Egészség

Több millió toxikus HPV vakcina a harmadik világnak jutányos áron

Forrás: NaturalNews

Virágon annak az angliai iskolának a kerítésén, ahol 2009-ben az egyik diáklány a HPV oltás következtében halt meg.

Legutóbbi bizottsági ülésén Bangladesh-ben a GAVI Alliance, korábbi nevén Globális Szövetség a Védőoltásokért bejelentette, hogy az igen káros HPV (Humán Papillóma Vírus) elleni vakcinát, a Merck által gyártott Gardasilt és a GlaxoSmithKlein féle Cervrix-et, bevezeti a harmadik világban is. A Világbank, az UNICEF, a Bill & Melinda Gates Alapítvány és a gyógyszeripar által támogatott védőoltásokat népszerűsítő szervezet, a GAVI célja, hogy 2015-ig 240 millió gyereket oltson be ezzel a vakcinával.

Hamarosan kétmillió asszony és lány kaphatja meg a két oltás valamelyikét összesen kilenc fejlődő országban, annak ellenére, hogy a méhnyak rák a rákos megbetegedések által okozott halálesetek kevesebb mint százalékáért felelős. Az Amerikai Élelmezésügyi és Gyógyszeripari Hivatal (FDA) pedig már azt is kijelentette, hogy a HPV-nek egyáltalán nincs köze a méhnyak rákhoz.

A vakcinagyártók saját ?nonprofit? szervezeteiken és állami társvállalkozásaikon keresztül továbbra is megpróbálják ráerőltetni a veszélyes oltást a fiatal lányokra és asszonyra, sőt most már fiúkra is (úgy látszik nincs elég hiszékeny nő, akinek el tudják adni az oltást) szerte a világon, annak ellenére, hogy az oltás nem véd meg a méhnyak ráktól (illetve nagyon kis százalékban) és számos, súlyos mellékhatása van. Az Amerikai Járványügyi Központ (CDC) legfrissebb adatai szerint csak a Gardasil egymaga 20.000 káros mellékhatás okozásáért és 71 halálesetért felelős piacra kerülése óta.

Ezek a számok valószínűleg még ennél is magasabbak, ha figyelembe vesszük az FDA által elhallgatott 26 halálesetet, melyekre a közelmúltban derített fényt a Judicial Watch nevű szervezet. A SaneVax, egy HPV oltás megfigyelésre és nyomon követésre szakosodott csoport azt állítja, hogy valójában 23.300 káros mellékhatásról és 103 halálesetről tudnak, melyeket a HPV oltás okozott.

Mindezeket figyelembe véve, igen aggasztó, hogy a GAVI most a világ legszegényebb, legvédtelenebb fiatal lányait és asszonyait akarja kitenni az oltásba rejtett vegyi méreg veszélyeinek. A GAVI ennek ellenére minden erejével azon van, hogy számára kedvező megállapodásra jusson a Merck és GSK gyógyszeripari cégekkel és mérsékelt áron kaphassa meg az oltóanyagokat. Az ENSZ Világbankja pedig kötvényeket fog kibocsátani a HPV oltáskampány finanszírozására.

Többet a HPV oltásról itt: LINK

Előző posztKövetkező poszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend