Tudomány és technika

Megérkeztek a perui ‘Nefilim’ koponya DNS vizsgálatának eredményei

Brien Foerster az egyik Paracas-ban talált koponyával
Brien Foerster az egyik Paracas-ban talált koponyával

Forrás: The Truth Wins

Mi a magyarázata a több ezer éves, hosszúkás koponyáknak, amelyek ‘nem emberektől, főemlősöktől vagy egyéb állattól származnak’? Sokan hónapok óta várták kíváncsian az első DNS vizsgálat eredményeit, amit a híres Paracas koponyákon végeztek. Az egyik koponyán végzett vizsgálat eredményei megérkeztek és ezek szerint egy ‘új, emberszerű teremtménnyel’ van dolgunk, amelyhez hasonlót eddig még nem találtak.

Lehetséges, hogy ezek Nefilim koponyák? Vajon egy olyan időből származnak, amikor földünk jobban hasonlított a Gyűrűk Urából megismert világra, mint azt sokan hinni merik? Egyesek úgy gondolják, hogy akkoriban tényleg ilyen bizarr hibrid fajok is éltek a földön. Az idő előrehaladtával egyre több tudományos bizonyíték bukkan fel, ami a Nefilimek földi jelenlétét erősítik. Érdekes lesz látni, milyen irányban befolyásolja majd ezeknek az információknak a terjedése a történelem eddig tanított változatát.

Azok számára, akik nem ismerik a Paracas koponyák történetét, az alábbi cikk jól összefoglalja a lényeget:

Paracas egy sivatagos félsziget az Inca régió Pisco megyéjében, Peru déli partjai mentén. Ez az a hely, ahol Julio Tello, perui archeológus még 1928-ban egy hatalmas temetőt talált, telis tele a valaha feltárt leghatalmasabb, nyújtott koponyákkal. Ezek Paracas koponyákként váltak ismertté. Tello összesen 300 koponyát talált, amelyekről úgy gondolják, hogy körülbelül 3000 évesek. Brien Foerster DNS vizsgálatot kezdeményezett ezen koponyák egyikén, amelynek előzetes eredményeit most nyilvánosságra hozták.

Ahogy azt April Holloway fenti cikkében olvashatjuk, a vizsgálatokat Brien Foerster vezeti. Az első eredmények közzétételével valószínűleg egyre komolyabb érdeklődés várható a koponyák iránt.

A vizsgálatokban résztvevő genetikus a következőket mondta (A Brien Foerster Facebook oldalán található nyilatkozatot olvasva emlékezzünk, hogy a genetikusnak semmit nem mondtak a koponyák eredetéről a vizsgálat előtt, hogy minden előítélet nélkül tudja végezni munkáját.):

Akárhonnan is származott a 3A címkével ellátott minta, az olyan mtDNS mutációkat tartalmazott, amely semmilyen emberben, főemlősben vagy állatban nem található. Azok alapján a darabok alapján, amelyek szekvenciáját meg tudtam határozni a 3A mintából azt mutatják, hogy amennyiben ezek a mutációk valósak, egy új emberszerű lénnyel állunk szemben, ami nagyon távol áll a Homo sapienstől, a Neandervölgyitől és a Denisovan-tól.

A koponyák korábban végzett törvényszéki elemzése azt mutatta, hogy nem gyerekkori koponyanyújtásról van szó, ami gyakori volt az indiánoknál az ókorban. (Ezt úgy érték el, hogy a csecsemők homlokára párnát, fejük hátsó részére deszkát kötöttek.) A Foerster által vizsgált koponyák ezektől lényegesen különböznek. April Holloway a következőket írta még ezzel kapcsolatban:

A koponya térfogata esetenként 25 százalékkal nagyobb és maguk a koponyák 60 százalékkal nehezebbek mint egy átlagos emberi koponya, ami azt jelenti, hogy nem szándékos, kötözéssel és lapítással elért deformálásról van szó. Egy másik különbség, hogy a koponya falcsont kettő helyett, egy lemezből áll össze. Az a tény, hogy a koponyákat formája nem deformálással jött létre, azt jelenti, hogy a hosszúkás jelleg oka rejtély és ez évtizedek óta így van.

Korábban az egyik koponyáról származó hajmintát is elküldték laboratóriumi vizsgálatra, ami azt mutatta, hogy a hajszál nem emberi eredetű. Vagy legalábbis nem teljesen.

Vajon ezek az eredmények kétséget kizáróan bizonyítják, hogy Nefilim koponyákkal állunk szemben?

Mindenesetre sok kutató rendkívül izgatott az új információ miatt, mások viszont óvatosságra intenek. L.A. Marzulli például a következőket mondta:

Genetikusunk teljesen el volt képedve, ahogy azt az emailjéből láthatjuk, azonban amíg nem vizsgáljuk meg a bizonyítékokat, óvatosnak kell lennünk következtetéseinkkel.

Ezt figyelemben tartva nézzük meg alaposan a képen látható két koponyát. Ezt a képet én készítettem, amikor visszatértem a Chongos Necropolis helyszínére néhány héttel ezelőtt. A baloldalon látható koponya falcsontja egyetlen lemezből áll és varrat sincs rajta. [Az agykoponya csontjai varratosan ízesülnek egymáshoz, ez azt jelenti, hogy miután véglegesen kialakultak, nem tudnak elmozdulni egymáshoz képest.] Vajon ez egy olyan ez egy olyan genetikai jellemző, amit csak a Paracas koponyáknál lehet megfigyelni? Amennyiben a válasz igen, mi ennek a jelentősége?

Chongos az egyik leg jelentőségteljesebb hely, ahol valaha jártam. Legutóbbi látogatásunkkor maga a polgármester és teljes fegyveres kíséret jött velünk. Chongos-ból származik a DNS minta, ami alapján a fent említett vizsgálatokat elvégezték.

Valóban Nefilim koponyák lennének? Véleményem szerint a bizonyítékok egyre inkább ezt a feltevést erősítik, de óvatosnak és türelmesnek kell lennünk, amíg minden bizonyíték be nem érkezik.

A DNS vizsgálat eredményeivel kapcsolatos részletekről többet is megtudhatunk az alábbi (angol nyelvű) videóból:

A Brien Foerster-rel készült interjú pedig itt látható: LINK

Természetesen nem ez az első alkalom, hogy egy bizarr koponyát komoly vizsgálatnak vetettek alá. Egy korábbi cikkben szó volt már a Starchild-féle koponya DNS vizsgálatáról, aminél szintén arra az eredményre jutottak, hogy a lelet nem emberi eredetű.

Kik lehettek ezek a furcsa külsejű, emberszerű lények, akik néhány ezer évvel ezelőtt a földön éltek?

Lehet, hogy tényleg a Nefilimek vagy leszármazottaik maradványait találták meg a kutatók?

Kapcsolódó posztok:
A nagy megtévesztés
Bukott angyalok
Negyedik típusú megtévesztések – A földönkívüliek leleplezése

Előző posztKövetkező poszt

381 hozzászólás

    1. Most kiforgatod a valóságot. Nem helyes ! Nem azért linkeltem számomra is ismeretlen hitelességű honlapról linket, mert az annyira csúcs igaz (bár nem tudom ez mely média forrásról mondható el), hanem mert nem találtam jobb magyar nyelvű forrást. Mivel Thea cikke kb. ugyanannyira hiteles (nekem az) mint az új idei felfedezés, nem látom értelmét az előítéletes felvetésednek. Butaságnak tartom, ha valaki először és sokszor ezzel befejezve a vizsgálódást, ráklikkel a linkre, és annak első szubjektív benyomása alapján hoz egy ítéletet. Ahelyett, hogy utánanézne és például megnézné a benne szereplő videót. Ezzel magával tol ki, egyrészt elzárja önmagát a hír megismerésétől, másrészt tovább növeli az előítéletességét, ráadásul egy rossz koncepció alapján (ufók nincsenek, ez csak egy szenzációhajhász gagyi téma). Neked beteszem a legfrissebb videót, ahol a szakemberek (ez alatt nem önhitt és önmagukat meg tudásukat az egekbe emelő szkeptikus és agymosott illetve agyondiplomázott materialistákra gondolok) a sajtótájékoztatón elmondják a részleteket, hogy mit találtak és mik a vizsgálat eredményei. Saját látásom szerint a történelmi (özönvíz utáni) sokezer egyik ember-nefilim (“idegen”) hibridizációs gócra találtak, melyek gyakran dél és közép Amerikába mutatnak. Ennek a Snopes-nek az anyaga meg elég gyenge. Sokkal inkább ők szolgálnak kamuval meg hamis prekoncepcióval.Ez olyan társaság, mint itthon Hraskó Gábor meg Vágó Istvánék Szkeptikus társasága, ők megnyugodhatsz, Jézusról is pillanatokon belül bebizonyítanák, hogy csak egy ember volt és mekkora hoax a feltámadás !

      https://www.youtube.com/watch?v=NxMoZYutNGs

      1. Kedves Arpiel. Ez számít az igazság kiforgatásának, idézem:
        “Egy rakás idegen múmiát találtak Peruban ebben az évben, és elég ígéretesnek tűnik, hogy nem emberek maradványai, és nem is állatoké.”
        Kérlek ne én reám próbáld ráfogni, hogy hazugságok terjesztek.

        1. Senki nem beszélt hazugságokról (rajtad kívül) ! Ja és, még nem járt le a videó. 🙂

        2. Ezen vajon mi a moderálandó ? :-O “Senki nem beszélt hazugságokról (rajtad kívül) ! Ja és, még nem járt le a videó. :-)”

        3. Kedves Zitus!Akárcsak pár hónapja én, ugyanúgy te is rá fogsz majd jönni, hogy kettőtök közül nem Árpiel vagy a kijelentései vannak ennyire a bögyödben. 🙂 Az ilyesmi mindig nehéz, de szép felismerés.Árpielnek is biztosan megvan a maga baja az életben, ahogy a jó szíve is megvan.Szóval, ő is “csak” egy itt közülünk.Fura állat az anarchizmus… Mindig olyankor ugrik elő, amikor senki sem számít rá… :mrgreen: 😉

        4. Nem is Arpielel van bajom, hanem azzal a megtévesztéssel, hazugsággal, ami ilyen úton is terjed, akarva akaratlanul ketesztények is terjesztenek. Aki ilyet tesz és “lebukik” az tanuljon belőle és vállalja fel hibáját. Tudok, tudunk megbocsátani. Az ego, a emberi büszkeség gyakran útját állja az ilyen jellegű happy ending-nek.

        5. Zitus, nincs semmiféle ego és emberi büszkeség ami ellent állna a verőfényes hangulatnak. Idézve tőled. 🙂 Nem tudom neked milyen valóság értelmezési gondjaid vannak (a megsértődéseken túl), de nem tudom mit értesz az alatt, hogy “lebukik” és tanuljak a hibámból. Te összekevered a nokedlit a hokedlivel. Ne tedd, mert szálka megy a szádba. 🙂 Nem én hamisítottam (állítólag) idegen lények múmiáit, sem csináltattam DNS tesztet stb. Én csak betettem egy relatíve friss hírt, ami szorosan kapcsolódik Thea posztjához, mert megint újabb mumifikálódott lehetséges idegen lény maradványokat találtak meg Peruban (Nazca). A dolog elég friss, ezért koránt sincs lezárva az ügy. Nyilván keresztényekben megvan az a belső ellenállás, hogy nehogy már tényleg idegenek testjei heverjenek itt a földön szerte szét, már megint egy ördögi hír, ami zavarja a bibliai világképet (?).
          Elolvastuk és lefordítottuk az általad linkelt anyagokat, és azt kell mondjam, hogy egyáltalán nem volt meggyőző az egyébként jól hangzó Creationexotheology (nyilván a rohamosan terjedő és veszélyes Exopolitics mozgalom után) oldalon írt ellenvélemény, cáfolat. Tömören, ez egy szubjektív vita, ahol Tony Breed-en próbálja lejáratni Jamie Maussan-t. Szinte egyfolytában a múltbeli állítólagos csalásival és csúsztatásaival foglalkozik. Az új felfedezésben szereplő három darab három ujjú múmiáról nem sok konkétumot mond, csak valami lábcsontok belemagyarázását, hogy azok úgy néznek ki, mint az emberi lábcsontok (sarokcsont, lábtőcsont), meg hogy ilyen három hosszú vékony ujj, nem működhet. Prekoncepciós belemagyarázás. Semmi konkrét bizonyíték nincs amivel elő tudott volna állni. Egy dolog tényleg furcsa, az előzetes (nem végleges!) DNS vizsgálat eredménye, ami azt mutatja, hogy emberi a génállománya a múmiának. De ezt a kutatók és maga Jamie Maussan is beismeri. Ami pedig a hamisítás abszurditását mutatja, te el tudod képzelni, hogy otthon valahogy összebarkácsolnak több ilyen csontvázat, majd mummifikálják őket, bevonják ezzel a fehér porral, sőt még azokat a fura fém implantátumokat is beépítik a csontokba, majd elküldik a CT, röntgen és egyéb vizsgálatok után a genetikai vizsgálatra, és izgulva várják a végeredményt, mintha lenne valami értelme az egésznek, hisz úgy is csak emberi eredet jön ki, tehát lebukás ? Ez aztán logikus ! Azt is tudni kell, hogy több genetikai vizsgálat várható, és ez az eredmény még nem végleges. Sőt, még csak nem is biztos cáfolat (a hamisítást sem bizonyítja) ez a DNS eredmény, tekintettel arra, hogy nem ismerhetjük azokat a genetikai manipulációkat, amiket sátán királyságán belül, évezredek óta csináltak, csinálnak, nem csak a jól ismert nefilim esetre értve, hogy képesek lehettek pl. az inaktív “szemét” génállományba (junk DNS) tenni a saját fajtájuk jellemzőit stb. Ezeket a módszereket nem ismerjük, de azt is elismerem, hogy ezek csak spekulációk, de attól még létezhetnek.
          Nem arról van itt szó, hogy én ezzel valami beteg módon szeretném az “idegen” meg UFO eseteket beigazolva látni, hanem azt a jól ismert uralkodó mainstream, a tudományos világot is a kezében tartó, minden szellemit letagadó materialista, ateista, evolúcionista világhatalmi rendet ismerem meg a módszereiket, amikkel mind nekik oda nem illőt lehazudnak, elhallgattatnak és elhülyítenek, a tömeget kisiskolás korban tartva, illetve minden a jelenlegi korszellemnek és tudományos diskurzusnak, közmegegyezésnek ellentmondó leletet, ismeretet, tényt letagadnak, csak hogy a jelenlegi hamis paradigma meg ne bukjon.

        6. Arpiel!
          “Én csak betettem egy relatíve friss hírt, ami szorosan kapcsolódik Thea posztjához, mert megint újabb mumifikálódott lehetséges idegen lény maradványokat találtak meg Peruban (Nazca).” Ne mint takarózzàl Thea posztjával, mertnem szép dolog.
          Több ezer múmia van Peruban. Eddig még egyetlenegyről sem bizonyosodott be, hogy lett volna. Akkor hol van itt egyaltalán az a “lehetséges idegen” amiről te meg az UFO vallást propagálók spekulálnak? Hol?

        7. Eddig még egyetlenegyről sem bizonyosodott be, hogy földönkívüli lett volna.

  1. A dns-el kapcsolatban figyelembe kellene venniük, hogy régen az emberek 600 évig is éltek, aztán Isten lefékezte 120 évre.
    Vajon a dns-esen nem kellett változatni ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend