Podcastok

Nightlight rádió – Bukott angyalok

A Nightlight rádió műsorvezetője, Simon Peterson és Joseph a bukott angyalok és leszármazottaik, a nefilimek földi megjelenéséről beszélgetnek, Noé napjaiban és azt követően.

“A miképen pedig a Noé napjaiban vala, akképen lesz az ember Fiának eljövetele is. Mert a miképen az özönvíz előtt való napokban esznek és isznak vala, házasodnak és férjhez mennek vala, mind ama napig, a melyen Noé a bárkába méne. És nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképen lesz az ember Fiának eljövetele is.” – Máté 24:37-39

A műsorban idézett bibliai részek:

Máté 24:37-39, I. Mózes 6:1-8, 11-13, IV. Mózes 13:31-33, Józsué 16:10, Bírák 1:19, 20, 28, 2:2-3, Józsué 10:13-14, II. Sámuel 1:18-19, Júdás 1:14-15, I. Mózes 5:23-24, Zsidók 11:5, Jelenések 3:14-19, Dániel 8:23, 25, Júdás 1:6, II. Péter 2:4, I. Mózes 3:15, 10:25

Előző posztKövetkező poszt

7 hozzászólás

 1. De ha tényleg léteztek azok a hibridek, és óriások, amiről hallunk az előadásban, akkor kellene lennie valamiféle régészeti bizonyítéknak is ezekről..
  Biztos sokat eltussolnak a tudomány emberei, de valami azért csak fellelhető a feltárásokról… Thea te tudsz valamit?

  1. Az Internet tele van óriás csontvázakról készült meghamisított képekkel. Ez a cikk (http://www.answersingenesis.org/articles/2010/08/03/were-giant-skeletons-found-in-the-desert) például elmagyarázza, hogy nincs szükség óriás csontokra, ahhoz, hogy elhiggyük a Bibliában olvasottakat, valamint, hogy nyilván, ha találnak ilyeneket, nem kap túl nagy publicitást az ügy, mint például ez a National Geographic cikk sem: http://news.nationalgeographic.com/news/2012/11/121102-gigantism-ancient-skeleton-archaeology-history-science-rome/
   A régészek leginkább azzal vannak elfoglalva, hogy megtalálják a “hiányzó láncszemeket”, akár csalás árán, nem a Biblia hitelességének bizonyítása a céljuk.
   Ez is érdekes: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2063486/Alien-skull-Peru-Mystery-giant-headed-mummy-city-Andahuaylillas.html
   Ez pedig egy dokumentumfilm a Discovery Channel-ről a témában: http://www.youtube.com/watch?v=tALXtgBHy6c&list=PL258B00DF6A6596FB&feature=player_embedded

 2. 2012. NOVEMBER 23. 8:35

  MÁRIA A TITKOS ÉRTELMŰ RÓZSA FELHÍVÁSA ISTEN GYERMEKEIHEZ

  Kicsiny gyermekeim, Isten békéje legyen veletek!

  Ellenségem készen áll arra, hogy megkezdje nyilvános életét. A nagy hamisító kísérni fogja a tanítványokat, és azt fogja kikürtölni, hogy ő az emberiség által várt Messiás. Legyetek olyanok, mint a kicsiny gyermekek, figyelmesek és éberek, mert az én testet öltött ellenségem megjelenik, és megkezdődik vándorlásotok a sivatagon keresztül.

  Atyám teremtése addig fog gyászolni, ameddig ellenfelem a földön jár. A bukott angyalok, az emberiség által úgynevezett ?alien? ? nek (idegen lények) nyilvánítják ki magukat és a messiás visszatéréséről fognak beszélni. Ti, Isten népe, ne hallgassatok rájuk, ne feledjétek, hogy mindez része annak a tervnek, amelyet ellenségem állított össze, hogy becsapja az emberiség túlnyomó többségét, ezt az istentelen és bűnös nemzedéket. A lelkek milliói fognak elveszni, mert ők figyelmet szentelnek és alávetik magukat ellenségem hamis tanainak. A hamis csodák sokakat elkápráztatnak, ami megtévesztés lesz, hogy minél több lélek elvesszen.

  Kicsinyeim, a nemzetek háborúra készülnek, a világ királyai a békéről beszélnek, de csak szavakban, tetteik ugyanis mást mondanak. A nemzetek közötti háborúk a küszöbön állnak, amint a Szentírás írja: ?Harcokról és háborús hírekről fogtok majd hallani. Vigyázzatok majd, meg ne rémüljetek. Ennek be kell következnie, de ez még nem a vég. Mert nemzet, nemzet ellen támad és ország, ország ellen. Sokfelé éhínség lesz és földrengés.? (Mt. 24, 6, 7)

  Ellenfelem kihasználja majd ezt a nyomorúságot, hogy nagy béketeremtőként mutassa be magát, és sokan fognak hinni neki és követni őt. Szegény emberiség – aki hagyja becsapni magát -, mert amikor felébred a megtévesztésből már túl késő lesz számára. A háborúk útra indítják a tömegpusztító terveket, amellyel a világ királyai azt tervezik, hogy kiirtsák az emberiség egy részét. De nem lesz minden szomorúság és kétségbeesés az emberiség számára, mert íme, megjelenik Énok és Illés és meghiúsítják a hamis messiás tanait és eretnekségét. Énok és Illés világosság lesz a sötétség ködjében. Ők lesznek a vigasztalás Isten népének, aki a gyötrelem sivatagán megy át az Ígéret Földje felé, a Mennyei Jeruzsálem felé.

  Előre Máriás hadseregem, az imalánc ereje a ti erőtök, a ti győzelmetek. Bátorság, nemsokára vége lesz, ne tétovázzatok, bízzatok és imádkozzatok és majd minden Atyám Szent Akarata szerint történik!

  Mária, A titkos értelmű Rózsa,

  A ti Édesanyátok

  Tegyétek ismertté üzenetemet az emberiség számára a lehető leghamarabb

  Olvass tovább: http://www.uzenetek.eu/news/a-jo-pasztor-legujabb-uzenete/

 3. Ez ugye csak a felvezetoje volt a beszelgetesnek?

  Van egy fogadasom, hogy mi lesz kovetkezo resze: a bukott angyalok -> nefilim, stb…
  …sot: Ok es leszarmazottaik KOZTUNK vannak! Sooot foldrajzilag is behatarolhato teruleten elnek! Mi tobb: komoly konfliktus koszonheto nekik, csak es kizarolag nekik! Nem hajlandok belenyugodni, hogy ok a rosszfiuk! 🙂

  Erdekes volt a churchofgod-on talalhato vonatkozo tanulmany a temaban, egy dologtol eltekintve:
  Miutan frankon, mar-mar tudomanyos alapossaggal vegigvezeti a dolgokat, szepen lecsengeti az aktualpolitika “eleve elrendeltsegevel”. HAHAHA.

  Kerlek ne mondjatok, hogy senki nem lat a metaforak moge. 🙁

  Bocs Thea, hogy allandoan “kotekedek”, de ez a podcast pl befejezetlen volt es csak fokozza a zurzavart.

  1. Igen, befejezetlen, ahogy el is hangzott a végén, a folytatás néhány nap múlva lesz kész és még véletlenül sem arról szól, amit írsz. Az utolsó időkre jellemző szellemi megtévesztést már érintettük egy podcast során.
   http://idokjelei.hu/2011/06/a-nagy-megtevesztes-end-time-info-podcast/

   “Az ördögök felől emberi fajtánk két ellenkező, de egyaránt súlyos tévedésbe eshetik. Az egyik az, ha nem hisszük létezésüket. A másik az, ha nem csak hisszük, de túlzott és egészségtelen érdeklődést tanúsítunk irántuk. Nekik maguknak mind a két tévedés egyformán tetszik, és egyforma örömmel üdvözlik a materialistát meg a varázslót is.” – C.S. Lewis

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend