Egészség

A Microsoft eugenista technológiát vásárolt a Merck-től és beszállt a vakcina gyártásba

Forrás: Natural News

Mostantól amikor Microsoft terméket vásárolunk a gyógyszeripart és annak globális céljait is támogatjuk. Ebben az új valóságban a világ legnagyobb szoftvergyártója ágyba bújt a világ legnagyobb vakcina terjesztőjével.

Hogyan lehetséges ez? 2009-ben a Microsoft megvásárolt egy fontos technológiát a világ legnagyobb vakcina gyártójától, a Merck-től. A technológia segítségével, ahogy azt mindjárt kifejtjük, lehetséges lesz népességcsökkentésre alkalmas oltásokat gyártani, amivel akár konkrét népeket, nemzetiségeket is megcélozhatnak, növelve a meddőséget a célterületen. Ez az elképzelés teljes mértékben összhangban van Bill Gates népességcsökkentő céljaival és módszereivel, amelyeknek számos alkalommal nyíltan hangot is adott (2:45-től).

A Microsoft által megvásárolt, konkrét géneket célba vevő, oltás előállító technológiát a korábban a Merck tulajdonában levő Rosetta Biosciences fejlesztette ki. Szoftverüket úgy jellemzik, hogy képes ?feltérképezni a gének együttműködési mechanizmusát, elemzi a peptideket, a metabolitokat és azt, hogy ezek hogyan függnek össze a gén-kifejezéssel.?

A Rosetta Biosoftware weboldalán olvasható nyilatkozatból megtudhatjuk, hogy ?a megállapodás eredményeként a Microsoft a genetikai, metabolikus és proteomikus adatkezelő szoftvert beépítheti a Microsoft Amalga Life Sciences platformjába, hogy ezzel  tovább fejleszthesse a fordítással kapcsolatos kutatásait.?

Ugyanebből a nyilatkozatból kiderül, hogy a megállapodás részeként a Merck ?stratégiai támogatást biztosít a Microsoft számára.? A Merck stratégiája pedig természetesen saját oltóanyagainak és egyéb gyógyszeripari termékeinek a ráerőltetése az emberekre, mint például a mára egyre több szakember által vitatott Gardasil vakcina terjesztése.

Rupert Vessey, a Merck kutatólaboratóriumának helyettes vezetője nyíltan kimondta, hogy a megállapodás gyógyszerfejlesztői szerepet biztosít a Microsoftnak. ?Sokat várunk a Microsofttal való együttműködéstől, leginkább új bioinformatikai megoldások kifejlesztése terén, a gyógyszerfejlesztés előremozdítása és további támogatása érdekében?? mondta Vessey.

Ez egy kulcsfontosságú nyilatkozat, hiszen a ?bioinformatika? kifejezés csak és kizárólag egy dolgot jelenthet. Mi tárol információt a biológiában? Egyetlen digitális tároló rendszer létezik az emberi biológiában és ez természetesen a DNS. Tehát a bioinformatikai megoldások kifejlesztése kizárólag a génekre ható vagy azokat célzó gyógyszerek illetve oltóanyagok lehetnek.

Ez tökéletesen összhangban van Bill Gates népességcsökkentő célkitűzéseivel a gyógyszeripart használva eszközül. ?Ha jól végezzük a dolgunkat az oltások fejlesztése, az egészségügy és a születéssel kapcsolatos szolgáltatások terén, úgy 10-15%-kal le tudnánk csökkenteni a [föld lakosságát],? mondta Bill Gates egy nyilvános TED konferencia alkalmával. (4:06-nál)

Ez szorosan kapcsolódik Bill Gates egy másik ?jótékonysági? projektjéhez, ami egy ultrahangos sperma-ölő technológia finanszírozása, a férfi meddőség növelése érdekében (amit a kutatóprogram természetesen fogamzásgátlásként említ). Gates alapítványa sok bizarr projektre biztosított már pénzforrást, például genetikailag módosított szúnyogokkal kapcsolatos kísérletekre.

A Microsoft válhat az eugenika új vezetőjévé?

Ami nyilvánvaló ezeket hallva, hogy Bill Gates az emberi népesség csökkentését célzó eszméket vall. Sajnos ezzel nincs egyedül, Adolf Hitlertől, az Amerikai Gyógyszer és Élelmiszerügyi Hatóság több mostani vezetőjén keresztül a hatalmi elit tagjaiig sokan úgy gondolják, hogy meg kell szabadulni a ?kisemberektől?, hogy csupán egy ?vezető faj? maradjon fenn.

Manapság már bizonyos egyetemeken is azt tanítják, hogy az emberek széndioxid termelése tönkreteszi a földet és minél több embertől szabadulunk meg, annál nagyobb szívességet teszünk bolygónknak.

Erre tökéletes ?megoldás? lenne egy magától szaporodó, célzott géneket megtámadó biológiai fegyver. A Microsoft által megvásárolt új technológia pedig biztosíthatja a kifejlesztéshez szükséges platformot. Érdekes megjegyezni, hogy a cég 2009-es felvásárlása óta egyetlen nyilatkozatot sem adott ki munkájával kapcsolatban.

Jussanak eszünkbe a fent olvasottak, amikor legközelebb egy Microsoft terméket vásárolunk, hiszen az általunk kifizetett pénz éppen egy fajegészségügyi projekt finanszírozásának is része lehet.

Előző posztKövetkező poszt

18 hozzászólás

 1. Akkor ez a cikk kellő erkölcsi alapot biztosít mindenkinek arra hogy továbbra se vásárolja meg a windowst. Pláne hogy ha túl sokszor telepíted újra (mert le lassul) akkor már telefonon kell aktiválni ahol ugye mindenfélét kérdezhetnek, és akkor gyanússá válsz…
  Inkább töröm és annyiszor rakom újra ahányszor akarom. A windows 8-nál állítólag már dobozos verzió sem lesz, csak OEM, azt meg minden gépcserénél (alaplap csere) veheted meg újra.

 2. 1. Néhány hozzászóláson le vagyok döbbenve. A következő lépés a gyilkos diktatúrák dicsérete lesz???
  2. Az ember ne játszon Istent….
  3. A fegyverkezésre, hatalomszerzésre, és háborúkra költött kb évi 1000 milliárd dollárt kutatásokra kellene fordítani, az eddig lakhatatlannak ítélt területek lakhatóvá tételére, pl sivatagok, magányos szigetek tízezrei, vagy óceánkutatások.
  4. Aki népesség-csökkentésről beszél az bevállaná, hogy ő legyen az első???

 3. Nem szeretném az ördög ügyvédjének szerepét betölteni, de tényként kezelhetjük hogy az emberiség – és azon belül az egyén és a közösségek – legtöbb, ha nem szinte minden problémája a túlnépesedésre vezethető vissza. Ezért zajlanak évezredek óta az erőforrásháborúk, és a “sokaság”, a tömeg megjelenésével veszíti el az egyén is személyes értékét. (Szűkösség elve – emberből sok van tehát értéktelen).
  Az emberiség már valamikor az ősidőkben túlszaporodott, csak szellemi kapacitásaiból eredően képes volt kezelni a helyzetet, áttérni a vadászatról a jóval nagyobb népességet eltartani képes földművelésre. Emelett az időről-időre lesujtó járványok kompenzálták kissé a népességrobbanást a XX. századig.
  A jelenlegi 7 milliárdos népesség Homo Sapiens-ből irdatlanul sok, leginkább egy sáskajáráshoz hasonlítható, és itt nem csak a technológiát használó népességről van szó, az ókori körülmények között élő népek is brutálisan pusztítják a bioszférát.
  Egyre gyorsuló környezetszennyezés, erdőirtás, elsivatagosodás, lehalászás, figyelhető meg mindenütt, tulajdonképpen létrejött a földi pokol.
  A globális felmelegedés már csak hab a tortán.
  A bolygó nagy részét, legalább 90%-át vissza kellene adni a természetnek, az érintetlen vadonnak, gyakorlatilag pár modern metropolisz népessége, néhány 10 millió ember bőven elegendő lenne a Föld lakosságának, és a civilizáció és kultúra fenntartásához.
  …mindamellett azt még tegyük hozzá a tényszerűség kedvéért, hogy tulajdonképpen maga Isten is egy irtózatos “népirtást” helyezett kilátásba a végső időkben, az aranykor beköszönte elött…

  1. Nagy része annak, amit írsz egyáltalán nem kezelhető tényként. Ezeket a dolgokat annyit sulykolta a média, hogy a legtöbben gondolkozás nélkül elhiszik.

   Az elsivatagosodásos és az erdőírtásos sztoriról már rég nem hallani, legalább 90-es évek közepétől, mert már akkor kiderült, hogy rémhírek, nem valós problémák. A bolygó átlaghőmérséklete tíz éve csökken, mint a climategate-ben leleplezett manipulált hőmérsékleti adatokból is kiderült. Talán feltűnt, hogy az elmúlt két évben már nem globális felmelegedésről beszélnek, hanem klímaváltozásról. Zseniális, a klíma ugyanis mindig változik.

   A lehalászás valóban probléma.

   ?Tulajdonképpen létrejött a földi pokol? írod. Ez így van, de ez attól pokol, hogy az embereket pokolian félrevezették, és mindenki egyetért abban, hogy túl sokan vagyunk és hogy most már el kellene kezdeni valakiket irtani, csak közben mindenki a másikkal akarja kezdeni.

   Azt a lehetőséget már el is felejtették legtöbben, hogy talán Isten teremtette a világot és benne a földet is, és ha a számunka felfoghatatlan univerzumot ilyen pontosan meg tudta tervezni és alkotni, akkor a föld lakosságának eltarthatóságában sem számolta el magát.

   A Kárpát-medence el tudta tartani a valahai Szovjetuniót nagy részét gabonával, Zimbabwe pedig Afrika déli részét, és a föld megművelhető területe ma is ugaron hever. Nem kellene senkinek éhen halnia.

   Ha a globalistákon múlna, akkor az egész föld egy védett nemzeti park lenne, a lehető legkevesebb emberrel, akiket szennyes városokba zsúfolnának, hogy termeljenek és kiszolgálják őket. Szerintük mennél kevesebbet osztanak meg a haszontalan emberiséggel, annál több marad nekik.

   Ghostcat, neked nem lóg ki egy hatalmas lóláb e mögül a környezetvédő, pánikkeltő, redukáljuk a népességet retorika mögül?

  2. ettől a fasiszta dumától hányni tudnék….kezd el a ritkitást a családodnál majd Te is tegyél az emberiségért és ugorj le valahonnan….

   azért mert a liberál sajtódiktatúra ezt a hazugságot ontja nap mint nap már autómatice magadévá teszed ezt?

   egy Texas méretű helyen meglehetne termelni a jelenlegi lakosság teljes búzakészletét a jelenlegi mezőgazdasági ismeretekkel….és hol van az eltitkolt torony termesztés ami kapásból 10x-i a termést…..

   több száz olyan elnyelt találmány van mi ingyen energiát ad a semmiből gyakorlatilag szennyezés nélkül….

   döbbenetes távlatok lennének még ezen a bolygón, ha nem a Billhez hasonlók törekednének a világ nyomorban, adósságban és ezáltal kiszolgáltatott emberek rabszolga sorsban tartásának konzerválásában lennének érdekeltek…

  3. CSAK A TUDATLANOK S AZ IDIÓTA BARMOK VESZI BE…!!!!
   A TÚLNÉPESEDÉS DUMÁT……………………………………………!!!!!

 4. Magánember, ha akarja megteheti, hogy nem vesz Microsoft terméket, de a (főként eu.) cégek, hivatalok részére sztem már ’09-ben nagyon felülről kiadták az utasítást, hogy mindent, ami informatikai-számítástechnikai eszköz, kizárólag tőlük vehetik meg.(Kettőt egy csapásra: a Microsoftot + gyógyszercégeket is támogatni). A legutóbbi H1N1 járvány idején akkori mnk.helyemen központilag meghirdették kemény határozott ajánlással a dolgozók (kb.2000 fő) üzemorvos általi azonnal-ingyenes beoltását. Nehezen lehetett alóla kibújni, aki mégis megtette, feketelistás lett. – Nem népességszabályozásról van már szó, hanem 🙁 egész másról. (http://idokjelei.hu/2009/09/a-botrany-ellenere-a-baxter-gyartja-az-uj-vakcinat/
  http://idokjelei.hu/2012/01/minden-gyogyszerrel-szemben-rezisztens-tuberkulozis-indiaban/ – – Vajon miért pont India lett a célország? – Csodálkoznék, ha ezekben az igen nagy horderejű business ügyekben (egészségügy, nagytestvér stb.) nem állna szürke eminenciásként a háttérben az ENSZ és a Vatikán.

  1. Amerikában már nem találnak önkénteseket, akiken tesztelni lehetne az új gyógyszereket, vakcinákat, stb! Indiában sokan vannak, ráadásúl nagyon sok a szegény, írástudatlan ember. Valószínüleg fizettek az ottani “illetékesnek” azért, hogy “tesztelhessenek”! Szerintem, ott, ha azt mondják szegényeknek, hogy ez a “javukat szolgálja”, a “gyógyulásukért” van, akkor kérdés nélkül tartják a karjukat oda! Így “két legyet” ütnek egy csapásra! Tesztelnek is, meg “ha esetleg nem sikerűl”, akkor “Észre se veszik” népesség szempontjából! De hát az egész emberi történelem erről szól. Mindig a legelesettebbek, legnyomorultabbak fizetnek a legtöbbet!

 5. Támogatom! Nagy örömmel fogadom! Bill Gates egy remek ember. A visszaeső garázda, korlátolt belátóképességű, 80 IQ alatti bűnelkövető menthetetlenek! Szaporodásukra semmi szükség!
  Ezeket véglegesen ki kell emelni a társadalomból és közömbösíteni kell! Hiszen a társadalmi, közösségi értékük zéró. Emberi értékük nincs, csupán haszontalan, de leginkább káros biológiai halmazok. Egy tárdadalom nem rendezkedhet be kontraszelekcióra, hacsak nem határozta el a nemzethalált. Ez a módszer erre a legmegfelelőbb!

  1. Ha elfogadjuk ezt az érvelést, akkor nagyon veszélyes területre tévedünk. Ma irtsuk ki a 80 alatti IQ-val rendelkezőket, ami mellesleg Afrika, az arab országok és Latin Amerika nagyrésze. Holnap már lehet, hogy a 90-esek jönnek, abba már Horvátország és Chile is beleesne stb. http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=4923

   Bármely embercsoport kiirtását meg lehet indokolni. A cigányt, a magyart, a hetednapi adventistát, a deformációval születetteket, a szemüvegeseket, mint a Vörös Khmerek tették Kambodzsában. Mi lenne, ha a másokat kiirtókat akanánk kiirtani?

   És különbeni is, miből gondolod, hogy te az elit tagja vagy de Kartana? Miért feltételezed, hogy majd a kiirtók kezetfognak veled és meghagynak, mert olyan magas az IQ-d vagy nem is tudom mit gondolsz, hogy mi kvalifikál téged? Csak azért mert egyetértesz velük, attól még egy szép napon te is mész a húsdarálóba, ha az lesz, amit ők akarnak, mert rád se lesz szükség, mivel te is csak egy leszel a sok félrevezetettből akik ezt a rémséget makukévá tévén, másoknál okosabbnak gondolták magukat és támogatták mások eltüntetését. Ez az ?erényed? a teljesen haszontalan katagóriába fog téged is sorolni, amikor eljön az idő.

   Jézus Krisztus a béke fejedelme azt mondta: ?Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság.? Jn. 8:44. A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életök legyen, és bővölködjenek. Jn 10:10

  2. Attól tartok de Karatna, hogy nincs messze az idő, amikor a Bill Gates-el egyet nem értők, visszaeső garázda, korlátolt belátóképességű bűnelkövetőknek fognak számítani és szaporodásukra nem lesz semmi szükség. A szabad internet napjai már így is meg vannak számlálva.

  3. De Karatna!
   Kérlek bocsáss meg neki Uram, mert nem tudja mit beszél…..
   Láttál te már embert az életéért könyörögni, úgy hogy az nem egy Hollywood-i film jelenet lett volna? Tudod te egyáltalán mit is mondtál? Hány éves is vagy te? Árul el csak nekem létszíves, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy sosem szenvedtél az életben eddig. Alig, ha nem egy gyerek vagy még, aki előtt hirtelen kitárult a világ az internetnek köszönhetően, hogy eljátszasd a felnőtted.
   Remélem kapsz még egy esélyt az életedben, hogy őszintén megbánd, amit módtál és amit gondolsz…..

 6. E a fickó minden lébe kanál-á kezd válni, már a “bioengineering/ chemtrail” sátántól való tevékenységet is támogatja a pénzével,….egy cseppet sem gátlásos,….nyíltan beszél a földi népesség csökkentése fontosságáról,……..még hogy “túl sokan vagyunk”…….baromság! Éppen a tegnap számoltam 7 db vegyicsík-ot(chemtrails) A Soroksári Kis Duna és a nagy Duna között, itt nálunk, kb. 2-3 hónapja nem volt jelenség, de egy hete megint meg, meg jelennek……ennyit a mi nagy magyar szabadságharcosunkról, aki mellesleg a Trilateral Commission tagja is.
  Aki tud angolul és még nem látta, nézze meg a What in the world are they spraying YT.-filmet. Igen,… ha csak lehet, ne támogassuk a Microsoft termékeket,! bár szerintem, ennél bonyolultabb a financiális háttere ezeknek a dolgoknak, de ez már egy másik történet….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend