Világkormány

Éhség és szomjúság: a két legfontosabb globalista fegyver

Forrás: Activist Post

A jelenkor eseményeit tisztán látó emberek fejében nem kétséges, hogy a globalista elit úgy az emberiség 90 százalékától szeretne megszabadulni, amiről számos egyéb megnyilatkozás mellett a Georgia államban található kőtáblák is tanúbizonyságot tesznek. Könnyen lehet, hogy ezt egyáltalán nem egy hatalmas, kataklizmikus esemény által egy csapásra kívánják elérni. Sokkal inkább a már most is folyamatban lévő, lassú, de biztos módszerekkel.

Ezek az események, mint például az élelmiszer- és vízhiány, nemcsak a harmadik világban tapasztalhatóak, de az Egyesült Államokban is elindultak.

John F. Kennedy megpróbálta figyelmeztetni a népet és tudjuk mi lett az eredménye. Mára igen híressé vált “titkos társaságok” beszédében a globalisták által elindított, manapság tapasztalt veszélyekre figyelmeztette az amerikai sajtót és népet. A több mint 50 éve elhangzott szavak, ma nagyobb jelentőséggel bírnak, mint valaha:

“A “titkolózás” már önmagában összeegyeztethetetlen egy szabad és nyitott társadalommal. Mi, a nép, természetünknél fogva és történelmileg is ellenezzük a titkos társaságokat, a titkos esküket és titkos eljárásokat.

Ma egyetlen hadüzenet sem történik a hagyományos módon, legyen bármily kemény és ádáz a küzdelem. Az életvitelünket támadták meg.

Egy monolitikus és kegyetlen összeesküvés állt össze ellenünk, ami elsősorban titkos eszközökkel próbálja kiterjeszteni befolyását. Megszállás helyett beszivárgással, választások helyett felforgatással, szabad választások helyett megfélemlítéssel, nappal bevetett hadsereg helyett éjszakai gerillatámadásokkal.

Ez a rendszer hatalmas emberi és anyagi forrásokat sorakoztatott fel, egy szorosan felügyelt és rendkívül hatékony gépezet felépítésére, ami elegyíti a katonai, diplomáciai, titkosszolgálati, gazdasági, tudományos és politikai műveleteket.”

John F. Kennedy

Annakidején, a 60-as években, valószínűleg nem túl sokan értették, hogy kikről is beszél Kennedy. Ma viszont egyre több ember számára egyértelmű, hogy azokra a bennfentes nemzetközi bankár családokra utalt, akik a világ nagy részét irányításuk alatt tartják.

Gyengéd halál

A globalista elit két elsőszámú tömegpusztító fegyvere manapság az éhség és a szomjúság. Vajon a globális élelmiszer- és vízhiányok szándékosak vagy egyszerűen a fél világnak nincs szerencséje? A legpozitívabb szemlélet szerint a globalistákat egyszerűen nem érdekli, hogy mi történik az emberiséggel, a legrosszabb és egyben a legvalószínűbb forgatókönyv szerint viszont tényleg meg akarnak szabadulni a világ lakosságának nagyobbik felétől.

A vagyon újraelosztásának következményei

Az elmúlt 20 év során a felső 1 százalék 60 százalékkal növelte bevételeit. Ezzel szemben a globális szegénység mindenkori mélyponton van. Az elit azt próbálja elhitetni a világgal, hogy hihetetlen vagyona a közjavát szolgálja, mivel a tömegekhez is csurog belőle valami munkahelyek formájában. A globális gazdasági adatok nem ezt mutatják. (A gazdagok nem teremtenek munkahelyeket: videó)

A föld lakosságának csaknem fele, több mint 3 milliárd ember kevesebb, mint napi 2,5 dollárból (550 Ft) él, 1,1 milliárd ember pedig nem jut tiszta vízhez.  Naponta 22.000 gyerek hal meg a víz által terjesztett betegségek vagy az alultápláltság miatt. A média úgy állítja be mindezt, mintha bizonyos területeken ez lenne a dolgok rendje.

Az év elején az Oxfam International felháborodottan írt a világ 100 leggazdagabb milliárdosának nettó 240 milliárd dolláros bevételéről 2012-ben. A szervezet kiadványában leírta, hogy ez a bevétel négyszer több, mint amennyiből a szegénységet fel lehetne számolni a világon.

“Nem színlelhetjük többé, hogy néhány ember vagyonának növelése a tömegek javát szolgálja. Túlságosan sokszor éppen az ellenkezője igaz.” – Jeremy Hobbs, az Oxfam International ügyvezetője

Mesterséges hiányok a bolygó irányítására

Al Gore, Soros György, Barack Obama és a globális elit többi talpnyalója azt hirdetik, hogy bolygónk túlnépesedett, aminek egyenes következménye a tömeges éhezés. A globalisták éppen ezért a népességcsökkentést javasolják megoldásként az éhezés felszámolására. Vajon mennyi alapja van ennek a megközelítésnek? Valóban túlnépesedett a föld? Az igazság az, hogy ez korunk egyik legnagyobb hazugsága, amit kitartóan próbálnak elhitetni minél szélesebb körben.

A világ elegendő ételt termel minden ember ellátására. Ma 17 százalékkal több kalória jut minden emberre, mint 30 évvel ezelőtt, pedig a népesség azóta 70 százalékkal emelkedett. A legfrissebb becslések szerint minden emberre napi 2720 kcal jut. Az egyik legnagyobb probléma jelenleg, hogy sok ember nem rendelkezik annyi földdel, amin megtermelhetné saját szükségleteit és esetleg bevételt is termelhetne, illetve több milliárd embernek nincs elég pénze arra, hogy mindennapi betevőjét megvehesse. Más szóval, a globalista agytrösztök szójárásával élve “a jelenlegi vagyonkülönbségek és a vagyon helytelen elosztása fenntarthatatlan”.

Mesterséges hiányok

A földnek nem a túlnépesedés vagy az élelmiszerhiány a problémája, hanem a túlzásba vitt felhalmozás. A bajt sok esetben szándékosan idézik elő, máskor pedig a vagyon átrendezésének eredményeként jön létre. Nem az étel az egyetlen kritikus fontosságú forrás, amit visszatartanak, pedig szinte korlátlan mennyiségben rendelkezésre állhatna minden embernek. Elegendő vízhez is mindenki hozzájuthatna. Ez egy másik alapvető forrás, amit visszatartanak.

Létezik már olyan technológia (Egy példa: ivóvíztermelő óriásplakát), amelynek segítségével véget lehetne vetni a tisztavíz hiánynak, ezeket a technológiákat azonban szándékosan visszatartják azoktól, akiknek leginkább szüksége lenne rá.

A vízhiány, mint fegyver

Vízből is elegendő mennyiség áll rendelkezésre az egész emberiség számára és az új technológiáknak köszönhetően ez tiszta vizet jelenthetne.

A Texasi és a Marburgi Egyetem kémikusai például egy olyan apró elektromos eszközt fejlesztettek ki, amivel egyszerűen ki lehet vonni a sót a tengervízből. A módszerhez egy közönséges, mindenhol kapható elemen kívül másra nincs szükség. Az eljárás olcsó, hatékony és mindenki számára elérhető lehetne.  A globalisták gyorsan rájöttek a találmány jelentőségére és felvásárolták a szabadalmat, majd az IMF irányítása alá helyezték. A víztisztítási és sóeltávolítási eljárások használata a Világbankon és a Valutaalapon keresztül bevált eladósítási módszerré váltak.

A technológia több gazdaságilag leigázott országban is Damoklész kardjaként lóg a kormány és a nép felett a hihetetlenül magas költségek miatt. Amikor például Bolívia megállapodást kötött a Világbank közvetítői szerepét betöltő Bechtel céggel az ország ivóvízellátásának javítására, az eredmény katasztrofális lett. A folyamat részeként a Világbank számos uzsorakölcsönt nyújtott a bolíviai kormánynak a vízellátási infrastruktúra modernizálására. Amikor kiderült, hogy a kormány nem tudja visszafizetni a kölcsönöket (ahogyan azt nyilván előre látni lehetett), követelték a drákói biztosíték záradékok életbe léptetését. A bolíviai nép, amely napi átlag 6 dollárból él, kénytelen volt a korábbi négyszeresét fizetni a vízért. A Világbankkal kötött szerződés megtiltja a bolíviai állampolgároknak az esővíz gyűjtését vagy az irrigációra használt víz újrahasznosítását a földek ismételt irrigálására. Meglepődünk, hogy ezek a lépések víz és élelmiszerhiányhoz vezettek?

Miért fontos?

Sajnos sok emberben él az “itt ilyen nem történhet” mentalitás, pedig ugyanezek a törekvések az Egyesült Államokban is [de Magyarországon és számos nyugati államban is] megfigyelhetőek. Colorado államban például hasonló, rendkívül káros, az ENSZ Agenda 21 elveit követő törvényi változtatások történtek. Az esővíz gyűjtése például már tilos. Ezeknek a törvényeknek az elfogadása óta számos másik állam indult el hasonló irányba. (Az esővízgyűjtésért elítélt férfi)

A végeredmény pedig az élelmiszerárak és a víz árának emelkedése, ami egyre több ember számára teszi megfizethetetlenné az alapvető szükségleteket.

Az Egyesült Államokban gőzerővel folyik a víz privatizációja, hogy eredményeképpen a harmadik világhoz hasonló mesterséges víz és élelmiszerhiányt teremtsenek, és ezáltal elpusztítsák az ország gazdaságát.

Előző posztKövetkező poszt

53 hozzászólás

  1. Isten…. hmmm
    Miért van fent a katolikus egyház a tőzsdén? Miért kell neki pénz? “Miért nem elég neki az ima ereje? :)”
    Miért van hadserege akik embert is ölnek ha kell(ha nem). Isten nem védi meg őket, vagy arra buzdítja őket, hogy öljék meg egymást? Nem sántít senkinek sem ez a dolog? Na meg a Bibliai mesék…. egyébként is miért kell a bibliáért fizetni?
    Nem gondoljátok hogy túl sok a pénz és a hatalom egy fikció miatt?
    Higgy! én nem azt mondom de a józan eszedben! Ne mások után menny mert akkor nem a saját utadat járod…

    1. Kedves Hozzászóló!
      Hasonló kérdéseket mi is fel szoktunk tenni ezen az oldalon és nem csupán a katolikus egyházzal kapcsolatban, a Biblia szerint ugyanis az egyház a hívők közössége és nem egy szervezet.

      Az általad említett “fikcióról”. Szerinted egy fikcióért adta Jézus, egy kivételével valamennyi tanítványa az életét? Tudtad, hogy nagyon sok ateista sok mindent megadna, ha be tudná bizonyítani, hogy a Biblia fikciókról ír és eddig minden “tudományuk” kevésnek bizonyult ehhez? Olyannyira, hogy a próbálkozás során többen hívőkké váltak közülük.
      Szerintem inkább tájékozódj, mielőtt ilyenek állítasz.
      Sőt, jobbat mondok! Kérdezd meg az általad használt nick igazi tulajdonosát. Én egy mindenható Istent követek, aki válaszol, ha szólnak Hozzá. Tégy egy próbát! 😉

      1. Zsolt101,7 nem lakhat házamban, aki hamisságra hajlik. Aki hazugságot beszél, nem áll meg színem előtt.

        Zsolt62,5 Csupán csalást eszelnek ki, akiknek hazugság az örömük. Hazugság van a szájukban, s kívánják az áldást, bár szívükben átkot hordoznak.

    2. “Miért van fent a katolikus egyház a tőzsdén?” – nincs fent a tőzsdén, a tőzsdén részvénytársaságok vannak, a Katolikus egyház nem részvénytársaság.

      “Miért kell neki pénz?” – mert egy olyan világban élünk, amit a pénz vezérel. Az egyház fennmaradásához szükség van pénzre.

      “?Miért nem elég neki az ima ereje? :)?” – elég, hisz láthatod, hogy 2000 éve fennáll.

      “Miért van hadserege akik embert is ölnek ha kell(ha nem).” – a Katolikus egyháznak nincs hadserege, a Vatikán védelmét hagyományosan a Svájci Gárda látja el, akik tudtommal nem ölnek meg senkit.

  2. Nem kötekedésből, de ilyen dolgok történnek a világban szinte MINDENHOL, sőt rosszabb dolgok….Feltenném a kérdést: Hol van a TI istenetek? Nem képzelt ideológiákat kéne követni, hanem megvédeni azokat akiket szerettek. Mert a néptől nincs nagyobb hatalom!

    1. Kedves Anomita!

      írod:
      “Nem kötekedésből, de ilyen dolgok történnek a világban szinte MINDENHOL, sőt rosszabb dolgok?.Feltenném a kérdést: Hol van a TI istenetek?”
      Várja, hogy megtérjenek az emberek, és addig is “üzemelteti” a világot!
      ?Jel. 9,21
      És nem tértek meg az ő gyilkosságaikból, sem az ő ördöngösségeikből, sem paráználkodásaikból, sem lopásaikból.

      írod:
      ” Nem képzelt ideológiákat kéne követni, hanem megvédeni azokat akiket szerettek.”

      Nem az! Aki keresi az igazságot, az megtalálja! És azon vagyunk, hogy megvédjük szeretteinket! Ezért beszélünk itt is ezekről a dolgokról, és az Evangéliumról! Mert több az élet, mint a test, és a földön eltöltött rövidke idő!

      írod:
      “Mert a néptől nincs nagyobb hatalom!”

      De, a mi Istenünk! És sajnos a Sátán is, akit a világ szolgál,( annak ellenére, hogy nem tudnak róla) a bűneik által, és Isten íránti hitetlenségük, engedetlenségük által!
      Csak Sátán szereti az emberekkel azt is elhítetni, “hogy a néptől ( az embertől) nincs nagyobb hatalom”!

    2. “Képzelt ideológia”
      Milyen más ideológiát ismersz? (http://hu.wikipedia.org/wiki/Ideol%C3%B3gia)

      Jézus nem ideológiát tanított és nem is egy társadalmi rendet próbált kialakítani, hanem megmutatta követőinek az Istenhez és az örök élethez vezető utat.

      A Jézusban való hit pedig egyáltalán nem jelent tétlenséget. Isten elvárja mindenkitől, hogy megtegyen minden tőle telhetőt, minden helyzetben, azzal a különbséggel, hogy segítséget is ad hozzá.
      A válasz a kérdésedre: Isten mindenhol ott van, csakhogy az embernek szabad akaratot adott, így nem fog erőszakkal beleavatkozni tetteikbe (egyelőre), mert az már nem lenne szabad akarat. A sok rossz dolog, amit a világban látsz az emberek sorozatos rossz döntéseinek eredménye. Viszont mindig megvan a lehetőség, hogy elkezdjünk jó döntéseket hozni és ebben másokat is segítsünk. A legfontosabb, hogy ezt magunknál kezdjük.

    3. Anonimita,
      “Mert a néptől nincs nagyobb hatalom!” Ezt alá tudnád támasztani tényekkel is? Mert én csak egy halom birkát látok körülöttem, akit ide oda terelgetnek valakik, de ez biztosan azért van, mert mi ketten nem egy világban élünk. A spontán kritikákon túl, talán először követni kéne a világ eseményeit és olvasni egy kis történelmet (úgy Bibliástól), hogy megértsd, a honnan-hova történetet és akkor talán nem tennél fel ilyen butuska kérdéseket.
      Te ha beleesel egy mély gödörbe vajon miért kiáltasz segítségért? Csak nem azért, mert abban hiszel, hogy valaki meghallja és kisegít onnan? Ezen gondolkozz el egy kicsit légyszíves. A baj nem Istennel van, hanem úgy általában az olyanokkal mint Te, akik azért nem benne, az Ő segítségében hisznek, mert arra lettek beidomítva, hogy ha majd baj van, azok akik szeretik őt, család, barátok, az orvos, az egyház, a kormány, segítenek rajta. Nem kötekedésből mondom, de ezzel szemben mi is történik a világban?
      Mond kérlek, meg mindig az embertársaidtól várod a segítséget? Hát, próbálkozni lehet, nem mondom, de a tények és a történelem nem az elveid mellett tanúskodnak, hanem pont ellenük. Az ember képtelen jól irányítani a saját sorsát. Hogy miért?
      Válaszként hadd idézek ezzel kapcsolatban valakit, aki nagyon ráérzett a lényegre. “A forgatókönyv szerint-mert ez egy mozi- Ti a nem túl távoli jövőben, úgy fogjátok tudni, hogy nyertetek, és mindenki egyenlő lesz, egészséges lesz, szép lesz, okos lesz, de ezekkel a dolgokkal nem fogtok tudni mit kezdeni, mint ahogy most sem tudtok. Az ember nem azért nem tud a tudásával mit kezdeni, mert akármiért, hanem azért, mert önző. Az önző azt jelenti, hogy testi. A testi azt jelenti, hogy nem tudunk úgy élni, ahogy az ész diktálná. A gond nem igazán azokkal van, akik Bentley-vel jönnek, hanem a villamoson az emberekkel. Én is a villamosos csürhéhez tartózom , a különbség annyi, hogy én nem mutatok folyamatosan, a nálam jóval többet tudó ill. jóval magasabb síkon gondolkodó emberekre, mondjuk nem sok ilyen van 🙂 ” Ezeken meditálj el egy kicsit.

      kanku san

  3. Számos jel utal arra hogy a népirtás megkezdődött, ugyanakkor pár dolog nem illik a képbe.
    – Államilag finanszírozott kampányok zajlanak a dohányzásról való leszoktatás érdekében, törvényileg szigorítják a dohányosok lehetőségeit.
    – Kampány zajlik Európa, USA szerte a közlekedési balesetek csökkentésének érdekében.
    – Tömeges, sokrétű kampány zajlik a világ minden táján az egészséges életmódra nevelés érdekében.
    – Tiltják, üldözik a drogokat.
    -…és ne felejtsük el hogy a védőoltások kezdetben rendkívüli módon hozzájárultak a populációs létszámugráshoz.

    Miért tennék ezt ha az elhullás fokozása a cél?

    Véleményem szerint az irtást a “vezetőség” egy jelentős része nem támogatja – támogatná, ezért egy szűkebb, radikális, keményvonalas – “lázadó” – csoport léphet a tettek mezejére. (Ökofasiszta vonal)

    A feltételezett cél, azaz a félmilliárdos létszám – gyors – eléréséhez viszont kizárólag “apokaliptikus” töménységű esemény együttes vezethet, melynek körülbelül a következő elemekből kell felépülnie:

    -Teljes, globális gazdasági-pénzügyi összeomlás
    (Ebből következően az önellátásra képtelen tömegek között pusztító éhínségek, erőszak)

    -Globális, szinte minden országra kiterjedő háború – nyilván a III. világháború.
    (Amely burkoltan 2001. 09. 11.-e óta zajlik)

    – A létező összes modern fegyvernem (atom-biológiai-vegyi-pszichológiai- “ismeretlen”) bevetése a lakosság ellen, ezek nyilván “ellenséges háborús cselekmény”-ként kommunikálhatóak a fennmaradtaknak.

    – Atom és chemicals a városokra és a sűrűn lakott övezetekre, biocucc mindenhova – ez mindenképpen legalább 8-10 féle vírusból és baktériumból kell hogy összetevődjön mivel minden fertőző organizmusra az emberek egy jelentős része immunis tehát kombinálni kell őket.
    Előkerülnek a “régi klasszikusok” mint a fekete himlő, pestis,(döghalál) és az “új pusztítók” hekkelt baktériumok , kiméra-vírusok
    .
    – Mindemellett – bármíly hihetetlen – még szükség van a fennmaradtak további ritkitását (és begyűjtését) végző halálbrigádok felállítására akik az új rend rendőrsége-titkosszolgálata is lennének egyben.
    (fekete helikopterek megfigyelés ) http://www.femina.hu/terasz/egyre_tobben_felnek_a_rejtelyes_fekete_jarmuvektol

    -… és a nyomok eltüntetése céljából egy “múlt-törlő” kommandó működtetése is szükséges, hogy a fennmaradtak és utódaik már ne legyenek képesek rekonstruálni az eseményeket, azok előzményeit, a kulcsszereplőket, és általában az új rendet megelőző civilizáció valós történelmi eseményeit.

    Pár hónap, max. fél év alatt lezajlanak és lezárulnak az események, megkezdődhet a kispopulációs “ecofriend” rabszolgatartó civilizáció szervezése és megszilárdítása – a Novus Ordo Seclorum.

    1. Igen, ahogyan az meg van írva:
      Jel 6,8
      Ekkor egy hamuszürke lovat láttam. A Halál lovagolt rajta, akit Hadész követett. ?k ketten hatalmat kaptak a Föld negyedrésze felett, hogy háborúkkal, éhínségekkel, járványos betegségekkel és vadállatokkal gyilkoljak az embereket.

  4. Én ezen az oldalon végleg befejeztem a kommentelést, sokan pont olyanok, mint a farizeusok, mert azt hiszik mindenkinél jobban ismerik Istent.

    Még egy utolsó komment:

    Csaba
    július 08, 2013 7:58:52 du.
    Ria! Felteszek egy kérdést. Mi az Egyház vagy ki az egyház???????

    AZ MAGA URUNK JÉZUS KRISZTUS!!!!!!!!

    Kívánok mindenkinek továbbiakban jó szép napot és vitát.

    1. Oriasi tévedésben vagy Csaba,mert az Egyhaz (Ekklesia),olyan emberek közössége szerte a vilagban,akik elnyerték buneik bocsanatat,a Krisztus megvalto muvében valo hit altal.Ennek az Egyhaznak a feje pedig Krisztus!…es nem O maga az Egyhaz.

    2. Szomorúan veszem tudomásul. 🙁
      Annyit azért leírnék, hogy szerintem fontos, hogy keresztényként a tetteinket ne csupán mások reakciója alapján alakítsuk. Erre sok példát találunk a Bibliában.
      Isten áldjon!

    3. Ne menj el Csaba!!
      Azt hiszem mindannyiunknak van tanulnivalója. Ugyhogy ha megbántottunk, bocsáss meg.

    4. Ne menj el, Kedves Csaba! Gondolj arra, hogy Urunk mennyi mindent elszenvedett, kiállt értünk, hogy üdvösséget szerezzen nekünk! Az, hogy esetleg hébe-hóba “leköpnek” bennünket, nem akkora megpróbáltatás annak a fényében! Az Istent szeretőknek minden a javukat szolgálja, mint ahogyan írva van! Próbáld meg ezt “kiképzésnek” felfogni, az előttünk álló kegyetlen időkre! ( Bocs, ez jutott most eszembe:”..ha megütik az egyik orcádat, tartsd oda a másikat is…”! Nem azt mondja az Úr, hogy akkor gyorsan szaladjunk el!:) )

      De, ha én megbántottalak valamivel, valamikor, akkor kérlek bocsáss meg nekem, nem volt szándékos!

  5. Bénulást okozó rovarok Baranyában és Somogyban?
    Rajokban támadnak

    Ismeretlen bogaraktól rettegnek a somogyiak. A csípések akár járásképtelenséget is okozhatnak.
    Bénulást okozó rovarok Somogyban?

    Az idén tűntek fel először Kaposvár környékén a rajokban támadó, ismeretlen rovarok. A szúrások heves bőrtüneteket, duzzanatot, akár járásképtelenséget is okozhatnak. Beszámolók szerint belemegy az ember fülébe, szemébe, támadnak, nagyon csípnek; a csípés helye felhólyagosodik, bedagad ? írja a kapos.hu

    Azt egyelőre a szakemberek sem tudják, hogy milyen fajta rovar támad a környéken, ehhez mikroszkópos vizsgálatra lenne szükség.

    Súlyos rovarcsípés miatt egyre többen keresik fel a kaposvári kórházat. A napi járóbeteg-rendelésben legalább 8-10 rovarcsípéses beteg van, és volt olyan délután, amikor gyakorlatilag 15-en jelentkeztek a legkülönbözőbb testtájakra lokalizálódó aktív és súlyos tünetekkel.

  6. Kedves hozzászólók, kezd az egész groteszkké válni.
    Vagy ironikussá.
    Vagy simán viccessé, nem tudom.

    Nekem mondjuk nincs sok kedvem nevetni, amikor ennyire nem értitek meg egymást, félretéve a józan észt, a szelídséget, elfeledve Krisztus tanítását. Amikor a mondatokból harag és gőg árad, egymás hibáival vádoljátok a másikat; mintha maga az ördög ülne tort köztetek.
    Hagyjátok ezt a gonosznak, hadd menjen ő a halálra, tartsatok önvizsgálatot, és ne foglalkozzatok egymás hibáival, legfeljebb annak kijavításával – már ha kell a segítségetek benne.
    Kicsit olyan ez a helyzet, mint az egyik jelenet Brian élete c. filmből:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=o5i1_iBDnpo#t=254s
    (ha nem jó a link, akkor:
    http://www.youtube.com/watch?v=o5i1_iBDnpo és a 4:17-től)

    Még el sem érkeztek a cikkben írt ínséges idők, mi lesz akkor? Egymás torkának ugranak a testvérek is?

    1. Kedves Koe Paal!

      írod:
      “Még el sem érkeztek a cikkben írt ínséges idők, mi lesz akkor? Egymás torkának ugranak a testvérek is?”

      Igen sajnos, az Ige szerint!
      Márk. 13,9
      “…: mert törvényszékeknek adnak át titeket, és gyülekezetekben vernek meg titeket, és helytartók és királyok elé állítanak én érettem, bizonyságul ő nékik.
      De előbb hirdettetnie kell az evangyéliomnak minden pogányok között.
      Mikor pedig fogva visznek, hogy átadjanak titeket, ne aggodalmaskodjatok előre, hogy mit szóljatok, és ne gondolkodjatok, hanem a mi adatik néktek abban az órában, azt szóljátok; mert nem ti vagytok, a kik szólotok, hanem a Szent Lélek.
      Halálra fogja pedig adni testvér testvérét, atya gyermekét; és magzatok támadnak szülők ellen, és megöletik őket.
      És lesztek gyűlöletesek mindenki előtt az én nevemért; de a ki mindvégig megmarad, az megtartatik.

        1. Persze amit írtam, nem azt jelenti, hogy nem értek teljesen egyet azzal, amit írtál! Remélem nem volt félreérthető!

    2. Jeromos,
      Csak neked, hogy lasd milyen rosszul all Vatikan szenalja, hogy mennyre tamadja es mennyire akarja oket tonkretenni az “Illuminati” es nem utolsosorban, hogy lasd mennyre rosszul latod te is a dolgokat.
      http://www.youtube.com/watch?v=vUKt046okPE (a mostani protestans es karizmatikus szellemi vezetoket egyarant kritizalja) Texe Marrs-nak sok nagyszeru tanitasa van, de nem mindenben ertek vele egyet.
      Ezert nem szabadna megbizni az emberek altal vezetett egyhazakban.
      Tudjatok, van az a szakasz az emberek eleteben, amikor tenyleg nem tudjak mi tortenik korulottuk, mert keves vagy teves informacioval rendelkeznek, de amikor tobbszori, tenyekkel alatamasztott, figyelmesztetes utan sem veszi valaki a faradsagot, hogy utanna nezzen a dolgoknak, vagy hogy valtoztasson az addigi hozzaallasan-meggyozodesen, akkor ott mar igen nagy a baj, mert ezek utan nem fog tudni azzal vedekezni, hogy nem tudott a dologrol. Nekem ez a velemenyem.

      1. És Texe Marrs kicsoda? egy amerikai katonatiszt… az ő tanításai miben hitelesebbek, mint a 2000 éve fennálló katolikus egyház tanítása???

        (csak említésképp, már a neve is beszédes)

        videókat belinkelni lehet, én is tudnék – nem teszem.

        hogy tökéletes lenne a katolicizmus? nem, nem az, mint ahogy te sem vagy az, a te hited sem lehet az.

        innen kezdve meg mindegy… te lehet, hogy tudsz 50 kilométert úszni, én meg csak 50 métert, az óceán átúszásában mindketten halálunkat lelnénk – ha érted mire utalok.

        1. Jeromos,
          Íród: “hogy tökéletes lenne a katolicizmus? nem, nem az” Erről egy kicsit bővebben? Ha egy mód van rá kérlek ne 2016-ban válaszolj kérdésemre. Előre is köszönöm.
          Bátorkodom megjegyezni, hogy gyakorló katolikusként, úszni csak te úszol abban a bizonyos tengerben(Sola Ecclesia), mert én ezalatt inkább a parton napozom és elszürcsölök egy-egy fincsi koktélt(Sola Scriptura, Sola Fide, Sola Gratia),….ha érted mire utalok.

  7. “A Szellemi ember azonban mindent megitél,de o senkitol sem itéltetik meg”(1Korinthus 2:15).Ki mastol kaptunk volna erre jogot,ha nem Istentol?… Ha mi hivok,soha semmit nem itélnénk meg,akkor pl.vakon betagozodnank mindenféle jött-ment hamis szektakba – erre gondoltal? Ha pedig én megallapitom egy hamis tanitasrol,hogy az nem Istentol valo,az miert jelenti azt,hogy én nem szeretem a felebaratomat? Ha te a katolikusok hitvallasat rendben talalod,akkor miert kellene imadkozni értük?
    Azt a mondatomat pedig kérem idézni Roxi,ahol én szitkozodtam volna.

  8. Egyénkét te is Ria meg a Csaba egyén is szégyellje magát és nem árt ha otthon átgondolja hogy miket mondd a másikra mert ti ketten tuti nem vagytok rendes keresztények! az ilyen megáltalkodott barmok miatt van mindig vita!

    1. Ezzel a mondatoddal:”…az ilyen megáltalkodott barmok miatt van mindig vita!”,te volnal a “rendes” keresztyén? Nem neked kellene inkabb szégyelned magad Roxi? En ugy gondolom,hogy de igen,neked.
      A Csabanak pedig mar többször tudtara lett adva,hogy tévelyeg..hol voltal akkor,hogy errol nem tudsz?
      Csabat le kellett volna allitanunk? – akkor ezek szerint van ra okunk igaz?

  9. Ria! az a Csaba egyén is szégyelheti magát!! ő se különb…de neked akkor se szabad csak egy egyén miatt egy egész közösséget átkoznod! Csabát kellet volna figyelmeztetni hogy áljon le!

    1. Kedves Roxi!

      Csaba csak egy témát vetett fel, hogy az is megérne egy topicot! És valóban megérne egyet!

  10. Sziasztok Üdvözlöm a kedves fórumozókat!!!!
    Hogy képzelitek hogy mi római katolikus keresztényeket le szektáztok és kik vagytok ti talán igazságos birók ?????Én nekem ilyen ökumenikus egység nem kell !!!!
    Egyet értek a fölöttem fenti hozzászólásához !!!Ti keresztények vagytok ????Mit olvastok a ti Bibliátokban talán ezt ???? Szégyen és gyalázat mi okozunk a legtöbb fájdalmat a mi Urunknak hogy szeretetlenek vagyunk egymáshoz én ezzel végeztem !!!

    1. Elolvastad egyaltalan Schwaben e mondatat Buksi?: “Hát Csaba, ezen nincs mit csodálkozni, a protestánsok már csak ilyenek? Az elit alkotta a vallásukat, és az elit hirdeti rajtuk keresztül az istenük igéjét.”

  11. Valaki legyen már olyan kedves és magyarázza már el nekem, hogy miért kellett egy ilyen kőépítménnyel megerősíteni eliték népességcsökkentő terveit. Jelszavam: Csak logikusan.

        1. Szia Kanku,
          Talan ez az iromany elég logikus magyarazatot ad a kérdésedre,amit itt megtalalhatsz:
          http://churchofgod.hu/
          Amikor ez megnyilik,a baloldali tartalomjegyzékben ezt keresd:
          “Az Uj Vilagrend” ,ezutan pedig ezt: “A kőbevésett New Age Kiáltvány”

          Az okkultnak életbevagoan szükséges az egymas közötti interakcio,amin keresztül egymasnak üzengetni tudnak,ezért latod mindenfelé a szimbolumaikat.A legnagyobb volumenü üzenetük,a londoni olimpian latott nyito es zaro ceremonia volt,ezzel jelezve egymasnak,hogy az események innentol felgyorsulnak.

    1. Nem tudom! Tényleg miért?!
      Sátán is” kőbe akarta vésni a 10 parancsolatát”(?), hogy azután azt mondhassa, hogy “én megmondtam…?!” Vagy leírhatták az adójukból?! Vagy a kimondott leírt szó teremtőerejében biznak?! Vagy…?

    1. Hát Csaba, ezen nincs mit csodálkozni, a protestánsok már csak ilyenek… Az elit alkotta a vallásukat, és az elit hirdeti rajtuk keresztül az istenük igéjét.

        1. Ria! Felteszek egy kérdést. Mi az Egyház vagy ki az egyház???????

        2. Én is kérdeznék valamit Csaba. Melyik megfogalmazás áll közelebb hozzád?
          1. A egyház egyes nézetek szerint nem más, mint az intézményesült vallás.
          2. Keresztény nézőpontból az Egyház az Istentől természetfölötti módon elhívott , Jézus Krisztusban hívő, újjászületett emberek összessége.

      1. Legalább smile-t tettél volna a végére…
        Akkor legább tudnánk, hogy csupán csipkelődsz…

        1. Nem, itt csak a katolikusokat lehet szapulni.

          Épp itt az ideje, hogy a fejetekhez kapjatok… vegyétek már észre, hogy kinek a programját teljesítitek azzal, ha keresztényként a másik keresztény torkának estek pusztán pragmatikus megfontolásból.

          Minden egyházat, minden közösséget – legalábbis részben – emberek irányítják, így azok tökéletlenek. Nekem is megvan a véleményem a protestantizmusról, mégsem hangoztatom ezt úton, útfélen, mert biztos vagyok abban hogy tagjai nagy hányada jó keresztény. Ugyanakkor látom egyházam, a katolikus egyház hibáit is. Ne szálljunk már be Sátán körhintájába, ne atomizáljuk már a kereszténységet.

        2. Eppen elégszer kifejtettük mar Jeromos,hogy miért hamis vallas a katolicizmus,es te még azok utan is ennyire ragaszkodsz a magadéhoz? Miért nem futsz ki inkabb abbol?

        3. Kedves Ria! Neked nincs jogod más keresztény egyházat megítélned vagy kritikával illetned mert a tied ahova tartozol sem tökéletes. , én a helyedbe mélyen elsülylednék a szégyenembe … Milyen keresztény ember az aki ok nélkül viszályt szít??te egyátalán nem szégyelled magad!!!?? és még te nevezed magad Jézus követőjének…ne haragudj de te nem vagy akkor igazi keresztéyn testvér mert az igazi keresztényt onnan lehet felismerni hogy szereti a felebarátját bármilyen felekezetű! Ezt tudnok kellene….Én a helyedbe imádkoznék katolikusokért és mindenkiért nem pedig szitkozódnék…

      2. Javaslom Schwaben, hogy a Biblia alapján vizsgálj meg mindent. Mi, ha a katolikus egyház vagy a tanitásai ellen beszélünk, azt a Biblia alapján tesszük. A katolikus egyház elvileg egységes, mivel a pápa a feje – ezzel szemben a protestantizmuson belül rengeteg egyház/felekezet van, ebből kifolyólag, ha általánositasz, az nem állja meg a helyét. A Csaba által felvetett téma helyénvaló, mindent az Ige alapján kell megvizsgálni. Egyértelmű, hogy az olyan egyház/felekezet, amely a homoszexualitást nem bűnnek tekinti, eltért Isten Igéjétől, az ő útmutatásától.
        Személyesen ismerek egy angol házaspárt, akik azért szenvednek meghurcoltatást, mert az általuk működtetett hotelben nem fogadnak meleg párokat egy szobába (külön szobába igen). Ők hivő keresztyének, és nemcsak meleg párokat nem hajlandók egy szobába fektetni, hanem olyan hetero párokat sem, akik nem házasok. Inkább elviselik a veszteséget, azt, hogy másik hotelt választanak az ilyen párok. Ezentúl most birósági ügy lett a dologból, mert egy meleg pár (aki eleve provokativ céllal ment oda) most biróság elé vitte az ügyet. Az angliai biróság a melegeknek adott igazat, most továbbvitték az ügyet Uniós szintre, és még kérdéses, hogy hogy döntenek. Elitéled-e ezt a házaspárt azért mert protestánsok? “A protestánsok már csak ilyenek?”

    2. Igen Csaba! Igazad van ez is nagyon megérne egy topicot!

      Érdemes lenne feldolgozni, hogy mennyire is a végén járunk az időnek, mennyire közel Isten ítélete, amikor már ilyenek megtörténhetnek ÚGYMOND TÖRVÉNYESEN!!! egy “hivatalos egyházban”, “egyházakban”! Valóban jó lenne, ha a világi hírek, és az elit dolgai mellett ebbe is betekintenénk!

      Mert ismerjük ezt az igeverset, de mégis annyira hihetetlennek tűnik:
      2Tim 3,1
      Értsd meg, hogy az utolsó id?kben nehéz lesz helytállni.
      Mert az emberek önz?k lesznek, pénzimádók, dicsekv?k és büszkék, gonosz dolgokat fognak mondani másokról, szüleiknek nem engedelmeskednek; hálátlanok lesznek és gonoszok.
      Hiányozni fog bel?lük a mások iránti szeretet, nem akarnak megbocsátani, szívesen mondanak rosszat másokról, önuralom nélküliek és vadak lesznek, gy?lölik a jót.
      Elárulják a barátaikat, gondolkodás nélkül vakmer?en cselekszenek, büszkék lesznek, és nem Istent szeretik, hanem inkább az élvezeteket hajszolják.
      Eközben megtartják ugyan a vallásosság küls? látszatát, de a valódi istenfélelem erejét elutasítják. Maradj távol az ilyen emberekt?l, Timóteus! (Egyszerü ford 2006)

      Az egyik cikkből:
      “A szabadabb megközelítés éveken át megosztotta a skótok református közösségét. Ezt a hétfői szavazás is jelezte: a 340 támogató mellett 282 ellenszavazatot számláltak össze. További viták is várhatók, hiszen a döntés miatt több szabályt kell módosítania az egyháznak, Nagygyűlés jövő évi összejövetelén. Ennek nyomán az új szabályozás 2015-től léphet életbe.
      “A döntés teljesen zavaros, épp akkor, amikor az embereknek irányadásra volna szükségük az egyháztól” ? kommentálta a szavazás eredményét a Skócia Szabad Egyházának szóvivője, aki szerint a tradicionális álláspont fenntartása és a melegek lelkészi beiktatása egymást kizáró fogalmak. Az egyháztól a 19. században elszakadt irányzat képviselői szerint a döntés miatt lemorzsolódhatnak a hívek az egyházról.

      Ezt támasztja alá az is, hogy hat lelkész és a Nagygyűlés két tagja lemondott tisztségéről.”

      622 emberből, csak 2 ember mondott le a döntés miatt! (És csak 6 lelkész az “egyházból”!)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Send this to a friend