hogy valamit is jobbíthassak, egy sem. Kimenni és kukákat gyújtogatni, politikusokat (inkább színészeket, jobb kifejezés ez) akasztgatni, messze nem az én szintem.”
  Abban igazad van, hogy az összeesküvésekkel foglalkozó weboldalak csak a rosszról írnak, tehát olyanok mint a híradó 🙂 Valószínűleg azért nem írnak problémamegoldást, mert ők sem tudnak, de azt tudják, hogy ami van és ami folyamatban van az nem tetszik nekik, az nem jó, sőt kifejezetten rossz. Én még nem olvastam egy olyan weboldalt sem, mely kukák gyújtogatására és politikusok akasztására buzdítani, bár eme utóbbi hasznos tevékenységnek tűnik 🙂

  1. Szervusz Rahar!

   Akkor mégsem az utolsó megjegyzésem? 🙂 Egyébként szívesen beszélgetek, ha még tanulhatok is belőle, és az alighanem nem szégyen. Az építő jellegű vitákat pedig kifejezetten szeretem.

   “még Lucifer nevét sem említi”

   Dehogynem. Drábik is foglalkozott már az okkulttal, itt például Lucifer nevét is említi valahol:

   http://www.okotaj.hu/szamok/39-40/ot39-08.htm

   Ez a cikk az Örvénylés könyvéből származik, de a MEK-en is megtalálható. Persze hozzátartozik, hogy nem írja le tényként a létezését ezeknek az erőknek, csupán foglalkozik vele, hogy a különféle csoportosulások milyen vallási és ideológiai vonal mentén mozogtak/mozognak.

   “Ez most csak költői kérdés volt?”

   Így van. Egyébként én nem igazán hiszek az efféle rosszindulatú entitásokban, hogy őszinte legyek. Hiba lenne nemlétező lényeket okolni azon rossz dolgokért, melyek embertől származnak.

   “nem írnak problémamegoldást”

   Csakhogy a rosszat mindenki tapasztalja a bőrén, és ha senki nem kínál megoldásokat – valljuk be, a széles tömegeknek addig viszonylag rendben van az élet, ameddig ehetnek és ihatnak – akkor mire vár mindenki? Csodára? Az asztalt csapkodni sokan tudják, mégis bekussolnak engedelmesen a munkahelyen, vagy bárhol.

   “eme utóbbi hasznos tevékenységnek tűnik”

   🙂 Hát… nekem nagyon úgy tűnik a történelemből, hogy ha erre egy felsőbb hatalomnak igénye volt, akkor a felbőszült tömeggel lefejeztette az adott hatalmi elitet (mintha ma a politikusokat lógatnák fel), aztán végrehajtott egy cserét. Teljes nyugalommal, mert a nagy forradalmak szereplői ezek után mindig lenyugodtak – nem értem. A népből szinte soha nem került senki hatalomra… így van, soha.

   1. Dehogynem. Drábik is foglalkozott már az okkulttal, itt például Lucifer nevét is említi valahol.
    Valóban, igazad van, eme írását még nem olvastam és rosszul fogalmaztam. Luciferrel, a bukott angyal létezésének bizonyításával nem foglalkozik.

    “Persze hozzátartozik, hogy nem írja le tényként a létezését ezeknek az erőknek, csupán foglalkozik vele, hogy a különféle csoportosulások milyen vallási és ideológiai vonal mentén mozogtak/mozognak.”
    Így kellett volna megfogalmaznom, köszönöm a kiigazítást.

    “Így van. Egyébként én nem igazán hiszek az efféle rosszindulatú entitásokban, hogy őszinte legyek. Hiba lenne nemlétező lényeket okolni azon rossz dolgokért, melyek embertől származnak.”
    Elfogadom az álláspontodat, én viszont másképp gondolom, tudtommal kétféle gonosz van. Az egyik az entitásos dolog, a másik az ember szabad akaratából létező gonosz. Tehát nemcsak ördögi, démoni megszállás oka lehet gonosz tettek kivitelezése. például a híradóban lehetett látni és hallani, hogy rablók betörés során súlyosan bántalmaztak és/vagy megöltek valakiket, szerintem ezek nagy része tipikusan csak emberi döntések, mindenféle ördögi beavatkozásoktól mentesek.

    “Csakhogy a rosszat mindenki tapasztalja a bőrén, és ha senki nem kínál megoldásokat ? valljuk be, a széles tömegeknek addig viszonylag rendben van az élet, ameddig ehetnek és ihatnak ? akkor mire vár mindenki? Csodára? Az asztalt csapkodni sokan tudják, mégis bekussolnak engedelmesen a munkahelyen, vagy bárhol.”
    Azért vannak nagyon jómódú és gazdag emberek, akik ha tapasztalják is a rosszat, alapvetően nem érint őket. Nekem úgy tűnik, hogy ahogy említetted, valóban csodára várnak, mert nem tudnak tenni semmit. Ezért rendkívül aljas rendszer ez és szerintem ebből a szempontból sokkal rosszabb, mint az előző rendszerek. Az emberek nagy része tapasztalja a problémákat, hogy évről évre nehezebb, de nem lehet rámutatni a probléma okozójára, nincs türanosz, diktátor, Hitler, Sztálin, stb. Persze lehet hibásakat találni, Orbán, Gyurcsány, stb. Azért kedvelem Drábik János írásait, mert ő azért rávilágít arra, hogy közvetlenül kik a felelősök és hogy hogyan teszik. Ezzel lehet egyet nem érteni (ez most nem rád vonatkozik), hülyeségnek tartani, de számomra ez tény. Ha egy ország ki tud pénzt bocsátani, akkor mi értelme ezt a pénz egy magánbanktól megvenni kamatra. Erre a kérdésre még senki sem válaszolt, sőt hivatalos helyen fel sem merik tenni. Ha válaszolt is valaki, nem hiszem hogy sok értelem lehetett benne. Nem állítom, hogy Drábik János minden egyes állítása helyes, de abban biztos vagyok, hogy az alapkoncepció valós. A pénzzel való sunyizást egyébként nemcsak a Korszellem című filmben lehet megnézni, hanem például ebben is, feliratos és szerintem részletesebben mutatja be a dolgokat:
    1.
    http://www.youtube.com/watch?v=GpHthE8q-XE&feature=related
    2.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0zWRUOoiXD0#!

    A népeket nyomorgató nagyvállalatokról pedig egy kétrészes videó:
    http://www.youtube.com/watch?v=AJ0EJ8DH_H4&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=rNKxUS2X0lw&feature=related
    Ezekben nincs szó gonosz lényekről, ezek bal agyféltekés dokumentumfilmek, szigorúan csak a ráció szemszögéből.

    “Hát? nekem nagyon úgy tűnik a történelemből, hogy ha erre egy felsőbb hatalomnak igénye volt, akkor a felbőszült tömeggel lefejeztette az adott hatalmi elitet (mintha ma a politikusokat lógatnák fel), aztán végrehajtott egy cserét. Teljes nyugalommal, mert a nagy forradalmak szereplői ezek után mindig lenyugodtak ? nem értem. A népből szinte soha nem került senki hatalomra? így van, soha.”
    Ha elsősorban a francia forradalomra gondolsz, akkor jó tudni, hogy az egész a háttérhatalom ténykedéseként valósult meg. A francia király nem akarta azokat a döntéseket meghozni, ami a bankároknak megfelelt volna, ezt pont egy Drábik által készült írásban olvastam. Ezért nem kerültek hatalomra a nép fiai és lányai.

 2. “Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak. ” Ef:6,12

 3. Kang és Illuminati! Köszönjük az eddigi hozzászólásokat, javasolnám, hogy költözzetek át egy megfelelő fórumba. Az oldalt azért hoztuk létre, hogy minél több ember értesüljön a ránk váró nehéz időkről, (tudva, hogy ez a sötét korszak csak átmeneti lesz) és arról, hogy mi vagy ki rejlik ennek hátterében, nem azért hogy az új világrendet reklámozzuk. Arra ott van a TV és sok ezer weboldal. Van miből válogatnotok bőven.

 4. Kang!
  Én annyit jegyeztem Nagy Sándor ténykedéseiről, hogy nem egy tipikus központosító uralkodó. Ami azt jelenti, hogy voltak ilyen törekvései, de tevékenységeinek jelentős része nem ezzel volt kapcsolatos. Tehát lényegében ugyan azt írtad le, mint én.
  “A világuralomra törés nem feltétlenül egyféle ördögtől való dolog.”
  Több éves információ gyűjtő tevékenységem, melyben nem csak az internet, hanem könyvek (például Drábik János vagy Mónus Áron művei) és előadások (például Pap Gábor) is szerepelnek, számomra egyértelmű, hogy pontosan fogalmazva nem világuralomra, hanem bolygóuralomra törekvés vagy az ördögtől vagy egy hasonló szintű “jóindulatú” lénytől vagy kis csoporttól való! Én legalábbis itt és most így látom a helyzetet.
  “Egófényezésre sajnos nincs módom. Ahhoz le is kell tenni valamit az asztalra ? lehetőleg jó nagy valamit.”
  Tetszett a fogalmazásod és főként amit írtál, ezért gondoltam, hogy a szó napjainkban pejoratívan használt értelmében nem vagy paraszt. Ez nem oktalan dicséret akart lenni, de ha nem tetszik, akkor egy jó nagy paraszt vagy. Így már jobb? Nem kell az embernek letennie semmit az asztalra, hogy legyen valaki vagy hogy értékes legyen. Nem kell mindenért erőlködni, bizonyítani. Már maga a létezésed is egy pozitív dolog. Hogy eme weboldalt olvasod és írsz az is valami. Nem szükséges egy csavarkulccsal és egy vasszeggel egy anyaűrhajót építeni, hogy legyél valaki. Ez a gondolkodás valamilyen mértékben csak kényszeres cselekvővé tesz.
  “Jól bedobta Orwell ezt a témát, most meg sokan attól félnek, meg is valósul.”
  Eme jóember részt vett többek között az 1936-os spanyol polgárháborúban is, melyről Hódolat Katalóniának című művében be is számol. Arra gondoltál már, hogy azért írta meg az Állatfarm és az 1984 című műveit mert már tudott valamit?
  A túlzott összeesküvés elméletekről és a várható jövőről, ha én nem is úgy gondolom mint te, megértettem és elfogadom a véleményedet.
  Boldog napot kívánok neked!

  1. Üdv!

   “Több éves információ gyűjtő tevékenységem, melyben nem csak az internet, hanem könyvek és előadások is szerepelnek”

   Ok. Mivel kutató típus vagyok, Én is rendelkezem megközelítőleg 10 éves gyűjtőtevékenységgel és több ezernyi dokumentummal a témában, s sajnos bővelkedem azon írók munkáiban is, amelyeket említettél. Mert Drábikot és hasonszőrű társait, akik leragadnak egy-egy adott témánál, s akik elképesztő túlzásokba képesek esni, még a legnagyobb jóindulattal sem nevezném kifogásolhatatlan forrásnak, melyekben teljes meggyőződéssel lehetne bízni. Én is elkezdtem valahol persze… a legelső forrás, amelyből értesül(het)tem a Háttérhatalom létezéséről, éppen a Drábik közreműködésével (is) létrejött és terjesztett Leleplező Könyvújság volt (még csak nem is én vettem, mert akkor még csak 17 éves voltam, hanem Apám, de szerencsére ő sem dőlt be ennek az uszító, fenyegető propagandának). Tehát ott a bökkenő, hogy az évek alatt szinte egyetlen olyan könyv, cikk, vagy netes oldal sem került elém, amely csak egy kicsit is megpróbált volna a dolgok mögé nézni, megvizsgálni a Háttérhatalmat a tényleges valójában. Ehelyett másról sem lehet hallani, mint arról, hogy ezek mind gonoszok, mindenkit meg fognak ölni, csúnya, rossz emberek. Igazán sokoldalú és elfogulatlan tényfeltárás. A legtöbb oldal pl. körülbelül Molnár F. Árpi szintjén mozog, csak valaki komolyabbra veszi a figurát. Ehhez persze hozzájön, hogy az Alex Jones, meg a David Icke fajta széltolók még rá is tesznek a félelemkeltésre egy lapáttal ki így, ki úgy. És több tízezer olyan hülye van, aki képes bevenni, hogy ha George W. Bush levenné a bőrálarcát, akkor egy illumináti hüllő lenne alatta. Ettől az extremitástól Drábik sincs olyan messze, meg a többiek sem.

   “vagy az ördögtől vagy egy hasonló szintű ?jóindulatú? lénytől vagy kis csoporttól való”

   Mi az abszolút Jó és mi az abszolút Rossz? Meg tudnád mondani? Továbbá olvastál már ellenvéleményt? Vagy ezek a források azt is megmondják (még, ha nem is nyíltan, hanem burkolva), hogy ha az ellen oldal bármit is mondana, az hazugság lenne ezért kizárólag rájuk hallgass? Igen. Ez valóban teljesen igazságos és korrekt dolog.

   És ki az, az Ördög?

   Ki az a hasonló szintű, “jóindulatú” lény? Lucifer? Hórusz? Vishnu? Marduk? Xenu? Cthulhu? Vagy a Gózeri Gózer?

   S végül melyik az a kis csoport?

   Ahány író, annyi csoport létezik a fejükben.

   “egy jó nagy paraszt vagy. Így már jobb?”

   Igen. 😀

   “Nem kell az embernek letennie semmit az asztalra, hogy legyen valaki vagy hogy értékes legyen.”

   Én nem így gondolom. Az érték “megszületésének” utat kell adni, teret kell engedni. Egy művészben meg lehet a hajlam, lehet benne “tehetség”, érték, stb., de ha nem Alkot, nem ír zenét, nem fest, akkor nyoma sem marad. De ugyanolyan művész a szememben az, az ember is, aki kemény munkával elér egy magas szinten lévő egzisztenciát, felépít egy házat, földet művel és hasonlóan derék utódokat nevel föl, mint önmaga. Persze erre a mai körülmények között nem sok mindenki képes megtenni. Ugyanis ezeknek az embereknek javarészt azért kell dolgozniuk, mert több millió másikat, akik jogosultnak érzik magukat arra, hogy ingyen éljenek, el kell tartania. Kitűnő rendszer!

   “Hogy eme weboldalt olvasod és írsz az is valami.”

   Sok hasonló oldalt olvasok még, de mind csak az elpusztításomról és a leigázásomról beszél. Arról, hogyan lehetne életben maradni és cselekedni annak érdekében, hogy valamit is jobbíthassak, egy sem. Kimenni és kukákat gyújtogatni, politikusokat (inkább színészeket, jobb kifejezés ez) akasztgatni, messze nem az én szintem.

   “Nem szükséges egy csavarkulccsal és egy vasszeggel egy anyaűrhajót építeni, hogy legyél valaki.”

   Nem is anyaűrhajót akarok én építeni… 🙂

   “csak kényszeres cselekvővé tesz”

   Vagy inkább haladó újítóvá, aki ráadásul másokon is segíteni fog, bármiféle gyilkos szándék nélkül.

   “Arra gondoltál már, hogy azért írta meg az Állatfarm és az 1984 című műveit mert már tudott valamit?”

   Az Állatfarm azért elég nagy mértékben tükrözi a Szovjetunió akkori működését. Az 1984-et még nem olvastam (pedig megvan, pótolni is fogom), csak filmen láttam. Ám ki dönti el, hogy az 1984 nem-e egy szovjetellenes propagandamű volt, ahogyan állítják. Többféle értelmezése létezik? Melyik az igazi? Ki dönti el, hogy melyik az igazi? Maga Orwell nyilatkozott erről? Még nem láttam sehol, ha van magyar hivatkozásod, akkor jöhet, elolvasom. S ha már tudás, akkor ugyanígy akkor Ortega, Huizinga, Nietzsche, Marx, stb. is “tudott valamit”. Mind tudtak valamit, de ez még nem jelenti azt, hogy mindent tudtak. Az, hogy elemzők értelmezéseinek százai közül ki lehessen válogatni ezen személyek állításainak igazát… túl merész lenne. Az meg, hogy az ember személyesen mit gondol, szintén ezer, sőt, százezerféle vélemény lehet. Melyik a kizárólagos igazság?

   “megértettem és elfogadom a véleményedet”

   Rendben. Én is.

   A legjobbakat!

   Kang

   1. Válaszokat kértél:
    http://idokjelei.hu/2011/01/pillantas-a-jovobe/
    http://idokjelei.hu/2011/01/pillantas-a-jovobe-2-resz/
    http://idokjelei.hu/2011/02/valaszok/

    Ne feledd, a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve!
    És “maga a Sátán is a világosság angyalának adja ki magát. Nem meglepő tehát, hogy szolgái is az igazság szolgáinak adják ki magukat; de a végük cselekedeteikhez méltó lesz.” (II. Kor. 11:14)
    Ne hagyd, hogy téged is megtévesszen.

    1. “Ne feledd, a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve!”

     Vagyis a jó szándékú cselekedetek azok az ördögtől valóak? Enyhén szólva paranoid és persze élettel összeegyezhetetlen ez a mondás. De Te is jó szándékból nyitottad és viszed ezt az oldalt, igaz? Honnan tudjuk, hogy nem az ördögtől való vagy Te is, aki éppen a hitet és Bibliát használja fel ördögi céljai elérése érdekében?

     Ja és azt már korábban meg akartam kérdezni, hogy egy ilyen globalizáció-ellenes, anti-NWO oldalon vajon mit keresnek pénzügyi reklámok? Az, hogy az adsense rakja be ezeket nem magyarázat, mivel egyrészt akkor nem használom, másrészt az adsense-t lehet konfigurálni.
     Szóval hogy is vannak ezek a dolgok errefelé?

    2. A mondás azt jelenti, hogy a jó szándék önmagában nem elég, azt is meg kell vizsgálni, hogy a tettnek mik lesznek a gyümölcsei és hová vezet.
     Ennek tökéletes példája a környezetvédelem. Ki ne akarna egy szebb, tisztább világot? Csakhogy a jó vagy annak tűnő szándék mögött egészen más rejlik.
     Eleinte nincs is semmi gond, a jó szándékot jó tettek követik (különben a jó szándékú követőket nem lehetne behülyíteni), csakhogy egy idő után a szelektív hulladékgyűjtést felváltja vagy kiegészíti az emberek ?szelektálása?. (Hála Istennek ezen a ponton van, aki felébred.)

     Az adsense-re vonatkozó megjegyzéseddel azt akarod mondani, hogy, aki nem az új világrend követője az nem foglalkozhat pénzügyekkel?

    3. Elsősorban örülnék, ha nem lenne kicenzúrázva, amit leírok, ugyanis hasznos információ volt/lett volna, legutóbbi hozzászólásomban. Ráadásul nem írtam semmi sértőt, csakis a véleményem a linkjeidről és a vallásról. Úgyhogy köszönöm, hogy egy nap alatt se látom viszont. Ha annyira a szabadságért és demokráciáért küzd az oldal a cikkeivel, akkor mi ez a cenzúra?!

     Illuminati: a kérdéseim meglehetősen magánjellegűek, de az első és legfontosabb a következő…

     Tudásod és ismereteid szerint, hogyan, s mit lehet, kell tenni egy olyan embernek mint én, hogy hasznát is vehessék “Fent”. Előző hozzászólásomban világosan leírtam – csak hát meg sem jelenik – hogy meggyőződésemmé vált már, hogy teljes erővel dolgozzak az Új Világrendért. Itt, ne haragudj, de egyelőre ennyi.

     Üdv: Kang

    4. Hat persze, hogy cenzuraltak,…….ezt a trukkot is ismerem,…de ra se rants a megjegyzeseimre..en mar csak ilyen vagyok….paranoias. Mar egyszer megadtam a megtevedt Megvilagosult blog cimet, miert nem folytatjatod ott a tovabbi eszmecsereket?

     Megadom megegyszer: http://vilagrend.blogspot.com/

    5. Ha másoknak akarsz hasznos lenni rabszolga módjára, akkor ott már baj van.
     Valahol olvastam egy jó mondást. “Az ember az egyetlen élőlény ezen a bolygón aki fizet azért, hogy itt élhessen.” Pedig ennek nem kéne így lennie. Ha másoknak akarsz hasznos lenni akkor egyszerű szolgalelkű ember vagy semmi más. Nem az életen át tartó munka és “hasznosság” a lét célja hanem a tanulás. Ha ezt képtelen vagy megérteni akkor elvesztél…

    6. Utolsó megjegyzésem.

     Kanku: nem nagyon értem ezt a “trükk” dolgot, de végül is már nem is lényeges.

     Adaware: mondasz valamit. De nem vagyok hülye. S mondd meg, mikor volt a Földön utoljára szabadság? Vagy… lesz-e egyáltalán valaha is?

     Üdv!

  2. Elnézést a hibákért, sietve írtam, s ráadásul 2 napja egy szemhunyásnyit sem aludtam…

 5. Tisztelt Illuminati!

  Én szeretnék Veled beszélni néhány témáról az ittenieken kívül, mert a felvetéseimre rajtad kívül már mindenkitől kaptam választ. Ha gondolod, írj nekem erre a címre: donovan19 [kukac] citromail [pont] hu [spam megelőzés érdekében editálva]

  Feltétlenül várom a megkeresésed!

  Üdv: Kang

 6. Az előző hozzászólásomat ki kell hogy egészítsem azzal, hogy éppen emiatt a bensőséges kapcsolat miatt egy hívőnek igenis van joga a Bibliából idézni, mert pontosan tudja, hogy Isten mit értett azalatt amit mondott, mikor és milyen szituációra alkalmazható, milyen feltételek mellett. Természetesen lehet a véleménnyel nem egyet érteni, és ezt ki is lehet fejezni. Nekem csak az furcsa amikor emberek próbálják megmagyarázni miért nem értenek egyet Istennel. Egy Isten azért Isten, mert mindenható. Ha mindenható, akkor képes kell hogy legyen megőrizni üzenete tisztaságát. Ami megrontja az istenképünket, és ami Isten üzenetét úgymond eltorzíthatja,az az ember tiszátlansága. És ebben is vannak különböző fokozatok. Van aki teljesen elutasítja Isten üzenetét, van aki csak egy kis részét fogadja el, van aki a főbb dolgokat elfogadja, és olyan is aki a mélységeket kutatja. Van nagyon sok alapvető igazság amit a kereszténység nagy többsége elfogad. Viszont azt is el kell fogadnunk, hogy bizonyos részletekben (ami a fő üzenetet nem befolyásolja) mindig is lesznek kisebb nézeteltérések, mivel Istent teljességében ebben a földi életben biztosan nem érthetjük meg. De ezzel nincs semmi baj, elvégre ezért Isten.

  1. Aaron!

   “Egy hívőnek igenis van joga a Bibliából idézni, mert pontosan tudja, hogy Isten mit értett azalatt amit mondott, mikor és milyen szituációra alkalmazható, milyen feltételek mellett.”
   Természetesen jogod van idézni nemcsak a bibliából, hanem bármilyen műből.
   “Nekem csak az furcsa amikor emberek próbálják megmagyarázni miért nem értenek egyet Istennel.”
   Én nem az Istennel nem értek egyet, hanem a Vatikánnal, a Koránban leírtakkal, stb. Mert úgy gondolom, hogy az nem az Isten szava.
   Mivel állításod szerint te jól ismered a bibliát és régóta tanulmányozod, különösen a Jelenések könyvét, ezért ha nem esik nehezedre, hajlandó lennél egy hosszabb és részletesebb leírást adni a Jelenések könyvének értelmezéséről? Talán két részre bontva lenne a legjobb, az első a már megtörtént eseményekről szólna, míg a második a jövőről. A célom ezzel az, hogy megtudjam, hogy mit miért és hogyan gondolsz, nem kötözködni és bizonyítgatni akarok dolgokat, valamint még új információkra is szert tehetek. Meg lehetne ezt oldani? Ha hajlandó vagy rá, akkor annyit még meg tudnál tenni, hogy a magyarázatoknál leírnád, hogy melyik saját és melyik máshol olvasott, szerzett és magadévá tett gondolat? Nem muszáj ebben a fórumban, tőlem máshová is rakhatod, csak akkor add meg a pontos webcímet.

   1. Már régóta szerettem volna valami hasonlót írni a Bibliával kapcsolatban, ez inkább egy ilyen felgyülemlett dolog volt bennem aminek ki kellett jönnie az elmúlt sok hónap különböző hozzászólásai miatt. Nem neked szántam válaszként, nem is nagyon emlékszem már, hogy ki mit írt ehhez a cikkhez. Talán inkább az Illuminati egyik megjegyzése váltotta igazán ki. Egyébként a Vatikánnal meg a Koránnal kapcsolatban valószínűleg egyetértünk.

    Igazán hosszabb és részletesebb forrásom a Jelenések könyvéről csak angolul van sajnos, és nincs fent a neten, de szívesen eljuttatom hozzád valami más módon ha az megfelel. Egyébként a Jelenések könyvének kb. két harmad része szól a jövőről. Ha összképet szeretnél kapni a végső időkről és ami közvetlenül előtte történik, akkor annak szerves része Dániel könyvének kb. fele, Máté evangéliuma 24. fejezete, és jó néhány utalás Pál apostol leveleiből. Itt ezen az oldalon is van egy nagyon jó áttekintés a végső időkről.

    http://idokjelei.hu/2011/01/a-vegso-idok-14-pontja-1-resz/

    1. Köszönöm válaszodat, én kifejezetten a te véleményedet szeretném tudni, bár has teljes mértékben megegyezik az általad megadott hivatkozásokkal, akkor így megkaptam.

    2. A végső időkkel kapcsolatban nincs olyan értelmezésem ami saját kútfőből származna, de az ezen az oldalon található bibliatanulmányokkal teljesen egyet értek, és meggyőzőnek találom őket.

 7. A biblia értelmezgetésekhez szeretnék fűzni egy pár szót. Amit tudomásul kell venni a Bibliával kapcsolatban az az, hogy tartozik hozzá egy bizonyos lelkiség. Ezt nem lehet úgy csinálni mint ahogy hajdanán verset elelmeztünk irodalom órán. A Bibliának
  igenis van egy nagyon egységes, ellentmondásoktól mentes lelke. Ha Jézus nincs ott a szívedben, és nincs benned az ő szent lelke, akkor egyszerűen nem értheted a Bibliát, akármilyen tanult ember vagy. Tudom, hogy erre az első reakció kapásból az, hogy bigot és arogáns, de ezt nem én találtam ki. Isten igenis kiváltságot adott azoknak akik elfogadták Jézust, hogy másképpen értsék a Bibliát mint mindenki más. Az Istennel való kapcsolat egy élő dolog, és amikről Isten emberei a Bibliában írtak, szépen sorban velem is megtörténtek (történnek), és éppen ezért értem, hogy miről is beszéltek. Ha nem tapasztalom meg Istent személyesen, akkor fogalmam se lenne miről szól a Biblia. Emiatt az élő kapcsolat miatt értem a Bibliát. Nélküle nem lehet. Ez olyan mint amikor a kívánt eredményhez kell egy komponens, és ha az hiányzik akkor mást kapsz a végén mint amit elvártál. Isten nem egy szörnyeteg, hanem maga a szeretet. A Biblia nem egy törvénykönyv, hanem útmutatás ahhoz hogy hogyan szeresd felebarátodat, mint magadat. És most ezzel majdnem össze is foglaltam az egész Bibliát.

 8. Eloszor is leszogeznem, hogy nem gondolom hogy te valoban az illuminati embere lennel, maximum egy jol tajekozott valaki, aki probalja felhivni magara a figyelmet, beavatottnak tunni. De ha mar igy elkezdted a pro erveket, jonnek az en kontra erveim:

  1. Ha meg is valosul az uj vilagrend, ki es milyen alapon donti el hogy ki hasznos resze a tarsadalomnak? A meritokratikus elkepzeles ugyanolyan hibas elkepzeles, mint a mostani, demokratikusnak nevezett (valojaban penzugyi diktatorikus). Ugye nem szamitogepes algoritmusokkal kivanjak ezt kiszamitani? Az emberi termeszet sokkal bonyolultabb annal, hogy egyszeru algoritmusokkal, vagy barmivel is ki lehessen kalkulalni, ki mennyire hasznos. Es egyebkent is, ki es honnan veszi maganak barki is a batorsagot ahhoz, hogy mas embereket kategorizaljon, osztalyozzon?

  2. Fajnemesitesi program?! A tortenelem soran sok peldat lattunk mar arra amikor ez megtortent, mindig csufos vege lett.

  3. Milyen jogon allitja azt az illuminati hogy nepirtasra van szukseg? Mibol kovetkeztette ezt ki? Rengeteg elhallgatott/visszatartott technologia van, amik alkalmazasaval mar reg nem abban a tarsadalmi/gazdasagi berendezkedesben kellene elnunk, amiben most elunk. A fold elegendo eroforrassal rendelkezik ahhoz is, hogy a jelenleg rajta elo 7 milliard embert eltartsa, bosegben. Ehhez kepest a piramis teteje egyertelmuen visszatartja ezeket a technologiakat, ezzel is eloidezve es erositve a jelenlegi allapotot.

  4. Ha ezek a technologiak akkor a nyilvanossag ele kerulnek amikor felfedezik oket, es nem katonai celokra hasznaljak fel azokat, az egesz vilag valoszinuleg boldogabb lenne, es a fejlodes utjat jarna, nem a pusztulaset.

  5. Ha te tenyleg tag is vagy, mibol gondolod hogy mindent tudsz? A piramis-felepites elve pont az, hogy a lentebb levo szintek nem tudjak mit csinal a fentebbi szint. Nem gondolod hogy te is egy aldozat vagy, es kiszolgalsz valamit, aminek akar ellenszegulhetnel hogy megakadalyozd a tomeggyilkossagokat? Belegondoltal valaha is abba, hogy veled csak megetetnek valamit, amit te nagykanallal megeszel azert hogy az eleted menthesd? Vagy hogy valamilyen ideologia menten – ami valoszinuleg ugyanolyan hamis es kitalalt mint az ezoteria es a vallasok – te jobbnak gondolod magad masoknal? Lehet hogy rajossz majd hogy becsaptak, de akkor mar keso lesz. Ha ez igy lesz, a legvegen nagyon banni fogod amit csinaltal, de akkor mar keso lesz az embereken segiteni. Ezert talan elkezdhetnel most is gondolkodni ezen.

  6. Azt mondod, a bankar-dinasztia csak eszkoz. Ha ennek az ‘eszkoznek’ a kezeben van a fold vagyonanak 99%-a, ki/kik allhat/allhatnak felettuk, aki ot/oket is kisemmizheti ebbol? Visszautalva itt a kettes pontra, ha elkezdened cafolni azon bizonyos technologiak letezeset, biztosan cafolnad azt is hogy a bankarok felett allnak valakik.

  7. Ha nincs cafolat az uj vilagrendre, miert nincs kimondva hogy az nem rabszolgasag lesz? Miert nincsenek cafolhatatlan bizonyitekok arra hogy az egesz rendszer fenntarthatatlan? Talan azert mert nem cafolhatatlanok?

  8. A boldog jovokepbe mennyire illik bele a cenzurazott internet?

  9, es ez a kerdes igy a kepeket elnezegetve jutott eszembe: Ha felmilliard boldog ember a vegcel, miert ez a sotet szimbolizmus, a piramissal es a mindent lato szemmel?

  Kedves (szamomra wannabe) illuminati, azt hiszem most kaptal par jo kerdest, szemelyeskedes nelkul. Itt a valaszok ideje.

  Ui.: azon se csodalkoznek ha ez az oldal igy probalna magara felhivni a figyelmet.

  1. Helytelen feltételezés, teljes mértékben ellentétben áll meggyőződésemmel, a megosztás nem Istentől való eszköz.

 9. A tömeggyilkos öko-fasizmus arca:
  http://www.infowars.com/the-face-of-genocidal-eco-fascism/

  Quotations:

  “Any dictatorship would be better than modern democracy. There cannot be so incompetent dictator, that he would show more stupidity than a majority of the people. Best dictatorship would be one where lots of heads would roll and government would prevent any economical growth.”

  “That there are billions of people over 60kg weight on this planet is recklessness.”

  “Everything we have developed over the last 100 years should be destroyed.”

  Birthgiving must be licenced
  Energy production must be drastically reduced
  Human diet will include rats and invertebrate animals.
  Private cars are confiscated.
  Cross-border travel is allowed only for small numbers of diplomats and correspondents.
  Business will mostly end.
  All major manufacturing capacity is state owned.
  All competition is rooted out.
  Technological research is reduced to extreme minimum.

  Linkola is one of the few voices who advocates:
  1) No immigration
  2) Downsize population
  3) Kill defectives
  4) Stop rampant technology

  In the eyes of the most credible sources, planet Earth can sustain a half-billion humans. Any numbers higher than that…will cause environmental chaos.
  [People] cannot breed and keep buying whatever strikes their fancy.
  without means of sustenance requires termination.

  YES, YOU LIKE THE NEW WORLD ORDER? THEN GET USED TO THE ABOVE, YOU HUMAN TRASH.

 10. Üdv Illuminati!

  “Kérdés: Vajon az egyre szervezettebb bűnözés ellen a mostaniak és tervezettek helyett milyen, legalább ennyire praktikus megoldásokat javasolnak az anti-NWO-s szakemberek?”

  Előszóként annyit, hogy – szerintem – nincsenek semmiféle szakemberek. Elégedetlenkedőkről lehet beszélni, akik mindentől be vannak rosálva, ami új, s ezt a rettegésüket terjesztik mindenfelé. Megoldások: nincsenek. Láthatod, ha a megfelelő helyen vagy, hogy a tömegeknek nincs különösebben hajlamuk arra, hogy bármit is kigondoljanak a saját kényelmi szempontjaik érdekében. Tudom, mert sajnos a tömegben élek, látom és hallom, tapasztalom a panaszkodást de a beletörődő fejlehajtást is. Tehát itt a kényelmi szempontok dominálnak főként: enni, inni, fészket eszkábálni. Végül utódokat nemzeni. A legtöbb embernek az ideális világ az, amiben ő személy szerint gazdag, luxusban él, nem kell semmiféle munkát végeznie, ehet és ihat, szexelhet és élvezheti a “szabadságot” (ül a televíziókészülék előtt és issza a sört, folyik az állán a pacalzsír és végignézve a családon érezheti, hogy ő aztán alfahím). Egyszóval, nem tudja kezelni ezeket a “javakat”, illetve magát a szabadságát sem, de azért álmodik róla, s irigy azokra, akik mindezt megtehetik. Egyébként nagyon sok ember azért is gyűlöli annyira a Háttérhatalmat, mert nem lehet a részese, nem lehet titkok tudója, nem lehet gazdag. Azt gondolja, hogy ott mindenki naphosszat golfozik és kurvák özönlik el a hálóját minden éjszaka, s a gyémántveretes ágyában szivarozik és whiskey-zik. Szóval az ember amúgy sem tud mit kezdeni az efféle dolgokkal addig, amíg ilyen primitív vágyak és életcélok vezérlik. Végül is mindegy, ez saját állás- és nézőpont.

  Ezen felül azért a tömeg elvárja, sőt, igényli azt, hogy vezessék, hogy legyen egy “királya”, s az ideális rendszer, amiben élni kíván, az a fenti szempontok alapján szerveződjék és jöjjön létre. Az persze kész röhej, hogy az ember egy ilyen utópisztikus, paradicsomi világban is megtalálná a hibát és elviselhetetlennek találná a kényelmet, a jót, a biztonságot és előbb utóbb újat követelne de akkor is úgy, hogy rettegne az újtól és kiabálna azok ellen, akik újítani is akarnak. Elég ellentmondásos egy faj az ember. Te nem gondolod?

  Üdv!

  Kang

  1. Hüp..hüp..hüp..régi trükk! Hip- hop és meg is jött az ugyan úgy gondolkodó, erősíteni a másik oldalt “bizonyítva”, hogy a Megvilágosult nincs egyedül a véleményével vagyis, hogy más is egyetért vele,…..netán a Megvilágosult alias Kang?…….Hát persze hogy igen,…egy jól bevált klasszikus trükk,…de nem itt! Egy szánalmas kormány vagy jezsuita bérenc vagy…az vagy! Mi itt nem vesszük be az Illuminati-s forgatókönyvet, bármennyire is igyekeztek titokban tartani a Vatikán ártatlanságát, nem fog menni, az Illuminati egy Jezsuita találmány akár csak a többi rend és titkostársasság. YOU SUCK!!!

   1. Erre most alaposan rábasztál. Senki oldalán nem állok, világos? Ugyanis senki nem adott még rá okot, hogy bárki oldalára is álljak. Meg eleve miért kell valakinek mindig állni valahol? Nem lehet valaki független szemlélődő?!

    Nem gyűlölöm az embereket, és senkinek sem akartam soha rosszat, de amit leírtam, azt úgy is gondolom. És a világtól a mai formájában hánynom kell. Ha neked ez a mostani rend tetszik, akkor le a kalappal, egyed.

    A titkos társaságokkal meg ne röhögtess már…

    1. Sok igazság van abban, amit fent írtál és az is fontos lépés, amikor az ember látja, hogy valami nagyon nincs rendben a világgal. Én a kommentedből azt vettem ki, hogy keresed a válaszokat, márpedig, “aki keres talál.” A válaszok ott várnak rád… 🙂

    2. Hello!

     Fogjuk rá, hogy válaszkereső vagyok. 🙂

     De nem állok egyelőre sehol, viszont nem is vagyok senki ellen. Mert fogadni mernék, hogy a valódi háttérben lévő hatalmat senki sem ismeri. Ők tényleg ismeretlenek. És nem csinálnak egyelőre semmit, csak kivárnak. A kommunikáció meg aztán… lehetetlen velük.

     Ugyanakkor meggyőződésem, hogy feltétlenül érik a változás, mégpedig globális szinten. Szükség van rá, muszáj – ezt azoknak is el kellene ismerni, akik rettegnek minden újtól (meg akik mindenben zsidó-szabadkőműves világösszeesküvést látnak, már ez önmagában is kész vicc). Átmenetre pedig szintén szükség van. A demokráciában viszont nem hiszek. Soha nem létezett, most sem létezik, és nincs is rá szükség.

     Kang

    3. Bizony, változásra szükség van. A probléma az, hogy a hatalmi erők nem az emberek javát keresik, csupán a hatalom, a hatalom önmagáért érdekli őket. Minél több van belőle, annál többet akarnak. Az összeesküvésekről ajánlom ezt az írást: http://idokjelei.hu/2012/02/adrian-salbuchi-a-keszulo-vilagkormany/
     Az Internetnek köszönhetően nagyon sok információ áll rendelkezésre arról, hogy mi folyik valójában, ezért is próbálnak véget venni az Internet szabadságának. Használd ki a lehetőséget, amíg még lehet.

  2. Kang!

   “Előszóként annyit, hogy ? szerintem ? nincsenek semmiféle szakemberek.”
   Ezzel én is egyetértek, ez számomra olyan mint a wc pucoló szakember, természetesen pár ember kinevezhette magát vagy másokat ilyen szakembernek, de attól még nem az.

   Elég negatívan értékeled a tömeget. Én kicsit árnyaltabban fogalmaznék. Az emberek egy része vagy az emberek egy jelentős része ilyen, de nem az összes átlag ember, példaként felhoznám eme weboldalt olvasók jelentős részét vagy akár itt vagy te is. Viszont a probléma az, hogy szerintem az eredeti ember nem volt ilyen degenerált, lusta és érdektelen. Ez hosszú ideig tartó átnevelés eredménye.
   Én is úgy gondolom, hogy ez a mostani rendszer nem jó, nagyon nem. A változást én sem tudom elképzelni nagy kataklizma nélkül, persze olvastam olyan elgondolásokat, hogy az Isten, Jézus, a Galaktikus tanács vagy mit tudom még, hogy ki majd megjelenik és mint egy nagy varázsló megoldja a dolgokat mindenféle természeti csapások és egyéb globális hatások nélkül. A gonoszok eltűnnek és/vagy jóvá válnak, a kényelmes tömeg serénnyé és jóvá válik. Szerintem ez egy kisgyereknek a gondolkodási szintjén lévő elvárás.
   Én inkább attól tartok, hogy nem lesz semmi és a háttérhatalmi erők tovább folytatják az eddigi sebességgel a terveik kivitelezését. Az adott ütemben megvalósul az Arab unió, központosodik az Ázsiai unió, a teljes amerikai kontinenst átfogó Amerikai unió majd 10-20 év múlva ebből létrejön a Föld unió, ergo a világkormány. A megszorítások tovább folytatódnak minden európai országban. A szaporodást elkezdik csökkenteni az egész földgolyón, úgy ahogy már az USA-ban csinálják, a média által. Alapvetően a világkormány létrehozásra az Illuminátus rendhez kötődik (1776. május 1.), bár szerintem ez egy sokkal régebbi elgondolás. 1776-tól bírtak várni a megvalósítással 236 évet, szerintem tudnának még várni 10-30 évet vagy még többet. Alapvetően nem is tudom miért olyan sürgős nekik, hiszen ez a lassú víz partot mos megoldás igencsak bevált nekik. Persze olvastam erről is, hogy a naprendszerünk belép egy adott térrészbe és ezt megelőzendő akarják felgyorsítva megvalósítani a céljaikat. Lehetséges, hogy ebben földhözragadt vagyok, de számomra ezt nehéz elfogadni, olyan meseszerűnek tűnik. Ha valaki erről többet tud, akkor kérem írja már le. A bibliából való idézgetéstől mindenki kíméljen meg, mert abban biztos vagyok, hogy azt nem a Jóisten írta, az emberek írták majd más emberek átírták, más nyelvekre lefordították és megint csak átírták, még a valósághoz legközelebbi részek is egyszerű emberek meglátásait közli bizonyos eseményekről, történésekről. Én nem fogadom el a hitgyülekezetesek az isten sugallatra íródott könyv fantazmagóriájukat. Ha valaki így gondolja az az ő dolga, csak ne maceráljon vele másokat.

   1. “A változást én sem tudom elképzelni nagy kataklizma nélkül, persze olvastam olyan elgondolásokat, hogy az Isten, Jézus, a Galaktikus tanács vagy mit tudom még, hogy ki majd megjelenik és mint egy nagy varázsló megoldja a dolgokat mindenféle természeti csapások és egyéb globális hatások nélkül.”

    Szeretem ezt a folyamatos internetes okoskodást, kellő ismeretek nélkül osztjátok az észt, olvasd ez ezt az oldalt http://www.biblia.hu/biblia_k/k_66_16.htm és gondold át mégegyszer az oltári nagy badarságaidat, amiket írtál. Szólj ha nem látsz benne egyetlen csapást sem, segítek.

    A legtöbb ember úgy ateista meg istentámadó, hogy gőze nincs, miről is van szó… De vajon miért? Mert felelősséggel tartoznál a saját tetteid miatt és nem lenne kit ócsárolni többé a világ mocskaiért?

    De a kedvencem ez a “bibliát az illuminati írta” agymosó marhaság, aminek frankón be is dőltök újabban. Valószínűleg annyira tehetséges emberek, hogy évezredekkel előre meg tudták minden lépésüket tervezni előre és olyannyira nem is bakiztak, hogy sikerrel végre is hajtották. Ha ennyire istenemberek lennének, meghajtanám a térdemet előttük. De kérdezem én, ha ennyire istenemberek, hogy mindent tudtak előre, akkor miért nem ateisták, miért van egy olyan istenük, akit Lucifernek hívtak, aki egyik főszereplője ennek a bizonyos Bibliának? És ha van Lucifer, de nincs Isten, akkor ki ellen harcolnak?

    Ostobizmus.

    1. Magmondoe!

     “Szeretem ezt a folyamatos internetes okoskodást, kellő ismeretek nélkül osztjátok az észt, olvasd ez ezt az oldalt http://www.biblia.hu/biblia_k/k_66_16.htm és gondold át mégegyszer az oltári nagy badarságaidat, amiket írtál.”
     Nekem ügy tűnik, hogy nem szereted. Megjegyzem, hogy egy internetes oldalt adtál meg, míg előtte egy sorral internetes okoskodást emlegetsz, neked ez nem furcsa?

     “Szólj ha nem látsz benne egyetlen csapást sem, segítek.”
     Valóban a Jelenések könyve tartalmaz ilyen leírásokat IS. Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet pontatlan megfogalmazásomra. Annyit akartam csak leírni ezzel kapcsolatban, hogy vannak olyan emberek, akik arra számítanak, hogy lesz itt spirituális felemelkedés vagy az égi királyság földre szállása vagy új aranykor és egyebek mindenki számára, illetve csak a gonosz erőinek nem. Azt akartam kifejezni, hogy én ezt nagyon meseszerű gondolatnak tartom. Aki ezekben akar hinni, hát higgyen, csak ne támadjon azért mert valaki nem ért vele egyet, ez így nem korrekt magatartás. Én is írhatnám agresszíven, hogy ne szívja el előlem a levegőt, ergo dögöljön meg az összes bibliaimádó, könyvimádó vallási fanatikus idióta, minek teremtett az Isten nekik agyat, ha úgy sem használják. De ez mire lenne jó? Csak gyűlölködésre.

     “A legtöbb ember úgy ateista meg istentámadó, hogy gőze nincs, miről is van szó? De vajon miért? Mert felelősséggel tartoznál a saját tetteid miatt és nem lenne kit ócsárolni többé a világ mocskaiért?”
     Valóban, gőzöm az nincs, de én például nem vagyok ateista, legfeljebb csak te gondolod, viszont veled ellentétben én nem hiszek Istenben, azon egyszerű oknál fogva mert tudom, hogy létezik.

     “De a kedvencem ez a ?bibliát az illuminati írta? agymosó marhaság, aminek frankón be is dőltök újabban. Valószínűleg annyira tehetséges emberek, hogy évezredekkel előre meg tudták minden lépésüket tervezni előre és olyannyira nem is bakiztak, hogy sikerrel végre is hajtották.”
     Mivel az írásoddal nekem válaszolsz, jelzem, hogy én soha nem állítottam, hogy az illuminátusok írták át a bibliát, sőt ha még egyszer megnézed az írásomat, jelzem is benne, hogy 1776-ban alakult meg hivatalosan, míg a niceai zsinat 325-ben volt. A biblia az egy gyűjtemény, melynek a tartalmát az i.sz. 325-ben a niceai zsinaton döntötték el. Sőt 787-ben egy második niceai zsinat is volt. Nézz utána az interneten, de ha bizonytalannak tartod, akkor el kell menni könyvtárba, erről van elfogadott szakirodalom.

     “Ha ennyire istenemberek lennének, meghajtanám a térdemet előttük. De kérdezem én, ha ennyire istenemberek, hogy mindent tudtak előre, akkor miért nem ateisták, miért van egy olyan istenük, akit Lucifernek hívtak, aki egyik főszereplője ennek a bizonyos Bibliának? És ha van Lucifer, de nincs Isten, akkor ki ellen harcolnak?”
     Én akkor sem hajtanám meg a térdem előttük. Nem hiszem, hogy ennyi mindent tudnának előre. Szerintem ők tudják, hogy van Isten, de nem benne hisznek, hanem Lucifertől várják a segítséget, nekik ő a főnök, de én ezt csak gondolom, bizonyítékaim nincsenek. Viszont azt gondolom, hogy annyi eszük csak van, hagy ama egyszerű logikai láncot végigvezessék a fejükben, hogy ha van Lucifer és az az ő vezetőjük, akkor a történet másik fele is igaz, hogy nemcsak bukott, hanem normál angyalok is vannak, innét meg már csak egy bakugrás az Isten létezése.

     “Ostobizmus.”
     Ez a te véleményed, nekem meg más. Én például nem kedvelem a fanatikus embereket, ilyenek például az iszlám tagjai vagy a hitgyülekezetesek, de a judeo-keresztények egy része is. Te úgy gondolod (vagy nem), hogy a bibliát a Jóisten személyesen írta vagy nem személyesen, akkor isteni sugallatra készült. Én meg ezt nem így gondolom, ez már hitbéli kérdés, mert te semmilyen érvvel nem tudod bebizonyítani, legfeljebb inkvizíciós módszerekkel. Szerinted minden úgy történt és úgy fog történni mint ahogy a bibliában le van írva. Eleve annyira rosszul van megfogalmazva, hogy sok dologról nem is lehet eldönteni, hogy micsoda, például az apokalipszis 4 lovasa. Én úgy tudom, hogy a jövő nem kőbe vésett dolog, ergo egy jóslat vagy előrejelzés nem 100%-os, csak egy lehetőség. Én például igyekeztem más jövőbelátók jóslatait is megnézni. Számomra pillanatnyilag Alois Irlmaier jövendölései a legvalószínűbbek, hogy bekövetkeznek. Viszont eme jövendölések hatására lehetséges, hogy egy olyan jövőkép fog megvalósulni, amit senki nem látott. A sötét oldal erői sajnos nem hülyék, ők is olvasták a Jelenések könyvét és az egyéb jóslatokat és ha nem akarnak veszteni, akkor más utat választanak.

   2. Üdv!

    ?Az emberek egy része vagy az emberek egy jelentős része ilyen?

    Persze, tisztában vagyok vele, hogy általánosítani nem lehet. Sok derék ember van, ám az arány elgondolkodtató. És sajnos, vagy sem, Illuminatinak tökéletesen igaza van abban, s ezzel maradéktalanul egyet is értek, hogy rengeteg ember teljesen feleslegesen élősködik a társadalmakon. Ezt lehet, hogy nem e cikk alatt írta, még nem olvastam át az összes hozzászólását. Tehát azokra, akik semmilyen formában nem járulnak hozzá a közjóhoz, akik elvárják, hogy mások tartsák el őket és ennyivel meg is elégszenek, és akik kizárólag bűnözésből képesek megélni, valóban annyira szükség lenne? Ezen kívül pedig sok olyan ország van, ahol gyakorlatilag a maffia behálóz mindent, ahol az egészségügy jelen sincs ellenben a vírusokkal és az extrém járványokkal, ahol emberi élhető viszonyokról beszélni sem lehet. Eltekintve a gazdasági szövetségről a kereskedelmet figyelembe véve, ugyan mi szükség lehet ezekre? Még, ha a Föld képes is eltartani akár tízmilliárd embert, ki garantálja azt, hogy nem romlik még ennél is jobban a helyzet. Mert csak azt látni, hogy minél több az ember, annál nagyobb a szegénység, annál több a kosz és a mocsok. Nem jobb, ha kevesebb ember él a Földön, kisebb közösségekben (városokban), viszont mindenki meg tudja termelni azt, amit elfogyaszt, és amire szüksége van? Szerintem ? és ebből a hitemből már nem sok minden tudna kizökkenteni ? a rezervátumszerű, kommunista típusú, mezőgazdaságon és ipari termelésen alapuló, egymással gazdasági szövetségben álló nagyközösségeké a jövő, erős, kontinentális központi irányítással. És nem holmi tomboló terrorra gondolok, meg kizsákmányolásra, őrjöngő, csúnya gyíkemberekkel az élén; ez mese habbal. Nem is veszem komolyan, aki ilyeneket vizionál. Szóval, még, ha szélsőséges is ez a vélemény, kitartok mellette. Még a saját pusztulásom is kénytelen vagyok belekalkulálni a dolgokba, hiszen még nem értem el oda, hogy ? Illuminati szavaival élve ? ?pótolhatatlan? legyek. Megközelítőleg. De ezen dolgozom. Rájöttem, hogy nincs értelme ülni és rettegni attól, hogy ?úristen mi lesz??. Nem is álltam így a dolgokhoz sosem. De addig én is csak egy felesleges kenyérpusztító vagyok, amíg el nem érem azt a szintet, hogy tenni is tudok valamit. Nekem bőven elég az, ha össze tudom hozni, hogy a jövőben több ezer embernek létre tudjak hozni egy olyan rendszert, egy meghatározott élhető ? földrajzi ? területen, amelyben biztos munkája lehet mindenkinek, és ahol semmiféle mai bűnözés nem lesz jelen. A sírdogálás és rettegés, meg a kiabálás helyett én ezen dolgozom. És még csak egy fikarcnyi gonoszság sem vezérel. Aki meg ezt nem hiszi, az ő dolga, a legkevésbé sem érdekel. És aki arra vetemedik, hogy ezért támad engem, azokat az embereket is támadja, akiken segíteni akarok. Készülni és tervezni, s megpróbálni megalkotni a jövőt úgy, hogy élhető legyen sok ember számára talán őrültség? Én nem félek a Haláltól.

    ?Én inkább attól tartok, hogy nem lesz semmi és a háttérhatalmi erők tovább folytatják az eddigi sebességgel a terveik kivitelezését.?

    Lehet nem illik ide, de a HBB egyik dalszövegrészlete ugrik be erről: ?Kevés az erdő túl sok a vad, rendet csinálni, indul a had.? Én úgy látom, hogy még így is túl lassú a megvalósítás ? már, ha lehet egyáltalán tervekről beszélni, amiket meg akarnak valakik valósítani. Az internetet én nem tartom 100%-osan autentikus forrásnak. Máshonnan meg képtelenség helyesen tájékozódni.

    ?ebből létrejön a Föld unió, ergo a világkormány?

    Már meg ne haragudj, de Nagy Sándortól kezdve az összes nagyobb hódítón és uralkodón át, akik világuralomra akartak ?törni?, szintén a központosított hatalom kialakítása volt a céljuk. És ebben semmi rosszat nem látok. Az más kérdés, hogy az elkövetett hibákat sorra kell venni, hiszen ? bár átmentések mindenhol történtek ? a nagy birodalmaknak szokásuk volt egy idő után összeomlani, majd szétesni. Szerintem ezzel azok, akik ma hasonlóra törekednek, tisztában kell, hogy legyenek. Semmi logikát nem látok abban, hogy egy hatalom tudja előre a saját pusztulását és mégis erőlködik rajta, hogy megvalósítsa a világuralmat. Ellentmond a józanésznek. Ha én, egy senki paraszt így gondolom, nehogy már olyan magas szinteken ezt ne vegyék számításba. Ez lehetetlen?

    ?A bibliából való idézgetéstől mindenki kíméljen meg?

    Én nem idéztem a Bibliából, nem is sokat foglalkozok vele. Természetesen tanulmányozni nem árt, de nem nagyon hiszek semmiféle megváltóban, aki majd mindent helyrehoz az emberek helyett. Pont itt van a hiba, hogy sok mindenki erre vár, mert nem hajlandó venni a fáradtságot, hogy a saját életét rendbe tegye. Vannak határok, amiket egy ember nem léphet át, s segítségre van szüksége, de csak ülni és várni holmi megváltókat? hogy majd jól megbünteti a ?gonoszokat? és örök aranykor következik? szintén mese. Egyébként sem értem, abban mi lenne a jó, ha hirtelen mindenki belecsöppenne egy véget nem érő, egyforma és monoton paradicsomi állapotba, ahol semmi más sincs, csak egy állítólagos mindenható Isten imádata és bolyongás a mezőn, a fák között és ahol mindenki, hú de nagyon szeret mindenkit. Nos ez az, ami utópia és amitől tartani kell, mert ez már alapból is félelmetes. 😀

    Tiszteletem: Kang

    1. Üdv!

     Nekem kifejezetten tetszik ahogy kiállsz a véleményed mellett. Szerintem is igencsak sok ember van eme glóbuszon és jaj de jó, hogy ezt a problémát nem nekem kell megoldani 🙂
     ?rezervátumszerű, kommunista típusú, mezőgazdaságon és ipari termelésen alapuló, egymással gazdasági szövetségben álló nagyközösségeké a jövő, erős, kontinentális központi irányítással.?
     Én ezt kisebben tudom elképzelni, lehet, hogy nagyban nem tudok gondolkodni :)?

     “Rájöttem, hogy nincs értelme ülni és rettegni attól, hogy ?úristen mi lesz??. Nem is álltam így a dolgokhoz sosem.”
     Látatlanban ki merem jelenteni, hogy szerintem eme weboldal olvasónak nagy része nem retteg és sopánkodik, bár lehetséges, hogy van néhány csodaváró.
     Jó dolognak tartom, hogy valakinek van lehetősége és bátorsága változtatni mások életén, munkát adni nekik.

     ?Én inkább attól tartok, hogy nem lesz semmi és a háttérhatalmi erők tovább folytatják az eddigi sebességgel a terveik kivitelezését.?
     Ezt én is írtam, én is ettől tartok, bár nem vettek el egyéb alternatívákat sem.

     “Az internetet én nem tartom 100%-osan autentikus forrásnak. Máshonnan meg képtelenség helyesen tájékozódni.”
     Az internet előtt sokat jártam könyvtárba, de macerás volt és a keresés is nehézkes.

     ?ebből létrejön a Föld unió, ergo a világkormány?

     “Már meg ne haragudj, de Nagy Sándortól kezdve az összes nagyobb hódítón és uralkodón át, akik világuralomra akartak ?törni?, szintén a központosított hatalom kialakítása volt a céljuk. És ebben semmi rosszat nem látok. Az más kérdés, hogy az elkövetett hibákat sorra kell venni, hiszen ? bár átmentések mindenhol történtek ? a nagy birodalmaknak szokásuk volt egy idő után összeomlani, majd szétesni. Szerintem ezzel azok, akik ma hasonlóra törekednek, tisztában kell, hogy legyenek. Semmi logikát nem látok abban, hogy egy hatalom tudja előre a saját pusztulását és mégis erőlködik rajta, hogy megvalósítsa a világuralmat. Ellentmond a józanésznek. Ha én, egy senki paraszt így gondolom, nehogy már olyan magas szinteken ezt ne vegyék számításba. Ez lehetetlen?”
     Én Nagy Sándort egy kalandornak és nem egy tipikus központosító uralkodónak tartom. Attól, hogy központosít valaki még nem kell szükségszerűen világhatalomra törni. Valamint létezik a békés egymás mellett élés fogalma is. A nagy birodalmak szerintem nem csak úgy egyszerűen összeomlottak össze, nem nem a gyíklények okozták 🙂 A fogalmazásod, a véleménynyilvánításod és az indoklásaid arra engednek következtetni, hogy te biztos nem vagy egy senki paraszt. Szerintem az új világrend nem tudja és nem hiszi, hogy az ő rendszere összeomolhat, erre felkészülve fejlesztik a Nagy testvér megfigyelő és lehallgató rendszereit, ahogy éppen eme cikkben is szerepel. Szerintem úgy gondolják, hogy kisebb létszámú, szűk helyen tartott és folyamatosan megfigyelt lakossággal meg lehet valósítani az Orwell által leírt diktatúrát. Sőt a média által agymosottan egy számukra még jobb rendszert dolgoztak ki. A hierarchia legalsó szintjén élők nem is tudják, hogy el vannak nyomva, vannak örömeik: közszolgálati tévé csatornák, néhány közölük ki is törhet politikusnak 🙂 Ez sokkal manipulatívabb és hatásosabb, mint például a fasizmus vagy a kommunizmus. Tehát a mostani rendszeren kell még egy kicsit fejleszteni, a létszámot csökkenteni, kis helyre zsúfolni a megmaradtakat és azokat még hatékonyabban megfigyelni.

     “Én nem idéztem a Bibliából, nem is sokat foglalkozok vele. Természetesen tanulmányozni nem árt, de nem nagyon hiszek semmiféle megváltóban, aki majd mindent helyrehoz az emberek helyett. Pont itt van a hiba, hogy sok mindenki erre vár, mert nem hajlandó venni a fáradtságot, hogy a saját életét rendbe tegye. Vannak határok, amiket egy ember nem léphet át, s segítségre van szüksége, de csak ülni és várni holmi megváltókat? hogy majd jól megbünteti a ?gonoszokat? és örök aranykor következik? szintén mese. Egyébként sem értem, abban mi lenne a jó, ha hirtelen mindenki belecsöppenne egy véget nem érő, egyforma és monoton paradicsomi állapotba, ahol semmi más sincs, csak egy állítólagos mindenható Isten imádata és bolyongás a mezőn, a fák között és ahol mindenki, hú de nagyon szeret mindenkit. Nos ez az, ami utópia és amitől tartani kell, mert ez már alapból is félelmetes.”
     Ezzel is teljes mértékben egyetértek! Nem is konkrétan neked írtam, hanem mindenkinek 🙂

     Tiszteletem: Kang

    2. “Én ezt kisebben tudom elképzelni”

     Magam is több ezres rezervátumokról beszélek; ezek lehetnek részben önellátó gazdálkodásúak, de kell legyen egy központi iparuk amivel hozzájárulnak az egyesült unióhoz, amelyben helyet foglalnak majd. Így lehet létjogosultságuk – gyanítom sok település kerül elbontásra a jövőben.

     “valakinek van lehetősége és bátorsága változtatni mások életén”

     Ez így eléggé fölényesen hangozhatna, ha nem lennék tisztában a változtatások rendkívüli fontosságával. Egyelőre sokaknak nincs lehetőségük, ahogy nekem sem. De igyekszek mindent megtenni érte.

     “Ezt én is írtam, én is ettől tartok”

     Így van, ezt írtad Te. Én pedig válaszoltam rá. Én nem tartok ettől, hanem még így is lassúnak vélem az említett sebességet – bár ennek okát Ők biztosan jobban tudják. Természetesen ekkora világméretű terveket nem két hét megvalósítani. Muszáj vagyok egyelőre kivárni amellett, hogy igyekszem – lehetőleg előre.

     “Az internet előtt sokat jártam könyvtárba, de macerás volt és a keresés is nehézkes.”

     A net is jó, ám a sorok között olvasás a fontos. Gondolom.

     “Én Nagy Sándort egy kalandornak és nem egy tipikus központosító uralkodónak tartom”

     Azért megvoltak neki a központosító törekvései. Bár az igaz, hogy nagyon szerette a bort és az egyéb élvezeteket…

     “Attól, hogy központosít valaki még nem kell szükségszerűen világhatalomra törni.”

     Tisztázzuk, hogy a világuralomra törés nem feltétlenül egyféle ördögtől való dolog. Ma a “hatalom” maga, egyfajta szitokszóvá kezd válni.

     “Valamint létezik a békés egymás mellett élés fogalma is.”

     Szerintem ez meg is fog valósulni. Ez annál nehezebb, minél több az ember – bár háborúk régen is voltak, amikor még jóval kevesebben éltek a Földön. Majd kiderül. A háború véleményem szerint örökösen visszatérő jelenség az emberiség történelmében.

     “te biztos nem vagy egy senki paraszt”

     Ezt inkább ne firtassuk. Egófényezésre sajnos nincs módom. Ahhoz le is kell tenni valamit az asztalra – lehetőleg jó nagy valamit.

     “Szerintem úgy gondolják, hogy kisebb létszámú, szűk helyen tartott és folyamatosan megfigyelt lakossággal meg lehet valósítani az Orwell által leírt diktatúrát.”

     Jól bedobta Orwell ezt a témát, most meg sokan attól félnek, meg is valósul. Ám úgy gondolom, hogy mindennek azért lesz komolyabb célja is. De egyébként Illuminati – most már elolvastam az írásait – is megmondta, hogy jólétben és biztonságban fognak élni az emberek. S tudod mit? Várom, remélem megélem a bekövetkeztét. Ha egy diktatúrában nyitva hagyhatod az ajtód akár éjszakára is, és nincs bűnözés mert mindent megfigyelnek, valamint élhető a környezet is, mert nincs ennyire terhelve mint most, akkor szívesebben választom azt a diktatúrát. Sőt, dolgozni is akarok érte, hogy megvalósuljon. S éppen ilyen rezervátumokat “képzelek” el, melyekben sziklaszilárd a Rend.

     “Tehát a mostani rendszeren kell még egy kicsit fejleszteni, a létszámot csökkenteni, kis helyre zsúfolni a megmaradtakat és azokat még hatékonyabban megfigyelni.”

     Most ezt úgy mondod, mintha a megfigyelés lenne az elsődleges tényező. Pedig szerintem az emberek már most sem jelentenek semmiféle veszélyt rájuk nézve. Még a viszonylag önálló fegyveres, vagy nukleáris erőket birtokló hatalmak (pl. Oroszország) sem gondolom, hogy aggodalommal töltenék el őket. Akkor miért félnének néhány százmillió embertől? És a Háttérhatalom kényelme és gazdagsága sem lehet tényező, mert akik ténylegesen irányítanak, azok sejtésem szerint már most megtehetnek bármit, nincsenek gondjaik, semmiféle anyagi szempontból sem. Úgyhogy egyikben sem látok logikát. Ráadásul – szintén Illuminati írta – még a piramis tetején lévők is pótolhatók. Ennek tudatában kétlek bármilyen túlzott összeesküvés-elméletet.

     Üdv: Kang

    3. Kang! Ha te tényleg egy ilyen világra vágysz, akkor ez biztosan tetszeni fog:

     http://www.youtube.com/watch?v=1jxwDfLUBjg

     Mindenesetre látszik, hogy az elit propaganda jól végzi a dolgát. Ez a vers jutott eszembe erről:
     ?Az egész föld csodálta a fenevadat: imádták a sárkányt, hogy átadta a hatalmat a fenevadnak, imádták a fenevadat is, és így szóltak: “Ki hasonló a fenevadhoz, és ki tudna vele harcra kelni?” És adatott neki nagyokat mondó és istenkáromló száj, adatott neki hatalom a cselekvésre negyvenkét hónapon át;? Jelenések 13:3-5

     És ez is kötelező olvasmány: http://idokjelei.hu/2011/01/2011-egy-szep-uj-disztopia/

     Aki az illuminati által és néhány hozzászóló által felvázolt diktatúrára vár, miért nem költözik most azonnal mondjuk Észak-Koreába? Miből gondolja bárki is, hogy egy Isten, tehát szeretet nélküli diktatúra jobb lenne annál? Jézus azt mondta, hogy az Antikrisztus uralkodásának második felében “olyan nagy nyomorúság lesz, amilyen nem volt a világ kezdete óta mostanáig, és nem is lesz soha.” Máté 24:21

     Az elit nyilván nem azzal tálalja a tervét, hogy egy kegyetlen diktatúrát akar létrehozni. Most még a beetető szakasznál járunk. Kell a világkormány a biztonság érdekében, a föld megmentéséért, a jólétért, a gazdaság helyreállításáért, stb. Kell a chip a kézbe, hiszen biztonságos, gyors, pénzt takarít meg, életet menthet, stb. És a legtöbb ember beveszi. Eleinte persze minden önkéntes alapon indul, de… “Megadatott neki, … hogy akik nem imádják a fenevad képmását, azokat mind megölesse.”

 11. Illuminati!
  “Thea:
  Kár a Bibliára hivatkoznod és abból idézgetned. Sajnos szembesülnöd kell azzal, hogy a Vatikán és a teljes egyház illuminátus befolyás alatt áll már nagyon régóta.”
  Ez honnan tudod, engem igencsak érdekelne? Bár szerintem az egész egyházat negatív céllal hozták létre, mint néhány más vallást is. De én erről nem szeretek írni, mert a vallásos emberek nem toleránsak.
  “A helyzet az, hogy ebből következően a Biblia egy olyan válogatás, amelyet illuminátus érdekek szerint raktak össze, lásd például a Jelenések Könyvét, ami teljes egészében a háttérhatalom műve.”
  Tudtommal a Niceai zsinaton döntötték el i.sz. 325-ben, hogy mit tartalmazzon a biblia, az illuminátusok pedig 1776 május elsején alakultak, még ha ez egy jelképes dátum is, akkor sem lehettek ők, persze más, régebbi háttérhatalmi tényezők munkálkodhattak, sőt szerintem munkálkodtak is eme ügyben, mert például azok az apokrif iratok, melyben egyértelműen megfogalmazva szerepel a reinkarnáció tana, nem kerültek bele a bibliába.
  “Éppen a Biblia ad nekik teljes jogú felhatalmazást arra, ami történni fog és tudod, az van, hogy a Bibliád nagy ígérete Jézus második eljöveteléről csupán egy ?választási ígéret?, ami sosem fog megvalósulni. Tudod miért? Mert az örök ígéret örök reménykedéssel tölti el a nélkülözőket, akik ezáltal jobban kezelhetőek. Az 1000 éves birodalom megalakulása után évezredekig reménykedhettek ebben. Kidolgozták nektek ezt a hitrendszert. Reménykedjetek és imádkozzatok. Várjátok azt, aki sosem létezett.”
  Én ezt másként látom, az általam elolvasott információkat rendszerezve én arra a következtetésre jutottam, hogy valóban léteztek esszénus, nazarénus és egyéb más rendek Jézus idejében, valóban létezett Jézus és tanított is. Valóban el akarták tüntetni a munkáját, de mivel nem tudták ezért elferdítették. Már akkor is, és több évszázadon keresztül folyamatosan próbálták, szerintem elég nagy sikerrel, elferdíteni a tényeket. Tehát ebben az esetben nagyrészt egyetértek veled. Mielőtt valaki belém kötne, ez nem azt jelenti a részemről, hogy nincs Isten, Jézus nem létezett, meg ilyenek. Csak a Vatikánnal, az egyházzal és egyéb ilyen pénzgyűjtő hatalmi vallási szervezetek létezésével és módszereivel nem értek egyet és ez nemcsak a judeo-keresztény parasztvakításra, hanem a mondvacsinált iszlámra is vonatkozik. Na az minden alapot nélkülöz. Szerintem ez egy kiváló példa arra, hogy nem az az igaz amit többen állítanak vagy hisznek.

 12. Orwell 1946-ban írta a könyvet, nem 1949-ben. Ha már cikkeket írunk, lehetnénk pontosabbak…

 13. Milyen “az egyre szervezettebb bűnözés”-röl beszélsz? Attól, hogy a BLIKK-ben szerepel időnként a maffia még nem feltétlenül igaz, hogy létezik is a valóságban…..és egyáltalán ki is vagy te? és mit vagy kiket képviselsz itt? Egyáltalán, honnan bukkantál így elő a semmiből, mert azt azért eszre lehet venni, hogy te más vagy mint a többi vitatkozó, nagyon tisztába vagy azzal, hogy mi itt az általános hangulat, vélemény, aztán ott van a furcsa jellemed is, hogy te nem az átlag emberekkel azonosult ezekben a kérdésekben, mint az itt csevegő 100%-a, hanem a hatalom képviselőivel, nem utolsósorban képzett, főlényes, magabiztos és még ellenséges is vagy. Minden ide beíró, aki már valamennyire átlátja a dolgokat, egyet ért abban, hogy a háttérhatalom igyekezetei nem tisztességesek az emberekkel szemben, aztán jössz te és azt mondod, miközben a pofánkba röhögsz, hogy nincs igazunk és megpróbálod meg magyarázni a megmagyarázhatatlant, hogy milyen jó is az ha a közterületeken lehallgatják az embereket. Te tényleg azt gondolod, hogy mi itt nem tudjuk, hogy a maffiát a neonáci szerv., terrorista szerv. és a többieket a háttérhatalom hozza létre a mindenkori titkosszolgálatokon keresztül, már amikor létre kellett egyáltalán hozni valamelyiket, ,mert az ma sokkal elterjedtebb és olcsóbb is hogy csak elhitetik az emberekkel a terrorizmus létezését és a cselekményt ők maguk(titkosszolgálatok) végzik el, aztán bemondatják a CNN-en, meg az BBC-n, hogy ez meg az a szervezett magára vállalta a dolgokat? Te tényleg azt hiszed, hogy mi nem ismerjük a “good cop, bad cop” fogalmat.
  Egyébként mi van Asthar kapitánnyal, remélem még mindig jó rezgés szinten van? És a nagy Galaktikus fordulat, a őrizetbe vett B.Gates és A Greenspan-nel mi lett? A Pápa se hunyt el meg a múlt hónap közepén,….a kiábrándítás és lejáratás technikája mi? ezt is ismerjük. Mi lenne, ha lecserélnéd a nevedet, valami barátságosabbra, mert engem nagyon irritál, de tényleg,…végül is debtocrácia van vagy mi a fene, ahol a többség dönt, szavazással… nem?….akkor szavazzuk csak meg! Aki azt akarja, hogy Illuminati ne használhassa a Illuminati nevet ezen az oldalon az emelje fel a kezét! Bár tudom, hogy nem látszik én már fel is emeltem, így ni…..és most meg kérek mindenkit, hogy szavazzon.

  1. Noha már igen későre jár, erre a rendkívül agresszív támadásra még válaszolok a lefekvésem előtt. Vegyük sorra a dolgokat, hiszen Rend a lelke mindennek.

   Egyrészt semmiféle érdemi választ nem kaptam arra a kérdésre vonatkozólag, hogy milyen VILÁGI megoldást szeretnétek a mostani rendszer helyett. Azt értem, hogy leszáll Isten és mindenki körülötte fog táncolni fehér ruhában de ezt így mindörökké? Nem lesz kissé unalmas? No de lépjünk tovább.

   A szervezett bűnözés tehát Illuminátus találmány és vetés? A nem szervezett bűnözés is az, fogadjunk? Szegény emberek teljesen ártatlanul ülnek otthon, aztán egyszer csak jön az a gonosz illuminátus agy-besugárzás és máris bűnözni kezd az az angyali kis cuki teremtmény, aki már csecsemő korában agyonverné a másikat egy csörgőért! (Az emberkölyök az egyik legönzőbb és legkegyetlenebb állat a természetben, erről korábban vizsgálatokat készítettünk.) Tehát jó lenne levetni a paranoia-egyenruhát, mert eléggé viccesen nézel ki benne. Az ember hajlamos a bűnözésre Illuminátusok nélkül is. Ha pedig több ember egy cél érdekében bűnöz, akkor azok megszervezik cselekedeteiket, tehát kialakul a szervezett bűnözés. Nincs ebben semmi csalafintaság, ilyenek vagytok.

   Hogy honnan bukkantam elő? A semmiből, ahogy írtad. Ez miért baj? Valahol el kell kezdeni, igaz? Amikor Te megírtad az első hozzászólásodat, Te is a semmiből bukkantál elő, igaz? Érzésem szerint nem vagyok sem fölényeskedő, sem ellenséges, ha ez az érzésed támadt, elnézést kérek érte a magad nevében is. Nem ez a szándékom, mert igazából számomra nem cél bárkit megsérteni, hiszen az annyira semmitmondó dolog, nem? De. Ennél fogva ?pofán röhögni? sem szoktam senkit, ezt is felejtsd el szerintem. Ez csupán valamiféle kisebbrendűségi komplexus miatt érezheted. Sajnállak érte, de tenni nem tudok ellene. Magadnak kellene ezen változtatni.

   Egy szóval nem írtam azt, hogy milyen jó, ha közterületeken lehallgatják az embereket. Azt írtam le, hogy ez egy hatalom esetében természetes és ezen kár kiakadni akkor, amikor bárki úgy hallgathat le bárkit, ahogyan csak akar. Ennyi a mondandóm ez ügyben, nem egyéb.

   Asthar kapitányról mit sem tudok, gondolom ez valami UFO-s őrültség, ebben a témában annyira nem vagyok otthon, de látod, ez például megmosolyogtatott. Valahogy sohasem hittem ezekben a dolgokban, mondjuk azért, mert számomra egyértelmű, hogy az UFO-jelenség és minden ami mögötte van, az csak egy elterelő hadművelet. Erről azonban nem mondok most többet. Bill és Alan pedig köszöni szépen, jól vannak, Bill március 23-án vett részt egy konferencián, Alan pedig járja a világot ahogy eddig is és természetesen a letartóztatásukról szóló hírek ostoba kacsák, nem egyebek.

   Videó Billről, ami a március 23-i konferencián készült: http://blogs.wsj.com/digits/2012/03/23/economics-bill-gates-on-the-future-of-nuclear-power/

   Sajnálom, ha csalódást okoztam.

   A nevemmel pedig nem tudom, mi a bajod. Kifejező, senkit nem sért, beszédes, hiszen így mindenki tudja, hogy melyik oldalon állok és nyílt lapokkal játszom. Nem lehetsz ennyire antidemokratikus? No de kérlek, épp olyasvalaki akar névcserére kényszeríteni semmiségek miatt, aki a világállam ellen harcol a szobájában, klaviatúrával a kezében?

   1. “Egyrészt semmiféle érdemi választ nem kaptam arra a kérdésre vonatkozólag, hogy milyen VILÁGI megoldást szeretnétek a mostani rendszer helyett.” – A Hunza-völgy Kína, Tadzsikföld és Pakisztán határán húzódik, ahova még nem jutott el a civilizáció romboló hatása. Itt élnek a Hunzák, Attila hunjainak leszármazottjai. A völgyben élő hunzák lélekszáma kb 14.000 fő. Teljesen ismeretlenek náluk a rák, mindenféle népbetegségek. Egészségesen táplálkoznak. Mindenki megtermeli magának az ételt. Húst nem fogyasztanak. Pénz nincs náluk. Bűnözés ismeretlen fogalom, hiszen nem is nagyon lenne értelme. Nincs náluk TV ami kimossa az agyukat, nincsenek multicégek ahol az ételnek nevezett sz@rt megpróbálják eladni az embereknek. 110-130 az átlagéletkor. Szerintem ez egy eléggé életképes társadalom. És senki sem uralkodik a másik felett. Egy ember gazdagságát a birtokain lévő barackfák mennyisége alapján mérik le.
    Csak ugye pl. a cigányoknak (sőt szerintem még a zsidóknak is) büdös a munka, hamar éhen pusztulnának, szóval ezzel a társadalmi formával még a korcsoktól is megszabadulunk egy csapásra.

    “A szervezett bűnözés tehát Illuminátus találmány és vetés?” – Úgy beszélsz az Illuminatirol mintha a piramis csúcsa lenne, pedig nem. Nyilván nem a kis falusi bűnözőkre kell gondolni mikor azt írta kanku, hogy a háttérhatalom hozta létre a bűnözőcsoportokat. Hanem a nemzetközi terrorszervezetekre, drogkereskedő hálózatokra stb.

    “(Az emberkölyök az egyik legönzőbb és legkegyetlenebb állat a természetben, erről korábban vizsgálatokat készítettünk.)” – Ezt hogy kell érteni? Te végezted a vizsgálatot? Valami háttérhatalmi tudós vagy?
    Másrészt, te is, ők is emberek. Ezzel a kijelentéssel magad és a háttérhatalmat is leminősíted.
    Mihez képest önzőbb és kegyetlenebb? Egy oroszlánkölyökhöz képest?…
    Nem-e a háttérhatalom a legönzőbb és legkegyetlenebb? Akik embereket mészároltatnak le, vagyonokat harácsolnak mások kárára.

    1. Téged mi tart vissza attól, hogy kivándorolj a Hunza-völgybe és csatlakozz az ottani, eszményi közösséghez? De ha jól értem, ez esetben le kellene mondanod minden technológiai vívmányról, mint például arról a számítógépről, noteszgépről, amin éppen internetezel. Ja, igen: Az internetről is le kell mondanod. Nagy eséllyel a villanykörtéről is. Tehát szerinted az egy eszményi társadalom, amelyik megrekedt egy kora-középkori technológiai szinten és mindenki önellátóvá válik, illetve csere-gazdaság alapokon nyugszik, jobbára ad hoc módon? Akkor ezek szerint a civilizációs fejlődés megint csak ördögi dolog lehet, hmmm? Nem ismerhetjük meg a minket körülvevő világot, nem utazhatunk más bolygókra, vetünk, aratunk, eszünk, iszunk, hálát adunk az Úrnak, hogy ez milyen jó, izgalmas és előremutató és aztán alszunk. Engem ez cseppet sem vonz.

     A cigányokkal kapcsolatos észrevételed legalábbis érdekes egy ilyen, érzéseim szerint dogmatikusan és szektásan vallásos beállítottságú oldalon. A fajgyűlölet hogy fér meg az istenhiteddel? Az istenhívő oldal admin hogy-hogy nem moderálja az ilyen, felebarátokat alázó hozzászólásokat?

     Légy szíves, bizonyítsd be, hogy a maffiát és egyéb bűnöző csoportokat ? pl. yakuza ? a piramis tetején levők hozták létre. Ne teóriákkal gyere, hanem sziklaszilárd, erre utaló tényekkel, dokumentumokkal. Ha ez nem sikerül, csak a paranoid képzelgés marad opciónak.

     Nem végeztem személyesen vizsgálatokat és nem vagyok háttérhatalmi tudós, elég legyen annyi, hogy volt módon betekinteni bizonyos kutatási projektek eredményébe. A végkövetkeztetés szerint ? amit emberkölykök viselkedéstani tesztjeinek sorozatával végeztek el mintegy nyolc éven keresztül ? az ember született gyilkos és semmiben nem különbözik a vadállatoktól amennyiben nem kap társadalmi-szociális programokat, amiket futtathat a beilleszkedés érdekében.

     Hogy mihez képest önzőbb és kegyetlenebb az emberkölyök? Például az illúzióitokhoz képest, ahhoz képest, hogy azt hiszitek, az ember valamiféle felemelkedett, isteni lény. Hát nagyon nem az. A természet ragadozója, némileg több értelemmel, mint mondjuk egy oroszlánkölyök. Aztán hogy milyen programokat indítasz el benne ? nevelés -, már egy másik kérdés.

     Thea:
     Kár a Bibliára hivatkoznod és abból idézgetned. Sajnos szembesülnöd kell azzal, hogy a Vatikán és a teljes egyház illuminátus befolyás alatt áll már nagyon régóta. A helyzet az, hogy ebből következően a Biblia egy olyan válogatás, amelyet illuminátus érdekek szerint raktak össze, lásd például a Jelenések Könyvét, ami teljes egészében a háttérhatalom műve. Éppen a Biblia ad nekik teljes jogú felhatalmazást arra, ami történni fog és tudod, az van, hogy a Bibliád nagy ígérete Jézus második eljöveteléről csupán egy ?választási ígéret?, ami sosem fog megvalósulni. Tudod miért? Mert az örök ígéret örök reménykedéssel tölti el a nélkülözőket, akik ezáltal jobban kezelhetőek. Az 1000 éves birodalom megalakulása után évezredekig reménykedhettek ebben. Kidolgozták nektek ezt a hitrendszert. Reménykedjetek és imádkozzatok. Várjátok azt, aki sosem létezett.

     Örülök, hogy a Biblia ennyire hatékony eszközként használható.

    2. “a Vatikán és a teljes egyház illuminátus befolyás alatt áll”
     Ezzel részben egyetértek. Viszont a kérdésnek semmi köze a hithez.

     A Biblia olyan, mint egy használati útmutatás, leírja az Istenhez vezető legrövidebb, legegyszerűbb utat, de Istent nélküle is megtalálhatod, mint ahogyan ez megtörtént már sok-sok emberrel, csak általában tekervényesebb úton.

     Jézusnak nem kell másodszor eljönni ahhoz, hogy tudjam, létezik, hiszen most is része az életemnek, és ez minden igaz hívőről elmondható. Egy napon te is előtte fogsz állni, ha tetszik, ha nem, és számot kell majd adnod az életedről.
     A Biblia autentikusságának kérdéséből pedig, sok más emberhez hasonlóan, kifelejted az Isteni tényezőt.
     Ez az Isten nemcsak arra képes, hogy megakadályozza a Biblia “meghamisítását”, de még a szívedben lévő keserűségtől is megszabadíthat.

     A Bibliát idézni sohasem kár és sohasem veszik kárba, mert “az Istennek beszéde élő és ható, és élesebb minden kétélű fegyvernél, és elhat a szívnek és léleknek, az ízeknek és a velőknek megoszlásáig, és megítéli a gondolatokat és a szívnek indulatait.” Te ezért nem szereted hallani és ezért hangzanak egyre dühösebbnek a kommentjeid.
     (Amennyiben az igazságot keresed, ajánlom a fórum megfelelő topikját. Itt a poszttal kapcsolatos észrevételeket várjuk. A moderálásról annyit, hogy ezzel az erővel minden kommentet törölhetnék, ami ellenkezik a véleményemmel, kezdve például a tiéddel. Adaware egyébként nem vallja hívőnek magát.)

    3. “A cigányokkal kapcsolatos észrevételed legalábbis érdekes egy ilyen, érzéseim szerint dogmatikusan és szektásan vallásos beállítottságú oldalon. A fajgyűlölet hogy fér meg az istenhiteddel?” –
     Mindig is hittem Istenben de csak mint egy teremtő entitásban, nem olyan fajtának ismertem meg aki törődik a fizikai világgal vagy a teremtményeivel vagy a teremtményei teremtményeivel. A vallásokban meg sosem hittem. Vagy ahogy Marx írta: a vallás a tömegek ópiuma. Az embereknek mindig kellett egy felsőbb jóindulatú lény akihez köszönettel fordulhattak ha valami jó történt velük, és egy gonosz lény akit hibáztathattak ha valami rossz történt velük. A vallásokból reményt merítenek az emberek ebben a csapásokkal teli világban. Én úgy vélem az ilyen emberek messze kerülik a realitást és inkább egy illúzióba (sok vallás közül valamelyikbe) menekülnek mert úgy könnyebb nekik mintha szembe néznének a valódi élettel. Az ilyen emberek (tisztelet a kivételnek) félnek az élettől és egy lénytől várják az útmutatást.
     Visszatérve a fajgyűlölethez…Én nem fajgyűlöletnek nevezném. Hiába, azok (zsidók, cigányok stb.) akik képtelenek a társadalmi együttélésre, a többségi társadalom érdekében meg kell szabadulni tőluk. Vagy ahogy lentebb írtad az ember-vadállat hasonlatnál, hibásan futó szociális program működik bennük.

    4. Tanulságos olvasni a kommenteket.
     Ki-ki milyen világnázeti, hitbeli alapon áll, milyen vérmérsékletű, onnan közelíti meg a kérdést.( Magamat is beleértve.)

     Illuminati!
     Kíváncsi lennék a véleményedre a következő ( nem rövid 🙂 ) cikkről.
     Ami benne van, az nem paranoid képzelgés. Ajánlom a többieknek is.
     Az illuminátusokról szól.

     http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=almenu2&cikk=12#cikk

     Adaware!
     Marxot nem kéne idézgetned , illuminátus volt a javából.
     A cigányokkal és a zsidókkal kapcsolatos nézeteid pedig,szerintem,hasonlóak a háttérhatalom embereinek gondolkodásával: ” vagyunk mi, a szuperek és vannak a rabszolgák, akik nem is emberek igazán,tehát pusztuljanak. ” … Hitlerék is hasonlóan gondolkodtak… És Sztálin … és folytathatnám.

   2. ?leszáll Isten és mindenki körülötte fog táncolni fehér ruhában de ezt így mindörökké? Nem lesz kissé unalmas??

    Pontosan ezt teszi a világ jelenleg. Leborulnak anyagi dolgok, eszmék és emberek előtt. Keresik a boldogságot, de nem találják. Nem unalmas? Én elég hamar ráuntam.

    A Bibliában szó sincs ilyesmiről. Jézus vezetése alatt egy jobb világban élhetünk. Ebben mit találsz unalmasnak? Minden, ami most szép és jó ott hatványozottan jelen lesz, sőt? ?Amit szem nem látott, fül nem hallott, és ember szíve meg sem sejtett, azt készítette el az Isten az őt szeretőknek? a mai világra jellemző negatívumok nélkül.
    Persze nem kötelező… minden ember saját döntésén múlik, hogy ott lesz-e.

 14. Az utcán történő beszélgetések semmi esetre sem minősíthetők magánbeszélgetéseknek. Azokat ugyanis bárki hallhatja, ahogyan egy buszon utazva akaratlanul is halljuk azt, hogy miről beszélgetnek mellettünk az emberek. Tovább megyek: Ezeket a beszélgetéseket bárki felveheti. Ha az utcán beszélget valaki, akkor azt bárki meghallhatja, és ehhez nem kell közvetlenül mellettük lenni, elég vásárolni egy speciális mikrofont és akár több méterről bármelyik állampolgár elvileg titkosszolgálati módszerekkel lehallgathat bárkit.

  Amennyiben ezek a lámpák alkalmasak a lehallgatásra, úgy az állam és az üzemeltető nem követ el nagyobb bűnt, mint az, aki egy pár mellett állva hallja, hogy azok miről beszélnek. Ráadásul ez a rendszer preventív jellegű, bűnözők megbeszéléseit szúrhatja ki, illetve bármilyen más, ellenséges természetű előkészület megakadályozható általa ha az elkövetők vannak olyan ostobák, hogy az utcán beszélik meg akciójuk részleteit. A rendszerellenes tevékenység most is büntetendő cselekmény, természetes, hogy a fennálló rend védi a saját struktúráját és befolyási területét ahol uralkodik. Ebben mi nem természetes? Mindig így volt, mindenféle rendszer esetében.

  Egyébként nem értem, hogy az ittenieknek mi lenne az eszményi rendszer. A demokráciával kapcsolatban többször is leírták már, hogy szerintük sem célravezető és csupán egy illuminátus eszköz, amivel szándékosan lezüllesztik az embereket és a társadalmat. Tehát a demokrácia nem jó. A diktatúra sem jó. Az embereket rövid pórázon tartó, a bűnözést letörő megfigyelő rendszerek sem jók. Semmi sem jó? Kérdés: Vajon az egyre szervezettebb bűnözés ellen a mostaniak és tervezettek helyett milyen, legalább ennyire praktikus megoldásokat javasolnak az anti-NWO-s szakemberek?

  1. A “magánbeszélgetés” talán nem volt jó kifejezés részemről, de ha ezt vesszük az USA-ban ma már az is törvényes, ha valakit elvisznek az utcáról és soha senki sem hall többé róla, hiszen az NDAA törvény lehetővé teszi. Attól még nem helyes.

   Ami pedig a megoldást illeti, íme:

   ?Nem árt, és nem pusztít szent hegyemen senki, mert tele lesz a föld az ÚR ismeretével, ahogyan a tengert víz borítja.? – Ézsaiás 11:9
   ?Íme, az Isten sátora az emberekkel van, és ő velük fog lakni, ők pedig népei lesznek, és maga az Isten lesz velük; és letöröl minden könnyet a szemükről, és halál sem lesz többé, sem gyász, sem jajkiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak.” – Jelenések 21:3-4

   Te tényleg inkább ilyen jövőre vágysz? Példa az 1984-ből: http://youtu.be/hATC_2I1wZE?t=1m53s

  2. Szerintem a legtöbbünknek ezzel az a baja, hogy mi úgy gondoljuk, hogy az állam a bűnöző.

  3. Illuminati!
   “Az utcán történő beszélgetések semmi esetre sem minősíthetők magánbeszélgetéseknek.”
   Ez most a te személyes véleményed és/vagy ez az EU és Magyarország pillanatnyi jogi véleménye? Én nem értek egyet ezzel az állásponttal. Számomra
   magánügy, hogy egy ember beszélget egy másikkal, az csak kettejükre tartozik. sőt még ha egy személy zárt körben tart előadást, az sem publikus, csak a tagokra tartozik. Senki másnak semmi köze hozzá.
   “Azokat ugyanis bárki hallhatja, ahogyan egy buszon utazva akaratlanul is halljuk azt, hogy miről beszélgetnek mellettünk az emberek. Tovább megyek: Ezeket a beszélgetéseket bárki felveheti. Ha az utcán beszélget valaki, akkor azt bárki meghallhatja, és ehhez nem kell közvetlenül mellettük lenni, elég vásárolni egy speciális mikrofont és akár több méterről bármelyik állampolgár elvileg titkosszolgálati módszerekkel lehallgathat bárkit.”
   Attól, hogy bárki lehallgathatja még nem jelenti azt, hogy bárki másnak is köze van az én mondandómhoz. Valóban legálisan vásárolható eszközökkel távolról is lehallgatható és rögzíthető bárki mondandója és nemcsak az utcán, hanem magánudvarokban, sőt magánházakban is. Attól, hogy valamint meg lehet tenné és még a törvény sem tiltja, nem jelenti azt, hogy ez korrekt, elfogadható vagy etikus.

   “Amennyiben ezek a lámpák alkalmasak a lehallgatásra, úgy az állam és az üzemeltető nem követ el nagyobb bűnt, mint az, aki egy pár mellett állva hallja, hogy azok miről beszélnek.”
   Szerintem meg nagyobb bűnt követ el, mivel egy ember alapvetően egy időben egy ember beszélgetését képes csak figyelni, míg eme lámpákkal egyszerre rengeteg ember beszélgetését lehet nyomon követni és rögzíteni. Számomra ez olyan mintha minden egyes lámpa egy non-stop végtelen memóriájú rendőrspicli lenne.
   “Ráadásul ez a rendszer preventív jellegű, bűnözők megbeszéléseit szúrhatja ki, illetve bármilyen más, ellenséges természetű előkészület megakadályozható általa ha az elkövetők vannak olyan ostobák, hogy az utcán beszélik meg akciójuk részleteit.”
   Szerinted ezt ki állítja? Csak nem a gyártó? Neki mi az érdeke, csak nem az hogy eladja a termékeit?
   “A rendszerellenes tevékenység most is büntetendő cselekmény, természetes, hogy a fennálló rend védi a saját struktúráját és befolyási területét ahol uralkodik. Ebben mi nem természetes? Mindig így volt, mindenféle rendszer esetében.”
   Ez így van, csakhogy például nekem nem tetszik a rendszer, ergo a rendszer hatalmát biztosító döntések sem tetszenek.

   “Egyébként nem értem, hogy az ittenieknek mi lenne az eszményi rendszer.”
   Ezen már én is sokat gondolkodtam, de még nem jutottam dűlőre, pillanatnyilag még csak ott tartok, hogy tudom, hogy melyik biztosan nem.
   “A demokráciával kapcsolatban többször is leírták már, hogy szerintük sem célravezető és csupán egy illuminátus eszköz, amivel szándékosan lezüllesztik az embereket és a társadalmat. Tehát a demokrácia nem jó.”
   Én például háttérhatalom fogalmat használom, nem az illuminátus kifejezést, az a hátérhatalomnak csak egy része. Szerintem nem az illumunátusok vezették be a demokráciát, mivel alapításuk éve 1776 májusa, míg a francia forradalom 1789-ben történt, az a 13 év nem tudom, hogy elég lett volna a rend megerősödéséhez és a francia forradalom különböző lépeéseinek megszervezéséhez és kivitelezéséhez, bár ki tudja?
   “A diktatúra sem jó. Az embereket rövid pórázon tartó, a bűnözést letörő megfigyelő rendszerek sem jók. Semmi sem jó?” Ezek nem jók, most mit csináljuk, nem tetszik. Nem tetszik a fasizmus, a kommunizmus, a kapitalizmus, a mostani áldemokrácia, a császárság és királyság sem 🙂 Mi már csak ilyen válogatósak vagyunk, legalábbis én.
   “Kérdés: Vajon az egyre szervezettebb bűnözés ellen a mostaniak és tervezettek helyett milyen, legalább ennyire praktikus megoldásokat javasolnak az anti-NWO-s szakemberek?” Én nem vagyok szakember. De ha ennyire meg akarják előzni a szervezett bűnözést, akkor két javaslatom lenne. A bűnözők egy részét likvidálni kell, kezdhetnék a rendszer működtetői magukkal 🙂 A szervezett bűnözés pénzbevételeivel kell foglalkozni, ami a drogból van. A különleges egység erőinek bevetésével a drogbárókat kell likvidálni, nem csak néha-néha egyet hanem szisztematikusan az összeset. Különben meg a szervezett bűnözés egy része összedolgozik többek között a CIA-val és a helyi rendőrségekkel, ergo az egész rendszer velejéig korrupt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend